2012. október 6., szombat

Az USA az amerikai honpolgárokon próbált ki vegyi fegyvert


A félévszázaddal ezelőtti bizalmas hadi iratok napvilágra kerülése botrányt váltott ki az USA-ban. 
Kiderült, hogy az 1950-es–1960-as években az amerikai katonaság saját honfitársain próbált ki vegyi fegyvert, a szegény negyedek felett szórva szét a mérgező anyagokat.(Forrás1) (Forrás2)
Ilyen eset volt a Missouri tagállambeli Saint Louis-ban. A szórt anyagok rendkívül mérgező hatású kadmium-szulfidot tartalmaztak, amely veszélyes úgy az ember egészségére, mint a környezetre.



A helybeliek közben abban a hitben éltek, hogy a szovjet támadás esetére hathatós védelmet nyújtó füstfelhő előteremtését gyakorolja be a katonaság.
Ezt csak azért osztottam meg, mert naivan sokan még mindig úgy kezdik a chemtrail-ek szórása kapcsán cáfolataikat, hogy
"- Na de ilyet miért tennének az emberekkel? Ez hülyeség!......" 


Sajnos nem az. Olyan dolgok folytak és zajlanak jelenleg is, amit józan emberi gondolkodással nem is lehet felfogni. Ezen a gondolkodáson meg kell tanulnunk nekünk is felül emelkedni, mert az Irányítókkal szemben a mi emberi agyunk csak akkor lesz képes megérteni legalább a szándékaikat.... , ha ebben mi is fejlődünk.
Arról már nem is beszélek, hogy fellépés vagy összefogás kellene az emberek között, mert ez már csak akkor jöhetne szóba, ha azok száma, akik tisztában vannak vele, kik is ŐK, elérné a kritikus pontot.

Fogalmazhatnám úgy is, hogy ébredésü(n)k egyik szegmense jelentené ezt, hogy ráébrednek, kik képezik a piramis csúcsát. Addig csak kormányokra, népcsoportokra...bankárokra fognak mutogatni..... és ezzel már az elején nagyot tévednek, ami mindig az Elitnek dolgozik. A tudatlanság és az összefogás hiánya a legnagyobb fegyverük...... 

29 megjegyzés:

  1. "Amit most látunk az, hogy tudatosság hiányában szenvedő férfiak és nők vezetik ezt a bolygót és egyre sötétebb és a sötétségbe, egy tudatlanságba tartó világba vezetik. Amikor áthaladtok a téli napfordulón (2012. december 21.-én), mindez meg fog változni. E világ emberei rá fognak ébredni, hogy becsapták őket, a tömegek tudatossága rá fogja ébreszteni a vezetőit az irányítói kudarcukra és akkor a tömegek meg fogják érteni azt, hogy mindez a Római Birodalom óta így létezik, s azóta mindezt elrejtőzve és titokba vezérelték. És a tömegek egyre tudatosabbá és sokkal tudatosabbá válnak majd és elérkeznek majd egy olyan pontig, ahonnan kezdve már nem lehet becsapni őket, és ettől a ponttól kezdve már többé már nem kapnak majd hatalmat a kezükbe. A félelem számára nincs többé hely, az Új Korszakban nem fog létezni többé, ahogy a tudatlanság sem. Meg fogjátok találni az utatokat vissza a Nagy Szellemhez és vissza fogtok térni a szeretet útjára, és fel fogjátok ismerni az életutazásotok lényegét."
    (Kryon.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kedves ismerősöm bölcs mondatát szeretném idézni, ki nem tesz mást csak vár arra, hogy a sültgalamb a szájába repüljön, és követ különféle spirituális útmutatókat. Megoldást nem keres, hanem a csillagoktól vár és naívan hiszi hogy azok majd megadják a hőn áhított brave new worldot:
      "Beeeeeeeeee"

