2014. január 31., péntek

Two & Two - 2 + 2 = 5 Így működik a rendszer ! Díjnyertes rövidfilm


2+2=5 | Two & Two - Rendkívül beszédes és igazságra ráébresztő videó, amit a 2012 Bafta Film Awards keretében jelöltek "legjobb rövidfilm" kategóriában ! 
Így működik a rendszer minden téren ! Perzsa nyelvű az eredeti videó, de elkészítettem magyar felirattal nektek.... Díjnyertes rövidfilm a minket körülvevő (oktatást, politikát, médiát) átható hamis rendszerről. Ha kellően sokáig ismételsz egy hazugságot, az előbb-utóbb mindenki számára elfogadott igazságnak tűnik, bár attól az még ugyanolyan hazugság. 
Az elmúlt években ez nagyon sok területen kiderült már:
- a történelem "tényként" kezelt eseményei;
- világháborúk történései és okai;
- a magyarság / nyelvünk eredete és őstörténete;
- a világot valóban irányító erők és összefüggések...... 
(SBG Buddha) 


"Egy olyan világban élünk, ahol az emberiség nagy része egy amnéziás állapotban, egy hipnotikus transzban van. Mert mióta megérkeztek ebbe a világba, magukkal és a világgal kapcsolatban hamis információval látták el őket !
Minden szabadság természetes és örök jogunk! Nem egy ajándék, amit egy sötét öltönyös vagy éppen egy egyenruhás dönt el, hogy ide ad vagy sem !" (David Icke)

És ahogy egy korábbi cikkben már volt szó róla : "Ki irányítja a hálót ? MINDIG A PÓK IRÁNYÍTJA A HÁLÓT. És a pók egy olyan szinten van, amit sosem látsz."

Képzeld azt, hogy a szüleid kis korodtól kezdve azt mondják 2+2=5. 
Aztán óvodába mész, ahol azt mondják 2+2=5.
Aztán iskolába és az ottani kedves tanárok még mindig azt mondják 2+2=5.
Most már az összes osztálytársad, akik a fenti rendszeren átestek azt fogják mondani, hogy 2+2 az 5 és ha azt mondod, hogy 4-el egyenlő, akkor ki fognak röhögni. Aztán bejutsz egyetemre, ahol professzorok vannak bajusszal és azt mondják 2+2 az 5 !
De Te: - Nem, nem 4-el egyenlő !
Ők viszont: Nem! 50 éve csinálom ezt és a világ legokosabb embereivel találkoztam.
5-el egyenlő és ez a fiú nem fog sokáig jutni...


Aztán bekapcsolod a TV-t, mely azt mondja . "Jó estét kívánunk, 2+2 az 5 és most az időjárás...."
Jó eséllyel egész életedben azt fogod hinni, hogy 2+2 az 5. De akkor is 4-el egyenlő! 


És amikor.. (és ez a lényege a valóság természetével kapcsolatos információknak) valaki azt mondja, emlékszel ? 2+2 az 4, 
Azt mondod : óóóó tényleg, igen ! És ezért van ez a felismerés ekkora hatással az emberekre. Mert amikor meghallják, rájönnek, hogy "ez az igaz...tényleg ez az igaz!..." Mert emlékeznek rá !

42 megjegyzés:

  1. A legelképesztőbb az, hogy még a magukat érdeklődő felébredőknek tartók között is sok a mentaholista (mental alkoholist, saját szóvirág). Számunkra pl. az a röhej, h. akik exopolitika iránt érdeklődnek nemzetközi szinten, a témát a tisztán hagyomás értelemben politikai oldaláról firtató Michael Salla-t kutatják, olvassák (pl. fb. like-számok, oldalletöltések alapján), szemben azzal, aki egyrészt magának a kifejezésnek az atyja, másrészt jóval szélesebb spektrumot képes felölelni a valóság vizsgálatából, Alfred Webre.

