2013. június 5., szerda

A világot irányító "nagyhatalmú bábok" ülése-Bilderberg résztvevők hivatalos listája és napirendje



UPDATE - 2013. Június 6.
21:00 : Gerard Batten EU parlamenti képviselő kivizsgálást követel a Bilderberg találkozó ügyében! A világ 140 gazdag és legnagyobb befolyással bíró politikusa, üzletembere ide repül, hogy 4 napon keresztül ülésezzenek titokban a nyilvánosság teljes kizárásával...Az emberek kezdenek ráébredni, hogy mintha ők dolgoznának a politikusoknak és nem a politikusok a társadalomért.
A CIA és ezek az emberek dolgozták ki az Európai Unió létrehozását és az Euró bevezetését, mint globális korporációs hatalomátvételt a nemzetek felett !!!
Sürgős magyar fordítást megérdemelne ! Segítsen, aki gyorsban le tudná írni magyarul (sajnos nekem most nem fér bele, de aki érti, tudja miért annyira fontos, amit hallunk az alábbi videóban !!! )



11:40: 

Watford lakosait már tegnap is folyamatosan igazoltatták a rendőrök. Útzárakat állítottak fel és mindenkit csak ellenőrzés után engednek tovább közlekedni még a mellékutakon is.


 


Megérkezett az útzárhoz Alex Jones
, aki a Globális Elitet maffiának nevezve törvénytelenségről beszél és arról, hogy mindezt az adófizetők pénzén követik el is művelik.
Ráadásul egy hivatalosan nem is létező esemény miatt korlátozzák a szabad mozgást és rendőri védelmet biztosítanak a globális maffiának !  

Great Wall of Watford



BILDERBERG 2013 : Welcome to 1984
címmel írja a Guardian, hogy ilyen biztonsági kerítésekkel vették körbe Watford közelében lévő birtokot, hogy távol tartsanak minden kíváncsiskodót.A Goldman Sachs állja a költségeket... 

 

BILDERBERG - találkozó : Grove Hotel, Watford, Anglia - 2013. június. 6-9.
The Times, Anglia 1977

„A Bilderberg csoport a nyugati világ leggazdagabb, gazdaságilag és politikailag leghatalmasabb, legbefolyásosabb embereinek klikkje, akik titokban megterveznek dolgokat, melyek azután később, mint véletlen események, meg is történnek.”

Féltitkos csoportosulás, mely évente szervez egy találkozót. A főáramú sajtó 20-30 évig a közelébe sem ment a rendezvénynek, csak néhány éve dugta oda a fejét egy pár riporter. A találkozó tartalma szigorúan titkos, hivatalosan semmit sem közölnek a megbeszélt témákról vagy döntésekről. Oknyomozó újságírók és az internet megjelenésével már egyre kevésbé tudnak azonban elbújni a nyilvánosság elől - és hozzáteszem: már nem is akarnak.
Mivel a világ döntéshozói, az Európai Unió vezetői, a Világbank, az IMF, az Európai Központi Bank és számos adósság-problémával küzdő állam élére kinevezett miniszterelnök egytől-egyik BILDERBERG -tag és részt vesz a titkos találkozókon.... így joggal sejthetjük, hogy igencsak fontos döntések születnek meg a világ elkövetkező 1 évének eseményeit, sorsát illetően.
Ők az egyik titkos csoportosulás, mely dönt a világ sorsáról, országokról, nemzetekről, háborúkról, ásványkincsekről....sőt a világ népességének alakításáról is.
Minden ÉBRESZTŐFILM "főszereplői" ..., akiknek létezése sokáig összeesküvés-elméletnek volt kikiáltva !
Amíg erről is be nem bizonyosodott, hogy IGAZ ! 

Ők a BILDERBERG -csoport ...
És ne feledjük a tényt: az ilyen találkozó törvényellenes az amerikai szövetségi LOGAN ACT törvény alapján, mely szigorúan megtiltja, hogy állampolgárok idegen kormányok képviselőivel tárgyaljanak, vagy hatalmas konszernek és döntéshozók találkozzanak titokban, illetve felhatalmazás nélkül. 3 évvel büntethető a törvény alapján.


Élő közvetítés a helyszínen lévő
alternatív média segítségével: Bilderberg 2013

Grove Hotel, Watford, Anglia - 2013. június. 6-9.A teljes résztvevők száma 140;
21 európai és észak-amerikai országból.  
Magyarországról senki sem megy.

A hivatalos napirend,
amit a bilderbergmeeting.org-on olvashatunk a következő:

Növekedésnek indulhat-e Európa és Amerika; képesek-e munkát adni. Adósság. A nacionalizmussal és populizmus. USA külpolitikája. Afrika kihívásai. Cyber hadviselés és tömegpusztító aszimmetrikus fenyegetések. Orvostudományi kutatások. Online oktatás. Az Európai Unió politikája. A közel-keleti fejlemények. Aktuális események.

Bilderberg 2013: kiszivárgott napirendi pontok: 

A Prisonplanet.com, belső kapcsolatai révén, hozzájutott még pár megvitatásra váró napirendi ponthoz, amiket szintén a titkos gyűlésen vetnek majd föl.
Az információk Jim Tucker, a közelmúltban elhunyt bilderberg-leleplező újságíró kapcsolataitól származnak, s röviden a következőkről van szó:

- Az elit fenyegetve érzi magát az Európa szerte kitört lázadások miatt, amik az egyre romló gazdasági helyzet miatt csak fokozódni fognak. Ezt kezelni akarják.

- A társadalom feletti kontroll megerősítése; Cyber-támadások kezelése; az internet szabályozása, ellenőrizése az információk szűrése, szigorítása, digitális tűzfal, a szabad internet regulázása, internet kormányzaton keresztül, valamint a személyi védelem megnehezítése. Ez nekünk internetezőknek egy rémálommal lenne egyenlő.
- Téma lesz a globális járvány, ami miatt úgy mond aggódnak.

- Kiemelt téma lesz Szíria -Asszad elnök elmozdítása, a terroristák fegyverzése- és Irán, ami szintúgy fontos megdöntésre váró ország, amelynek kivitelezését Izraelnek szánják (de ezt az oldalon is már megvitattuk, hogy az elit a cionista rezsimre hagyja az iszlám felmorzsolását). Henry Kissinger folyamatosan nyomja ezt az Irán elleni támadás mihamarabbi, lehetőleg három éven belüli, megtörténtét. Várhatóan még inkább felhevítik a levegőt, gondolom Albert Pike mintára.

- Aztán a bankrendszer egyesítése, bankreformok, és a "ciprus-féle" bankrablás kiszélesítése, azaz a betétesek pénzével segítenék ki a banki veszteségeket (erről már volt szó, hogy Ciprus nem egyedi eset, ezt maga az EU pénzügyminisztere mondta. Eredetileg az ötletet Kanadában dolgozták ki még pár éve, és tessék.). Vélhetően a következők a szlovének lesznek.

- Még szó lesz az EU-ból való kilépési lázról, az eu- szkepticizmusról, aminek gyorsan elejét kell venni, hiszen nem viccből hozták össze. Cionista Cameron brit min. elnökre komoly nyomás helyeződik, hogy tegye lehetővé a népszavazást az EU-ból való kilépésről. Ne feledjük Mr. Cameron a 300-ak Bizottságának a tagja, így Rothschild ember, szóval nem hihetjük el neki a 2017-re időzített ígéretét. Ennyi.
Láthatjuk, hogy a résztvevő politikusok, bankárok, médiamágnások, üzletemberek Európából és Észak-Amerikából valók. Vagyis egyenlőre az Új Világrend csak a transzatlanti régióra vonatkozik. Tehát Kína, Oroszország és Irán nem képviselteti magát, mert a nyugati Illuminati számára ezek az országok majdnem vagy teljesen érintetlenek. Irán különösen. A miértről már írtam korábban „Irán bankjára fáj a Rothschildok foga” címmel.

Ami még mindig sötétben marad az az, hogy miről, mit döntenek. Ezekről aztán tényleg semmit sem adnak közre. Néha vannak kiszivárogtatások, belső elszólalások pl. itt döntöttek az euró bevezetéséről. 

Jim Tucker volt a Bilderberg kutatás atyja és emlékszem, 2011-től a Közel-Kelet mindig napirenden volt és vélhetően most is így lesz, amelynek eredményeképpen a káosz csak nagyobb méreteket fog ölteni. A kutatók között meg kell említeni Daniel Estulin nevét is, aki Alex Jones és David Icke szószólók mellett fog tüntetni komoly rendőri felügyelet mellett, szinte lehetetlen körülmények között.


A világot irányító háttérhatalom hálózatának fontos részét képezik azok a fórumok, ahol a nemzetközi hatalmi elit vezetői megvitatják az általuk kidolgozott stratégia részleteit a végrehajtásukért felelős személyekkel. E fórumok közé tartozik az ún. Bilderberg Csoport és testvérintézménye, az Antoine Pinay volt francia miniszterelnökről elnevezett Pinay Circle (Pinay Kör).

A pénzügyi oligarchia és a nemzetközi hatalmi elit különböző irányító csoportjai, valamint az egyes országok kormányzatainak és tömegtájékoztatási intézményeinek a vezetői, többek között a Bilderberg Csoport tanácskozásain beszélik meg hosszútávú elképzeléseiket és koordinálják nemzetközi szinten tevékenységüket. 

A Bilderbeg Csoport a New york-i Council on Foreign Relations-höz (CFR - Külkapcsolatok Tanácsa), és annak londoni testvérintézményéhez, a Royal Institute of International Affairs-hez (RIIA - Külkapcsolatok Királyi Intézete vagy más néven Chatham House), valamint a Trilateral Commission-höz (a Háromoldalú Bizottság), azaz a háttérhatalom legfontosabb szervezeteihez tartozik.

Maga a Trilateral Commission is a Bilderberg tanácskozásokból fejlődött ki és a Bilderberg Csoportnál is globalizáltabb fórumnak tekinthető, mivel Japánt is felöleli. Ezeknek a fórumoknak az a feladatuk, hogy közvetítsenek a szervezett pénzhatalom 
1., gazdasági-pénzügyi érdekeit, 
2., valamint a kamat-kapitalista globalizáció 

általános érdekeit érvényesítő nemzetközi szervezetek között.


A mainstream média elakarja hallgatni a Bilderbergesek hatalmát azt mondván, hogy nincs befolyásuk a világ eseményeire, de a résztvevők listája igencsak ellent mond ennek az alaptalan állításnak, hisz a világ legnagyobb, legbefolyásosabb emberei, vállalatai jelen lesznek és ha valaki ezután azt mondja, hogy a gyűlésen elhangzott dolgok nem jelentenek túl sokat a világ alakulásában, akkor az enyhén szólva is dilettáns és tájékozatlan a világ mozgató mechanizmusait illetően.

Ha végig futod, láthatod, hogy főleg brókerek pénzügyesek és pénzemberek szerepelnek a listán. Nos azért mert a pénzuralmi világelit rendszere az összeomlás szélén áll (hogy szándékos vagy sem, az más kérdés... SBG Buddha megj.) és főleg ennek az egyben tartása lenne a legnagyobb feladat. A világ kissé felfordult, egyre több a probléma. Vajon mi lesz erre a válaszuk ???



Kapcsolódó korábbi előzmények és bejegyzések:



Bilderberg elnök:
FRA
Castries, Henri de
Elnök-vezérigazgató, AXA csoport



DEU
Achleitner, Paul M.
Elnöke a Felügyelő Bizottság, a Deutsche Bank AG
DEU
Ackermann, Josef
Az igazgatóság elnöke, Zurich Insurance Group Ltd
GBR
Agius, Marcus
Korábbi elnöke Barclays plc
GBR
Alexander, Helen
Elnöke, UBM plc
USA
Altman, Roger C.
Ügyvezető elnöke, Evercore Partners
FIN
Apunen, Matti
Igazgatója, a finn üzleti és politikai fórum EVA
USA
Athey, Susan
Közgazdaságtan professzora, a Stanford Graduate School of Business
TUR
Aydıntaşbaş, Aslı
Rovatvezető, Milliyet Újság
TUR
Babacan, Ali
Miniszterelnök-helyettes, a gazdasági és pénzügyek
GBR
Balls, Edward M.
Árnyék kancellár a pénzügyminiszter
PRT
Balsemão, Francisco Pinto
Elnök-vezérigazgatója, IMPRESA
FRA
Barré, Nicolas
Felelős szerkesztő, Les Echos
INT
Barroso, José M. Durão
Elnöke, az Európai Bizottság
FRA
Baverez, Nicolas
Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
FRA
Bavinchove, Olivier de
Parancsnok, Eurocorps
GBR
Bell, John
Regius az orvostudományok professzora, University of Oxford
ITA
Bernabé, Franco
Elnök-vezérigazgatója, a Telecom Italia SpA
USA
Bezos, Jeff
Alapítója és vezérigazgatója, Amazon.com
SWE
Bildt, Carl
Külügyminiszter
SWE
Borg, Anders
Pénzügyminiszter
NLD
Boxmeer, Jean François van
Elnöke az Igazgatóság és vezérigazgatója, a Heineken NV
NOR
Brandtzaeg, Svein Richard
Elnök-vezérigazgatója, a Norsk Hydro ASA
AUT
Bronner, Oscar
Publisher, Der Standard Medienwelt
GBR
Carrington, Peter
Egykori tiszteletbeli elnöke, Bilderberg találkozók
ESP
Cebrián, Juan Luis
Ügyvezető elnöke, Grupo Prisa
CAN
Clark W. Edmund
Elnök-vezérigazgatója, TD Bank Group
GBR
Clarke, Kenneth
Országgyűlési képviselő
DNK
Corydon, Bjarne
Pénzügyminiszter
GBR
Cowper-Coles, Sherard
Üzletfejlesztési igazgató, International, a BAE Systems plc
ITA
Cucchiani, Enrico Tommaso
Vezérigazgatója, az Intesa Sanpaolo SpA
BEL
Davignon, Etienne
Államtitkár, korábbi elnöke, Bilderberg találkozók
GBR
Davis, Ian
Senior Partner Emeritus, a McKinsey & Company
NLD
Dijkgraaf, Robbert H.
Igazgatója és Leon Levy professzor, Institute for Advanced Study
TUR
Dincer, Haluk
Elnök, Kereskedelem és Insurance Group, Sabancı Holding AS
GBR
Dudley, Robert
Group vezérigazgatója, BP plc
USA
Eberstadt, Nicholas N.
Henry Wendt tanszék Political Economy, American Enterprise Institute
NOR
Eide, Espen Barth
Külügyminiszter
SWE
Ekholm, Börje
Elnök-vezérigazgatója, Investor AB
DEU
Enders, Thomas
Vezérigazgatója, EADS
USA
Evans, J. Michael
Alelnöke, a Goldman Sachs & Co.
DNK
Federspiel, Ulrik
Ügyvezető alelnöke, Haldor Topsoe A / S
USA
Feldstein, Martin S.
Közgazdász professzor, a Harvard Egyetem, nyugalmazott elnöke, NBER
FRA
Fillon, François
Volt miniszterelnök
USA
Fishman, Mark C.
Elnök, Novartis Institutes for Biomedical Research
GBR
Flint, Douglas J.
Group elnöke, a HSBC Holdings plc
IRL
Gallagher, Paul
Senior Counsel
USA
Geithner, Timothy F.
Volt miniszter a Pénzügyminisztérium
USA
Gfoeller, Michael
Politikai tanácsadó
USA
Graham Donald E.
Elnök-vezérigazgatója, a The Washington Post Company
DEU
Grillo, Ulrich
Vezérigazgatója, Grillo-Werke AG
ITA
Gruber, Lilli
Újságíró - műsorvezetője, La 7 TV
ESP
Guindos, Luis de
Gazdasági miniszter és versenyképesség
GBR
Gulliver, Stuart
Group vezérigazgatója, HSBC Holdings plc
CHE
Gutzwiller, Felix
Tagja a svájci Tanács az államok
NLD
Halberstadt, Victor
Közgazdász professzor, Leideni Egyetem, korábbi tiszteletbeli főtitkára Bilderberg találkozók
FIN
Heinonen, Olli
Senior Fellow, Belfer Központ Tudományos és Nemzetközi Ügyek, Harvard Kennedy School of Government
GBR
Henry, Simon
CFO, Royal Dutch Shell plc
FRA
Hermelin, Paul
Elnök-vezérigazgatója, Capgemini Group
ESP
Isla Pablo
Elnök-vezérigazgatója, az Inditex Group
USA
Jacobs, Kenneth M.
Elnök-vezérigazgatója, Lazard
USA
Johnson James A.
Elnöke, Johnson Capital Partners
CHE
Jordan, Thomas J.
Elnöke az igazgatótanács, Svájci Nemzeti Bank
USA
Jordan, Jr., Vernon E.
Ügyvezető igazgatója Lazard Freres & Co. LLC
USA
Kaplan, Robert D.
Vezető geopolitikai elemző, Stratfor
USA
Karp, Alex
Alapítója és vezérigazgatója, Palantír Technologies
GBR
Kerr, John
Független tagja, House of Lords
USA
Kissinger, Henry A.
Elnöke, Kissinger Associates, Inc.
USA
Kleinfeld, Klaus
Elnök-vezérigazgatója, az Alcoa
NLD
Csomó, Klaas HW
Elnök, De Nederlandsche Bank
TUR
Koc, Mustafa V.
Elnöke a Koc Holding AS
DEU
Koch, Roland
Vezérigazgatója, Bilfinger SE
USA
Kravis, Henry R.
Társelnöke és társ-vezérigazgatója, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
USA
Kravis, Marie-Josée
Senior Fellow és alelnöke, Hudson Institute
CHE
Kudelski, André
Elnök-vezérigazgatója, Kudelski Group
GRC
Kyriacopoulos, Ulysses
Elnöke, S & B Industrial Minerals SA
INT
Lagarde, Christine
Ügyvezető igazgatója, a Nemzetközi Valutaalap
DEU
Lauk, Kurt J.
Elnöke a Gazdasági Tanács a CDU, Berlin
USA
Lessig, Lawrence
Roy L. Furman professzora Law and Leadership, Harvard Law School, Igazgató, Edmond J. Safra Center for Ethics, a Harvard Egyetem
BEL
Leysen, Thomas
Elnöke az Igazgatóság, a KBC Group
DEU
Lindner, Christian
Pártelnök, Szabad Demokrata Párt (FDP NRW)
SWE
Löfven, Stefan
Pártelnök, Szociáldemokrata Párt (SAP)
DEU
Löscher, Peter
Elnök-vezérigazgatója, a Siemens AG
GBR
Mandelson, Peter
Elnöke, globális tanácsadója, elnöke, Lazard International
USA
Mathews, Jessica T.
Elnök, a Carnegie Alapítvány a Nemzetközi Békéért
CAN
McKenna, Frank
Szék, Brookfield Asset Management
GBR
Micklethwait, John
Szerkesztő-in-Chief, The Economist
FRA
Montbrial, Thierry de
Elnök, Francia Nemzetközi Kapcsolatok Intézete
ITA
Monti, Mario
Volt miniszterelnök
USA
Mundie, Craig J.
Vezető tanácsadója a vezérigazgató, Microsoft Corporation
ITA
Nagel, Alberto
Vezérigazgatója, Mediobanca
NLD
Hollandia, Őfelsége hercegnő Beatrix
USA
Ng, Andrew Y.
Co-Founder, Coursera
FIN
Ollila, Jorma
Elnöke, a Royal Dutch Shell, plc
GBR
Omand, David
Vendégprofesszor, King 's College London
GBR
Osborne, George
Kancellár a pénzügyminiszter
USA
Ottolenghi, Emanuele
Senior Fellow, Foundation for Defense Demokráciák
TUR
Özel, Soli
Adjunktus, Kadir Has University, rovatvezetője, Habertürk Újság
GRC
Papahelas, Alexis
Ügyvezető szerkesztője, Kathimerini Újság
TUR
Pavey, Safak
Országgyűlési képviselő (CHP)
FRA
Pécresse, Valérie
Országgyűlési képviselő (UMP)
USA
Perle, Richard N.
Resident Fellow, American Enterprise Institute
USA
Petraeus, David H.
Általános, az amerikai hadsereg (nyugalmazott)
PRT
Portas, Paulo
Államminiszter és külügyminiszter
CAN
Prichard, J. Robert S.
Elnök, Torys LLP
INT
Reding, Viviane
Alelnök és a jogérvényesülésért, az alapvető jogokért és az uniós polgárságért, az Európai Bizottság
CAN
Reisman, Heather M.
Vezérigazgatója, Indigo Books & Music Kft.
FRA
Rey, Hélène
Közgazdaságtan professzora, London Business School
GBR
Robertson, Simon
Partner, Robertson Robey Associates LLP, elnökhelyettese, a HSBC Holdings
ITA
Rocca, Gianfelice
Elnöke Techint Group
POL
Rostowski, Jacek
Pénzügyminiszter és a miniszterelnök-helyettes
USA
Rubin Robert E.
Társelnöke, Council on Foreign Relations, volt államtitkár
NLD
Rutte, Mark
Miniszterelnök
AUT
Schieder, Andreas
Pénzügyi államtitkár
USA
Schmidt Eric E.
Ügyvezető elnöke, a Google Inc.
AUT
Scholten, Rudolf
Tagja az Igazgatóság ügyvezető igazgatók, Oesterreichische Kontrollbank AG
PRT
Seguro, António José
Főtitkár, Szocialista Párt
FRA
Senard, Jean-Dominique
Vezérigazgatója, Michelin Group
NOR
Skogen Lund, Kristin
Főigazgatója, Norvég Vállalkozók Szövetsége
USA
Slaughter, Anne-Marie
Bert G. Kerstetter '66 Egyetem professzora Politika és Nemzetközi Ügyek, Princeton Egyetem
IRL
Sutherland, Peter D.
Elnöke, a Goldman Sachs International
GBR
Taylor Martin
Korábbi elnöke Syngenta AG
INT
Thiam, Tidjane
Group vezérigazgatója, Prudential plc
USA
Thiel, Peter A.
Elnök, Thiel Capital
USA
Thompson Craig B.
Elnök-vezérigazgatója, Memorial Sloan-Kettering Cancer Center
DNK
Topsoe, Jakob Haldor
Partner, AMBROX Capital A / S
FIN
Urpilainen, Jutta
Pénzügyminiszter
CHE
Vasella, Daniel L.
Tiszteletbeli elnöke, a Novartis AG
GBR
Voser, Peter R.
Vezérigazgatója, Royal Dutch Shell plc
CAN
Fal, Brad
Premier a Saskatchewan
SWE
Wallenberg, Jacob
Elnöke, Investor AB
USA
Warsh, Kevin
Kiváló Visiting Fellow, a Hoover Institution, Stanford University
CAN
Weston Galen G.
Ügyvezető elnöke, Loblaw Companies Limited
GBR
Williams Crosby, Shirley
Tagja, a House of Lords
GBR
Wolf, Martin H.
Chief Economics kommentátor, a Financial Times
USA
Wolfensohn, James D.
Elnök-vezérigazgatója, Wolfensohn and Company
GBR
Wright, David
Alelnöke, Barclays plc
INT
Zoellick, Robert B.
Kiváló Visiting Fellow, Peterson Institute for International Economics



AUT
Ausztria
INT International
BEL
Belgium
IRL Írország
CAN
Kanada
ITA Olaszország
CHE
Svájc
NLD Hollandia
DEU
Németország
NOR Norvégia
DNK
Dánia
POL Lengyelország
ESP
Spanyolország
PRT Portugália
FIN
Finnország
SWE Svédország
FRA
Franciaország
TUR Törökország
GBR
Nagy-Britannia
USA Amerikai Egyesült Államok
GRC
Görögország


Bankárok, akik soha nem hagyják ki a Bilderberg-gyűlést : 

Josef Ackerman, Marcus Agius, Roger Altman, Peter Sutherland, Dougles Flint, Henry Kravis és Kenneth Jacobs.



Forrás: Aranykor Hajnalán (aranykor.freeblog.hu)

36 megjegyzés:

  1. Jézus majd pokolra küldi az összes luciferista férget,akik ezekkel cimborálnak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hinném hogy Jézus vagy bárki más (magasabbrendű) beleavatkozna ebbe, csak saját magunkra vagyunk utalva.
      Amúgy meg már majdnem minden a kezükben van, a lelkünkön kívül, bár kitudja. Mindent uralni akarnak és a legtöbb emberből vagy halottat, vagy degenerált barmot akarnak csinálni, a rabszolga nekik már kevés.
      Megtehetik, ha ez a Ti Isteneteknek is tetsző dolog.
      Apropó Isten, egyéb tevékenysége miatt nem ér rá a Földel foglalkoznia?
      Ja és Jézus, mióta visszament a Mennyekbe elfelejtette hogy valaha is járt a Földön.
      Pechünk van!

      Törlés
    2. Türelem. Ami késik nem múlik !

      Törlés
    3. Még,hogy Jézus nem nem avatkozna bele a történésekbe,amikor éppen az O,illetve Isten végzését hajtja végre ez az atkozott csapat? Isten es az O Fia,nagyon is éberen figyeli a földi eseményeket,es amikor annak ideje elérkezett,hirtelen egyetlen oraban fogja elpusztitani oket: "Jaj!Jaj! te nagy varos,Babilon, (antikrisztusi rendszer)te hatalmas varos,hogy egy oraban jött el itéleted!"(Jelenések 18:10),...mert eros az Ur,az Isten,aki megbunteti ot(8.vers).
      Persze nem gondolja egy Istent tagado sem,hogy o majd "csak ugy",megussza mindazokat a csapasokat,amikkel Isten a földet fogja sujtani hamarosan.

      Törlés
  2. valahogy szegény ember nincs köztük

    VálaszTörlés
  3. Ezen a listán még Rockefellerek és Rothschildok sincsenek, pedig ők egészen biztosan jelen vannak.

    VálaszTörlés
  4. Juj de titkos egy szervezet és minden amiről beszélnek. Mekkora kamu. Az alternatív média pedig már el is kezdte az évfordulós hisztijét. Nem gondoljátok, hogy valami nem stimmel ezekkel a találkozókkal, hogy ha már a mainstream média is folyton említést tesz róluk évek óta? Lebuktatják saját magukat mi? Pfff! További jó hisztizés,....bocs ébredést.

    redneck testvér

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akármilyen furcsa, de csatlakoznék. Írogattam már régebben is, hogy nem muszáj oda átlátszó üvegű limuzinnal menni a fejeseknek, mikor van sötétített helikopter is. :)

      Ajánlanám ismét James Corbette-et és munkáját figyelmetekbe:

      http://www.youtube.com/channel/UC7TvL4GlQyMBLlUsTrN_C4Q

      Lényeglátó elmélkedése a B.B. 2013 kapcsán:

      http://www.youtube.com/watch?v=bYhWlgACP2c
      http://www.youtube.com/watch?v=T36Jkh3AAD8

      Illetve az IRS műbalhé:

      http://www.youtube.com/watch?v=bDL4-9bAiV4

      Gyorsan meg is jegyezném, hogy ő sem isten. Nem lát mindent helyesen valószínűleg, de az Alex Jones szinten fényévekkel túl van szerintem. Jó szórakozást!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Kíváncsi lennék,szerinted miről vagy mikről tárgyalhatnak milyen célból találkoznak most már nem szigorúan titkosan hiszen pár éve h fel figyelt erre a média és már ha nem is annyira tabu ez a találka,de ami ott elhangzik az pedig tabu marad vajon miért találkoznak ilyen fontos emberek és az üzleti érdekeltségek?Valószínű jól elszórakoztatják egymást és sztorizgatnak az élet nagy dolgairól:)akinek itt ébrednie kell az te vagy vagy inkább gondolkodnod és meg válaszolni miért vannak ott?!kíváncsian várom kedves redneck így talán én is felébredek:))))

      Törlés
    4. Kíváncsi lennék,szerinted miről vagy mikről tárgyalhatnak milyen célból találkoznak most már nem szigorúan titkosan hiszen pár éve h fel figyelt erre a média és már ha nem is annyira tabu ez a találka,de ami ott elhangzik az pedig tabu marad vajon miért találkoznak ilyen fontos emberek és az üzleti érdekeltségek?Valószínű jól elszórakoztatják egymást és sztorizgatnak az élet nagy dolgairól:)akinek itt ébrednie kell az te vagy vagy inkább gondolkodnod és meg válaszolni miért vannak ott?!kíváncsian várom kedves redneck így talán én is felébredek:))))

      Törlés
    5. Akinek itt ébrednie kell az te vagy!vagy inkább gondolkodnod kell és megválaszolnod miért találkoznak és miről meetingelnek?!biztos nagy cimbik és megbeszélik az élet nagy dolgait nem?:)))remélem sikerül felébresztened redneck testvér :D

      Törlés
    6. Kedves Epcient!
      Szerinted ebben mi az értelem, hogy kinn az utcán egy fószer ugat végig? A rendőrök ott állnak, pislognak, hogy mit akar ez itt. De, ha Alex Jones akkora bajkeverő lenne, higgyétek el nem villogna ott:D Alex Jones is az Illuminati embere, ahogyan Jesse Ventura és még sokan mások is. Saját magát nem buktatja le az elit...
      Ez a Bilderberg ügy sántít, de nagyon. Szerintetek az elit nem egy elzárt részen fog ülésezni? Lehet amíg a Bilderberg találkozó megy, a szomszédos faluban ott ülnek a szabadkőművesek, röhögve Alex Jones-on, azután lehet, hogy Alex Jones is ott röhög velük:D

      Törlés
    7. Alex Jones

      Illuminati Card Game

      http://truthernews.files.wordpress.com/2012/05/illuminati-cards.jpg

      Törlés
  5. Nem lesz "magyar"? Nincs ISR jelzés sem. Hm?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is ez tünt fel sehol egy ISR egy IRN vagy RUS

      Törlés
    2. Dehogynem lesz , Soros György lesz aki a magyar baloldal aktív támogatója .

      Törlés
    3. Miért a jobb oldalé nem? Ne legyetek már naivak.

      Ui. Ma a The Telegraph is lehozta a listát....oops!

      Törlés
    4. redneck
      "Miért a jobb oldalé nem?"

      Hát nem úgy néz ki mintha támogatná , inkább ellenséges az Orbán kormánnyal .
      A Soros György a bajnai fő támogatója . Nem véletlen hozott a fidesz törvényt a külföldi támogatókkal szemben .

      Törlés
    5. Hát a nagy baj az, hogy míg ő hősiesen harcol, addig mi lassan éhen halunk. Nem így kellene ezt csinálni, ahogy ő, vagy a másik, vagy a harmadik csinálja. Elolvastad valaha is mit írnak Wikiék OV-rol? Nem mintha onnan tudnék ezekről, csak mondom, hogy ott is le van írva valami, ami köztudott(legalább is remélem, hogy az). Ha nem, akkor tedd meg légyszíves. Kutyából nem lesz szalonna! Szokták mondani. Látom, téged ez a központosítási igyekezetek egyáltalán nem zavar, gondolom csak azért nem, mert elhitted, hogy értünk teszi. Hát jó, nem igazán tudlak megérteni, de kénytelen vagyok elfogadni azt a tényt, hogy nem vagyunk egyforma gondolkodásúak.

      Törlés
  6. Érdekes...

    http://index.hu/kulfold/2013/06/05/foldonkivuliek_iranyitjak_amerikat/

    VálaszTörlés
  7. Kedves SBG Buddha!
    Az "Aranykor Hajnalán", mint forrásmegjelöléssel helyével és címével nem tudok megbékélni, ezért kérlek a továbbiakban linket tedd ki légy szíves, mert azt látni is lehetne és elérhetőbbé is válna, meg mert ez egy információs háború... :)
    Na további jó munkát és szép napot és éljen az igazság!!!!!

    Remélem megérted!

    VálaszTörlés
  8. Rendben Anath, meg is beszéltük. Már módosítottam kérésed szerint és átírtam úgy, hogy klikkelhető legyen és az oldaladra mutasson. Remélem így nincs gond, pláne háború....hiszen egy oldalon állunk. És az igazság éljen is mindig, így van! Neked is további jó munkát és köszi az eddigieket is ! :)

    VálaszTörlés
  9. Érdekes h a listán egy arab egy zsidó és egy orosz sincs a "nagyok" közül..

    VálaszTörlés
  10. Miért annyira nehéz azt elhinni hogy emberek szövetkeznek azért hogy a hatalmukat ne veszítsék el és megtartsák vagyonukat vagy éppen gyarapítsák leginkább ez lehet ennek a találkozónak a célja és az amit nem adnának ki a kezük közül az nem más mint a gazdaság, hatalom,pénz.azért hogy ez mind náluk maradjon egyeztetni kell a döntésekről ne hogy bizonyos lépésekkel egymásnak tegyenek keresztbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Figyelj jó ember. Nem értettél meg engem, minket(EK. gondolok). Itt nem az a fontos, hogy kik, miért találkoznak és, hogy miről beszélgetnek, mert ezt már mind tudjuk, hanem az, hogy miért nem titok a titoknak nevezett történet. Miért tesznek mindent meg azért, hogy megtudják az emberek is, hogy valóban léteznek, találkozgatnak és konspirálnak ellenük Én már tudom a választ,így csak az volt a szándékom, hogy az ilyeneket mint te kilendítsem ebből a bólogatós ököl rázós programból és, hogy kezdjétek el végre önállóan gondolkodni ill nyomozni a helyes válaszok irányába. Ha még mindig nem értenéd miről beszélek, mondok egy másik példát. Ezek a szemetek el akarják tenni láb alól az emberek 90%-át. Hogy lehet ezt kivitelezni? Gondolom te is egyetértesz abban, hogy titokban. Akkor most, ha titokban akarják ezt megtenni, akkor miért állítattak fel egy Georgia Guidestones nevű gránit "emlékművet", ahol az van kőben vésve, hogy "tartsátok 500 millió alatt népességszámot, a természettel öszhangban" hmm? Még egyszer kérdezem, miért tudatnak mindent meg velünk? Az a baj, hogy a legtöbben, most is ugyan azt a hibát követik el mint azelőtt. Elvárják, hogy mások kérdezzenek helyettük. Más sosem fogja feltenni a helyes választ, ezért sosem fog jönni megfelelő válasz sem. Így jár az ostoba és a lusta ember, becsapják és elhitetik vele,hogy ami jó az valójában rossz és ami rossz az tulajdonképen jó. Látód veled már el is hitették, hogy milyen váltózásra van szükség.
      Tanulj meg PROBLEM-REACTION-SOLUTION-ban gondolkodni,ők is ezt teszik. Ja és még valami. Talán ez segíteni fog egy kicsit a nyomózásban. Halvány fogalmad sincs, hogy mi történik körülötted. Kezd el megint az elejéről epicent, mert semmi sem jó abból, amit eddig leírtál.

      Törlés
    2. Még valami leo, talán ez segít. Valakit, a barátjai alapján is megismerhetsz. Nyomozz tehát a barátai után és meg tudod ki az embered valójában. Itt egy kis segítség hozzá.
      http://mrvelorex.blogspot.hu/2011/09/rothschild-polip.html (keresd a magyar szereplőket)

      Üdv.
      redneck

      Törlés
    3. redneck
      Nem tudom mire akarsz kilyukadni , de az biztos hogy soros györgy bajnaihoz köthető , és nem a fideszhez . Én közel állok a fideszhez és állithatom hogy soros
      ha nem is nyiltan de ellenség .

      Törlés
    4. Csak nem a Fideszesektől hallottad? Szerintem inkább hanyagoljuk ezt a témát, mert mint látom elfogult vagy. A barátokról csak annyit, hogy mindent elárul egy emberöl az, hogy kikkel barátkozik, vagy kik veszik körül. Demján-rol és Csányi-rol mondhatjuk hogy Fidesz/OV közeliek? Mindenki tudja, hogy igen. Van valami közük ezeknek az embereknek Rothschildékhoz? Van(Lásd a linket, amit feltettem neked). Sorosnak van köze Rothschildékhoz? Van bizony, ő egy Rothschild ügynök(utána lehet keresni). Akkor kérdezem én, figyelembe véve, hogy 90'-es évek elején az Orbán pályafutásának köztudottan nagy lendületet adott a Soros Alapítvány, OV Soros és így Rothschildék vagy a háttérhatalom embere vagy sem? Háááát, tudod, túl sok itt a "véletlen" összefonódás, hogy ne legyen igaz. De ettől még lehet persze nemlegesen is rázni a fejünket, és tagadni a tagadhatatlant. Ezt hívják fanatizmusnak. Te hála Istennek még nem tartasz itt, de azért légy szíves figyelj oda ezekre a dolgokra is, mert a fanatikus kis embereket mindig fel lehet használni valamire.

      Légy jó.

      Törlés
    5. Hasonlókat írtam!!! Jó a meglátásod és a logikád!!!



      Törlés
    6. Jó a meglátások, én is hasonlóakat akartam írni, a logikád is kiváló! Sajnos sok "leo" féle megvezetett ember van, gondolkodni kellene.

      Törlés
  11. Ez egy szabadkőműves találkozó, ahol megbeszélik az Új Világrend létrehozásának további lépéseit, és kiosztják a parancsokat.

    VálaszTörlés
  12. http://www.youtube.com/watch?v=wCCI2jvu81o
    Majd jönnek a plejádiak és megmentenek vagy már itt is vannak? :)

    VálaszTörlés
  13. Jönnek a plédek és megmentenek!!

    VálaszTörlés
  14. Híreim vannak a Bilderberg bogus-al kapcsolatban. Sokatok számára biztosan ismerősül hangzik a Daniel Estulin neve. Azt is bizonyára tudjátok, hogy írt egy könyvet minek címe The True Story of the Bilderberg Group, ami audio változatban is megvásárolható. Új hír viszont (tőle hallottam egy rádió műsor alatt), hogy mozifilm változat is készül a könyvről. Igen jól olvasod, egy mozifilm kérem szépen, az összeesküvő, titkos Bilderberg társaságról. A dokumentumfilmet az idén kezdik el levetíteni a mozikban, október végén november elején. Ami után lefuttatták a mozikban átadják a jogot a tv társaságoknak, azaz a tv mainstream-nek(ezt nem ő mondta, csak én állítom, hiszen mindig így végzik a mozifilmek).
    Ássuk a tényeket.
    Egy dokumentumfilm ami felébreszti a nézőt.
    Mozi + Tv = mainstream
    Mainstream = nagyközönség.
    Nagyközönség = globális közönség.

    Összegzés.
    Egy ébresztő dokumentumfilm, amit a fősodrású médiában fognak leadni, minek hatására az emberek ráébrednek, hogy létezik egy fontos emberekből álló titkos társaság , akik csúnya és gonosz terveket szövögetnek az emberiség ellen.

    Tanulság? Ezek szerint a háttérhatalom az aki felébreszti az embereket, méghozzá globálisan. Azért elmélkedjünk el egy kicsit ezen a nonsense-n mielőtt végleg ráprogramozzuk magunkat erre a hamis ébredésre.
    Jól beszélek Buddha Laci?

    Ui. Még, hogy én kreálom magamnak a valóságot. Az aki kreálja a valóságot, az nem én és nem te vagy, hanem az egyetlen Teremtő Isten. Mi csak kaptunk egy lehetőséget, hogy megfejtsük ezt a valóságot, hogy megkülönbözhessük az igazságot a hazugságtól.

    VálaszTörlés
  15. Jól megfejtettétek. Gratulálok ehhez a sok sületlenséghez

    VálaszTörlés