2012. október 29., hétfő

Vajon a New Yorkot fenyegető SANDY hurrikán természetes ?


Egyre többen teszik fel a kérdést az interneten olvasgatva, hogy vajon mit keres egy ekkora történelmi méretű hurrikán New Yorkban és egyáltalán természetes eredetű-e ? Volt már...na de ekkora....
Azok után, hogy számos jel utalt már a Kathrina hurrikán esetében is mesterséges időjárás-generáló beavatkozásra, jelen esetben is nagyon sok (jelenleg még összeesküvés-elméletnek kikiáltott oldal) teszi fel a kérdést.....


Kapcsolódó korábbi cikk: Természeti erőket bevetve vívják a 21.század háborúit ? Hogy használják, az biztos...

Az időjárás-hadviselés gyakorlatilag köztudott dolog, még ha a közvélemény nem is hall róla a TV-ben, bár igazából nem is érdekli, ez is tény.... Örvendetes, hogy a napokban viszont már a Spektrum is bemutatta a következő filmet minderről ( a HAARP és Chemtrail befolyásolásról) és a Kathrina esetében történt beavatkozásról is:


Most ha nagyon gonosz akarnék lenni ott a tengerentúli Irányítók helyében, elég lenne a Kathrina hurrikán pusztításához hasonló állapot, amikor megjelennek fosztogató bandák (akik szerintem már készen állnak és Twitteren fognak üzengetni egymásnak), hogy adott esetben el lehessen rendelni szükségállapotot vagy kijárási tilalmat is.
Utána pedig a kommunikációt is lehet netán korlátozni ezen bandák akadályozása ürügyén......
A FEMA-táborokat meg majd megszokja a közvélemény...

Az meg igaz, hogy egy katasztrófa és annak megoldása, mindig az aktuális elnököt segíti a választási kampányban....

Na de ez csak egy csúnya rosszindulatú feltételezés volt tőlem. Nem akarok ötleteket adni...

Nem tudom, ti ezekről hogyan vélekedtek, ezért nem is akarok senkit befolyásolni, de írjátok le nyugodtan!
Azért ezt az ábrát a jelenlegi HAARP anomáliáról érdemes megnézni....



ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 0-24h a HURRIKÁNRÓL


Nem a megszokott irányban pusztít

„A megszokott haladási útvonal helyett a Sandy a partvonal mentén északnak halad, és ez nemcsak a New York környékén élő több tízmillió embert érinti, hanem a Nagy-tavak vidékét is. Például ezért kiemelten különleges az USA északkeleti partvidékéhez közelítő Sandy hurrikán” - mondja Cséki Gergő, az Időkép.hu meteorológusa. Cséki szerint a partvidékre lecsapó ítéletidő csak a vihar egyik fele. A 250 milliméternyi esőt és 80-100 kilométeres óránkénti sebességet is elérő alapszelet hozó hurrikán ugyanis összeütközik egy sarkvidéki eredetű, hideg légtömeggel, és emiatt – illetve az erre a hatásra még jobban ráerősítő tavi hatás nyomán – az Öt-tó vidékén akár hatvan-hetven centiméteres hó sem elképzelhetetlen az elkövetkező néhány napos időszakban.

Az eltérő útvonal mellett a Sandy másik érdekessége, hogy csak ritkán jut el ilyen messzire ilyen erős hurrikán. „Az előrejelzések szerint most úgy tűnik, hogy pont a legveszélyesebb rész halad majd el a sűrűn lakott vidékek mellett” – fogalmaz a meteorológus. A ciklon három fő részre osztható. A középen található, lyukszerű, felhőmentes, szinte szélcsendes viharszemre, a műholdképeken jól kirajzolódó spirálkarokra, és a szemet övező óriási felhőfalra. „Ez a felhőfal vonul majd át New Yorkon. Itt a legnagyobb a hatalmas nyomáskülönbség miatt kialakuló szél ereje, és a csapadék is itt a legintenzívebb.”