    De ugyanígy a pszicho-ezoterikusok, akik mikor a tiszta végtelen tudatosságról, az abszolút tudatosságról van szó, akkor már nem rezonálnak magasan, már nem bírják befogadni az infót és megnyitni a lelkülket, hanem szállingóznak a szélrózsa minden ezó-spiri irányába, csak hogy a lényeggel ne kelljen foglalkozni.

    De egy ennél is durvább, hogy mind az inkább materialista oldalról igazságkutatók (ufók, gazdaság, politika, társadalom), mint a spiri-ezók, elmennek az alapvető dolog mellett, a saját személyiségük mellett. És "mindent" tudnak (gondolják) már a világról, de a saját egós elme árnyékának a feldolgozása, ami minden nagy ősi mitológiában benne van mint univerzális emberi alapéletfeladat, az elmarad, mivel a legnehezebb mindannyiónknak (lásd Wilcock The Syncronicity Key könyvének The Hero's Journey fejezetét). A saját emberi gyöngeségeink, a legnagyobb félelmeink, a haragjaink, a legmarcangolóbb fájdalmaink rendberakása, beleértve az életeken át tartó sebek rendberakását (amit csak több életet átívelő regressziós technikával lehet), ez megy a legkevesebbeknek. Akik viszont ezekben utaznak, azoknál meg jellemzően le szokott maradni, hogy odakint-ség is van, ott kint is van igazságkutatni való.
    Még az ultra ébredők is legtöbbször álmodók.

    VálaszTörlés
  2. Én sok ismerősömnek szeretném elmondani az igazságot, de félek. És nem attól, hogy hülyének néznek, hanem attól, hogy esetleg boldogtalanabbak lesznek. Ezért akinek tudom, csak kis morzsákat szórok, hogy gondolkodjon el és ha a maga útján kezdi keresni az igazságot, akkor boldogságra is talál. Például, akinek tudom elmondom, hogy én majd akkor megyek szavazni, ha lesz olyan cetli is amin az áll, hogy nem akarom egyik pártot sem:D Meg a kereskedelmi csatornákon lévő híradókkal kapcsolatban szoktam megemlíteni nekik, hogy jó neked az, hogy gyerekgyilkosságokról hallasz minden nap majdnem? Jót tesz ez neked? stb...

    VálaszTörlés
  3. Még Rákosi is úgy tudta:
    https://www.youtube.com/watch?v=t48Yxq-ggv8

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "oda kell adni Becski elvtársnak"
      " egy sokatígérő szerelmes pillantás" esetében -igaz lehet, "és csak nézel és olyan különöset érzel"

      komenistának minden egyszrű DDD akár gyurcsótánynak vadaiágikával nemde?

      Törlés
  4. Áldás ébredök és aludni nem tudók! :) :D

    Jóóóó! :)
    Olyan dologra világítasz ami a kézen fekvösége ellenére a felfogás alap dilemmájára irányítja figyelmet!
    AZ ELME MANIPULÁCIÓJÁRA!

    "SOHA NEM AZT HISZED AMIT LÁTSZ, HANEM AZT LÁTOD AMIT HINNI AKARSZ!" - by valaki.

    No, itt vanik az eb elhantolva! :)

    Bevallom, hogy én se vagyok kivétel, ... gyerekként sok "okosságot" tömtek a fejembe! "Benyaltam", így pestiesen! :) ...és eltelt 5 évtized mire kinyílt a szemem és lám lám tényleg 2x2= 4! :)

    Nálam a kvantum fizika "borított"! Na meg az olyan oldalak mint ez is itt!

    Bár, igen csak szkeptikusan álltam/állok hozzá az infókhoz, de egyre jobban illeszkednek a "hírmozaikok"!

    VálaszTörlés
  5. Valóban így működik a rendszer. Pedig milyen egyszerű lenne, ha mindenki egyszerre mondaná, hogy 2 x 2 = 4.

