2012. augusztus 26., vasárnap

EBBEN MINDEN BENNE VAN ! NEM HALLOD, AMIT A BARÁTAID ORDÍTANAK A FÜLEDBE ?!?


EBBEN MINDEN BENNE VAN !!!! ÉBREDJ ! ÉBREDJ ! 
NEM HALLOD, AMIT A BARÁTAID ORDÍTANAK A FÜLEDBE ?!? Muse - Uprising  

118 megjegyzés:

  1. Kedves Buddha, ha még nem dolgozik rajta senki, szívesen feliratoznám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha megtennéd, sokan megköszönnék szerintem ! Elég sok minden benne van, amiről szó van és a képi hatás lehet jobban megfogja még azokat is, akik egy sort sem olvasnak el arról, ami valójában zajlik... Szóval szólj ha kész vagy.... Köszönjük!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. továbbá pedig ha legalább minimálisan tisztábban lenétek a dolgokkal akkor nem tennétek ki olyan videót aminek köze van az anonymous-hoz

      Törlés
    3. Muszáj neki annak lennie, mert ha csak mondják egy átlag embernek, vagy "átlagjános" olvassa hogy ez meg az van nem nagyon mozgatja meg, mert nem annyira hiteles számára mint a televízió. Ez van srácok. Amúgy gagyinak nem mondanám, mert jó a zene alatta :D

      Törlés
    4. Mi a kavarás ezekkel az anonimuszékkal? Nem ugyan azt képviselik, mint a blog? Vagy valamit nagyon félreértettem az anonymus céljaival kapcsolatban?

      Törlés
    5. Egyet kell, hogy értsek Csaba Baráttal, Anon + Alex J. hiteltelen, központi nyomi iroda mindkettő :(

      A hatásvadászattal viszont nincs bajom, ide tényleg az kell!!!

      Törlés
    6. az anonymous nemzet ellenes, liberálisok

      Törlés
    7. Hogy is van ez? Aki liberális, az rögtön nemzetellenes? Aki a nemzetet meghaladóan gondolkozik, az nemzetellenes? Egyáltalán aki gondolkozik, az lehet konzervatív?

      Törlés
    8. Aki gondolkodik az már tökmindegy mi, csak negatív jelzővel legyen illetve.
      Alex J.nek pedig most néztem meg a videóját ami a cikkben szereplő végén van, őrületesen jó. Senki nem tudna felhozni egy értelmes érvet arra, hogy miért negatív az anonymus vagy Alex Jones azon kívül hogy "há a soros alapítvány támogattya".

      Törlés
    9. Hát igen, a végletek. Mindig azokkal van a baj, nem az eszmékkel. Nem is lehet olyan rendszert kitalálni amit ne lehetne rosszra használni, hívhatod liberalizmusnak vagy kutyafülének. Mert az egy dolog, hogy minden ember egyenlő, de egy cigánynak miért van több joga, mint egy magyarnak? Szóval én ezt már nem liberalizmusnak hívnám, hanem szivatásnak. De szivatni nem csak a liberálisok tudnak, hanem akármelyik eszme képviselői.

      Törlés
    10. Vagy miért van kevesebb joga a cigánynak, még ha Magyarországon él, akkor is?
      Ezt valahogy mindig kifelejtjük.
      A nemzetiség nem azt jelenti, hogy gyűlöljük a kívülállókat. Ez erős fegyver.

      Törlés
    11. Hogy mi a baj anonymussal (többek közt ezt el lehetne mondani SBG Buddha-ra is-aki többek közt támogatja, a fiatalok ivászatát, drogozását, egy vszínűleg vezető elit által létrehozott rendezvényen, mivel nem kell mindenbe ezt látni "Pont ez a lényeg ebben: A BULI, az önfeledt BOLDOGSÁG és SZABADSÁG!
      Az meg, hogy ott vannak a szimbólumok ???
      Na és ??? Nem szabad ebbe sem beleragadni állandóan..."
      lásd: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=336727046411752&set=a.154237974660661.38856.142264392524686&type=3&theater-, én mindig el is mondom, semmit nem veszek készpénzek amit leírsz..)? Az h arctalan, névtelen. Mi a baj azzal, hogy Soros Gy. támogatja? Ez komolyan kérdés?:D:D:D

      Mi a baj a liberalizmussal?:D:D Nézd meg Magyarországot, az szdsz munkásságát (hiteles emberek előadásában megteheted: "Háború a nemzet ellen" című videóban)(és itt most félre ne érts, se a kommunizmust, se a kapitalizmust nem támogatom, demokrácia nem létezik)

      "Táborszki Bálint" a nemzetiség azt jelenti, hogy gyűlöljük a kívülállókat? Tessék? Te ezt komolyan leírtad? Ezekután már csak az lenne hozzád a kérdésem, hogy vajon a világ vezető elitje miért éppen a nemzetállamokat akarja eltörölni?:D

      A video fos. Legalábbis én úgy érzem, hogy lázításra buzdít. Hoppá ki/kik illetve milyen mozgalom/mozgalmak szülték és szülik mind a mai napig a forradalmakat?:D

      Bocsánat, hogy kétszer közzé tettem.

      Törlés
    12. Nyugalom testvér.
      Tudod-e hogy azok a jelképek nem az illuminátus gonosz fellegvárában lettek skiccelve, hogy azzal hódítsák meg a világot, hanem ősi okkult és nem-okkult vallások brutális energiát hordozó szimbólumai? Ezért használják a szabadkőművesek, mert ők is innen nyerik az energiát.
      Attól hogy egy más rasszú/vallású ember olvas egy könyvet, attól még nem kell azt a könyvet leköpködni és utálni. Főleg akkor nem ha az a másik ember szemmel láthatóan erősebb nálam és abból nyeri az erejét.
      A "fiatalok ivászatát, drogozását" én sem támogatnám, de azért érdemes tudni azt is, hogy a táltosok, sámánok, indiánok hasonló drogokat (persze természetes alapanyagból!!) használtak vallási kellékként.
      " Az h arctalan, névtelen. Mi a baj azzal, hogy Soros Gy. támogatja? Ez komolyan kérdés?:D:D:D"
      Te is arctalan és névtelen vagy itt. És tudod, ha nincs válaszod ne szmájlikat dobálj hanem hagyd figyelmen kívül a kérdést. Mert így hogy a Sorosék támogatták egyszer talán, amire abszolút nem láttam még soha semmilyen bizonyítékot, így az alapítvány azt érte el, hogy megbélyegezzék az anonymust és azt mondja róla a nép, hogy az illuminátusoknak dolgoznak. Egy darab kétes információ szerint.
      És eléggé félreértelmezted azt, amit írtam. Nézd meg a hazafiakat a kurucinfón vagy a nagymagyar szkinhedeket, hungaristákat, aztán mondd el, hogy mi a célja a vezető elitnek.

      Törlés
    13. És a nemzetállamok eltörlése előtt ott van a sok rassz, faj és mindefölött ember kiirtása. Efölött se kellene szemethunyni.

      Törlés
    14. Bence Balog megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy? Mostanában voltál fiatal, vagy annak már jó ideje? Mert talán elfelejtetted, hogy úgy a fiatalok, mint az idősebbek szoktak inni, bulizni, duhajkodni. Ez már csak ilyen emberi dolog. Ez mindig is volt és mindig is lesz. Kár álerkölcsösnek lenni.
      És tessék gondolkozni, kérem! A SZDSZ egy párt (leginkább csak volt). A liberalizmus pedig többek között egy ideológia, gazdaségi/politikai irányzat, vagy gondolkozási mód. Az SZDSZ-ben lehettek liberálisok, ám a párt az párt. A hatalom hatalom, a pénz beszél, a kutya meg ugat. :)
      Mint fentebb már utaltam rá, aki valóban gondolkozik, nem lehet más, mint liberális, legalábbis a szó egy bizonyos értelmében.

      Törlés
    15. Én teljesen nyugodt vagyok!:)

      Amit először írtam srácok nem ártana visszaolvasni.

