2011. október 20., csütörtök

Görögországban leállt minden

"MOTHER OF ALL STRIKES" - Minden sztrájkok anyja
G

Görögországban leállt minden 48 órára. Az ország lezárva, repülők nem járnak, iskolák, boltok, gyárak kiürültek. Ahogy nevezik, ez "minden sztrájkok anyja". A legnagyobb tiltakozási akció indult el tüntetésekkel, amióta a pénzügyi vihar lecsapott az országra.

Joggal tehetjük fel a kérdést, hogyan lehetséges, hogy ekkora kultúrával, múlttal, idegenforgalommal, tengerekkel rendelkező országot csőd szélére tudott juttatni a fennálló pénzügyi rendszer?

- Miért emészti fel Olaszországot, Portugáliát, Izlandot, egész Európát, az USA-t egy parazita bankrendszer, mely gyakorlatilag már a gazdatestet fenyegeti, amit eddig kizsigerelt.
- Hogyan lehetséges, hogy ásványkincsekben dúsgazdag latin-amerikai országok évek, sőt évtizedek óta a csőd szélén tántorognak, nyögve a Rotschild-Rockefeller IMF Világbank rabszolga-hiteleit ???


A bankok felélték a gazdaságot, ellopták az ipart, lenyúlták az emberek megtakarításait és még munkájukat is, mely lehetőség, hogy  fenntarthassák magukat és családjukat. 

Nincs az a társadalom - és ne is legyen soha- , mely eltűri, hogy a bankár-dinaszták által szétlopott gazdaságokat az emberek újabb kizsigerelésével állítsák helyre. 

Ezt a XXI. század társadalmai nem fogják hagyni, mert nem hagyhatják....

Értékeik után a rendszer tulajdonképpen már az életüket akarja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése