2012. október 20., szombat

Végleg megdőlt a globális felmelegedés HOAX, sőt 16 éve vége......


A mutatók szerint 1997 és 2012 között már nem volt lényeges változás a globális átlaghőmérsékletben. 1980-tól valóban volt egy emelkedés, de egy eltitkolt jelentés szerint ennek már 16 éve vége – írja a Daily Mail.

Mivel a globális felmelegedés dolog lerágott csont, legyen ez az utolsó bejegyzés ebben a kategóriában! 

„A globális felmelegedés téma a legnagyobb és legsikeresebb áltudományos csalás, amit életemben láttam. …Az egész elméletet meg kellene semmisíteni"  ... brit asztrofizikus Piers Corbyn


globális felmelegedésben lejátszódó szünet így már legalább annyi ideje tart, mint a veszélyesnek kikiáltott folyamat. De miért csak a múlt héten derül erre fény és kinek állt érdekében mindezt titokban tartani?

A jelentés szép csendben került fel az internetre és semmilyen sajtóvisszhangot sem kapott egészen szombatig. Ezek az adatok teljesen ellentmondanak azoknak a jelentéseknek, amelyekkel folyamatosan bombázzák a népet, miszerint nyakunkon a globális felmelegedés kritikus időszaka. Jönnek a nagy olvadások, árvizek és talán a világvége is. (Forrás: Mon.hu / Meteoprog.hu)
Néhányan azonban -védve a presztízsét - kitart álláspontja mellett, mert szerintük 15-16 év még nem elegendő bizonyíték ahhoz, hogy a folyamat megállt és esetleg visszafordul. A mérések mindenesetre hitelesek, hiszen az adatokat 3000 szárazföldi és vízi pontról gyűjtötték össze, tehát azokat nem lehet vitatni.

Ez azt jelenti, hogy ha szigorúan vesszük mégis csak van globális felmelegedés, de egy kis pihenőt tart a folyamat. Ami viszont biztos (és megnyugtató), hogy nem lesz világvége. A következő konferenciákon a tudósok pedig majd eldöntik, hogy valóban csak szünetről van szó vagy tényleg megállt a folyamat véglegesen és fellélegezhetünk. (Ők döntik el ez jó. Jó vicc mi. "majd mi eldöntjük, hogy a mi legyen" ... és ebben nem is kételkedem)
Ha elolvassátok a korrábiakat, akkor láthatjátok, hogy bolygónk éghajlata állandóan változik, és igen igazuk van, hogy a folyamat nem áll meg, de amit meg kell érteni, hogy a folyamat önszabályozó rendszerben történik és nem a CO2 vezeti, vagy bármi közvetlen állati ill. emberi beavatkozás.

Tehát egyszer s mindenkorra kijelenthető hivatalosan is, amit évek óta a szakmából kizárt, eltüntetett vagy megölt tudós is tanulmányok százaival felvállalt és igazolt : 

NEM LÉTEZIK EMBER ÁLTAL OKOZOTT GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS ! 

Önmagában a CO2 gázok kibocsátása nem elegendő a bolygó középhőmérsékletének megemelkedéséhez! A bolygó melegedésében és lehűlésében egy természetes ciklikusság van.
Tehát hiába próbálták a túlnépesedésre fogni (ami szintén egy hamis elmélet) és a Carbon-Tax adó bevezetésére felhasználni - az elmélet hazugság, az AGENDA 21 által jól kidolgozott propaganda !  

Az alábbiakban néhány tudós véleményét láthatjuk:
„Az IPCC-n belüli korrupciót a Climategate által kirobbantott botrány nyilvánvalóvá teszi; az adatokkal való ügyeskedések és a hibák elrejtése súlyosan beszennyezi az IPCC-t, ami mostanra már nem egy megbízható szervezet.”
 Ezt Dr. Don Eaterbook geológus professzor mondta.

"Mi most nem a tudományosság útján járunk. Amit a médiákban hallunk, az nem éppen a tudósok konszenzusaként született meg és ez itt a probléma. Mert ott van a természet kiszámíthatatlansága, amit nem látni 150 évre előre.”  ENSZ IPCC tagja Tom Tripp


„Bármilyen ésszerű tudományos analízis azt mutatja, hogy az alapteória rossz”. 
Dr. Leonard Weinstein 35 öt év dolgozik a NASA-nál


"A klíma egy olyan dolog, ami messze túl van rajtunk, hogy azt képesek legyünk kontrollálni. A Földet nem érdekli a törvénykezések, az emberi ügyeskedések. Az obszervatóriumok szerint nem találni aktuális hőmérséklet emelkedést az időjárásban. A klímaváltozás …egy olyan dolog, ami rutinszerűen működik, anélkül, hogy bárkit is megkérdezne erről”. -Dr. Christopher J. Kobus, Associate Professor of Mechanical Engineering

"Az emberi energia nagyon kicsi ahhoz, hogy befolyást tudjon gyakorolni a klímára…A bolygó klímája saját rendszerén belül működik és pontosan nem is tudjuk megjelölni a trendeket a változásokban, mert a rendelkezésre álló adataink újkeletűek. Mi csak hiányos adatokkal rendelkezünk, és nem látjuk a teljes képet" –magyarázza Brazilian Geologist Geraldo Luís Lino

„Szégyenkezem amiatt, amit most manapság tudománynak mondanak. A tudományos közösség alkalmatlan modelljére hivatkozva, tévesen okolják a CO2-t és az ártatlan polgárokat, csak azért, hogy felfigyeljenek a Globális Felmelegedésre. Ha ezt hívják most tudománynak, akkor én most szégyenkezek emiatt . A tudomány túl fontos a társadalmunknak, hogy rossz célra használjuk.  „-Swedish Climatologist Dr. Hans Jelbring

„Kijelenthetjük, hogy nincs okunk aggódni az ember okozta klímaváltozás miatt, mert nincs bizonyíték arra, hogy ilyesmiről lenne szó.” Greek Earth scientists Antonis Christofides

„Tisztán látható egy ciklikus kör a hőmérsékletemelkedésben és csökkenésben. Ezeket a ciklusokat a naptevékenységnek köszönhetjük. Az én véleményem, amit a sokéves tanulmányaim alapján mondhatok, hogy ez az egész felmelegedés téma, túlzottan felfújták.”  Biologist Pavel Makarevich of the Biological Institute of the Russian Academy of Sciences

„Mivel az üvegházhatás ideiglenes dolog, nem pedig állandó, az IPCC globális felmelegedésről szóló jóslatait, ill. előrejelzéseit, nem támasztják alá az adatok." -Hebrew University Professor Dr. Michael Beenstock

„Az egész globális felmelegedés ötlet teljesen alaptalan. Megjelentek, hogy pénzt gyűjtsenek maguknak, Michael Mannal, Al Gore-val és az ENSZ IPCC főtitkárával Pachaurival egyetemben, akik elkészítették ezt az átverést, szóval ez hazugság” South African astrophysicist Hilton Ratcliffe, a member of the Astronomical Society of Southern Africa (ASSA)


A Végére utólag illesztettem be egy magyar vonatkozást is: Miskolczi FerencTELJES CIKK  itt található Tudományos ellenérvről viszont ritkán hallani – a klímakutatók többsége legfeljebb a következmények mértékén és bekövetkeztének időpontján vitatkozik. Ebbe a konszenzusba robbant be néhány éve egy magyar fizikus gyorsan eretneknek minősített és marginalizált elmélete, amely alapjaiban kérdőjelezte meg a globális felmelegedés kiváltó okait. Miskolczi Ferenc a NASA-nál folytatott kutatásai során, empirikus adatokra támaszkodva arra az eredményre jutott, hogy a tudományos konszenzus jelentősen felülbecsüli az üvegházhatású gázok szerepét a bolygó felmelegedésében.


Forrás: Aranykor.freeblog.hu

31 megjegyzés:

  1. Hahaha!Aztán kitalálják,hogy a chemtrail miatt állt meg a folyamat!És megint lehet filózni hogy most akkor kinek van igaza!Legalábbis ők azt akarják,hogy mi úgy tudjuk hogy nekik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a chemtrail más tészta, az alapvetően egészségügy, ez meg pénzügy. Az egész a CO2 adó bevezetésére megy ki, olyan szépen eltervezték az Észak-Amerikai Unióban. Nézzetek utána!

      Törlés
    2. vicces, de rögtön nekem is ez a chemtrail jutott eszembe. a végén télleg bemagyarázzák, h milyen fasza ezért állt meg a folyamat, és még több repülő fog körözni felettünk emiatt, h még jobb legyen nekünk minden, a végén meg átváltozunk
      ilyen terminátorfeelinggé a sok sz*rtól...

      Törlés
  2. Valóság a Keshe alapítvány körül, íme egy segédeszköz a globális jólétbe torkoláshoz http://www.youtube.com/watch?v=ntPHCpH81tE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Keshe Alapítvány és az ingyen energia bevezetésével kecsegtetés egy hatalmas megtévesztés, ha még nem jöttek volna rá sokan! Az időhúzásra ment ki a dolog és ha utánanéztek kik álltak a háttérben, hamar meg is lehet érteni!
      Az elterelés és a csodaváró tömegek is mindig rendelkezésre állnak....

      Törlés
    2. Honnan tudod, hogy nem mond igazat az az ember a videóban? Három ellen érvet hoztál föl, a tulajdonosok származását, az időhúzást, és a "csodára" nyílt embereket.
      Ebből én nem jöttem rá semmilyen hatalmas átverésre, de írd már le nekem/nekünk/magadnak légyszives ha te tényleg komolyan gondolod, hogy ezekből arra lehet következtetni hogy átakarnak minket verni.

      Törlés
    3. a keshe alapitványosdi kamu, nincsen működő szerkezetük, ha legalább lenne egy csöp eszetek akkor észre vettétek volna hogy kizárólag duma megy de sohasem tudnak bemutatni működő szerkezetet

      Törlés
    4. KMJ egyem a pici szíved...tetszik, hogy ennyire optimista vagy és, hogy foggal körömmel ragaszkodsz hozzá, de gondolkozz reálisan...ha tényleg létezne ingyen energia és tényleg átadták volna nekünk (és mindenkinek) ezt a tudást, akkor nem hiszed azt, hogy ezt látnunk kellene és megtapasztalnunk?

      szerintem is igaza van buddhának...ha létezne ilyen technológia (nem csak képeken, gondolatban, videókban) akkor azt már sok helyen alkalmazták volna...viszont ilyenről nincs szó...ebből és a tulajdonosokból lehet következtetni arra, hogy ez megint csak egy kis mézesmadzag volt amivel az időt húzták...


      Törlés
    5. Ezt a videot megnéztem én is, bár amióta hallottam a Keshe alapítványról, rendszeresen megnézem az oldalukat.Nincs bennem semmi rossz érzés velük kapcsolatban.Miért ne lehetne elképzelni, h jót akarnak? (vagy csak én vagyok egy kissé naiv? :) )
      Nem vagyok egy nagy fizikus, de úgy tudom, Tesla már feltalálta a szabadenergiát az 1800-as évek végén. És hol van? Az emberiségnek már régen élveznie kellene az áldásos hatásait.

      Törlés
    6. Akkor az Apostoli Magyar Királyság egyik képviselője is kamuzik? Mert ő azt állítja hogy ott volt és látta hogy működött az egyik szerkezetük.

      http://www.youtube.com/watch?v=ntPHCpH81tE

      Az ilyen szövegek hogy ,,azt már sok helyen alkalmazták volna..."te is gondolkodhatnál ám még mielőtt ilyeneket írsz. (érdek ütközés,energia biznisz,stb.)

      Törlés
  3. Hm... kezd egyfajta "zavar az erőben" hangulatom lenni.

    Vagy csak én vagyok olyan botor és értetlen, holmi ellentétet vélek felfedezni eme poszt, meg a időjárással való játszódásos híresztelések között?

    Mertha azt veszem, hogy Földanyu egy élő organizmus saját szabályokkal, rendszerrel, ciklusokkal, meg ilyesmivel. Valamint ha azt elfogadjuk hogy van hatás meg ellenhatás (avagy ok-okozat), akkor vajon hogyan viszonyuljunk a időjárásos játszadozáshoz, meg a Természet egyensúlyra törekvéséhez?
    Vagyis, ha valaki szórakázik az időjárással, azzal befolyásolhatja, a globális viszonyokat. Gondolom. Tehát az emberke mégis kifejthet bolygószintű időjárási hatásokat. (Hogy most melegedés, vagy lehűlés, az mellékes.)
    Oké. Nem a széndioxid lesz a mumus, csak arra fogják. Meg a tömegre. Meg...

    Mindazonáltal, mivel szabad akaratunkból kételkedhetünk is (s mert a messziről gyött ember azt dumál, amit nem szégyell) nem biztos okos dolog olyan fickók szóit elfogadni alapvetésnek, akik valami szervezet esetlegesen kiugort tagjai. Vagy tudósnak nevezett valakik, akikről szinte csak a sajátjaik (családjuk, munkatársaik, ismerőseik) tudják miféle fickók. De cserébe tekintélyek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Lehet zavar nyugodtan, ugyanis idén (2012) a február volt az egyetlen hónap amely átlag alatti hideg volt, az összes többi (ezidáig) LÉNYEGESEN melegebb volt mint a sokéves átlag. De így volt ez tavaly is, akkor egy hónap volt hidegebb, az összes többi melegebb, meg azelőtti év is - még 2010 az összes csapadéka meg belvíztengere ellenére is melegebb volt mint az azt megelőző 30 év átlaga. Na ez így már nagyon sok hónap, a nagyon sok meg egyenlő a tendenciával.
      Na most ne gondolja senki hogy ez a jelenség megáll Kópházánál meg Vereckénél, bezony ez a nagy büdös piros (hőanomália) folt a globális térképen jóval nagyobb a kicsiny Kárpát-medencénkél.


      Ez nem meteorológiai blog hogy részletezzem, aki nem hisz a saját bőrének (vagy nekem) az járjon utána az adatsornak.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Szeretnék egy kicsit pontosítani a sztorin. Nem a globális fölmelegedés a kamu, hanem az, hogy a CO2-től van ! A fölmelegedés nem lehet teljesen kamu, mert az északi sarki jég csak olvad rohadt gyorsan, de valószínűleg a Nap miatt, az (is) kezd bekattanni.
    De ettől még elavult és idejét múlt gonosz dolog az egész olajipar és energetika !
    http://atlatszo.hu/2011/07/25/cenzurazott-tudomany-miskolczi-ferenc-elhallgatott-klimaelmelete/
    http://mandiner.hu/cikk/20120502_ez_egy_hibas_elmelet
    http://kataklizma.info/2009/12/02/a-nagy-globalis-felmelegedes-svindli

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok tudós meg semmi ilyesmi, de tudomásom szerint a fölmelegedésnek a napciklusokhoz van köze (mint a jégkorszakoknak is), vagyis ez egy tök természetes folyamat. Viszont ha nem választanak meg az USA elnökének, jól lehet vele keresni. :)

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, hogy ebben a cikkben nem lett megemlítve Dr. Miskolczi Ferenc neve, pedig ez a magyar vonatkozása jelentős az ügynek. Ő az aki talán először rájött, hogy nincs összefüggés a CO2 és a fölmelegedés között.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem ez is, mint más folyamatok természetes (egyetemes) eredetűek. Nem értem, miért kell(ene) erről beszélni?

    VálaszTörlés
  8. Szerintem az ilyen kijelentésekkel, miszerint "az ember nem lehet felelős a felmelegedésért" csak azt akarják bemagyarázni nekünk, hogy ne aggódjunk a hatalmas mennyiségű co2 miatt, amit a nagy gyárak felfoghatatlan mennyiségben engednek a légkörbe.
    Magyarul felesleges csökkenteni a co2 kibocsátást, hisz ha növeljük a kibocsátás mértékét (a termelést) akkor sem lesz baj. Szerintük...
    És ez most komolyan jól van így ??

    VálaszTörlés
  9. ezzel a cikkel én nagyon-nagyon nem értek egyet. ez mérhetetlenül felelőtlen kijelentés, miszerint "NEM LÉTEZIK EMBER ÁLTAL OKOZOTT GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS"
    azért a sarki hótakaró eltűnésétől kezdve millió dolog van, amit ellene fel lehetne hozni, és ez nem csak egy olyan téma mint a tőzsde meg a illuminátusok. ennek igenis van súlya.
    van is erről egy film: http://szabadgondolat.wordpress.com/2011/08/06/a-hulyeseg-kora/
    ezt ajánlom mindenkinek. mert az ok hogy megnézzük a leleplező filmeket, meg zsidózunk egyet kettőt miután megértettük a háttérerőket, de a látókörünk annyira ne szűküljön már be, hogy a monitoron kívül észre sem vesszük azt ami odakint folyik a természetben. mert ez nem valami, amit ne lehetne észrevenni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "de a látókörünk annyira ne szűküljön már be, hogy a monitoron kívül észre sem vesszük azt ami odakint folyik a természetben. mert ez nem valami, amit ne lehetne észrevenni..."
      Honnan tudod, hogy tényleg melegszik az egész föld hömérséklete, és nem csak változékony, ill. szélsőséges?

      Törlés
  10. Itt egy kis érdekesség:

    Ezt a koordinátát illesszétek be a google térkép keresőjébe:

    32.676167,-117.157673

    Ez egy san diego-i haditengerészeti bázis.
    Különös alakzat(ok).
    Továbbá, ha jól megnézzük, a Föld vertikális irányához képest is a csúcsán áll, ahogy annó használták.

    Fura, hogy nem takarták ki a térképből.
    Pedig szoktak olyat tenni.

    Más.
    A Viasat History-n (Viacom vállalat, hol máshol adnák) vetítenek egy dok.filmet, Az összeesküvés felemelkedése címmel.
    Ez egy propaganda anyag a magunkfajta ellen.
    Érdemes megnézni, még torrenteken is fent van már.
    persze megpróbálják beadni benne, hogy hülyék vagyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyesbítek, valami haditengerészeti érdekeltségű terület inkább, nem bázis.

      Törlés
    2. Jajjmán...
      Személy szerint évek óta készségesen elismerem mindenkinek: lenni én bolond. S ezzel mi változik? Úgyértem, akiknek eddig se teccett a képem, ezután se fog. Aki meg szimpatizált vélem az azután is fog, akármennyi (mások számára) bornyúság gyön ki a számon.
      Az persze mán megint más kérdés, a propagandát ma mán egy hároméves kölyök is kilométerekről kiszagolja, széllel szemben.


      Az épület meg csinos. :D
      S a fődszintről nem is látszik biztosra mit mutat a tervezőasztalon, meg az égből tekintve. Persze... ott Nyugaton lehet ám sok mindent. Elvégre szabadság van. Meg lehetőségek.

      Törlés
    3. Ez az érdekes alakzat a swastika jelkép, a hindu vallásban a Szeretet jele. Már akkor megvolt mikor a nácik még sehol sem voltak.

      Törlés
    4. A szeretetnél kicsit komplexebb az, amit ábrázol a szvasztika

      Törlés
  11. Sziasztok

    Az én meglátásom az, hogy a globális felmelegedés témát minden időben a háttérhatalmi törekvések pillanatnyi állása befolyásolja. Nyitott szemmel járni és gondolkozni elég ahhoz, hogy ennek a cikknek a tévességét átláthassuk. Az emberek nagyon végletesek, azért szeretik elhitetni magukkal, hogy nem ők tehetnek arról ami van, ők nem hibásak. Ez nem csak erre a témakörre igaz.
    Egy két gondolat...
    - Egy autó co2 kibocsájtása nem jelentős a föld egészéhez mérten, de nem egy hanem több milliárd jármű szaladgál az utakon. Ne is beszéljünk a hajók, repülőgépek, gyárak tevékenységéről.
    Fontos, hogy a co2 kibocsájtás csak egy összetevő. Ezen kívül a legtöbb említett eszköz hőt termel nem is keveset (természetesen itt is egy darab az elhanyagolható).
    Továbbá a levegő, pontosabban oxigén fogyasztásuk viszont igen jelentős. Nem hiszem hogy túlzok, ha azt mondom egy átlagos autó többet fogyaszt oxigénből mint egy kisebb osztály.
    Aki már megélt pár évet, és látta az elmúlt évek hihetetlen technikai "forradalmát" az láthatta az összefüggést a "civilizált" világ fejlődése, hogyan tükröződik a természetben.
    Persze az ember általi tevékenység csak része a globális folyamatnak, de nem elhanyagolható. (egy atombomba robbantása vajon mennyivel változtatta meg a hőviszonyokat?)
    Tehát én így látom, de nem látok már normális tavaszt, telet, sarkokon jégsapkákat ...
    Én így látom, másnak persze nem kötelező ...

    VálaszTörlés
  12. északi sark egy kicsit olvad ja, de a déli sark viszont növekszik, nem kicsit furcsa, csak nem chemtrail miatt olvad az északi sark?

    VálaszTörlés
  13. Az ember mit is bocsájt ki magából????? A halál panel szerint az egyik tényezője a képletnek maga az ember!mi kell csökkenteni egyedüli ként szerintük.......igen.....bingó!
    Pdig a képletbe be illeszthető a telepített erők számaránya is. Szerintem. szóval nagyon egyoldalú ez a képlet! de egy eljövendő Személynek ez egy tökéletesnek ható illuzionista képlet lehet. Aki meg magyarázza a nép irtást. Aki a fenevad néven van fémjelezve.

    VálaszTörlés
  14. EZ A VIDEÓ NAGYON A TÉMÁBAN! :)

    http://www.youtube.com/watch?v=qyKJiMptXkU

    VálaszTörlés
  15. Akkor amit a bőrömön érzek az csak érzéki csalódás??? És a jégsapkák sem olvadnak???
    Jó.

    És a Keshe - az is kamu?

    Aha - Obama 2012 Szeptemberében megvétózta a kamut!
    Ezt elég nehezen veszi be a gyomrom.

    Obama egy konspirátor - ez rendben van (még ettől is rosszabb)...
    de hogy pont az irániakkal, az iráni atomtudóssal: Keshével szövetkezett volna össze a világ megtévesztésére???

    Ehhez még jó volna gyűjteni valami kis realitást is!!!

    Segítsen valaki!!!
    - hogyan tudnám ezt az egészet mégis elhinni???

    VálaszTörlés