      Kicsit azt hiszem sikerült elkanyarodni attól amiket felvetettem.
      Én a nevemet tisztán leírtam, attól függetlenül, hogy nem szerkesztek blogot, nem írok cikkeket, vállalom a nevemet.
      Az, hogy SGB Buddha-hoz belinkeltem azt a képet (ahol az adott személyes véleménye is van - itt kérek elnézést ha nem Ő szólt hozzá) nem azt jelenti, hogy én soha ne buliztam volna. Jártam buliba, ittam ettem is minden szart. Szerencsémre szóljon, hogy ez az időszak nem tartott sokáig és nem is fordult elő túl gyakran, ettől függetlenül, ha a gyermekem bulizni akar majd menni, semmi kép nem fogom engedni, mert tudom, hogy mi az a mocsok, szar ami ott folyik. Kérem a 21.sz bulizásaihoz meg ne hasonlítsunk már egy táltos/sámán szertartást:D (Azt hiszem ide vág: nem nézek tv-t, nem járok fesztiválokra/szórakozóhelyekre, korlátozott mennyiségben fogyasztok alkoholt, rendszeresen sportolok (heti 5-6alkalom), sokat járok túrázni.. Szerintem ez a út közelebb van a helyes "magatartáshoz", számomra ez jelenti a boldogságot, bulit szabadságot.. Ja és 24évs vagyok.)
      Nézd meg mondjuk Drábik Úr írásait (mellesleg az Ő kutatásának eredménye, hogy Soros alapítványokra visszavezeti az occupy mozgalmat és vele együtt anonymust is), amikhez általában csatolva van egy személyes önéletrajz is, a mihez tartás véget. Mondjuk Drábik Jánosról azt hiszem illik ilyen témában tudni, hogy kicsoda.
      Soros Gy nevét a számra nem veszem, általában csak mocskos geci spekulánsként emlegetem (állandóan shortolja Mo.-t), aki a szülő hazáját, komoly nemzeti értékeket jelentő tárgyakért lett volna hajlandó annak idején a az adósrabszolgaságból kiváltani.
      Nem olvasok kurucinfót. Csak a Magyar Hírlapot szoktam olvasni.
      Az szdsz egyértelműen egy liberális beállítottságú párt, akiket a globális hatalmi elit állított pozícióba a rendszerváltást követően (Ennek köszönhető, hogy végig irányító szerepük van a csekély támogatottság ellenére). Ők azok az emberek, akik eladnák az anyjukat egy marék szotyiért, azt hiszem maradjunk ennyiben (tudom itt nem lehet, elfogadom és vallom amit elmondanak a Háború a nemzet ellen című sorozatban). Liberalizmus-kommunizmus jó barát.


      Törlés
    16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  3. Válaszok
    1. örülök hogy lefordítod,de ha már ennyire megy! a maradék 3 David Icke vidót is le kéne fordítani.David Icke - The Lion Sleeps No More . a 2.feliratozva van .aki fordította úgy gondolhatta nincs is többre szükség elég a 2. részt :(

      Törlés
    2. pedig az 1 maratoni előadás :) 4 részre osztva.tehát mindet látni kell hogy értsd az egészet.

      Törlés
    3. Nagggyon jó ötlet, támogatom :)

      Törlés
    4. Köszi a fordítást előre is!

      Törlés
    5. sayid: Tudnál adni egy linket a feliratozott második részhez?
      Köszi!

      Törlés
    6. Meg van pár film ami nincs lefordítva és olyan szívesen megnézném.
      Itt a lista: http://www.filmkatalogus.hu/filmek
      Srácok, a kezét nyújtja és már a vállát rágcsáljátok? Nem szép dolog...

      Törlés
    7. akTa a filmet ezen az oldalon is megtalálod a régebbi hírek közt :)
      http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8&feature=player_embedded

      Törlés
  4. Van-e kiút életünk szorult helyzeteiből? mp3

    http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/08/van-e-kiut-eletunk-szorult-helyzeteibol.html

    VálaszTörlés
  5. undorító ez a világ. már csak ezt tudom mondani. undorító, hogy a pénz beszél és a normális ember pedig kussol és dolgozik, mint állat mert, ha nem megdöglik ő is meg a családja is..
    legszívesebben az egész milliárdos bagázs ( ezalatt azokat a kikúrt illuminatit, obamát, bill gates-t meg a többi szart értem) nyakába betont akasztanék és a tengerbe rúgnám őket egy ladikról. aztán ott pusztuljatok ti dögök..
    nem baj skacok. az aszteroida majd nem válogat :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig az erőszak csak erőszakikat szül

      Törlés
    2. ennek a mondatnak manapság már semmi értelme.. szétnéztél a világban mi megy? ha igen gyere vissza és szólj..

      Törlés
    3. Barátom te aztán hozzátettél a honlap értékeihez, ahogy itt mindenki igyekszik, már a neved is jól hangzik...

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. itt csak mindenki szutykolódik meg oltsa a másikat. miközben ÖSSZE KELLENE FOGNUNK. HAHÓÓÓÓ

      Törlés
    6. Tudod hogy miért megy mindez a világban? Mert mint ahogy mondottam volt, az erőszak erőszakot szül.

      Törlés
    7. az erőszak békét szül amennyiben azok ellen használják akik megérdemlik
      az erőszak csak akkor okoz még több erőszakot, ha az alapból erőszakos emberek nincsenek megakadályozva és a jó embereket is bántják

      Törlés
    8. És ezzel te is erőszakossá válsz. És amikor téged akarnak megállítani, te azt mondod, a jót cselekedted, és nem hagyod magad. És akik azt gondolják hogy tényleg jót cselekedtél, melléd állnak. És akik fordítva gondolkodnak, ellened. És ugyanazon az elbaszott helyen tartunk majd.
      Az erőszak erőszakot szül. A béke békét szül. A szeretet szeretetet szül. Egy afrikai nő nem szül kínai gyereket. Fűmagból nem nő káposzta. Ezt nem lehet megváltoztatni, természeti törvény, vitán felüli.
      Ne engedj a sötét oldal csábításának, Luke.

      Törlés
    9. Táborszki Bálint akkor ezek szerint nem sok tapasztalatod van az életedben, ha lenne akkor tudnád hogy vannak akik indok nélkül is rosszak, erőszakosak, és még élvezik is

      és ha lenne normális élet tapasztalatod akkor tudnád hogy az ilyen emberek annál több erőszakot követnek el minél kedvesebben bánnak velük, viszont ha vissza kapnak erőszakot akkor leállnak vagy vissza vesznek

      Törlés
    10. Látod, máris támadsz, és ítélkezel semmi alap nélkül, pedig épphogy csak egy kicsi agressziót csempésztem az előző kommentbe.
      Abszolút semmi értelmét nem látom a további vitának, remélem te is rájössz majd, hogy ez ahogy gondolkodsz, nem működik. A büszkeség rossz útmutató. A saját érdekedben remélem, mert ha nem tanulod meg, az élet megtaníttatja veled. De az nem este, a gép előtt ülve lesz, hanem fájdalmasan az utcán.

      Törlés
    11. Talán tegyetek különbséget az erő és az erőszak között. Erővel fellépni szükséges. Ennek használatáról az adott erő birtokosainak kell felelősséggel dönteniük. Az erőszak nos, az valóban erőszakot szül.

      Törlés
    12. "az erőszak békét szül amennyiben azok ellen használják akik megérdemlik"

      Úgy gondolom ez a mondat az emberiség történelmében már több 100 millió ember halálát okozta!
      Ha neked az eddigi történtek tetszettek, és folytatni szeretnéd őket, akkor nyugodtan mondogasd még.
      Ha viszont változtatni szeretnél a világodon akkor véleményem szerint csak egyetlen egy dolgon tudsz változtatni: A saját gondolkodásodon.

