2013. június 1., szombat

Isztambulban elszabadult a pokol - Több tízezren még mindig az utcákon - ÉLŐ közvetítés




Update folyamatosan:

Hétfő: (Június 3.) 22:45 - Újabb Élő STREAM a helyszínről
Hatalmas rendőri jelenlét gázálarcban....  , még mindig több ezren az utcákon, tereken ....
és zöld lézerfények Isztambul utcáin!
(emlékeztek a Jay-Z- No Churc In The Wild cikkemre ? ) Na pont úgy....


16:30: Isztambulban ismét hatalmas tömeget látni és lövések zaját hallani a kamerán.... Nem csillapodik a tiltakozáshullám. 
Úgy látszik beindítják a folyamatot Dél-Európából kiindulva a tömegek elégedetlenségét meglovagolva.... "Ember embernek farkasa..." így sajnos a nagyját a káoszhoz vezető útnak "mi magunk" emberek végezzük majd el.... :(
9:50: Friss beszámolók ezen a linken


Erre mondja azt a média (index, origo, kereskedelmi TV-k), hogy egy park miatt tiltakoznak, meg hogy alkohol-lázadás van Törökországban !!!
Az RTL pedig nem talált csak egy olyan felvételt, amin 10 fiatal egy közlekedési táblát rángat éppen. Ha csak az alábbi videóból egyetlen képet printscreen-el kinyomnak, azzal is hitelesebbek lettek volna!  

16:57: Beillesztettem egy újabb élő adást, mert Ankarában is hasonló megmozdulások zajlanak:

16:10: "Ausztriában lakom, a lakótársam egy török srác. A szülei Törökországban Isztambul mellett laknak. Tőle kérdezik, hogy mi történik!! Teljes médiazárlat van. Mindenki az utcán, öregek, gyerekek, színészek. Emberek a nyílt fasizmus ellen. A srác innen tájékoztatja ismerőseit, barátait a történésekről."



15:50: Szegeden is szolidaritásukról biztosították a törököket itt élő egyetemisták !

A média továbbra is hallgat arról, ami valójában zajlik !


Ahogy várható volt a nappal még hevesebb tüntetést hozott magával, mint a tegnapi és az éjszakai összecsapások. 
A rendőrség brutálisan és hatalmas erővel próbálja letörni a több tízezres tömeget, ami gyakorlatilag forradalomhoz közeli állapotot mutat....

Törökországban valami olyan zajlik, ami nem fog megállni és lenyugodni sem.
Tegnap este egész Isztambul le-fel kapcsolgatta a lakások fényeit, hogy így fejezze ki a támogatását a tiltakozáshullámhoz, ha már nincs lehetősége részt venni benne!
Ilyet is ritkán látni ! Vagyis én soha nem tapasztaltam még eddig....



Elege van Dél-Európának a megszorításokból ! A szellem elszabadult és már nem fog visszakerülni a palackba. SOHA !
Ezt jobb, ha mindenki szem előtt tartja. 




Brutális összecsapásokká fajult Törökországban a tiltakozási hullám.

Az alábbi stream pedig a tüntetők közötti kamera élő adása ! 
(legalább is este az volt, napközben is folytatódni fog; ha találok más csatornát, kiteszem majd azt is...)


Török katona könnygáz ellen maszkokat oszt a tüntetőknek.... 



Ma több ezren vették blokád alá az Európai Központi Bank székházát is a megszorítások és a kapitalizmus elleni tiltakozásként Frankfurtban!


Az eurózóna adósságválságának kezelése, illetve a dél-európai országokra „erőltetett” gazdaságpolitikai intézkedések ellen tiltakozik a Blockupy-tüntetés Németország pénzügyi központjának számító városban.
Számos busz érkezett a tüntetésre Spanyolországból és Olaszországból. A demonstráció során eddig csak kisebb összecsapásokra került sor a rendőrséggel, azonban a tüntetés alapvetően békés - számol be a The Guardian eurózóna-válságot követő blogja.

Az EKB frankfuri székháza azért lett célpontja a demonstrációnak, mert az EKB az IMF és az Európai Bizottság mellett annak a trojkának a tagja, amely meghatározta azokat a megszorításokkal járó gazdaságpolitikai döntéseket, amelyeket a mentőcsomagért cserébe kértek az eladósodott eurózóna-tagországoktól.

A tüntetéssel a résztvevők az adósságválság kezelésének módja mellett az „élelmiszerárakkal történő spekuláció” ellen is tiltakoznak.

68 megjegyzés:

  1. Ilyen hangulatban fog szurokba és tollba fetrengeni nagyjainkból több is, de ennél jobban fáj majd a vagyonelkobzás, például az álláshalmozó Péterünknek...

    VálaszTörlés
  2. nah lassan lázad európa, mi, akik a legtöbbet szopják meg ülünk a valagunkon :)

    VálaszTörlés
  3. Ne aggódj, nem sokáig maradunk csendben! Napok kérdése, hogy nálunk is elszabaduljon a pokol!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne akarjátok hogy elszabaduljon!

      Törlés
    2. Sajnos ennek az országnak egy sokk kell ahhoz, hogy vagy 500 éves szendergésből, meg 200 évnyi bénázás után felébredjen végre. Akarni nem akarja a fene sem, de 1x végre vagy kiállnak a népek magukért vagy a következő pár száz év is ilyen "sikeres" lesz.

      Törlés
  4. és az jó, ha itthon elszabadul a pokol? Van vér nélküli tökéletes megoldás, dolgozunk rajta, csak az oldal üzemeltetője nem mer beszélni erről, minden más disznóságról annál inkább..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg?? És mondd hol lehet róla hallani?? Mikor és milyen formában lesz közkézen a dolog?? Ha nem tudunk róla akkor olyan , mintha nem is lenne!

      Törlés
    2. Konkrétan miről nem "merek" én beszélni ? Ezt jó lenne ha kifejtenéd!
      Már csak azért is, mert gondolom nem vagyok köteles mások elképzelését fenntartás nélkül magamévá tennem. Igen azt vállalom, hogy Magyarországon nagyon óvatosan kell eljárni, mert bármilyen forradalomba is kezdenének bele, azonnal olyanok állnának az élére, akik pont az eredeti céllal ellentétes irányba taszítanák az országot.
      Ezt tudom ! És pont ezért vagyok óvatos mindenféle önjelölt kormányzókkal, alkotmányozó emberkékkel, mert nem látják át, hová is vezetne a "menjünk zavarjuk el, meg lőjük le, meg csináljunk forradalmat" típusú hőbörgés.
      Mégis ki ellen lépnének fel ?..., hiszen nem is tudják, ki irányítja a szálakat valójában. Másrészt megfelelő támogatottság és szakértők nélkül csak maximum egy lázongó balhés embertömeget kapnának maguk mögé, akivel semmire nem mennének. Sokszor az embernek mérlegelnie kell, hogy a rossz és a kevésbé rossz verzió között is lehet ég és földnyi különbség. De remélem hamarosan eljutunk oda, hogy jó és még jobb közötti helyzetet mi magunk hozunk létre...

      Ezért gondolom még nem vagyok elátkozható.... De minden olyan ügynek, mely előre visz és az embereknek is jó, azt maximálisan támogatom! Ahogy eddig is.

      Törlés
    3. Sajnos Buddhanak igaza van.
      A törökök nem akarják feladni ezeréves hagyományaikat, nem akarják a nyugati gazdasági modellt, ami sok embernek megélhetést adó nyüzsgő bazárok helyett mindent ellenőrző és adóztató csupán pár embernek előnyös kereskedelmi struktúrát, ingatlanadónak csúfolt részletekben történő vagyonelkobzást és mindenféle más, a kisembert rabszolgasorba döntő intézkedést jelent. Nem ártana, ha a kormányok néha arra is tekintettel lennének, hogy a nép mit szeretne.
      De tényleg nagyon óvatosnak kell lenni, mert nem tudjuk, hogy hol és kik irányítják a dolgokat valójában a háttérben.
      Az emberek meg az után mennek, akinek nagyobb a hangja. Buddha azon meglátása, hogy a forradalmak élére egy idő után olyanok állnának, akik pont az eredeti céllal ellentétes irányba viszik el az egészet nagyon is reális. És nálunk ez különösen igaz lenne, mert bőven akad nálunk is önjelölt forradalmár, akik aztán megérezve a hatalom szelét, sokkal rosszabb diktátorok lennének mint a mostaniak, miközben a még megmaradt jogokat és rendet is szétzúznák.
      A törököknek pedig kitartás, mert amíg a hagyományaikért harcolnak, a régi bevált dolgok megtartásáért, addig van csak esélyük, mert egy rossz újból bizonytalan mégújabbat jól csinálni szinte lehetetlen.

      Törlés
  5. Lassan nekünk is ezt kell csinálni ,mert kutyába se vesznek bennünket .

    VálaszTörlés
  6. Csak azt nem értem Töröko. hogyan (dél)európa? Számomra az sem világos - Laci nem írod -, hogy miért is tüntetnek ott??? Má, bocseszka, de ha beágyazol egy ilyen videot akkor kicsit több info kérhetek/ünk hozzá?

