2012. április 18., szerda

GONDOLATOK, MERT ELÉGGÉ KIVERTE A BIZTOSÍTÉKOT A WILCOCK CIKK FORDÍTÁSA. Nem kellett volna ?


Tudom, hogy megosztja a téma az embereket, ezért szándékosan is csak szimplán kommentár nélkül lett lefordítva David Wilcock írása és interjúja.
Lehet, hogy túl sok volt már Fulford és Wilcock ? Nem tudom. 
Ezért is tettem ki a kis szavazást, aminek az állása érdekes lehet....
Nem mondtam, hogy igaz, sem azt, hogy kizárólagos igazság....  

Lehet mégis az lesz a legnépszerűbb gyakorlat, hogy ne foglalkozzunk vele, mintha nem is létezne. (?) Mert ettől függetlenül angol írások jelennek meg róla az interneten, erről beszéltek már többször is az Enigma TV adásaiban és a HUNTV-n is.
Én nem ítélkezem, információt juttatok el nektek, amiről mindenki azt gondol, amit szeretne.

Az, hogy mi az igazság, azt meg csak a jó Isten tudja tényleg. Semmi más célom nem volt: csak magyarul elhozni nektek. Lehet, hogy ettől van, aki kamublognak tartja az oldalt. Legyen! Nem sok mindent tudok tenni ellene. Max. annyit, hogy akkor a Világ Helyzete oldal is marad az AP, a Reuters és az MTI hírek közlésénél.... 

Egyébként ezért is vaciláltam sokáig, mert kicsit én is kamu szagúnak érzem ezt az egész Fulford vonalat lassan. De úgy gondolom, (mivel több helyen szóbakerült már beszélgetések során), azzal, hogy magyarul leközlöm a Wilcock féle anyagot, csak egy információt hozzá teszek a sokhoz, egy mozaik, amiről angolul olvastunk, magyarul viszont alig.
Ziccer volt, hogy lefordították én pedig úgy gondoltam, megosztom. Hiba volt ?
Lehet az a tanulság, hogy meg kell szűrni, mi az igazság az én szempontomon keresztül ????

Akkor viszont ugyanott tartanánk, hogy van egy cenzúra, ami kénye kedve szerint megszűri a tudást, ami elérhető. Nem is tudom akkor mit kezdenétek a Galaktikus Főderációval, csatornázásokkal meg földöntúli kapcsolatokkal, akikről közületek sokan olvasgatnak. Elég sok ilyen bejegyzést találtok ebben a témában.
Még sosem írtam róla, mert nekem az is kamunak tűnik kicsit, de attól még nagyon sokan hisznek benne, olvassák és tanulmányozzák. 


Ha írnék, akkor tuti idiótának tartanának és még "hiteltelenebbé" válna a blog.... (?)
De mitől lesz hiteles a saját blogom, amit segítő szándékkal indítottam ?
Még jó akkor, hogy eddig nem kezdtem itt foglalkozni ezekkel..., sem a reptilián kutatásokkal, amik pedig minden tiltakozás ellenére is érdekesek lehetnének, hisz David Icke megkérdőjelezhetetlen érdeme, hogy ezeket a vérvonalakat kutatta és megosztja az emberekkel. Minden ősi tudás visszamegy Babilonba, a Sumér Birodalomba és az Illuminati okkult hagyományaihoz is kapcsolódnak. És ebben reptilián származásúak is vannak. Tény. Nem hiába mondták a királyi családokra régen, hogy kék vérűek... Ezért találkoztok sok helyen Illuminati Bloodlines témákkal a neten és angol nyelvű könyvekben, mert kutatja őket néhány "eszement igazságkutató"...

Ezekről is lehetne egy s mást mondani, mert az egész megértéséhez minden rész fontos! De ezt sem fogom akkor érinteni, mivel túl sci-fi, kiveri a biztosítékot, ezért vegyük úgy, hogy nem szólok róluk és így nem is léteznek. Hiszen nem beszéltek eddig róla az iskolákban és az egyetemeken és nem mondta be a bulvármédia, amit elvárnak sokan. 

De ezek után elgondolkodok én is inkább, mit osztok meg és mit nem. Van benne igazság.... Kezdem úgy érezni, hogy az ébredőknek tartott valami is egy maszlaggá kezd válni, hogy olyan emberekkel hígul fel szépen a dolog, akik azáltal, hogy láttak pár Drábik videót, olvastak valamit az Illuminatiról és fújják kívülről a Biblia idevonatkozó jóslatait..már egyből olyan ébredőknek tartják magukat, akik tudják, hogy ez segíti...ez pedig nem segíti az ébredést...

"Csatlakozz azokhoz inkább, akik folyamatosan keresik az igazságot és óvakodj azoktól, akik már megtalálták." van benne valami..

Én úgy gondolom, hogy az a helyes, ha mindent átengedsz magadon, nem ítélkezel mások felett, nem mondod meg, hogy ez igazság..., az pedig hülyeség.... 
Ébredezel, mert tudod, hogy sokkal több minden van, amiről valaha hallottál és az élet sokkal több mindenről szól, mint az a fal, amit eléd húztak. 

Ezek az ítélkező emberek ezt az új és saját maguknak kisajátított falat szeretnék most tágítani és elnevezni ébredők falának. Viszont ez ugyanaz a körbenjárás, mint ami eddig volt...


Szóval gondban vagyok, mert én a keresők közé tartozom és nem a megtalálókhoz.

Tehát a választ a nagy kérdésekre nem tudom.... sosem tudtam.... inkább belül érzem....

98 megjegyzés:

  1. Szerintem add magad. Közöld amit közölni szeretnél és ne közöld ha úgy érzed. Vagy épp közöld, de kérdőjeled meg, ha kérdőjelesnek érzed. És ne akarj mindenkinek megfelelni, mert úgy sem fog sikerülni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, amit teszel, az egyik legnagyszerűbb és legtiszteletre méltóbb dolog a jelen valóságban. Úttörőnek lenni ezen a területen veszélyes feladat, nagyon sok erő kell hozzá. A valóságot keresni, és meglátni közel sem annyira veszélyes, mint az igazságot megláttatni másokkal is. De ez a kor most erről szól, és mi csak hálásak lehetünk, hogy van egy-két ilyen ember, aki szembe száll a tömeggel és a sötétséggel. Az oldalad és a hírek, amiket közzé teszel sok emberben tartják a lelket, nem szabad feladnod, sem szűrnöd, mert a valóság bár kellemetlen azoknak, akik alszanak, de akik ébredeznek, azoknak ez egy reménysugár. Rájuk koncentrálj, akiknek segítesz, mert sokan vannak. Köszönjük!
      Nagyon hálásak lennénk, ha egyéb általad említett témákat is érintenél (reptiliánok, anunakik, plejádiak, stb.), mert vannak olyanok is itt, akik keresnek.

      Törlés
    2. Szerintem csak köszönet jár Önnek , h igyekszik velünk olvasókkal megosztani a világ hireit, az, h most kamu vagy nem, nem az Ön rovására irható. Amugy nekem is valamikor meseszerűnek tűnik ez a "Fulford és Wilcock " sztorik, de nem itélem el Önt sem emiatt, de magamat sem, hogy kételkedem benne. A csatornázásokról amiket lehet találni különböző oldalakon , na azokról meg inkább csak annyit irnék, h szinte ahány forrás, annyi variáció, akár ugyanarra a témára is. Na meg az "A NAGY FELÉBREDÉS " is kezd nekem már büdösödni lassan, én több mint 7 hónapja kezdtem olvasgatni az ezoteria témáiból, jövendöléseiből, szerintem azóta nagyobb bennem a káosz, mint valaha :D .
      Én a magam részéről csak köszönöm Önnek amik tesz !!! Üdv ukrajnából :(

      Törlés
    3. Ahogy elnéztem a kb 15 hozzászólást, mindenki EGYetért abban, : "HOGY IGY TOVÁBB" !Minden nap benézek ide ( A világ Helyzete c.oldalra ) , hogy van-e új cikk vagy változás a világ eseményeiben .

      Törlés
    4. Csatlakozom az előttem szólókhoz, csodálatos ez az oldal, és bennem is napról napra tartja a lelket! Nyugodtan közölj le bármit, amit úgy érzel, jöhet bármi, ami "sci-fi"-nek tűnik. :) Ebből max azt látom, hogy én nem vagyok elég nyitott. :)
      Az oldal tényleg egy reménysugár, nyomd csak az infókat még ennél jobban, és többet, ha teheted!
      Köszönöm! :)

      Törlés
  2. Kezdeném azzal, hogy baromi szép a kép, amit kitettél. De...

