2011. október 9., vasárnap

IDŐK VÉGE - Epizód #1 - Az elkövetkező hónapok történései - END OF TIME Episode 1

Ezt hallgasd végig és megérted! Minden benne van, amiről eddig szó volt!


A világméretű elégedetlenség és forradalom, ami előtt állunk, egy végjáték első epizódja. Az END OF TIME INFO-ban Joseph és Johnny ezeket a kérdéseket vitatják meg és megbeszélik miként viszi a világon egyre inkább eluralkodó káosz előre az elit világuralmi terveit. (magyar tolmácsolással)
A tüntetések, gazdasági problémák újabb háborúkat, majd a világkormány megalakítását és a NEW WORLD ORDER bevezetését készítik elő.
Ezt akarják az irányítók is: egy új rendszert...és jelenleg minden nekik dolgozik. Az elégedetlenséget és felkeléseket maga az Elit okozta-szítja és támogatja is... 


Mára egyre nyilvánvalóbb, amit ez év júniusában előre jeleztem: olyan hónapok és évek előtt állunk, melyben felborul az eddig megszokott társadalmi berendezkedés. Milliók ébredtek és ébrednek rá naponta, hogy az amit a kormányok elhitettek velünk, az csak szemfényvesztés és valójában nem is létezik. Virtuális pénzek, nullák a számítógépen, egyértelmű gazdasági háborúk USA és Izrael irányításával.
Mindez egy bankár-oligarchia által kiszipolyozott rabszolgaság és elnyomás keretein belül. Ezt tették az első és második Világháború előtt is, a hidegháború létrehozása idején is, és teszik változatlanul napjainkban, előkészítve valami sokkal nagyobbat és durvábbat, ami mindig is vezérelte céljaikat. Ha ezekről nem tudsz, kötelező megnézned a WAKE UP CALL (Ébresztőfilm) c. alkotást, mely mindent elmond, amik tények, a következtetést pedig Te magad fogod levonni és a Valóság megdöbbentő erejű sokként érhet.

DE ÉBREDJ RÁ, MI ZAJLIK MOST!
Mert hónapokon belül ez lesz a valóság!

Mi történik és mi fog történni? 

PROBLEM - REACTION - SOLUTION 
Ez a három tényező irányítja mindig az eseményeket és ez a manipulálás alapvető képlete! Kivétel nélkül mindig győz a hagyományosan gondolkodó embereken. De már nem mindenkin!
(Akik érteni szeretnék mélyebben és soha nem hallottak erről, javaslom David Icke videóit) Lényege:
1. PROBLEM : A rendszer maga okoz egy problémát, konfliktust, katasztrófát, terrortámadást, válságot...stb (pl. Lusitania elsüllyesztése, Pearl Harbor, Tonkin-incidens a Vietnami háború ürügyeként, mely soha nem történt meg..., iraki tömegpusztító fegyverek...stb.)
2. REACTION : A rendszertől a tömegek elvárják, hogy tegyen valamit, ez a reagálás mindig előre el van tervezve (lásd. Szeptember 11 után azonnal be is jelentette Bush Irak és Afganisztán megtámadását - anélkül, hogy bármi vizsgálat elkezdődött volna)
3 . SOLUTION : A rendszertől az emberek megoldást várnak a helyzetre, amikor is az irányítók előállnak azokkal a kártyákkal (a kezdettől meglévő forgatókönyvvel), amiket a fenti 2 epizód nélkül az emberek nem fogadtak volna el soha és ellenállásba ütközött volna. Így viszont szinte maguk kérik és bármit eltűrnek (pl. a fenti példát folytatva a Patriot Act törvény bevezetése (házkutatás nélkül a hírszerzés bárki lakásába bemehet akár a távollétemben is, bárkit őrizetbe vehet terrorizmus gyanújával és fogságban tarthat, lehallgathat, vallathat...stb....ez működik is...nézz utána). A repülőtereken bevezették a test-szkennert, teljes testi motozást nőkön és gyerekeken is....Ja hogy ezekről Te még nem hallottál, mert nem mondta az esti híradó ?..:)

A tiltakozások már nem nem csak #Occupy Wall Street szinten fognak zajlani, hanem egy szempillantás alatt világméretűvé válnak majd.
Milliók lesznek az utcákon és onnantól VILÁGFORRADALOM lesz a neve már.
Az "arab tavaszként" elindult elégedetlenségi hullám viharként söpör végig a bolygón és sajnos nagyon könnyen erőszakos cselekményekbe fog torkollni.
A hatalom az elején mindent megtesz majd a tiltakozások visszaszorítására, de végül szabadjára engedi a végső összeomlást. Bekövetkezik a világgazdaság bedöntése és a globális világméretű krízis, mely nagyobb lesz az 1929-33-as válságnál.
(2011.okt.08: A Bank Of England elnöke szerint minden idők legnagyobb pénzügyi válsága vár a világra).

A lázongókat és a rendszer ellenségeit a FEMA által épített 800 táborba internálják majd. (USA internáló FEMA táborok készen)

Ezalatt a tiltakozások leforrázására és a leálló gazdaság miatt kiesett bevételek pótlására a Szabadkőműves-Illuminati Elit megpróbál újabb háborút kirobbantani Izrael és Irán között, mégpedig olyan szinten, hogy abba az USA is be tudjon kapcsolódni. Ezzel lángba borítják a Közel-Keletet és csak remélni tudjuk, nem fog világháborúvá szélesedni. (a történelemben eddig mindig sikerrel jártak sajnos...).

A háború közben vagy után megjelenik a Bibliában is megjósolt "megmentő", aki nem az lesz, aminek látszik. Sokkal erősebben és ellenőrzöttebben kell a maradék emberiséget koordában tartani, hogy ez a nagy pusztulás soha többet ne következhessen be. Népszerűsége fenntartására szétosztja majd a "vagyont" és az emberek elégedettek lesznek az új rendszerben. A vásárláshoz és gyakorlatilag mindenhez csak a "fenevad bélyegével" lehet majd hozzájutni. Ehhez kell majd egy világkormány, mely mindent irányít és lát. Így válik majd megvalósíthatóvá "a mindenkiben lesz egy chip" dolog és a pénz nélküli társadalom.

Egyedüli dolog, amiben bízhatunk, hogy jelentős emberi rétegek vannak már ébren, akik a világ jobbításán dolgoznak és rengeteg szeretet-energiát állítanak elő! Szerencsére a sötét erők is megosztottak.

A felszín mögött (vagy inkább, hogy hiteles legyek, a felszín alatt a háború már tart.) Mivel sokaknak hajmeresztő, amiket megtudunk, erről csak annyit mondanék, hogy augusztusban az USA két hatalmas földalatti bázisát semmisítették meg valamilyen "idegen" technológiával. A bázisokban minden miszlikekre esett szét és a robbanások okozták a szokatlan erős földrengéseket Virginia és Colorado államban (Kép)


/Amikor először végighallgattam angolul Benjamin Fulford beszámolóját, alig akartam elhinni. De az azóta előkerült információ morzsákból teljesebb lett a kép. Viszont a kvantumfizika és ősi tudományok egyik legnagyobb tudósa,  David Wilcock honlapján is megjelent ez a hír és a Benjamin Fulforddal készült interjú (aki állítólag megbízható bennfentes forrásnak számít, valamiféle hírvivője a jó szándékú titkos csoportoknak), amiben azt állítja, hogy az augusztus 22-i coloradói és 23-i virginiai földrengések igazából hatalmas földalatti robbanások voltak, melyek nagy mélységben lévő, titkos földalatti bázisokon történtek. Wilcock állítása szerint további magas rangú források is megerősítették ezt./
A most megtámadott két bázis fontos csomópont volt. A CIA mostanában költözik át Denverbe (Colorado államba) Virginiából, talán ezt akarták lehetetlenné tenni a támadók (ki tudja miket szállítanak át a föld alatt), mert pont ezeken a helyeken voltak a rengések. Sokan mondják, hogy felkészülnek valamire, mert nincs sok értelme a költözésnek.Földalatti bázisok és alagutak az USA nyugati részén (Kép) Az első hírek nukleáris robbanásokról szóltak, melyet egy hivatalos orosz forrás is megerősített (!). Az újabb hírek szerint a bázisok pusztulását egy hihetetlenül hatékony és fejlett fegyver okozta, melynek hatására pillanatok alatt hússzorosára emelkedett a légnyomás a komplexumban, ami aztán mindent apró darabokra zúzott. Ezt az a tény is megerősíti, hogy bennfentesek szerint nem érzékeltek radioaktivitást ezeken a helyeken.
Nekem ismerősöm is van Denver mellett, aki folyamatosan informál a Denver környékén folyó dolgokról. Nagyon sokat tud, mivel az Ő nagyapja is a szabadkőművesek tagja volt. Tudjuk, hogy az USA legnagyobb és legrémisztőbb repülőtere alatt van az Illuminati egyik fontos földalatti városa és bázisa, ezért is örülök ennek a kapcsolatnak.
A héten írta, hogy eddig is zajlottak furcsa dolgok és megmagyarázhatatlan jelenségek, de 
az elmúlt hónapokban eszméletlen sok katonai vadászgép és hadműveleti mozgás, sőt UFO-jelenség tapasztalható.

A legfontosabb információkat itt is megosztom, de főleg a Facebook csoportban, ahol a világ jobbításán dolgozunk a tudásunk egyesítésével és az információk átadásával.

"A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más csak ILLÚZIÓ"
(David Icke)

1 megjegyzés: