2012. október 30., kedd

Megtaláltam a választ: 1997-ben SANDY néven miért szimuláltak NY-ot elérő hurrikánt?


Nos a tegnapi cikkre, miszerint "Vajon a New Yorkot fenyegető SANDY hurrikán természetes?" szerintem belül sejtjük a választ, bár nem könnyű ezzel az újfajta és kicsit emberi ésszel felfoghatatlan tudással gondolkodni.

Ez a folyamat el van tervezve már régen. Nem a maják és nem Nostradamus...... Amikor nyáron azt írtam, hogy október vége, november eleje lesz, amikor elkezdődik, akkor most talán megértitek, hogy nem félelemkeltés volt a cél, hanem egyszerűen eljuttatni információt azoknak, akiknek van fülük a hallásra !

Mert ez csak a kezdet lesz és annak is csak a bevezetése. Jön Európa, Ázsia is és más folyamatok, nemcsak az időjárás.

Nos a fenti kérdésre válaszként mutatok egy érdekes dolgot, amit megkaptam:
aminél a véletlen egybeesés valószínűsége igencsak kicsi
, ha belegondoltok.

Kommentár nélkül: HURRIKÁN - gyakorlat 1997-ből !!!!
1997-ben olyan hurrikánt szimuláltak egy teszt során (drill), ami majd eléri New Yorkot és ott pusztít. A szimuláció valóban megtörtént, az oldalhoz  1997.Október 17-èn pénteken 23:30-kor nyúltak utoljára !

Érdekes az útvonala is...ennél egy "picikét" sokkolóbb a neve !!!! 

SANDY  

Az információ feldolgozását mindenkinek magára bízom, de nem nehéz a korábbi cikkek és információk fényében, amiket olvastatok........ (SBG Buddha)






75 megjegyzés:

  1. De ha 15 évvel ezelőtt valóban volt egy Sandy szimuláció, akkor ez miért van fent a neten?
    Miért vágnák maguk alatt a fát?
    Vagy ez egy magánszámítógépről kiszivárgott információ?

    VálaszTörlés
  2. Nem magan szamitogep, Itt a link: http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/10/30/hurricane-sandy-drill-from-october-1997/

    VálaszTörlés
  3. Maguk alatt nem igen vágják a fát, hiszen a tudás jelentős része kint is van és hozzáférhető. Az emberiség nem jelent veszélyt...pont annyira birka módon és összefogásra képtelenül viselkedik, ahogy kell: ahogy az elméjét programozzák naponta. És ha nem lenne elég, még saját maga is rásegít, hogy ezernyi dologgal hagyja magát lekötni és félrevezetni. Persze elsődlegesen a létfenntartás a célja, hogy ne haljon éhen. Így van kitalálva az egész, tetszik vagy sem...

    Minden ott van a szemetek előtt, ahogy Morpheus mondaná, de "a Matrixot nem lehet elmagyarázni, saját szemeddel kell látnod!" És még mindig csak 100-ból talán 1 látja át és tudja, hogyan működik és főleg mióta ezen elvek alapján a világ.
    És ha még tudja is, tenni sem sokat tud ellene....

    (Bocsánat most kicsit pesszimista voltam, Én főleg azokra vagyok "mérges", akiknek lehetősége és agyi kapacitása is meglenne a megértéshez és meg is volt! A szegény ember - az az igazság - sokkal jobban tudja mit csináljon, hogy legyen télére tűzifa és valami ennivaló, mint a sok nagyokos "egyetemi professzor" ébredő, aki a Keshe alapítványnál meg Galaktikus Föderáció csatornázásoknál ragadt le..... és még mindig meditál, amikor már a láva nyaldossa a talpát ....)

    De biztos így van rendjén, valahogy szelektálódik az emberiség is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ámen !
      Egyetértek.
      Sajnos ez nem pesszimizmus, hanem realitás.
      9/11-ről is kiderült minden, de hivatalosan tagadják azt és ezt az emberiség 90%-a el is fogadja.
      Akár pontos dátumokat is belökhetnének előre, akkor sem lenne semmi, csak a család McDonald's-ba menetele lenne a legfontosabb, hogy a gyerek ne unatkozzon.
      Aki pedig hajlandó lenne egyéni kezdeményezésre, rendszerint nem rendelkezik olyan vagyoni háttérrel, hogy azt megléphesse, meg talán a megfelelő képzettsége vagy szellemi ereje sincs meg hozzá.
      Úgyhogy szépen feszítik a húrt az irányítók, mert még mindig elég laza.
      Amikor meg elpattan, az átlagember már semmit sem tud tenni, annyira ráépül a "mátrix" az életére.

      Törlés
    2. Kedves SBG Buddha:)

      "Én főleg azokra vagyok "mérges", akiknek lehetősége és agyi kapacitása is meglenne a megértéshez és meg is volt! A szegény ember - az az igazság - sokkal jobban tudja mit csináljon, hogy legyen télére tűzifa és valami ennivaló, mint a sok nagyokos "egyetemi professzor" ébredő, aki a Keshe alapítványnál meg Galaktikus Föderáció csatornázásoknál ragadt le..... és még mindig meditál"

      Aha akkor rám is haragszol? :) Most őszintén jobb lenne egész nap azon agyalnom mikor basznak agyon egy földrengésel, hurrikánnal? Minden nap féljek?
      Vagy hogy holnap lesz -e munkám? Lesz -e mit egyek?...

      Már túl vagyok rajta. Évekig filóztam azon mikor lesz a 3. világháború, mikor jönnek az új lakók ide... Minden ilyen témán túl vagyok... már nem félek!

      Egyszer csak el kezdtem olvasgatni az asztrálutazásos, test elhagyásos dolgokat, mert már éreztem belehülyülök ebbe a beteg világba ami körülöttem van, irígy roszindulatú emberekkel, munkatársakkal...

      Aztán addig addig olvasgattam amíg idekerültem a Te blogodra ahol megtalál egy olyan ember aki engem ismer régről, az igazi életből.
      Minden lélekkel, felemelkedéssel foglalkozó témát kiveséztem vele, és egy idő múlva ami eddigi életemben soha nem volt még megkerestek álmomban, és ezen az álmon teljesen érezhető volt hogy nem egy átlagos álom, másnap azt se tudtam mi van, ő még társalogni is tud velük. Nem vagyunk hülyék, persze ezt a legegyszerűbb ránk ragasztani rögtön mert mi mást tapasztaltunk az életben.

      És ha Te ezt megtapasztaltad volna akkor nem is tudnál így beszélni rólunk, mint félrevezetett emberekről. Tudod egy ideig én sem hittem benne 100 %-osan, DE amikor egy este kimentem a kertbe szomorúan, hogy ha lesz valami csinadratta a földön, vagy a lelkek szétválogatása.. megkértem Őket figyeljenek, vigyázzanak rá.

      1-2 nap múlva Őt is megkeresték álmában! Na ekkor kezdtem el igazán hinni benne,
      mert én az ő álmait nem tudom befolyásolni, nem tudok különleges álmot varázsolni.. és azóta visszatérő különleges álmaim (üzenetek) voltak az átlagos álmok mellett... Nem élek álomvilágban, látom a jelenlegi helyzetet.

      És ha majd a láva nyaldossa a lábamat nem fogok félni, bőgni, bűszkén és nyugodtan megyek el bármilyen módja is legyen, mert már nem félek a lávától és a hárfától. :) Az én lelkem szabad, és boldog, senki sem veheti el, csak a jelenlegi testemet, és a lelkem számára tudom hogy kapok majd a teremtőtől
      egy másik testet.

      Nekem nincs semmi bajom veled, Te most így látod az életet én máshogy ennyi,
      nem is akarok haragudni rád, vagy bárkire, a harag rossz tanácsadó...

      A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió!:)

      Törlés
    3. Mindig tud tenni valamit. Pont ez a lényeg: ott van a megoldás bennünk, csak használni kellene. Összpontosítsunk a pozitív jövőre. Hiába jönnek itt katasztrófákkal, biológiai fegyverekkel, háborúkkal... Ők azt akarják, hogy mindezektől féljünk, nekünk viszont meg kellene mutatnunk, hogy semmi sem rettent bennünket vissza.
      Sosem a problémára kell gondolni, hanem a megoldásra. Természeti katasztrófa ide vagy oda, pozitívan kell hozzáállnunk a jövőnket illetően. Mindenki tapasztal, fejlődik és tanul ezen a bolygón. Mindenki, aki leszületett ide, tökéletesen tisztában volt vele, milyen veszélyek "várják" a bolygón.

      Ők azt akarják, hogy negatív jövőt teremtsünk, segítenek nekünk az efféle eseményekkel. Nem kell bedőlnünk nekik, meg kell mutatnunk, hogy nem rémiszthetnek meg. Úgysem halunk meg, csupán a testünket vetjük le, akár a ruhánkat. Majd lesz új testünk.

      Jézus is tudta leszületése előtt, hogy ki fogják végezni, mégis örömmel vállalta a feladatot. Mi is tisztában voltunk vele, úgyhogy nem kell csodálkozni mik vannak a világon. Mi magunk engedélyezzük nekik, hogy ezt tegyék velünk a negatív viselkedésünkkel. Ha nem így lenne, ők sem tudnának vétkezni ellenünk.

      Minden, ami történik az jó, tartják a mesterek. Semmi nem történik véletlenül, mindennek oka van. A HAARP-nak is, a Cabalnak is és társainak is. Ha több ezer évvel ezelőtt az emberek a sarkukra álltak volna, most nem tartanánk itt.

      Ez csupán megfigyelés a részemről, nem kell egyetérteni velem, mindenkinek szíve joga, hogyan látja a világ helyzetét és a sajátját. Én így látom.

      Kellemes estét!

      Törlés
    4. Tudom Braveheart és a "harag"-ot én is képletesen értem csak... Tiszteletben is tartom, amiket szoktál írni vagy mondani és félre ne érts, nem azokkal van bajom, akik gyakorolják a meditációt, vagy az asztrál-síkon lévő dolgokat, netán a "földönkívüliekkel" foglalkoznak, hiszen jómagamra is igaz mindegyik.
      Inkább azokra értem, akiket nem érdekel jóformán semmi, posztolgatnak, ha elmondasz valamit bármelyik itt lévő kérdésről, akkor még mindig ott tartanak, hogy csak lehülyéznek és azt hiszik, az ilyenek, akik mögöttes dolgot vélnek felfedezni mélyen a felszín alatt, azok, mind paranoiasok....

      Közben viszont ők tekintik magukat értelmiséginek, tájékozottnak, haladónak és sokszor még ilyenek ülnek vezető pozíciókban is.... Nem is lehet tenni ez ellen semmit, meg nem is kell, mindenkinek az jön el az életében, amire hivatott...

      Na de mégis igaz, hogy a végtelen szeretet a legfontosabb és a segítő szándék !
      Ha bárki bármit ennek jegyében tesz, akkor abból rossz nem sülhet ki és Te vagy én vagy bárki megtettük, amiben éppen szerepet kaptunk ebben a kis morzsányi életben.....

      Love & Light

      Törlés

    5. "Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennára."
      "A szeretetben nincs félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár, aki pedig fél, nem lett tökéletessé s szeretetben."

      http://www.istentisztelet.hu/mitir/felelem.htm

      Törlés
    6. Ne féljetek azoktól akik megölik a testet... te, voltál már olyan sebészeti beavatkozáson ahol ellátták a sebedet és mondjuk lehetőséged volt nézni és elején fájdalmat érezni? Biztos, h te ezt a gondolat menetet tovább akarod vinni? Remélem világos hova akarok kilyukadni?