    "Egyébként ezért is vaciláltam sokáig, mert kicsit én is kamu szagúnak érzem ezt az egész Fulford vonalat lassan."

    nekem nem úgy tűnt. hitelesebbnek látszott volna a cikked, ha nem az un. hurrá optimizmus szerint hozod le, hanem egy kicsit gyanakvóan. mert valljuk be, semmi nem mutatja azt, amit leközöltél. az egy dolog, hogy más oldalakon is beszéltek erről, az még nem biztos, hogy úgy is van. gondolkodjunk már reálisan.

    "láttak pár Drábik videót, olvastak valamit az Illuminatiról és fújják kívülről a Biblia idevonatkozó jóslatait..már egyből olyan ébredőknek tartják magukat, akik tudják, hogy ez segíti...ez pedig nem segíti az ébredést..."

    ez nem ébredés, ez politikai fröcsögés. nem ugyanaz.

    "Én úgy gondolom, hogy az a helyes, ha mindent átengedsz magadon, nem ítélkezel mások felett, nem mondod meg, hogy ez igazság..., az pedig hülyeség...."

    ha így gondolnánk, akkor a népesség fele még mindig abban a tudatban élne, hogy a Föld lapos, a többi meg hagyná, mert olyan toleráns és elnéző.

    Hát, röviden ennyi a véleményem.

    VálaszTörlés
  3. Ne szabadkozz! Leadtad és kész. Én személy szerint köszönöm, hogy vannak emberek, ki időt, energiát áldoznak erre!
    Nem vallást alapítottál, ez csak egy blog. Nincs senki fejéhez fegyver tartva, hogy ezt kötelező elolvasni és elhinni.
    Annyi szenny ömlik felénk minden felől, hogy gondolom, aki ilyen oldalakat olvasgat, és annyira vágyja már az igazságot (mert ugye érzi, hogy valami itt k**vára nem stimmel), az talán tud már különbséget is tenni a hírek között.
    Minden hír egy puzzle a Nagy Kirakósban. Ha igaz azért, ha meg nem, akkor annak is jelentése van...
    Csak így tovább, én mindenevő vagyok és jó az emésztésem(kiválogatja mit emészt meg)! :)

    VálaszTörlés
  4. A keresés maga az út, amin végig kell menni.

    Sose bánd, hogy később esetleg szégyenkezve nézel vissza egy régebbi bejegyzésedre, mert ez csak azt jelenti, hogy fejlődési pályán vagy.

    Jómagam nem olvasom végig a Wilcock és Fulford cikkeket. Egyiket sem. Nem azért mert nem mondhat esetleg újat, hanem mert visszaesésnek érzem. Viszont a hozzászólások mindig érdekelnek, mert érdekel, hogy ki hol tart az úton.

    Csak a veled egy szinten lévő "igazságokat" tudod elfogadni valóságodnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola jómagam is felhagytam a Fulford cikkek olvasásával, mert a csoport amelyet képvisel sokszor a saját érdekeit tartja szem előtt, és nem képes igazán nagyban gondolkodni, a sötét erők,nevezzük bárhogy is őket,eltávolítása után némi pénz szétosztásával lerendezné a tömegeket, arról nem is beszélve,hogy spirituálisan Fulford az útja elején jár, még rengetegszer érezni dühöt,agresszivitást,bosszúvágyat a megnyilvánulásaiban.

      Ami Wilcockot illeti,meg vagyok róla győződve, hogy ha sokan eredetiben olvasnák az anyagot, sokkal pozitívabb lenne a róla alkotott kép. Egy őszinte, tiszta ember, amikor lehozta a Trillion Dollar Lawsuitot és a History részét utána olyan tanácsokat kapott,hogy az épp készülő Financail tyrannyt minél előbb hozza le a saját biztonsága érdekében, mivel a publicitás egyfajta védettséget jelent. Miután ez megtörtént készült vele egy Project Camelotos interjú és az első 5percben végig bőgött mint egy kisgyerek,amíg össze nem szedte magát, hihetetlen volt hallgatni, de egyébként is teljes őszinteség árad belőle.

      Egyébként tervezem a Wilcock anyag rendes feldolgozását magyarul egy saját blogon megjelentetni, és ezzel nem SBG Buddhát/LAcit szeretném bántani, hanem úgy érzem, rengeteg kérdőjel van ezzel kapcsolatban az emberekben.

      Törlés
  5. A személyeskedők miatt ne vond meg légy szíves az információkat! Szinte minden nap olvasom amiket írsz. Nem is kellene kommentekkel törődni. Olvastam David Icke könyveit és sok más idetartozót, rakosgatom össze az igazságot és örültem, hogy ráakadtam erre a blogra. Mindenki el tudja dönteni mit érez igaznak és mit nem. A véleményezők miért nem olvasnak mást, amit hitelesnek tartanak, vagy nyitnak saját blogokat, ahol kiélhetik az elméjüket?

    VálaszTörlés
  6. Mindent tegyél közzé!

    Köszönöm, hogy bevallottad, ezzel én is így vagyok: "nem tudom, csak belülről érzem".
    Úgy tűnik egy bolygóról származunk ;-)

    VálaszTörlés
  7. EZ ÍGY JÓ AHOGY VAN
    Semmivel ne foglalkozz, csak mint az előttem hozás szóló, AD ÖNMAGAD.
    Akinek meg nem tetszik szépen TOVÁBB ballag.
    De BALLAGJON is.!!!

    VálaszTörlés
  8. Azt gondolom, az eddigi szavazatok alakulása önmagáért beszél.. én csak megköszönni tudom e blog szerkesztőjének az eddig munkáját.

    VálaszTörlés
  9. Mindent osszál meg velünk, akár menyire sci-fi.!!!
    Majd mi el döntjük mit menyire érzünk igaznak azzal neked nem kell törődnöd, csak küldjed az infót amit úgy gondolsz hogy tudnunk kell. !!! :)
    Ell kell fogadnod hogy más a "tompább" utat választja információs szempontból nem ide TARTOZNAK.
    Jó hát kicsit erőlködnek meg, fröcsögnek az nem gond, ne azokra FIGYELJ hanem miránk akik azt mondják meny TOVÁBB.!!!

    VálaszTörlés
  10. Ne foglalkozz az akadályozókkal! Ne félj, ne ítélj, ne állj ellen! További minden jót kívánok a munkádhoz.

    VálaszTörlés
  11. "Az a helyes ha mindent átengedsz magadon" -nagyon jó meglátás- amit elhisz az ember elhisz,amit nem azt nem kell feszegetni(még).Örüljön mindenki hogy van egy ilyen blog is, ahol magyarul közölnek olyat amit a mainsteam nem mer, nem akar, vagy nem is tud róla.Ha pedig nem tetszik amit olvasol, felfogod úgy mint egy estimese, elraktározod kicsi fejedben és majd elöveszed újra mikor máshonnan hallott forrásokból is értesülsz róla, esetleg kis mozaikdarabkákként összeáll a fejedben egy nagyobb puzzle darab. Addig pedig ne ítélkezz.Így tovább világhelyzete, szerintem nyugodtan lehozhatod a reptilianokat is, és bármit amit szeretnél, max megjelölöd hogy erős idegzetüeknek, fikció, nem bizonyított, figyelemfelkeltő, estimese stb..

    VálaszTörlés
  12. Csatlakozom az előttem szólókhoz.

    Egyébként Drake azt mondta április 12-én, hogy 3-4 héten belül várhatóak a letartóztatások. Szóval türelem emberek! Hamarosan kiderül, hogy bullshit vagy sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon sok idő! Rengeteg ember van válságos helyzetben. Jó lenne előbb!