      Törlés
    2. Táborszki Bálint. Egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy minden ember a saját útját járja,
      és úgy, és akkor, valamint azt teszi, amit akkor épp helyesnek ítél. Még azt is mondta, hogy honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy valakit megítéljen, esetleg nevetségessé tegyen mások szeme láttára. Aki ilyeneket ír, annak szép kövér hízott egója révén lenéz mást, ezzel a magas szintű tudásával gyakorlatilag azon háttérhatalom érdekeit helyezi előtérbe, ami jelen esetben a megosztottságot kívánja Nemzetünk esetében. Mivel más világába belerúgni ahhoz nem kell sem diploma, sem iskolai végzettség, csupán a komment elárulja a pc forradalmár jelenlegi gondolkodását, és mást okol valaminek a megtételére, vagy meg nem tételére. Végül is megteheti, hiszen olyan áldozatokat tett értünk emberekért (birkákért) ami feljogosítja arra, hogy aki nem úgy gondolkozik ahogy ő, mindenképp a „levesben” végzi. Azután ott vannak cselekedetei, ami nem „kispályás” a „hétköznapi” ember számára, és a
      híradások is hosszú hónapokon keresztül közvetítették melynek eredménye egy teljesen új értékeken alapuló társadalmi rendszer, példát mutatva ezzel minden ország számára. Szeretném megköszönni Táborszki Bálint ismerősének mindazt amit értünk tett. És értékes valamint felülmúlhatatlan kommentjében szereplő „köszönést” alkalmazva búcsúzom:
      „Beeeeeeeeeeee”!!!!!!!!!!

      Törlés
    3. Kedves Ummacdan, ez azért elég irónikus, be kell hogy lásd. Szerintem nem kell magyaráznom...

      Törlés
  2. Táborszki Bálint:)

    Ez így van! Az egy dolog hogy valki úgy érzi belül magában, ő milyen jó ember, és ennek az őrült világnak, most hirtelen vége lesz, mert jönnek a fénytestvéreink, és a fejlett technológiájukkal mindent megoldanak helyettünk, mi meg addig hátradőlünk a fotelben és iszunk egy jó hideg sört.:)

    Ezek az emberek még megfogják tapasztalni a legbetegebb diktatúrát világkormányt, mert még arra is lusták, hogy kiálljanak magukért, egymásért. Tehát a lélek fejlődéséhez, a magasabb dimenziókba, rezgésbe, való jutáshoz még meg kell tanulják fogni azokat az üzeneteket amit már ebben a földi világban is becsempésztek a mindennapjainkba, csak aki még erre nem érett, nem is veszi észre, mivel az ő életét még az egyéni önző érdekek, félelem, irányítják. Emiatt ezen a szinten kell tanulnia, míg meg nem érti, nem a túlélésért folytatott harc az első, és legfontosabb dolog, nem az a lényeg ki milyen fajta, nemzetiségű, vallású ember, mert aki beleesik ebbe a csapdába az egész életében csak a másik utálatával fog foglalkozni, mivel ezt sokkal fejletteb 4. dimenziós lények, már évezredekkel ezelőtt kitalálták az emberiségnek, hogyan is lehetne egy egymással háborúzó, önpusztító, fajt alkotni vallási, és megannyi megosztottsággal.
    Oké, hogy sokan azt hiszik, most jön az aranykor és hipp hopp csiri biri a kerítés kolbászból lészen.:) De ehhez tenni kell, pl. a Men in black 3-ban is van egy rejtett üzenet az embereknek, de nem hiszem hogy sok ember a film közben ezen el is gondolkozna, vagy értené az igazi jelentését: Megtaláltuk az univerzum legerősebb fegyverét a szeretetet! Miért is ez a legerősebb fegyver? Mert aki a szeretet törvénye szerint él,
    már nem lehet manipulálni, félelemben tartani, nem lesz önző, nem fog félni a haláltól, mert már érzi, és érti hogy helye van a magasabb rezgésbe, dimenzióba...

    Buddhának először is köszönetet szeretnék mondani az oldalért, mert ha nem lenne, nem találkoztam volna egy régi barátommal, aki tudta hogy ismer, de én még nem emlékeztem rá..:)
    Buddha nem tudom, hogy azért vannak ilyen tényfeltáró cikkek, hogy mindent megmutass amit csak tudsz világból, és irányítóiról, vagy tényleg nagyon rajta vagy a témán, és erősen érzed, hogy mindenkinek el kell mond milyen beteg... ez a világ.
    Régebben nekem is volt egy ilyen időszakom, már házilag gyártott fogkrémet, izzadás gátlót, kevertem, kinyomtattam az összes mérget amit kerülni kell az ételekben...
    sorolhatnám, de aztán rájöttem csak magamat forgatom egyre jobban bele a dologba, és már mániám lesz a dolog a végén... Elolvastam minden irányító emberekről szóló cikket, minden nap néztem hogy állnak a titkos tervek, mennyi időm van, de aztán már amikor az elmém kezdett egy öszeesküvés elmélet kalendáriummá válni, közbeszólt a belső hang elegem van nem érdekel, és elkezdtem a lélek fejlődését tanulmányozni, mert tudtam hogy valójában hallhatatlan vagyok, és csak ideiglenes látogató a földön, mégis bele estem a túlélés, félelem csapdájába. Hála a teremtőnek egyre jobban értem, érzem a kiút innen csak lelki fejlődéssel lehetséges, mert meg kell tanuljak felnőni ahhoz ami a földi börtönön kívűl vár...:)