      Törlés
  6. Videót csatolnék megoldásként a fenti által bemutatott tényekre és gondolatokra! Sajnos felirat ehhez sincs. Jó angolosok előnyben, de szerintem érdemes lenne feliratozni! http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=7cgrbVw-wCk
    http://www.freedominfonetwork.org/ Szerintem ennek a Vénusz Project filmnek - Paradicsom Vagy Enyészet - is teljesen igaza van. (Magyar felirattal) http://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A vénusz project ugyan azt takarja mint a new world order, csak épp még több gyöngyöt a disznók elé formában van tálalva

      Törlés
    2. Öm.. Én sokat olvastam erről, de nem igazán jött le, hogy bármilyen elit réteget említettek volna. Inkább bemutatták azt hogy a technológia hogyan tudná úgy szolgálni az embereket, hogy társadalmi változásokhoz is vezessen. Ez elég valószínűnek is tartom a jövőben. Hogy lesz mindig ember aki a másik fölé akar majd kerekedni "uralni", ezt is elég valószínűnek tartom. Mindig volt ilyen és talán mindig is lesz. Ez a kinek van nagyobb... szindróma.. :) Talán majd sok sok év múlva ez megváltozhat, mikor a társadalom teljesen másképp fog működni, ki tudja.. ?

      Törlés
    3. Most agymosott zombi leszek, mert iszonyat fáradt vagyok, szóval nem tudok magasröptű gondolatokat kiadni
      http://pirospirula.blogspot.hu/2011/07/zeitgeist-csapda-transzhumanista.html

      Törlés
    4. De egy mégis jött hoppá.
      Szóval egy ilyen hi-tech világban nem lehet pénz nélkül élni. És amíg van pénz addig semmi nem változik.

      Törlés
    5. Köszönöm szépen! Elolvastam, igen a határvonalak "picit :/" elmosódni látszanak így szemlélve. Nem igazán tudom eldönteni, mit is gondoljak. Bár a ZG nem beszél csippékről stb.., az emberek számítógépre rákötéséről sem volt szó, de ha hozzávesszük, hogy ezt majd "alapból" hozza a technológiai fejlődés ahogy ma is. Igen.. Könnyen áteshet a ló másik oldalára a dolog, sajnos ennek esélye megvan szerintem minden rendszerben. Még-egyszer köszönöm. Egyet kell, hogy értsek, vannak "rizikós pontjai" a dolognak. Mindenesetre mindenkinek ajánlom a filmet, mert szerintem hasznos és elgondolkodtató. :) "Szóval arra akarnék kilyukadni, hogy a technológiát nem csak arra lehet használni, hogy az emberekből biorobotokat csináljon, hanem egy sokkal emberközpontúbb világ is kiépíthető lenne vele. A választás csak rajtunk múlik!"

      Törlés
    6. Abszolút, de ezt majd csak akkor lehet kialakítani pár ezer, tízezer év múlva amikor az emberiség (ha) megváltozik, és elfelejti ezt a korszakot, mert most szerintem mindenki úgy gondolja, hogy csak ő az egyetlen aki vezényelni tudna egy ilyen világot, mert bárki más eladná a népet.
      És ez addig, amíg az emberiségnek (ilyen) hea..hiar...heirar...piramis-felépítésű társadalmi rendszere van, addig csak magadban bízhatsz, másban nem. Sajnos.

      Törlés
    7. James Holloway, a fenti linkek közül az elsőt már feliratoztam korábban, itt érheted el: http://www.youtube.com/watch?v=c_jqBUaRPaY&list=UUWzl1hXyVkV9FdSenbtwjOQ&index=9&feature=plcp

      Törlés
    8. Úgy látom nem csak rám volt nagy hatással a vidi, nagyon jó!! Köszönöm szépen hogy ezt is lefordítottad, mondhatjuk, hogy megelőzted a gondolatom ^^!

      Törlés
  7. Ja igen.... és még valami...., aki a világot egy korrupció, elnyomás nélküli szabad társadalomként képzeli el, vagy ezért küzd, mint ennek a blognak az írója, (az Anonymus, a Zeitgeist, az Infowars, és még sok sok ezer meg ezer médium, oldal, és szervezet) és ti is akik folyamatosan tájékozódtok ezekben a témákban... ti mind a jövő emberei vagytok. Csak úgy változtathatunk a jövőn, ha tájékozódunk, tanulunk, figyelünk és segítünk. Be lehet skatujázni ezeket az embereket (amit erőszeretettel tesznek is, hogy a figyelmet eltereljék a lényegről), ezekre abszolút nem értelmezhető "politikai" korlátok közzé Csaba Barát, de ez nem jelent semmit. Itt egy "világ"-társadalom jövőjéről van szó. Kell, hogy szellemileg fejlődni tudjunk. Kell hogy a régit, és elavultat felváltsa egy új. És szükség van az olyan emberekre mint ti vagytok. Testvérek közt is vannak viták, de mikor az emberek a közös jó érdekében félre tudják tenni, ezeket a félreértéseket, és megtanulnak együttműködni, akkor talán... elérhetjük azt, amiről ez az egész szólna. Keresni kell a megoldásokat, és idővel meg fogjuk találni! További szép estét nektek!

    VálaszTörlés
  8. Készen van a feliratozás. Itt érhetitek el: http://www.youtube.com/watch?v=f2YA2odPudk&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  9. Szerintem minden a legnagyobb rendben, szépen haladunk előre. A Gyermek változó korban van éppen, de hamarosan felnő, és onnantól nem az "én pisztolyom nagyobb mint a tiéd", meg a "pénzt vagy életet" elve fog érvényesülni. Összeér hamarosan az a háló, amit itt szövünk a "piramis alján".

    VálaszTörlés
  10. SEVASTER !
    Köszönöm a fordítást !

    Én amúgy nem látok hamis zászlót ebben az Alex Jones-ban.
    Elég sokat cseszteti az elitet, csak mivel a magunkfajtát sajnos totál nem veszik komolyan, ezért maradhat talpon Ő is.
    Ezeket az oldalakat is már rég leállították volna, ha nem néznének minket gyogyósnak.
    Az olimpiai és foci VB "semmisemtörtént" pedig csak hiteltelenedést okozott az ilyen alternatív médiáknak.
    Jól mondja Jones:
    "Hová lettek a férfiak...?"

    Hát ugye tudjuk !
    Foci meccsre "mentek" !

    Meg nagyon úgy fest, hogy a rendszer elért egy olyan szintre, ahonnan internetes fórumozgatással már nem lehet kizökkenteni, ezért sem tartanak ezen médiáktól.
    Ráadásul rettentő kevesen ismerik ezeket az oldalakat, filmeket, írásokat, amiken mi már átrágtuk magunkat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem bölcs hozzáállás. Nem gondolom, hogy ezek az emberek, akik elképesztően okos trükkökkel képesek irányítani a világot ki tudja mióta lebecsülnék az ellenfelüket. Ennyire nem tökkelütöttek

      Törlés
    2. Kérdés, hogy valóban ellenfelek-e...?

      Törlés
    3. Azért nem csesztetik az ilyen oldalakat mert 1.: Túl feltűnő lenne 2.: Mert a többség úgy sem foglalkozik ezzel.

      Törlés
    4. 3. az ilyen oldalak tevékenysége beleillik a tervbe.

      Törlés
  11. Felettem szóló Mazsolával egyetértek !!!

    VálaszTörlés
  12. Ja, és az olimpián a beharangozott támadásra, meg ilyenekre gondoltam, nem a valóban megejtett "tömeg-rituáléra" a megnyitón !
    Mert azt egy átlagember nem látta meg ott, akkor, amit mi !

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. SBG Buddha szeretném megkérdezni, hogy az oldal főképe miért egy megvilágosodott félszemű karakter?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom soron kívüli kérdés, de ha már rászántam magam, hogy hozzászólok, gondoltam ezt is megkérdezem.

      Törlés
    2. A kötés takarta a szemét és nem látta a világot, a valóságot, de a kötést felemelte és most már látja a világot a valóságot olyannak amilyen. Ez lenne a szimbolikai magyarázata. Egyúttal ez is ennek a blognak a szellemisége, h "felnyissa" a szemed. Tudom, nem engem kérdeztél, de gondoltam leírom.

      Törlés
    3. Jó nekem ez a kikandikálók a "megvilágosodott" szememmel teljesen mást takar (vajon miért nem került le mind két szeméről a kötés).
      Azt hiszem talán neked is mond valami egyebet is a dolog, én tuti nem reklámoznám ezzel a blogomat..

      Törlés
    4. Bence, akit ott fent látsz, az lehet akár Justitia is, aki már nem (teljesen) vakon ítélkezik. Például.
      A többire rájössz, ha rákeresel és utánaolvasol.

      Törlés
  15. Megnéztem a video-t. Semmi gond nincs vele. Nagyon nagy szükségük van rá.

    Felülről nézve a népek között az amerikai nép (napnyugat) a legerősebb, és legakaratosabb nép, az energia ellenőrzésének a beavatottjai. De ugyanakkor szellemi szinten legnagyobb átverés áldozatai is. Semmit sem tartanak lehetetlennek, saját szerencséjük kovácsai. Jelszavuk "action", módszerük a kísérletezés.Munkához látnak, és nem hagyják, hogy kétségek vagy félelmek elriasszák őket. Csak drukkolni lehet nekik.Spirituális metamorfózison kell átesniük, és kell ehhez az akaraterő, hogy megszüljék az új Atlantiszt.
    Kelet(napkelet), az ellenpólus az intuíció és bölcsesség tárháza, az ottaniak introvertáltságukban könnyebben látják nyugati testvérük vergődését. Mi meg itt Európában teremtünk egyensúlyt kettejük között. És nekünk meg nagyon nagy szükségünk lesz a megfontolt, józan eszünkre :)

    VálaszTörlés
  16. Gyerekek! Nyugi van! Sok olyan dologról vitáztok aminek semmi értelme! Megpróbálom egyenesbe hozni a dolgokat ha megengeditek.

    A videó ami ebben a bejegyzésben van az igaz dolgokat takar. Ugyan az emberek akik előadják nem biztos, h pártatlan szabadság forradalmárok.

    Infowar és Jones, igazat mond, de túl dramatizálja a dolgokat és sokszor csak 1 irányba "vezet". Kezd az ember 1 guruhoz hasonlítani. Ráadásul az ő oldala az Infowars is ott szerepel a mainstream médiák közt. Erről ennyit!

    Anonymus, heh, ők 1 eszköz, őket ugyan azok találták ki akik az egész világot szervezik a háttérben. Az illuminati kártya játékban is benne vannak, pedig akkor még nem is léteztek. Ők 1 csoport akik forradalmárok és a saját elveik alapján akarják megváltani a világot. Később majd kiderül a létük értelme (segítek, uszítás, lázítás). Ismerek egyébként Anonymus tagot, elég nagy a tudatlanság a berkeik közt is. Sokan azt se tudják, h mit csinál a fej. Róluk is ennyit!

    Ne vitatkozzatok már politikai ideológiákról! Minden politikai ideológia ugyan az az érme, csak másik oldala. Nincs ilyen, h konzervatív meg liberális, csak EMBER van! Értem? Erről is ennyit!

    A zsidó témára itt reagálok mert ez a bejegyzés friss. Szóval értsétek már meg, h a zsidó nép ugyan olyan birka mint a többi nép. Jó, talán nagyobb birka, de már változnak. A zsidó nép vezetői egytől egyik zionista! Bocs, az itteni bankárok, politikusok egy része is zionista. Zionisták az egy ideológiai csoport mint a kommunista, kapitalista, náci, stb. Feltalálták őket és eszközként használják. A zsidó nép áldozat és már egyre többen látják be közölük is. Akik Magyarországot szipojozzák, azok csak azt állítják magukról, h zsidók, de valójában zionisták. A "zsidó" dologgal védik magukat, ez a pajzsuk. Ugye szegény zsidókat senki nem meri bántani mert csak ők haltak meg a második világháborúban. Az a több 10 millió ember nem számít.

    Szedjétek össze magatokat végre! Matrix = szabadkőműves alkotás. Biztos, h az aki ellenük megy annak okos dolog onnan idézgetni? Logika? Hát ez az, már megint nincsen...
    Persze el kéne dönteni akkor végre, h most ők jók vagy gonoszak. Összetett a válasz erre. Ezt is fejtsem ki? Jaj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ebből a liberális=konzervatívval nem értek egyet.:)

      Törlés
    2. Egen. Ez a összefoglaló hasznos volt. S csak két dolog, ami ezek kapcsán eszembe ötölt.
      1. Az Anonymus-os dolog tényleg nem olyan bonyolult. Elvégre ha valaki támogassa őket, majd idővel cserébe kér valamit. S még azon sem csodálkozom nem egyforma a felkészültségük/rálátásuk a tagoknak.
      2. A jó vagy gonosz kérdése meg... azért talán mégsem olyan összetett. Maradjunk annyiban, hogy a léte szükséges. Szelektál, inspirál, meg ilyenek...
      Elvégre hozzáértők szerint csak energia van, az meg hogy ki hogyan, meg mire használja... Ugye. (Bár elehet csipás a szemem és nem látja jól a lényeget.)

      Törlés
  17. anonymusról pár érdekes gondolat:

    http://www.youtube.com/watch?v=pzb8YWdD9oo

    VálaszTörlés
  18. "Matrix = szabadkőműves alkotás... Persze el kéne dönteni akkor végre, h most ők jók vagy gonoszak. Összetett a válasz erre."


    Utazásom során arra jöttem rá, hogy ahogy az ember egyre tudatosabban szemléli ezt a tragikomédiát, amiben fejlődni vagyunk hívatottak (!), ez a "jó vagy gonosz" kérdése egyre inkább háttérbe szorul, míg végül el is tűnik. Minden ami van szükséges. Csak gondold végig, hogy az ébredésedet mi váltotta ki? A szokásos, bőrruhádban eltöltött napi rutin, vagy valami addig nem ismert, váratlan, szikrát keltő információ? Ha ez megvan, akkor már csak azt kell megfejteni, hogy az információk nagy része kiktől származik. És már ott is vagy a felismerésnél, hogy valójában kik ébresztettek fel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hitler gonosz volt(mert o ellenuk volt)?
      Ha tudod a valaszt ra, akkor annak az ellenkezoje jon a szabadkomuvesekre :D

      Törlés
  19. a Mátrix az csak egy film, aminek az írói mindent összelapátoltak, rengeteg újszövetség van benne és ez összekeverve nagyon sokféle spirituális tannal, és erre az egészre rá van húzva egy klasszikus, intelligens gépek vs emberek közti szemben állás, mindez pedig azért hogy egy érdekes és ütős film legyen, ne csak egy egyszerű akció film, ennyi az egész

    VálaszTörlés
  20. Biztosan a háttérhatalom terjeszti ezeket a videókat, magukat angyaloknak kiadva, azt üzenve azzal, mondván:

    "Nézzétek Emberek! Ezt csináljuk veletek, ti pedig annyira marhák vagytok, hogy észre sem veszitek!Mert nem mertek nekünk nemet mondani!"

    Persze, csakis lázítani akarnak bennünket ezekkel a videókkal és a többi felszólaló, mint David Icke is lázítani akar minket. Akkor biztos Jézus is lázító volt. :) Ezt senki nem gondolhatja komolyan.

    A háttérkormány minden tagjával együttvéve fél tőlünk. Rettegnek attól, hogy sokan felébrednek, ők lebuknak és nem tudnak többé minket irányítani. Hogyan lehet a legjobban olyannal szemben védekezni, akitől félsz? Kelts abban is félelmet, hogy ő is féljen tőled! Ezért találták ki ezt a rengeteg negatív formációjú eszközöket, mert csak így tudnak bennünket kontroll alatt tartani.
    Ha a papoktól kezdve a politikusokon át annyira szeretnének minket, mint mondják, nem vezetnének félre minket.
    Múltkor voltam esküvőn, az egyik tanú elájult, csúnyán megütötte magát. A pap egy kis ideig nézte, hogyan siet a lány segítségére a rokonság, majd megszólalt: "Most már idefigyeljünk!" És ők beszélnek a szeretetről, Istenről... Amikor a "nyájának" egyetlenegy tagja sem érdekli őt.

    Persze őket sem szabad elítélni vagy haragudni rájuk, mert ők is megvezetett lelkek, akik úgy gondolják, hogy az a jó rendszer, melyben élnek.

    Pedig minden ott van a szemünk előtt. Látnunk is kellene, nem csak nézni. Nézzétek meg a következő oldal rövid videórészletét, mely a Szelíd motorosok című filmből van. Nagyon is rátapintottak benne az igazságra, csak gondoskodtak róla, hogy az igazság egy drogos-ittas szájából hangozzon el, hogy az emberek azt gondolják, biztos ama szerek hatása alatt állítja mindazt, amit mond, pedig valójában nagyon is igaz, amiről beszél:

    http://www.spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/10-a-magyar-ufo-nemkutatas/173-ha-majd-az-emberiseg-isteni-hatalommal-bir-a-sajat-sorsa-felett

    Fény és Szeretet Nektek!

    VálaszTörlés
  21. Üdv. Atlantis:) "Látnunk is kellene, nem csak nézni." => Nagyon jó gondolat.:) Ez olyan, mint amikor az ember "halálosan szerelmes" néz de nem lát, ő biztos nem volt ááá!
    Ne mondjátok már! De barátom őt láttuk egy másik fiúval...

    Ugyanolyan az életünk a földön, mint egy sunyi nő, belé zúgsz ezáltal, elveszi a megérzéseidet, megszólal a belső hang: "itt valami nem jó..." De mit csinálsz?
    Elnyomod, az igazi megérzésed, ami a legjobb iránytűd. Na ezzel a millióféle irányzattal, rémhírrel, pénzügyi válság... ezt érik el a " még gyenge",
    vagy fejletlen lelkeknél, a belső hang helyett az elméjükre hallgatnak, az pedig csalfa. A lélek olyan mint a végtelen univerzum, sokkal több, mint amit én leírhatnék róla,
    még én is csak ismerkedek vele.:)

    VálaszTörlés
  22. Nagyon el vannak tévedve itt az emberek... Miért hiszi azt mindenki hogy az Anonymus egy csoport? Mikor meghallják, mindenki unatkozó hackerekre, álruhás illuminatikra, rejtőzködő cionistákra gondol. Pedig NEM!
    Az Anonymus egy eszme!
    Ezek az emberek, akik a videókat, a feltöréseket csinálják, nem ők az Anonymus. TE MAGAD VAGY az Anonymus, ha hiszel az eszmében. És te csináltad a feltöréseket? NEM!
    Egy eszme lehet jó dolog, de mikor azt az emberek saját maguk értelmezik, és a nevében cselekednek, az már az ő saját cselekedetük, nem pedig az eszményé.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen pontosan! Az eszme az ami fennmarad! És ez így van jól, így változik a világ!

      Törlés
  23. Nem tudom, hogy mi a véleményem erről a videóról. Egyfelől teljesen egyetértek a problémákkal melyeket felvet, viszont a film nézése közben olyan érzésem támadt, hogy azt szeretnék vele sugallni, hogy a megoldás az ha jól szétrúgjuk a rendőrsorfalat. Erőszakból már van bőven elég a világban. Lehet más megoldásokat kéne keresni. Erőszakot pedig maximum csak önvédelemből alkalmazni, de semmiképp sem a NO. 1. eszközként gondolni rá.



    Elsőként lehet a célokat kellene tisztázni, mivel azok más-más kérdéseket vetnek fel:

    Például lehet az a cél, hogy kényelemben és szórakoztatva érezze magát az ember. A kérdés az, hogy mikor megy az RTL -en a Barátok Közt, és hol a TV távirányítója? Nyilvánvalóan akinek ez a célja az ezen a blogon ritkán fordul meg, és ezt a hozzászólást végképp nem olvassa:)

    Akár egy nem tudatosan kitűzött cél lehet, az is hogy "nekem mindig igazam legyen". Kérdés, hogy ezt hogy tudom mindenkivel elhitetni? Például ezzel a mondattal: "Ugye ugye én megmondtam, hogy nem fog sikerülni!"

    Az Iluminátit elzavarása is lehet egy cél. Oké, de ha sikerül is ezt elérni mi lesz utána? Kellenek-e akkor majd vezetők? És ha igen, hogy választjuk ki őket?

    Vagy lehet az a cél, hogy mindannyiunk számára élhetőbb világot hozzunk létre. Vannak-e olyan értékek amik mindenki számára fontosak? Több szeretetet érezni, harmóniában lenni önmagammal és másokkal, szabadnak lenni, megértve lenni, nagyobb bőségben élni stb...:)


    Ez a film, vajon milyen célokat szolgál?

    VálaszTörlés
  24. A mi országunk sem mentes a fertőzéstől.
    "Főbb látnivalók Budapesten" http://pirospirula.blogspot.hu/
    Érdemes elolvasni?! D

    VálaszTörlés
  25. Üdvözletem.
    Én többségében csak megfigyelem az embereket, a különböző információkat. Hallgatok (és hallok), nézek (és látok) közben levonom a konzekvenciákat. Amit már eme mikroközösségben is észrevettem, hogy vannak akik azt hiszik "ébren" vannak, pedig mélyebben már nem is "aludhatnának."

    VálaszTörlés
  26. e41f4654-ccc5-11e1-ba7c-000bcdcb5194:)?
    "Amit már eme mikroközösségben is észrevettem, hogy vannak akik azt hiszik "ébren" vannak, pedig mélyebben már nem is "aludhatnának." "

    Mindenki saját sorsának kovácsa, mint ahogy te is, kigúnyolhatunk bárkit, nézzük le őket, biztos hülyék, és álomvilágban élnek..:)Ha így élnék, gondolkoznék, mint pl. Te rengeteg embert lenézhetnék, átverhetnék, játszhatnék az emberekkel, meglenne hozzá a tehetségem, hidd el, de ebben nekem semmi örömöm nem lenne, tudom ezzel csak a saját sorsomat hátráltatnám.. Te döntesz, ilyen lelkű ember maradsz, vagy megpróbálsz máshogy viszonyulni az ember társaidhoz, magadnak teszel vele a legjobbat!

    Jelenleg mindannyian mélyen vagyunk a 3d-ben, de nem mindenkire hat ugyanolyan erősen az "ereje". Akire erősen hat ez a negatív dimenzió, retteg minden naptól, azt érzi az élet ennyiből áll, és neki csak itt kell helytállnia. Az emberek többségének nagyon nehéz elfogadni az igazi létet, ezért minden előrébb járó lelket, rögtön támad, mert az szerinte álomvilágban él, az ő elképzeléseibe, élettapasztalataiba, nem illik bele...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindennel egyetértek kivéve a "negatív dimenzió" kifejezéssel. Szerintem nincs ilyen, ez csak a poláris gondolkodásunk terméke. Idézem Molnár Edit írónőt:

      "Hiszen valóban úgy tűnik sok szempontból, hogy világunk immáron bolygóméretűre kiterjedően a vesztébe rohan. Aminek megítéléséhez még olyan információkra sincs szükségünk, hogy tudjuk, milyen veszélyekkel jár a globalizáció, a mértéktelen gazdasági növekedési kényszer, mely mindnyájunkat sakkban tart, az ökológiai krízis és számtalan világjelenség, ami rossz közérzetet okoz bennünk. Elegendő a saját hétköznapi életünkre tekintenünk és érezzük, hogy valami nagyon nincs rendben, valami itt túlpörög, folyton hajszol bennünket előre, nem tudni, hova. Nincs megállás, nincs megnyugvás, nincs béke, egyre kevesebb bennünk és körülöttünk a harmónia. Van viszont stressz, törtetés, állandó pénzgondok, marakodás, ellenségeskedés, ellenségképek burjánzása. Mintha csapdába estünk volna: börtönbe zár, gúzsba köt bennünket technikánk fejlettsége, s annak átkai, mérhetetlen pénzorientáltságunk. A fogyasztói társadalom kisebb-nagyobb buktatói fenyegetnek állandóan; az irányított média-félrevezetés, a politikai manipuláció, az értékválság számtalan megjelenési formája naponta zavart okoz bennünk. A feszültség pedig kint is - a nagyvilágban - és bent is - otthonainkban - egyre nő. Ezért mára már sokan keresik szinte görcsösen a kiutat. Ki kellene innen szabadulni! De hogyan?

