2012. április 8., vasárnap

THRIVE - Teljes film végre magyar felirattal




 "Follow the money" - Kövesd a pénz útját és meglátod, hogyan épül fel az egész világra kiterjedő hatalmi struktúra, mely mindent áthat. Lehet, hogy egyike vagy azoknak, akiknek eddig fogalma sem volt erről vagy éppen Te nevetted ki azokat, akik bármiféle háttérhatalomról, irányítókról vagy Illuminati-ról beszéltek Neked. Ez a film valamiféle megoldást is próbál kínálni.

"Hagyd abba, amit éppen csinálsz, ülj le és nézd meg ezt a filmet! Nem....tényleg komolyan mondom..... Ez az egyik legfontosabb film, melyben össze van gyűjtve a lényeg. A "THRIVE" összehozza, amit tudni kell szabad és ingyen energiákról, az Occupy mozgalmakról....stb" (Mark Heley) 


Itt az idő, hogy tanulj Te is és bővítsd az ismereteidet !
Jó gondolkodást és szórakozást kívánok hozzá!

Ez a kép jó mutatja, hogyan épül fel világunk. Kövesd a pénz útját és megtalálod az igazságot magad is ! Hogyan tartja ellenőrzés és kizsákmányolás alatt az Irányító Elit a világot korporáló vállalatóriásokon és bankok hálózatán keresztül.


A kormányok mind ezen erők szolgálatában kell, hogy álljanak, másképp létezésük sem lenne legitim. 

Ahogy ebből bármelyik nemzet próbál kiszakadni, ezen erők támadásba lendülnek, külső és belső bomlasztással, feszültség szításával, pénzügyi majd katonai eszközökkel összeroppantják a "rebellis" vezetőket és nemzeteket.... (Még több ilyen kép itt)

27 megjegyzés:

  1. Ez a film még a Zeitgeist-nél is talán összeszedettebbnek tűnik, rendkívűl jó !
    Én hétköznapi ember vagyok, hétköznapi embereket ismerek és sajnos azt látom, hogy a jelenlegi társadalom szó szerint le van butítva ezen dolgok megértéséhez.
    Ahogy körülnézek a környezetemben, ezt a mennyiségű és minőségű információt talán 1%-uk lenne képes felfogni és elfogadni.

    Eszembe jut a Mátrix film egyik legütősebb aranyköpése:

    "A Mátrix egy rendszer !
    Ez a rendszer az ellenségünk !
    De mikor benne vagy és körbenézel üzletembereket látsz, tanárokat, ügyvédeket, ácsokat.
    Azokat, akiknek meg akarjuk menteni a tudatát.
    De amíg a Mátrixban élnek részei a rendszernek, és ettől az ellenségeink, meg kell értened, a legtöbb közülük nem érett meg a valóságra.
    És sokuk úgy megszokta, oly gyógyíthatatlanul függ a rendszertől, hogy foggal-körömmel védeni fogja !"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A zeitgeistet mindenki felejtse el, mert az is ugyan ennek az elitnek a terveit vázolja fel, sajnos....

      Akit érdekel, és nem akar továbbra is hazugságban élni, az nézze meg ezt:
      http://www.youtube.com/watch?v=bf0IIZIBz1s

      Ébredj, de ne úgy ahogy ők akarják, légy objektív, és nehigyjél elsőre senkinek...

      Törlés
    2. Havy Pig.....ez tökéletes észrevétel volt szerintem. Nincs is sajnos mit köbözni, de a remény azon az 1 %-on van..és már nagyon sokan dolgoznak az ügyön, a kritikus tömeg alakul. Akkor is, ha legtöbben még csak nem is értik, hogy mi történik. Vannak védelmi rendszereink, amivel a tudatmódosításokat és a fizikai testet történő támadások kivédhetők. Akinek dolga, rátalál az útra. Azután húzza a többieket is..:-)

      Törlés
  2. Ez az idézet nagyon jó leírja a jelenlegi helyzetet.
    Annyival én másképp látom, hogy nem lebutítva vannak (a szkeptikusok -nevezzük így- túlnyomó része), mert gondolkodnak ők épp eleget és nem mondhatjuk hogy teljesen hülyén, hanem az EGOjuk nagysága és hite, hogy tévedhetetlenek, elzárja azt az oldalát, mely felmeri tenni a kérdést, hogy létezhet az, hogy megvezettek? Létezhet az, hogy amit eddig tanultam és -neadjisten- magam izzadtságos munkájával megéltem, egy fals játszma része lenne? Beismerni a tévedést, sokuknak felér egy harakirivel.
    Sokat gondolkozok, miért nem nyilvánvaló másoknak is, melyeket "mi" már sejtünk, hiszünk, tudunk? Lehet, hogy mi tévedünk? De akkor miért érzem gyerekkorom óta, hogy a tanított dolgok, féligazságok? Hogy valami k***ára nem stimmel a világgal. És miért érzem zsigereimben az ilyen és ehhez hasonló filmek, infók nagy részéről, hogy ez az, ez már talán a Valósághoz közelít!?
    Egy szkeptikus azt mondaná: "mert tuti meghibbantál!"
    És bár lehet, de hogy úgy gondolkodjak, mint ők, ahhoz ki kéne sütni az agyam...
    És ebben az évben azért sok mindenre fény derülhet! ... :)

    VálaszTörlés
  3. Most csak én nem látom a feliratot a videón, vagy tényleg nincs?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. cc-t meg kell nyomni és magyar feliratot választani

      Törlés
    2. tomiba 16- . én sem látom a fel iratot magyarul sem és ufónyelven sem!!!

      Törlés
  4. Egyetértek az előttem szólókkal. Annyival egészíteném ki, hogy természetes, hogy a hatalom koncentrálódik, és a hatalom birtokosai összefognak. Teljesen érthető.

    A free energy résznél azt sosem értettem, hogy mindig felvételen vannak ilyen gépek, meg valaki állítólag látta őket. Persze, ellopták a prototípust meg a terveket, de aki ilyennel foglalkozik, arra nincs esze, hogy száz különböző helyre elássa ezeket, ha netán "baleset" történne?
    Ettől még lehet minden igaz, amit mondanak, csak hiteltelen. A magam részéről az UFO-s részt sokkal hihetőbbnek tartom.

    A pénzes részhez:
    Többnyire korrekt, azonban egy dolgot sosem mondanak el sehol. Magánemberként SOHA NE vegyél fel hitelt. Pontosabban annuitásos hitelt ne. Ennyi. Ezt kell csak tudni. Cégeknek nagyon jó és megéri a hitel, de nekik más a konstrukció. Persze az annuitásos hitel sem feltétlenül rossz, de meg kell gondolni alaposan. Mondjuk 50%-os önerővel úgy, hogy a havi fizu 20%-a a törlesztő, be lehet vállalni.

    A pénznyomtatás valóban inflációt okoz (sok minden más is persze), de ez nem egyenlő a vagyon elszívásával. Az igazán jópofa dolog az a seiginorage, ezért jó központi banknak lenni elsősorban, pláne akkor, ha a pénze az világpénz.

    David Icke jól magyaráz, valóban így működik a rendszer, bár az emberek direkt kirablása helyett az infláció kordában tartása a fő cél. A bankok pedig nem a házakat akarják, hiszen ha el kell árverezni, akkor az épp aktuális követelésüket kaphatják csak meg, viszont elesnek sok-sok évnyi kamattól. A bank pénzt akar, nem házakat. A gond ott van, hogy az emberek kb. csak tegnapra emlékeznek, és ha tegnap ment a szekér, akkor holnap is fog... és viszont, ha tegnap szar volt, nyilván holnap is mély recesszió lesz.