    VálaszTörlés
  6. én benneteket is úgy látlak mint akik nem tudnak számolni, akik szerint 2+2=5, főleg azokat akik hisznek istenben, lélekben, reinkarnációban, jézusban, bibliában, de bele tartoznak azok is akik hitelt vesznek fel, meg azok is akik mszp-re, fideszre és ezek mini pártjaira szavaznak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, Csaba Barát, ezek a manipuláció és kordában tartás legfőbb vonulatai és frontvonalai.
      Mind tele megvezetett és hamis, betanított elvek mentén halálba is menni kész tömegekkel.....

      Nem elpoénkodva a kérdést:
      "Ha valakinek képzeletbeli barátja van, az őrült.
      Ha sok embernek ugyanaz a képzeletbeli barátja van, az VALLÁS."

      De a lényeg mindig a manipuláció, a dezinformáció és a kontroll fenntartása...

      Törlés
    2. Buddha! Jó és elgondolkodtató a bejegyzésed, de szerintem a kontroll fenntartása, az emberek megvezetése ennél azért bonyolultabban történik . Hiszen a látszat valósága emberi szinten, kollektív tudatilag egyértelmű, (2+2=4), és a manipuláció és kontroll ezt az igazságot nem is akarja megváltoztatni, hiszen a háttérből ezen valós igazságokkal is csak a betanult sztereotípiákat és a látszatot erősíti. Preferálja a linearitást, de a valóság másfajta meglátását elnyomja. Kondícionálja az emberek figyelmét a látszat különbözőségeire, ami lehet ugyan igazság, de ezzel csak a lét egy lefokozott szintjét ragadtatja meg velük.
      A lényeg, hogy a látszat eme megszámlálhatatlan darabra hullott csillogó varázslata kondícionálja a kollektív tudatot, hiszen az emberiség számára ez a RACIONÁLIS, amiből már sürgősen ki kellene törnie. Az IRRACIONALITÁS meglátása más tudatminőséget követel, a lineáris látás és gondolkodásmód itt már nem működik.

      Törlés
    3. SBG Buddha ugye nem gondolod hogy te mindent tudsz ami a világmindenségbe történik .
      Ha jól tudom te abban hiszel hogy hűlök élnek a föld alatt és onnan irányítják a földet .
      Nem kellene sértegetni a hívőket , mindenkinek megvan az oka hogy miben hisz , van akinek ez az egyetlen kapaszkodó az életben .

      Törlés
    4. hulivuli . Le tudnád esetleg fordítani Magyar nyelvre amit írtál ?
      Mi egyértelmű , kollektív tudatilag ?
      Ebben nem konkrétan a 2 + 2 - ről van szó hanem arról , hogy hazugságot tanítanak az iskolákban , és aki ezt megkérdőjelezi azt a rendszer , társadalom kizárja . Épp nem rég hallottam erről egy konkrét példát , hogy valakit kirúgtak egy egyetemről mert megkérdőjelezett bizonyos dolgot .
      Az emberiség közös tudatmezője abból tevődik össze amit az emberek tudnak , gondolnak , hisznek . Ha valaki úgy tudja magáról , (főleg , ha őszintén elhitte) hogy ő egy majomból kifejlődött kis senki , semmi , aki semmilyen változást nem képes generálni a világban akkor ő ezzel járul hozzá a közös tudatmezőhöz , ezért van szükség az ilyen oktatásra . . Elsősorban éppen ez a közös tudatmező az amin , ha valaki ki akar törni a programból felül kell emelkedni . Ami jó dolog az egészben , hogy erre a tudatmezőre nem mindenkinek egyforma a ráhatása .

      Törlés
    5. Egyértelmű az kollektív tudatilag, amit az emberiség közösen hisz és elfogad. És ez elsősorban a közös megegyezésen alapuló látszat. Ezt tanítják az iskolákban, és ha ezt megkérdőjelezed, akkor szembemész a kollektív tudat által elfogadott igazságokkal.Az evolúciót nehéz megkérdőjelezni, hiszen bizonyítékok szólnak mellette. Mi a bajod a majom ellen ? Ez olyan mikor ezen mondat ellen ágál a tudatod: "Emlékezzél, ember, hogy porból lettél és porrá leszel !" :)
      Minden igazság a MAGA SZINTJÉN igazság ! Lehet ez ellen hadakozni, de nem érdemes, inkább lépj tovább, feljebb, ha zavar !