    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy észrevetted e, hogy hozzászólásaidhoz nem fűzök kommentárt. Amihez épp szólok az a jelen cikk írójának, és azoknak szól, akik szeretnék a kirakós darabjait összerakni gondolataikban. Nem kívánok sem most sem a későbbiek folyamán értékes gondolataidat megtörni. De ha már kioktatós kedvedbe vagy, kivételt teszek.
      Aztán ki a túró vagy, hogy megmondod azt ki érett, ki meg nem! „még arra is lusták, hogy kiálljanak magukért, egymásért” Meg… „Tehát a lélek fejlődéséhez, a magasabb dimenziókba, rezgésbe, való jutáshoz még meg kell tanulják fogni azokat az üzeneteket amit már ebben a földi világban is becsempésztek a mindennapjainkba, csak aki még erre nem érett, nem is veszi észre, mivel az ő életét még az egyéni önző érdekek, félelem, irányítják. Emiatt ezen a szinten kell tanulnia, míg meg nem érti, nem a túlélésért folytatott harc az első, és legfontosabb dolog, nem az a lényeg ki milyen fajta, nemzetiségű, vallású ember, mert aki beleesik ebbe a csapdába az egész életében csak a másik utálatával fog foglalkozni, mivel ezt sokkal fejletteb 4. dimenziós lények, már évezredekkel ezelőtt kitalálták az emberiségnek, hogyan is lehetne egy egymással háborúzó, önpusztító, fajt alkotni vallási, és megannyi megosztottsággal.” Osztán honnan tudod én mit tudok? Csak nem te teremtetted jelen világegyetemünket ? Te vagy a megváltó?
      Ezután a sok negatívum után váltasz… „Mert aki a szeretet törvénye szerint él,
      már nem lehet manipulálni, félelemben tartani, nem lesz önző, nem fog félni a haláltól, mert már érzi, és érti hogy helye van a magasabb rezgésbe, dimenzióba...”
      Már több mint negyven, és egy infarktus után már hadd tudjam a lélek hallhatatlanságát igazolni! És már nagyon tele van a ..köm, hogy itt mindig van egy „kakukkfióka” aki okosabb másoknál, valamint osztja az észt. Persze már észrevettem, hogy más világát, véleményét elnyomva egója világának megfelelően tesz nevetségessé másokat. És egy ilyen ember ne írjon a szeretet törvényéről, a manipulálásokról, mikor nem önző, és mikor van helye magasabb dimenziókba. Neked is leírom, hogy nem lehet mindenki olyan ezután okos és bölcs mint te, a cél ugyanaz, az (élet)utak hossza változhat. Bár el sem merem képzelni azt, hogy a testedben levő sejtek DNS-ei ilyen módon kommunikálnának egymással te hogy éreznéd magad. Egyszóval a saját „szerszámoddal” foglalkozzál, és húzzál már jó messzire kommentjeim „elemzéséből”.
      Most már írhatsz a végtelen szeretetről…

      Törlés
    2. ummacdan:)

      "Te vagy a megváltó?" Honnan tudod, igen az vagyok.:))

      "Nem kívánok sem most sem a későbbiek folyamán értékes gondolataidat megtörni."
      Nem is lenne szép dolog tőled. Mellesleg nem is szóltam hozzád. De most már nem is fogok, mivel Te rögtön ilyen hangnemben támadsz... Nem fárasztom magam ilyen negatív, lekezelő emberekkel... Azért amiért te nem úgy gondolod, ha megengeded szólok a többiekhez, segítség gyanánt, hogy segítsem a lelki fejlődésüket, könnyebbé tegyem az útjukat felfelé.. De aki nem így látja egyszerűen nem kell elolvassa a hozzászólásaimat.