    Az világos, hogy csak virágokat szórva nem fog a háttérhatalom meghatódni és önként mea culpa-zni! Nagy ívben tesznek ezek arra, hogy "békés tüntetök=csöcselék" mit kiabál! Vér nélkül SOHA nem lehetett gyökeres változást elérni! Ha, nem tudsz/akarsz vérrel írni történelmet akkor más eszközhöz kell nyúlni! Plö. bojkott, sztrájk, polgári engedetlenség, tömeges demonstráció "Ne tévézzmán!" :)
    Ha, nem tudnak hatni rád - akár idölegesen is- minimalizálni a rendszer befolyását - pl. bojkottal - vagy éppen a (még) rendszer kiszolgálók ellehetetlenítését - pl. tömeges beadványokkal - akkor a szük keretek közt élök is tudnak tenni vmit, erejük és képességük szerint!

    Ezek csak ötletek! De, nem azt kell hajtogatni, h "ezért-azért" NEM tudok menni-tenni, hanem azt keresni, hogy MIT TUDOK TENNI!
    Aki másoktól várja a "gesztenye kikaparását", azok passzívan, de az elnyomó-vérszívókat támogatja! ( Csak egy negatív példa: Nézzéket a sok "hajlott korú" nyögdíjast akik o.viktátor, vagy gyurcsótány kezét csókolgatják!!! Járókerettel is képesek szerencsétlenkedni és vinnyogni a hazaáruló és gyilkos piócák mellett!!!
    Szóval ne jöjjön senki kifogásokkal! Megoldásokkal IGEN!
    Áldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van. Tényleg kellett volna írnom, csakhogy ez este durvult be ennyire és nem cikket akartam én igazából írni, hanem élőben hozni nektek, mivel sehol senki nem foglalkozik azzal, ami itt zajlik, holott láthatjátok saját szemmel is, hogy nem százak tüntetnek és azt is, hogy milyen karhatalmi erőkkel vonultak ki a rendőrök. És a dolog pikantériája, hogy katonák is segítik a tüntetőket, gázmaszkokkal pl....

      Törökország pedig, ha már pontosak akarunk lenni: egyszerre Európa és Ázsia, vagyis a kettő találkozása. A Boszporusz nevű szoros az éppen, ami elválasztja a kettőt és összeköti egyben.

      Abban teljesen igazat adok szintén és sokszor én is azt mondom, hogy nem másra kell mutogatni, mindig mindenkinek azt kell tennie, amire ő hivatott vagy amiben meg tudja mutatni tudását, képességeit. Amivel Ő maga hozzá tud tenni valamit a világhoz. Így a "miért nem tesztek már valamit" típusú kérdésekkel nem tudok mit kezdeni. Hiszen én azt teszem, amihez elhivatottságot érzek.
      De tömegeket nem fogok az utcára vinni, mert két-három lépéssel előre tudom a történéseket és az nem tetszene.... Szóval megoldási javaslatokat szívesen veszek bárkitől, ahogy sokan itt többen is. De ne mutogassunk egymásra, mert annak nulla értelme van....

      Törlés
    2. Igazad van Laci!
      Az ilyen típusú fellángoló hírek/történések nem mindig adnak idöt az alaposabb/átgondoltabb hír-elemzéshez, kommentekhez!
      Hogy mi fog kisülni mindebböl??? Ez egy jó kérdés! A törökök - pol vezetés - kettös/köpönyegforgató játéka valószínü, h kinyomta ott is az ébredezök biztosítékát! Ergo: többen vannak mint gondoltuk volna, ami igaz (lehet) Magyarország esetében is!
      Nekem van 5letem, hogy miként törhetünk borsot(jó eröset!) a kampósok/manipulátorok orra alá!
      Jutott eszembe, hogy saját fegyverükkel kell ezeket az alja"felsöbbredüeket" a frászba kergetni!
      Mire gondoltam? Szórólapokon (A4/A3) Talmud idézeteket kiragasztgatni ill osztogatni! Van benne néhány igazi "gyöngyszem"!
      Abban nincs semmi anti-rassz-szemitizmus! Ugye? :)

      Törlés
  7. http://www.youtube.com/watch?v=J7hJnJERHPU

    VálaszTörlés
  8. és a háttérhatalomban valakik lelkesen dörzsölik a tenyerüket, ez az srácok, minden terv szerint halad...

    VálaszTörlés
  9. Es akkor megjött az első hittérítő, hadjad már ezt az átlátszó, koronamögébújó...
    térítést!

    VálaszTörlés
  10. Ez a buli meg lett szervezve. Az emberek többsége még nem elég felébredt ehhez szerintem...
    Ha meg eszük lenne nem az utcán vergődnének...

    Ez olyan mint ami magyarországon volt. Szerveztek buszokkal meg bohócokkal gőzlevezetést a tűzoltóknak... Kiabáljátok ki magatokat aztán mehettek haza, mert elől megy a farkas aki vezeti a sok birkát hadd bégessék ki magukat az élmény meglegyen.. Majd ő megmondja mit szabad és mit nem!.. Érted?!

    Pl. Ez passzol a cikkhez:
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/az-arapaly-hatarozottan-szembefordult.html

    ==> "Azonban a Sabbat maffiózók még mindig nem adják fel, és néhány csúnya trükköt húzhatnak elő a végső vereség előtt. A legutóbbi tömeges autóégetés Svédországban, a "lefejezés" az Egyesült Királyságban, a késelés Franciaországban stb. mind úgy tűnik, hogy része annak a kétségbeesett erőfeszítésnek, hogy az összeesküvés kiprovokáljon egy hosszúra tervezett Muszlim/Keresztény háborút. Valamint ott van Izrael dolga, amit még mindig rendezni kell." !!!

    És ki a főellenség a játékban?
    ==>http://ujvilagtudat.blogspot.hu/search/label/h%C3%ADrek#.UamkTtL3OIA

    "Természetes, hogy az az ember, akinek feladata, hogy vezesse a világ legnagyobb Keresztény hitét..." Beee eee ee!

    Nézd meg ezt nagyon jól összefoglalja:

    http://www.youtube.com/watch?v=7JEqcJ7DEfI&list=PLB9MMmHipqcRyr-Qw6hrpdBihmk3wpoRY&index=7

    VálaszTörlés
  11. Mikor értik már meg a Rendőrök, hogy Ők csak a hatalom kutyái, és közénk tartoznak???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha parancsot kapnának az emberek legyilkolására azt is simán megtennék

      Törlés
  12. Inkább bújok a korona mögé, mint a semmilyen állítás mögé.

    VálaszTörlés
  13. Abból indultok ki, hogy csak egy hatalom van, aki a pénzt birtokolja. Ám az emberi agynak a nagy többség számára KÉT féltekéje van, ami az egyiknek ellenpontján van. Ez azt jelenti, hogy az általatok háttérhatalomnak nevezett intézménynek van egy hasonlóan erős (spirituális) riválisa. A világban bekövetkező események olyan, mint egy társasjáték, ahol (a nagy többség számára) 2 játékos játszik. Attól függ, ki a jó és ki a rossz, honnan nézünk rá. Biztos, egy fideszes trafiktulajdonos számára Orbán egy jó ember, míg mások ennek ellenkezőjének látják. Akik továbbfejlesztették az agyukat, Nekik már 4 féltekéjük van, ami a világban is megjelent, hisz a Világ Tükör. Természetes dolog, hogy a világi hatalom birtokosai pénzzel megvesznek olyan embereket, akik a spirituális hatalmat birtokolják, ám így van ez fordítva is, mert vannak olyan gazdag emberek is, akik tovább látnak a rövidtávnál és normális bolygón akarnak élni, ahol nem kőfalak mögött remegnek a szeretteikért, nehogy váltságdíjért elrabolják őket. Ki szeret falak mögött élni? Ahogy a gazdagság-szegénység olló nyílik, úgy válik egyre inkább pokollá ez a bolygó MINDKÉT oldal számára. És igen, vannak, akik régóta a probléáma megoldásán dolgoznak (pl. Én 9 éve meditálok egy lakásban 0-24-ben) és azért nem tudtok erről, mert:
    1. nincs bevételem, amivel reklámozhatnám Magam a TV-ben, hogy mindenki tudjon Rólam
    2. a weboldalaimra meg nem jönnek az emberek, vagy ha igen, nem nagyon értenek belőle semmit
    3. ha meg érthetően írok, akkor ki leszek nevezve egy idiótának, aki valamilyen komplexusban szenved.
    Szóval jobb, ha inkább történnek az események.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A ma embere KÓDOLJA az információt .(számokat, betűket, jeleket, fogalmakat használ, kisajátítja, saját logikai szintjén elemzi a dolgokat) , A régi korok embere DEKÓDOLTA (a kódolt információt tartalmazó jeleket, dolgokat önmagukban, szimbólumszerűen, összefüggések sorozatában próbálta érteni, meglátni).
      Az ókori görögök a hübrisz (elbizakodott) szót használták arra az emberre, aki az intelligenciát önmagának tulajdonítva értelmezte a világot. Jellemzően ilyen a mai modern ember, a szellemit és profánt szétválasztotta magában (vagy/vagy).
      A mítoszban élő/élt ember viszont az intelligens/animális élő-világ részének tekinti önmagát, nem sajátítja ki, de egységben él vele (is-is). A világ egy isteni nyelv volt a számára, mely által megszólítva érezte magát, és felelni is akart rá. Ez az Igaz Ember felel-őssége.

