2011. október 31., hétfő

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr. Drábik Jánossal


AZ EGYIK LEGJOBB BESZÉLGETÉS - Érdemes teljesen végighallgatni !
Alapvető információk, ha szeretnétek tisztában lenni, mi vezetett a jelenlegi helyzethez, kik és hogyan irányítják a szálakat és milyen jövő elé nézünk, ha nem teszünk ellene valamit. Főleg azok számára mond sokat, akik túl vannak már jó néhány információn, beszélgetésen, "ébresztő filmen" és valamilyen szinten ráébredtek már, hogy mennyire nem azok mozgatják a szálakat, akiket a felszínen látunk és akiket úgy adnak el nekünk szerte a világban, mintha mi választottuk volna őket. Nagyon nyíltan beszél ezeknek a titkos társaságoknak a működéséről, céljairól és arról, hogy mennyire egy globális Világkormány létrehozásának előestéjén vagyunk most.


Forrás: www.drabikjanos.com | www.tudatbazis.hu

Kapcsolódó cikkek:
Európa össze fog omlani, itt vagyunk a kapujában
ANONYMUS: A bankárok a probléma és a rendszerük
Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller
Aki nem fizet kamatot, le kell mészárolni - Churchill

7 megjegyzés:

  1. De arról is beszélni kellene, hogy Drábik János is pont egy olyan titkosügynök, mint akikről ő beszél, hisz hogy is engednék (csak neki!) meg, hogy ilyen komoly dolgokat nyilvánosság elé tárjon.

    Ez is egyfajta tesztelése és felkészítése a lakosságnak a még rosszabbra......hasonlót cselekszik Posta Imre is.

    VálaszTörlés
  2. Imrében azért én jobban bízom, mint a Drábik Úrban!

    VálaszTörlés
  3. Az a felfogás sem jó viszont, hogy akik eltitkoljkák a dolgokat, azok a Rendszert szolgálják; Akik meg nyíltan beszélnek róla, azok biztos titkosügynökök, mert hogyan is szólalhatna meg másképp! Ha beszél azért, ha nem beszél, akkor meg azért? Ez a "Van sapka, nincs sapka a nyuszikán" tipikus esete. Én azt gondolom, ha valaki segít az emberek valóságra való ráébresztésében, az is egy lépés, mert plusz tudáshoz juthatnak olyanok is, akiknek egyébként fogalma sincs a "rendszer" működéséről. Legyen az Drábik János, Posta Imre, Alex Jones, Jesse Ventura vagy Aaron Russo. :)

    VálaszTörlés
  4. Vagy Zecharia Sitchin (aki nem mellesleg sátánista szertartásokon is részt vett/vesz - lásd David Icke videók)stb. Nem azt mondom, hogy nincs szerepük az emberek felébresztésében, de azért nem kell bekajálni minden szavukat.

    VálaszTörlés
  5. Ezzel egyetértek teljesen. Sok mindent meg kell hallgatni, el kell olvasni és nem kell elhinni semmit elsőre! Az igazság mindenkiben beül alakul ki úgyis...

    VálaszTörlés
  6. A Drábik úr szavai teljesen helytállóak, viszont az én észrevételem,amit már sok nyilatkozatában kihallottam,hogy a nem párt nélkülien politizál tudni lehet Róla milyen szimpatizáns és az Én tudomásom szerint az illuminátusokhoz tartozott:)így legalább van alapja amiről beszél de olvasok a sorok között:)))

    VálaszTörlés