      Törlés
  13. "Csatlakozz inkább azokhoz, akik folyamatosan keresik az igazságot és óvakodj azoktól, akik már megtalálták."
    Van benne valami.. :)
    ..bár nem csatlakoznék, hiszen a közös részei vagyunk.
    ..és egyébként is, nekem tetszik, hogy most pitypang vagyok.
    ))))))))))

    VálaszTörlés
  14. régi olvasód vagyok, és köszönöm igazán a munkád.
    alapból azt gondolom, hogy az információk se nem jók, se nem rosszak - semlegesek. Sőt, olyan lesz, amilyen energiával viszonyulunk hozzá. Azt is gondolom - mivel nem tudom mi igaz és mi nem -, a lelkem rezdülése adja meg a választ.. Ami számomra igazán fontos, hogy saját magamon eszközöljek változásokat, mert úgy változik meg a világom...
    Ami nekem az oldalon hiányzik: a szeretet fontosságának hangsúlyozása... Mert ezek a cikkek általában dühöt, elégedetlenséget, fájdalmat, kétségeket váltanak ki az emberekből... Mi lenne, ha az illuminátusokat stb.. nem ilyen negatív energiákkal támogatnánk, mert ők ebből élnek... de ez mellékszál...
    mi lenne, ha megszeretnénk, fénybe burkolnánk őket, esélyt adva arra, hogy felismerjék önmagukban is a fényt? hiszen nem vagyunk külön... ahogy te is én vagyok, ők is én vagyok... egyek vagyunk...
    szóval igen, jók ezek a cikkek, de mihez kezdjünk velük???
    sok témát azért is dobnak fel, hogy eltereljék a figyelmünket... saját magunkról.. hogy mindenki saját hatalommal rendelkezik... hogy lehetünk tudatosak... mert a tudatos embernél nincs veszélyesebb... azt nem lehet manipulálni, nem lehet irányítani, az tudja, hogy a saját világa attól függ, ő hogyan viszonyul a benne élő istenihez..
    és van még egy gondolatom... a teremtő erőről... minél többen beszélünk pl. a chamtrail-ekről, annál gyorsabban valósítjuk meg... MI- nem ŐK.. és lehet egy gyenge kísérlet volt, de hogy az energiánkkal támogatjuk, az fix...
    véleményem szerint ügyelnünk kellene a gondolatainkra, az érzéseinkre, és rá kellene jönnünk, hogy mi teremtjük a valóságunkat - nem lehet másokra mutogatni...
    szeretettel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy Te hiszel is benne, hogy ÉN = Te , Te = Én , vagy csak olvasol róla különböző spiri, ezo oldalakon ???

      Törlés
    2. Hiszem hogy nem vagyunk külön. Amit megélsz, én is megélem egy más szinten. A kollektív tudat által is össze vagyunk kapcsolódva. Ha emelem magamban a szeretetet benned is emelkedni fog...
      Mint a századik majom esete, aki a burgonyát megmosta a tengerben... a Föld másik felén is elkezdték mosni...
      Azt gondolom ez egy olyan erős folyamat, ami visszafordíthatatlan - és ennek szívből örülök...
      Mert a legnagyobb erő a szeretet... És azt is vallom, hogy valami mellett tegyük le a voksunkat és ne ellen...
      Csak az emberek gondolkodásának meg kell változni - át kell billenni, hogy másképp is lehet... mert ezt szokták meg... de nyílnak a kapuk és ki-ki lelke döntése alapján beléphet..

      Törlés
    3. Kedves lijo, köszönöm, hogy Téged is olvashattalak! A fénygömbnek képzelt valamitől bevallom, néha megkérdezem: mit szeretnél? De azt hiszem, csak annyit, hogy velem legyen.
      :)

      Törlés
    4. Kedves Pitypang, részemről a szerencse:)!
      Az Általad feltett kérdés az egyik kedvencem...:)
      áldott napod neked és a gömbödnek:)

      Törlés
    5. Kedves lijo,
      teljes mértékben egyetértek, jómagam is azt hiányoltam eddig(de talán ez változik), hogy túl sok a fókusz a negatív híreken,eseményeken, összeesküvéseken, ami még annyira nem is lenne rossz, hiszen jelenleg még nagyrészt ezekkel vagyunk körülvéve, de bölcs volna nem a félelem oldaláról megközelíteni ezeket a fontos témákat,hanem mint egy társadalmi kórképet felvázolni, amit ismernünk kell,ahhoz,hogy végre túl tudjunk emelkedni rajtuk,majd hangsúlyozni, hogy a legnagyobb szolgálatot azzal tesszük önmagunknak és a környezetünknek és ami még nagyon fontos a Földanyának, ha szeretetet,fényt,megbocsájtást sugárzunk magukból, ezzel is emelve a bolygó rezgésszintjét, segítve ezzel az átalakulásban.

      Törlés
    6. Ahogy Gandhi mondta: "Be the change,you wish to see in the world".

      Törlés
    7. Löncsvezér - ölelésem:)!

      Törlés
  15. Nálam is van valami. A múltkor egy fickó a lakásomról készített fotókat és mindenhol voltak ilyen' fénygömböcskék. Engem annyira nem zavar, néha, mikor zörögnek, annyit mondok: csend legyen!
    Persze ez így vicces, de nekem nem az.

    VálaszTörlés
  16. Szerintem, nem kell önértékelési problémát csinálnod ebből az egészből !
    Ugyanis, szkeptikusok mindig is voltak, és lesznek is! Az intelligensebb fajtája, normálisan tud vélekedni egyetnemértéséről, a bunkója meg csak vagdalódzik, közhelyekkel él, és még csak adatokkal sem tudja alátámasztani véleményét. Szerencsére ezek vannak kevesebben... Mindenkinek egyéni szuverén joga, hogy mit hisz el, és mi a véleménye. Ha nem tetszenek a cikkek nekik, és kényszert éreznek, hogy azt tudtunkra is adják, köszönjük meg nekik ha intelligensen teszik, és megtisztelnek véleményükkel, ha meg nem, senki sem kényszeríti őket, hogy itt legyenek, és nélkülük is lehetnek igazak dolgok, vagy sem. Nem kell velük foglalkozni, hisz értelme annyi, mint ha azon vitatkoznánk, hogy van-e Jézuska, vagy sem... :) Vagy hasonlíthatnám akár más vallási vitákhoz is, hisz a hit kérdése a lényeges szempont minden esetben. Egy cikk írása közben, nehéz objektív maradni, de nem is mindig kell, mindenki vállalja fel bármely hitét, hisz csak attól lehet önmaga! Nem kell rébuszokkal beszélni... A cikkeid érdekesek, ha igazak, ha nem, pro és kontra lehet adatokat gyűjteni bárkinek, aki időt áldoz rá, de a tények ezektől SOSEM VÁLTOZNAK meg, legyen bármi is az igazság ! Aki ide jön, csak megköszönheti, hogy perspektívát kap, és Te időt, energiát fektetsz bele, azért hogy neki legyen min csámcsognia ! Legalább ezt tiszteletben tarthatná az helyett, hogy hiteltelenséggel vádolja személyed és blogodat ! De ezen személyeknek tökmindegy, és akár bármelyik templomba is bemehetnének beszólni a papnak, hogy ne mondja már, hiteltelen Ő is, meg a szentírása is... :D Akinek meg minden "science fiction", az menjen vissza az idealizált világába, kapcsolja be a tévéjét és nézze meg a ValóVilágot ... :)

    VálaszTörlés
  17. Üdv.!
    Az előző bejegyzésedhez én is írtam kommentet. Természetesen NEM ezt a blogot minősítettem benne, csak az írás tartalmát, pontosabban a véleményemet írtam le azzal kapcsolatban. Azt gondolom a kommentek többsége hasonló szándékkal készült.
    Szerintem akkor kellene elgondolkodni a bejegyzések abbahagyásán (vagy talán még akkor sem, hisz Te láthatod a nézettséget), ha rendszeresen elmaradnának a hozzászólások.
    Bízom benne, hogy mindenfajta hozzászólás, csak megerősít abban, hogy folytasd a blogot.
    Köszönöm fáradozásaidat!

    VálaszTörlés
  18. Kedves blogíró. Nyilván nem lehet olyan cikkeket leközölni, ami mindenkinek elnyeri a tetszését, vagy mindenkinek befogadja a gyomra. Én is arra ösztönözlek, hogy folytasd tovább a blogot mindenféle témában! Bizonyára lesznek sokan, akik nem értenek egyet bizonyos gondolatokkal (sokszor tőlem is távol áll egyik-másik), de azt hiszem, akik értelmes civilizált emberek, azok ki tudják fejteni a véleményüket kulturált módon, savazás és anyázás nélkül. Ezzel szerintem nincs is baj, jó ha ismerjük a másik ember álláspontját is. Akiknek pedig nem sikerül emberi módon ellenvéleményt alkotni, annak nem is hiszem, hogy adni kellene a szavára. :)
    Továbbá én is egyet értek lijo-val, a valóságot mi alakítjuk, és ha csak egy irányba koncentrálunk, akkor erősítjük azt az oldalt. Ha megengeded én is javasolnék olyan témákat, amik főleg a szeretettel és a pozitív energiákkal foglalkoznak :)
    További sok sikert a bloghoz, melletted vagyunk! Pacal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Kedves Delfin,

      Tetszik a szakközepes osztályod képe: annyi jött le nálam, hogy azt érzem, átírjuk a szeretet fogalmát:)

      Törlés
    4. Kedves Lijo, hozzászólásomban közel voltam én is ahhoz, hogy értékeljem mosolyt adó gondolataidat. De itt ezt nem értem. Hogyan írjuk át?

      Törlés
    5. Kedves Delfin,

      .... azt tapasztalom, ahogy haladunk az úton egy minőségibb kapcsolódásra hangolódunk, vágyik a lelkünk... és azt érzem, ha hozzám hasonló emberkékkel találkozom, ez egy mélyről jövő, igen tiszta érzés tud lenni... mely elfogad, nem minősít, nem köti magát feltételekhez, csak van...
      és lehet az "átírjuk a szeretet fogalmát" nem épp a legtalálóbb szó erre, mert írhatnám azt is, hogy emlékezünk... de mindenképp egyfajta mélységet szerettem volna kifejezni, ami plusz tartalommal töltheti fel a szó jelentését.
      ... ennyi :)

      Törlés
  19. Jaaaaj,ne foglalkozz ki mit mond.Tenyleg nincs senki rakenyszeritve,hogy olvassa a blogod.Akinek nem jon be az menjen olvasson Jancsi es Juliskat:))Csak adj le mindent ugy ahogy van!Majd mindenki eldonti magaban a valaszt.En is mindenevo vagyok,szoval johet minden!

    VálaszTörlés
  20. Galaktikus Főderációval, kapcsolatban igaz nem igaz, nem tudom egyet tudok szeretem olvasni az üzeneteiket.
    Igaz gyakorlati fizikális vissza csatolást még, nem éltem meg EDDIG valóságunk alakulásában.
    De szerintem minden keresőnek, egy alapmű kéne hogy legyen.
    /de egyébként meg ha valaki valahol elindul a végén úgy is náluk köt ki/
    Ez egy egyéni vélemény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A GF üzijeit én is rendszeresen elolvasom. Úgy értelmeztem, h addig nem segíthetnek, amíg mi elegendően nem kérjük őket, mivel a galaktikus/mennyei törvények értelmében nem avatkozhatnak bele a szabad akaratunkba. De a rablókat már azt hiszem, ideje, h összegyűjtsék és valahová jó messzire elvigyék innen, mindjárt tisztább lenne a levegő :)

      Törlés
  21. Remek írás kedves SBG Buddha!
    Valóban, azok, kik magukat felébredtnek gondolják, újabb falakat emelnek.
    Bontsuk hát le a falakat!

    Más: nem az a lényeg, hogy megtörtént-e amiről beszélünk, olvasunk, gondolkodunk, hanem az a lényeg, hogy olvasunk, beszélünk róla, s merünk róla gondolkodni! (Lásd letartóztatások, jóléti rendszer)

    A legképtelenebb, legerkölcstelenebb, legszörnyűbb, a jövőre tervezett dolgok miért jelennek meg a hollywoodi filmekben? Azért, mert az emberek valóságteremtő tudatalattiját akarják felhasználni művük megvalósítására.
    Hát akkor mi ugyanezt a technikát miért ne használhatnánk - a másik oldalról?

    A hozzászólásokhoz: emlékeztet a középiskolás osztályomra (25 év múltán).
    Már elkezdtünk gondolkozni, de Közösség volt, és még tudtunk szeretni...

    VálaszTörlés
  22. Erről írtam egyszer a FB-on.Minden dolog ami a tudatot képes becsapni (jobban tetszik neki ez vagy az a verzió) az be is csapja.Ezért kedves szerkesztő ne a tudatnak probálj megfelelni mert az ellenség időtlen idő óta ezt már megtette.Hanem amit érzel és a szived diktál.Az előző cikk amit írtál dicséretre méltó mert azt érezted, hogy igyekezned kell, hogy kikerüljön elénk.Ezért ha kamu ha nem kamu köszönjük.Aki pedig azt állítja, hogy kamu rendben,legyen de bizonyitsa be és legalább annyi munkát fektessen bele mint amennyit a szerkesztő belefektetett.Képzeljük csak el ha mindenki aki szeretne jobb életet élni az érzéseire hallgatna és tenné amit tennie kell az egész ELIT elbukna csak pusztán azzal, hogy másfele figyelünk mert az érzéseinkre hallgattunk.De amint az egyiknek a nép közül a tudat kezdene diktálni mig mások az érzéseikre hallgatnak máris nyert az elit mert ő akaratán kivül áruló lett aki őket támogatja.Képzeljünk ez egy 101 tagú közösséget.Az egyik kint a réten este amikor egyedül volt azt állítja UFO-t látott.A 101 tagból 50%-50% megoszlik igaz,nem igaz,igaz,nem igaz itt már mi fog dönteni a valóság meghatározásában?Érdekes kérdés de szerintem egy elfogadható válasz van a hatalom.ITT bizony a tudat játszott szerepet.De képzelük el, hogy mindenki az érzéseire hallgat és innen el lehet képzelni a másik verziót.

    VálaszTörlés
  23. The Mass Arrests Will Remove the Cabal Completely
    http://the2012scenario.com/2012/04/the-mass-arrests-will-remove-the-cabal-completely/#more-113006

    VálaszTörlés
  24. Kedves Laci!

    Először is köszönöm az áldozatos munkádat hogy létrehoztad ezt a blogot és fordítod az angol nyelvű cikkeket! Másodszor meg kérlek ne hagyd abba a cikk fordításokat, engem nem érdekel hogy hurrá optimistán közlöd vagy negatívan, a lényeg hogy kérlek folytasd a munkát! :) nyugodtan érintheted a Sci-fi irodalmat is, nagyon sokunkat érdekel...Aki már szinten van az kiveszi magának a lényeget, kiderül hogy lát-e benne közös rezgést a saját gondolatvilágával. Feldolgozza, elraktározza. Az ilyen David Wilcockos, Fulfordos sztoriknál mindig a kivárásra gondolok. Én az igazságkeresők közé sorolnám magam, szeretnék is ott maradni. Persze nem volt ez mindig így. Úgy gondolom hogy az ébredésnek fázisai-szintjei vannak. Először motoszkál valami bennünk aztán ébredezés kezdődik /egy könyv, videó, ismerős által/ utána mohón szomjazzuk az infót, mindent elolvasunk amit találunk és befogadóvá válunk minden iránt. Itt szokták az embereket megtéveszteni, elég csúnyán. Jön a következő szint, korrigáljuk az ismeretanyagokat. Majd próbálunk ismét valami támpontot keresni amihez lehet ragaszkodni. Lehet az a vallás, a történelem, politika stb. bármi (én "magyarkodás" fázisnak is szoktam hívni). Ezen a szinten szoktunk leragadni, mert jól belemerülünk a kutatómunkába, itt jön az a bizonyos körbe-körbe járkálás amit te is mondasz. Az ember masszívan mondja hogy ő felébredt a többi birka még alszik. Úgy érezzük többek vagyunk másoknál. Kritizálunk mindenkit, egymást, sértegetünk, megmérjük egymás véleményét és veszekedésbe, vitába torkollunk.-> holott mindenkinek igaza van és senkinek:)). Na ebből fogják észrevenni az emberek hogy jön az egó mint feladat, következő szint: ledolgozni, önismereti tréning, szeretet adás önzetlenül, önfejlesztés. Szerintem ebből fog jönni végre az utolsó szint: a közösség iránti tisztelet, egymás segítése, önzetlen feladatvállalás. stb. Mindenki más szinten jár, /a szint szót nem tudom mással helyettesíteni/ más tanulási folyamataink vannak és ezeket a szinteket én nem érzem egymás alá fölé rendeltetésűnek, mert egymástól tanulhatunk mindegy hogy ki hol tart, csak ahhoz hogy ez megvalósuljon befogadóvá kell válni. például ha én a körforgás szintjén vagyok, ne mondjak véleményt bármire hogy szerintem ez kamu vagy igaz, hiszen még én se tudhatom biztosan és bármelyik pillanatban rám cáfolhatnak, mert rengeteg tanulni valóm van. Mint ahogy az egóval dolgozók se ítélkezhetnek, és továbbra is nyitottnak kell lenniük az információkra, hiszen nekik is van még mit fejlődni. Ezen a bolygón gondolom kevesen vannak az ún. Krisztus tudat szintjén, az meg már a közösség építése önzetlenül üzemmód. Látható hogy milyen hosszú még az út. Ha valaki véleményt formál és cáfolni akar valamit szerintem jobb ha alátámasztja bizonyítékokkal. Laci, szerintem ez egy cikk amit lefordítottál magyarra, kommentár nélkül. Ennyi és nem több! A GF-es, az Aisha Northos, a Georgi Stankovos, Rejtett Kezes infók is azért vannak hogy tudjunk róluk, tanuljunk belőlük és kommentár nélküliek. Majd eldől hogy mi fog következni. Ismeretekre, információkra véleményem szerint meg szükség van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek gondolatok!
      A Szeretet az egyetlen igazság :)