      Én azokhoz szólok akik ezeket az üzeneteket befogadják, tanácsaim megfogadják, nem kötelező semmi..

      Ha egyáltalán észrevetted volna a hozzászólásaim segítő szándékúak, nem lenéző, azokat a lusta.. embereket azért írom le példának hogy lássa mindenki miért ilyen még ez a föld, nem én fogom megváltani, hanem közösen, de mivel az emberiség még tele van ilyen makacs, én tudom a legjobban emberekkel, mint pl. Te, itt járunk.:) Na eléggé felidegesítettelek? Mit fogsz tenni? Gyerünk írjál egy frappáns húzz el innen... üzenetet. Látod? Gyenge vagy! Még van mit tanulnod, legfőképpen önfegyelmet, megértést... a szeretetet meg még csak önző módon ismered, mivel engem mint idegent, ember társadat sem szeretsz, de úgy érzem nem is fogsz, nem is kell, majd megtanulod egy pár földi élet alatt...

      "Osztán honnan tudod én mit tudok? Csak nem te teremtetted jelen világegyetemünket ? " Közösen teremtjük a valóságunkat, de minek írjam le neked úgyis tudod már.:)

      "Ezután a sok negatívum után váltasz…" Persze hogy váltok, ha nem lenne rossz, hogy tanulnád meg a jót?

      "Egyszóval a saját „szerszámoddal” foglalkozzál, és húzzál már jó messzire kommentjeim „elemzéséből”." A feleségem foglalkozik a szerszámommal.:)
      Én nem haragszok rád, annak ellenére, hogy így szóltál hozzám, nem esek a harag csapdájába!:))

      Törlés
    3. Bravehart! "Te vagy a megváltó?" Honnan tudod, igen az vagyok.:))" No komment!

      Törlés
    4. ummacdan:)

      "Bravehart! "Te vagy a megváltó?" Honnan tudod, igen az vagyok.:))" No komment!"
      Látod még a viccet se érted.:) Ott a nevető jel utána...:)

      Nyugodj meg nem kötekedni akarok, csak megmutattam neked milyen forrófejű és durcis voltál. Megmondom őszintén megleptél most, mert egy durva üzenetre számítottam, de jól döntöttél, örülök neki, tanultál valamit, megtanultál egy leckét, kicsit higgadtabbnak lenni ez jó.:) Máris megtanítottalak valamire, még ha nem is ismered el. De tudod mi tetszik a legjobban?

      Figyelj:

      "Nem kívánok sem most sem a későbbiek folyamán értékes gondolataidat megtörni. De ha már kioktatós kedvedbe vagy, kivételt teszek." Tehát nem tetszik neked a mondandóm, de mégis elolvasod, felbosszant, de mégis tetszik..:)

      "Aztán ki a túró vagy, hogy megmondod azt ki érett, ki meg nem!" => Ha azt mondom nem földi ember vagyok, elhiszed? Na ilyen jogon szólok hozzátok, nem azért, mert
      magamat okosabbnak tartom, az a feladatom, hogy akinek tudok, aki ezt befogadja megérti, megérzi, annak segítek, de mindenki eldöntheti magában mit akar, semmi nem kötelező...;)

      És ha továbbra is ilyen higgadt leszel, nem hagyod magad felidegesíteni, semminek, és senkinek a hatására, elfogadod a többi ember véleményét, tapasztalatait, nem rögtön kioktatod, megbeszéled szépen... akkor már jó úton haladsz, de ha most azt mondod magadban hogy milyen egy beképzelt, okostojás, kakukkfióka vagyok, akkor máris a harag a tanácsadód... nem nekem ártasz vele magadnak.



      Törlés
    5. Mindenki magából indul ki. Ezt érdemes felismerni bármilyen vitánál.

      Törlés
    6. Bravehart:
      Nem vagy egy kicsit nagyképű? :D Vagy szívsz valamit, mert én is kérnék... Lehet, hogy bennem van a hiba, de az ilyen "neten keresztül megmondom milyen felemelkedett vagyok és mindent tudok" emberekben valamiért nem látom a hitelességet. De lehet, hogy csak a "szeretet mindent legyőz" mézásmázos elmélete nem kerek nekem. Hisz nem vigyoroghatok egész nap a szeretettől kicsordulva, mert a végén még bezárnak :D Ha meg koncentrálni akarsz valamire, akkor ott szélsőséges érzelemnek végképp nincs helye. Szóval, hogy is kell érteni ezt a szeretet dolgot?

      Így a szöveg végére rájöttem, hogy valami hippi lehetsz, vagy tévedek? :)

      Törlés
    7. asd:)

      Nem vagyok hippi:) De ismerem az indiánok pipadohányát.:) Láttam már;))
      Igazad lehet, ha átgondolom, nagyképűnek hangzik amit írok, és kioktatónak.
      Nem akarok senkit kioktatni, lenézni, lehet nem jól fogalmaztam, ezért hangzik úgy mint ha én mindent tudnék, a többi ember meg semmit. Sőt az az igazság amit én most átélek, mindenféle szer nélkül, azt most ha leírnám úgy se hinnéd el...
      Mindet a teremtő tud...
      Nem is akarom bizonygatni, én tudom, azt is tudom mindenki magáért felel, "nem élhetek senki helyett"... Megpróbálok segíteni, segíteni kijutni innen, de csak annak tudok aki ezt befogadja. De ha most ezt olvasod azt gondolod hülye vagyok ahelyett, hogy várnál és kielemeznéd az összes írásomat...

      "De lehet, hogy csak a "szeretet mindent legyőz" mézásmázos elmélete nem kerek nekem." => Nem az a lényeg hogy mostantól iratsd át a házat egy idegen nevére, hanem ha holnap találkozol egy olyan emberrel aki a kukában keresi az ételt, és nálad lesz egy szelet pizza, ne arra gondolj megérdemli, miért nem megy el dolgozni, és menj tovább. Hanem a pizza szelet maradék részét add neki oda önzetlenül, ne sajnáld tőle, ne gyűlölettel gondolj rá mert egy büdös cigány az az ember, hanem látsd benne azt, hogy ő egy lélek mint Te vagy én, aki most ezt tapasztalja meg a földön, és ha segíthetsz neki a szelet felével segíts, és meglátod nagyon jó érzés fog eltölteni... Adni jobb mint kapni.

      Tudod óvodás koromban a többi gyerek kedvéért direkt beleraktam a villát a levesbe, csak hogy megnevettessem őket, és mi volt a jutalmam? Az óvónő jól nyakon vágott, és odaadta a kanalat. Szóval felnőttként nem volt olyan érett, hogy meglássa azt, hogy ezt csak a többiek kedvéért tettem, nem volt önuralma,
      nem volt benne annyi jóság, szeretet hogy szépen rám szóljon... Én már gyerekként szerettem a többi embert, és minél többen gondolkozunk így annál hamarabb dől össze az a rendszer, ami elválaszt minket egymástól a túlélés miatti félelem miatt. A szüleim annyira szerettek, hogy mackósajtot vettek nekem, és nagyon nem voltunk gazdagok, amikor az óvodában meglátták a gyerekek rögtön cserélni akartak a zsíros kenyérre, el is cseréltem többször, mert éreztem hogy a másik gyerek még szegényebb, nem ehet ilyet, és el kell cseréljem vele, én meg jóízűen ettem a zsíros kenyeret, ezt sokáig nem értettem, de most már értem, így kellett lennie, mert ezáltal a másik gyerek megtanulta, ha egyszer ő lesz ebben a helyzetben ezt kell tennie. Segítenünk kell egymásnak, mert az egymást szerető embereket nem lehet átverni, irányítani, egymás ellen hangolni, háborúba küldeni...erről szól a felemelkedésünk, aki ráhangolódik a szeretet hullámára kikerül a föld nevű börtönből..:)

      Törlés
    8. Értem és ez mind becsülendő dolog. Szép lenne, ha mindenki így gondolkodna. De nem félsz, hogy kihasználnak? Vagy téged nem is zavarna? Tudod vannak azok az emberek, akiknek a kisujjad nyújtod és az egész karodat követelik a végén.

      Törlés
  3. Érdekes.... hmm..... a sok kétkedő és nagyonokos-tájékozott egyetemidocens most nem gyün és ossza az észt hogy mennyire betegek vagyunk? Janem most maga a blogtulaj a beteg. Ha már egyszer a hír igaz, mainstream forrásból származik akkor kiáltsuk ki a blogtulajt elmebetegnek meg fearpornósztárnak.
    A fészbukos oldalt már nem is nagyon bírom olvasni. De nem az infók, hanem a hozzáállások miatt.... teljesen lemerítenek.
    Namindegy. Kitartás Buddha.
    Köszi

    VálaszTörlés
  4. A Chemtrail, és a vegyi-permetezések már kész tények, s nyugodtan aszerint is kezelhetjük. Nem kell ezt már tovább cifrázni, magyarázni, és agyonbizonygatással is kár időt fecsérelni az örök szkeptikusokra, az ostoba hitetlenkedőkre!

    Emelni kell a szintet, és minden időt, s energiát innentől már arra kellene összpontosítani hogyan, miképpen juttassuk el a már birtokunkban lévő információkat minél több emberhez – ami nem csak a világhálón való terítésről szól.

    Totális ellenállást kell szervezni tiltakozásképpen, figyelemfelhívó akciókkal, valamint tiltakozómegmozdulásokkal felhívni az emberek figyelmét a jelenségre - minden platformon, minden szinten, mindenhogyan ahogyan csak lehet.

    A hatalom jobb ha nem várja meg míg a kellőképpen felháborodott tömegek a saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást, és Isten irgalmazzon akkor a kollaboráns, méregszórókkal együtt kooperálókkal!!!

    ITT AZ IDEJE LELEPLEZNI AZ ELLENSÉGET, ITT AZ IDEJE, HOGY KIDERÜLJÖN AZ IGAZSÁG!!!

    VálaszTörlés
  5. Mért pont a nagy por nyitja fel a szemed?!
    Mért csak a botrányra kapod fel a hülye fejed?!
    Mért nem hatnak már az eredeti ötletek ?!
    Mért lett az egész világ ilyen elmebeteg?!

    VálaszTörlés
  6. "Emelni kell a szintet"

    Pontosan. Csak nem mindegy kinek a malmára...

    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/10/kulcs-fogalmak-forditas-montalknet-rol.html

    VálaszTörlés
  7. Azért ezt a videóklippet csekkoljátok.Nagyon komoly!!
    http://www.youtube.com/watch?list=UU7kI8WjpCfFoMSNDuRh_4lA&v=6lIqNjC1RKU&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  8. A világ, amiben élünk változik; mondják. Nem. A világ, amiben élünk a végéhez közeledik; ezt hallgatják el előlünk.

    A történelmet a győztesek írják; mondják. Nem. A történelem, amit tanítanak egy hazugság; amit ha valaki bebizonyít, az eltűnik a történelmi és társadalmi süllyesztőben.

    A kisebbségi devianciákat a többségnek tolerálnia kell; mondják. Nem. A kisebbségnek a többséghez kellene alkalmazkodnia és a többségnek nem kellene elviselnie és elszenvednie a kisebbség devianciáit.

    Minden ember vallásától, faji és etnikai hovatartozásától függetlenül egyenlő; hazudják. Mégis milliószámra hallnak meg emberek, milliárdszámra élnek emberek elnyomás alatt. Az emberi élet szentségéről papolnak, miközben évente több millió embert ölnek meg a bűnözők, akik utána ingyen élik kényelmes életüket a többség pénzén.

    De a politikusaink világszerte sokkal több embert ölnek meg közvetlenül vagy közvetve. Becslések szerint, az elmúlt 10-15 évben legkevesebb 50-100 millió ember halt meg a politikusok miatt.

    Hosszan lehetne sorolni, de a legmegdöbbentőbb, hogy az emberek többsége fel sem fogja a fenti sorok lényegét. Mert, ha felfognák, akkor világszerte százmilliók, hazánkban százezrek, talán milliók lennének az utcán változást követelve, és nem egy délután vagy egy-két nap erejéig, hanem addig, amíg be nem következik a változás.

    Nem, kedves sorstársam. A világunk egy bődületes hazugság, a társadalmunk egy velejéig rothadt rendszer. Ez már önmagában iszonyatos és ellenállást kellene, hogy kiváltson, de a többség némán tűri. Mindezek azonban tünetek… a világunk pusztulásának tünetei. Mert az, amiben Te most élsz, hamarosan véget ér. Ha elhiszed, ha nem, az összeomlás be fog következni.

    És azt is tudom, hogy fogalmad sincs arról, milyen összeomlásról beszélek, arról meg végkép nem, hogy mit is jelent az összeomlás. Elmondom, meg fogsz halni, ahogy én is, így teljesen mindegy, hogy pontosan megértsd az összeomlás lényegét és menetét. Tudom, hogy nem hiszed el és tudom, mennyire elkeseredett leszel majd életed utolsó perceiben, amikor rádöbbensz, hogy talán tehettél volna valamit...

    VálaszTörlés
  9. Az a baj a világunkkal, hogy a hülyék holtbiztosak magukban, míg az értelmesek állandóan kételkednek. A világot, amiben élsz, irányítják. Mindaz a szabadság, amit kaptál éppen az ellenkezője annak, amit hiszel; valójában rabláncokat kaptál.

    Azzal, hogy szabadon elmondhatod a véleményed, éppen hogy a vélemények szabad megnyilvánulását, a közösség kollektív tudatát ölték meg mindörökre. Nem, most nem a reklámokra, az agymosó tévé és mozi filmekre, a propagandára az iskolában beléd nevelt hazugságokra gondolok, hanem éppen arra, hogy Te szabadon elmondod a véleményed… mindenről és mindenhol.

    Csodálkozol? Hát, akkor csak egyetlen napig ne szólj hozzá semmihez, csak figyeld a fórumokat, baráti beszélgetéseket. Ahány ember, annyi vélemény?! Nem, ahány ember, annak kétszer annyi véleménye. Ijesztő?! Az, és végzetes.

    A világot irányító elit elérte, hogy a társadalom atomjaira hulljon. Így elérte azt is, hogy ne legyen képes semmilyen ellenállás alulról szerveződve a szabadságunkat kivívni. A helyzet szinte reménytelen. Pontosan ez volt a leghatásosabb csapás, amit kaptunk.

    Így állunk most, 2012-ben. Omladozó világgazdaság, egy milliárd éhező ember, három milliárd szegénységben élő… fél lábbal a harmadik világháború küszöbén és megtébolyodott, össze-vissza hablatyoló emberek milliói-milliárdjai. És Te, kedves sorstársam még mindig nem fogod fel, hogy vagy most, vagy soha többé; vagy cselekszel, vagy meghalsz...

    VálaszTörlés
  10. És itt álljunk meg egy pillanatra.
    Mindez tényleg nem érdekel Téged, vagy ennyire nem vagy képes megérteni a helyzetet?!

    Mert számomra, sokunk számára nem egyszerűen érthetetlen, hanem már egyenesen értelmezhetetlen, hogy az emberek többsége még mindig tűri a rabláncait és idült vigyorral a képén menetel a vágóhídra. De legyünk őszinték, egyenesen feldühít, hogy a gyermekeik kezét fogva menetelnek a vágóhídra.

    Hogy mindez hülyeség?! Szerinted meddig tartja magát a rendszer?! Miért omladozik a magyar és az európai, amerikai gazdaság?! Meddig tartható még fenn? Miért készül a fél világ háborúra az olajban gazdag államok körül?!

    Ja, hogy majd a feltörekvő gazdasági hatalmak Kína, India, Oroszország mindent helyrehoz?

    Kezdjük azzal, hogy India össze fog omlani és ezt nagyjából minden szakértő tudja. Kína és Oroszország minden valószínűség szerint előbb vagy utóbb egymásnak esik az utolsó csepp olajért Szibériában… de előtte egymásnak esnek – közösen – az Egyesült Államokkal és a degenerált Európai Unióval.

    Ja, hogy ez csak összeesküvés elmélet?!
    A fegyverkezés, a geopolitikai és gostratégiai helyzet pontosan ezt vetíti előre...

    VálaszTörlés
  11. Még valami.
    Voltak már háborúk?! Voltak bizony és nagyon csúnya dolgok történtek a háborúk során. De ne feledd, hogy még soha nem volt atomháború, mert Hiroshima és Nagasaki csak apró kis petárdák voltak egy mai atomtöltethez képest, amelyek hatóereje 250-1000-szerese azokénak. És ezekből – hivatalosan – kb. 20.000 darab van hadrendben.

    És ne feledd, hogy a hivatalosan propagált leszerelések ellenére máig vegyi és biológia fegyverek garmadája van raktáron. És az ypperni gáztámadás kutyafasza volt ahhoz képest, amit egy VX gáztámadás okozna.

    Maradjunk annyiban, fogalmad sincs arról, milyen lenne egy totális háború, tömegpusztító fegyverekkel, és főleg arról, milyen lenne utána az élet a Földön.

    Miért vagyok ebben ilyen biztos és öntelt?! Mert, ha lenne fogalmad, akkor most nem kellene Neked írnom, hanem vagy együtt lennénk az utcán, vagy együtt hívnánk az embereket!

    Miért ez a pesszimizmus?!
    Mert az összeomlás és az azt követő káosz mindenféleképpen ide fog vezetni. Ez nem feltételezés, hanem tény és merő pragmatizmus.

    Az Egyesült Államok talán békésen eltűri, hogy elveszti vezető szerepét, összeomlik a gazdasága és csak úgy brahiból átadja kb. 8000 atomtöltetét?! Ébredj már fel?

    Talán Róma, és a többi történelmi nagyhatalom békésen múlt ki?! Ja, hogy mégis élünk?!
    Igen, mert nem volt se atom-, se vegyi-, se biológiai fegyvere egyiknek sem.

    De most van. És ezt be is fogják vetni. Vagy a harmadik világháború keretein belül, vagy azért, hogy kiirtsák az emberiség többségét. Ez a jövő. Nem 20-30 év múlva, hanem legfeljebb 10 éven belül.

    És nem fog rajtad semmilyen párt segíteni, mert egyszerűen nem tud. Csak magunkon tudunk segíteni. De ennek még a jele sem látszik.

    Hát ez a nagy helyzet: ne mástól várd a megváltást, mert senki nem fog segíteni… jelenleg a biztos pusztulásunk felé menetelünk. Ébredj fel végre!!!

    VálaszTörlés
  12. Kedves Mel Gibson, az emberiség vége még korántsem jelenti a világ végét.

    VálaszTörlés
  13. Az lenne a kérdésem, hogy mit kell tennünk, hogy megváltoztassuk a dolgok menetét. A leírásból azt veszem ki, mindegy mit teszünk, úgy is elpusztulunk, ha nem atom által, akkor vegyifegyver által. Akkor nincs jó út?
    Mert ha minden jóérzésű ember kinyitná szemét és kimenne az utcára demonstrálni, megnyilvánulni, akkor meg azért nem hagynák életben, mertmost milyen jó dolguk van, hogy így koncentráltan összegyűltek, egy kisebb vegyicumi és már hullik is a férgese.
    Tehát, ha vesztésre áll a háttérhatalom, akkor az utolsókig foggal és körömmel fog kapadozni a hatalom fenntartásáért.
    Tehát nincs jó út, pusztulnunk kell.
    Akkor viszont egy dolog maradt, az őszinte élet, hogy ha van megbocsátás, fény a halál után, legalább emelt fővel állhassunk előtte.
    Vagy más ötlet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem kövesd a szíved útját, azokat a dolgokat pedig, amelyek életellenesek, próbáld meg teljesen leépíteni az életedből:
      - média
      - bank
      - irígység
      - gyűlölet
      - anyagiak vonzalma
      - stb.
      Meggyőződésem, hogy azért vagyunk ennyien (7 milliárdan!!) most itt ebben a materializációban (illúzióban), hogy megpróbáljuk gyökeresen megváltoztatni, pontosabban visszaállítani a harmóniát. Ha ennyien sem sikerül újabb tisztító vízözönt létrehozni - csak most "vízalapú" tudatos emberekből - akkor bedobjuk a törülközőt, és talán majd máshol máskor ügyesebbek leszünk. De én nem hiszek már a véletlenekben, ennek a Csatának - mely az Egy Tudat elhatárolódott, beteg része vív az Egészséges felével - itt és most kell lezajlania.

      Törlés
    2. Mazsola a legfontosabbat kihagytad a felsorolásból, amivel a legnagyobb kárt okozzák tudatunkban, és amitől feltétlenül meg kell szabadulni: a félelmet.

      Törlés
  14. Tisztelt Mindenki !

    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért van az, hogy az előző néhány, szerintem nagyon generális kérdésekkel foglalkozó cikkekre (pl. a 2001.Űrodüsszeia film kapcsán írtak) csak néhány hozzászólás érkezett, erre a cikkre (ami nyilvánvalóan egy apróság azokhoz a cikkekhez képest mind tartalmát, mind aktualitását illetően) már vagy 30 bejegyzés jött. Nekem van egy elszomorító és elég lesújtó feltevésem erre, de ha valaki meg tudja ezt fogalmazni, kérem tegye meg !

    VálaszTörlés