      Mindenekelőtt meg kell érteni, hogy ez nem egy börtön, nem egy büntetőtelep, hanem azoknak a tudatoknak anyagi feltételekhez kötött ideiglenes lakhelye, akik pontosan ilyen fizikai körülményekre vágynak, a végletesen polarizált anyagi világot tartják megfelelőnek ahhoz, hogy önmagukat abban valósítsák meg.

      Értsétek meg a lényeget! Ha egy olyan fajta anyagvilág, mint amiben éltek, a ti idő-felfogásátok szerint hosszú szakokon keresztül nem maradna fenn - szolgálván azokat a fejletlenebb, polaritásokban gondolkodó tudatokat, akiknek kifejezetten ilyen létsíkokra van szükségük fejlődésükhöz -, akkor ezek a tudatok sosem juthatnának el a teljességhez. Pontosabban: sosem ismernék fel, hogy eleve mindig is benne éltek-élnek a teljességben. Az is igaz viszont, hogy miközben ők a polaritás-világokban lassacskán közelebb érkeznek önmaguk teljességéhez, fenn is tartják és egyben folytonosan újjá is teremtik a maguk gondolaterőivel azt a dimenziót, melyben léteznek. Ez a földi létsík tehát attól is olyan, amilyen, és nem másmilyen, amit ezek a tudatok vágyvilágukból származóan sugároznak bele. A korlátlanabb tudatok, továbbá a tökéletesen teljes tudatúak, végül pedig az Isten, azért nem szüntetik meg az ilyen létszinteket, mert kiválóan átlátják, hogy a korlátozott tudatúak tapasztalatszerzésének pontosan ezek a világok felelnek meg.

      Ez az emberiség, mely ma itt ezen a Földön él, azért nem képes megalkotni végső értelemben vett tökéletességeket, mert tagjainak többsége nem éli magában azt a fokú tökéletesség-vágyat, ami ehhez szükségeltetne. Ez pedig a korlátozottságuk következménye. Akik ugyanis emberként elérik a teljesség bizonyos fokát, azok az általatok sajátosan emberinek érzékelt karmából, sorsból, az anyagból, a fizikai világok ellentmondásosságából ki is emelkednek. Ha pedig ebből kiemelkedtek, akkor nekik már nem kötelező leszületniük például erre a Földre. Ettől függetlenül közülük is sokan vissza-visszajárnak ide, de elsősorban azért, hogy a földi átlagszintet meghaladó tudatosságukkal tanítsák az anyagvilághoz, karma-működésekhez még erősen kötődő embereket, vagyis személyes példát mutassanak arra, hogy abban harmonikusan élni milyen módokon lehet."

      ---

      Én nem találtam még ennél jobb magyarázatot Mindenre.

      Törlés
    2. Ez így van ! :)
      Molnár Edit 1-2 könyve fent van a neten, sajnos már nem kapható.
      Érdemes elolvasni.
      http://rapidgator.net/file/26105959/Moln%C3%A1r_Edit_Az_%C3%9Ar_Evang%C3%A9liuma_I..pdf.html
      http://rapidgator.net/file/30893999/Moln%C3%A1r_Edit_Az_%C3%9Ar_Evang%C3%A9liuma_II..pdf.html

      Törlés
  27. e41f4654-ccc5-11e1-ba7c-000bcdcb5194:
    Köszi, hogy eszembe juttattad ezeket a gondolatokat!
    Mit jelent az, hogy "ébren" lenni? Hol van a határ, az "ébrenlét" és az "alvás" között?
    Lehetséges-e az, hogy bizonyos emberekhez képest én éber vagyok, míg másokhoz képest alszom?
    "Ébren vagyok." - Ez a kijelentés teljes életemre vonatkozik, vagy lehet értelmezni részterületekre is?
    Van olyan egyáltalán, hogy valaki "felébredt"? És ha igen, az milyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki valóban felébredt, az már nem itt él ezen a vásznon pajtás.

      Törlés
  28. Mazsola! Ez egy, egy tökéletes magyarázat. Igazad van, nem fogalmaztam jól,
    nem nekem negatív a 3.d...:)

    Kedves "kételkedők, máshogy látók".:) Figyeljetek:
    "...a korlátozott tudatúak tapasztalatszerzésének pontosan ezek a világok felelnek meg. " =>Ti most itt jártok az igazi életetek útján. Nincs ezzel semmi baj,
    mindenki átesik rajta.

    Mi hülyék, mély alvók, szeretett rezgők... ezért vagyunk itt=>

    "Ha pedig ebből kiemelkedtek, akkor nekik már nem kötelező leszületniük például erre a Földre. Ettől függetlenül közülük is sokan vissza-visszajárnak ide, de elsősorban azért, hogy a földi átlagszintet meghaladó tudatosságukkal tanítsák az anyagvilághoz, karma-működésekhez még erősen kötődő embereket, vagyis személyes példát mutassanak arra, hogy abban harmonikusan élni milyen módokon lehet."

    És ha majd egyszer úgy érzitek, úgy is éltek(harmóniában), hogy: "Tényleg igaza volt azoknak a dilibogyóknak." Akkor majd itt lesztek=> "végső értelemben vett tökéletesség":)

    VálaszTörlés
  29. @sensr, a kérdéseidre még nem lehet válaszolnom, egyébként ha eljutsz oda, minden amin gondolkodsz egyszerre lényegtelen és kikerülhetetlen.

    VálaszTörlés
  30. Ajánlok figyelmetekbe valamit. Már LÉTEZIK egy szárny nyitogatás, ami konkrétan az Apostoli Magyar Királyságot akarja visszahozni. Meg lehet nézni, el lehet gondolkodni rajta, de bármilyen viccesnek is tűnhet egyeseknek, ez az ember magát a kulcsot mutatja meg nekünk. A nevét pont azért nem írom le, mert, hogy aki elkezdni keresni, az beleütközzön azokba a dolgokba, amik pont arról szólnak, hogy illegitim módon mik történtek és LEGITIM MÓDON MIK TÖRTÉNHETNEK, HA AKARJUK. Egyébként az ürge irtó elszánt, de ha neki nem sikerül, másnak még sikerülhet. Videókat is láthattok róla, van koncepciója arra való tekintettel, hogy mi történjen, ha újra királyság volnánk és hát merőben más lenne az élet, mint most ebben a mocskos kapitalista világban.

    SBG Buddha !!!
    neked különösen ajánlom, csak annyit kérek, kicsit járj utána, nem tartanám rossz ötletnek, ha készítenél egy összefoglalót ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. Én legalább is szeretném, ha mi váltanánk meg a világot. (a jóslatok ezt mondják!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eridj fiam Borbélyhoz! ;-)

      Törlés
    2. atya isten, ez már sok... utána kéne nézni hogy miféle dolog is az a királyság, ami betolakodott a magyarság életébe egyszer réges rég.
      http://www.magyarfoldre.hu/hirek/szent_istvan

      Törlés
    3. Bálint, azért ennél egy kissé bonyolultabb ez az Estván kérdéskör... Racionálisan szemlélve az első ötszáz évet nyugodtan nevezhetjük sikeres tündöklésnek. Érdemes megnézni azt a videót, ami néhány percbe sűríti Európa ezer évét, az első felében a Magyar Királyság, mint a szikla, áll a körülötte őrjöngő káoszban. Nem volt biztonságosabb élettér a Kárpát-medencénél ötszáz évig!

      http://www.origo.hu/tudomany/20120517-europa-ezereves-tortenelme-egy-latvanyos-animacion.html

      Ez idő alatt nem a nyugat pénzén éltünk, de ez nem jelenti azt, hogy aaz aknakukacok ne próbálkoztak volna befolyást szerezni (lásd. Grandpierre: Királygyilkosságok). 5 évszázad kellett az aknamunkának felmorzsolni a magyar védelmet, amin előtte évezredekig nem ejtettek sebet! Ez nem kis teljesítmény, ismerve az "ellenfél" hatalmát ezen a bolygón.

      István szerepe látszólag tényleg az volt, hogy kiírtsa a magyar szellemiséget gyökerestül, de a végén mégsem ez történt. Vagy nem magyarul írkálunk itt? Van itt olyan, aki ne tudná bármikor megtanulni a róvásírást? Vagy van itt olyan, aki nem hisz a Teremtő Istenben? Vagy nem tündököl a népművészet, népzene, néptánc ismét?

      Így végignézve az elmúlt egy évezredet ki kell jelenteni, hogy bár anyagi értelemben az ellenünk szervezkedő erők szarrá vertek, de szellemi értelemben, ahol az igazi csata folyt, karcolást sem ejtettek! Sőt, ha jobban megnézzük Árpádék kb. ötszázezren jöttek haza, ma itt élünk tízmillióan, (amiből alsó hangon is van legalább ötszázezer igaz szívű magyar), szóval ez a népírtási akció sem volt túl sikeres. A génjeinkben átöröklődött a tudás, a magyarnak leszülető lelkek pedig mindig is hozták a szükséges pluszt.

      Szóval fej a fejjel gyerekek, semmi nem veszett még el.

      Törlés
    4. Ha lenne öccázezer, nem gondolom hogy itt tartanánk, ahol például a pirospirula új cikkjében be vagyon mutatva.
      Hanyan tudják ma már az igaz magyar történelmet? Hanyan gondolnak a táltosokra és sámánokra pogány sátánisták helyett gyógyitóként? Hanyan fognak kezükbe ma íjat, és hanyan ismerik a rovásírást? Tizenhatmillió magyar emberből hatmillió az, aki elszakíttatott a szülőhazájától, és aztán a "magyarok", 2004 december 5.-én megszavaszták azt, hogy ne lehessen magyar állampolgárságuk azoknak az embereknek.
      És főként gondolnék itt a fiatal generációra, mert azoknak lenne feladatuk tovább vinni a jövőt, a nemzetet. De nézz fel pár oldalra ahol ez a korosztály fórumozik, a magyar-idegen nyelvű szavak száma majdhogynem megegyezik minden mondatukban. A nyelv atomjaira lett morzsolva. Nem egy meg nem kettő tizenéves kiscsaj mászkál amerikai zászlót mintázó felsőben! Sőt, aki a magyarsággal kapcsolatos ruházati cikket mer hordani az ki lesz taszítva.
      Mi ma a magyar szellemiség? Pálinkát iszogatva meccset nézni? Vagy paprikát rakni a sajtburgerbe? Pesszimista vagyok talán, de az biztos hogy ha így folytatjuk a magyarságból olyan amerikai egyesült államok szintű népi hagyomány fog mutálódni, hogy egyszerűen mindenki elfelejti a gyökereit.

      Törlés
    5. nem vagy pesszimista, reálisan látod a dolgot

      Törlés
    6. már a közelmúltat sem ismered... azt szavazták meg, hogy legyen, csak kevesen voltak.

      Törlés
    7. orly? mi lett a vége, igen vagy nem?

      Törlés
    8. A magyar szellemiség létezését ékesen bizonyítja ez az oldal is. Nem a pánikkeltő híreivel, hanem a magas szintű tudásról tanúskodó hozzászólások mennyiségével.
      És a fiatalság bolondság. Néhány éve még én is irtottam a CT-ket a counter-strike-ban (naná, hogy tenorista voltam!), és ennél sokkal több elképzelésem nem is volt a közeljövőről. Az ember változik, folyamatosan fejlődik. Nem kell lebecsülni a fiatalokat, idővel beérik a gyümölcs.
      És különben is sosem a milliók számítottak igazán, hanem az a néhány ezer főnyi szellemi elit, amelyik ma is megvan, csak eddig csendben háttérbe szorult. Mi ez az elmúlt 20 vagy 100 év a magyarság évezredeiben?

      Isten malmai lassan őrölnek, de őrölnek.

      Törlés
    9. Bálint:
      Magam sem vagyok pesszimista... vagy legalábbis nem mindig.
      Viszont az tényleg elég érdekes dolog, hogyha valami mód kinyilvánítod nemzeti hovatartozásod/érzelmedet mingyán telemegy sokak okos kis buksija mindenféle fura gondolattal, oszt rögtön rasszista/neonnáci/Jobbikos, meg franctugya minek elhordanak. Pedighát... minimum idehaza azért az ember gyereke joggal elvárhatná, hogy ne köpködjék meg a nemzeti jelképek hordása miatt.
      A mai fiatalok meg... ehh... Persze vannak azért páran, akikre nem hatott ez a globalizációnak nevezett elmebajnokság. Csakhát... kevesen.

      Viszont, azért nem hiszem, hogy szem elől fogjuk téveszteni a gyökereinket. Elég csak leszaladni a bótba, annyi gyökeret látsz közben, egy jódarabig nem feleded el őket. :D

      A mókát félretéve. Azért ha nincs is ötszázezer, de azért egyre többen vannak, akik a hagyományok felé fordulnak. S a maguk erejéből megkeresgélik a történelmi cafatkákat, ha mán az oskolában nem úgy, meg nem azt tanították nekik. És ez hasznos. Mer közben rányílik egyéb dolgokra is a szemecskéjük, meg gondolkodnak (ami ugye veszélyes... néha).

      Mazsola:
      Azt kell mondjam kicsit talán optimista vagy ezzel a magyarságtudattal kapcsolatban. (De lehet neked van/lesz igazad.) Ha csak azt nézem, hogy mostanában milyen előszeretettel taposgálják kicsiny hazánkat minden irányból. Főleg ugye "kedves" szomszédaink (akikkel ugye ilyen jó még sosem vót a kapcsolatunk vezetőink szerint). Idehaza meg szinte kötelező jelleggel köpködik azokat a személyeket, akik az elmúlt időszakban letettek valamit az asztalra, s egy élet munkájával nevet szereztek maguknak. Nomeg, öregbítették az ország hírnevét.
      Pl. Makovecz Imre (akit azért többen nem kedveltek befolyásosabb berkekben), Hofi Géza (aki ugye egyesek szerint belbiztonsági meg kommenista vót ezért, amit a humor terén művelt az már nem is teljesítmény), és még lehetne sorolni a költőket, írókat, zenészeket, sportolókat, stb... (Akit érdekel az úgyis kibogarássza.)

      Viszont ha mán Estván, meg a nagy országépítése...
      Azt talán meg tudom érteni, hogy abban az időben mikor hatalomra jutott (ültették(?)) nem túl sok esélye volt a Koppány képviselte vonalnak, lévén akkoriban már eléggé combosodott a Kereszt mindenfele, oszt amire rávetült az árnyéka ugye...
      Szóval az azért becsülendő, megszervezett egy olyan államot, ami párszáz évig tartotta magát a nagy kavarodásban. Hogymost kikkel, meg hogyan, meg milyen áron azt hagyjuk. (Én személy szerint nem vagyok meggyőződve róla ez volt a legjobb nekünk. Deugye én nem bírom a Kereszt jelét, meg a Koppány képviselte vonal mindig is jobban kedvemre vót, deugye...)
      Nem vagyok tök boldog a tudattól, elkopik lassan az ilyen szavak értelme, mint pl. hazaszeretet, nemzet, becsület, család, tisztelet. De cserébe van pláza, McDonalds, melegbüszkeség, stb.
      Nem tűnik jó cserének.

      Törlés
    10. "Nem vagyok tök boldog a tudattól, elkopik lassan az ilyen szavak értelme, mint pl. hazaszeretet, nemzet, becsület, család, tisztelet. De cserébe van pláza, McDonalds, melegbüszkeség, stb. "

      És akinek még ez sem elég, annak ott van a szeretetrezgés, felemelkedés, paradigma-váltás, Galaktikus föderáció, hárp, kemtrélsz, climate-gate, háenenegy, illumináti, vagy épp a fenntartható fejlődés ! :)
      Senki se mondhatja hogy nem vagyunk kellően lekötve és ellátva agyalni-valóval!

      Törlés
    11. Azért még tényleg rendbehozható pár dolog. Végtére is ezek a fiatalok nem fognak nagy port kavarni soha, vagy az árufeltöltős melóban vagy a magánéletben de mindig el lesznek foglalva.
      A másik meg, Mazsola abban igazad van, hogy van egy fejlődő réteg. Érdemes megnézni az ökofalvakat, amiből több és több van, vagy ugye azokat az értékeket amikről Géczy Gábor és társai beszélnek, van ilyen is. Bár én csak a mennyiséget néztem az elébb, de rá kellett jőjjek hogy nem az a mérce.
      Hát meglátjuk hány embőcke fog még átállni a sithektől a jedikhez, meg fordítva aztán ahogy borul a bili a mi fejünk is úgy ázik

      Törlés
    12. Szerintem ezzel a magyarság tudattal, sok ember úgy van mint a kisfiú a kislánnyal. "Tetszik, tetszik, de olyan ciki lenne ha ez kiderülne, úgyhogy inkább meghúzom a haját."
      Egyre több és több ember van aki keresi a Barátok Közt - Híradó - Való Világ Szentháromságon kívüli dolgokat. És ahogy nem szükséges a jó egészségügyhöz az, hogy mindenki orvos legyen, úgy nem szükséges a változáshoz sem hogy mindenki Géczy Gábor videót nézzen.

      Törlés
    13. De attól még sok esetben hatványozottan tanácsos.

      Törlés
  31. A magyar szellemiségről egy erdélyi fiataltól.
    http://erdelyfalu.erdely.ma/8_almaim/_almaim.htm

    VálaszTörlés
  32. EBBEN MINDEN BENNE VAN !!!! ÉBREDJ ! ÉBREDJ !
    (Egy előző hozzászóló írását idemásolom, annyira fontos !

    Mazsola2012. augusztus 28. 13:34

    Mindennel egyetértek kivéve a "negatív dimenzió" kifejezéssel. Szerintem nincs ilyen, ez csak a poláris gondolkodásunk terméke. Idézem Molnár Edit írónőt:

    "Hiszen valóban úgy tűnik sok szempontból, hogy világunk immáron bolygóméretűre kiterjedően a vesztébe rohan. Aminek megítéléséhez még olyan információkra sincs szükségünk, hogy tudjuk, milyen veszélyekkel jár a globalizáció, a mértéktelen gazdasági növekedési kényszer, mely mindnyájunkat sakkban tart, az ökológiai krízis és számtalan világjelenség, ami rossz közérzetet okoz bennünk. Elegendő a saját hétköznapi életünkre tekintenünk és érezzük, hogy valami nagyon nincs rendben, valami itt túlpörög, folyton hajszol bennünket előre, nem tudni, hova. Nincs megállás, nincs megnyugvás, nincs béke, egyre kevesebb bennünk és körülöttünk a harmónia. Van viszont stressz, törtetés, állandó pénzgondok, marakodás, ellenségeskedés, ellenségképek burjánzása. Mintha csapdába estünk volna: börtönbe zár, gúzsba köt bennünket technikánk fejlettsége, s annak átkai, mérhetetlen pénzorientáltságunk. A fogyasztói társadalom kisebb-nagyobb buktatói fenyegetnek állandóan; az irányított média-félrevezetés, a politikai manipuláció, az értékválság számtalan megjelenési formája naponta zavart okoz bennünk. A feszültség pedig kint is - a nagyvilágban - és bent is - otthonainkban - egyre nő. Ezért mára már sokan keresik szinte görcsösen a kiutat. Ki kellene innen szabadulni! De hogyan?

    Mindenekelőtt meg kell érteni, hogy ez nem egy börtön, nem egy büntetőtelep, hanem azoknak a tudatoknak anyagi feltételekhez kötött ideiglenes lakhelye, akik pontosan ilyen fizikai körülményekre vágynak, a végletesen polarizált anyagi világot tartják megfelelőnek ahhoz, hogy önmagukat abban valósítsák meg.

    Értsétek meg a lényeget! Ha egy olyan fajta anyagvilág, mint amiben éltek, a ti idő-felfogásátok szerint hosszú szakokon keresztül nem maradna fenn - szolgálván azokat a fejletlenebb, polaritásokban gondolkodó tudatokat, akiknek kifejezetten ilyen létsíkokra van szükségük fejlődésükhöz -, akkor ezek a tudatok sosem juthatnának el a teljességhez. Pontosabban: sosem ismernék fel, hogy eleve mindig is benne éltek-élnek a teljességben. Az is igaz viszont, hogy miközben ők a polaritás-világokban lassacskán közelebb érkeznek önmaguk teljességéhez, fenn is tartják és egyben folytonosan újjá is teremtik a maguk gondolaterőivel azt a dimenziót, melyben léteznek. Ez a földi létsík tehát attól is olyan, amilyen, és nem másmilyen, amit ezek a tudatok vágyvilágukból származóan sugároznak bele. A korlátlanabb tudatok, továbbá a tökéletesen teljes tudatúak, végül pedig az Isten, azért nem szüntetik meg az ilyen létszinteket, mert kiválóan átlátják, hogy a korlátozott tudatúak tapasztalatszerzésének pontosan ezek a világok felelnek meg.
    Ez az emberiség, mely ma itt ezen a Földön él, azért nem képes megalkotni végső értelemben vett tökéletességeket, mert tagjainak többsége nem éli magában azt a fokú tökéletesség-vágyat, ami ehhez szükségeltetne. Ez pedig a korlátozottságuk következménye. Akik ugyanis emberként elérik a teljesség bizonyos fokát, azok az általatok sajátosan emberinek érzékelt karmából, sorsból, az anyagból, a fizikai világok ellentmondásosságából ki is emelkednek. Ha pedig ebből kiemelkedtek, akkor nekik már nem kötelező leszületniük például erre a Földre. Ettől függetlenül közülük is sokan vissza-visszajárnak ide, de elsősorban azért, hogy a földi átlagszintet meghaladó tudatosságukkal tanítsák az anyagvilághoz, karma-működésekhez még erősen kötődő embereket, vagyis személyes példát mutassanak arra, hogy abban harmonikusan élni milyen módokon lehet."
    Én nem találtam még ennél jobb magyarázatot Mindenre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van ! :)
      Molnár Edit 1-2 könyve fent van a neten, sajnos már nem kapható.
      Érdemes elolvasni.
      http://rapidgator.net/file/26105959/Moln%C3%A1r_Edit_Az_%C3%9Ar_Evang%C3%A9liuma_I..pdf.html
      http://rapidgator.net/file/30893999/Moln%C3%A1r_Edit_Az_%C3%9Ar_Evang%C3%A9liuma_II..pdf.html

      Törlés
  33. Egy friss materiális hír:

    4 amerikai katonát bevádoltak, hogy szervezkedtek az Obama-kormány megdöntésére, meg gátat akartak robbantani, meg terményeket mérgezni, stb..
    Még nem találtam konkrétumot, a Klub rádió híreiben mondták most.

    Kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből.

    VálaszTörlés
  34. http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120822-mi-lehetett-a-baj-detarival.html

    a fradinál is megjelenik a piramis :))))))))

    VálaszTörlés
  35. Egy régebbi cikked kapcsán csatolnám ezt a linket. http://toochee.postr.hu/new-york-tetoinek-titka

    VálaszTörlés
  36. "most of these people are not ready to be unplugged" :D
    http://www.youtube.com/watch?v=jGw3iuh82jo
    BTW Zion matrixban :)

    VálaszTörlés