      Törlés
    2. Köszönöm hogy egyetértesz velem =) és igen, a szeretet az egyetlen igazság!!!
      Jó lenne már ha mindenki így gondolkodna...

      Törlés
  25. Világunk jelenleg olyan mint egy egyonhasznált, megkopott színű, összeizzadt, zsíros, koszos, szakadt, véres ing. Ahhoz, hogy jól érezzük benne magunkat, ki kell mosni, meg kell varrni, ki kell vasalni. Mindezeket csak szeretettel lehet megcsinálni.

    Ez a blog jó,és ennyi.

    Nem veszélytelen kutatni az igazságot, lerántani a leplet az illúzióról. Végletesen kifordíthatja az embert önmagából. Tapasztalatom, hogy a drámai végleteket elkerülje a kereső, tartson kapcsolatot hasonló emberekkel, hogy megoszthassa aktuális véleményét, benyomásait,mert egy apró félreértés akár végzetes is lehet, egy életet is elronthat, de több ember közösen segíthetik egymást, nem mindenki tudja magát kívülről nézni. És kevesen rendelkeznek olyan biztos tudás és hitbeli alappal, amiből kiindulva minden beérkező infót értelmezni tud. Találd meg ezt a biztos alapot, csak így fogj bele a mély keresésbe, mert könnyen elragadhat valamilyen illúzió. Erős és jóságos bölcs tölgyfa legyél, ne törékeny nádszál. Ez a biztos tudás-és hitbeli alap az ősi-eredeti szent könyvekben van meg, az elferdítetlen, nem hozzáadott, belőle nem elvett tudás, Isten szava. Csak erre alapozz! Aztán jöhet a fulford meg a vilkok, jöhet a galaktikus segítő flotta, jöhetnek a reptiliánok, vagy mik, meg a különféle vérvonalak, jöhetnek a Fáraók, jöhet a rejtettkéz, jöhet bármely része az illúziónak, védve leszel, kezelni tudod. Tudod követni és megérteni az aktuális változásokat, tudsz reagálni megfelelően a kihívásokra, mindig tudni fogod, hol a jó oldal, hova állj. Ez a személyes tapasztalatom.

    Úgy látom, itt sok kedves, értelmes, tisztességes magyar ember gyűlik össze és figyeli a híreket, figyeli egymás reakcióit. Ez jó, nagyon jó! Persze különbözőek vagyunk, nem biztos, hogy egyezik teljesen a meglátásunk egy adott dologról, de a pozitív alapállást látom a nagytöbbségnél, ez jó. Lehet vitázni építően, lehet infót adni egymásnak, senki sem tud mindent, csak Isten mindentudó. Segíthetünk egymásnak tovább lépni és a helyes ösvényen maradni.

    Most a világ rendbejön, egy időre nagyon jó lesz itt élni, de ez nem egy nap alatt fog megvalósulni, türelem. Szeretnék egy olyan világban élni, ahol jó magyarnak lenni! Mert magyarnak lenni különleges kegy Isten részéről számunkra. Éljük meg ezt a nemes érzést, legyünk rá méltóak, szeretettel és együtt. És méltóak leszünk felemelni a világot egy boldogabb tiszta szintre.


    http://www.youtube.com/watch?v=ldBER4b-FJo&feature=related

    VálaszTörlés
  26. Buddha!

    Érezhető a sértődöttséged és érthető is. Annyit mondok csak, hogy ha kamu is sokminden, a forrásaidból, mégis ez a legérdekesebb ilyen oldal a magyar neten.
    Magában a szórakoztatásfaktora sem elhanyagolható. Maradjon csak így...

    VálaszTörlés
  27. Igen.Naponta benézek.Naponta remélek.És találok.Ha mást nem is de hasonló gondolkodást.És ez jó.Csak azt támadják aminek van igazság alapja.Téged,titeket tisztellek támogatlak,együtt érzek veletek.Egy ütemre ver a szívünk.Négy öt olyan oldal van amit hitelesnek tartok egymásra épülnek a kép tiszta.Ez az oldal köztük van.És a végére tartogattam ezt:amit gondolsz megvalósul,ha hiszed,ha nem.Tehát szemeiteket füleiteket szíveiteket tartsátok nyitva a változás bennünk zajlik,amit látsz az ennek a tükörképe.Kívánom mindenkinek hogy ezen a tükrön minden folt mentes maradjon.Rá fér a nagy takarítás.

    VálaszTörlés
  28. ha megengeded,megosztanám veled a gondolataimat,amit a leveled ébresztett.
    ha megnézed az információk nagyrészét ami itt megjelenik,tuti hogy egy bizonyos körnek kicsapja a biztosítékot.minden téma más körnek.valaki a zsidózástól megy a falnak,valaki meg a földön kívüliektől.ha te úgy érzed hogy tanulmányozásra érett egy téma,akkor tedd csak fel,attól függetlenül,hogy lehet kicsit kamu szagú.lehet hogy kiveri a biztosítékot néhány embernél,de lehet hogy pont erre van szükségük,ha meg nem akkor az nem a te hibád,hogy valaki nem elég nyitott ahoz hogy körbejárjon egy témát,mégha hajmeresztőnek is tűnik az ötlet.a bölcs is azt mondja :nem tudom hogy így van e,de ne zárjuk ki a lehetőségét annak hogy igaz lehet.
    szerintem jól csinálod,amit csinál.Te leközölsz egy hírt,aztán mindenki engedje át a szűrőjén,ha akarja.ha meg nem,akkor az nem kereső.mert egy keresőnek minden eshetőséget meg kell vizsgálni.az meg hogy ki mit gondol az oldalról,ha X témák megjelennek,szerintem azzal ne is foglalkozz.
    aki ébreszt,vagy legalább is segíteni akar benne,az mindíg kap hideget-meleget.ezt el kell tudni fogadni,ez mindíg is így volt.gondolom nem az a célod,hogy fényezzenek.ez is egy olyan meló,mint a többi,vannak rossz napok,meg olyan munka folyamatok,amihez nem fűlik a foga az embernek.

    tudom a kéretlen tanács mindíg süket fülekre talál,de mégis úgy éreztem,hogy jobb ha megosztom veled mit gondolok,hátha egy külső szemlélő nézőpontja segít dönteni,hogy merre tovább

    üdv és kitartást :)

    Miki

    VálaszTörlés
  29. Valaki írta ide, hogy minden úgy jó ahogyan van. Szerintem is ezt kellene észrevenni. Én pl minden hozzászólótól tanulok valamit, aki nagy bölcsességeket ír attól is, és attól is aki azt írta, hogy ez az oldal lehúzza az embereket, mert igaz, hogy valami nem stimmel a világgal, de az is igaz, hogy az igazság keresése a legtöbb esetben csak menekülés, és terelés. Menekül az ember saját élete elől mellyel nem mer szembenézni, ezáltal hasznosnak érzi magát. Ha emlékeztek a Mátrix azon jelenetére amikor Neo elősször találkozott az Orákulummal, talán felsejlik, hogy mi volt az első tanítása Neo számára. Felmutatott az ajtó feletti táblára, melyre ez volt írva "Ismerd meg önmagad" Azthiszem ez a kulcs, és a folyamat közben minden más feltárulkozik. Meg szerintem amit még észre kellene venni, az az, hogy a materiális világban mindennek van ellentéte, vagyis ha léteznek "sötét" emberek, akkor léteznek olyanok is, akik folyamatosan "rózsaszín" szemüvegben látják a világot hogy a sötétséget ellensúlyozzák. Akinek meg már unalmas a sinus görbe teteje, vagy az alja, az figyelje a dolgokat az X tengelyről. Azthiszem az önismeret pont azt adja, hogy egyre közelebb visz az X tengelyhez. Ám az is valószínű, hogy ahhoz, hogy ezt az ember meg tudja tenni, ahhoz valamilyen szinten kellenek a "magasban" és a "mélyben" átélt tapasztalatok.

    VálaszTörlés
  30. Szia! Ne add fel amit csinálsz!
    Egyetértek MIki,Gnáli,hunbulcsu...gondolataival! Minden benne van az írásukban amit én is leírnék!!
    Aki a cikket kamunak minősiti..és negativ visszajelzéseket közölnek veled.azt el kell fogadni,hisz ez az Ő meglátásuk.
    Azt ,hogy mi ezt hogy látjuk az viszont a mi saját véleményünk és ezt ők tartsák tiszteletben.
    Igen.... ez egy ...első magyar oldal ahol megjelennek olyan írások amik más külföldi oldalakon,de ez a történet nem most kezdödött.......és régebben nagyon nehezen lehetet bármiféle információt megtalálni a neten.
    Most már sok mindent megosztanak...lehet csemegézni.Akik régóta figyelik a háttérkormány tevékenységét,azok tudják ,hogy a leírtak ténylegesen zajlanak. Miért kételkednek benne?? Mert senki nem merri el hinni,hogy egy egész világot vezettek meg és használtak fel az ő céljaik elérésére!!!!
    Aki kételkedik..tegye..de nézzen utána..olvasson..keressen....és utána itélkezzen!!

    További jó munkát neked Angéla

    VálaszTörlés
  31. Laci, csak így tovább! Angélának igaza van! Köszönet az eddigi munkádért!

    VálaszTörlés
  32. Szevasz Laci! Mivel naponta látogatom A világ helyzete c. oldalt, és olvasom a bejegyzéseidet, arra kérnélek tartsd meg eddigi struktúráját úgy, ahogy van. Mivel egy szándékosan létrehozott istentelen fikcióban élünk, szükségem van minden olyan információra, mely közelebb visz mindannak a megértéséhez, amelyet sok száz éve bizonyos okok miatt eltitkolnak előlünk. Nem könnyű a mozaikok összerakása, és igen, vannak időnként olyan tartalmú írások, melyeknek számomra való tudatos feldolgozása, némi időt vesz igénybe. Éppen ezért más oldalakat is látogatok, valamint érdekelnek a vélemények, hozzászólások is. Azt mindenképpen elmondhatom, hogy az általad létrehozott -A világ helyzete- mint ennek az oldalnak a hozzászólói számomra egy olyan tudatos, és nagyszerű csapatot hozott létre, ami figyelemkeltő észrevételeivel, javaslataival, hozzájárul saját véleményem kialakításához. Természetesen mindehhez járul az én személyes érzéseim, intuícióim. Ez számomra "most" így kerek. Én szívből kívánok erőt, és egészséget, no meg kitartást a további munkádhoz. Kádár László.

    VálaszTörlés
  33. Laci, csak így tovább! Angélának igaza van! Köszönet az eddigi munkádért!

    VálaszTörlés
  34. Azt hiszem a mi kalandunk, még csak most kezdődik igazán.! :)

    VálaszTörlés
  35. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  36. Nagyon helyénvaló az írás! Egyet kérdeznék: Kinek csinálod a blogot, azoknak, akik már megtalálták az igazságot, vagy azoknak, akik még keresik? :-) Nem kell magadra venni a hitetlenkedő szitkozódást, csináld azoknak, akik értékelik! Én mindig értékeltem az egész blog témáját, örülök neki, hogy felkerülnek angol szövegek lefordítva, mert bár tudok angolul, de mégis jobb anyanyelvemen olvasni (de nagyon figyelj, hogy véletlen se fordítsd félre, mert ugye ez információtorzulást eredményez) Úgyhogy én azt ajánlom, hogy fel a lóra, jöjjenek a reptiliánok és a vérvonalak, mindezt pedig kellemes magyar nyelven! Legalább lemorzsolódik a szükségtelen massza :-) További sok sikert a blogoláshoz!

    VálaszTörlés
  37. Kedves Laci!
    Köszönöm én is az áldozatos munkádat! Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos manapság az ilyen- manstrem mediában nem szereplő- hírek továbbítása az emberek felé. Föl ne add! Szüksége van rád az országnak és a világnak! Mivel egy szebb és jobb életet szeretnénk, bizony a gondolkodásunkat meg kell változtatni. Erről sokféle elképzelés van. Nem lehet mindig mindenki elvárásai szerint tenni. Mindig lesznek kiakadó emberek, ha sokféle infót teszel fel. Na és, akkor mi van? Akik viszont nyitottak a változásokra, hálásak érte. Láthatod a mostani hozzászólásokból. Sokszor osztottam meg én is az írásaidat a blogomon. Egyre többen olvassák,sok országból. Gondolom a tiedet is. Nem véletlen. Az emberek kiábrándulnak a médiából. Amerikában pl. 50%-kal csökkent a CNN nézettsége márciusban! Te és én, és még sokan mások vagyunk az alternatív média. Azt osztunk meg másokkal, amit a szívünk szerint a legjobbnak ítélünk, és nem dirigálhat nekünk senki. Te attól leszel hiteles, hogy olyan infókat közvetítesz, ami ha igaz, előre viszi az életünket, ha netán nem bizonyul igaznak, akkor elgondolkodásra készteti az embert. Te nem riporter vagy, nem igazságokat kell bemutatnod, hanem közvetítő vagy, terjesztő. Az olvasó szíve joga, hogy hova teszi magában.
    Csak így tovább! Tarts ki, közel a cél!

    VálaszTörlés
  38. Tom, nekem volt egy nagyszerű élményem. Fönn van az egyik blogomon. Itt olvashatod: http://ufo-sirius.blogspot.com/2012/04/sajat-ufos-elmenyem.html
    Van ott több bejegyzés is ami érdekelhet.

    Pitypang, a fénygömbökről: Ha ott vannak, azért, mert jó nálad a "légkör", az energia. Ha zörögnek, kérdezd meg mit akarnak, hátha válaszolnak.

    VálaszTörlés
  39. Pitypang látom lejjebb, hogy megtetted már amit javasoltam. Örülhetsz

    VálaszTörlés
  40. Én személy szerint erre szavaztam volna:
    Igen! Érdekesek! Lehet kamu, de kíváncsiak vagyunk rá!

    Sokan neked köszönhetjük, hogy egyáltalán hallottunk ilyenekről és, hogy a francba láthatnánk a teljes képet ha nem értesülünk mindenről? Terrorizmust is sokan elhitték mégis tudniuk kellett róla az embereknek, hogy elkezdjenek egyáltalán gyanakodni. Kíváncsian várom a végét ennek a történetnek!

    Ezer köszönet az eddigi munkádért csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  41. Csak nyugodtan írj minden témáról, amiről csak szeretnél. Mint látható a szavazásból, illetve a blogbejegyzésekből, az olvasók java része szívesen, és örömmel olvassa cikkeidet, fordításaidat. Még akkor is, ha néha kissé kacsa szerű az iromány. Mert ugye vagy igaz, vagy nem... Sosem lehet tudni. :) "Az igazság odaát van..."
    Viszont, ha valaki elkezd egy írás miatt hisztizni, mocskolódni, az azért jelenthet valami.
    Akkor az illető vagy orr-nehéz, vagy a pozíciója miatt kénytelen úgy hozzá állni a dolgokhoz. Minden esetre az ordít a legjobban, akinek a háza ég.!!!
    Egy szóval kitartás a további munkához! Köszönet az eddigiekért. Még sok jó cikket, fordítást kívánok Neked, és mindannyiunknak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..hát igen, a bölcs ember nem akar mindent tudni.

      Bemegy a rabbi a keresztény henteshez.
      Rámutat egy oldal füstölt szalonnára: Abból a halból kérek 2 kilót!
      Mire a hentes: De rabbi, az sonka!
      Rabbi: Nem a hal nevét kérdeztem.

      Törlés
  42. Egyetértek. A Te Blogod. Azt csinálsz amit akarsz! Örülök hogy rábukkantam. Nagyon sokmindent megtudtam, amit eddig nem. Ne hagyd abba. Nem azokkal kell foglalkozni, akik nem kedvelnek, hanem azokkal akik igen. És jóval többen igen, mint amennyien nem. :)

    VálaszTörlés
  43. Egyoldalú tájékoztatás FTW!

    Szerintem régen rossz, ha az ide látogatók többsége minden kritika nélkül elfogadja az összes cikk valóságtartalmát... Ha így álltok az igazi valóság megismeréséhez, akkor még mindig nem ébredtetek fel, csak egy újabb "álomban" vagytok...

    Persze erről még mindig egy szó sem esik itt:

    "It appears that both the so-called “dragon family,” and the “harmonious world banking system,” are just the same criminal godfathers that Ben Bernanke and Timothy Geithner have always worked for"

    - Benjamin Fulford 2012.04.10.
    Forrás: http://benjaminfulford.net/2012/04/10/bernanke-and-geithner-are-still-trying-to-cash-bad-checks/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiheted nekem hogy a blog látogatói 90%-ban felébredtek:) így a véleményed, nem helytálló. Ha figyelmesebben vissza olvastál volna te is látnád hogy az olvasók legtöbbje támogatja és hálás a blogíró fáradságos munkájáért. Senki nem írta azt hogy minden cikkének valóságtartalmát vélemény és kritika nélkül befogadja. Tudod nehéz dolgod lesz ha esetleg manipulálni jöttél ide, vagy úgy gondolod hogy te már annyira felébredtél és osztod majd az észt az ittlévőknek. :) általában pont azok az emberek vannak beszűkülve és rengeteg tanulni valójuk van még akik azt mondják magukról: én már felébredtem, ti meg egy új "álomban" vagytok! Hidd el tudjuk hogy milyen az amikor próbálják megvezetni az ébredőket is, éppen ezért a legtöbben intuitív módon megnézzük h az információ mennyire lehet valóságos. Amennyiben nem olyan a "rezgés" tartalma akkor félre tesszük vagy elutasítjuk. Úgy tűnik, te még az egód művelésével nem nagyon foglalkozol, de se baj az nem szalad el, megvár téged! ;)Ahhoz hogy jobban lásd az összefüggéseket, fejlesszed a lelked/önmagad illetve toleránsabb legyél az emberekhez, ezt a lépést nem kerülheted ki. Különben meg fogsz ragadni az én már felébredtem szintű újabb önáltatásban és állandóan azt fogod szajkózni: csak az én igazságom a jó és a hiteles! Végül is el lehet töltögetni éveket is ebben az állapotban csak nem érdemes, mert olyan mintha körbe-körbe járkálnál! Ez is egyféle álom csapda, nekem elhiheted ;)

      Törlés
    2. "Elhiheted nekem hogy a blog látogatói 90%-ban felébredtek" - akkor Te most vagy tökéletes statisztikával rendelkezel az oldal látogatóinak gondokodásmódjáról, vagy hasraütésszerűen tudsz kitalálni statisztikai adatokat. Én az utóbbira tippelnék. Nem hinném, hogy beszűkült tgondolkodás lenne az, ha valaki nem tudja elfogadni az ellentmondásokat, vagy nem hisz el mindent amit "fizetett" összeesküvők állítanak:)
      "Tudod nehéz dolgod lesz ha esetleg manipulálni jöttél ide" - Titeket a legkönnyebb manipulálni, és nem nekem, mert nem célom. Mindent elhisztek ami összeesküvés-köntösben van tálalva.

      Törlés
  44. Laci a fentiek alapján úgy vélem megfelelő igazolást kaptál a folytatáshoz.
    Isten segítsen utadon!

    VálaszTörlés
  45. Martyn

    elindultál egy úton, amit magad választottál, hát menj, ne nézz se jobbra se balra,hátrafelé meg pláne nem , ha az eke szarvát fogod....köszönjük a fáradozásod

    VálaszTörlés
  46. akTa,

    Fulford már írt ezzel kapcsolatban új infót:

    "Since my story came out, I have been given new information about the "Dragon family." There is a geniune Dragon family that is based on Asian royal bloodlines. They have been setting up a benevolent new financial system. What has happened is that the Feds, Bernanke, Geithner and their Bush, Rockefeller, Rothschild bosses last week approached Japan Ministry of Finance boss Eijiro Katsu and BOJ Governor Masaaki Shirakawa and pretended they were the dragon family. Somebody also sent me a long article about the Merovingian kings calling them the dragon family too. It is basically the same old crooks doing their best to block the new financial system by muddying up the waters."
    Forrás: http://benjaminfulford.typepad.com/benjaminfulford/page/2/


    A tömeges letartóztatások egyébként csak a terv 1. fázisa, ezt a 2012portalon találtam:

    Phase 1: The Event (3-7 days)

    Mass arrests of the Illuminati
    ‑Military sweep
    -1 day viral and mass media info distribution
    -1 day arrests
    -Up to 3 days shutdown
    -5 to 6 days conviction process


    Phase 2: Restructuring (3-6 months)

    New financial system backed by precious metals and commodities introduced
    -Federal Reserve dismantled, US Treasury prints gold backed money
    -Basket of currencies (6 or more) base of world financial system
    -Worldwide debt forgiveness
    -Bank debts cancelled (credit cards, loans, mortgages)
    -Banks must be re-licensed, no interest (usury)
    -Multinational companies split and nationalized

    Redistribution of world's wealth begins
    -Prosperity funds released
    -Humanitarian and environmental projects funded

    Free energy technology and advanced medicines released

    Government UFO involvement disclosure

    International criminal court tribunal of Illuminati

    Statutory laws invalidated, return to Common Law

    Interim national governments and then elections

    UN restructured as head of Provisional government

    Disengagement of warring parties, military forces recalled permanently from active duty and restructured into peace keeping force, nuclear weaponry disarmed



    Phase 3: First Contact (1-3 months)

    Contact with selected private individuals

    Re-education of humanity, including our history not told: Atlantis and Lemuria

    Global telecasts over TV and internet

    Increasing number of spacecraft make themselves known, culminating in a massive flyover when tens of thousands of ships will take part as final proof that other civilizations are out there

    Two week contemplation period

    First contact: Public contact at UN - Electric surge into Earth Light body -Galactic / Cosmic synchronization / Tachyonic alignment

    After First Contact
    -Interaction with Galactic Federation and Ascended Masters
    -Start of technology transfers and educational programs
    -Beginning of pollution cleansing and renewal of ecosystem
    -Start of full consciousness training (Ascension chambers)
    -Reunion with Confederation Fleet and Inner Earth

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezen megakadt a szemem:
      "-Federal Reserve dismantled, US Treasury prints gold backed money"
      most jelenleg kinek a kezében van az arany?

      Törlés
  47. Martyn

    http://www.youtube.com/watch?v=axS-QdUkMqk&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  48. Kedves Katalin, köszi a reagát. Igen, nagyon szeretek itthon lenni.A cicáim sokszor néznek a fejem mellé, mintha látnának valamit. Különleges kis antennájuk van. Jó lenne ezt, ha mi emberek is fejleszteni tudnánk. Sokszor hallottam, a rendszeres meditáció nyitottá, könnyűvé tesz. Az anyagi erőfeszítéstől mentes állapotban bármilyen mátrixot elérhetek. Persze, ezt csak gondolom de mert leírtam, már létezik ez a lehetőség.

    Amikor nincs túl jó kedvem, van, hogy ez kiveri a biztosítékot de azért ez bármelyikünkkel előfordulhat vagy hogy néha észreveszünk kicsi elementálokat játszani mellettünk. Ezek a mi részeink. S az csodás lehet, ha két különböző' energia tudatosan együttműködik, elfogadva az adott pillanat lehetőségeit.
    (mondjuk, egyszer a kisgömb táncolna a tenyeremen, vagy én az övén..)
    A blogodat én is olvasgatom majd, engem is érdekel! (egyszer a Balatonon én is láttam ufót'. Fura, de a látványa teljesen természetes volt.

    VálaszTörlés
  49. Lehet, hogy ez a blog egy "méllyebb szinten" nem is azért van, hogy információkat osszon meg, hanem azért, hogy összehozza a hasonló embereket, akik így meg tudják osztani egymással a nézőpontjaikat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... mintha ez már meg is történt volna:)...

      Törlés
  50. mióta ráakadtam az oldalra,rendszeresen látogatom.
    véleményem szerint az oldal így jó ahogy van!
    köszönjük a munkádat!
    akinek meg nem tettszik, elmehet a tesco oldalára, megnézni a krumpli árát (simán)

    VálaszTörlés
  51. tfhcfx angol nyelvű közzétételében fura gondolatom támadt ennél a résznél: "Somebody also sent me a long article about the Merovingian kings calling them the dragon family too" ami azt jelenti, hogy "Valaki küldött nekem egy hosszú cikket a Meroving királyságról, akiket Dragon családnak is hívnak" Ez azt jelentené, hogy ez ugyanaz a vérvonal? Mert ha igen, akkor ez érdekes kérdéseket vet fel. Mert ugye vannak olyan elméletek, melyek szerint Jézust nem feszítették keresztre, hanem Franciaországba ment, ahol gyereke/gyerekei születtek, és állítólag a Merovingok vitték tovább a vérvonalát. Ez az elmélet úgy folytatódik, hogy ezután Jézus sok helyen járt még, többek között Ázsiában is, és a sírja is Japánban van, azthiszem egy Shingo nevű faluban. Na most itt felmerül a kérdés, hogy ha Franciaországban születtek gyerekei, akkor lehetséges hogy születtek neki Ázsiába is? Lehet hogy Ázsiában is van egy tiszta vérvonal? Vagy lehetséges, hogy az Ázsiai az egyetlen tiszta vérvonal, mert az európai vérvonal már felhígult? Mit gondoltok erről?

    VálaszTörlés
  52. Nekem egyszer valaki azt írta a blogomra, hogy ajánlja nekem a pszichiátria sürgős felkeresését. Tudom, hogy sajnos neki lesz sokk nemsokára, ha kiderül az igazság, mennyi mindent hazudtak nekünk és mennyi mindent titkoltak el előlünk. Ezért kell terjeszteni az infókat, még akkor is, ha sokaknak nem tetszik. Közben másokat viszont felébreszt, és ez a lényeg!!

    VálaszTörlés
  53. temasrac:
    Ha jól értem ez azt jelenti, hogy a FED-et megszüntetik és ezentúl csak aranyfedezetű pénzt fognak nyomtatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen én is ezt fordítottam. Csak mielőtt az arany fedezetű pénzt fölváltotta volna résztartalékos bankrendszer, az arannyal tökéletesen lehetett manipulálni a gazdaságot.

      Szóval most ez a helyzet: akinél a PÉNZ ott a hatalom.
      A FED bezárása után meg ez lesz: akinél az ARANY ott a hatalom.

      Ezért is kérdeztem, hogy kinél van most az arany, mert nem hiszem, hogy minden család egy arannyal teli széffel rendelkezik. Legalábbis nálunk nincs, vagy nem tudok róla.

      van egy ehhez kapcsolódó videó:
      http://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE&list=FLorhV_wu_hsfNTSJ0Jf-x-g&index=1&feature=plpp_video

      nagyon rövid tömör pár perces történet arról miért is tettem fel ezt a kérdést.
      tehát:
      Kinek a kezében van az arany?

      Törlés
  54. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  55. Jó, hogy magadba szálltál, mert a kételkedés nagyon fontos, főleg ilyen témáknál. Ugyanez igaz az olvasókra is. Sem ezt, sem mást nem kell szó nélkül elhinni, az a fontos, hogy az ember gondolkodjon. Ez pedig azzal jár, hogy lesznek tévedések.

    Azt pedig, hogy mi a tévedés, csak az idő tudja bizonyítani. Addig is marad a józan ész és az intuíció.

    VálaszTörlés
  56. Galaktikus jó estét mindenkinek, már 3. napja olvasom és még mindig alig győzöm törölni könnyeimet a sok biztató és együtt értő hozzászólás miatt, mára végre sikerül ura lenni a helyzeten, így tudok írni néhány megjegyzést. Ez a blog nekem nem tetszik, mert egy nagy megtévesztést készít elő, tehát megtéveszt, hárít, lejárat, hamis reményt kelt, csalódást okoz, lefoglalja az értékes szabadidődet, amit hasznosabban is tölthetnél, tipikus mond igazat mond kamut is aztán meg elvisz egy előre kidolgozott irányban, egy olyan világ képét próbálja elhitetni veletek, ahol mások megoldják helyettetek a problémát, legyenek azok a jó Illuminátusok, vagy a jó földönkívüliek, mindegy az nem? csak ne nektek kelje mozdulni, azt kapjátok amit hallani szeretnétek, vagyis, hogy mások oldják meg a problémáitokat. Ennyit szerettem volna hozzátenni és befejezésképen az csak annyit mondom nektek, hogy további szép álmokat....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet rosszul látom, de a felfogásod elég agresszív. a kommentjeidből úgy jön le nekem, hogy te tudod az igazságot és sok kis csira meg csak csipogjon. tegyük fel tényleg tudod és átlátod ezt a káoszt amiben élünk, akkor miért nem próbálod megosztani a tudásod velünk, és segíteni helyes irányba terelni az ébredező embereket, ahelyett hogy fölényeskednél?

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Igazad van Redneck. Én is ezt írtam volna a helyedben.

      Mindemellett, jelen tudatállapotomban, van amiben picit, van amiben nagyon - másképp gondolom.

      Különbözőek vagyunk, s mégis, mily csoda, génjeink 99,9% százalékban egyeznek.
      Kár azon az egy tized százalékon összekülönbözni.

      Egységre lelvén a Forrásban, majd mindannyian megmosolyogjuk valamikori önmagunkat.

      Törlés
    4. Átgondolva valóban nagy igazságot mondtál, a rideg valóság az hogy nekünk kell valahogy ki lébecolnunk a dologból.
      A őszintén szólva GF- is csak a hátérben sunnyog a jó és rossz illuminátik is csak a hátérben sunnyognak.
      Eddig nem nagyon úgy néz ki hogy, nyíltan elő bújnának és ki terítenék a lapokat.
      Valamire várnak, talán RÁNK hogy fel álljunk és nyíltan szembenézzünk a félelmünkkel akármi is legyen a végkimenetele.!

      Törlés
    5. Adok majd zsepit. ;)
      A megoldás mindenkinek egyénre szabott. Ahogy a tiéd is. De ott van mindenki előtt,ahogy előtted is.
      De másokat lenézni, kinevetni, hogy várják a megoldást??
      Mit tegyünk? Öltözzünk Rambonak és támadjuk meg a illumik főhadiszállását? Meditáljunk, tanuljunk éveket, míg olyan mentális képességeink nem lesznek, mint az X-men-eknek? Rohangáljunk meztelenül, hátha megszánnak? Tüntessünk, lázadjunk, költözzünk vidékre, ne vásároljunk üzletekben??? mégis mire gondolsz, hogy mástól várjuk?
      De mi van akkor,ha az ilyen gondolatok és témák megismerése,megvitatása az első, vagy a 2. lépés?
      Te tudod a megoldást? Lehet hogy te jó nyomon jársz, de...de ha tényleg jó nyomon járnál, akkor az empátia, a szeretet érződne jobban írásodból, mint a szarkazmus...

      Törlés
    6. "Y" Aszt hiszem ezzel mindent elmondtál.!

      Törlés
  57. "De ezek után elgondolkodok én is inkább, mit osztok meg és mit nem. Van benne igazság...." - írod.
    Nos, ha bármit is javasolhatnék, azt mondanám, hogy csak ÖNMAGADra hallgass! Ossz meg mindent, tegyél közzé minden arra érdemest a kritizálgatások ellenére. Mindent amit hasznosnak ítélsz meg!
    Ha a Te belső igazságod létezik, csak azzal törődj!
    Ha Isten valóban úgy akarja, úgyis megismerhetjük a rejtőzködő bűnösöket és megtudhatjuk a Valóságot.
    Remek a honlapod !!!

    VálaszTörlés
  58. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  59. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  60. kék vér eredete:

    http://cotcot.hu/cikk/2011/02/10/mitol-kekveruek-az-arisztokratak

    VálaszTörlés
  61. ok. A rabbi neve legyen chuck norris, aki legyőzte önmagát..

    VálaszTörlés