Cséki szerint két adat segíthet a vihar jellemzőinek megértésében. „New York éves csapadékátlaga 800-1000 milliméter, ehhez képest most nagyon rövid idő alatt ennek harmada-negyede, 250 milliméter hullik majd le”. Ezt a 2010-es hazai esők után nagyjából a helyén tudjuk kezelni. A széllel kapcsolatban a meteorológus szerint az a legfontosabb tudnivaló, hogy bár a széllökések a hazai viharokban is sokszor elérik a 100-120 kilométeres óránkénti sebességet, itt most arról van szó, hogy az átlag szélsebesség, vagyis a folyamatosan fújó alapszél lesz ilyen erős, és erre jönnek rá a nagyobb széllökések.

Hurrikán hurrikán hátán

A 2012-es Atlanti hurrikánszezon eddig sem volt eseménytelen, Sandy a tizennyolcadik trópusi ciklon, a tizennyolcadik nevesített vihar, és a tizedik hurrikán erősségű rendszer idén. Az október 22-én keletkező Sandy a Karib-tenger nyugati részéről indult, hamar trópusi depresszióvá, majd trópusi viharrá erősödött, két nappal később pedig már hurrikánként hivatkoztak rá, október 28-án pedig hivatalosan is erősebbnek nyilvánították az eddigi legerősebb, 2010-es Igornál (Az Igor 220 km/órás széllökéseket is produkált).

Sandy legnagyobb átmérője 1500 kilométer, és nagyjából 22 kilométeres óránkénti sebességgel közelít New York felé. A vihar a Karib-térségben eddig 65 halálos áldozatot követelt, ebből 51-en Haitiban haltak meg, ahol a három napos folyamatos esőzés csak múlt pénteken ért véget. A gazdaságot ért kár is jelentős, a természeti csapás hidakat döntött romba, lakóházakat pusztított el, és a mezőgazdasági ültetvényeket, például a banánföldeket sem kímélte.

Nem kell sokat keresgélnünk, ha a Sandyhez hasonló erejű hurrikánokra vagyunk kíváncsiak. Az közelmúlt legnagyobbja mindenképpen 2005 augusztusában pusztító Katrina volt. A New Orleans négyötödét víz alá borító, mintegy nyolcvanmilliárd dolláros kárt okozó viharban 1836-an haltak meg, és 705 embert ma is eltűntként tartanak nyilván. A vihar közvetlen hatásai mellett a szakértők szerint Katrina arra is rávilágított, hogy mennyire rosszul szervezett volt a hatóságok és a mentést végzők munkája, illetve hogy milyen könnyen vadul el a közhangulat egy hasonló méretű tragédia esetén: a fosztogatások és a lövöldözések elkerülése érdekében a rendőrök a szárazon maradt városrészek lakóitól is begyűjtötték a fegyvereket. Ez volt az eddigi legdrágább hurrikán, a helyreállításra több mint 118 milliárd dollárt költöttek el.

Az 1992-es Andrew hurrikán arra jó példa, hogy egy viszonylag nyugodt időszak egyetlen nagyobb vihara is okozhat komoly problémákat. Az 1992-es értéken számolt 26,5 milliárd dolláros viharkár mellett összesen hatvanöten estek áldozatul, ebből huszonhatan közvetlenül a viharban, harminckilencen pedig később, de a viharhoz köthető okok miatt haltak meg.

Hasonló erejű vihar jóval korábban is érte már el New Yorkot, 1938-as Long Island Expressnek is nevezett hármas kategóriájú trópusi vihar óránként 200-300 kilométeres széllökésekkel érkezett, 2011-es, 146 km/h-s csúcssebességű Irene pedig nagy kiterjedésű áramkimaradások mellett öt ember halálát okozta New York államban.

Az Intellicast radarja megint nagyon "szépen" mutatja, mennyire mikrohullámú anomáliákkal manipulálják a Sandy hurrikánt! 


17 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Elnézéseteket előre is
    Nemsokára elolvasom a cikket is de mivel 1 nagyon fontos dolog lehetne még NY-ban,kibontakozóban, gondoltam sos megosztom veletek! Már magyar fordítások is vannak!
    http://earthspore.com/43-trillion-lawsuit-reported-mainstream/
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=294

    VálaszTörlés
  2. Az azért érdekelne honnan jön ez a süket szöveg. (Első hozzászóló linkjei.) Világrengető összeesküvés elmélet. Nem tudok nevetni rajta, mert ezt ezek az emberek komolyan is gondolják. Hajmeresztő! Mivel emberünk érdemben nem szól hozzá, csak a kacsát terjesztette mindenféle alátámasztás nélkül így jó sok értelme volt. De legalább elültette az amúgy is jól burjánzó hülyeség magját az emberekben ismét.
    Köszönet érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. he Monk! en azt hittem mar mindenki tudja mi a helyzet valojaban de ugy tunik te fenyevekkel le vagy maradva!!

      Törlés
    2. nocsak-nocsak megint az ego...attól, mert ő nem olyannak látja a világot, mint te már rögtön hülyeségeket beszél?

      ahogyan az a temérdek politikus/zenész/tudós/"átlag" azaz hétköznapi ember egyaránt?
      a 21. században élünk ahol az információ szinte mindenki számára elérhető és ingyenes és mégis ilyen alakok röpködnek itt akik betámadják az embereket, mert hogy neki tuti nincs élete vagy idióta vagy elmebeteg és ezért találja ki a történeteket és nem is tudja alátámasztani semmi épkézláb érvvel...

      felnőtt ember létedre (ezt tippelem) csukott szemmel jársz és pont te aki nem tudsz ellenérveket a megannyi figyelmeztető jelre (sőt még észre se vetted azokat ezek szerint)vonod kérdőre az olyanokat akik mernek máshogyan gondolkodni és hangot is adnak ennek....

      kívánom, hogy hulljon le a lepel a szemed elől és lásd milyen is a világ...

      Törlés
    3. Ezt az anyagot a CNBC is lehozta, egy napra rá megölték az egyik vezető mindkét gyerekét. Ebben a cikkben láthatsz screenshotokat a cikkről, amelyet később eltávolítottak egyébként.

      http://sherriequestioningall.blogspot.com/2012/10/43-trillion-dollar-suit-against-us-govt.html

      Törlés
    4. Az első hozzászólás cikkei - mint gumilaci is kiemeli - nem is ebben a témában vannak... Vagy akkor te a bank kartell ténykedéseiről gondolod, hogy süket szöveg? Még azt csak megértem ha valaki a HAARP-pal kapcsolatos dolgokat vitatja, de hogy a pénzügyi háttérhatalom ténykedéséről írni neked süket szöveg, na erre nincs mit mondanom... Ha jobban szereted a "realitások" világát, akkor javaslom Gerald Celente és Max Keiser írásait/videóit. RT TV videóit, Fabian4Liberty csatornáját, Paul Craig Roberts-től is van mit nézni/olvasni ill. a Capital Account csatornáját. Ha ezek sem keltenek benned olyan érzést, hogy valami nem ok; akkor nyiss egy kólát meg egy zacskó chips-et és nézd meg a legújabb Barátok Közt epizódot. :)

      Törlés
  3. Hát ha mesterségesen is gerjesztett, biztos megvan a célja, hogy miért. Am eddig 6-an haltak meg. Egész New Yorkban nincs áram. És egy rejtélyes eredetű robbanás is volt.

    VálaszTörlés
  4. Arról nem beszélve, hogy egy blogger is írt erről a témáról............és egy napra rá kilyukadt a foga!
    A másik aki nem írt róla 4millió dollárt nyert a lottón!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem majd azt is ilyen viccesnek találod, mikor a te rokonaidért jönnek. :P

      Törlés
  5. Milyen érdekes, hogy múlt hét pénteken 50 millió ember maradt áram nélkül Braziliában. Hát kell az enerdzsi azokhoz a berendezésekhez, nem?

    Gondolom nem mi vagyunk az egyetlenek, akik péntek óta nyugtalanul alszanak. A földsugárzásokban tapasztalt anomáliákról nem is beszélve.

    Aztán majd elmegy a hurrikán és minden helyreáll itt is. Csak lehet, hogy a beavatkozással más is változik, amiről ők sem tudnak, vagy nem eleget tudnak. James Redfield: Tizedik felismerés c. könyve jut most eszembe. Ott a skalár hullámokkal folytatott katonai kisérlet következtében a másik dimenzióban is keletkeztek problémák, összenyitások.

    VálaszTörlés
  6. Furcsa, mert a gakonai HAARP teljes nyugalmat mutat az utóbbi napokban, a magnetométere szerint. A fenti műholdkép meg mégis aktivitásra utal. Már csak az a kérdés, hogy melyik a kamu, mert ha feltételezzük hogy a magnetométerdiagramm nem a valóságot tünteti fel, ugyanígy feltételezhetjük azt is, hogy a fenti műholdképet, csak egy összeesküvéselméletrajongó készítette.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Buddha és mindenki!
    Úgy érzem,h tartozom a válasszal,h sikerült elvinnem a posztodhoz illő hozzászólásokat más irányban. Sejtettem,h ez lesz de természetesen a tegnap a másik ügy sokkal jobban lefoglalt mint a "Sandy" és viszonlyag friss és eléggé fontos információknak ítéltem,h megosszam veletek. Lehet,h az is megérne 1 posztot.! Természetesen a Hurrikán is érdekel,h valójában miért van ott ahol,miért épp most, miért ennyire intenzív és valóban irányított!? Akik ezeket a blogokat olvassák azoknak nem kérdés,h HAARP,kondenzcsíkok és ultrahangokkal,ki tudja még milyen technológiákkal van irányítva.
    Több elemzés is jelent meg ezekről.Ide is illesztek egy linket ami ezzel kapcsolatos: http://www.youtube.com/watch?v=1f0ZRNRGewU

    Monk megjegyzéséhez annyit,h lerí róla,h provokál! Világosan látszik abból amit leírt egy ilyen blogon. Néhány poszton utána néztem nem láttam korábbi beírásait. Bár lehet,h vannak,voltak. Nekem sem sok-bár régi olvasója vagyok a blognak- de ez most mellékes.

    VálaszTörlés
  8. Egy sorozat RADARKÉPET (október 28.+, Mexikó) ajánlok figyelmetekbe ami külső beavatkozásra utalhat a Sandy esetében.

    http://sincedutch.wordpress.com/2012/10/28/10282012-mexico-canada-spiral-vortex-shaped-radar-return/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gumilaci:)

      Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel, nem lehet nem is kell mindenkinek megfelelni. Jól tetted hogy belinkelted, Te jó szándékból mutattad meg a többieknek, nem azért, hogy terelj, ezt aki nem érzi a Te szándékodat az magából indul ki, és ott elég sötét van még sajnos, de majd egyszer megvilágosul...

      Olyan szép neve van nem? Sandy miért nem inkább Cabal vagy Dragon...
      Egy ilyen borzadálynak szépen csengő női nevet adni?

      Igen szóval az a kérdés mi lehet a valós célja Sandykének? Ki gerjesztette?
      A cabal? Vagy az ellenségei netán fenyegetés, üzenet gyanánt? Mint Fukushima-nál??
      Vagy csak egyszerűen még egy kis káoszt szeretnének a sötét erők? Csak már nagyobb durra nincs hatalmuk? => http://sirius-plejad.blogspot.hu/2012/10/egy-nagyobb-valtas-volt-napokban-aisha.html?showComment=1351596186665#c74045071279711765

      Na hátha, reménykedjünk! Mert a reményhal meg a lepényhal meg utoljára.:)


      Törlés
    2. Sziasztok en itt lakom Mexben de nem erzekeltem semmit, el tudna valaki magyarazni hogy pontosan mit kellett volna? nem kotekedes, tenyleg erdekel! Koszonom!

      Törlés
  9. "BREAKING NEWS! MUST WATCH! SANDY! Simulated storm of 1997! Coincidence!"

    http://www.youtube.com/watch?v=PodYgwF31u4

    VálaszTörlés