2012. augusztus 1., szerda

Az amerikai nemzetbiztonságiak a lakossággal való összecsapásra készülnek ! FEMA - OBAMA


Hamarosan sor kerülhet minden idők legnagyobb belföldi katonai akciójára az Egyesült Államok  területén: a szabad fegyverbirtoklás megszüntetésére és a 2. alkotmányos jog eltörlésére.
Ide feltettem a törvénytervezetet /  itt pedig elolvashatjátok milyen 3 fázisban zajlik majd le a lakosság lefegyverzése és a katonai hadműveletek...
Ez nyilván nem fog zökkenőmentesen menni még akkor sem ha a Denver-ben elkövetett hamis false flag mészárlások történnek majd újra és újra.... Akkor is "nehéz menet" lesz....
Nem hiába készül a DHS (Department Homeland Security) a civil lakossággal való összecsapásra, amire még nem volt példa az USA történetében.

Érdemes sorba venni, hogy milyen intézkedések teszik ezt lehetővé és mire lehet számítani :
Hiszen ezt az elnök által birtokolt jogosítványok és elnöki rendeletek nélkül nem is lehetne véghezvinni.



Tehát térjünk ki azokra a bizonyos "rendkívüli jogosítványokra" amellyel az Egyesült Államok elnöke rendelkezik szükségállapot esetén: 

"Szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányának jogosítványait a Szövetségi Válságkezelési Ügynökség, rövidítve FEMA veszi át. 
A 32. számú Elnöki Vizsgálati Jelentés (PRM 32.) nyomán született meg a FEMA a kormányzás folyamatosságának szavatolása céljából kifejezetten krízisidőszakokra. 
Samuel Huntington fogalmazta meg az Elnöki Vizsgálati Jelentést.
A FEMA Carter elnök 12148. számú elnöki rendeletével hatályba lépett (http://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Emergency_Management_Agency ).
A rendelet neve Szövetségi Válságkezelési Törvény lett. Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik."

Nos, tény, hogy a FEMA táborokat idén aktiválták. 



Executive Orders:

EO 10995 feljogosítja az elnököt a szólásszabadság gyakorlásának felfüggesztésére, és a tömegtájékoztatási eszközök elnöki irányítására 
http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-10995.htm )
EO 10997 feljogosítja a végrehajtó hatalmat az elektromos szolgáltató rendszer, valamint az üzemanyag források adminisztratív átvételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10997.htm )
EO 10998 lehetővé teszi a kormány számára, hogy ellenőrzése alá vonja az élelmiszerforrásokat, beleértve a farmgazdaságokat is
http://www.disastercenter.com/laworder/10998.htm )
EO 10999 felhatalmazza a kormányt az országos szállítási eszközök, a tömegközlekedési és magánjárművek elkobzására és ellenőrzés alá vételére
http://www.disastercenter.com/laworder/10999.htm )
Az EO 11002 engedélyezi a kormányzat számára az Egyesült Államok lakosságának országos nyilvántartásba vételét
http://www.disastercenter.com/laworder/11002.htm )
EO 11003 felhatalmazza a kormányzatot valamennyi repülőgép és repülőtér lefoglalására
http://www.disastercenter.com/laworder/11003.htm )
EO 11004 feljogosítja a kormányt, hogy az ország egyes régióinak lakosait az ország más térségeibe kényszer útján áttelepítse
http://www.disastercenter.com/laworder/11004.htm )
EO 11005 felhatalmazza a kormányt, hogy ellenőrzés alá vegye a vasutakat, vízi utakat, valamint a közellátást szolgáló raktárberendezéseket
http://www.disastercenter.com/laworder/11005.htm )
EO 12148 feljogosítja a Federal Emergency Management Agency-t (FEMA, azaz Szövetségi Válságkezelési Ügynökséget), hogy átvegye a hivatalos kormány teljes hatáskörét, és ténylegesen annak helyébe lépjen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_12148 )

Mindenki számára világos, ha a Közel-Keleten kitör az a bizonyos háború, az csak a kezdete lesz valami sokkal nagyobbnak és rosszabbnak. Mert a tervet ismerjük és eddig minden aszerint haladt az elmúlt 100évben. 

Nem véletlen tehát az sem, hogy FEMA táborokat hoznak létre, hisz jól tudjuk, hogy Amerikában milyen fegyver eloszlási arány a népességet figyelembe véve.

Már előzőkben is volt szó erről a blogon:
Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki
Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !

Persze lehet ezekre azt mondani, hogy ezek butaságok, de ezek is intő előjelek, hogy hová tartunk és a hatalom mennyire készül arra, hogy minket, akik tenni szeretnék a hazánkért a gyerekeink jövőjéért ne állhassunk céljaik útjába.

Amerikai Koncentrációs Táborok (Jesse Ventura)


Kézen fekvő az is, hogy ha kitör az a bizonyos háború a közel-keleten és terjeszkedni fog, egyre és egyre jobban ki fogja váltani azt a bizonyos gazdasági összeomlást és eleinte igaz békés felvonulások, tüntetések kezdődnek, majd mikor már a hétköznapi ember a helyzetét kezdi kilátástalannak érezni nem marad más választás szemára mint az erőszak.

Mert az állam tenni fog arról, hogy az étel, az ital, a napi szükségletet kielégítő cikkek akadozva vagy egyáltalán ne jussanak el az emberekhez, ezzel növelve az elégedetlenséget és a felháborodást.
Jól tudjuk, hogy az Elit New World Order-jében a célként kitűzött népességszám a földön 500 millió főre tehető.

A FEMA táborok egyik célja, kiszűrni az engedetlen embert aki nem hajlandó behódolni és szolgálni a "kiválasztott" már az egész földet irányító pár családot és olyan rabszolgákat képezni akik majd el is fogják tartani ezeket az embereket.

Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség 

26 megjegyzés:

  1. Bár tudom nem ehhez a cikkhez tartozik, de én is csak most láttam meg, megdöbbentő...
    Ha megnézitek az olimpiai stadiont felülről, középen a lánggal...
    Mi jut eszetekbe róla?

    VálaszTörlés
  2. Közben jusson eszünkbe, hogy van pozitív változás is: amit ígért Benjamin Fulford és közvetített David Wilcock, a tömeges letartóztatásai a banksztereknek, elérkezett, a pénzügyi skandalum egyre terjed.
    Persze, lehet ez annak a része, hogy a bankszterek létrehozzák a cashless society-t, mert rájönnek, hogy a bankrendszer nem működik, kell tehát egy állami kézben lévő, 100%-osan nem privát pénzügyi rendszer, és képzeld el hol, hát nem a jobb válladban? (RFID chip)
    Ámde, ha pozitívak vagyunk (mint ahogy bármilyen eszköz, történés használható jóra, rosszra, csak az emberi elmétől függ), akkor ez egy fantasztikus lehetőség.
    Lásd még a 660 oldalas David Wilcock - Financial Tyranny pdf -et scribd-ben: http://www.scribd.com/doc/101237676

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a Trillió Dolláros sztori nekem is fent van és nagyon bíztam benne (mivel én hoztam be szó szerint az országba és fordítottam éjjel-nappal), hogy az úgy igaz ! És IGAZ.
      A letartóztatásokról és a galaktikus csatornázásokról szóló hírek viszont annyira altatják az ébredő és még esetleg tenni tudó nagyon vékony réteget, hogy azt kell mondjam erre találták ki pont és használják ki az Irányítók az emberi hiszékenységet és manipulálhatóságot.

      Elég ha csak az Augusztus 4-i "Megmutatkoznak az Olimpia felett a Földönkívüliek"
      hírekre gondolunk....
      Amíg sokan mindig várnak valamire, addig a folyamat egy percre sem áll le és halad előre. Ahogy ez ebben a bejegyzésben is olvasható.

      Törlés
  3. Teljesen pozitív is lehet a jövőképünk!

    Megoldások szerintem:
    Pénzügyileg a helyi pénzek ki vannak dolgozva, lásd Bernard Lietaer legújabb könyvét (részletet): http://www.scribd.com/localmoney vagy http://www.scribd.com/helyipenz

    Ingyenenergia létezik, csak használni kellene azoknak az országoknak, akiket ütögetnek a globaristák (global terrorists). Pl. Irán stb. ország, akiket már úgyis utálnak, nyugodtan használhatná ezeket, interneten ott a forrás sok-sok helyen. Pl. http://www.scribd.com/zerofieldenergy vagy magyarul http://www.scribd.com/egelygyorgy , pl. a vízautók

    Hogy az elmével mit tegyünk, arra is van már publikus megoldás sok (csak ugye pénzünk nincs rá, ahhoz ott a helyi pénz, ahoz meg a tudatszint hiányzik), meg a blackops "fekete" programok eredményei (ideiglenes lélekkiemelés pl. a halhatatlan lélek megtapasztalására).

    Minden kész. Hamarosan indul Fogel Frigyes-Takáts Péter jóvoltából egy brit műholdas TV, ahol csak pozitív hírek fognak menni (Takáts Péter egyik rövid videójában mondja, zöld háttér, youtube).

    Tolec - Alfred Webre - Michael Salla teljesen hitelesen közvetítenek az UFO-król, ED-kről (extra-dimensional), ID-kről (inter-dimensional), az andromédaiak teljesen segítenek a Földnek és az emberiségnek, lásd http://slideshare.net/tolec vagy http://andromedaCouncil.com

    Tehát csak fókusz kérdése. A legtöbb, amit mi kis magyar emberkék tehetünk, hogy fejlesztjük magunkat érzelmileg (!!), pszichológiailag (!), tudatosságban (spirituális, pl. advaita vedanta tanítók), energetikailag (reiki vagy pránanadi), fizikailag (kevesebb vagy 0 hús és mérgező szemétkaja), lelkileg (ima, léleksiratós zenék), emberi kapcsolatok.

    És hogy terjesztjük a világhelyzete infóit, mert fontos a felébredéshez és a rossz elkerüléséhez a rossz létének ismerete, hogy legyen motiváció!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jót kell erősíteni és az összefogást. A fókuszt erre kellene irányítani. Tisztában lenni a helyzettel és ennek tudatában félretenni minden begyepesedett politikai beidegződést és képezni magukat az embereknek. Ez megy a legnehezebben, mert 90%-uk még mindig hihetetlenül lusta, fásult, tespedt és buta....

      Tökéletes terep minden Irányítani és manipulálni akaró erő számára, ha belegondoltok....., mindaddig, amíg a változást ki-ki magában el nem kezdi és legalább közvetlen környezetét nem igyekszik felrázni...
      És ez még mindig csak az első fázis lenne !

      Törlés
    2. Hello Buddha. Én elkezdtem kb 2 éve felrázni és felébreszteni a körülöttem lévö embereket de sajnos ezeknek is 90% ugy le van szedálva (beleértve családomat is) ,hogy egyszerüen nem fogadják be az ujat. Már ki fogyok az ötletekböl hogyan is kéne tennem.Pedig ok és okozattal szoktam érvelni. pl: a te oldaladon is sok olyan dologrol beszéltetek aminek még a közelében sem voltunk rá pár évre pedig bekövetkezett. Anyámnak szoktam házi feladatot adni ,hogy legalább "ezt" olvassa el de semmi. Egyszerüen nem tudja legyözni a saját egoját. Mindenkinek azt szoktam mondani: A sok összeesküvés elmélet közül ha 1 is igaz már az is sok. Az ufokrol vagy idegenekröl, haarp, chamtrail, nem is beszélve de mit várunk olyan emberektöl aki még az égre sem néz fel. Nehéz lesz ilyen emberekkel egy csapatba verbuválodni és megmenteni amit még lehet. Eddig amit csináltál Kiválo csak igy tovább. Mi támogtni fogunk. Én biztos. Amugy nem gondolkoztál azon ,hogy ezt hogyan lehetne utcára vinni, hogy a 13000 ember aki nyomott egy lájkot az oldaladra az 1.300.000 legyen?

      Törlés
    3. Szerintem lassan Isten is kifogy az ötletekből. Az emberek elvannak a tv-zéssel és nem veszik észre, hogy a saját életük nemsokára sokkal izgalmasabb lesz. Csak éppen nem lesznek felkészülve. Mert hát egy aszteroida becsapódásra sem válasz, hogy "Bezzeg a Kádár idejében mennyivel jobb volt." teszemazt.

      Törlés
  4. Ilyen megoldás oldalakat, nem ezeket a linkeket, akár ezeket is, hanem másokat, lehetne összegyűjteni, akár itt commentekben, akár oldalsávban?

    Mit szóltok hozzá?

    Hogy legyen meg a két pólus, ahogy bal oldalt ott vannak a szeretet blogok, hogy más megoldás oldalak is legyenek. Sokat ismerünk, de mindig van 1-2 jó oldal, amit valaki bedob, amit addig nem ismertünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Például van egy ilyen csoportom is kifejezetten ennek:
      ÉBREDŐ VILÁG - Ingyen és szabad energia, önfenntartó háztartások és nem pénz alapú élet !

      Ott is lehet tudást összesíteni, de ide is vagy nekem is el lehet küldeni a vilaghelyzete@gmail.com -ra

      Törlés
  5. És akkor a homokozóban elindul a harc a kis lapátokért.:-)
    Hmmm. Szerény ismereteim szerint ennek egy a célja kiválogatni az oroszlánokat a zebrák közül, mert nekik nem kellenek csak növényevő növények (gyökér)!
    Aki kész meghalni a szabadságáért túl veszélyes az új chiptuning-os rendszerre.
    Csak a rettegő robot emberek kellenek bioelemnek, éltetni negatív energia zabáló gazdáikat. A többi oroszlánszív, oroszlánlélek a szabadságharcban történő halála után,
    felszabadul, egy másik sztoriban találja magát a neki leginkább megfelelő "szerepben, életben". :-)

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. Ne röhögtess légyszives :DDD

      Törlés
    2. Ott áll, ahová a bábosok a madzagját éppen rángatják.Máshol nem állhat vagy ha ellentmond megy a levesbe..... Nem ő lesz az első...

      Törlés
    3. Az a baj hogy mi atlag emberek "dualitasban" latjuk a dolgokat: jo vs rossz, fekete vs feher stb., de meeg sohasem tortent az emberiseg tortenelme soran hogy a ketto egybefolyt volna "singularity".
      Ha az Obama "rossz" akkor ki a "jo" Mahmoud Ahmadinejad? Osama? Farrakah? "Alienek"?
      Nincs babos, csak "egyetertes", en meeg nem lattam egy olyan interjut amikor valaki "ex" illuminatis lesz, csak amikor a hulye satani szoveget nyomjak akkor tudom hogy kamu az egesz.

      Törlés
  7. Hová tűnt a "rejtett kéztől" 1 része? nem találom :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A keresőbe ha beírod, kidobja...de itt a link:
      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/egy-rejtett-keztol-tegnap-talalkozott.html

      Törlés
  8. kifejezetten jó hogy ez történik usában, örülök neki, ez is hozzáfog járulni hogy jóval később usa csak egy sokadik, jelentéktelen ország legyen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tortenik semmi.
      "it's a BIG idea, bigger then a small country (USA), it's the illumination of 1000 points of light(vallasoknak annyi), a NWO"
      NWO is coming b#@#ez. :D

      Törlés
  9. Tisztelettel: Az elsőként belinkelt törvénytervezet éppen az USA Alkotmánya Második Módosításának (The right to keep and bear arms = azaz az USA állampolgároknak a szabad fegyvertartásra és -viselésre való jogának) Washington D.C.-re (a szövetségi főváros területére) történő kiterjesztéséről szól.....Ugyanis a szövetségi fővárosban tiltott a szabad fegyvertartás és -viselés; a törvénytervezet ezen kíván változtatni, a fegyvertartás és - viselés jogának a szövetségi főváros területére történő kiterjesztésével.
    Hasonlóképpen, a lefegyverzésre vonatkozó törvénytervezet az államok lefegyverzéséről és a világbékére való törekvésről, nem pedig az USA-állampolgárok lefegyverzéséről szól....
    A FEMA-anyagot már nem is néztem meg...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jo infod van.
      A UN fegyveres tervezet nem az atlag fegyverekrol szolt illetve amerika lefegyverezeserol(ahogy Alex J. terjeszti), hanem az allamok, szervezetek kozotti illegalis fegyver kereskedelemrol.
      FEMA taborok(800) eleg 1.6 millio emberre az USAban, jelenleg kozel 400 millioan vagyunk.

      Törlés
  10. Már javítottam a törvénytervezet dokumentumát. Véletlenül másikat linkeltem be.

    VálaszTörlés
  11. Mi van, ha szándékosan hozták létre ezt az infót, az ő istenségeik hatalmának növelése érdekében? Mi van, ha a háttérhatalom a lelkek energiáját használják fel terveik megvalósításának érdekében? Mire gondoltok épp most emberek! Nagy baj lenne, hogy sokan inkább a békére koncentrálnának és nem annak az általuk létrehozott energiának erősítését segítené? Tudom, hogy az energián és a (félelmen)uralkodók hatalomvágya, a hatalomszeretete mindez. De mi lenne, hogy lelassítjuk, netán megszüntetjük mindez folyamatot? Mennyit jelent gyermekünknek, s unokáinknak? Mi az amit "ők" tudnak és mi nem? Tudom, hogy a puskaport is szárazon kell tartani... De mi volna, ha ha sokan rájönnénk, hogy k.-ra átvertek mindet, és mindenkit?

    VálaszTörlés
  12. Azt írod a Barack altatt/mellett: "Ez a törvény rendkívüli jogokkal ruházza fel az USA elnökét. Sőt, kimondottan úgy szervezték meg, hogy egy az egyben át tudja venni a kormány feladatköreit. Nem mellékesen ebbe az elnöki hatalom átvétele is beletartozik."

    Vagyis, felhatalmazza az USA elnökét, hogy vegye át az USA elnökének jogkörét. A többi is ilyten alaposan és félreérthetetlenül van megfogalmazva?

    VálaszTörlés
  13. Most kezdtem el olvasgatni a blogot.. Hiányoznak bizonyos előzmény tudások:( Hol tudnám ezt bepótolni? Olvasgassam az első cikkektől?
    És még egy kérdés: Miért van facebook oldala ennek az oldalnak?

    VálaszTörlés