2013. június 30., vasárnap

Kitörés a rabszolgaság Mátrixából - Ébresztő rövidfilm talán felébreszt - “State O’Masochist”


Egy rövidfilm, ami ébresztőleg hathat a a rabszolgákra ! - Hogyan tesszük lehetővé, hogy manipuláljon minket a háttérhatalom ! 

A filmkészítő Micah Ellers alkotása, amit az  Operation Paul Revere című a szabadságért és az elnyomás ellen kiírt versenyre készített el

“State O’Masochist” élénk vizuális provokáló hatásokat és metaforákat használ, hogy bemutassa, hogyan téveszti meg az embereket egyéni szinten a rendszer és kényszeríti örökös rabszolgaságra. 


Lefordítottam és rátettem a magyar feliratot, hogy még világosabb legyen a mondanivaló, bár a provokatív képek és szimbólumok önmagukért beszélnek ! 


Mindaz, amit fentebb szimbólumokban hangsúlyt kapott, ebben a korábbi nagyon jó videóban már láthattuk, ahogy szavakkal élőben az emberek arcába lehet /és kellene is/ tolni az igazságot. A Mátrix építészének üzenete célba ér vajon? Hatalmas pofon az utcán szembesülni ezzel... 

23 megjegyzés:

  1. ... , hogy rövid legyek a látottak után: Ütős nagyon! ´Gratula Buddha!

    VálaszTörlés
  2. Cselekvési útmutató az ország kifosztott lakossága részére az Apostoli Magyar Királyság hatalom átvételi folyamatának befelyezéséig, 2013. augusztus 20.-ig
    http://apostolimagyarkiralysag.hu/news.php?readmore=155

    VálaszTörlés
  3. Vannak keresztények és brahmahívők, akik a bűnben látják a vallás minden értelmét. „Ó, uram, bűnös vagyok, nézz le reám és bocsásd meg a bűneimet.” Elfelejtik, hogy a bűntudat a szellemiségnek csupán első és legalacsonyabb lépcsője. Az
    emberek nem vetnek számot a szokás hatalmával! Ha örökösen csak azt hajtogatod:
    bűnös vagyok, az örökkévalóságig az is maradsz. Ezt kell ismételni: nem vagyok rab,
    nem vagyok rab, ki kötözhet meg engem? A királyok királyának gyermeke, Isten
    gyermeke vagyok. Szabadítsd fel akaratodat, és szabad leszel.
    Csak az ostoba ismétli
    szüntelenül: rabszolgaságban sínylődöm. S valóban rabszolgává lesz.
    Bűnös vagyok, és bűnössé lesz.
    Szabad vagyok. Az Úr nem az én Atyám? Csak a SZELLEM lehet rabszolga. Szabad is csak a SZELLEM lehet.
    (Ramakrisna/

    VálaszTörlés
  4. És persze vannak az infantilisek, akik azt hiszik, hogy szabadok. Akik pedig nem ismerik el a bűnösség fogalmát, azok a rendszer mellett vannak, és a világkormányt támogatják.
    Csakis a test lehet rabszolga, a lélek soha! A lelket nem tudja semmi sem megfogni, csakis a bűn. A bűn létezésének letagadása a legnagyobb bűn. Szerencsére Isten Fia Jézus Krisztus kiváltott minket bűneinkből, hogyha Ő lesz a vigaszunk minden nap.
    A keresztényeket nem lehet egy kalap alá venni a tehénimádókkal!
    A bűn viszont megbocsáttatik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Csakis a test lehet rabszolga, a lélek soha! A lelket nem tudja semmi sem megfogni, csakis a bűn." - sikerült két egymást követő mondatban ellenmondani magadnak. o.o

      "A keresztényeket nem lehet egy kalap alá venni a tehénimádókkal!" - na látod, ez teljes mértékben helytálló. :)

      Törlés
    2. Ez így van! Ha ezt az Illuminati által készített kisfilmet valaki benyeli, annak csak gratulálni lehet az optimizmusához. "Nézzé Alex Jones-t, oszt felrobban az Illuminati átal megámodott tervezés." Beltartalmilag ennyiről szól a vidám kisfilm. Annyival kijavítanám magam, hogy "Nézzé Alex Jones-t, aki az Illuminati ijesztgetős embere, és lépj ki magából az élet körforgásából, és legyé szabad valahol." Verik a szabadságszobrot, amit egyébként a zsidó franciák építettek a rabság mintájára. Vagyis aki veri a fényhozót, az gonosz lenne? De nekem tökéletesen megfelel ez a kisfilm, mivel a hitet nem tették bele, mint elrontó jelenséget.

      Törlés
    3. "Szerencsére Isten Fia Jézus Krisztus kiváltott minket bűneinkből, hogyha Ő lesz a vigaszunk minden nap. " /Schwaben/

      - Engedje meg, hogy elmondjam az Örömhírt, amelyet a vallásom hirdet - kérte a prédikátor.
      A Mester csupa fül volt.
      - Isten a szeretet. És Isten szeret és örökké megjutalmaz bennünket, ha betartjuk a parancsait.
      - HA? - kérdezte a Mester. Akkor nem is annyira örvendetes ez az örömhír.
      ------------------------------------------------------------------
      - Miért nem beszélsz sohasem a bűnbánatról? - kérdezte a prédikátor.
      - Ez az egyetlen dolog, amit tanítok - mondta a Mester. - De én sohasem hallottam, hogy a bűnök miatt érzett szomorúságról beszéltél volna.
      - A bűnbánat nem a múlt miatti szomorúság. A múlt már halott, és egy percig sem érdemes
      miatta bánkódni. A bűnbánat a gondolkodás megváltozása: a valóság radikálisan új szemlélése. /Anthony De Mello/

      Törlés
  5. Elég jópofa ez a tehénezés meg ez a rendíthetetlen, rosszindulatú, elfojtott haragtól remegő böfögés, amivel megpróbálod alátámasztani a röhejes "érveidet" :)
    A végén a zsidózás meg különösen szépkeresztényi, jól csinálod koma! Már olvasgatlak pár napja, de kezdek meggyőződni róla, hogy nem csak a gyűlöletedben fulladozol, de egy picikét retardált is vagy.
    Amúgy szerintem hulivuli jót írt. Mindegy. Első hozzászólás.

    VálaszTörlés
  6. Megsértettem a tehénistent Bálint gazda? Vagy netalán azt gondolod, hogy a véleményed kifejtése elég ide? Ez csak a te véleményed, ahogyan nekem is az amit írtam.
    Ezt szeretem a legjobban, hogy pl. Hulivulinak adsz igazat, jön még egy-kettő aki neked ad igazat és utána általában szokott jönni 1-2 keresztény aki nekem ad igazat. Szélmalomharcot vívunk, de megmondtam én mire hívom fel a figyelmet, ha olvastál.
    Arra, hogy nem szabad bedőlni minden dolognak! lsd Alex Jones, teszi a szépet a jót, de itt még a felvilágosult abszolutisták is tudják jól, hogy ki pártján áll. Hulivuli meg itt nagymester, mivel azt kikéri magának, ha egy keresztény ír, de ő nyugodtan fikázhatja a kereszténységet amúgy és ti mint birkák mentek utána a süllyesztőbe.
    Dehát a világ nevelt titeket ilyenné, nem a hit... nem hibáztatok senki, mivel meguntatok minden megszorítást, és ki akarok szabadulni a mókuskerékből. Azt is tudom, hogy egyszerű emberek vagytok, akik megunták a kontrollálást és ki akarnak törni belőle. Próbálkozzatok, majd ha sikerrel jártok és kitörtök a nem létező Földi elfogórendszerből, akkor szóljatok, de főleg akkor, ha jártok majd a Plúton, mert az a kedvenc kisbolygóm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Schwaben! Ha a ti feltételekhez (meg)kötözött, bűntudatra építő kereszténységetek meg nem változik, felmorzsolódik. Drukkolok nektek, hogy rátaláljatok arra a feltétel nélküli elfogadásra, ami ott van bennetek, ami ingyenes, nem kell érte tenni semmit.És ebben megerősödve lehet csak radikálisan továbblépni, hogy ne legyél langyos, hanem "légy hideg, vagy légy meleg".

      Törlés
  7. Mt 9,2
    Ott egy hordágyon fekvő bénát hoztak hozzá. Hitüket látva Jézus e szavakkal fordult a bénához: "Bízzál, fiam, bocsánatot nyernek bűneid!"
    
    Mt 9,3
    Néhány írástudó erre azt gondolta magában: "Ez káromkodik."
    
    Mt 9,4
    Jézus belelátott gondolataikba, ezért megkérdezte: "Miért gondoltok magatokban rosszat?
    
    Mt 9,5
    Mi könnyebb? Azt mondani, hogy bocsánatot nyernek bűneid, vagy azt, hogy kelj föl és járj?
    
    Mt 9,6
    Tudjátok hát meg, hogy az Emberfiának van hatalma a földön a bűnök megbocsátására!" Ezzel a bénához fordult: "Kelj föl, fogd ágyadat és menj haza!"
    
    Mt 9,7
    Az fölkelt és hazament.
    
    Mt 9,8
    Ennek láttán félelem fogta el a népet, és dicsőítette az Istent, hogy az embereknek ekkora hatalmat adott.

    VálaszTörlés
  8. Mt 9,36
    Amikor látta a tömeget, megesett rajta a szíve, mert olyan volt, mint pásztor nélkül a juhok: elcsigázott és kimerült.
    
    Mt 9,37
    "Az aratnivaló sok, de a munkás kevés" - mondta akkor tanítványainak. -
    
    Mt 9,38
    "Kérjétek hát az aratás urát, küldjön munkásokat az aratáshoz."

    Ti is ugyaníly kimerültek vagytok, hiszen a világ elvette tőletek a hitet! Nyissatok ajtót neki, Ő állandóan kopog hozzátok.

    VálaszTörlés
  9. Gyónjál Fiam! :)
    Most pedig büntiböl a szekATV-kell nézned!
    Bolond vásárnap! Szesz lelket pedig sanya bá ossza, ... aztán nem el/bedölni ám! :)

    VálaszTörlés
  10. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U6WRWyF1Lpg

    VálaszTörlés
  11. Érdekes fickók, érdekes meglátásokkal és reagálásokkal...néhol igazuk is van...

    DE...az embereknek vannak szükségleteik, s azokat nem adják ingyen...dolgozni kell...akinek nem lógott már csecsemő korában az aranykanál a szájában, annak utóbb valamit tennie kell, hogy ne haljon éhen vagy eltarthasson másokat...lehet bírálni mindent, de ahhoz előbb megoldásokat kellene nyújtani...élhető, jó megoldásokat...s a mások hibáztatása, a bűnbak keresés, "világkormány", Illuminatusok, mindenféle elképzelt csoportok (érdekes, ázsiaik nem szerepelnek sosem bennük, pedig a világ főleg miattuk változik, s az igazi pénzek is ott vannak), mindenféle emberiség mérgezések, földön, vízben, levegőben, védőoltásban...ezek nem megoldások, se nem okok...képzelegni lehet...meg hinni magunkat valami többnek...mindet lehet...jogainkat is követelni...na azt pláne...
    DE ne szóljuk már le a dolgozó embereket...s ha haszontalan dolgokat vesznek az miért baj?...a verejtékes munka utáni vásárlás öröme nem jár nekik?...az emberek szeretnek szerezni...van aki világokat, isteneket képzel el, abban leli örömét, mások meg vásárolnak...nem (csak) a gonosz marketingesek és gyárosok generálják a vágyakat...AZ EMBEREKNEK VÁGYAIK VANNAK...s a szocializmusban egyszer már megpróbálták irányítani azokat, de nem ment, mert AZ EMBEREK NEM EGYFORMÁK...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ""világkormány", Illuminatusok, mindenféle elképzelt csoportok" - nyilván mindegyik csak kitaláció.

      "s ha haszontalan dolgokat vesznek az miért baj?" - talán mert életben tartják vele a rendszert?

      Törlés
    2. Igen, kitalált csoportok...vannak komoly vezetők és csoportok, politikai, gazdasági értelemben is, ők különböző érdekek mentén szövetkezhetnek, ilyen mindig is volt és lesz is, de minden felett egy csoport sem rendelkezik...Legerősebb csoport a G-7 vagy G-8, az igazán fontos dolgokról ők egyeztetnek (ha tudnak)...

      A rendszert életben kell tartani...de ha esetleg ön, kedves Elveszett tud egy jobb renszert, akkor árulja el...kíváncsi vagyok, miként lehet hét milliárd embert eltarta(t)ni...mert akármennyire igyekszik Bill Gates és a Chem trail, egyre többen vagyunk...én sem szeretem a pazarlást, képzelje el, semmi feleslegeset nem szoktunk venni, se drága telefonunk, se autónk nincsen, leginkább használt dolgokat veszünk, pedig telne újakra is...de mi rossz példa vagyunk (remélem önnek se nincs drága okos telefonja, vagy újabb számítógépe, hanem még a csöves monitort használja...remélem nem dobta ki, mielőtt végleg tönkrement volna...szóval én bizonnyal rossz példa vagyok, mert így hiába vár rám a kereskedő, nem csinálok neki profitot, az állam sem kap a forgalmi adó után semmit, a gyárban is hiába várják, hogy majd gyártanak nekem újat, ezért ki kell rugniuk egy csomó embert, munkásokat, boltosokat, tanárokat, rendőröket, még a szemeteseket is, mert nem keletkezik újabb hulladék, ha nem vásárolunk, ezeknek az embereknek nem jut belőle...remélem ön nem közalkalmazott, munkás vagy boltos, hanem egy erdőben gyűjtögető remete, akinek nem kell kapcsolatban maradni a rendszerrel...árulják már el kedves rendszert bírálók, önök hogyan csinálnák?...rengeteg "felesleges" termék van, de az amelyik nem köt ki közvetlenül a kukába, az jópár embernek kenyeret adott...

      Törlés
    3. Jogos, az én hibám. Sosem szabad érdemben elkezdeni vitatkozni egy trollal. A név kötelez ugyebár kedves Róccsild Úr...

      Törlés
    4. Elárulom magának kedves R hogyan. Először is, az olyanokat mint maga börtönbe záratnám :) Aztán "kirúgatnám" az összes számítógépet és az összes robotot, vagy legalább is annyit, amennyi szükségesnek bizonyul. Helyükben felvennék annyi képzett embert amennyit csak lehet. Megvizsgáltatnám, hogy melyek azok a szakmák amelyekből hiány van és melyek azok, amelyből túlképzés történt, ezután ennek tudatában újra indíttatnám a szakképzést és az átképzéseket. Ja ez is fontos, talán ezzel kellene kezdeni. Utána néznék annak, hogy miként állunk az élelemmel, tudja? úgy globálisan, mert gondolkodni csak telehassal lehet. Az éhez ember ideges ember, ide meg pont erre nincs szükség.
      Tehát a munka, termelés kidolgozásánál tartottunk. Ja, hogy átmenetileg megszűnne az "az lehetsz, amit csak szeretnél" meg "belőled is lehet gazdag ember" maszlag? Előre is bocsánatot kérek, de a rendkívüli helyzetere való tekintettel ezt az illúziót most egy darabig inkább nem "árusítanánk", ezúton is megértésüket kérem.
      Megvizsgáltatnám, hogy mik a realitások, ami az országokat és az ország lakosságának lehetőségeit illeti. Nyilvánvaló, hogy egy agrár adottságokkal rendelkező országból nem egy ipar orientált országot fogunk igyekezni létrehozni ill. fordítva. Persze ehhez meg kell teremteni azokat a feltételeket, hogy az embereket érdekelté tegyük abban, hogy kedvük legyen megint például a föld műveléshez, ha már véletlenül pont a mezőgazdaság példáját hoztam fel. És így szépen, de gyorsan, készíteni kellene egy csomó hasznos tanulmányt, hogy egy igazságosabb és a realitásokat is jobban megfelelő országokra szabott gazdaságokat lehessen létrehozni, hogy boldogan éljünk míg meg nem halunk. Nyilván nem egyszerű, és az eddigi értékeket árképzéseket is át kellene gondolni, de közel sem biztos, hogy ez kevesebbet jelentene az embereknek. A legtöbb dologból nincs hiány, csak direkt volt leépítve, hanyagolva, tönkretéve, stb, így hát jutna mindenből mindenkinek. Sajnos a mostani "szabad piacgazdaság"-nak nevezett rendszer, úgy van ez kitalálva, hogy csak néhányan zsebeljék be a haszont, csak néhányan dönthessék el, hogy miből mennyi és kinek, hogy mi legyen és mi nem legyen. Ez itt a nagy baj kedves R, az hogy az olyanokból mit maga hiányzik egy nagyon fontos emberi érzés, ezt hívják empátiának. És ezért, minél több van, annál több kell. Ha már az is meg lett, akkor azzal a gondolattal kezdenek kacérkodnak, hogy mi lenne, ha nem kellene ennyit ellenőrizgetni és ennyit paraszthülyíteni, hiszen ez is egy folytonos odafigyelést igényel és már nagyon belefáradtak abban, hogy mindig oda kellejen figyelni arra, amit mondanak, amit csinálnak,...nehogy elcsesszék az eddig elérteket. A muszáj nagy úr szokták mondani, de szerinzem a félelem is.
      Szóval kedves R, bár csak ott tartanánk, hogy a magamfajta emberek mondhassák el ötleteiket a "hogyan másképp"-el kapcsolatban, mert akkor ön sem lenne rászorulva az ilyen és hasonló nicknevekre. A legelején már kifejtettem, hogy mi tenné ezt lehetővé.
      Ajánlom magamat.

      redneck

      redneck

      Törlés
    5. redneck
      Ez így szépen hangzik , csak elfelejted az emberi tényezőt , hogy mindenki másképp gondolja vagy majd átformálod a gondolkodásukat .Ezt a világot közösen csináltuk olyanra amilyen .

      Törlés
    6. Kedves Redneck, egészen eredetien hangzanak gazdasági elképzelései, ha netán munka nélkül marad, merem ajánlani önnek Észak-Koreát, biztosan két kézzel kapnak ön után, mint szabadság idején helyettesítő elvtárs...

      Törlés
    7. Kedves R,
      Én nem a maga véleményére utazok, hanem azokéra akiére ön is utazik. Egyébként ezt a Észak-Kóreás lemezt már igazán lecserélhetné, unjuk már. Az üres kritikáját még annál is jobban. Szedje össze magát, mert ez így kevés lesz. Tehát ön szerint sem a számítógépek, sem a robotizált gyártás, sem a Távol-Keletre száműzött gyáraknak nincs köze a gazdasági recesszióra. Értem. Akkor kérem világosítson fel minket, hogy mitől is tartunk itt, a szarban. Türelmetlenül várom az 1 millió munkahelyet is, de az emberünk legutóbb azt mondta, hogy nem felejtette el az ígéretét csak adjunk neki még 10 évet. Most sírjak vagy nevessek?

      Törlés
  12. Igazad van leo, ez nem is kérdés. De én csak arra szerettem volna felhívni a tisztelt R úr figyelmét, hogy ha én király lennék............. Na jó, a viccet félre téve. A lényeg, hogy azok akik a mostani vezetők tudnák jól is csinálni a dolgokat, ha akarnák, a baj pont az, hogy nem akarják. Nem akarják, mert nekik ez a szerep jutott, és mert a maguknak valók. De az igazság az, hogy őket is becsapták, csak még nem tudnak róla. Lesznek itt még meglepetések, méghozzá az igen magas szinteken is. Ha nem tudnád, mára már az árulókból is túl sok van. Ha összeáll a project, rájuk sem lesz már szükség. Mert nem igazán számít, hogy az ember mit visel, munkaruhát vagy Armani öltönyt, a hülye az hülye.

    VálaszTörlés