      Törlés
    7. SBG Buddha:)

      Tudom miről beszélsz, de nem lehet mindenkit megmenteni, felébreszteni, mert ezeknek az alvó, álomvilágban lévő embereknek ez a jelenlegi életfelfogásuk most itt járnak a tapasztalatokban fiatalabb lelkek, hiába ordítanánk 5 centiről a fülükbe akkor is ilyenek maradnak ez az Ő szabad akaratuk. Ha szappanopera nézés közben hallnak meg akkor úgy, most pl. a szüleimet hogy világosítsam fel a Hárfáról már mondtam nekik és mi a válasz? Nem érdekel. Ha most Te vagy bármelyikünk ugye már felébredt képben van, De a párod, párunk nincs, nem is érdekli a téma hiába mondod neki mindennap, lehet csak kiborul tőle, mert Ő, Ők még nem állnak készen arra amit Te, vagy mi akik már feldolgoztunk ezt lelkileg.

      Azt értsd meg hiába szeretnéd a fél világnak kikiabálni hogy " Emberek jön a hurrikán Porcsalma felől!" a fele "banda" rád se figyel, Te leszel a hülye a szemükben, ugyanígy jártak régen a művészek, feltalálók, a többiek még nem értették meg őket akkor. És amikor már a házad mellet süvít Szandi Te kimész a kis hátitáskáddal és fel nézel vigyél el tessék itt vagyok nem félek tőled!
      Nem fogok a házban reszketni! Segítesz még a többi kint rekedt embernek, de a nagy többség ott fog gubbasztani a sarokban, várva mikor szakad rá a plafon, mert fél, és még önző... Őket még Morpheus visszavívja 1-2 körre a mátrixba, de Te a jó szíved miatt mentél a sírba, azaz egy sokkal szebb hely vár, levizsgáztál képes voltál meghalni másokért nem önzően csak a saját életedet féltetted.

      Jó tudom Te ezeket érted, de ha Te tanár vagy, vagy az akarsz lenni, akkor ne a félelmet mutatsd meg ezeknek az amúgy is "csak egy életem van embereknek"(Mélységes tisztelet a kivételeknek!). Vagy pont ezzel a sok rémhírrel ébresztenéd Őket? Ez is egy taktika, de akkor meg ne idegeskedj nem rajtad fog múlni. :)

      Törlés
    8. "Cyrus király, mikor Cresusra Sardis várasát vitatta* volna, azt irja a historia, a városnak megvételekor egy vitéz magára a Cresus királyra akadván, s nem tudván ki légyen, meg akarja vala ölni. Cresus király fia, aki egész életében néma vala, és soha egy szót nem szólhatott vala, ott találkozván akkor lenni az atyja mellett, látván veszedelmét atyjának, megszólala a vitézhez, mondván neki: Ne bántsd a királt. Valyon nem hasonló-e az én mostani felkiáltásom, édes Nemzetem, te hozzád? Látok egy rettenetes sárkánt, mely méreggel dühösséggel teli, kapóul* és ölében viseli a magyar koronát; én csaknem mint egy néma, kinek semmi professiom [hivatásom] a mesterséges szólásra nincsen, felkiáltok mindazonáltal, ha kiáltásommal elijeszthetném ezt a dühös sárkánt, kiáltván: Ne bántsd a magyart! Szegény magyar nemzet, annyira jutott-e ügyed, hogy senki ne is kiáltson fel utolsó veszedelmeden? hogy senkinek ne keseredjék meg szíve romlásodon? hogy senki utolsó halállal való küzködéseden egy biztató szót ne mondjon? Egyedül legyek-e én őrállód, vigyázód, ki megjelentsem veszedelmedet? Nehéz ugyan ez a hivatal nékem, de ha az Isten az hazámhoz való szeretetet reám tette, imé kiáltok, imé üvöltök: hallj meg engem, élő magyar, ihon a veszedelem, ihon az emésztő tüz! Ime tudománt tészek* előtted, nagy Isten, mindent akit tudok kikiáltok, hogy éntülem elaluvásomért nemzetem vérét ne kérd elől, amint megfenyegettél az nagy Ezekhiel prophétával: Venientem gladium nisi annunciaverit speculator, animarum quae perierint sangvinem de manu ejus requiret Dominus [Ha az őrálló a közeledő kardot (fegyvert, veszedelmet) nem jelzi, a fegyvertől elveszettek vérét az ő kezéből kéri számon az Úr].

      De mi dolog ez, magyarok, hogy nem csak az őrállótok jelenségét* hallván, hanem magatok szemével a veszedelmet látjátok, s mégis fel nem serkentek mély álmotokbul? Úgy hallom, a tengeri medve oly bátorságos és gond nélkül való a menykő félelmétől, hogy mikor legjobban dörög is az ég, az mentül magasabb kősziklára felhág és ott édesden aluszik. Avagy talám ilyen securitással [biztonságban] vattok ti is?"

      Törlés
  4. Had lőjek már el egy klasszikus poént. Ez mind csupán véletlen! XD

    Ja és üdv újra mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. ...szeretem az összeesküvés elméleteket...HAARP,9.11....stb
    itt is van benne bizti saját kezűség...de a név az lehet véletlen,
    az elnevezések ismétlődnek 6 évente kb.,6 listából ....http://hu.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3pusi_ciklon...:)

    VálaszTörlés
  6. Az eszébe jutott már valamelyikőtöknek, hogy kik nevezik el az aktuális hurrikánokat?
    Lehet, hogy azok a meteorológus szakemberek, akik például tudtak egy hasonló kimenetelű vihar szimulációjáról, mert mondjuk ők kezdeményezték?