    Az, hogy a 2000-es évek túlzott hitelezését és az értékpapírosítást, illetve a strukturált termékeket direkt egy válság létrehozása miatt találták ki, elég erősnek tartom. A rendszer logikájából következtek ezek a dolgok sajnos. És újra mondom, hogy a bank nem a házad akarja most, hanem évtizedekig a törlesztőrészletet. Tehát neki nem jó, ha az ügyfél csődbe megy.

    A lényeg az, hogy a gazdag azért lesz mindig gazdagabb, mert ő ad hitelt, tehát ő kap kamatot. A szegény azért lesz mindig szegényebb, mert ő felveszi a hitelt, és nagyon sokszor felelőtlenül.

    Egyébként, ha valaki tényleg nagy összeesküvéseket akar keresni, és azt, hogy valójában hogyan nyúlják le az emberek pénzét, akkor ott vannak a szabadkereskedelmi megállapodások, lebegő devizaárfolyamok, ill. az ezek miatt alakuló relatív árak.

    VálaszTörlés
  5. Van felirat, a videó alsó sávján nyomj a cc gombra.

    Ja, és a Global domination agendát már nem néztem meg, holnap vár a bank :) De nem hinném, hogy ott mondanak olyasmit, ami érintené az előző hozzászólásom.

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon szép kezdeményezés. Nem vagyok biztos benne, mert nem emlékszem teljesen, de mintha ez lenne az első az ilyen jellegű alkotások közül, ami egy komplex iránymutatást kínál. Remélem komolyan tudjuk venni ezeket a dolgokat, mint erőszakmentesség és szelíd, szereteten és konstruktivitáson alapuló társadalom, mert akkor tényleg megállíthatatlan a pillangóvá válás...

    VálaszTörlés
  7. várom már azt az ingyenenergiás feltalálót, aki a bolygó és embertársai megmentése érdekében (hiszen mind ezt akarja, nem?) a működő prototípus elkészülésének délutánján a teljes dokumentációt, a tesztvideókat, minden műszaki és gyártási paramétert szabadon enged a világhálón, fészbúkon, jutúbon, nemzetközi és nemzeti online médiákban, email-listákon, egy nyílt szabadalmi nyilatkozattal, of korsz, mellyel közkinccsé teszi

    mert ha egyszer kikerül valahova (mindenhova), akkor nem lehet megállítani a folyamatot, és "eljő a kánaán"
    de eddig egy ilyennel sem találkoztam, mindegyik nagyon titkolózik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. linkeltem alul egy többrészes videot, ahol remekül elmagyarázzák, miért is olyan nehéz az ilyen találmányokat elfogadtatni... több mint 20 éve készült a film, folytatása is van, azóta ez az igaz magyar tudós csoport harcol a földünkért, a jövőnkért, de túlságosan nagy ellenséggel kell szembenézniük. Az interneten is évek óta elérhető, mégis csak pár hete találkoztam vele véletlen böngészés közben. Segítsetek nekik, ahogy én is teszem, küldjétek el ismerőseiteknek, akinek csak lehet, ne hagyjuk magukra őket, mert a jövő a mi és az ő kezükben van.

      A film végén is elhangzik a jótanács, ne higyjük azt, hogy tehetetlenek vagyujnk. Igen is hatalom van a kezünkben, a legnagyobb hatalom, amely az emberiségnek emgadatott, többen vagyunk, sokkal többen, erősebbek vagyunk, csak fel kell ébreszteni az agymosott társadalmat, hogy még időben cselekedhessünk.

      Törlés
  8. A múltkor erre a szabadenergiás találmányra bukkantam a neten:

    http://www.vilagbiztonsag.hu/keptar/displayimage.php?album=762&pid=13194#top_display_media

    VálaszTörlés
  9. Azt hiszem ez egészen jól illik ide:
    http://lovefun.hu/uzlet/
    :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, én is egyetértek mindenkivel! DE ott az emberek felelőssége!! igen is!! Kettőn áll a vásár !! A mohó, azonnali vágykielégülést kereső birkák mennek és felveszik a "hamis pénzt" és elköltik ostoba vackokra...kacsalábon forgó hivalkodó palotákra és ezzel sajnos nem csak saját magukat hozzák lehetetlen helyzetbe, hanem minden más józan megfontolt embert is, akik félre tesznek gyerekeknek, nehéz napokra stb és nem akarják feléleni azt amiért MÁR megdolgoztak!! szépen a ő munkaerejüket is jól elinflálják azok akik idegen tollakkal akarnak ékeskedni, többnek akarják mutatani magukat mint amik valójában! ezzel szépen romba döntenek MINDENKIT maguk körül! Az egész országot sújtja hogy eladósodtak és szivárog ki az országból a pénz, aminek itt kéne maradnia, és miért... arany kilincsre a pottyantós ajtajára !!

    VálaszTörlés
  11. Amúgy meg igen, mindennel amit elfogyasztasz és nem TE MAGAD állítod elő, azzal valakinek zsebét tömöd épp! Szóval inkább gondoldd át többször : tényleg szükségem van erre- arra, mielőtt megveszed ? Ehhez nem kell doktori hogy rágyere, nem egy ördöglakat . Egyéni szinten ennyi amit az ember megtehet szerintem, és ez többszörösen is megtérül, mert legalább Földanyát sem zsigerelnék ki fölöslegesen, ha nem lehetne pénzt csinálni a sok felesleges kacatból !! Sajnos az országban a fogyasztás nagyon megy, előállítani meg... tudjuk egyre jobban el van lehetetlenítve.

    VálaszTörlés
  12. A hit számomra annyit tesz, hogy minden kétséget magába szív. Egységet alkot. Amikor a jelenben nyitott vagyok arra, hogy számomra a legmegfelelőbb esemény történjen, akkor anélkül, hogy tudnám mi lesz az, megtörténik. Ezt csak a jelenemben érezhetem. Egyszerre történik a kivetítés és a visszaigazolás. Látszólag egymásból következik.
    Minél nyitottabb vagyok, annál többet láthatok. Egy pontban vagyok, mégis lehetőség szerint bármi felé.
    Ábrázolható körforgásként is.
    Leírható örök életként is.
    Megzenésíthető. :)
    Vallásokba zárható. Zárható? Miért ne..hiszen csak úgy tud valami megnyilvánulni, ha vannak határai.
    Attól függ, milyen tudatállapotból, tudományos állításokat fejezhetünk ki általa.
    Ebben a pontban a jövővel kapcsolatos bizonytalanság felszívódik a bizonyosságban, hogy vagyok. Ezt a mozdulatlanságnak nevezett tényezőt az elmém önmagából kivetített mozgással teszi egységgé a mátrixban. Így abban vagyok szabad, hogy érzékelhetem, mit vetítek ki. Mit veszek észre. Mit fogadok és engedek el. Ennek alapján látom magam.
    A tudó ember nem tud semmit. Csak valamit. Nyitott arra az útra', amelyen mindig annyit tett meg, mint amennyit nem. Hiszen mindig ugyanott van.
    a saját középpontjában.
    ( kis törvény-örvényem, mely lehúzott, de fel is dob. ..akkor hol vagyok? )

    VálaszTörlés
  13. http://www.youtube.com/watch?v=_OF8ZuHllN0&list=FLbq0ThnRwkjU2FLH-_u_H-Q&index=19&feature=plpp_video

    itt egy film az ingyen energia találmányokról, és más egyebekről. Ajánlom azoknak, akik a filmből jogosan hiányolt bizonyítékokra hivatkozva kétkednek, és információra lenne szükségük

    VálaszTörlés
  14. Dirion

    "linkeltem alul egy többrészes videot, ahol remekül elmagyarázzák, miért is olyan nehéz az ilyen találmányokat elfogadtatni... több mint 20 éve készült a film, folytatása is van"

    Akkor mondok egy nagyon könnyű utat. Szabadalmaztatják, mégpedig nyílt szabadalmi oltalommal. Utána fogják a teljes dokumentációt, digitalizálják, hozzácsapják a részletes műszaki paramétereket, meg egy gyártási segédletet hobbibarkácsolók számára, amely úgy kezdődik, hogy "szükséged lesz 20 db balmenetes 8-as csavarra...". Ezt az egész digitalizált cuccot feltöltik nagyjából ezer helyre (torrentoldalak, fájlmegosztók, tárhelyek, stb.), utána pedig az elérhetőséget megosztják szintén ezer helyen (youtube, face, blogok, újságoknak cikk-küldés, stb.).

    Na már most, ha a cucc működik, ha a cuccot össze lehet rakni, és ha az emberek látják, hogy ez nekik jó, hidd el (ez a csoportnyi tudós is elhiheti), azonnal el fogják fogadni a találmányt. 20 óra alatt, nem pedig 20 év alatt (sem).

    Látod, milyen egyszerű? Egy csoportnyi tudós mégsem jött rá 20 év alatt? Pedig az internet is pontosan 20 éves, ez sem lehetett akadály.

    "A film végén is elhangzik a jótanács, ne higyjük azt, hogy tehetetlenek vagyujnk. Igen is hatalom van a kezünkben"

    Lehet. Én mégis jobban örülnék egy működő szabadenergiás gépnek a kezemben, inkább azt adják oda. Nem vágyok a hatalomra.

    "akik a filmből jogosan hiányolt bizonyítékokra hivatkozva kétkednek"
    Nem kételkedem én a találmányban. A csoportnyi tudósban kételkedek, teljesen jogosan.

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem/kérésem ,hogy a videóhoz tartozó feliratot feltöltenétek, vagy ha fent van valahol ,linkelnétek?
    Csak mert suliba be akarom vinni ,de ott nem olyan jó a net, hogy egyszerre betöltse ,ezért youtube on letöltöttem ,de ugye nem töltötte le vele együtt a feliratot mert az nincs ráégetve hanem azzal a cc -s rendszerrel működik. Tehát csak maga a felirat kellene
    Szóval előre is köszönöm!
    Üdv.

    VálaszTörlés
  16. Hali !

    Meg van a fenti videó magyarul is ?

    mert ami a linkben szerepel az nem az !

    Üdv,

    VálaszTörlés
  17. Üdv mindenkinek!

    Nagyon jó ez a videó! A korszellemes videókhoz hasonló szemléletű, talán kevésbé utópisztikus a megvalósíthatósága.

    Esetleg valaki nem tudná megmondani, hogy a videó végén annak a dalnak mi a címe ?

    VálaszTörlés
  18. Ez a legjobb film amit valaha ebben a témában csináltak!! A-tól Z-ig levezetve, alátámasztva és lehetőséget mutatva a változásra, nem csak félelmet generál ahogy eddig az legtöbb helyzetfeltárás végén érezhettük magunkat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát persze, hogy az. És élünk boldogan míg meg nem halunk :)

      Törlés
    2. A film elöször teremtésröl beszél aztán, egy úr az evolucióról. HALLO ÉBRESZTÖ. AZ evolució a mai napig nem bizonyitott tény , ha pedig a teremtésröl beszélünk HOL A TEREMTÓ AKIT NEM CSAK ÚGY HIVNAK HOGY ISTEN . A film lehet nem rossz szándékú de apszolut nem kidolgozott .. SAJÁT VÉLEMÉNY .Szerintem aki nézi élvezze mert vannak nagyon jó részletei , viszont félrevezetö mert nem a lényegre törő.

      Törlés