2012. november 24., szombat

A fegyverszünet háttere világossá vált: amerikai csapatok tartanak a Sinai-félszigetre


Ahogy a forgatókönyvben is szerepelt, mára úgy látszik ez a része is igazzá válik......
A hozzászólásokat látva, tényleg jó tanács, hogy még mindig túl naivak vagyunk és jó lenne már inkább a sorok között egyre többet olvasni, mint egy-egy hivatalos hírnek tapsikolni, hogy na ugye, na ugye.....
Amit írtam múlt szombaton, nem hiba juttatták el és tettem ki hamarabb, mint ahogy elindult volna......
Itt érkezik az egyik epizód hamarosan.... (SBG Buddha)


EBBŐL TALÁN ÉRTHETŐ LESZ:
Netanyahu azután egyezett bele a tűzszünetbe, miután Obama jövő hétre amerikai csapatokat ígért a Sinai félszigetre? (RT)

Izrael és Palesztina között pillanatnyilag tűzszünet van, de a visszavonulás lehetséges magyarázatának valódi nemzetközi vonatkozásai lehetnek. Az izraeli Debka arról számol be, hogy a harcok szüneteltetése azután következett be, miután az Egyesült Államok ígéretet tett, hogy csapatokat küld a Sinai-félszigetre. Debka szerint az amerikai csapatok hamarosan útban lesznek a Sinai-félsziget felé, amely egyiptomi terület Észak-Afrikában, nyugatról a Szuezi-csatorna, keletről pedig Izrael határolja.
Legészakibb keleti pontján, Sinai csak egy kőhajításnyira van a palesztin kontroll alatt álló Gázától, és Debka szerint a Hamász harcosait iráni fegyvercsempészek látják el fegyverrel Egyiptomon keresztül.
Debka azt jelentette ezen a héten, hogy a Sinai-félszigetet hamarosan amerikai katonák szállják meg, amelyet Barack Obama elnök ígért meg Izrael vezetőinek a tűzszünet feltételeként. Amint betelepültek, az amerikaiak be fognak avatkozni az irániak által vezényelt fegyverkereskedelembe, elvágva a Hamászt az utánpótlásuktól, és ezzel egyidejűleg tüskeként szolgálva Irán oldalában.
Ez azért érdekes, mert amint a rakéta-és fegyverszállítmányok elhagyják az iráni kikötőket vagy a líbiai fegyver bazárokat, Teheránnak nincs közvetlen felügyelete az áru felett amíg az Egyiptomon keresztül eljut egyik pontról a másikra, illetve azok el nem érik a Sinai-félszigetet és a Gázai célpontjukat. 

Más forrásból kaptam :
Világossá válik az is, mi célt szolgál valójában Mohamed Murszi államfőnek a minap kibocsátott dekrétuma az államfői jogkör kibővítéséről. A palesztinok és barátaik nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget az egyiptomi közvetítéssel megszületett fegyverszüneti egyezmény azon pontjának, melynek értelmében „Izrael garanciát kapott az Egyesült Államoktól, hogy az foglalkozni fog az övezetbe történő fegyverbevitellel”.

Holott éppen ebben a pontban van megfogalmazva a lényeg. Érdemes pontosan felidézni, miként szólt a hivatalos jeruzsálemi közlemény a megállapodás megkötése után:
az izraeli miniszterelnök "röviddel ezelőtt beszélt Barack Obamával, és elfogadta azt az ajánlását, hogy adjon egy esélyt az egyiptomi tűzszüneti javaslatnak, és így esélyt arra, hogy stabilizálják a helyzetet, még mielőtt nagyobb erő alkalmazása válhatna szükségessé" – áll a nyilatkozatban. A Fehér Ház pedig közölte: „Obama megerősítette Izrael biztonsága iránti elkötelezettségét és hangsúlyozta, hogy kiáll a közös rakétavédelmi programok finanszírozása mellett.” Úgy tűnik azonban, a palesztinok az ünneplés alatt nem tanulmányozták alaposabban az izraeli és amerikai állásfoglalásokat.

November 21-én, szerdán, a reggeli órákban valóban tárgyalt egymással az amerikai elnök és az izraeli kormányfő. Csakhogy a legfrissebb információk szerint Barack Obama nem csak úgy általánosságban tett egy semmire sem kötelező ígéretet főnökének, hanem egyértelműen és világosan megígérte Netanyahunak:
az Egyesült Államok rövidesen különleges katonai egységeket fog a Sínai-félszigetre vezényelni annak érdekében, hogy az elsősorban Iránból, kisebb részben Szudánból és Líbiából a Gázai övezetbe irányuló fegyverszállítmányok útját végképp elzárja. 

Ezzel Izrael egyik legfontosabb célja válik valóra, mivel a cionista tervek megvalósulása esetén a gázai palesztinok nem lesznek képesek a védelmükhöz nélkülözhetetlen fegyverekhez hozzájutni, és teljesen kiszolgáltatva állnak majd az izraeli terroristák előtt. Csak „Izraelnek van joga megvédeni magát”. A palesztinoknak ugyanezt a jogot nem biztosítják.

A háttérben zajló egyeztetések folyamán állítólag először Mohamed Murszi egyiptomi elnök ajánlotta fel, hogy felszámolja a Sinai-félszigeten keresztül zajló – a gázai palesztinok számára életfontosságú – fegyverkereskedelmet. Csakhogy az izraeliek a kairói kormány garanciájával nem elégedtek meg, mondván, Egyiptom nem rendelkezik a művelethez szükséges titkosszolgálati és katonai eszközökkel. Elképzelhető az is, hogy Tel Aviv nem bízott meg teljesen a Muzulmán Testvériség irányítása alatt álló kairói kormányzatban – habár a gyanakvás alighanem alaptalan. 



Kedden Hillary Clinton amerikai külügyminiszter Jeruzsálembe érkezett, és közölte az izraeli vezetőkkel: Obama elnök feltett szándéka, hogy felgyorsítja a Sinai-félszigeten az elektronikus „védelmi rendszer” kiépítését, amely képes lenne elvágni a Gázai övezetbe vezető fegyverkereskedelmi útvonalakat. Amihez azonban bizonyos számú amerikai különleges egységnek a térségbe vezénylése szükséges. Netanjahu természetesen örömmel fogadta a felvetést, azonban azon aggodalmaskodott, hogy hónapokba telhet, amíg Egyiptom engedélyezi az amerikai csapatok megjelenését, márpedig ennyi idő alatt a gázai palesztinok feltölthetik fegyverkészleteiket.
Barack Obama nem sokkal később telefonon közölte az izraeli kormányfővel:
az Egyesült Államok különleges egységei már a következő héten a Sinai-félszigetre érkezhetnek, sőt arról is biztosította urát és parancsolóját, hogy Mohamed Murszi egyiptomi államfő is hozzájárult a hadművelethez és a „biztonsági kerítés” építéséhez. Netanyahu ekkor döntötte el, hogy lemond a Gázai övezet inváziójáról, és azonnal beleegyezik az Izrael számára első pillantásra meghátrálást jelentő tűzszünet megkötésébe.

Katonai forrásokból származó értesülések szerint az amerikai katonák néhány napon belül megjelenhetnek a Sinai-félszigeten.

Egyiptomban persze jelentős tiltakozó hullám várható (már azóta ki is robbant), de éppen ezért volt szükséges az államfői jogkörök kibővítését oly sietősen elrendelni. Mohamed Murszi elnökről persze most majd egyértelműen kiderül, hogy cionisták engedelmes bábja csupán, és iszlamista elkötelezettsége semmi más, mint szemfényvesztés. Őt azért állították Egyiptom élére, hogy – saját népét megtévesztve - "Izrael biztonságát" minden körülmények között szavatolja, országát pedig az IMF adósrabszolgaságában tartsa.


Az izraeli vezetők pedig elégedettek lehetnek, mert Barack Obama a választások óta még a korábbinál is engedelmesebben teljesíti parancsaikat. Most már arra is hajlandó, hogy katonai erőszakkal akadályozza meg az iráni fegyverszállítmányok eljuttatását az izraeli terrorállam palesztin áldozatai részére. Hogy miként fog válaszolni a Hamász és Irán az izraeli-amerikai agresszív katonai akcióra, egyelőre nem tudható...... 

Vajon rövidesen a Sinai-félszigeten is eldördülnek a fegyverek? 

Mert ha igen, akkor abból minden lehet, de sajnos jó semmiképp.....

93 megjegyzés:

  1. Sok gondjuk az USA-Izraeli kutyáknak nem lessz.Kb 1 hónapon belül letakarítanak minden ellenállást és annyi.Jönnek a A-10-es gépek,Vadászbombázók és társaik aztán villámháború és már Iránban is vannak.jövő tavaszra már vége is lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért azt ne felejtsd el, hogy ha USA ilyen szinten belemászik a háborúba, akkor irán mögé beáll a medve és kb kína is...nah akkor lesz "izgalmas" ez a dolog...

      biztos vagyok benne, hogy ez minden lesz, de villámháború nem...remélem mi mind tévedünk, buddhával karöltve és az egyértelmű jelek ellenére, nem lesz semmilyen komolyabb konfliktus...
      ha igen akkor azt európa is komolyan megsz*pja :(

      Törlés
    2. Már a MEDVE is útra kelt nagy haraggal. Elképzelhetitek, hogy követik a többiek is, még ha ez most nem is publikus.

      http://hungarian.ruvr.ru/2012_11_23/95654425/
      Oroszország hajórajt vezényelt a gázai övezet partjaihoz 23.11.2012, 16:20

      Oroszország a Fekete-tengeri Hadiflotta hajóraját irányította a gázai övezet partjaihoz, hogy a palesztin-izraeli konfliktus eszkalációja esetére evakuálhassa az orosz honpolgárokat – közölte orosz haditengerészeti főparancsnoksági hírforrás.

      „A Fekete-tengeri Hadiflotta harci hajónak raja, beleértve a Moszkva rakétahordozó gárdacirkálót, a Szmetlivij őrnaszádot, a Novocserkasszk és a Szaratov nagy deszanthajókat, az MB-304-es tengeri vontatóhajót és az Iván Bubnovnagy tengeri tartályhajót, parancsot kapott arra, hogy a Földközi-tenger keleti részében tartózkodjon” – mondta a hírforrás.

      Törlés
    3. Egy háborúhoz két nagyjából ugyanolyan erős fél kell, és akkor tudnak rajta a legtöbbet kaszálni az illetékesek.

      Törlés
    4. Iránt nagyon nehéz lesz megtörni, 40 millió embert képesek harcba küldeni, akik az életüket is feláldozzák. Ráadásul Kína és Oroszország is Iránt támogatja.

      Törlés
  2. postoltam már borítékolva volt ... nemvolt nehéz

    http://www.facebook.com/robert.solyom.9/posts/297583480342247?comment_id=1331959&notif_t=like

    VálaszTörlés
  3. Két cikkel korábban:
    "MI FOG TÖRTÉNNI A KÖZEL-KELETEN NAPOKON BELÜL ? A FORGATÓKÖNYV
    - Egyiptom nyilván nem fogja tűrni ezt az agressziót és országa fenyegetését, ezért felkéri majd Szíriát és Iránt a támogatásra."

    Mostani cikk:
    "Mohamed Murszi elnökről persze most majd egyértelműen kiderül, hogy cionisták engedelmes bábja csupán, és iszlamista elkötelezettsége semmi más, mint szemfényvesztés. Őt azért állították Egyiptom élére, hogy – saját népét megtévesztve - "Izrael biztonságát" minden körülmények között szavatolja, országát pedig az IMF adósrabszolgaságában tartsa"

    Az első cikkből egyértelműen az derül ki, hogy Egyiptom a Palesztinokat támogatja, a másodikból pedig az, hogy Izraelt.
    Akkor hogy is van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elszakadt az "álarc" gumija, földre hullott a maszk. Találsz itt még ehhez hasonlókat majd, hogy a bajban fog kiderülni, hogy ki az igaz barát.

      Törlés
    2. Az derül ki, hogy a látszat ritkán azonos a valósággal.

      Törlés
    3. most már csak az a kérdés, hogy Buddha a látszatról tudósít, avagy a valóságról.

      mert ugye két egymásnak ellentmondó állítás egyszerre nem lehet igaz, de a "megvilágosodottaknak" ez nem lehet akadály.

      Buddha ugyanúgy tapogatózik a sötétben, mint az itt megszólalók többsége.

      egyszer ezt állítja, másszor épp az ellenkezőjét - mikor melyik igazolja jobban prekoncepcióját.

      de a legnevetségesebb a "hiteles forrás" - úgy mint a teleportálós videónál, ugye, aminél később kiderült, hogy egy profin kivitelezett trükk.

      Törlés
    4. Ezt jól látod Jeromos. Egyszerűen nem értem az embereket, hogy mindent elhisznek (itt legalább is) ! Az előző jóslat sem jött be (mikor a szárazföldi támadást ecsetelte a szerző) ! Ez a hír tételesen NEM igaz. A hamis prófétával meg nem szoktak kesztyűs kézzel bánni...

      Törlés
    5. T. Jeromos és arpiel!

      Látom össze tévesztitek azt, aki egy előre eltervezett forgatókönyvet "lényegileg" t u d ó s í t azzal, aki az időbe előre j ó s o l.

      Nem ugyan azt a szerepet tölti be a két műfaj!!!

      De ha értelemszerűen olvastátok volna a cikket, ezt Buddha maga is elmondta!

      "Ez a forgatókönyv jelenleg, mely némiképp m ó d o s u l h a t az
      e m b e r i t é n y e z ő k kiszámíthatatlansága miatt, de lényeges mértékben nem, mert az Elit is számolt az emberi tényezőkkel még anno, amikor ezt a tervet megalkották."

      Innéttől viszont nem értem, hogy mi ez a vádaskodás?
      Miért is van de-vaju érzésem?
      Megtörtént-e már ez máskor is a világtörténelem színpadán? Hol, mikor, kikkel? Talán a választ nem kell megadnom ...


      Törlés
    6. a "némiképp módosulhat" és a szöges ellentét között hadd ne ecseteljem a különbséget.

      Törlés
    7. Buddha védelmében (bár nem kért erre, az eltérő tudatszintű emberek vitája néha idegesítő) igyekszem pár mondatban leírni, hol tévesztenek páran. Az, hogy mi az álom és mi a realitás, 3D-ben mindegy! Aki képes föl-le mozgatni a tudatpozícióját, az egyszerre érzi úgy, hogy jelen van a realitásban (ami a földi 3D) és az álomban (ami az égi 3D) úgy, hogy sokszor maga sem veszi észre ezt. Ezért ír egyszer arról, hogy Murszi a palesztínok oldalán van, máskor meg az amerikai-izraeli oldalon. Vagyis mindkettő verzió helyes! Hisz Te is ilyen vagy, egyik nap szídod az asszonyt, a másik nap meg szereted, nem?

      holostore.blogspot.hu

      Törlés
  4. Buddha, nem ciki ám, ha a kurucról veszel át egy cikket, de illik jelezni a forrást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát de.
      A kurucról kb. bármit ciki átvenni.
      Annyira visszataszító egy okádék az az oldal.
      :P

      Törlés
    2. Szerintem nem rossz oldal a kuruc.

      Törlés
    3. barnoca, ha előítéletes vagy és csupán klisék mentén, modulokban gondolkozol, akkor tényleg cikinek tűnhet, de valójában nem az.
      Önmagad paradoxona lennél, ha megértenéd, ezt hogy is értem. ;)

      Törlés
  5. Remélem egyszer az életben összefog az arab világ és betolják ezeket a rákos daganatokat a tengerbe. 160 halott a szabadságért és más semmiért, meddig mennek még el ezek a mocskok? A magyar hazánk meg ezeket támogatja, gyönyörű. ÉBRESZTŐ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad lesz, csak fordított felekkel !

      Törlés
    2. Vak vagy bazdmeg. Igazán eltakarodhatnál már innen és megrohadhatnál ahol vagy.

      Törlés
  6. Kedves H4z4rd!

    A fenti meglátásodban van igazság. Tényleg jelezni kellett volna a forrást.
    Ugyan akkor had hívjam fel a figyelmed az előző témában már Buddha érintette ezt a dolgot. Ha vissza olvasod a hsz.eket "April" reklamált is miatta.

    "Egyszerűen leírom, hogy mi lesz, ahogy megkaptam:

    - Izrael várhatóan vasárnap belép a fennsíkra, ahol összeütközésbe kerül majd az ott állomásozó egyiptomi hadsereggel és HAMASZ-csoportokkal."

    Tehát a "fennsíkra való belépés" valósággá kezd válni, sőt lehet, hogy még a "vasárnap" is.
    Azért pedig a közvetítő hírforrásokat ne kövezzük meg, ha nem mérnöki pontossággal írják le és meg az akcióterveiket. Azt hiszem ez természetes. (Így is megdöbbentő!)

    VálaszTörlés
  7. A probléma az, hogy a jövő legtöbbször nem opcióként van felfestve hanem tényként, és ráadásul negatív tényként, mintha más lehetőség nem is volna, pedig a hatás-ellenhatás törvénye napról napra gyorsabb, így a tervek egyik pillanatról a másikra felborulhatnak. Valaki említette az egyik hozzászólásban az emberi tényezőt, és pont ez a kulcs. Már egyetlen ember is nagy hatással lehet erre az egészre, több ember pedig mégnagyobb hatással. A megoldásra kellene fókuszálni, s nem arra, hogy a kiéhezett receptorok megkapják újabb drámavegyületadagjukat, és nem arra hogy igazolást nyerjenek azon téveszmék, melyek tanulmányozásába az ember oly sok időt, és energiát fektetett bele.
    Például itt egy megoldás, melyet a leghétköznapibb emberke is elsajátíthat:

    http://www.scribd.com/doc/102524282/James-Redfield-a-Tizenkettedik-Felismeres

    VálaszTörlés
  8. Tomi!

    Ha olyan mélyen úszunk be az óceánba, ahonnét már nem látszik a part, csak körbe-körbe a víz, akkor onnét már nagyon könnyen eltévedhetünk.
    Olyan "szimpatikus" és "egyszerű" tanok vannak ma már meghirdetve a világba, melynek sem valóság tartalmát, sem alapjait, nem tapasztaltuk meg sem mi, sem az őseink.
    (Ilyennek érzem a Tizenkettedik-Felismerést is és sok ehhez hasonló tant is.)
    Aki belép egy "ilyen világba" elveszti tájékozódó képességét.

    Én a magam részéről inkább az általam és őseim által "megismert, de nem kiismert Föld) talaján állva igyekszem tájékozódni és tanulni.
    (Bevallom, sokszor még így is tévedek, de ha észre veszem, igyekszem korrigálni.)

    VálaszTörlés
  9. Amúgy azt magyarázza már meg nékem valaki, hogy tegyük fel ez a háború kiszélesedik,
    a fő szereplők mind benne vannak már, háború+teljes káosz...

    Miért pont most a bűvös 12.21-es dátum előtre van ez időzítve??
    Eddig nem volt idejük lángba borítani mindent? Hmm?

    Na pont bő 3 héttel 12.21 előtt indul be a káosz? Hogy esetleg azt zavarja meg??

    VálaszTörlés
  10. Szerintem a 12.21 nem más, mint az ügyeletes félelemkeltés dátuma.
    Az utóbbi években divattá lett a különböző világvég időpontok aposztrofálása.

    VálaszTörlés
  11. "Ha olyan mélyen úszunk be az óceánba, ahonnét már nem látszik a part, csak körbe-körbe a víz, akkor onnét már nagyon könnyen eltévedhetünk."

    Na de mi van, ha van egy sziget, ahol minden jobb?

    Korunk nagy felfedezői is mondhatták volna, hogy: Hát jó lenne szétnézni mi van a nagy kékségen túl, de nem bolondultam meg hogy egy fából összeeszkábált "fakunyhóval", melyet ráadásul a szél mozgat, nekivágjak az ismeretlennek. Még majd megesz valami nagy hal, vagy a vízben szétrothad alattunk a fa, vagy jön egy nagy szél mely széttépi a vitorlát, á szó sem lehet róla.

    VálaszTörlés
  12. És mivan ha csupán ok kell a európába való költözéshez ok kell a választásokhoz, majd jön a nagy rendtevőjük és ok kell iránba való bejutáshoz.....
    Természetesen mindenki terorista csk ők nem.
    Aztán ahogy a ruszki már egyszer kétszer eladott ugy én bennük sem biznék.Mintha az 1-2 vh-t is valami háttérmegegyezéses alapon csörtézték végig! Majd osztozkodtak fosztozkodtak!

    VálaszTörlés
  13. Akik létrehozták zizraelt nem azért hozták létre, hogy mit tudom én 5 millió zsiráfnak új landje legyen, hanem csak egy állandó feszültségen izzó, államot akartak, ami nevében a létrehozók, akik marhára nem akarnak hozzánk költözni.. generálják a háborúskodást..
    ők csak eszközök a bábjátékosok kezében, mint nálunk a cigók!
    A közel keleten is a mai napig azt a sok barbárféle, cigányképű embert ugyanúgy, mint nálunk a cigókat könnyen fel lehet tüzelni, aztán láng üzemmódban tartani.. ennyi.

    Az irányítók igazi titka az hogy állandó lelkibánatban, haragban, félelemben, tudatlanságban tartsák az emberiséget.

    VálaszTörlés
  14. Fontos hír karácsonykor ne tüzeljetek be spóroljatok a fával mert=>
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2164&c_start=0

    "Dec 19-22 fals flag attac in Isr.Nucl.weap.use,short depl.charg.winter in EU middle EAst North Afr. " => Előtte egyek egy doboz jódot? Vagy már mindegy? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor asszem már a januári vizsgáimra sem készülök már :DDD

      Törlés
    2. Elsőre csak ugyan olyan baromságnak tűnik mint az összes többi dráma keltő történet! 2 havonta gazdasági összeomlás van már 2éve, mindenki elraktározott 100 kiló tésztát és kifejlesztettük a túlélés minden fortéját...én belefáradtam.
      Igazából aki rendszeresen olvassa ezt és az ehhez hasonló blogokat(mint én is) még mindig a végét várjuk valaminek...gondolom ennek a depressziós világnak a végét és egy újnak a kezdetét. De az az érzésem...nem lesz dráma, és kézzel fogható változás. Csak hosszú évek múltán!

      Törlés
  15. Ja én is így vagyok már ezzel Harty haver:)

    A t...köm kivan már ezzel a sok összeesküvéssel alexdzsónszal+vördvár3-al+az egész cirkusszal jöjjön hát ami jön aztán majd meglátjuk merre tovább jönnek -e fentrűl vagy nem, terminátoros lesz jövőre vagy nem... már minek stresszeljem magam és min? :)

    Lehet, hogy nem is jó, hogy az ember ennyi mindenről "tud vagy hall, olvas...". :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez az év lezajlik, átlépjük dec 21-t(én még a mai napig úgy gondolom és bízom benne, hogy lesz jelentősége a jövőre nézve ennek a dátumnak, még ha nem is látunk dimenziókapukat megnyílni az autópálya kihajtóin vagy a buszpályaudvarok mellett és nem érezzük, hogy "rezgés-szám" növekedés miatt reggel le estünk az ágyról..)
      jövőre sokkal inkább szeretnék olyan oldalakat olvasni ahol az emberek összejönnek és arról beszélnek közösen, ötletekkel és megoldásokkal, próbálkozásokkal egybekötve, hogy miképp lehetne megváltoztatni ezt az országot a jó irány felé és hogyan boldogulhatnánk könnyebben, harc nélkül, csupán az összefogás és az eszünk erejével! EGYségben...MAGunkért

      Törlés
  16. A zsidók okozzák már megint a problémát, pontosabban a mögöttük álló zsidó elit (Rotschildok, Rockefellerek). De ez ellen nem igazán lehet mit tenni, még országos szinten se, nem hogy globálisan. Csak is saját magában bízhat mindenki.

    VálaszTörlés
  17. Egy biztos emberek. Az élet záloga a FEGYVER. Az élet záloga meg már majdnem az élet értelme... Szóval "fegyver": - másképpen hogyan véded meg magad, a gyermeked, a szeretteid, a lakásod a tulajdonod a földed (amit művelsz).... Ejjjj... :'( Emberek, éltetek volna a honfoglalás (és a Népvábdorlás) korában csak egy évet is, megtanultátok volna milyen "KARDINÁLIS" dolog is ez... Nos, ez akkoriban elegendő volt egy kiegyenesített kasza (vagy kard, balta, pajzs) formályában is, ami minden gazdaságban és háztartásban megtalálható volt (és lásd seregeket, szabadságharcokat lehetett velük levezényelni) de ma már nem. Ma már modernebb dolgok a fegyverek, távolsági, távolról-ölő eszközök kellenek, mert az "ellenoldal" is ilyennel rendelkezik.
    Részemről osztom a cikkíró aggodalmait...
    Egy valamit ne tévesszünk szem elől, mert ez ma is tény: ha maghal is 5 milliárd ember egy maholnap bekövetkező új világháborúban, A TÚLÉLŐK MOST IS AZOK LESZNEK AKIKNEK JOBB FEGYVEREIK VOLTAK, VAGY JOBBAN TUDTÁK AZOKAT FELHASZNÁLNI ÉRDEKÜK MEGVÉDÉSÉBEN (élet, túlélés, zsákmányszerzés stb.)
    Fegyver lehet a faji összetartás is, azaz politikai egység is. De "eszközök" nélkül önmagában nem sokat ér.
    egy történész voltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. szerintem jómagad sem érted, amit leírtál..

      Törlés
    3. Hogy a FEGYVER legyen a záloga az élet, - mai napig használt definíciója értelmében, - az meglehet. Egyébként meg egy akkora baromság, mint ide Tel Aviv... Pont akkora, kétszer is leellenőriztem. :|

      Törlés
    4. ha te történész vagy, akkor én szívsebész

      Törlés
    5. Majd amikor a legfőbb szempont és legfontosabb lesz az emberek között az élet, túlélés, zsákmányszerzés stb. na akkor vesztettük el a háborút, és váltunk állatokká. Itt az egyetlen hatásos fegyver az elme, és nem a fa vagy a vasszerszámok.

      Törlés
  18. Akit érdekel a zsidókérdés valódi helyzete és a mögötte álló igazság, és nem csak félkegyelmű vérgőzös elmebeteg vagy a terjedő antiszemitista divatot majmoló paprikajancsi, és veszi a fáradságot hogy utánajárjon, gondolkozzon sőt még kereszténynek is van mersze magát vallani, annak szíves figyelmébe ajánlom eme kamu vakerek és félre jóslások helyett ezt:
    http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
    http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2
    http://churchofgod.hu/content.php?act=kommunizmuskapcsolata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most nem tom, hogy jött ide (ki szidta itt a zsidókat?) De ha annyira téríteni akarsz ez alá a videó alá linkelj :P http://www.youtube.com/watch?v=BJThsj_loSc

      Na de most komolyan. Mint azt fentebb is megemlítették az Izraeli vezetés hibás. Ha a ZSIDÓ !elit! ilyen, akkor miért ne lehetne nevén nevezni a dolgot? Még egyszer kiemelem, aki nem tartozik az elithez, az nem tehet róla :D Ez nem antiszemitizmus, ez van és kész. Nem kell őket védeni, "megvédik" magukat is :) Legjobb védekezés a támadás, mint tudjuk ... Izraelnek jól megy ez a "védekezés".

      Törlés
    2. A zsidó elit nem véletlen olyan, amilyen. Ez a génjeikben van, és itt nem csak az elitre gondolok, hiszen az izraeli népesség 90%-a támogatja a palesztín gyermekek mészárlását. Amennyiben az rasszizmusnak számít hogy elítélem a gyerek gyilkosságokat, akkor rasszista vagyok. Természetesen nem véletlen hogy a Rotschildok és a Rockefellerek is zsidók, sőt ha jól tudom mind a 13 család az.




      A zsidók kollektív bűnösök Izrael állam létezéséért, mely a 3. világháború robbanópontja lehet, így a zsidók kollektív bűnösök a 3. világháború kirobbanásáért, több millió ember haláláért. A zsidók kollektív bűnösök az európai nemzetállamok felszámolásáért, a neoliberalizmus pusztításért szerte a világon, mivel magának a neoliberalizmusnak az attyai. A zsidók kollektív bűnösök az Amerikai Egyesült Államok társadalmának eltorzításáért, amerika fasiszta jellegű államá való változtatásáért. A zsidók kollektív bűnösök a Szovjétunió létrehozásáért, hiszen Lenin elvtársainak 98%-a zsidó volt, így a zsidók kollektív bűnösök több mint 20 millió ember haláláért Sztálin alatt.

      A zsidók kollektív bűnösök 1945-től napjainkig a Palesztín nép szenvedései miatt, Izraelnek a palesztín nép kiirtására tett folyamatos kísérleteik miatt. A zsidók kollektív bűnösök a 20. században történt közelkeleti agresszióékért, melyek több százezer ember halálát és szenvedését hozták. A zsidók kollektív bűnösök a szeptember 11.-ei eseményekért, ahol több ezer ember halt meg azonnal és melynek következménye újabb tízerek halála szerte a világon, a terrorizmusnak nevezett hazugság jegyében folytatott műveleteknek, az afganisztáni háborúnak. A zsidók kollektív bűnösök az iraki háborúért, melyet szándékosan idéztek elő nyereségvágyból. A zsidók kollektív bűnösök a Holokauszt hazugság megalkotásáért, a második világháború eseményeinek szándékos eltorzításáért, valamint mesterséges válságokon át több száz ország gazdaságának tönkretételéért, a rák ellenszerének eltitkolásáért.

      Egyenlő bánásmódot! A Cionisták Nürnbergi Perét! Cionista vadászokat!

      Törlés
    3. "Természetesen nem véletlen hogy a Rotschildok és a Rockefellerek is zsidók, sőt ha jól tudom mind a 13 család az"

      nem zsidók, hanem kazárok. jáfeti ág.

      Törlés
    4. Arpiel hagyd azt az ócska szektaoldalt, agymosás az is, zsidóseggnyalás tetőfokon

      Törlés
    5. Te (Ti) meg az ostoba tudatlan és ítélkező beszólásokat. Hogy mondhatsz valamiről véleményt, ha el sem olvastad ? Mekkora beképzeltség és előítélet kell ehhez ? Úgy látom itt sokaknak ez a mentalitásnak nincs híjján. Ez egy ilyen gyűjtőhely. Szomorú.

      Törlés
    6. De miért jársz ide szomorkodni, mikor ott a Vidám Vasárnap?:)

      Törlés
    7. Csak érzi a végét. Egyre közelebb van.

      Törlés
    8. Igen érzem ennek a világkorszaknak a végét. Jól mondod. Te nem ? Azt hittem ez a blog azokat hozza össze, akik látják a világ mögötti erők végjátékát.
      Szultánnak meg: bebizonyítodtad előítéletes gondolkozásodat. Amiben a tévedés is vastagon benne van. Ezzel nehéz dolgod lesz a megtévesztőkkel szemben.
      Helyetted szomorkodtam, de már vidám vagyok, csak elmúlt már vasárnap.

      Törlés
    9. "known as the House of Rothschild,[1] or more simply as the Rothschilds, is a European banking dynasty, of German-Jewish origin,"

      zsidók és pont

      Törlés
    10. Arpiel, dehát én csak fel akartalak vidítani,:) a szomorúság olyan rossz.:(

      Törlés
  19. ui: Még annyit hogy a Mein Kampf nem véletlen lett mindenhol betiltva, mert sajnos túl sok benne az igazság. A tényekkel alátámasztott igazság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak, hogy tudd... Hitlert épp az úgynevezett "háttérhatalom" találta ki, pénzelte és juttatta hatalomra.

      Törlés
    2. Jeromos,csak hogy tudd, zsidó hazugságpropagandát szajkózol!

      Törlés
  20. Megbocsáss Lollol de ez nagyon csúnya volt!
    A bűn az nem kollektív!!!! - hanem személyre szabottan egyéni !!!
    Sok "kis ember" van ott is, aki a politikusaikkal szemben tehetetlen, mi több áldozat!
    Csak úgy mint itt Magyarországon.
    Ilyen alapon a Föld minden emberisége bűnös !?

    Akkor amiben másokat bűnösnek mondasz, magad is az vagy.

    Ha pedig a gondolatmenetedet gondolnánk tovább, akkor bűnös ember gyilkolhatna bűnös embert!
    Akkor viszont mennyivel lennénk különbek mint a Kazárok? (Szándékosan nem zsidót írok!)

    VálaszTörlés
  21. A gyűlölet nem jó tanácsadó!

    VálaszTörlés
  22. Valamikor ezen a webhelyen volt egy cikk, ma már levették cionék: http://hazateresradio.hu/node/1312
    Címe: Izrael állam a Sátán országa, és meg kell szűnnie létezni

    Én lementettem magamnak, engedjétek meg, hogy idézzek belőle, tiltakozásul a „kollektív bűnösség” ellen!

    "A kívülálló azt hihetné, hogy minden zsidó és rabbi egyforma, és mind támogatják Izraelt. Ám a Neturei Karta látványosan más állásponton van. Mi a nézetkülönbség oka, miért támadják a cionizmust?

    Beck rabbi:
    A zsidó hit és a cionizmus közötti különbségről órákat lehetne értekezni. A cionizmus egy mindössze 150 éves koncepció. Nem hívő zsidók találták ki, és az alapja az, hogy nekünk egyedül kell felállni, visszamenni Palesztinába, csinálni egy országot, és nem szabad Istenre hagyatkoznunk – ezeket persze a Tóra tiltja. A zsidóság nem pusztán egy nép, hanem egy vallás is: hitünk a Tórából ered. Nincs zsidóság Tóra nélkül. Minket a Teremtő választott ki, és hozott Palesztinába, és a bűneink miatt később Ő is üldözött el onnan. Nem lehet csak úgy visszamenni oda, és hipp-hopp létrehozni egy országot. A Törvény tanítása szerint csak maga Isten gyűjthet minket újra egybe Palesztinában. Tudja, a zsidóság egy több ezer éves nemzet, mely hosszú időn keresztül jól megvolt egy ország nélkül.
    Rengeteg nagy ember, tudósok, rabbik és igen, sok gazdag ember is a választott néphez tartozott. Ők mind megtehették volna, hogy egy ország megcsinálásán ügyködjenek, de nem tették.
    Sok nehézségen ment keresztül a zsidóság mindenfajta ország nélkül, és tessék, máig itt vagyunk. Hitler után azonban a zsidóság összetört, és így a gondolat beférkőzhetett a zsidók közé, hogy legyen egy hazánk. Izraelt így rakták össze.
    Ám máig sok zsidó, és sok rabbi tartja, hogy ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Ez a valódi zsidóság,

    és mi, a törvényt betartó zsidók mélyen szégyelljük a sok vérontást, amit Izrael a világ zsidóságának nevében tesz.

    Ha nem jött volna létre akkor Izrael állam, és ma megkérdeznék a zsidókat, hogy legyen-e, állítom, hogy a többség nemet mondana."

    VálaszTörlés
  23. Aki a cionizmus ellen van és zsidó, az is csak a saját érdekében teszi. A kollektív bűnösség nem a fantázia műve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze hogy nem, hanem a beteg elme fantáziája.

      Törlés
    2. http://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw

      Törlés
    3. Miért, te nem a saját érdekedben teszed amit teszel?

      A kollektív bűnösség meg no comment. Ezért (is) tart ott a világ ahol... Tehet arról az ember, hogy oda születik?

      Törlés
    4. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-IVKoUcclYo#!

      Törlés
    5. Lollol, Te talán nem vagy bűnös ? Le mered írni ? Vagy Te is ott vagy a kollktívben ?

      Törlés
    6. Érdekes milyen elszántan védik itt néhányan azt a fajt, akik Magyarország felvásárlásáról már múlt időben beszélnek. A világ többek között az ilyen agymosottak miatt tart ott, ahol tart, akik még be is hódolnak a zsidóknak. Gratulálok!

      Törlés
    7. Látom biológiából nem voltál jó. Csak, hogy ne maradj a tévedés árnyékában, egy emberi faj van (sőt, alfaj): Homo sapiens sapiens. Még a rasszok is elavultak már, annyira kicsi a genetikai eltérés. De ha mindenképpen rasszistáskodni akarsz, olvasd ezt (ez minden eddigi konspiráción túltesz, amit eddig hallottál):
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2

      Törlés
  24. Lollol!

    "A kollektív bűnösség nem a fantázia műve."
    Ha fel akarnálak menteni a megjegyzésed felelőssége alól akkor erre azt válaszolnám, hogy tényleg nem a fantázia műve, hanem az elmebetegségé.

    De nem válaszolom ezt, mert nem akarlak felmenteni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ezer zsidóból 999 élősködésből tartja fent magát, akkor kollektíven bűnösök. Az a néhány kivétel nem jelent semmit. Ez az igazság, csak fel kell ismerni és elfogadni, nem rögtön az elmebetegség, meg hasonló ütőkártyákkal kell jönni.

      Törlés
    2. Igazad lehet, csak fordítva vannak a számok ! Ne tévedj ekkorát ! (1000-ből egy)
      Mit szólnál, ha azt mondaná valaki, hogy minden magyar szar ? 1000-ből 999 legalábbis. Vannak ilyenek Szlovákiában meg Romániában. Te miért akarsz ilyen lenni ?

      Törlés
  25. Amúgy tudjátok mi a "kiválasztott"???

    A pisi, meg a kaki.

    Gondold végig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg a Neo és Anakin. Nézőpont kérdése. Attól függ mire választották ki...

      Törlés
    2. Mondok egy jobbat. Mi a különbség a cserkészek és a zsidók között? A cserkészek nem maradtak a táborban. Ha ha he he hihi hahahahhahah............

      Törlés
  26. Kedves Buddha!

    Ezt a cikket elsősorban Neked szánom tanulmányozásra:

    http://www.opednews.com/articles/1/Drums-of-More-War-by-Stephen-Lendman-121125-348.html

    VálaszTörlés
  27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  28. Előbbi linket rosszul raktam be, most ismétlem, - lehetőleg jól:

    http://www.debka.com/article/22557/Obama's-pledge-of-US-troops-to-Sinai-next-week-won-Israel's-nod-for-ceasefire

    VálaszTörlés
  29. http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
    http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2
    http://churchofgod.hu/content.php?act=kommunizmuskapcsolata

    VálaszTörlés
  30. Arpiel!

    Köszönöm, benne vagyok.

    VálaszTörlés
  31. Apriel!
    Még nem olvastam végig, de nagyon jó anyag. Olyan területeket tárgyal, ami fontos, magam is sokat gondolkoztam rajta, de nem volt hiteles forrásom hozzá. Még egyszer nagyon köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a COG-on elég korrekt meglátások vannak.

      Törlés
    2. Nagyon szívesen ! Az írástól jóllakik a kecske, és megmarad a káposzta is (a konspirációk és a kereszténység meg minden).
      Ha tudnák az ide írogatók, hogy mi vann benne, rábuknának :-)

      Törlés
    3. Kedves Nyirtass !
      Ezt kapd ki, ez már majdnem sci-fi (pedig igaz !):
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Törlés
  32. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  33. FONTOS ELHALLGATOTT HÍR
    h, 11/26/2012 - 14:09 --

    Újabb pofon a zsidóknak

    Kína bejelentette, hogy egymillió dollárt ad a palesztinoknak, és üdvözölte a tűzszüneti megállapodást. Ezt Jang Csie-cse jelentette be pénteken miután tárgyalt a palesztin elnök különmegbízottjával, Basszám al-Szalehhel Pekingben. Egyre nyílnak a szemek és a világ kezd felébredni a holokauszt mese okozta álomból és egyre több ember kezdi tisztán látni a helyzetet. Egyenlőre még burkoltan, de egyre erélyesebben szólítják fel a zsidókat, hogy fejezzék be azt a folyamatot amit 1948-ban elkezdtek. Mivel az amerikai „nagy testvér” agonizál és az Európai Unió is halálra van ítélve, ezért nagyon szorul a kötél a nyakuk körül. Újabb pofon volt a zsidóknak, hogy a kínai külügyminiszter megerősítette, hogy Kína támogatja a Palesztin nép ügyét. Kína lépéseket fog tenni, hogy a Palesztinok jogaikat visszanyerhessék és az ENSZ-beli státuszuk is magasabb szintre emelkedhessen.


    "Figyelem! Lehet, hogy nemsokára megtelnek a még üres budai lakóparkok és jönnek az új telepesek! Nem szabad, hogy ez az ország második Palesztina legyen! Egységbe magyarok!
    Dicsértessék a Jézus Krisztus!"

    (jovonk.info)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Kína lépéseket fog tenni, hogy a Palesztinok jogaikat visszanyerhessék"

      Akkor lépéseket tehetne, hogy az ujgurok is visszakapják, sőt egyáltalán jogokat kapjanak. Mindenki a saját háza táján sepregessen.

      Ne felejtsük! Kína üzletember, szarik a jogokra.

      Törlés
    2. Én eleve elfuserált megközelítésnek látom, hogy van a haldoklóban lévő nyugati világ és ezzel szemben állnak a feltörekvő hatalmak. Ezek a feltörekvő hatalmak is az ő befolyásuk alatt vannak. A kínai és az orosz kommunizmus történetében is vastagon benne vannak a bankok. Jó példa erre Drábik Jani bácsi 8 részes előadássorozata melynek asszem a második részében bemutat egy vallomástételt. Mégpedig a frissen hatalomba került Sztálin embere vallat egy Trockij pártolót. Tudva levő, hogy Sztálin hatalmas tisztogatási hulláma a Trockij hívekkel kezdődött. A vallatott a pénzhatalom embere, a vallató egy lelkes idióta, aki tényleg hisz a pártban. Érdekes dolgokra kénytelen rájönni, mire befejezi a vallatást... Kínára most külön nem térnék ki. Vagy aktuális példa lehet a közös orosz-amerikai érdek a közel-keleti feszültségben. Nem épül vezeték, Szásáéknak megmarad az európai gázmonopólium; az amcsik meg felverhetik annak az olajnak az árát, amit már lenyúltak. Csak hogy jusson szivarra amíg lenyúlják a maradékot. Egyelőre van mindenkinek mit szakítani a koncból.

      Lényeg a lényeg, ami a médiában megjelenik mint háborús ok, az 99,9999999% kamu. Szerintem nem érdemes bevenni ezt a "Jönnek az oroszok meg a kínaiak!" dumát. Ez csak a következő nagy háborúhoz szükséges hatalmi csoportosulások ideológiai alapjaihoz kell mint előkészítés. Hogy jó sokan utálják a másikat a másik táborban, és jól halomra gyilkolják egymást a bankárok haszna végett. Ha valaha is látjuk az orosz vagy a kínai birodalmat újra fölemelkedni, az csak az ő új székhelyük lesz. Szerintem...

      Törlés
  34. Sajnos az illuminati mindenhova elér.

    The Astor Bloodline.
    The Bundy Bloodline.
    The Collins Bloodline.
    The DuPont Bloodline.
    The Freeman Bloodline.
    The Kennedy Bloodline.
    The Li Bloodline.
    The Onassis Bloodline.
    The Rockefeller Bloodline.
    The Rothschild Bloodline.
    The Russell Bloodline.
    The Van Duyn Bloodline.
    The Merovingian Bloodline.
    The Disney Bloodline.
    The Reynolds bloodline.

    A Rockefellerek és a Rothschildok európát és amerikát teljesen kontrollálják, a többi család pedig csak segít nekik. A Li család pedig a kínai bankok felett áll, és azt hiszem a Russel és az Astor van az oroszoknál, de ezek csak feltételezések. A lényeg sajnos az hogy globalizált a hatalom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ui: természetesen ez azért nem 13 család, mert többeket már elbocsátottak lásd: Kennedy..

      Törlés
    2. A sátán zsinagógája !
      LSD.:
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina
      http://churchofgod.hu/content.php?act=satzsina2
      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim














      Törlés
  35. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés