2012. augusztus 16., csütörtök

Állj meg egy pillanatra "Őrült Világ" ! És nézd meg: "A békés harcos útja"



"Mindenütt megszokott arcok vesznek körül, Elnyűtt helyek, Elnyűtt arcok...
Nagyon korán van még A napi versenyükhöz, Mely a semmibe tart, Sehova sem vezet

S a könnyeik töltik meg az üvegjeiket....




Nincs kifejezés, semmi kifejezés
Elrejtem a fejemet, el akarom fojtani a szomorúságomat..... Nincs holnap, nincs holnap....

Egy kissé mulatságosnak találom, s egy kissé szomorúnak:
Az álmaim, amelyekben haldoklom, a legjobbak, amelyeket valaha álmodtam.

Nehezemre esik elmondani, Hisz' nehezemre esik feldolgozni, 
Amikor az emberek körbe-körbe rohangálnak,
Hogy ez egy nagyon-nagyon..... ŐRÜLT VILÁG....Őrült világ....

A gyerekek arra a napra várnak, amikor jól érezhetik magukat:
A boldog születésnap, A boldog születésnap....
Melyet azért tartanak, hogy minden gyerek érezze azt, amit érezni kellene,....
Ülj le és hallgasd !

Iskolába mentem, Nagyon ideges voltam, Senki sem ismert, Senki sem ismert......

"Jó napot Tanár Úr ! Mondja..., mi a lecke ?"
Keresztülnézett rajtam, keresztülnézett rajtam...


Egy kissé mulatságosnak találom, s egy kissé szomorúnak:
Az álmaim, amelyekben haldoklom, a legjobbak, amelyeket valaha álmodtam.

Nehezemre esik elmondani, Hisz' nehezemre esik feldolgozni, 
Amikor az emberek körbe-körbe rohangálnak,
Hogy ez egy nagyon-nagyon..... ŐRÜLT VILÁG....Őrült világ....

Nagyítsd fel a Világodat !.......Őrült világ !

DAN MILLMAN : A BÉKÉS HARCOS ÚTJA

22 megjegyzés:

  1. A film a könyvhöz képest ratyesz, aki megteheti szabadidejében a könyvet is bújja át.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. (Három hozzászólóból kettő saját magáról állitott ki szegénységi bizonyitványt - névtelenül :D )

    Kulcsok:
    Donnie Darko:
    http://www.youtube.com/watch?v=5MyMOi4LEr4
    egy kis olvasnivaló :
    http://www.donniedarko.org.uk/philosphy-of-time-travel/
    +nézzetek Ancient Aliens-t (History és H2 csatornán, sok rész fent van magyarul tecsőn)

    A békés harcos útja meg egy film. Egy rétegnek. Nem olvashat mindenki Platónt.. de valahogy őket is meg KELL szólitani..

    VálaszTörlés
  5. A végén csak ő szégyellte el magát annyira, hogy letörölte. Én nem tudom ez az "ismeretlen" miért nem a saját blogjában terjeszti a Bibliáját és ha már ennyire fanatikus fundamentalista hívő, akkor miért állandóan a gyűlölet, a sértettség, agresszió süt a szavaiból ?

    A Békés Harcos útja igenis egy nagyon tanulságos, igazi igazságkereső regény és film.
    Akinek ez is "ZS"-kategória, azzal nem sok kezdenivalónk van. Nekünk legalább is semmi.

    Na lazuljatok egy kis zenével és filmezéssel......

    zplus ajánlotta Ancient Aliens minden részéből tudtok beépíteni, ami jó lesz a megértéshez ! De ezt Ti már tudjátok szerintem....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buddha, ha még nem vetted volna észre, az egész internet tele van velük minden ország is. Ezek a vallási fanatikusok gyakorlatilag minden feltöltést, blogot, cikket, stb. megtalálnak ami csak nyomokban érintik a spiritualitás vagy vallás témáját, vagy valami tudományos téma a világról. Ugye az összeesküvés elméletes témákat mondanom sem kell, azok is első számú célpontok számukra. Sőt, ha valaki csak olyat szól hozzá egy adott témához már felbukkannak. Szóval, készülj fel arra, h fogsz még te is támadásokat kapni tőlük és mások is.

      Remélem egyszer 1 belém köt, régen szórakoztam ilyenekkel. XD

      Törlés
    2. Persze aki tudja, h a 3. világháború miről szól, az érti, h ezek honnan, mért jönnek/vannak. Alakul a dolog...

      Törlés
  6. Ancient Alienst inkább feliratosan nézzétek, mert én már régóta nézem és idegesítő a magyar kommentátor hangja. Peace :)

    VálaszTörlés
  7. Ki tette fel már magának ezt a kérdést?
    http://www.youtube.com/watch?v=XzmcYXXKDuw&feature=related

    VálaszTörlés
  8. 1 óra 30 körül nem játssza tovább. Csak a zöld háttér van. Nektek is? :-\

    VálaszTörlés
  9. Tévedtem.. csak beágyazva nem ment tovább :-)

    VálaszTörlés
  10. Németh János: Ha tudsz valamit, ki vele. Én pl. még nem tudom ezt a 3 v.h.-s dolgot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. János erre gondolhatott, vagy legalábbis nálam így csapódott le amit korábban egy tanulmányban Dr. Drábik János ismertetett:

      Milyen lesz az új világrend?
      http://mek.oszk.hu/06800/06897/html/0204.htm

      "Szigorúan titkos!
      "A csendes háború néma fegyverei"
      ...

      Ennek a publikációnak a megjelentetésére a "csendes háborúnak" nevezett 3. VILÁGHÁBORÚ 25. évfordulója alkalmából kerül sor, amely szubjektív biológiai fegyverek, másrészt néma fegyverek segítségével folyik. Ennek a háborúnak, valamint stratégiájának és fegyvereinek a bevezető ismertetését tartalmazza ez a könyv.

      1979. május/74-1120

      ... ...

      A néma fegyverek leírása és bemutatása

      Azt várjuk el a néma fegyverek megalkotóitól a saját működési területükön, amit a szokásos fegyverek készítőitől elvárunk. A néma fegyverek "helyzetekkel lőnek" golyók helyett. Adatfeldolgozást végeznek kémiai reakció (robbanás) előidézése helyett. Adathordozó elektronikus jel keletkezik lőporral töltött golyócska helyett, és egy computer adja le a "lövést" fegyver helyett. A mesterlövész szerepkörébe egy programozó lép. A parancsokat pedig bankvezér adja ki tábornok helyett. A néma fegyverek nem csapnak zajt a robbanásukkal, nem okoznak látható testi vagy szellemi sérüléseket, és nyilvánvaló módon nem zavarják senkinek sem a mindennapi életét.

      De a tájékozott ember számára - aki tudja, hogy mire kell figyelnie -, jól felismerhető a zajuk, és az általuk okozott testi és lelki sérülés is, amellyel kétségtelenül megkárosítják a társadalom mindennapi életét. Az átlagember nem képes megérteni ezeket a fegyvereket, és azt sem tudja elhinni, hogy fegyverrel támadtak rá, és erőszakot alkalmaztak vele szemben. A társadalom ösztönösen érezheti, hogy valami nincs rendben. De a néma fegyverek technikai tulajdonságai miatt nem képes érzéseit racionális módon kifejezni, vagy a problémát az értelmével megoldani. Emiatt az érintettek nem tudják, miként kérjenek segítséget, miként cselekedjenek közösen, hogy megvédhessék magukat ezek ellen a fegyverek ellen. Amikor egy néma fegyvert fokozatosan vetnek be, akkor a nyilvánosság hozzászokik a jelenlétéhez, és megtanulja ennek a fegyvernek a támadását türelmesen elviselni. Egészen addig tolerálja, amíg a nyomás - a lelki vagy gazdasági stressz - nem túlságosan nagy, és nem borítja ki őket. Éppen ezért a néma fegyverek egyfajta biológiai hadviselést jelentenek. Megtámadják az életerőt, korlátozzák az egyén választási és mozgási lehetőségeit a társadalomban azáltal, hogy e fegyverek alkalmazói ismerik, értik és manipulálják az ő társadalmi és természeti energiáinak a forrásait, valamint testi, szellemi, érzelmi erőit és gyengeségeit." ...

      Törlés
  11. Ez jó, de ennek mi a kapcsolódási pontja a mindenhol betámadó hittérítökkel?

    VálaszTörlés
  12. ezt a filmet kár volt ide rakni.

    VálaszTörlés
  13. Vándor, itt a vallásokra gondoltam, de egyébként ez is ide tartozik, csak ezen eszközök ahogy ott is írva van, "rend" fenntartására szolgálnak.
    HegyenVolgyon, a háborús része az a vallásos dolognak, h az új világban 1 új vallást is létre akarnak hozni, elvégre itt a minta Babylon. Egy nyelv, egy ország (vagy legalább is valami egyesület vagy unió), egy vallás és még sok minden közös dolog. Már most az alapok le vannak fektetve, á, már régóta. Még az egyesült nemzetekkel kezdték, amihez az első 2 világháború kellett. Ami eddig történt a történelemben minden összefügg és semmi se véletlen. Ez a rengeteg ember, ez a több milliárdnyi, pusztán bábok. A bábosok pedig elég jól végzik a dolgukat, mert az emberiség még most is egymásra mutogat, sőt, egymást öli, közben a problémájukért felelősek röhögnek valahol, számotokra elképzelhetetlen gazdagságban.
    Most nem folyok bele a részletekbe, mert ez itt Buddha blogja, ehhez nekem kéne csinálni 1 sajátot, mert rengeteget írhatnék ezekről. Lényeg, h az új globális hitvilág megteremtéséhez először meg kell gyengíteni a már létezőket. Ez folyik az elmúlt évtizedekben. Egyre erősebb a vallási propaganda gépezet. Ezért lepik el az internetet is ezek a megtévesztettek. Nem értik meg, h őket csak a gyűlölet vezérli és vakok. Ha eljön az idő, ölni fognak, ártatlanokat, egymást. Az ateisták mostanában jöttek divatba, ők is részei a propaganda gépezetnek. Szintén vakok és nem veszik észre, h maguk is vallást követnek. Az a vég cél, h ezek fenntartsák a feszültséget és gyűlöletet egymás közt a társadalmakon belül, míg 1 nap el nem érkezünk a szakadás pontig.
    A harmadik világháború a népek háborúja lesz, ahol nem hadseregek fogják egymást ölni, hanem a saját népük. Ezt tartsátok észben és így nézzétek a világ híreit. Feszültség fenntartása a cél. Oszd meg és uralkodj!

    Egyébként itt van a lényeg összefoglalva ha érdekel és értesz angolul: http://www.youtube.com/watch?v=1CPZoBfIe1Y

    A sátánista rész az mondjuk nem világos, már csak azért mert a szabadkőművesek még a sátán létét sem ismerik el, hát, alapból, de mivel minden tagnak saját nézőpontja van a vallásokat illetően... elképzelhető, h Pike ilyen volt. Viszont, nem ez a lényeg, hanem az, h a tervet szemmel láthatóan követik. Mindenki érzi, látja, legrosszabb esetben tapasztalhatja is. Sajnos, ez ha levél volt hanem, az ötlet megvalósulni látszik. Tehát ez már túlmutat a találgatásokon és az elméleteken. Izrael ott van, bankárok nagy része mind zionista, használják is a fogalmat magukra, büszkék rá. Kereszténység és az iszlám közt fenntartják, sőt, amikor tehetik fokozzák a feszültséget, közben mind a 2 vallást bomlasztják belülről. Ez már valóság, nem csupán gyerek mese.
    És Vándor, amit másoltál s linkeltél, ezek az eszközök amikkel elérik amit akarnak. Ezért folyik már szabályos háború az interneten is. Technikai eszközök biztosítják a háború fenntartását, ugye a média a másik forrás a tv által az internet mellett. Van még más is, mobil telefonok amiknek mindenféle hülye neveket adnak, vagy a táblás eszközök, nem sorolom. Ezek is eszközök a háború fenntartásához. Milliárdos cégek tesznek róla. Ha már mobil telefon, ugye a milliárdos mobil cégek főleg Afrikából szerzik, termeltetik ki az eszközök gyártására szolgáló ritka fémeket. Ebbe évente nagyon sokan meghalnak. Ráadásul ezek a cégek pénzelik a nyugati kormányokkal egyetemben azokat a politikai pártokat és ideológiai csoportokat amelyek népirtásokat csinálnak és háborúkat robbantgatnak ki, etnikai és vallási alapokon.
    Nem tudom mennyit tudtok arról, h az USA kormánya ez a Obama mennyi millió usa dollárt nyomott egyes afrikai vallási (iszlám) pártoknak, h megnyerhessék a választásokat. Jön a kérdés, mi köze Amerikának Afrikához, miközben nyíltan kijelentették, h ők Afrikával nem foglalkoznak.
    Mondom, nem folyok bele a részletekbe mert örökké csak írnám. Az afrikai amerikai téma ha jól emlékszem a wikileaken is fent van/volt.

    VálaszTörlés
  14. nagyon sok, nagyon negatív dolog van ebben a filmben, arra tanítják a főszereplőt hogy semmire se figyeljen, ne gondolkozzon, csak saját magára figyeljen, továbbá támogassa a bűnözőket

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D:DDDD
      Ez valami vicc akart lenni,ugye?

      Törlés
    2. ez nem vicc, ti egyszerűen nem látjátok át hogy ezek az ezoterikus tanok mennyire félrevezetnek benneteket

      Törlés
    3. milyen ezotériát találtál te ebben a filmben? biztos hogy ugyanarról beszélünk?

      Törlés
    4. Kedves Csaba Barát!

      Tényleg nem szeretnék bunkó lenni, de kérlek hadd szúrjak ide egy amerikai kisváros óriásplakátjáról egy idézetet...
      "A vallás olyan, mint a pénisz. Nem baj, ha van neked és az sem, ha büszke vagy rá, de kérlek ne mutogasd az utcán és ne próbáld meg lenyomni a gyerekem torkán."

      Hadd hangsúlyozzam, nem bunkó akarok lenni, csak hát én sem megyek fel a keresztyén oldalakra David Icke idézeteket osztogatni, na meg persze az észt. Kérlek próbáld meg tiszteletben tartani, hogy van más út is! Azt gondolom a tiszteld felebarátodat-ba ennyi belefér. ;)

      Béke és Szeretet! :)

      Törlés