      Törlés
    6. Akkor ezek szerint Te sem tudod lefordítani az előző írásodat ?
      Nem tudom milyen evolúciós bizonyítékokra gondolsz , én nem ismerem őket , esetleg írhatnál néhányról valami információt .
      Az Igazság , az Igazság , nincs olyan , hogy valaki szintjén az, másén meg nem .

      Törlés
    7. leo ! Egyáltalán nem hiszem azt és pláne nem is tudok mindent, ami a világmindenségben történik. Egy percig sem éreztem még ezt.
      A szavaidban persze érzem a cinizmus, de reagálok rá : Soha nem hittem, hogy hüllők élnek a Föld alatt.
      Azzal viszont tisztában vagyok, hogy az emberiség honnan származik és valamivel több információval rendelkezem az Irányítók szándékaival és eszközeivel kapcsolatban, mint ami publikusan hozzáférhető. Ez most nem kérkedés, csak mint helyzet áll fenn és elmondom. Tudom, hogy sokan fennakadnak bizonyos dolgokon és csak a felszínen lévő hülyeség marad meg bennük. De remélem, hogy ennél azért sokkal több átjön másoknak a kutatott dolgokról.

      Én mindenki hitét tiszteletben tartom ! Nyugodtan higgyen mindenki abban, amiben szeretne.
      Attól azt még vállalom, hogy milyen célt szolgálnak a felépített vallások.

      A HIT és a vallás nem ugyanaz !
      A vallások (különösen az egyházak), a Biblia és a dogmák már teljesen más témát alkotnak nálam....
      Mivel nem az elmúlt 2 ezer évet nézem, amikor az emberiségről és az Illuminatiról beszélek, kutatok vagy kérdezek, hanem kb. 50 ezer évig visszamenőleg tanulmányozom a dolgokat, így érthető, ha nem ragadok meg egy-egy ma elterjedt világképnél vagy látásmódnál. Az megakasztaná a fejlődésem és hogy tovább lássak a fátyol mögé. De ez az én utam, nem is kell ugyanezt bejárni mindenkinek.

      Törlés
    8. Leo! Én látszatigazságokról írtam. És ez a földön élő emberiség számára valóság.
      Mondhatnám és egy másik embernek, hogy a világ egy hologram, de a tömegeknek még szükségük van a tér illúziójára. Nézi valaki a saját képernyőjét melyekre fák vannak festve, és a vetítés közben majomként éli meg magát, a körülötte lévő díszletet pedig erdőként. Nincs ezzel semmi baj.Ha ő így jól érzi magát, nem lehet elvenni tőle ezt az igazságot.

      Törlés
    9. Bocs, láthatóan összekevertem a neveket, Leo, Merkurius, de lehet, nem véletlenül. Már én is gondolkodtam ugyanígy, akár Leoként vagy Merkuriusként. Sőt, el tudom képzelni, bele tudok helyezkedni, amikor egy tudat ragaszkodik a majomember statusához.

      Törlés
    10. SBG Buddha "Azzal viszont tisztában vagyok, hogy az emberiség honnan származik és valamivel több információval rendelkezem az Irányítók szándékaival és eszközeivel kapcsolatban "
      Ez merész kijelentés , honnan tudnád . Eddigi információid se vezettek sehova sem .
      "50 ezer évig visszamenőleg tanulmányozom a dolgokat"
      Lehet hogy tanulmányozod , de nem biztos hogy te jársz jó úton , vagy jó irányban .

      Törlés
    11. Persze, hogy merész kijelentés, egyet is értek Veled. Nem is tudhatok én sem mindent. Soha nem is állítottam az ellenkezőjét. Ezért nem is szeretek és nem is szabad ilyenbe belemenni, hiszen automatikus az olyan kérdés, hogy "honnan tudnád".

      "Az eddigi információid sem vezettek sehová." Ha megnézel néhány 2 évvel ezelőtti cikket és leírt folyamatot, utána pedig ma körülnézel a világban és összerakod a mozaikokat, már nem biztos, hogy ugyanígy gondolnád....

      Mondjuk inkább úgy: Téged nem vezettek sehová vagy nem ébresztettek rá semmire. Nem biztos, hogy ez a sommás kijelentés igaz mindenkire. Talán nem. De az is lehet, hogy tényleg nem jók és nem is érdemes megosztani ezeket a gondolatokat vagy ismereteket...
      Ez is lehet.
      Ettől még az út és az irány is számomra jó, hiszen az én utam és nekem ott kell lennem, ahol éppen vagyok.... De attól, hogy számos dologra visszaigazolást is kaptam, még nem kell és nem is fogok itt ujjongani vagy ha nem úgy van, akkor elkeseredni.
      Másnak és neked sem kell ezen az úton járni, hanem a saját tudásodat kell egyéni módon bővíteni és saját megoldásokat, fejlődési lehetőségeket kitalálni, amivel adhatsz másoknak valamit vagy hozzá tehetsz valamit a közöshöz.

      Törlés
    12. Az 50 ezer évet pedig azért írtam, mert nem 2000 éve kezdődött a történelem és a világ, Ezért szó sem lehet olyanról, hogy "sértegetni a hívőket"... Attól az még nem sért senkit, ha nem állok meg Jézus megjelenésénél, hanem éppen ellenkezőleg megyünk szépen vissza az időben.

      Mivel sokan arra szeretnének választ kapni, hogy miért olyan fontosak az ősi szimbólumok és a tudás és ők vajon honnan kapták. Ebben próbálok segíteni sokszor.
      Mert nem véletlen, hogy a szabadkőműves szimbólumokról (az átlagember számára) Egyiptomból ismert jelképek "ugranak be", de valójában az Illuminati tudása és szimbólumai nem csak, hogy az ó-egyiptomi időkbe, hanem jóval korábbra, a sumér birodalom (Babilon, Mezopotámia) idejére mennek vissza. És még itt sem állunk meg, mert ők szintén átvették valakiktől.

      Azért érdekes ez, mert akik tagjai ezeknek a köröknek, őket már születésüktől fogva tanítják az igazságra és a valóság felépítésre. Ők ebben nőnek fel. Velünk ellentétben, akiknek szürke fátyol vagy éppen vastag függöny takarja el a szemünket, hiszen számunkra egy teljesen más "valóságot" építenek fel: miben higgyünk és miről mit gondoljunk; hogyan viselkedjünk...stb.

      Törlés
    13. Joggal teszik fel sokan a kérdést, hogy miért kerülnek elő mindig a sumér idők: Babilon, Mezopotámia.

      A szimbólumokból kiindulva, amiket csodálunk Egyiptomban, mindig érdemes egy lépést (ami nem kis lépés ám) visszalépni térben és időben Mezopotámia, Babilonia vagy a sumérok idejére.
      Tehát a kérdés az: a szabadkőműveseknél megjelenő egyiptomi szimbólumokat honnan is vették át és viszik tovább, mint hagyományt ? Utalva és "erőt merítve" a kezdeti idők tudásából... (gondolok itt az okkult tudásra és mágiára is - legalább is számunkra ez az. Valójában a valóság egy szelete...)

      Azért írom ezt, mert az egyiptomi civilizáció (Kb. i.e 3100-4500) , tehát durván 4000 évvel ezelőtt a korai Egyiptomban már hordozta ezeket a szimbólumokat, amik már eleve egy ősi civilizáció átvett tudásán alapultak.
      Mégpedig a sumérok tudásán, ahol a kezdeti időkben még sokkal nyíltabban együtt éltek az emberiséggel a létrehozóink (nevezzük isteneknek, vagy égi atyáknak).
      A "probléma" az, hogy ezek már előttük is, az atlantiszi időkben is léteztek. Ha azt tudnánk, hogy ők kitől kapták meg, akkor már nagyon sok mindent értenénk meg.