    Ezért aztán,
    most, hogy jön egy ilyen hurrikán... ekkor Joe odaszól a kollégáknak:
    -Hé, ez pont úgy néz ki, mint amit '97-ben szimuláltunk, emlékeztek? Hívjuk Sandy-nek!
    -Rendben, úgyis olyan goromba, hogy az anyósomra emlékeztet. Az is Sandy. Nna, el is küldtem a jelentést a központnak, este már a híradóban lesz.
    -Good boy! Az anyósod büszke lesz rád!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk találó és vicces felvetés. :) Legalábbis én jót nevettem neki. "...anyósomra emlékeztet." :D

      A névrokonság valóban nem a legfontosabb darab a puzzle-ban, de nem is cáfolata a mesterséges időjárás befolyásolásnak. Szerintem...

      Törlés
    2. Nem tudnám és nem is akarom cáfolni, ez pusztán egy lehetőség volt a sok közül. :)
      Lehet néha úgy is, hogy az egyszerű megoldás a jó. Legalábbis remélem.

      Törlés
    3. H4z4rd:)

      Ha ha ez jó! : ) Az én anyósomról is lehetne egy pusztító hurrikánt elnevezni. : )
      Az ha felpörög... : ) Mint egy kis tank... : )
      Asszem ha anyósomról neveznék el Susanna lenne..

      Törlés
  7. Latom egyre tobb az ebredezo ember.Azt a gondolatot kellene csak tovabb vinni ami azt sugalja hogy en egyszemejben nem tehetek semmit akimeg tudna nemcsinal semmit.Ugye ismeros az onsajnalat lustasag stb....Igen, ensem csinalok semmit masra varok,de valahol erzem hogy ez nem helyes.Nem fegyveres forradalomra gondolok, ki tudna azt kontrolalni vagy honnan tudjuk az kinek a malmara hajtana a vizet.Nembeszelve aaz aldozatokrol.Egy olyan kis dolog hogy pl.egy orszagbol a pornep, vagyis a tobbseg, osszebeszelne es mondjuk nem vasarolna AXE spray-t az valahol ereztetne a hatasat, igaz nem mennenek tonkre a Bildenbergek de latnak hogy kezd a hipnozis alol a nep felebredni.Ha ez megoldhato lenne nagyobb dolkokat is veghez vihetnenk.Most jonnek hogy dehat az AXE milyen jo meg azota vagyok csak ferfi stb... Az egyik kemikal mergezobb mint a masik, ennyit ezekrol a szarokrol.A szomoru teny az hogy a tornyok direkt ledonteset a tobbseg elhiszi mar de senki nem kerdi meg a valasztott kormanyat hogy uristen miert oltel meg tobb ezer honfitarsamat es akkor mikor kovetkezem en?Amerika durva pelda de nalunk is tudnek par dolgot emliteni.Naszoval, ha ez hidegen hagyja a jonepet akkor majt pont AXE-t nem vesz.Az lehet hogy ebredezunk de meg azert melykomaban vagyunk.Hurrikan egy szinjatek volt, de minket mar az erdekelne ami a szinfalak mogott zajlik.Vagyis tudjatok mit? Az sem erdekes, mertha barmilyen szinten reszt veszel a jatekban akkor jatekos is maradsz, vagyis belul maradsz a matrixon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az emberiség soha a büdös életbe nem fog kollektíve "felébredni", kár erre energiát pazarolni. Ne ringasd ebbe bele magad.

      Törlés
    2. Nem fog? A fenébe, akkor elmarad a buli... XD

      Törlés
    3. Nem marad el a buli! Elég csak a kritikus tömeg.

      Törlés
    4. Ok... én amúgy békés bulira gondoltam, nem erőszakos népirtásokra.

      Törlés
  8. De amúgy lehet, hogy csak bonyolultan gondolkozunk, hiszen teljesen normális, hogy egy Atlanti óceáni nagyvárosban hurrikánszimulációt tartanak. /Lehet, hogy minden évben kellene ilyet./ A szimulációt elnevezték Sandynak, és most amikor valóban megtörtént az esemény akkor elnevezték Sandynak. A tavalyit is elnevezhették volna Sandynak, mert 2011-ben az Irene hurrikán szintén elérte New-yorkot. Bár most felmerült bennem a kérdés, hogy a Sandy nevet vajon akkor kapta ez a hurrikán amikor még a Karibi térségben tombolt, vagyis amikor még nem lehetett tudni, hogy New-Yorkot veszi célba, vagy pedig akkor kapta ezt a nevet, amikor már tudták hogy eléri New-Yorkot? Ezt jó lenne kideríteni, mert ha csak akkor kapta a nevet amikor már tudták hogy eléri New-Yorkot akkor az van amit írtam fent, vagyis bonyolultan gondolkozunk, de ha már a Karibi térségben megkapta ezt a nevet, akkor lehet gondolkozni. Na utánna néztem kicsit. Egy múlt csütörtöki cikkben már Sandyként hivatkoznak rá, bár akkor már tudták azt is hogy a keleti part felé tart.

    VálaszTörlés
  9. Látok itt pár hozzászólást ami felvet pár dolgot s lehetőséget. Bár, nekem ez mind = bizonytalan emberkével. Ez a mi van akkor ha, mi van akkor ha, mi van akkor ha... Bizonytalanok vagyunk talán? Így működik ez! Ha felfedezel valamit, akkor elkezdesz önmagadban kételkedni és a saját felismerésedben. Elkezdesz azon agyalni, h mi van ha mégse, mi van ha mégis az egész csak véletlen vagy máshogy kell érteni. Végül, meggyőzöd magad, h az egész semmi és fölösleges neki nagy vizet kavarni, ezzel visszatérsz a mindennapi életbe. Gyerekek, ezen túl kell lépni! Az ébredezgetés semmit nem ér ha visszaringatod magad az álomba. Természetesen mindig gondolni kell minden lehetőségre, mert a földi ember elég ügyetlen és idióta faj tud lenni. Viszont ezekre a felvetésekre magatoknak kell válaszolni, ne mástól várjátok. Elemezzétek ki az eseményeket és aktuális helyzeteket, vegyétek figyelembe a múltat s a lehetséges jövőket és az érzésetekre is hagyatkozzatok. Milyen érzésre? Arra a fura nyugtalanító érzésre ami olyan mint 1 bokszoló benned, ami erős löketekkel üt ha olyat hallasz ami nem teljesen stimmel.
    Elemezéseket mindenki magának kell elvégezni!

    Senki se üdvözöl engem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Sziasztok! Van mit behoznom...

      Törlés
    2. Azt hittem már a nagy nyári "vallásháborúk" és biblia-elemzések után magad is szerzetesnek álltál. Üdv újra az oldalon János!

      Törlés
    3. Kösz szépen! Sajnos nem volt betervezve a szünet, de már nem érdekel. Viszont remélem a vallás háborúsok elmentek a pi... vagyis már nem járkálnak ide. Most már ideje lenne megnyugodniuk. :-)

      Aki nem erőszakkal jön mint vallásos vagy mint "szakértő" addig nincs problémám, teljesen jámbor vagyok!

      Törlés
  10. A lehetőségek több szempontból való megvizsgálása nem egyenlő a bizonytalansággal. Az aki elsőre elfogad egy jól hangzó összeesküvéselméletet bármely témával kapcsolatban, az ugyanolyan birka, mint aki tagadja ezek létezését.

    VálaszTörlés
  11. Itt is egy elég "érdekes" összefüggést találtak:
    http://americankabuki.blogspot.hu/2012/10/dutchsinse-images-of-la-canada-mexico.html

    VálaszTörlés
  12. Hmm. Lehet nem is kell annyira izgulni már?
    Jön -e a Szandi vagy nem? =>

    http://szepjovot.blogspot.hu/2012/10/nagyon-megvaltozik-naprendszer-nasa.html

    Ha jól belegondol az ember ki miben hisz mindegy, de azért azt szerintem mindenki elismeri hogy ez az év nagyon fura, nagyon hamar elszaladt...
    Ja ezt a természetes szelektálást nagyon korrekt dolognak tartom, mindenki odamenjen ahová való, ki mit vet úgy arat.. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt majd meglátjuk...
      Hamvas Béla írt erről az ún. dimenzióvátlásról egy logikusabb feltevést. Ő azt írta, hogy az emberiség nagy része, akik gyarló életüket folytatják leszakadnak az emberiségtől (http://bajla.blogter.hu/142774/csirihau ==> ijesztően pontos leírás), akik pedig fennmaradnak, azt az energiát amik felszabadultak az embertömeg lezuhanásakor ők felhasználják és ezzel az emberinél sokkal magasabb szintre jutnak.
      Mindenképp érdekes gondolat.

      Törlés
  13. Találtam valami cikkhez kapcsolódót.

    Most mi van Szandival? Nem látok semmi "nagyot".

    http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/

    Na ennyire futotta a degenerált irányítóknak? : )
    Mondtam én hogy itt parkolnak fent a jó fiúk és lányok... : ) Remélem mihamarabb lesz róluk egyértelmű szemmel látható bizonyíték mindenki számára, mondjuk lesuhannának a parkolókból. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az általam fentebb sugalmazott link is erre utal, de most inkább leírom itt is az egyik legérdekesebb részt:

      "OK. A Sandy fibonacci-spirálja normálisnak tűnik. Ami már nem normális, az a Yucatan körüli spirál. Három spirál-konfiguráció létezik:6, 20, és 7. A 6-os és a 7-es pont az ellenkezői/gyengítői/kioltói a 20-asnak. Úgy tűnik nekem, hogy itt valami vortex háború zajlik. A 20-as a problémás szám itt. Akárki is hozta létre a 20-ast, arra válaszul hozta létre valami/valaki a 6-os és 7-est.

      Amit ez elmond nekem az az, hogy a Sandy sokkal rosszabb is lehetne. De nem az. Bárki is futtatja a HAARP-ot, most kapott egy ellenfelet. Komolyan mondom, nem értem ezt.

      Ha rá tudod venni DutchSince-t hogy találja ki, ki az aki hatást gyakorol Yucatan-ra, meg fogod találni hogy kia az, aki semlegesíti az Illuminatit"

      Erről beszél:
      http://sincedutch.wordpress.com/2012/10/28/10282012-mexico-canada-spiral-vortex-shaped-radar-return

      Meg tudná erősíteni valaki, aki esetleg szakértője ennek a vortex témának?

      Törlés
    2. darage:)

      Nagyon érdekes dolgokat írtál. De ha jól összeszeded az infókat oda lyukadunk ki a legnagyobb pénzügyi botránytól elkezdve a Sandy blokkolásán, 3. világháború sincs, Zizrael mégse támad, Amerika is ül a seggén, akkor mi van?
      Ki segít nekünk? Miért nem vegyi fegyvereztek, chippeltek, atomoztak már le minket? Szépen lassan kerekednek a dolgok, és előbb utóbb eljutunk a fent parkoló jófiúkig. Nem? : )

      Törlés
    3. Ugyan nem tudom azt mondani, hogy utánajártam mindezeknek a dolgoknak, mégis azt mondom, hogy pusztán némi emberi "józan-ész" is közrejátszhatott abban, hogy ezek a borzalmas dolgok ne történjenek meg (még). A gyanúm csak ott fog eloszlani vagy beigazolódni, ha majd előttem lesz minden, feketén-fehéren. Ezért aztán az egyszerű és egyszerűbben megfigyelhető eseményekre figyelek. Ironikus lehet, de Szandi most (a többi mellett) "átláthatóbbnak" tűnik.. :)

      Törlés
  14. Kérdeznék tőletek 2 érdekeset.

    1. Az elmúlt néhány napban érez e valaki a szokásosnál jóval nagyobb fáradékonyságot? Úgy értem, h egész nap képesek vagytok aludni? Az elmúlt 72 órából nem sokat voltam ébren...

    2. Nem éreztek valami furcsát mikor más emberekkel beszéltek? Olyan mintha kezdenének elszigetelődni. Teljesen normálisan viselkednek, de amikor rájuk nézel olyan távolinak tűnnek. Ilyet tapasztalt valaki az elmúlt napokban?

    Lehet kezdek begolyózni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. napi hat órát alszom és az tökéletes. az elmúlt pár napban 10-11 óra is kevés.
      a második meg...hát az elég általános.

      Törlés
    2. Nekem a második ennyire nem volt általános mint most. :-)

      Törlés
    3. http://szepjovot.blogspot.hu/2012/10/nagyon-megvaltozik-naprendszer-nasa.html

      Miért is vagytok fáradtabbak? Én is az vagyok.

      "A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget." "A Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. Miután a Föld rezgésszintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható, de magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk."

      Na ha nekem nem is hinnétek legalább magatoknak hisztek majd amikor megkérdezitek magatoktól ezeket.: Tényleg olyan fura ez a év. Vajon tényleg lesz valami?
      Mi lett ezzel a Sandyvel? Ki segített? Az oroszok? Egyre több űrhajót videóznak?
      Már november van, mi van a háborúkkal? Ki hátráltatja őket?
      Mitől lettek a hülyék hülyébbek? Miért ilyen furák az emberek?
      Hol van már a világkormány? Miért nincs polgárháború? ...
      Na ha a szeretetrezgők hülyék, hogyan történnek ezek?? : )
      Nem túl sok az egyezés a fénytestvérek üzeneteivel???

      A Sandy kioffolásáról annyit hogy:
      http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/egy-nagyobb-valtas-volt-napokban-aisha.html

      "A kivonulás ideje elkezdődött, a fogva tartóitok közül az elsők már elhagyták a légkörötöket.
      Tudjuk, hogy lesz akinek ez sületlenségnek hangzik. Mégis azt mondjuk, ti már a szabadság állapotában vagytok, felszabadulva a régi rendszerből, amely a bűvöletében tartotta az emberiséget évezredeken keresztül. Ez a felszabadulás nem történik meg egy éjjel alatt, de a nemkívánatos elemek eltüntetése elindult."

      Fény és szeretet : )

      Törlés
    4. Valószínűleg az amerikai választások után fellendül a perpatvar.

      Törlés
    5. Na jól van most már, ez tényleg zavaró! Állandóan alszom! Bár, jól esik, de akkor is!

      Szóval nem vagyok egyedül? Remek... ez akkor valóban változást jelent ezen a bolygón... jaj.

      Fogva tartóitok közül?

      Apropó, rájöttem, azért érzek másokat olyan távolinak és befelé fordulónak mert ezek szerint ők is fáradtabbak mint máskor. Ilyet még nem tapasztaltam az biztos. Kollektív fáradékonyság. XD

      Törlés
    6. úgy tartják, a buddhák (a felébredtek) nem, vagy csak minimális időt szentelnek alvásra

      Törlés
    7. Van 1 kérdésem hozzátok. Már mint azokhoz akik csak 1 kicsit is ismerősek a spiritualitás területén vagy érdeklődőek.

      Ez így elég érdekes, de kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá? Már aki ért angolul...

      http://www.youtube.com/watch?v=IaDOkMEK4uk&feature=related

      Elég hosszú, de pl. van egy rész ami a férfi és női energiákról szól. Abban a részben az indigó gyerekekről is beszélnek. Vicc az, h én is indigó gyermek voltam. :-)

      Törlés
    8. inkább az a vicc hogy egy gnóm a narrátor

      Törlés
    9. "Vicc az, h én is indigó gyermek voltam"

      Miért, elmúlt?

      Törlés
    10. Nem, csak már nem vagyok gyermek. Bár, az elmém az lehet, h még gyermek. :-)

      Törlés
    11. akkor már indigó-felnőtt vagy, nemdebár? fellnőtt korára az embernek elvesznek ezek a képességei szociális beilleszkedés miatt, de vissza lehet hozni

      Törlés
    12. Kétlem, h ezen képességek elvesztek volna, nem érzem, h nagyon megváltoztam volna. Csupán a hormonális problémákon vagyok túl, de az indigó féle képességek megmaradnak. Ez a probléma, mert a környezet még mindig nem tud minket hova helyezni és inkább minket jelöl meg mint problémát. Ugye a stílusommal van sokaknak problémája, pedig én csak őszintén válaszolok ha kérdeznek. Igazán ezt nem értem, h mi baja van mindenkinek azzal ha őszintén válaszolok?

      Törlés
    13. Én sem értem mi baja van velem a családomnak
      http://www.youtube.com/watch?v=n-Qs3ad3-aw

      De komolyra fordítva a szót, olvasd el erről Hamvas Béla - A láthatatlan történet - vízöntő részét. Elég sok hasonló kérdésre választ ad. És egyetértek vele, hogy ezt az egész "új fajt" az emberiség úgy látja, hogy ők lesznek azok akik túlélik az ember pusztulását. És ezt nem lehet annyiban hagyni. Ha az ember pusztul, ők is, ezért ki kell őket irtani
      http://hamvasbela.org/szavak/aquarius.html

      Törlés
    14. Hm... érdekes írás. Ezt mondom én is, de általában nem nagyon tudnak erre mit reagálni, sőt, inkább megsértődnek az emberek. XD

      Közepénél tartok per pillanat, eddig pontosan ez a problémám nekem is az emberiséggel. Ezért kerülöm mindig a nagy tömegeket! Folytatom...

      Törlés
    15. Kicsit vallásos megközelítés, de világos mit akar mondani mert magam is erre jutottam még gyermekként. Mindig mondom, h azok vannak mostanság "fent" akik régen alul voltak, barbárok, de ez látszik is rajtuk.

      Az új "faj". Hát, mit mondjak erre? Köszönöm? Bár, eddig nekem ebben nem sok köszönöm volt. Mint mondtam a tömegeket kerülöm, meg az ilyen csoportosulásokat. Inkább olyanokat keresek akik képesek a "felemelkedésre". Érzem az olyanokat, felismerem, akikben van potenciál. Bálint, benned is érzek valamit.

      Mostantól le fogom írni, h kiben érzek dolgokat. Én leszek a érző blogos. :-)

      Bálint, nálad még érzek többet mint amit itt megosztottál. Más dolgokat, szeretnéd megosztani másokkal, csak vagy lemaradtam róla vagy nem mered. Csak bátran!

      Törlés
  15. Es mi van akkor, ha az idei hurrikant az 1997es szimulacio utan neveztek el? Erre gondolt mar valaki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fentebb már felvetették ezt a kérdést...

      Törlés
    2. Csak vegigfutottam a valaszokon. Szoval akkor van aki egyetert velem.

      Törlés
    3. Nincs ebben semmi, persze, a név adás jó eséllyel jöhet ebből a régi szimulációból, pont erről van szó. Itt egyébként nem a név a lényeg, ne ott ragadjunk le. Itt a lényeg az, h igen hasonló utat és pusztítást járt be s okozott mint a szimuláción. Jó, természetesen ilyen 100000000000000 diplomás klíma kutatók jobb jósló médiumok lehetnek mint a jós kártyás cigány asszonyok, elvégre ők könyvből és hiányos klíma adatokból s statisztikákból jobban ismerik a természetet mint a természet önmagát. Sima ügy! XD

      Törlés
  16. NASA képek a viharról. Valami közép-amerikai banán ültetvényes elfinghatta magát...

    http://www.youtube.com/watch?v=iWg8HIqC47I&feature=g-high-u

    VálaszTörlés
  17. A trópusi viharokat keletkezésük szerint ABC sorrendben nevezik el, mely minden évben újra kezdődik az "A" betűtől.

    2012-ben eddig:

    Alberto, Beryl, Chris, Deby, Ernesto, Florence, Helene, Gordon, Isaac, Joyce, Kirk, LEslie, Michael, Nadine, Oscar, Patty, Rafael, Sandy, Tony.

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. "Azt már Sandy megjelenése előtt is észlelték, hogy az Atlanti-óceán vizének hőmérséklete New England környékén az idén rekord magasságot ért el,/ AMI AZT JELENTI, HOGY TÖBB ENERGIÁT SZIPPANTHATOTT FEL,MINT EZ KORÁBBAN LEHETSÉGES LETT VOLNA!!!/ Az Atlanti-óceán felszín hőmérsékletének eltérését a normálistól az alábbi ábra mutatja be az október 20.-i állapot szerint.

    Sajnálatos módon a sarki olvadás miatt a FUTÓÁRAMLÁS változása is a hurrikán képződést ösztönzi, és most egy harmadik tényező is fellépett, és pedig a sarki hideg levegő keveredése a hurrikánnal, ami nem a globális felmelegedéshez vezethető vissza. Ez most egy külön pech. De hát az embernek nem lehet mindig szerencséje. Minden esetre néhány nap múlva okosabbak leszünk, hogyan lett úrrá a helyzeten egy nálunknál sokkal gazdagabb társadalom"
    Ez egy idézet a Tibor bá online-ról ,http://www.antalffy-tibor.hu/?p=8413
    Ott egy hőtérkép is látható amin jól látható, hogy az adott térségben az óceán vize melegebb mint máshol.Nagyon jól tudjuk hogy a HAARP-al ez könyedén előidézhtő,ha pedig megnézted a Fegyverünk az időjárás című filmet, akkor abból kiderül hogy a futóáramlásokat úgy alakítják , vagy manipulálják , ahogy ők akarják.Szerintem ez a hőtérkép egy újabb bizonyíték amellett hogy mesterségesen idézték elő a katasztrófát!

    VálaszTörlés
  20. Érdekes, hogy mennyi könnyőzenei előadó dalaiban, vagy címükben szerepel mostanában a Hurricane szó. Főleg tudván, hogy kiknek a kezében van a média. Csak mert Sandy-ről éppen a 30 seconds to mars nevű együttes Hurricane c. klipje jutott eszembe, ami NY-ban játszódik, és ömlenek belőle a szabadkőműves jelképek...nem akarok ezzel semmire sem kijukadni, de érdekes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kilyukadni-t ly-vel akartam írni, elnézést.

      Törlés
    2. Ah, erre gondolsz?

      http://teledyski.info/teledysk-hd-7166.html

      Van akinek tetszik, sőt, erre fel is izgul... hát nem tudom, én... nekem ez ijesztő inkább. Már mint ezek a bőrszerkós nők is elegek voltak ahhoz, h a fülem "farkam" behúzzam! :-)

      A többi elemről inkább nem nyilatkozom.

      Törlés
  21. Érdekes ez a darage által felvetett vortex dolog, márcsak azért is mert ahogy látom pont ellentétesen forog/forgott mint a hurrikán. Mexikóban elég sok piramis van, és állítólag ha egy piramis aktív akkor spirálisan mozog körülötte az energia, tehát egy lehetséges magyarázat erre, hogy aktiválódott egy maja piramis. Egy másik magyarázat lehet, hogy Október 26-án valami belepottyant a Popocatépetl vulkánba, mely szintén Közép-Mexikóban van. Akár ez is okozhatta a vortexet.
    Szerintetek mi ez?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MjLwWVRkxG4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egy elég hitvány hamisítvány. Ha valami méretes tárgy, ekkora tempóval berombolna egy kráterbe, csak meglökdöste volna a gomolygó füstöt, nem?

      Törlés
    2. Igen, logikus a felvetés, viszont a felvétel rövidsége miatt nem látható, hogy mi történik a későbbiekben a füsttel. Valamint bejátszik az a tényező is, hogy ha ez a valami nem egy fizikai dolog, akkor a füstgomolyag mozdulatlansága természetes. Pl. léteznek olyan gömbvillámok, melyek átmennek tárgyakon, falakon anélkül, hogy nyomot hagynának.

      Törlés
  22. Az egy szivar alakú anyahajó. persze nem kell elhinni. De van egy pár ilyen videó a szivar alakú anyahajókról...

    Rakjuk össze a sztorit jön Sandy beharangozzák, hogy olyan szél lesz hogy húú, és annyi eső, hogy jajj, aztán egész véletlenül valakik egy ellentétes forgással lecsillapítják.
    26-án a vulkánba meg belesuhan egy valami, ami gondolom megint abból a célból, hogy a hárfát kezelő degeneráltakat blokkolja, ne törjön ki mesterségesen a vulkán.
    És akkor jön egy hír amit megint nem hisznek el sokan pedig azt írja le ami történt!
    Blokkolták a degeneráltak hárfás terveit...

    Bravehart2012. október 31. 13:42 itt belinkeltem már alul. : )


    VálaszTörlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  24. Nincs kizárva hogy léteznek szivar alakú anyahajók, ám miért száguldana bele ekkora sebességgel egy komplett anyahajó a vulkán belsejébe? Az nem inkább lehetséges, hogy egy szivar, vagy bármilyen alakú anyahajóról lőtték bele a vulkán közepébe azt a szivar alakú valamit? Lehet azért hogy létrejöjjön a vortex, vagy amit te mondasz, hogy ne törjön ki. De amúgy a Popocatépetl elég aktív vulkán, már idén is lőtt ki hamut, tehát előfordulhat bármikor egy nagyobb kitörés.

    VálaszTörlés
  25. Tomi:)

    Lehet belelőttek valamit ahogy írod, de az is lehet hogy belerepültek megvan hozzá a technológiájuk, tudásuk, nem semmiért élünk még, ha az irányítókon múlna már rég biorobotok lennénk 500 millióan... :)

    De annak ugye nem örül igazán az ember ha az ölébe hullik hirtelen egy jó "világ", jobban esik megszenvedni érte, megtanulni hogyan tartsuk meg azt a jót hosszabb távon. Meg kell tanuljuk a leckéket, anélkül nem jár a "Jó jegy".

    Itt is vannak űrhajóik akár a nap mellet is akkor mi nekik a vulkán hője, ők ismerik az anyagot, energiát, teret, azon a szinten nem gond egy vulkán hője, csak nekünk nagy dolog még.
    http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/12-a-valodi-naprendszer-kutatas/131-milyen-rhajok-vannak-a-nap-koeruel

    Látod a szivar hajóikat? : ) Több kilóméteresek, az egyik nagyon jó barátom látja is őket távcsövével!... : )

    VálaszTörlés
  26. Igen ismertem ezeket a videókat, és valóban hasonlít a vulkánba pottyanó dolog az EMV-kre. Szó is van róla, hogy képesek változtatni a méretüket, és azt is hogy anyagi, vagy nem anyagi formában létezzenek. Érdekes, de amíg nem látok egy ilyet saját szememmel is, addig nekem mutathat akárki akármilyen videót ezekről, nem veszem túl komolyan.

    VálaszTörlés
  27. aj de jo..megêrte az egy ôrât amig vêgig jutottam,mert ên meg megtalâltam a hozzâm valo fêrfiakat,,de ez nem egy Buddha kör csak fêrfiaknak ugye^ß akkor jo...ês ên is feltünöen sokat alszom mostanâban többet mint re^gebben...örülök...nem tudom miaz az indigo gyerek ês azt sem ,mik azok a hârfa^sok..nöi szemmel (az enyêmmel,lehet nem vagyok az,ha igy gondolkodom,ki tudja?)Sandy nincs..csak akkor ha megszületett!!! vagyis tervezhetem hogy ugy fogom hivni...mêg 9 honapig is DE csak ha jön----itt van---volt,vagyis mult( jelen, jövö...mêg csak erröl tudunk.-ok) ami az idö= idöjârâs ?? a aaaa,gyerek sem jön kêtszer,vagy igen? ezêrt fix,nem lehet neve egy nem letezö hurrikânnak hacsak nem lombikban kêszült,,akkor tudjuk ki az apuka ês ki az anyuka kibe rakjuk meg mikor...de mêg akkor is van 1 hiba % sikerül-e!!!ez mâr nekem rêgen feltünt,miêrt pont hêtvêgen esik...miêrt poont egy jo koncerten ..vagy miêrt pont egy jolmenö strandon tombol a cunami! Mert csak,,gondolatban lehet tervezni ês ez csak ember lehet,,! a termêszetnek törvênyei vannak ami szerint êl ês ezeket a törvênyeket lêpi ât az ember...maga kârâra!! mert szabâly az szabâly amiêrt a megszegök megbünhödnek!!!öröm volt az eszmecserêteket olvasni....ês jot nevettem, adom az anyosom:MARION nevêt ên nem fêlek töle

    VálaszTörlés
  28. annak is örülök hogy a finâlêra mêg êppen ide êrtem, az egêsz elöadâst ugyan nem lâttam ..majd lesz egy fêrfi aki elmesêli nekem ês ên elakarom neki hinni!! mert Ö volt elöbb ês ê ên csak utâna jöttem ês ên belöle lettem!!!! ês nem akarom megetetni az almâmmal ês ahogy Szêcsi Pâl ênekelte Bocsâââs meg egyszer mêêêêg ês kezdjük ujra ...vagy is viharkênt tombol mâr a messzi tâvol,felgyult a rêgi tüz s" a szivem lângol...eszembe jut a rêgi emlêk ...csak a mentö szirênâja szakitott fêlbe megijedtem mint mindig...mert azt hittem êrtem jött,nem hogy a Sandy nevüüü sogornömet vitte volna el,el vitte de csak Amerikâig Torontoig...tênyleg miêrt is most velem van vagy ellenem..mâsik földrêsz!! szêp hajnalt az êbredöknek!!3h-ra

    VálaszTörlés