      Törlés
    2. Az ókori görögök kultuszának legnagyobb művészi alkotása a tragédia (dráma) volt, mondhatni az antik világ szellemi fejlődésének a csúcsa. A tragédiának nincs cselekménye, már egy lezajlott, ELMÚLT történés elbeszélése, eléneklése. A tragédia mint kultikus cselekmény elszakad a történés síkjától, ezzel együtt az emberközpontúságtól és a szemlélődés síkjára lép, DEKÓDOLJA , láthatóvá teszi a láthatatlant. A mai kor rítusaiban ilyen tragédia megjelenítése lehet egy keresztény misztériumjáték, vagy akár a tibeti buddhizmus egy álarcos rítustánca , mely valójában az élet színpadát mint tragédiát kellene, hogy megjelenítse. Sajnos pont a hübrisz, az elszakadás (vagy/vagy) akadályozza a mai kor emberét abban hogy a tragédiát mélyen átélje, és megértse felel-ősségét benne. Ehelyett inkább KÓDOL, ön-álló, ego-cselekvő lesz, fél kiszolgáltatottá válni, fél ráhangolódni azokra az igaz mintákra, archetipusokra, melyek ott rezegnek körülötte az éterben, s melyek által kiléphetne önköréből és az egység újra elérhetővé válna számára.

      Törlés
    3. A görög tragédia (dráma) azt is megmutatja, hogyan kövesse az ember a fennálló, jóslatban már megjövendölt, és ezért már ismert mintát. Az emberi létről alkotott ilyen felfogás a legtávolabb áll a mai modern embertől, akinek világa állandóan saját döntési szabadsága körül forog, mely csupán illúzió, csak álmodja a végtelen lehetőségeket. Aki úgy érzi, hogy áthatja az istenség, annak nem jut eszébe, hogy elkülönítse az ént az istenségétől. Ez olyan, mintha a lábunknak szabad akarata lenne, és azon hezitálna, hogy szolgálni akarja-e elménket vagy sem. A szabad akarat legtöbbször csupán annyi, hogy nyugodt akarattal, éberséggel fogadod-e a tragédiát (ahogy a művelt görögök is tették), vagy őrülten hadakozol ellene.
      Arisztotelész Poétikájában a tragédiát szintén egy befejezett, már ELMÚLT cselekmény szellemi reprodukálásának, utánzásának tartja. A hős küzdelme által a befogadót/nézőt is erkölcsi felemelkedéshez, megszabaduláshoz vezeti (katarzis (görög) =megtisztulás).
      A történelem legvalódibb tragédiája (drámája) Jézus passiója volt. ahogy a görög tragédiákban, úgy a passióban is jelen van egy jóslat , hogy értse az ember az elkerülhetetlent, végre kövesse a már ismert mintát, beépítse életébe, és kitudjon lépni a MÚLT-ból és visszatérjen egységébe.(katarzis).

      Törlés
    4. "Ezt a harcot a szerencsés harcosok úgy fogadják, Prithá fia, mint a menny váratlanul elébük táruló kapuját. 32.]
      Ám ha kitérsz e kötelesség-parancsolta ütközet elől, akkor hivatásodtól és becsületedtől tántorulsz el, bűn súlyosul rád. 33.] Bhagavad-Gitá I.

      Törlés
  14. a tüntetőknek gépfegyvereket kellene szerezniük, majd lelőleni az éléjük álló rendőröket, majd utána lelőni a politikusokat, elfoglalni a média központokat, és átvenni a műsor készítést

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És élő adásban fölfalni a minisztereket... nyersen.

      Törlés
    2. Csaba Barát!
      Te őrült vagy ember (és most még finoman fogalmaztam).
      Mikor értitek már meg végre, hogy egy mindenféle képen megosztott társadalom képtelen a hosszútávú összetartásra. Semmi perc alatt egymásnak ugrasszák a jó népet, ha kell. Az oly sokáig dédelgetett szabadságharcból meg etnikai vagy vallás háború lesz, belőletek meg egy statisztikai adat. Csináljátok csak azt, amit Soros Gyuri bácsi már legalább egy éve "megjósolt", hajrá! Biztosan azért mondta, mert tele a gatyája, ezektől az eseményektől, logikus nem?

      Törlés
  15. Törökországban a Taksim Gezi park fáinak megmentése miatt történik a tüntetés.

    http://hungarian.ruvr.ru/2013_06_01/Az-isztambuli-park-vedelmezoi-ismet-megtamadtak-a-rendoroket/

    http://index.hu/kulfold/2013/05/31/ne_bantsatok_a_gezi_park_fait/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig egy aprósággal kezdődik...
      "Máig befejezetlen az „arab tavasz” folyamata, és várhatóan még hosszú évekig nem is ér véget, így a következményeit is nehéz előre látni – mondta Michael Williams, a londoni Királyi Külügyi Intézet (Chatham House) munkatársa, korábbi külpolitikai tanácsadó a Közép-európai Egyetemen tartott pénteki előadásában. Kiemelte, sokan a hatnapos háború óta a térség legnagyobb horderejű változásának tekintik az „arab tavaszt”. (2013.04.05.)

      Törlés
  16. Megy a zsindexen a sika-mika
    "http://index.hu/kulfold/2013/06/01/renegetegen_tuntetnek_isztambulban/"

    VálaszTörlés
  17. Tuntetesek mindig is voltak,vannak es lesznek is!Ennyi !

    VálaszTörlés
  18. Nemcsak "Isztambulban szabadult el a pokol", hanem itt is.
    jános elek pokla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elekecske gombocska! Számodra ez jelenti a szexualitást? Mert ha igen, akkor ennél több ne jusson neked soha.
      Jobb lenne az emberiségnek, ha a fajtád maradéktalanul kipusztulna.

      Törlés
    2. az az érdekes, hogy egyébként némi igazság is megtalálható a közlendőjében, csak kár, hogy ordenálé cigány stílusban

      Törlés
    3. Valóban van igazság cigányelek mondandójában, de ha visszanézünk a múltba, akkor azt látjuk, hogy nem voltak sikeresek a forradalmaink. Szóval valami azt súgja, hogy nem az a járható út, ideje valami működőképes megoldást kitalálni, nem fejjel menni a vasbeton falnak...

      Törlés
    4. Janikám, van remény:

      Diagnózis:

      http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=horvathnemagdi&pid=136702&blog_cim=%20K%E1romkod%E1s%20rabs%E1g%E1ban

      http://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/628/a-tourette-szindroma-diagnozisa-es-kezelese

      Megoldás:

      http://elmedoktor.hu/mania/miert-kapnak-antipszichotikumot-a-maniasok/

      Törlés
  19. "Könnygázzal oszlatják az alkohollázadást Törökországban" írja az origó...

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20130601-konnygazzal-oszlatjak-az-alkohollazadast-torokorszagban.html

    Most akkor mi is van tulajdonképpen?

    VálaszTörlés
  20. Ez megint egy cionista akció! Útban van Erdogan! http://www.youtube.com/watch?v=jmB0ecBkIZk

    VálaszTörlés
  21. Erdogán ellen lázít Izrael és USA...
    itthon meg a büdös-balliberálisok feszengenek.. Bár Orbán se más, és nagyon unjuk a maffiásodó bandáját, de ki tudjuk várni a békés választásokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NaSa_Hu
      Te még el akarsz menni választani? Még nem szívták ki a piócák teljesen a véred és nem raboltak még mindenedet el? Akkor még van miből adnod a véred és vannak fölösleges javaid, hát add nekik, ha meg fölébredsz és már nemet mondasz, majd elveszik erőszakkal.

      Ugyan menjetek csak birkák szavazni, ikszelgessetek csak, majd tesznek róla a kedvenceitek hogy mindeneteket elvegyék.
      Igaza van Jánosnak, birkák vagytok, majd a vágóhídon bégethettek, az utolsót!

      Törlés
    2. Gyurcsány vagy Bajnai jobb lenne???? Ha ők lennének, már rég becsődölt volna az ország, te pedig az utcákon lennél....Habár lehet, hogy te pont a szoci banda haszonélvezője vagy, mert más nem sírja őket vissza.

      Törlés
    3. neduddki
      Egyetértek .
      A ballib hátérhatalmi emberek ide is beférkőznek .

      Törlés
  22. Ki tudjuk várni az újabb idővesztegetést. MN-nek is van igazsága, bár néha úgy tűnik nincs működőképes megoldás.

    VálaszTörlés
  23. 8.00 van és a lájvsztímen éppen klezmert játszanak az utcán... most akkor mi a fene is van?

    VálaszTörlés
  24. A naber medya-nak egy bazi nagy vörös csillag a jobb felső sarokban. Miről szól ez a hejehuja?

    VálaszTörlés
  25. Laci!
    Már megint vki (szerintem egy senki!) bererondított a ventilátorba és jó lenne ha kitakarítanád! Köszönet!

    Most olvasom - meg nem erösített forrásból- hogy a tüntetés egy park átépítésével kezdödött! :)
    Ugye ez most vicc, ... tudjuk, hogy kik kavarnak! Aki azt hiszi, hogy az utcán dölnek el világeseményei az " A mellékhatások tekintetében forduljon gyógyszemészéhez ...!"
    Ebben a forradalmaskodásban egy dolog biztos: akik ezt levezénylik azok közben lenyúlják a hatalmat illetve a zsetont/aranyat! Ez az egyik jólbevált trükkjük ezeknek a "birodalmiaknak".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a janos elek megjelenik időközönként és teleokádja nekem a kommenteket.
      Kénytelen voltam újra visszaállítani, hogy csak moderálás után jelennek meg a hozzászólások. Így hiába ír bármi förmedvényt a saját lelkivilágából, itt nem fog megjelenni !!!
      Ti viszont nyugodtan szóljatok hozzá bármihez!

      Törlés
  26. Az emberek pedig ahelyett, hogy körüljárnák az információt már arról írogatnak a fészbúkon, hogy Európa fellázadt a bankok ellen, és nekünk is az utcákon kellene lennünk, meg hasonlók. Van esélye annak, hogy elszabadul a pokol. Tehát jobb ha felkészültök arra, hogy Egy-edül maradtok, csak önmagatokra számíthattok.

    VálaszTörlés
  27. A Bankok elleni fellázadásnak a Frankfurti történéseket veszik alapul akik ezt írják. Ott ugyanis blokád alá vették a Központi Bank épületét! Spanyolországban is tüntetések zajlanak. Most már Törökországban is. Volt már a Spanyoloknál is.. vagy van is még? Egy a lényege, Bank ellen vagy Kormány ellen tök mind1.. A szálak min a háttérhatalomhoz vezetnek! Így lényegtelen, hol miért tüntetnek kimondottan. Mindenki ugyan azért harcol így vagy úgy... A RENDSZER ELLEN!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értek egyet. A lázadás mesterségesen gerjesztett, a hatalmasok által.
      A szálak valóban a háttérhatalomhoz vezetnek és ők irányítják a "forradalmakat" is.

      Milyen érdekes, ugye? :-)

      Törlés
  28. Miről is beszélünk? megszületett a mocskos állam amit jó ideje csak a filmekben láttunk. Lesz jó és lesz rossz. A háló amin irogatunk az jó v. rossz? Gondolkodjatok!!!!!

    VálaszTörlés
  29. Nem tudod Buddha visz valaki kaját, vizet a tüntetőknek? Mármint sima pita-ra gondolok. Enni azért csak kell. Bár az is lehet, hogy haza ugranak bekapni valamit, ha megéheztek, esetleg elmennek valamelyik boltba kaját venni maguknak. Gondolom minden bolt nyitva van ilyenkor hiszen ilyenkor nagyot lehet kaszálni. Na akkor, hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  30. "akTa2013. június 1. 9:20

    és a háttérhatalomban valakik lelkesen dörzsölik a tenyerüket, ez az srácok, minden terv szerint halad..."

    Az egyetlen, aki használja a fejét?

    A háttérhatalomról szerzett információtok csupán annyi, amennyit az "urak" engednek nektek tudni!!! Ne higgyétek, hogy a valóságot pontosan látjátok! Azt, hogy ma mire megy ki a játék, csak ötven vagy száz év múlva fogja mindenki világosan látni. De addigra már egészen más gondjaik lesznek az embereknek. A "hatalmasságok" 20, 50, 100 vagy még több évre előre gondolkoznak. A politika a világon mindenhol mocskos!!! Kivétel nincs! A kapitalisták és a kommunisták egy homokozóban játszottak mindig is! A választás illúziója...A szabadság illúziója...A kommunizmus (minden az embereké) illúziója...Két oldal van barátaim. Az ő oldaluk, ahol mindig zöld a fű, és véres az "urak" keze. És van az emberek, népek, nemzetek, a föld lakóinak az oldala. Ez a két pólus áll szemben! A gond csak az, hogy míg a hatalom - mindegy, hogy politikus, tőkés, kőműves...mindegy! - hatást tud gyakorolni korlátlan eszközökkel - média, pénz, fegyver... - a tömegekre, addig a tömegek képtelenek hatást gyakorolni a "hatalomra"!!! A "hatalom" csak azért létezhet, mert az emberek komolyan elhiszik, hogy uralkodhatnak felettük, és van, aki végrehajtja a "hatalom" akaratát. Megoldás? Mármint olyan, ami működőképes??? Eddig még nem volt! Olvass történelmet - OK! Hazugság az egész! Egy áltudomány! - és kiderül, a hatalommal szemben nem tehetsz semmit! Összefogás - ami nem erőssége a magyaroknak! - nélkül nem megy! Egy javaslattal mégis had éljek! Nem tudom működne e? Nem tudom, megvalósítható e? De egy próbát megérne - talán!

    A javaslatom: Jó előre meg kell hirdetni egy időpontot, mikor mindenki megtagadja 1,a számlák, (törlesztőrészletek befizetését???); 2,senki nem fogyaszt, csak a legminimálisabbat - kenyeret a péktől, zsírt a gazdától...; 3,senki ne vegye fel a munkát..! (Nyilván az orvos és a pék kivételt jelentenének! szegények:-) )
    Tudom ez családosoknak és beteg embereknek nehezen megvalósítható. Sajnos áldozat nélkül nem lesz győzelem. Három hónapig kellene kibírni! Biztos vagyok benne, hogy elnyomó gazdáink hozzáállása nagymértékben megváltozna. Nem tudom, jó vége lenne e a dolognak? De ha senki nem akar a saját vérében fürödve meghalni a Kossuth téren, és nem akar senki rendőrt, politikust, bankárt gyilkolni, akkor ez az egy út van - szerintem! Persze a jó dolgok mindig vérben születnek! Kérdés ki??? és milyen áldozatot hajlandó hozni érte? Ne feledjétek! ŐK előregondolkodnak sok lépésre, és mindennel számolnak. Csak azzal nem, hogy az emberek feladják igényeiket és szükségleteiket tömegesen. Mert ilyen még nem történt! Viszont, ha nem lépnek a magyarok, - mégpedig azonnal!!! - akkor egy kis idő múlva kénytelenek lesznek lemondani mindenről, mert nem lesz miből eltartani a családot, megvenni a gyógyszert, taníttatni a kölköket...Széthullik még a családod is...És a hatalomnak a legjobb a kiszolgáltatott ember, aki egyedül marad! Nincs családi kötelék, vallási közösség, baráti kör, szellemi műhelyek, terek, parkok, ahol a családok összejönnek, és információcserével is segíthetnék egymást! Ma a legerősebb politikai és háttérhatalmi akarat a bomlasztás! Ők egységesen szövik hálóikat és rendre valósítják meg gonosz terveiket...ELLENÜNK!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Namost... értem én az elgondolásod lényegit...
      Csak arra a kérdésre válaszolj nékem: A hatását (és nem a szándékát) tekintve mi a különbség a ecceri emberke számára abban, hogy...
      a) polgárilag engedetlen és sztrájkol, meg nem fogyaszt, meg megakasztja a rendszert, meg...
      és
      b) sunyibácsik elszedik ilyen-olyan móccerekkel tőle a mindenféle javakat, amik a húsruhájának fentartásához szükségeltetnek?

      S ahogy javalád, polgárilag engedetlenkegyünk előre megfontolt időtől kezdve. Kivéve...
      Aha.
      Viszont, ha nem mindenki engedetlenkedik ugye, akkó... Hogyis van ez?
      Úgyértem... a orvos, a pék, mega... akárki nem ugyanúgy a társadalom és a rendszer része?

      Jó kis csimbókosra tervezett rendszer ez.

      Törlés
    2. És akkor most mi tegyünk?
      Ásdelmagad felszerelést vegyük elő? :-)
      Na ne!

      Törlés
  31. http://www.youtube.com/watch?v=DnZKQv_kToo&feature=share

    VálaszTörlés
  32. Buddha: a linkel portugaliarol szolo cikk majdnem egy eves, nem mostani tortenes. az oldal aljan: "Posted by Anomalous on Sep 16 2012"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, hogy szóltál. Igen, le is vettem azt a linket. :)

      Törlés
  33. Na mi van a tuntetessel?Egy par ember setal a teren!:)

    VálaszTörlés
  34. Sziasztok.Török kollégáim csak sejtik hogy miért volt van balhé ez pedig összefügg azzal szerintük hogy kifizettek minden tartozást .Számukra egyértelműen Kapitalizmus elleni balhé.

    VálaszTörlés
  35. http://www.omegalabs.eu/html/zold_lezer.html

    VálaszTörlés
  36. Van itt egy ilyen cikk is a lázongásról, ezt láttátok már?

    http://alfahir.hu/a_torokorszagi_zavargasok_margojara

    VálaszTörlés