      Ez annyira régre megy vissza, ami nekünk már meseszerűnek tűnik, mégis valóságosabb, mint gondolnánk. Lehet tévedek, de itt van az, hogy kb. 50 ezer évvel ezelőttről beszélünk. A kultúrájuk, a szimbólumaik és a nyelvük viszont máig sem halt ki, bármilyen hihetetlen is ! Az emberek teremtésének és származásának tudása nagyon sok mindenre választ adna !

      De ezt nem én fogom elmondani, mert nem is szeretném. Attól az még nem lesz más számára igazság, ha én most itt leírom. Még akkor sem, ha egy könyvnyi leírást írnék róla....

      Viszont mivel engem érdekel, így nem állok meg, hanem ások és ások egyre mélyebbre, mert engem segít a mai dolgok megértésében is ez a tudás. De mondom: ez azén utam. Azon pedig szabadon járok, kelek... "Amint fent, úgy lent is" ....

      Törlés
    14. 50 ezer év helyett inkább 200 ezer év a helyesebb. Viszont mikor megpróbáltam csinálni egy nagy ciklusos idő skálát ez is mintha meg duplázódott volna 400 ezer évre.
      Szabadkőművesek (jelen kori) Babylon-tól számolják létüket, ami azt jelenti, h 6015 a helyes dátum s nem 2015. Régebbi idők zavarosak, sötét barbarisztikus időkről nem sok maradt fent ami a nagy jégkorszak után jött, ami előtte volt... Illuminati meg nem létezik, de vannak helyette illumináltak.
      Kicsit le vagy maradva drága barátom, túl sok időt töltesz a dezinformációkban.

      Törlés
  7. Ennek a műveletnek a létrejöttéhez valóban 5 jelre van szükség:


    I I + I I


    Hiszen ott van a "+", a MEG, a PLUSZ, ami az egész műveletet létrehozza, enélkül nem létezne. Tehát igen, 2+2 = 5 is lehet - egy bizonyos szemszögből.
    Az egész egyenletet kell nézni, felülről, ami mindig egy nagyobb egység, és ami mindig több, mint az őt alkotó – „lefele” osztódott - részek összessége.

    Ez a metamatematika igaz akkor is, amikor egyet meg egyet akarunk összeadni, ami látszólag kettő, de nem, mert van egyszer 1, meg még egyszer 1, ez már kettő, és van kettejük együttes léte, ez a harmadik minőség, az egység, amikor a két rész összeállt egésszé.
    Tehát 1+1 = 3
    De a 3 is valójában egy, hiszen épp most állt össze egységgé.

    A magyar nyelv szépen kifejezi ezt a metamatematikát: EGYedül vagy, és egy másik is EGYedül van, de ha összeálltok, EGYütt lesztek, három az egyben: két fél és a kettősük egysége.

    Szóval még a látszólag legnagyobb ökörségeknek is lehet alapja, ha túl tudunk lépni a szigorúan matematikailag vett materialista számok világán...

    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1+1=3 -hoz a kulcsszó:

      mandorla

      Törlés
    2. Kedves Mazsola!
      Sőt -Az 1+1= lehet 4,5,6,7,8,....n...Attól függően hogy az 1+1 SZEMÉLY mennyire fogamzóképes.!DDD

      Törlés
    3. Kedves Ria! Csak semmi kacagás:
      Viktorka is megmondta,valahogy így hallottam Tőle :A magyarság jövője a családmodelen múlik:
      1 férfi+1 nő és 3 gyermek + 4 KERÉK
      DDD
      tehát :2x2= 4+ 5

      Törlés
  8. take it easy srácok, adjuk hozzá az ötletet, hogy mindez mondjuk a szabadkőművesek ördögi terve, és csináljunk belőle egy egész estét akciófilmet.

