2016. január 2., szombat

Legütősebb ébresztő-videók sorozat #1 - Mondd miért!? (Tell Me Why)Szerencsére egyre többen és többen állnak az igazságkeresés és a megtévesztés fátylán való keresztüllátás útjára..... Nagyon sokan segítenek is ebben és különálló pontokként mégis valahogy valamilyen módon összekapcsolódunk és segítünk egymásnak. 

Még akkor is, ha nem is tudatosan, de ki-ki a maga részét kivéve ebből az "ébredési folyamatból"...: cikkek, videók, ébresztő képek, filmek....Felsorolni sem tudnám, mennyi dokumentumot helyeztünk el az internet 'szürke ködében', hogy az arra érdemesek és az úton elindulók megtalálhassák és beépíthessék tudatos elméjükbe, az életükbe, vagy éppen ennek hatására álltak be ők is a megvezetett, manipulált tömegekből kiemelkedő gondolkodók közé.


A következő filmösszeállítást magyar barátaim készítették el. Azért, hogy minél több emberhez eljusson mindaz az üzenet, ami miatt több, mint 5 éve készítek cikkeket ide és a FB-oldalra.... Nem tudod megmagyarázni miért is csinálod és egyáltalán van-e értelme, de érzed, hogy tenned kell, mert talán valahol valakinél célba ér az üzenet és minél több ilyen ember lesz, talán a világra és a közvetlen környezetedre is hatással lehetsz... A legelső videó mindenképp egy olyan lesz, ami minden szónál többet mond el világunkról és ne lepődj meg, ha könnybe lábad a szemed a valóság láttán. Köszönöm Barbarának, Gábornak és a készítőknek (Cryon) (SBG Buddha - VilagHelyzete)


4 megjegyzés:

 1. sìrtam a video alatt nos igen miert is

  VálaszTörlés
 2. miért? hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek...szimplán ezért, szimplán ezért éhezik több millió gyermek...csak, hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek...ezért rombolnak városokat kultúrákat...és most eljött ez a rombolás Európába is...miért? hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek...

  VálaszTörlés
 3. Az ilyen giccses hitványságtól felfordul az ember gyomra. Az emberek sosem lesznek és lehetnek egyenlőek ugyanis minden egyes "létező" között hierarchikus viszony áll fent.
  Természetesen nem azt akarom ezzel mondani, hogy tiporjuk el a gyengéket, de az ilyen olcsóra és szentimentálisra sikeredett "ébresztő jellegű" filmecskéket jobb lenne kihagyni az "életünkből", életemből. Mármint nem kell feltétlenül kihagyni, jó ha az ember ilyet is néz annak az érdekében, hogy tudja mi a kerülendő és miért kerülendő.
  https://atyafipeca.wordpress.com/2015/05/10/hyppolit-a-lakaj/

  VálaszTörlés