2011. október 13., csütörtök

Rejtett ÜZENETek egy agyonsugárzott reklámban


Eszméletlenül megdöbbentő, alapos és egyben hiteles munka! Szimbólumok és olyan üzenetek, amit csak külföldi filmekben, ősi szimbólumokban láttam eddig. Köszönettel tartozom a "pirospirula" csapatnak ezért az ÓRIÁSI LELEPLEZÉSÉRT!
Csak akkor kezdd el, ha oda is tudsz figyelni, mert a végére feláll a szőr a hátadon! Eddig is tudtuk ezt, hisz körös-körül körbevesznek minket a szimbólumaik és a jelek...de mégsem látjuk, mert az agyunk nem fordítja le. Viszont az adást nagyon is veszi! Nézünk, de nem látunk....
Ezért van most a legnagyobb szükség a szeretetteljes összefogásra EGY-ként a sötét, romboló erők ellen...

Remélem mindenki megfogadta a Vodafone reklám tanácsát, és "kiélvezte a nyarat"... ami egyébként szerencsére elég hosszúra sikeredett az idén.
Már csak azért is mondom ezt, mert könnyen elképzelhető, hogy nemsokára elég borús időknek nézünk elébe!
Aki szeretné érteni, hogy miről beszélek, annak hadd ajánljam figyelmébe a Piros Pirula Projekt első saját gyártású filmjét, melynek címe "Az Üzenet".
Nagyon sok időt és energiát öltünk ebbe a filmbe, mert nagyon fontos információkat tartalmaz. Természetesen ez is csak erősebb idegzetűeknek ajánlott, mert mint mindig:
"Amit kínálok, az csupán az igazság, semmi több!
És az igazság néha elég zord tud lenni."


A film első részét itt tekintheted meg, a következő részekre vezető link pedig mindig ott van a video alatt a videoválaszoknál. MEGDÖBBENTŐ SZIMBÓLUMOK és ÜZENET...



De egyenesen is ugorhatsz részekre az alábbi linkekkel:

Első felvonás

1. Egy hétköznapi reklám
2. Ami jár, az jár
3. Eljött az én időm!
4. Csak Rólad Szól
5. Céget logójáról !!!
EXTRA: Anton Szandor Levay


Második felvonás
6. A színfalak mögött
7. A Nagy Ünnep
8. Az Egy-szemű
9. A Piramis
10. A Fekete Esernyő
11. Házi Feladat

3 megjegyzés:

  1. Ez ha tényleg így van akkor biztosan fog történni valami az emberiségnek az életében!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök hogy végre felfigyelnek reklámok,és bennük rejlő üzenetekre,és most nem csak erre gondolok hanem bármelyikre mert lehetne ,igy is ,amúgy is elemezni akármelyiket és nem az a lényeg.Az hogy mit hisz el belül a szerencsétlen ,akinek a gondolatát manipulálja,hiszen ezek képek , hangok.A neuronok reagálnak a parancsra. ha törteénik reflektálva a fölöttem megjegyzésre akkor az TUDATOSAN történjen,maga akaratából igazából és döntéséből. Mellesleg aki nem tudja azt amit iratok értem itt ,és helyesen megjegyzem = Fekete-vörös stb) arra nem is hat. ha tudod csak akkor hat. De itt mit is tudhatnak az emberek?Elmondta e neki valaki akkor mikor kelett? tudják hogy kik,mik azok? Ott?Mit képviselnek? És ha tudják csak most eszmélnek rá... van bepótolni való.Ismételten óvatosan ezzel tömeges awakeninggel. Ugyanaz a játszma, de most már azért történik is valami. Hiszen elindult a láncreakció.és ezt más meg Nem lehet állítani. csak az emberi megkülönböztető képesség az most igazán nagyon releváns lehet...csak halkan szolok azt is suttogva.

    VálaszTörlés
  3. Van egy momentum,ami nem lett megmagyarázva.
    Balázs fényképezése. Az előtte lévő jelenet,amikor "Lucifer" a szülőföldjén egy trónon ül,elindítja az "apokalipszis lovasait". A "másvilágot" vagy két külön világot az a két képkocka közötti snitt is igazolja.
    Majd úton van fénysebességgel felénk és elvakít. Ezután fényképezi az előtte lévő teret és mégis őt látjuk a monitoron,azaz már itt van köztünk a mi világunkban. Ez csak úgy lehetséges,hogy tükör van előtte,amit a régi időkben a másvilág átjárójának tartották. ;)
    Csak egy észrevétel,mert elindította a kerekeim ez a videó. Köszönöm!

    ui:Egyiptomban a lázadások idején megjelent egy lovas!Járjatok utána! ;)
    Amúgy szerintem nem Démonok,ördögök ők,hanem egy másik faj,aki nem igazán kedvel minket,vagy kell nekik a föld. Nem véletlen,hogy 3 idegen test tart a föld felé és 2012. december 21-én érnek ide! :(

    VálaszTörlés