    VálaszTörlés
  9. Platón barlangja: http://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY

    VálaszTörlés
  10. Ez nagyon illik a feminizmusra. El akarják magyarázni, hogy milyen egy igaz férfi és milyen az "emancipált, modern nő", pedig minden értelmes ember tudja, hogy ez nem így van, még akkor sem, ha az egyetemeken ilyeneket "tanítanak". Vagy például amikor hazug, mondvacsinált statisztikákkal akarják elmagyarázni, hogy a férfiak negyede lelki terrorban tartja és veri a nőket, mindenféle ok nélkül. Undorító! Család és értékromboló, borzasztóan káros, abszurd téveszme.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon igaz. A családon belül másként erőszakos egy férfi, mint egy nő. A "férfias" erőszak sokkal látványosabban tálalható a médiában és a statisztikákban, mint a sokkal szubtilisebb női... .

      Érdemes végignézni, hogyan lett a "tündér-lovag" polaritásból "szingli-menedszer" polaritás, továbbá egyetemesből általános, vagy tudásból jól informáltság. Bizony a problémáknak közös a gyökerük.

      Törlés
    2. http://hetek.hu/hatter/201311/a_hosno_eppugy_csalo_mint_a_hos

      Törlés
  11. Nem teljesen tartozik ide, de ez ütős anyag. Bomba hír ! Amit mindig is sejtettünk.
    http://idokjelei.hu/2014/02/negyedik-tipusu-megtevesztesek-a-foldonkivuliek-leleplezese/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. arpiel Kösz a videót , nagyon érdekes volt és számomra hihető .
      Én is úgy érzem hogy azok a földönkívüliek akik éjjel zaklatják az embereket , ellenségesek .

      Törlés
  12. Lesz e újabb 9/11 ma a Super Bowl döntőn?

    http://www.youtube.com/watch?v=Xp6yM4XPVKA

    VálaszTörlés
  13. Arpiel köszi a linket ... én is találtam hasonlót : http://www.youtube.com/watch?v=IDFkT6pXUGk

    VálaszTörlés
  14. Még egy érdekesség : http://www.youtube.com/watch?v=4Y76NhcjPAc

    VálaszTörlés
  15. Köszi Theron ! Ismerem a videókat, A Viszály a Mennyben egy alapmű. :-)

    VálaszTörlés
  16. kis alapszintű megértésre szolgál :-)

    VálaszTörlés
  17. Áldás Véreim MAGyarok! :)

    Matekoljunk? Nosza! Csak miheztartás végett: aki nem hiszi fusson még egyszer neki a blog-nak!

    FIGYELJ! NEM 2+2=4 ill. 2+2=5 SZEREPEL AZ EGYENLETBEN, hanem 2x2=4 !!! Érted 2xör2az4!:)
    Egyébként pedig - Mazsola tanár Úr figyelmébe - II+II=V! Vágod? :) ...és egy csepp pontosítás még a + jel két, mondom kettö pálcikából áll, ...tehát a végeredmény lehet, akár hat/6/VI is! :D

    Na, jó nem csigázom a kedélyeket nekem a 2xör2=5 ... két féle levezetéssel jött ki!
    I. 2x2=4, de hozzáadtam pénteket is, így lett 5! :D (Poén from Hofi/Hoffann Géza!)
    II. 2x2=4 netto és ÁFA, vagyis ismét öt! ... de, ez sem a "világegyetem pereme", mert "halálkultusz"/kárpótlás is hozzá jöhet, azaz 25%+2%=27% az ÁFA, azaz 5,08 ! :D

    Azt hiszem SBG Buddha Laci immáron alaposan "kiveséztük" a témát, jöhet a "Világhelyzet-e" fináléja!
    Áldás

    VálaszTörlés
  18. FUKUSHIMA újratöltve!
    http://ujvilagtudat.blogspot.se/2014/02/fukushima-belso-munka-volt-szabotazs.html#comment-form

    VálaszTörlés
  19. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés