2014. december 29., hétfő

Új Világrend szimbólumok Bolognában az 1980-as merénylet helyszínén - A Vatikán elsötétülve karácsony előtt



<< Rómában a Szent Péter Bazilika teljes sötétségben ?
(2014.12.12-án.) A Vatikán legfőbb székesegyházának kupolája és a tér teljes sötétségbe burkolózva .....
Illuminati és Új Világrend szimbólumok fényei Bolognában 2014.12.13-án, mely képek hamar bejárták a világot mivel nem egy jelentéktelen helyen, hanem az egyik leghírhedtebb terrortámadás helyszínénél gyúltak ki most! 
A Via Matteotti hídon a hírhedt Központi Pályaudvarnál, ahol 1980-ban a máig tisztázatlan, 85 halálos áldozatot követelő bombamerénylet történt

Az már csak érdekesség, hogy a fények bekapcsolásának időpontja : 12-13-14 
Lekapcsolásuk pedig : 1-31-15 
Az okkult szabadkőműves 13-as számot látjuk a központban és tükörképét a másikban, amely mindig fontos erővel bír, amikor ezekről az erőkről beszélünk. úgy mondják :"végy egy számot, egy szót, egy szimbólumot, egy dalt és fordítsd meg, hogy megszerezd az ellentétét."  "As Above So Below" - "Amint fent, úgy lent is". Az alkímia és az okkult világ legősibb mondása, ami még a "mi atyánkban" is visszaköszön....
Magának a Pápának a megválasztása is egyébként e szerint történt: 3-13-13 (természetesen tudom, hogy erre bármikor rá lehet mondani, hogy belemagyarázás.. - SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Nem karácsonyi fények, hanem egy mindent látó szem piramisban, egy üres háromszög és egy különálló szem dominálja teljesen a hidat. 

Sokan egyértelműnek gondolják a városban, hogy a máig uralkodó P2 szabadkőműves páholyra utalnak (Propaganda Due)...; ugyanazokra, akik feltehetően az 1980-as merényletért és az áldozatokért is felelősek.

Hiszen ma már tény, hogy Licio Gelli, a P2 alapítóját akkor elítélték együtt másokkal, mint Francesca Mambro, Valerio Fioravanti, ésPietro Musumeci, a SISMI (Katonai Titkosszolgálathoz) tartozott. A merénylet dátuma augusztus másodika  ...... 

A pályaudvaron egy táskába elhelyezett 23 kilót (5 kiló tritol, 18 kiló nitroglicerin) nyomó bomba, a földtől 50 centiméternyi magasságra volt elhelyezve egy kis asztalon. A katonai készítésűnek mondott robbanószer az állomás egyik oldalát teljesen romokba döntötte, az pedig ráesett, a vágányon várakozó, amúgy Ancona-Chiasso között közlekedő vonatra.
"A SAKÁL" - a mindenki által ismert terrorista - Carlos, alias Ilich Ramirez Sánchez a Moszadhoz és CIA-hoz kötötte a robbantást, mondván, hogy így akarták a nevezettek jelezni, hogy Olaszország túl közel engedte magához a palesztinok ügyét. 


A hírhedt Carlos = "Sakál" vallomásai között szerepel, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkosszolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé. 
A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint az Aldo Moro-gyilkosság valódi háttere. A bolognai merénylethez használt fegyverek egy olasz parlamenti vizsgálóbizottság szerint viszont a Gladio raktáraiból kerültek elő.



A két évtizeddel ezelőtti olasz terrorizmus gyökereit kutatva lépten-nyomon szörnyű furcsaságokba botlunk. Ezt erősíti az itáliai kémelhárítás ex-tábornokának, Gianadelio Malettinek a nyilatkozata is, hiszen ő úgy véli:
"a CIA senkitől sem zavartatva cselekedett, amikor bombamerényleteket készített elő az elmúlt évtizedekben Olaszországban, miközben a helyi politikusok és titkosszolgálatok ölbe tett kézzel nézték az amerikaiak akcióit."

Maletti tagja volt annak a P2 szabadkőműves páholynak, amely a háború utáni olasz történelem egyik legvitatottabb, és mind a mai napig feltáratlan fejezetét jelenti. 
A P2-botrány kitörése, és egyes tagjainak - például Malettinek - elítélése után azonban arról szóltak a híresztelések, hogy a páholy még ma is folytatja informális működését, de legalábbis hatást gyakorol az olasz és a latin-amerikai politikai életre.

Gianadelio Maletti - akit 1971-ben neveztek ki az olasz katonai kémelhárítás egyik főosztályának élére - szerint a hatvanas, hetvenes és nyolcvanas években elkövetett merényletekhez használt robbanószerkezeteket a CIA küldte Németországon keresztül Olaszországba. Hozzátette: az ügynökségnek az volt a feladata, hogy tartsa a kapcsolatot a különböző olasz és német szélsőjobboldali csoportok között.

A SID nevű (akkori) olasz titkosszolgálat a tábornok szerint nem tehetett semmit a CIA ellen. Maletti azt állítja, hogy a CIA Németországban és Olaszországban egyaránt azon dolgozott, hogy háttérbe szorítsa a baloldali erőket, és ebben a tevékenységében a szélsőjobboldalra is támaszkodott.

Az amerikai titkosszolgálat állítólag beépült olyan olasz szélsőjobboldali szervezetekbe, mint az Ordine Nuovo (Új Rend), amelynek a Szent-Gotthárd hágón át, Németországból szállítottak robbanóanyagokat. 


A P2 "lebukása"


A Gladio lelepleződése után tíz évvel, 1980-ban az olasz rendőrség egy Licio Gelli nevű férfi kapcsolatait akarta felderíteni, többek között azt, hogy milyen viszonyban volt Michele Sindonával, a maffia egyik vezérével. 

Ekkor azonban egy olyan listára bukkantak, amely megrengette az itáliai közéletet: 

a Propaganda Due (P2) nevű szabadkőműves páholy 962 névből álló tagnévsorát találták meg, amelyen ötven tábornok és admirális, két miniszter, 36 magas rangú rendőrtiszt, valamint számos újságíró és popsztár szerepelt.

Más források szerint mindhárom olasz titkosszolgálat főnöke, négy kormánytag, 48 parlamenti képviselő, 160 katonatiszt és a hadsereg vezérkari főnöke volt rajta a listán, bankárok, iparmágnások és diplomaták mellett. Van, aki szerint ez egy valódi árnyékkormányt jelentett a hivatalos kabinet mellett.

A P2 páholy nagymestere, szervezője, s az itt kialakult kapcsolatok egyik legfőbb haszonélvezője Licio Gelli volt.

Gelli és a CIA

A CIA olaszországi második embere, Ted Shackleton, állítólag Licio Gellit 1970-ben mutatta be Alexander Haignek, aki akkor Nixon amerikai elnök kabinetfőnöke volt, később a NATO főparancsnoka, majd Reagan elnök idején külügyminiszter lett.

A P2 vezéralakja a nácikkal kollaboráló, s a partizánok által életre-halálra keresett Gelli volt, akit 1945 után a CIA szervezte be, majd 1950-ban a SIFAR nevű olasz titkosszolgálatnak is tagja lett. A SIFAR főnöke, de Lorenzo tábornok azonban 1964-ben puccsot szervezett, és ennek felderítésekor feloszlatták ezt a szervezetet. A puccs célja Aldo Moro miniszterelnök meggyilkolása lett volna. Morót 1978-ban elrabolták, és végül valóban megölték.

Bilderberg-csoport, Gladio - művelet és szabadkőműves páholyok a felforgató tevékenységek és merényletek mögött 

Az is érdekesség még, hogy az Olasz Legfelsőbb Bíróság tiszteletbeli elnöke és korábbi nyomozóbíró Ferdinando Imposimato, aki a II. János Pál Pápa elleni merénylet ügyében vádat emelt, Ő azzal vádolta meg a Bilderberg csoportot, hogy ők állnak az európai terrortámadások mögött.

Imposimato, aki részt vett az egykori volt olasz miniszterelnök Aldo Moro elrablását és meggyilkolását érintő nyomozásban azt mondta, hogy “egy megdöbbentő dokumentumot találtam”, mely összefüggésbe hozza a Bilderberg csoportot az Ordine Nuovo szélsőjobboldali szervezettel terrortámadások elkövetésében.


Az olaszországi megoldatlan gyilkosságokkal kapcsolatban és ezen dokumentum birtokában Imposimato kijelentette, “Mikor a mészárláshoz ér, szintén a Bilderberg csoportról beszél. Én elhiszem ,ami ebben a dokumentumban áll. Elvégeztem néhány vizsgálatot, és azt mondhatom, hogy a feszültségek és a mészárlások stratégiája mögött szintén a Bilderberg csoport áll egyfajta Nagy Testvérként a manőverezések, a terroristák használata és a szabadkőművesek fölött."

A “feszültség stratégiája” a Gladio Művelet égisze alatt működött, egy NATO hidegháborús “maradj a háttérben” projekt pedig arra törekedett, hogy létrehozzon egy célszerű politikai légkört Európában, melynek ügynökei terrortámadásokat hajtottak végre, melyekért azután mind a baloldali, mind a szélsőjobboldali politikai csoportokat hibáztatni lehetett.

A Gladiot úgy tervezték, hogy démonizálja a politikai ellenzéket, és a “közvélemény ereje arra kényszerítse a kormányt, hogy teremtsen nagyobb biztonságot.” – az egykori Gladio ügynök Vincenzo Vinciguerra vallomása szerint. 2000-ben egy olasz parlamenti vizsgálat megállapította, hogy az 1980-as bolognai bombamerényletet, amely megölt 85 embert, “olasz állami belső intézmények emberei és az Egyesült Államok hírszerzéséhez köthető emberek követték el.”

“Megtámadtak civileket, nőket, gyerekeket, ártatlan embereket, ismeretlen embereket távol minden politikai játszmától” – mondta ezt Vinciguerra eskü alatt tett vallomásában.

Imposimato kijelentette, hogy a dokumentumot egy korábbi Ordine Nuovo terroristától kapta.
Az Ordine Nuovo tagjai (magyarul “Új Rend”) számos halálos terrorista támadásban vettek részt, köztük az 1969-es Piazza Fontanai bombatámadásban, az 1974-es Róma-Messina vonat támadásban, a Piazza della Loggia 1974-es bombatámadásban és az Italicus Express 1974-es bombamerényletben.




Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője. Tőle ezen a linken egy több, mint egy órás, rendkívül érdekes és érthető előadást hallhattok.
RT. - A fősodratú média nem számol be erről, de most már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága ellen évtizedek óta intézett terrorista támadásokat valójában a CIA és a Fehér Ház szervezi.

Dr. Daniele Ganser: - "A Northwoods műveletről és a Gladio hadművelet bizonyításáról most már adatok állnak rendelkezésünkre és az emberek majd megértik, hogy ez igaz, de egyelőre olyan pszichológiai helyzetben vannak és olyan nehéz időket élnek, hogy nem hiszik el, mi folyik, mert ez rossz hír. "

"Alapvetően azt jelenti, hogy a terrorizmus manipulálásával az emberek tényleg úgy irányíthatók, mint a birkák. Ha pedig azt mondják nekünk, olyanok vagyunk, mint a birkák és hamis zászlós (False Flag) támadásokkal irányítanak bennünket, akkor ez tényleg olyan dolog, amiről hallani sem akarunk."
RT. - Többször találkozunk a Fehér Háznak ezzel a szóhasználatával: "a feszültség stratégiája". Mit jelent ez ?

- "A feszültség stratégiája lényegében azt jelenti, hogy felrobbantasz egy bombát és ráfogod az ellenségre. Bizonyítékunk van arra, hogy a "feszültség stratégiája" folytatódik és még nincs vége."

Ezek után vannak még valakinek kétségei, hogy a napjainkban 2014-2015-ben zajló Gladio felforgató tevékenységek Ukrajnában, Kelet-Európában, Közel-Keleten nem ugyanezen elvek alapján zajlanak..........? Költői kérdés .....  ( SBG Buddha - VilagHelyzete.com )


Kapcsolódó cikkek: 
Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !


Miért van Pentagramma Kazahsztánban ? Nézd meg az Illuminati fővárosát Astanát és megérted!

86 megjegyzés:

  1. Kérdezném toled B. Laci, hogy te tényleg komolyan gondoltad, hogy a Mi Atyank imadsagban az alkimia és egyaltalan az okkult vilag köszön vissza? Mert ha igen, akkor ezzel nagyon nagy bajt hozol a fejedre, ezért óva intenélek attol, hogy Isten igéjét öszemosd az okkult tanitasokkal. Ugyanis ahol az Ur Jézus imadkozni tanitotta a tanitvanyait, (ami a Maté evang. 6:9-13 ban van feljegyezve), ott a 10. versben, ahol azt olvassuk az Atyahoz szolo imadsagban, hogy : "Jöjjön el a te orszagod; legyen meg a te akaratod, mint a mennyben ugy a földön is", az a hat kérés egyikét tartalmazza, amikor is a tanitvany (a mai tanitvanyok is) arra kéri az Atyat, hogy jöjjön el a földre is az Ő uralkodasa, ami most még csak a mennyei vilagban valosagos, mivel a földön ma a Satan uralkodik ő a vilag fejedelme (Janos evang. 12:31; 14:30; 16:11), aminek borzalmas következményeit lathatjuk tapasztaljuk e jelen vilagunkban. (Ezért volt, hogy a Satan, mint az Istentol elpartolt angyalfejedelem, a Jézusrol szolo kisértési történetben (Lukacs 4:6) az e vilag fölötti minden hatalmat és dicsoséget kinalja, ha Jézus leborul és imadja őt. Ez az ajanlat az Urra nézve, mint kisértés, eleve lényegtelen lett volna, ha nincs valosagos alapja a Satannak a földön valo uralkodasra, ami jogot az elso emberpar bunbeesésekor kapott meg. Isten igazsaga ebben is megmutatkozik: Satan gyozott az ember felett, övé a jog a vilag (emberek) feletti uralkodasra! Ezért volt, hogy az Ur itt ellentmondas nélkül hagyta Satan követelését, és magyarazatul csak annyit mondott, hogy egyedül csak Istent kell imadni és egyedül Neki kell szolgalni (Luk 4:8). Ezzel alapjaban véve elismeri a kisérto teljhatalmat e vilag orszagai felett.)
    A masodik Istenhez szolo kérés tehat (9.v.) az Ő orszagaval, Isten jogaval (mint ahogyan a Mi Atyank...elso harom kérése is) foglalkozik, ahol is olyan erkölcsi rendet latunk, amelyet figyelemben kell vennie a ker. hivonek nemcsak imadsagaiban, hanem egész élete soran.
    Es mit jelent szamunkra az Ő akaratanak valo engedelmesség? Fontosabb-e Neki engedelmeskedni, mint az embernek tetszeni? Megtanultuk-e mar, hogy engedelmesség nélkül nincs aldas?

    Annyi bizonyos, hogy még nem érkezett el az az ido, amikor majd Isten akarata a földön is éppugy megvalosul, mint a mennyben, ahol angyalok seregei engedelmeskednek Isten minden parancsanak, az isteni rendtartasnak.

    "Aldjatok az Urat Ő angyalai, ti hatalmas erejűek, akik teljesítitek az Ő rendeletét, hallgatvan az Ő rendeletének szavara" (Zsoltarok könyve 103:20).

    A föld azonban az önfeju emberi akarat szintere. Ezért erkölcsi tekintetben valasztofal van a menny és a föld között. Az 1000 éves krisztusi kiralysag idején (Jelenések 20:1-3) azonban ez a valasztofal megszunik, tökéletes összhang lesz menny és föld között, mert Isten akarata uralkodik majd ott is, itt is.

    A fentiekbol tehat értelmes ember szamara lathato az is, hogy a „Ahogyan fent, úgy lent, s ahogyan lent, úgy fent" filozofiaja nem mas, mint satani megtévesztés.

    Es miutan most uj ismeret birtokaba jutottal a Mi Atyank... imadsagat illetoen, én ugy gondolom, hogy ha azt az egy mondatot (a sajat és masok érdekében is) törölnéd a fent megjelentetett irasodbol, semmit nem csorbulna annak hitele, sőt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten és Sátán szellem-tudati szinten létező elvont fogalmak. Nem véletlen hogy mindkét elnevezés msh. alapja az ősi magyar nyelvben 1-ségesen az: STN. A természetes 2-ősségnek megfelelően - hogy legyen viszonyítási alap - bennünk van tehát az "Isteni/JÓ és a Sátáni/ROSSZ" lehetősége is. A szabad akarat révén van akiben az előbbire, van akiben az utóbbira utaló tulajdonságok tengenek túl. Számtalan variáció lehetséges. Amikor egy korszak véget ér a Földön akkor mindig "tabula rasa" van - mégpedig az egy-én-i belső rezgésmérték nyomán. Ennek alapja pedig a "jóság/az Isteni mivolt" és "rosszaság/a Sátáni mivolt" bennünk kifejeződő mértéke és aránya. Az előbbi magas míg az utóbbi alacsony belső testi-lelki rezgést indukál. Csak a 2 véglet, az ellentétes szellemi irányzat tud kilépni - persze más irányban - a még regnáló összeomlóban lévő, újra teremtendő körforgásból. Az úgymond Istenhez közel állók képesek önmaguk "elragadtatás7ára". Az úgymond Sátánhoz közelállókat viszont csak "elragadtat6ják". Önmagunkban egyénileg kell mindig eldönteni és a tetteink alapján ki is mutatni - mert csak az hat a belső irányultságunkra - hogy mifelé is "sodródunk". Ebben segítenek mind2 oldalon a már "elkötelezettek" - a bizonyos értelemben a 3 D-ben már "elragadtatottak". Ezt mondják a lelkekért folyó küzdelemnek az un. Kegyelem ideje alatt.
      A 13-as szám, az 5-szög, a 3-szögbe zárt 1-szem természetesen nem eredeti szabadkőműves okkult jelkép - csak ők is használják ezeket az ősi szimbólumokat. Nyilvánvaló hogy nem a kőművesek hanem az olmékok-toltékok-maják léteztek előbb. Akik 13-baktunos, 13x144000 napos/5126 éves korszakokban gondolkodtak. A bibliai "144000"-es szám tehát - mint valójában az 1 baktun időegység - biztosan már Krisztus előtt 3114 évvel is ezen maja időszámítás alapja volt. Az ősi maja Isten-szobrocskák is 13-an voltak anno. Hol volt akkor még a Biblia, Jézus és a 12 tanítvány /=13/ vagy Artúr és a kerekasztal 12 lovagja /=13/ ? Nyilván sehol. Persze a pont 13 holdciklust-újholdat magába foglaló éves "beavató-naptár" is már ősidők óta létezett. Caesarék kontárkodtak ebbe is bele még Jézus előtt. A 3-szögbe zárt 1 szem a 3 szem 1-ségét jelképezi. Alul az alsó csúcsok az illúziót néző 2 szemünket, míg a felső csúcs az un. 3. látó szemünket/apofízisünket jelképezi. a 3 szem természetesen EGYségben is van. Amikor ez az 1ség létrejön "feltámadunk" az illúzióból, illetve úgy látjuk már azt ahogyan kell. Az 5-szögű csillag is a feltámadásunkra/újjászületésünkre utal mint ősi jelkép. Nem véletlen hogy az 5 az un. "beavatás" száma is.

      Törlés
  2. Az az igazság, hogy ez az ősi mondás már a Biblia előtti időkben is létezett. Gondolom ezzel nem sok újat mondtam eddig.... Mindig mindenhol visszaköszön.... "Amint fent, úgy lent is... " Ami megvalósul a makrokozmoszban az kihat a mikrokozmoszban (piciny környezetünkben) lévő folyamatokra és a mikrokozmoszban megfelelően generált erő hatással tud lenni az egészre, a makrokozmoszra is.....
    Most szándékosan nem érintem az alkímia kérdéskörét és a bölcsek kövének, az örök bölcsességnek a megtalálását, de a mágia kutatói (valójában a legnagyobb filozófusaink egytől egyig kutatták: Paracelsus, Bacon, Szokratesz, Platon.....)
    Természetesen ez ennél sokkal összetettebb és kicsi vagyok én ahhoz, hogy ennek összefüggéseit megismerhettem volna teljesen....

    Szóval adott az ősi mondás: "Amint fent, úgy lent is" ... Ezt a kereszténység annyiban vette át, hogy a 'menny' és a 'Föld' allegóriájaként élt tovább. De nem veszett el a tartalma, főleg, hogy a magyar nyelv elég tisztán őrzi az ősi tudás bölcsességeit: "amint a mennyben, úgy a földön is." ....

    VálaszTörlés
  3. Még eszembe jutott például az "AMEN" mint imádságainkhoz és befejezésükhöz kötött kifejezés, amit úgy értelmeznek általában, hogy "úgy legyen"...
    DE
    Az "AMEN" mint szó (ige) valójában AMUN-RA - tól ered, viszont az is igaz, hogy a jelentése nem egészen az, hogy "úgy legyen", hanem "LEGYEN MEG AKARATOD SZERINT" ,ami nem igazán köthető a bibliai amen-hez. Ott már a kissé "kicsavart" változatban tálalják a hívők elé......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért az ámen szóra van egy másik elmélet is.Régen az embereknek jobban sajátja volt az energia gyógyításra és energiafelvételre való használata . A templom ugye egy energiaközpont , mert eleve olyan meghatározott helyre építették fel.Az imádkozás alatt a kezet ha nem összekulcsolva, hanem a tenyeret összerakva tartod , az energia áramolni fog. ( Érdekes, hogy a mai embernek már nehéz így tartani a kezét, pedig a régi festményeken is így ábrázolják.) Az ima végén az Ámen szót az emberek Ámmen-nek mondják. Ha jól mondod rezgése van. Nálunk Ámmen, Mongol területeken (rokon?) Ommén, még keletebbre Omm (kiejtve). Mindenhol a rezgésre használják.

      Törlés
    2. Mindkét magyarázattal egyetértek. Klaudia inkább energetikai, míg SBG Buddha inkább ontológiai megközelítést választotta.

      Úgy tűnik, hogy az egyiptomi Amon név eredetileg a megnyilvánulatlan "Ösegység" egyik elnevezése lehetett (hasonlóan a Taohoz), ez az elv lépett be a világba Napisten formájába, mint Amon-Ra. Ha egy ima az Ámennel, Om-mal, Amun-nal végződik, mindenképpen azt a szándékot fejezi ki, hogy az elhangzottak ne a változás világában kóboroljanak, mint egyfajta kívánságok, hanem csatolódjanak vissza az Egységbe, mindennek a Forrásába. Ezáltal szentülnek meg az imában kimondott szavak.

      Törlés
    3. Jó adalék a fenti témához az alábbi linken. Különösen az "Amon (Amen):
      Hórusz-Világkirály-Széth." című alfejezet figyelemre méltó:

      http://new-age-kritika.blogspot.hu/2014/11/a-szent-harmassag.html

      Törlés
  4. Volt egy nagyon jó hozzászólás a blog FB-oldalán a cikk alatt:

    @ Istvan Istvan ..."és mi van akkor, ha ezt a szimbólumot még mindig azok használják, akik eredetileg használták??? ...én nem hiszek abban, hogy egy akkora birodalom mint az egyiptomi csak úgy szétesik és nem marad utána semmi."

    Neki válaszoltam a következőket: Nagyon jó kérdést vetettél fel telibe a közepébe :
    Mi van, ha már Egyiptomban is ott volt és mi van "ha még mindig azok használják, akik mindig is használták ?" Egy akkora birodalom, mint az egyiptomi ! Nagyon találó, ahogy mondod és azok a szimbólumok pontosan azok, amin el kellene indulni......

    * Vajon honnan jött az egyiptomi civilizáció ? mert ugye senki nem gondolja, hogy 10 ezer éve a jégkorszak után még félig majomemberként rohangáló "szőrmók" egy-két ezer év múlva már piramisokat épített és elektromos áramot használt...., ismerte a naprendszer bolygóit és olyan pontos csillagászati számításokat végzett, amit megirigyelhetnénk ma is....

    És ne feledjük, hogy a piramis-építő civilizáció jelen volt az egész bolygón, szinte ugyanazokkal a szimbólumokkal.......

    Nos az Illuminati jól ismeri gyökereit és származását ! - velünk ellentétben.....

    De ha ezen a felvetésen elindul bárki, hamar rájön, hogy érdekes módon a mai világunk nagy központjai mind egyiptomi mintára és annak felépítése szerint épültek újra az "új világokban"..... (Alexandia mintára pl.Pharos-Isis = Párizs.....), de sorolhatnánk egész Washington DC-t, Londont......nagyon is jól tudják, hogyan kell továbbvinni azt a bizonyos tudást........

    Szóval Istvan, tényleg tömören és röviden az egyik legfontosabb összefüggést és kérdést vetetted fel ! Örülök neki...

    A szimbólumokkal kapcsolatban pedig valaki felvetette azt, hogy "az Illuminati is csak lopta ezeket az ősi jelképeket...."
    Nem lopták a jelképet, hanem kapták ! Az a helyzet, hogy ez a jelkép és a piramis már sokkal hamarabb megvolt, mint amit mi emberi időszámítással el tudunk képzelni..... Az egyház lopta, vagy vette át sokkal inkább, hiszen az isten(ek) ábrázolására és a felsőbb hatalom jelképezésére használják azóta.... De ahogy a valóságban sem tudják az emberek, ki vagy kik lehetnek ezek az "istenek" vagy erők, így sajnos azt sem értik meg, miért köszön vissza mindenhol állandóan ......

    Hosszú történet és mi emberek mindig csak a felszínt fogjuk kapargatni és ezért is legyintenek a legtöbben. De kizárólag azért, mert jelentéktelen véletleneknek gondolják ezt .....

    Ha valaki azt mondaná nektek, hogy már több ezer vagy tízezer évvel ezelőtt jelen voltak ezek a szimbólumok, vajon mihez kezdenétek az információval.... Az Illuminati sem 1776-ban jött létre, mint ahogy sokan hiszik, hanem ezekkel az erőkkel és szimbólumokkal együtt él szintén több ezer éve....

    Mondom tényleg hosszú történet.....

    A cikk célja, beszámolni egy érdekes jelenségről és lehetséges összefüggésekről. Minden más az olvasóra vár, hogy kutasson..... Aki kész válaszokat akar a kérdéseire, elkerülhetetlenül tévúton jár..... Főleg, ha mindig mástól várja a végeleges választ...... Mivel senki nem tudhatja a végeleges választ és az egy és igaz igazságot..... (SBG Buddha voltam....Azért jó gondolkodást! Béke legyen veletek.... )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az illuminati "ősisége" egyenesen nevetséges. A gonoszságnak magának persze van múltja mert már a réges régi emberi társadalmakban is "dívott". Az atlantiszi korszak végén is ez a fajta - a magasabb rendű Teremtést überelni kívánó - "klónozó, biorobot-gyártó gonoszság", 6almaskodás került 6alomra és folytatta le az un. "mágus-háborút". Aztán persze jött a nagy özönvíz és az újjáteremtése a dolgoknak. DE nem az illuminati vagy valamilyen elődje hanem az un. "madár-emberek" által. Akik a "Földre szállva" mindent újjáteremtettek és elindították/folytatták egy újabb kis aranykorral a körforgást. Aztán ennek "utózöngéi" eltartottak egészen 6500 évvel ezelőttig, amikor a 13 ezer éves időszak felezőjénél megjelentek a tudjuk hogy kik. Akik aztán e lehetőséget kihasználva oda juttatták az emberiséget mára ahova. A madár emberek 6500 éve tehát már több ezer éve eltávoztak/elrezegtek, utódaik pedig - időnkénti fellángolásokkal - megkezdték azt a fajta karmikus "szunyókálást" amiből éppen most ébredeznek fel. A madár/madar/magyar ember tehát az aki a MAGember a Földön. A valódi madaraknak/magoknak közük sincs az illuminátihoz bár az a régi madár-ember-jelképeket használja. Azért persze mert ő is amolyan "húsvét-szigeti" madár-ember/magyar-ember szeretne lenni - na persze minden valódi tartalom nélkül. A zsidók által uralt szektaözön, a szabadkőművesség, az illuminati mindig is "magyar" akart lenni - pontosabban ál-magyar. Persze úgy hogy a valódi magyart meg végleg el is tünteti az útból. Ez azonban - nyilván nem véletlenül - mind a mai napig nem sikerült, mert nem is sikerülhetett. A vég pedig itt van - a most nem véletlenül "valakik" számára.
      Az Ámen az Ámon-ból ered. Tehát az imádságok végén anno Ámon "mondatott". Ezt forgatták ki a magyarul visszafelé "ne má"-nak értelmezhető szócskával. Vagyis "NE MÁ" hogy megvalósuljon az ami az imádságunkban benne van. Ez egy "rejtett" fekete szómágia a jujdejó-"keresztényektől" - a vak is látja. A mostanság zsidó név: SalAmon eredeti jelentése is "Szól Ámon" - az az ember aki által Ámon/Isten szól. Az Eszter meg az Isztár változata. EsztergoM jelentése pedig Isztár Mag mivel a "mag" végződést megfordították a "titkosítás" céljából. Tehát az esztergomi oroszlán - "Isztár-Mag" OroszLán/ - Erős Lány/Tündérkirály/nő/ - a Pilisben/a koponyánkban/bennünk a szellem-tudati síkon lakozik. Szóval erről van szó: a madár/magyar emberektől, azok őseitől mindent ellopva a madár/magyar emberek helyébe lépni. Annyira nyilvánvaló ez hogy csak úgy ordít - körül kell nézni kicsinykét maradék-Magyarországon. Jézust is az elzsidósított ősmagyar Emánuel/Imanuél előnévvel illetik például a pesti zsidó hitgyülisek. Mely szóösszetétel eredeti jelentése persze: Ím Anu Él. Anu madár ember ábrázolását számtalan ősi sztélén megfigyelhetjük mind a mai napig. Talán nem nem ártana kicsit elgondolkodni a dolgokon mielőtt az illuminátit és az egyéb háttér6almista magyar-utánzókat "felmagasztoljuk" és tévesen magunk elé/fölé helyezzük.

      Törlés
    2. Még a leg-Egyesítőbb jelképek is kiüresednek, csupasz,halott vázakká merevednek, ha szűk keretek, dogmák, bilincsek közé szorítják és nincsenek Össz-hangban a Valóval. Modern fehérre meszelt sírok, hullarablók, akik magukra aggatják e jeleket, hogy paraszt-vakítsanak.

      Törlés
    3. Mo. olyan helyzetben van, 1000 éve. (Róma vagy Bizánc) Ma meg atlanti NWO vagy eurázsiai NWO ?
      Tök mindegy. Cseberből vederbe.

      Törlés
    4. Magyarország 1000 éve nem csak de jure de de facto értelemben is létezett, sőt még egészen 1490-ig európai nagy6alom is volt. Ma viszont már csak a töredék maradék-Magyarország létezik az is csak a nevében de jure, ténylegesen de facto már nem - ugyanis egyértelműen zsidó vezetésű zsidó gyarmat. De persze - mivel a végidőben már semmi sem az aminek látszik - ez a lehető legesleg-üdvözítőbb állapot a magyarság számára. Ugyanis a szeretet-orientált jóakaratú Bir-Ka/Bárány azaz a KígyóTartó/Jézus-i lét/ezés/ mellett még 2 dolog kell a madár/magyar "kirepüléséhez a kalitkából". Az egyik a sEnkiség a másik pedig az hogy már Nin/cs/HU/o/rszág. Tehát ha a magyar senki és nincs országa sem már - vagyis Enki és Ninhurszag is 1/EGY-ben - akkor már bármely pillanatban KÉSZ, bekövetkezhet a feltámadása. Először csak egyéni majd társas és népi/nemzeti szinten is. Végső soron megállapítható hogy a magyar a lehető legjobb "állapotban" van. Szó sincs itt cseberből vederbe kerülésről, pláne a nem magyar NWO-ról meg hasonlókról. A magyar feltámad/t/ és megteremti az un. Aranykort. Azoknak akik a magyar lélekminőségre "hajazó" sEnkiségüknél és Ninhurszágságuknál fogva át tudják vészelni a végidő "apokaliptikus armageddonjait". Azoknak akik erre a szeretet-elvűségüknél fogva a belső testi-lelki rezgés-minőségükben érdemesek.

      Törlés
  5. Ugy latom Laci, hogy semmit nem értettél meg abbol, amit a kommentemben fejtegettem, ui. nem az a dolog lényege, hogy a késobbi korok mit honnan vettek at, hanem az, hogy mit élsz meg valosagként.... Te azt latod, hogy itt a földön Isten uralma, Isten orszaga a mennyei rend lathato megvalosulva? Mert én a Satan valosagat latom, ahol is teljes sötétség és kaosz uralkodik az o fejedelemsége alatt.

    VálaszTörlés
  6. Nem lehet az Isteni terv része , hogy aki a földi pokolban a gonoszok között jó tud maradni, az kiválasztatik? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet! Ugyanis a Biblia sehol nem ir olyat, hogy a "jo" emberek üdvözülhetnek, mivel kizarolag csak hit altal (az Isten Fiaban, a Megvaltoban valo hit altal) van a mi üdvösségünk... az üdvösségre valo kivalasztatasunk.

      Törlés
  7. Elnézést mindenkitől, nem szándékom személyes „konfliktusra” terelni a fenti írás hozzászólásait, de mivel szokás szerint itt is folytatódnak a megszokott mantrá, miszerint a Sátán valósága már lassan mindenben felfedezhető, így aktuálisan, lelkiismeret furdalás nélkül írhatom ide.:))
    Ria drága, az újabb téma kapcsán felmerülő igehirdetés hevében, talán nem volt alkalmad olvasni, amit reagáltam tegnap, egy régebbi kommentedben engem méltató megjegyzéseidre.
    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/12/2015-az-illuminati-eve-lesz-madonna.html?showComment=1419627713204#c9205926548466466415

    Viatornak írtad rólam:„Itt tehat lathatod, hogy egy hivonek meg van engedve (akar nem a legfinomabb hangon is), hogy raripakodjon az olyanra, akiben tisztatalan szellem lakozik. Ha erre azt kérdeznéd, hogy Ildiben is ezt fedeztem-e fel, akkor a valaszom: Igen. Az ui. sehol nincs megparancsolva, hogy az emberekben lévo tisztatalan szellemeket is szeretnünk kell nekünk, hivoknek.
    Végezetül: Amikor az elmult - itt a VH-n - eltöltött időm alatt az evangélium üzenetét igyekeztem szeretetben, türelemmel, megértéssel stb. hirdetni , de mégis ezek ellenkezojével lettem vadolva,(foleg Ildi részérol) akkor e kijelentésemmel: "Te meg ne pofazz bele allandoan masok dolgaba Ildi..." megakartam mutatni, hogy miként nyilvanultam volna meg akkor, ha valoban nem lett volna bennem szeretet. Korabban ehhez mégcsak hasonlot sem lathatott tolem senki, ezért ugy gondoltam, hogy akkor most: "Nesztek itt van!".

    Sok dolgot mondtak már rólam, de olyan megállapításban nem volt még részem, hogy Gonosz lélek lakozik bennem, be kell vallanom ez inkább, szórakoztat, mint bármiféle felháborodást keltene.
    Nem gondolom, hogy ezen meggyőződésed, hitedet nekem felül kellene írni, de korántsem biztos, hogy csak én cipelem magammal az Ördögöt, hisz az igét buzgón híretetőnek, ahogy Neked is, a legfontosabb szakmabéli kapaszkodója a Gonosz, mi dolgod is lenne nélküle?, így hivatalból bizony Veled is ott van.
    Viccet félretéve, valójában a tiltakozás helyett, inkább rácsodálkozom arra, milyen eszközei vannak egy magát jó kereszténynek hirdető valakinek, önmaga durvaságának tisztára mosására, nehogy folt maradjon a látszat keresztényi szeretet, hab tiszta fehér lepedőjén.
    A legjobb tisztítószert választottad, hogy a fehér szép fehér maradjon: bibliai idézeteket és gonosz lelket kiáltva. Nyílván mások majd szabadon eldöntik, eltüntethetőek azok a durva sáros cipőnyomok, amivel itt és más oldalakon is Krisztus nevében, újból és újból belegyalogolsz önmagadról hirdetett makulátlan hívő benyomásba.
    Szíved joga bármit feltételezni, nem gondolom, hogy meg akarlak győzni ellenkezőjéről, hisz én nem vagyok sem jó keresztény, sem jó hívő, sem rossz, sem jó ember, csupán lelki értelemben törekvő, bárki bármit szabadon gondolhat, így Te is Ria, nem mások jó vagy rossz véleménye határoz meg engem.
    Kívánok sok erőt, és kitartást, rendíthetetlenséget ahhoz a megélésedhez, ahogy fentebb írod is, hogy hirdeted az evangélium üzenetét szeretetben, türelemmel, megértéssel, és hogy valóban oda érkezz meg, ahova megérkezni szeretnél.

    Még egyszer elnézést mindenkitől, ezennel én be is fejezném Riával folytatott kis vallási iszapbirkózásunkat, hiszen az embernek elsősorban önmagán kell győzedelmeskedni, soha nem másokon.
    Mások nem megmenthetőek, mert mindenkinek magát kell megmentenie, és nem a Gonosztól, hanem csakis önmaga korlátoltságaitól.
    Számomra kifejezetten szórakoztatóak Ria megnyilvánulásai, örömmel olvasom továbbra is, bár talán nem mindig aktuális, minden írás kapcsán a kommunikációt saját prédikálásra kiélezni, de ez elnézhető, hisz mások megmentésére való késztetés, már csak ilyen lankadatlanul lobogó tűz.
    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezekre a szanalomra mélto nyomulasaidra nem azért nem valaszolok Ildi, mert nem volt alkalmam elolvasni azokat mar korabban, hanem azért, mert egész egyszeruen nincs dolgom veled azon kivül, hogy kiüzzem beloled a démonokat, ahogyan arra az én Uramtol megbizast kaptam:

      1. "Elmenvén pedig prédikaljatok, mondvan: Elközelített a mennyeknek orszaga.
      Betegeket gyogyítsatok, poklosokat tisztítsatok, halottakat tamasszatok, ördögöket üzzetek. Ingyen kaptatok, ingyen adjatok" (Maté evang. 1-:7-8).

      2. "Es monda nékik (Jézus) Elmenvén széles-e vilagra, hirdessétek az evangéliumot minden teremtésnek.
      Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül; aki pedig nem hisz elkarhozik.
      Azokat pedig, akik hisznek ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket üznek; uj nyelveken szolnak. Kigyokat vesznek föl; és ha valami halalosat isznak, meg nem árt nékik; betegekre vetik kezeiket és meggyogyulnak" (Mark evang. 16:15-17).

      Nerm egyszer elköszöntél mar tolem, minden jot kivanva.... mire tornazol rajtam mégis a mai napig is? Vallasi iszapbrobalkozasrol abban az esetben lehetne beszélni, ha barmiféle vallasi témarol folytatott beszélgetés zajlott volna közöttünk - én ilyenrol nem tudok.

      Törlés
    2. Hmm igazad van Ria, de oly nehéz a búcsú, és valójában Te sem hagyhatsz magamra csak úgy, pont most, mikor oly drámaivá vált a helyzet, hisz pár napja csak egy darab Gonosz lélek munkálkodott bennem és mára többen lettek, plusz démonok és, hogy megbízásod is van a kiűzetésre, ahogy írod is:
      "hanem azért, mert egész egyszeruen nincs dolgom veled azon kivül, hogy kiüzzem beloled a démonokat, ahogyan arra az én Uramtol megbizast kaptam"
      Beláthatod, hogy ilyen többes állapotban, én sem tudom a felelősséget vállalni a kijelentésekért búcsú kapcsán, már nem is igazán tudom ki búcsúzkodott. Bocs Ria, szóval ÉN (Ildi) mégis maradnék.:))
      Akkor gondolom, elsőre megpróbálhatjuk közösen felmérni a helyzetet a „fogd be pofád Ildi” az ugye valahogy hatástalan volt, sőt sajnos az a szomorú tény, hogy ráadásul rosszabb helyzetbe is kerültem, többen lettünk Gonosz mellett démonok is.
      Most hogy így belemelegedtünk, szerinted lehet azért nem sikerült a Gonosz elküldése eddig, mert véletlenül nekem mondtad, hogy én fogjam be a pofám, pedig azt a Gonosznak kellett volna mondanod, talán itt csúszott el kicsit a dolog? Persze lehet ez csak felesleges kötözködés, hisz nem vagyok a téma szakértője, Neked meg mégis megbízatásod is van erre.

      Két kérdésem lenne :) :
      Mit gondolsz esetleg valami csendesebb szívbéli fohász, amit Te mondanál értem, a valódi Önmagamért, szerinted az segítene rajtam?
      Másik kérdés, Én (Ildi) imádkoznék Önmagamért, hisz az ima nem csak a vallásos emberek kiváltsága.
      Pont pár nappal ezelőtt a legjobb barátommal beszélgettünk, az ima fontosságáról, hogy mi lehet, a valódi ima. Azóta sokat gondolkoztam ezen, hogy mi a valódi ima, mert nem biztos, hogy kérni kéne bármit is Istentől, inkább csakis köszönet mondani.
      Köszönet Istennek mindenért: a világban levő „jóért” és „rosszért” egyszóval mindazért és mindazokért, amik, és akik formáltak és formálni fognak minket.
      Istenem, köszönet azért, hogy az vagyok és olyan vagyok, amilyen most vagyok és köszönetet azért a lehetőségért, hogy majd olyan lehetek, amilyen még nem vagyok, amilyen lenni szeretnék.
      :)

      Törlés
    3. Ne provokalj Ildi és foleg ne gunyolodj! Nagyon jol ismerem mar az ördög kifaraszto taktikajat. Isten megtiltotta nekem, hogy lealljak tarsalogni veled mind addig, amíg meg nem tisztulsz a gonosz szellemektol. ( A Gonosz jelentheti egy, vagy akar több démon jelenlétét is egy emberben). Mindenek elott ezért kell imadkoznom, azutan jöhet az a bizonyos "fohaszom" éspedig eloszor, az Isten Fiahoz valo megtérésed érdekében.
      Addig amíg ez az Istenhez térés (Krisztus a Fiu Isten, a Szentharomsag masodik személye) nem történik meg nalad, felejtsd el az önmagadért valo imadkozast, mert nem hallgattatik meg:

      1. "Valaki elforditja az o fülét a törvénynek hallasatol (Isten parancsolataitol) annak könyörgése is utalatos" (Példabeszédek 28:9).
      2. "Pedig tudjuk, hogy az Isten nem hallgatja meg a bünosöket; hanem ha valaki istenfélo, és az Ő akaratat cselekszi, azt hallgatja meg" (Janos evang. 9:31).

      Ami utan pedig megtörtént nalad a megtisztulas, ajanlanam, hogy vedd kezedbe azt a Könyvet, amibol mindent megtudhatsz ami csak szem szajnak (testnek, léleknek szellemnek) ingere.

      Törlés
    4. Ajaj, tényleg minden egyre csak rosszabb lesz, ha már Isten is megtiltotta Neked, a velem való társalgást, próbálok azért nem elkeseredni és felmérni a maradék esélyeimet az üdvösségre.
      Az a baj, hogy a logikai részét sajnos továbbra sem értem, mégis miben áll akkor a felelősségem, ha nem vagyok a magam ura, márpedig szerinted nem, akkor most én sokat ugye nem tehetek magamért?
      Ráadásul ugye most hiába is fohászkodnék önmagamért, mert az utálatos, és azért nem is hallgatja meg Isten a magamfajta bűnösöket, az mellett, hogy ráadásként neked is megtiltotta a velem való társalgást.
      Akkor, ha jól értem szavaidat, azért mégis a két rossz hír mellett, van egy jó, hogy a Te kezedben van az én üdvösségem kulcsa.
      Istennek hála jó kezekben és akkor imádkozol értem, vagyis még nem is értem, mert az csak majd később jöhet ugye, előbb azért, hogy kimenjenek a gonoszok.
      Na, csak kibogoztam!
      Kérlek, akkor tedd ezt meg értem! Köszönöm szépen Neked!
      :)

      Törlés
    5. Kedves Ria!

      Néhány mondatot kénytelen vagyok ehhez a "vitához" hozzáfűzni. Egyfelől azért mert lassan teljesen "off"-ba megy ez a bejegyzés, másfelől azért mert közel 20 éve ismerem Ildit személyesen is. Szerintem meglehetősen jól. Tudom azt, hogy honnan indult, ismerem életének nagy küzdelmeit, de azt, hogy démoni megszállottság alatt szenvedne, ezidáig nem vettem észre.

      Démonian megszállott nőket viszont már láttam. Mondjuk egy "sikeres női vezető" tréningen. Megszállottan igyekeznek megfelelni egy olyan női képnek, amit egy egészséges férfi sosem támasztana egy nővel szemben. Kosztümben, lézeres pontozóval a kezükben lelkesen mutogatnak a prezentációs felületre, hogy hogyan lehetne a profitot mindenáron még 20%-al növelni. Láttad már az ilyen nők arcát? Na, ott van ám démoni vezetettség. Mikor egy nő teljesen odaadja magát a modern kalmárszellem démonának, akkor nagy bajok vannak.

      Vagy mi van azokkal a nőkkel, akik számára a szexuálitás csupán egy brutális fegyver a férfiak ellen. Ezek a feminák nem néznek, se Istent, sem embert, se családot, se gyerekeket, ha egy BMW kulcsához, vagy a férfi bankszámlájához akarnak hozzáférni. Démoni megszállottság? Bizony az.

      Vagy arról a "hittérítőről" mit gondoljak, aki a minap egy parkolóban megátkozott és gyerekeimet is pokolra kívánta, pusztán azért,mert nem vásároltam a - természetesen egyedül hiteles - szentírás magyarázatukból? Bizonyára kiegyensúlyozott, harmonikus az élete....

      Ildire a fentiek egyike sem jellemző. Nézetem szerint itt sem egy démon vezeti a kezét a billentyűn, pusztán arra akarta felhívni a figyelmet, hogy Istent ne az idézetekben keressük, hanem a belsőnkben, ne kőtáblára legyen írva az igazság, hanem a lelkünkbe. A szentírások hiteles útjelzők, védenek és irányítanak, de nem bennük (a merev formában) kell Istent megtalálni.

      Nem tudom hány keresztény irányzat van jelenleg a világban. Lehet, hogy ezres nagyságrendben kellene tételezni. Az ki van zárva, hogy mindegyik, teljesen téves lenne, mint ahogyan az is, hogy bármelyikük teljességében birtokolná Isten Igazságát. Én ezt igyekszem szem előtt tartani, és távol tartom magam attól, hogy bármelyiket démonizáljam. Még akkor sem, ha van közöttük néhány, amely nem éppen a szívem csücske.

      Törlés
    6. Azzal nekem semmit nem mondtal Viator, hogy te hany éve ismered Ildit személyesen vagy mennyire ismered ot jol, mert esetünkben ez nem szamit, mivel sem az ido, sem a te "jo" felismerésed nem hataroz meg, nem bizonyit semmit szamomra, ha én a szellemek megitélésének kegyelmi ajandékanak elnyerése altal tapasztaltam nala démoni megszallottsagot az irasai alapjan, ami nem jelent egyben tudathasadast is. (A kilenc féle Szellemi ajandékokrol az 1Korinthus levél 12:4-10 fejezetében olvashatsz, ha esetleg szeretnél bovebbet tudni ezekrol. ) Mivel téged nem Isten Szelleme vezet, ezért te a magad természeti (Kriszztusban ujonnan nem született) emberébol itéled meg a masik valosagos cselekedetét, lelki, szellemi helyzetét. Nyilvan nem nehéz felismerni az egészen szembeötlo helyzeteket, amiket példaként emlitettél is, hiszen a korszellem amelynek forrasa a Satan, egyre jobban meghatarozoja lesz az emberiségnek. Szinte kézzelfoghato, hogy a francia forradalom (1789) ota egyre eroteljesebben megmutatkozo aramlatok mennyire a gonosz szellemek befolyasa alatt vannak. A vilag démonizalodasa a legsötétebb okkultizmusig és spiritizmusig a legkülönbozobb alakokban egyre fokozodik.
      Ha pedig az ember az igazsagot megismerni szeretné, azt nem egy gyülekezetben vagy különbözo ker. aramlatokban vagy mozgalmakban fogja megtalalni, hanem a Szentirasban, ami igazsag maga Jézus Krisztus: " En vagyok az Ut az Igazsag és az Elet" (Janos evang.14:6).
      Gyülekezetbe Istent közösen dicsoiteni, imadkozni, igemagyarazatot hallgatni és szolgalat céljabol megy a hivo. Mint ahogy a régi (ujja nem született ember) természetünk kivülrol veszi taplalékat, (mert önmagabol nem taplalkozhat), ugyanigy van uj természetünkkel is. Kivülrol valo taplalékra van szüksége és szüntelenül el kell latnunk neki megfelelo taplalékkal. Ez a taplalék Isten Igéje. Isten Igéje az uj természet eledele.
      "...az ember nemcsak kenyérrel él, hanem mindazzal, ami az Urnak szajabol szarmazik "(5Moz 8:3).

      Ebben mindenféle taplalék benne foglaltatik. A betu viszont önmagaban öl, mivel valami olyanra kényszeriti az embert, amire önmaga nem képes... Isten Szellem az, ami az irast megeleveniti, életté teszi az ember szamara.

      Arrol a "hittéritorol" aki megatkozott ezt gondold: " Miképen a madar elmegy és a fecske elrepül, azonképen az ok nélkül valo atok nem szall az emberre" (Péld. 26:4). Ezért nyugodtan vedd semmisnek, mintha meg sem történt volna. Egészen biztos lehetsz abban, hogy semmi bajotok nem lesz emiatt. :)

      Törlés
    7. *Isten Szelleme az, ami az irast megeleveniti

      Törlés
  8. Kedves Ildi!
    Szukitsuk le, mindjart itt az elejen, azt a kort a felere. Akiben nem a Szent Lelek munkalkodik, abban kinek a szelleme munkalkodik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves vagy Redneck :) , és köszi, az igyekezeted a rávezetésre, a kör felével kapcsolatban, de azt hiszem felesleges, én simán elfogadom az általatok rám ruházott helyet a körben, a közös albérletet a Gonosszal, és azt is hogy menthetetlen vagyok (általatok).
      Meggyőződéseitek a Tietek, eszem ágában sincs megkérdőjelezni, nem is lehetne azokat, meg miért is?
      További sok szép megvalósítást Krisztusban, hogy legyen Neked és Riának is minden az életetekben a Ti hitetek szerint és valóban oda jussatok el, ahova eljutni szeretnétek!
      :))

      Törlés
    2. A Lélek kisajátítása már az apostolok cselekedeteinél (Biblia) - majd a 2000 évnyi kereszténység alatt is - megbukott, ill kudarcra ítéltetett.
      A Lélek ott működik ahol akar, és ott is arat, ahol nem vetett, ezért nem érdemes a köröket "szűkíteni".
      A "mi atyánkban" egyébként az is ott van, hogy "ne vígy minket kísértésbe!" , de Ő bizony visz (lásd történelem) , amíg az ember unos-untalan méricskéli, meg akarja határozni, ítélni, kiben, hogyan van jelen és működik az Isten Lelke, Szelleme vagy netán ördöge :)

      Törlés
    3. Eppen azért, mert Isten Lelke ott muködik ahol akar, hogyan lehet kisajatitani? Mirol beszélsz te? Hogyan tudnam pl. én azt mondani, hogy csak az enyém, senki masé? Barkié lehet, aki akarja.

      "Senki se mondja mikor kísértetik: Az Istentol kísértetem: mert az Isten gonoszsaggal nem kísértheto, Ő maga pedig senkit nem kísért" (Jakab levél 1:13).

      Törlés
    4. 1. János 4:1 " Kedves gyermekeim, ne higgyetek akármelyik szellemnek. Előbb gondosan vizsgáljátok meg őket, hogy valóban Istentől jöttek-e! Azért mondom ezt, mert sok hamis próféta jön-megy szerte a világon." Magyarul: a hivok felszolitast kaptak arra, hogy megvizsgaljak (és nyilvan el is döntsék) hogy mely szellem van Istentol, és mely szellem az ördögtol.

      Törlés
    5. Nos a karma-tan ismeretlen előtted, ezért csak azt tudom adni amit te is tudsz, hogy

      "... hű az Isten, a ki nem hagy titeket feljebb kísértetni, mint elszenvedhetitek; sőt a kísértéssel egyetemben a kimenekedést is megadja majd, hogy elszenvedhessétek 1 Kor 10,13
      Ergo minden sikeresen kiállott kísértés és minden hősiesen legyőzött akadály újabb tapasztalattal gazdagít és hozzájárul a jellem fejlesztéséhez.

      Törlés
    6. Eppen az történik nalam mar sokadik éve, amit az utolso mondatodban irtal Hulivuli.
      Ezt a barom karma-tant pedig jobban ismerem, mint gondolod.

      Törlés
  9. Érdekes, hogy az ÁMEN visszaolvasva NEMÁ. Tehát ez egy tagadó szó. Vagyis inkább nem lezárja és blokkolja az imákat és könyörgést. Olyan mint a jog szó, ami visszafele goj. Tehát goj vagy és semmiféle "jogod" nincs semmihez sem. Én az ilyen imákhoz és egyéb könyörgésekhez az áldás szót használnám ismételve és nem a tagadó ÁMEN-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez káprázatos! Az is lehet, hogy van benne valami :-) Kiváltképp a jog szóban.

      Törlés
    2. Ez eppenseggel mar egy kicsit tobb mint kaprazatos. NE (csinaljatok) MAR gyerekek.

      Törlés
    3. Na ne "káprázatoskodjunk" már ál-hüledezve amikor itt tényekről van szó: a Szuez ugyanis visszafelé olvasva Zeusz, a Sumér meg Rémus, a Géza pedig az ég, az angol 11 meg eleven, Kairó pedig a Mars, a Tel Aviv visszafelé Viva Lét, a Roma pedig Amor, a november/9-es ember/új ember, a december/10-es ember, a kentaur/centaur/10-es úr. A zsidók kreálta jog - benne van a szóban - csak a gój-okra vonatkozik. Tehát a zsidó - mivel önmagát "nem gój"-nak nevezi - nyugodtan bűnözhet és teszi is. Érthetetlen hogy mit nem lehet ezen meg-érteni. Na persze a magyart azért a gój-a hozta, s így égi eredetű, míg a zsidót meg - amint maguk meg is fogalmazzák: nem a gój-a hozta, tehát nem égi eredetű. Forgattak is Hollywoodban jó néhány "Majmok bolygója" filmet a mostani végidőben 6almon lévők - kivételesen a lényegre is rátapintva önmagukat illetően.

      Törlés
    4. A franciák, angolok, oroszok, finnek, spanyolok, kínaiak, portugálok, norvéget, stb.-iek mit kezdjenek a GOJ illetve a JOG szavaikkal?
      De persze, ha a Föld csakrája mégis csak Magyarországon, a Pilisban található, akkor az más.
      Ebben az egyben tényleg igaza volt annak a húst zabáló tibeti buddhista Dalai Lámának, amikor az egyik alkalommal Mo-on járt. Az volt a véleménye, hogy az egy ostoba kérdés volt és az egyfajta Magyarország-központú gondolkodást sugall. Aztán gyakori nevetés közepette, azzal folytatta, hogy ez egy tejesen normális ostoba emberi gondolkodás. A mexikóiak is azt gondolják magukról, hogy ők világ közepe, gyakran a tibetiek is ugyanígy gondolják, a kiaiak dettó és így tovább. Más szóval az emberi ostobaság egy globális jelenség és ez tejesen normális :)


      Törlés
    5. Köztudott hogy a magyar nyelv az amely az egykori közös ősnyelvhez a legközelebb áll. Az is köztudott hogy az egykori és mai névadók, felfedezők, nyelvészkedők, egyházi emberek, a szabadkőműves és más szektáknak elkötelezettek többnyire a magyart, annak betű- /44/ és szómágiáját, sőt a gemátriáját használták/használják un. "titkosító nyelvként". Azért hogy például az angol amikor eleven-t/11-et mond - pláne ha betűkkel is leírja - fogalma se legyen annak valódi, rejtett jelentéséről. Ami magyarul az elevenségre/új életre/11-ességre való születés - tehát az Új Kezdet. Az angol azt gondolja hogy az eleven "csak" a 11-es szám. A zsidó, angolszász, egyházi, szektaorientált 6almaskodás "nyelvezete", névadásai - a többség tudatlanságban való tartása miatt - sokszor csak magyarul érthetőek és értelmezhetőek - nyilván nem véletlenül. A magyar jog szavunk sem véletlen a zsidó "goj" megfordítása. A goj nem véletlen utal még a magyar gólya madárra is. Itt jön be a magyar népmesei "gólya hozta" vagy nem gólya hozta származás. Nem olyan bonyolult ez ha tudjuk hogy a zsidónak a magyar az ellentét-párja a dualitásban a Földön. A magyar az egyetlen amely bármiben megakadályozhatja ha akarja, illetve le is válthatja a korszak végén a 6almaskodót.
      A dalai láma természetesen - már csak azért is mivel "valaki" - háttér6almi ember. Így nem érdeke hogy bárkit - főként a számára veszélyes magyart - is felébresszen és megerősítsen az igazságban. Sőt az igazságot, a valóságot - ezért is jött anno hozzánk - minden erejével és a látszat-tekintélyével igyekszik elmismásolni és nevetségessé is tenni. Ezt tette anno a Pilis esetében is a persze nem "véletlenül" feltett kérdésre válaszolva. Ez volt a feladata és ennek eleget is tett - a magyarok öntudatra ébredését megakadályozandó. Azóta is idézgetik a "jól sikerült" röhigcsélő sületlenségeit. Csak azt nem magyarázta el a hallgatóságának hogy a tibeti, kínai, indiai, zsidó és egyéb minduntalan itt sertepertélő "misztikusok" mi a fenét is keresnek, alapítanak templomokat az amúgy tök "közönséges" Pilisben. A tibetiek, kínaiak, mexikóiak ecetera azt gondolnak persze amit csak akarnak. Ettől még a LEJÁRÓ - nevezhetjük földi szívcsakrának is - a Pilisben volt/van/lesz és a FELJÁRÓ meg a Bükkben - és sehol másutt a Földön. Ezt egy ember vagy tudja vagy nem - a gondolkodásnak és hitnek ebben semmi szerepe sincs, csakis a tudásnak.
      Egyébiránt éppen a tibetiek un. Shambala legendája - őszentsége nyilván szörnyülködne ha meghallaná - is a Kárpát medencéből származik. Innen került a magyarok kirajzó ősei által a Tárim medencébe majd a tibeti magos-földre. A Shambala, az un. fehér magyar "felvilági átjáró" a Szalajka/szala ajka = gyűlés szája/bejárata völgyben van. Ahol ott van a sziklába vésett lépcsős medrű Szalajka patak körül a 9 "kristályhegy"/piramishegy. Aztán ott van a "fátyol"-vízesés, a forrás, a 2 tó és a barlang is. A Pilisben Dobogókőnél viszont ott a fekete magyar "alvilági átjáró". Tehát Dobogókőnél lehet/ett/ újjászületni/főnix-madarként feltámadni a "pokolból" és Szilvásváradnál meg lehet/ett/ a "mennybe menni/elrezegni". A 2 "csillagkapu" között térben és időben lévő utat minden esetben végig kell/ett/ járni. Ezért is volt nem ugyanazon a helyen hanem egymástól távolabb - de persze a végidőre előre látott mai maradék Magyarország területén belül - ez a 2 univerzumi "összekötő". A lényeg tehát az hogy MI AZ AMIT A Te/l/j/es/út-ról, Tu/l/rul jött főnixként feltámadt MADÁR/madar/magyar TUD...a többi dolog lényegtelen.

      Törlés
    6. Szia Kerion! Honnan lehet ezt a tudást megszerezni?

      Törlés
    7. Légy Némo kapitány - akkor "lejön" a tudOMás. Némo < oméN = O MÉN/Táltos-paripa/ > körforgó/körforgásban lévő Táltos. OM = Végtelen/M/ Körforgás/O/

      Törlés
  10. Vagyis inkább nem lezárja és blokkolja az imákat és könyörgést. A nem szó véletlen került oda, azért elnézést kérek.

    VálaszTörlés
  11. Az, hogy kiben munkálkodik a Szent Szellem és kiben a Sátán, azt sem a bibliai idézetek mennyisége, sem az értelmezések végtelen sora nem fogja megmutatni. Bibilait írtam, de írhattam volna buddhista, taoista, védikus és egyéb okosságokat is.

    Belsőnkről, szellemi állapotunkról, Istenhez való közelségünkről (vagy éppen távolságunkról) a határhelyzetek, próbatételek, és minden olyan élethelyzet fog valós képet nyújtani, amikor nem egy zsoltárra, nem is a Bhagavad Gíta egyik versére, hanem a belsőnkben munkálkodó erőkre kell támaszkodni. Itt eldől, hogy ezek a nagyszerű írások tanulmányozása, az abban leírtak követése milyen magot termet bennünk. Határhelyzetek pedig egyre inkább szaporodnak. Szíriában, Ukrajnában, Irakban például szép számmal akadnak ilyenek manapság.

    Mindenki gondolkodjon el azon, ha mondjuk Észak-Irakban egy húsz éves terrorista a fejéhez tartana egy Kalasnyikovot és azt mondaná: "Vagy áttérsz az iszlám hitre, vagy meghalsz. Van 30 másodperced dönteni." Annak az aleppói apának vajon milyen Korán idézetek jutottak eszébe, mikor egy bombázás után négy gyermekének a maradványait pakolgatta egy ládába? Nos, ilyen helyzetekben hamarabb kiderül, hogy kiben milyen erő munkálkodik.

    Valaki elnevezte ezeket a helyzeteket "levegőpróbának". Minden eltűnik körülöttünk. Egy egzisztenciális légüres térbe kerülünk. Ami belül ilyenkor mégis megmarad, az tekinthető igazi értéknek.

    A Biblia ismeretének, értő olvasásának óriási a jelentősége. Ez nyilvánvalóan így van. Két "apró" dolgot azonban mindenképpen érdemes szem előtt tartani. Egyik az, hogy, bár isteni inspiráció alapján, de emberi nyelven íródott. Minden emberi nyelv a teremtett világ dolgait, folyamatait szimbolizálja, ezért tételesen állítani bármit csak erről a világról képes (valójában még erről sem, de ez egy egészen más téma). Magasabb isteni valóságokra csak szimbolikusan utalhat, de nem képes leírni azokat. Erre számtalan példa hozható. Ilyen például a teremtés hat napja. Nap? Hiszen még létre sem jöttek azok a teremtett feltételek, ami alapján a nap, mint időegység számolható lenne. Vagy Isten, mint Atya kifejezés. Valóban atya? Földi értelemben atya a biológiai szülő, aki ugyanolyan halandó, mint saját gyermeke. Isten jóval több ennél. Az ember a legtöbb amit, tehet, hogy őt atyának nevezi el. Ez egy emberi elnevezés, egy reláció, egy kapu, amelyen keresztül az ember közeledhet hozzá. De Istent pusztán "atyaságra" korlátozni óriási hiba lenne.

    Az összes szentírás egy mély szimbólumrendszer. Ezek értelme, csak az erények, és mély belső vezéreltség estén képes feltárulni. A közvetlen értelmezések, a lehatárolt nyelvi formákhoz való ragaszkodás nem segíti ezt elő.

    VálaszTörlés
  12. "Az egész egyházat egy pilótajátékhoz lehetne hasonlítani, a leggazdagabb a Vatikán, a pápa s akik a rangsorban alatta vannak. Minél kisebb a rangjuk, annál többen vannak és annál kevesebb részük van a javakból. Mint minden ilyen játéknál a legjobban azok szívnak, akik a piramis legalján vannak, jelen esetben a hívek; de ők mégis boldogok, mert úgy basszák át őket, hogy még meg is köszönik. Nem is sajnálom őket, hiszen önként, dalolva mennek bele. Egészségükre!
    Egyenlőséget hirdet, de az egyház 2 évezrede próbál az emberek fölé emelkedni. Nekik az lenne a fő alapelvük, hogy mindenhol segítsék az embereket, de mégis ők tartják a markukat. Koldusokként alamizsnákból királyokká szeretnék magukat emelni. Üres szólamokat prédikálnak, miket még maguk sem hisznek, de nem is ez a cél, hanem a jólétük megteremtése. Pedig pont a „mesterük” tanította, hogy aki őt akarja követni, hagyja el mindenét s mindenkiét, és lélekben haljon meg érte, hogy benne születhessen újjá. Az egyház tanácsokat osztogat, hogyan kellene élni. De milyen jogon?! Hiszen nem is ismerik az életet, ők mindig KITARTOTTAK voltak. Jehova akaratával magyarázzák meg a gondjaikat, hogy ő jót tett neked, csak ne csalódj bennük, és arra ösztönöznek fogadd el a rossz dolgokat ahogy vannak, pedig ami rossz, azt nem elfogadni kell, hanem kiirtani bármi áron! Tiltja az élvezeteket, pedig az élet a legjobb dolog, ami megtörténhet veled, hát miért ne élveznéd?!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sandor, te a katolikus egyhaz jellemzoit irtad itt le, az igaz hivok nem tartoznak ehhez az egyhazhoz, akik pedig mégis, azok Istentol parancsot kaptak, hogy "fussanak ki belole".

      Jelenések könyve 18. rész

      1. "És ezek után láték más angyalt leszállani a mennyből, a kinek nagy hatalma vala; és a föld fénylett annak dicsőségétől.
      2. És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon (Vatikan), és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.
      3. Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.
      4. És hallék más szózatot a mennyből, a mely ezt mondja vala: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:
      5. Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól.
      6. Fizessetek úgy néki, a mint ő fizetett néktek, és kétszerrel kettőztessétek meg néki az ő cselekedetei szerint; a mely pohárból itatott, ugyanabból két annyit töltsetek néki.
      7. A mennyire dicsőítette magát és dobzódott, annyi kínnal és gyászszal fizessetek néki; mert ezt mondja az ő szívében: Úgy ülök, mint királynéasszony, és nem vagyok özvegy, és semmi gyászt nem látok.
      8. Ennekokáért egy nap jőnek ő reá az ő csapásai: a halál, a gyász és az éhség; és tűzzel égettetik meg; mert erős az Úr, az Isten, a ki megbünteti őt.
      9. És siratják őt, és jajgatnak ő rajta a föld királyai, a kik vele paráználkodtak és dobzódtak, mikor az ő égésének füstjét látják,
      10. Nagy távol állva az ő kínjától való félelem miatt, mondván: Jaj! jaj! te nagy város, Babilon (Vatikan, azaz a rom. kat egyhaz), te hatalmas város, hogy egy órában jött el ítéleted! "

      Ez lesz tehat a sorsuk, akik pedig nem futnak ki belole Istennek valo engedetlenségük okan, azok ugy jartak.



      Törlés
    2. Jókat nevetek ezeken crossover (gyöli-tanuk) bejegyzéseken, mert igazából semmi hasznuk. Egy jelentőségüket azért megemlíteném. Elterelik a figyelmet a fórum valós témáiról. :)

      Törlés
  13. én azt kívánom hogy uralkodjak minden ország fölött, minden országban egyszerre be tudjam vezetni a születés szabályozás törvényt, nagyon lassan letudjam vinni az emberiség létszámát 1 milliárdra, egy sokkal boldogabb és sokkal gazdagabb világot tudjak csinálni mindenki számára, a minimálbér minden országban egyforma legyen, éljek örökké, az egyházak helyett uralkodjanak az ateisták

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "minimálbér minden országban egyforma legyen"

      És éljél minimálbéren örökké. :D

      Törlés
    2. Az emberiség létszamanak csökkentését pedig kezdje sajat magan.

      Törlés
    3. Ria,
      Nem érted,...ő már kispécizte magának a cézár szerepét. Nem hülye a fickó, csak megszállott.

      Törlés
    4. Ria látom tudsz te önmagadtól is válaszokat adni. Nem kell az a sok bibliai szöveg. Át tudod te azt adni a saját szavaiddal is. :)

      Törlés
    5. Mar o is?:) Mi lesz ebbol? Jo ég! :) Azért koccinthatnal velem egyet most, bar nalam 6 oraval késobb lesz éjfél. :)

      Törlés
    6. Pl. melyik volt az a sajat szavam nyuzga?

      Törlés
    7. Hej Redneck, a koccintas neked szolt, csak amig atment az üzim, közbejött nyuzgaé. :)

      Törlés
    8. Mint már mondtam nem hoznak lázba a világi események. Ez a nap is úgy telik mint a többi. Ha koccintó partnert keresel bátorkodom javasolni az IJ.-t.

      Törlés
    9. New York, Miami, esetleg Englewood, Ohio? Ezek most aktívak, mind UTC-5, tehát innen -6 óra.
      Ha addig nem írnál Happy New Year! :-)

      Törlés
    10. Az utolso: Englewood OH :) Hogy te milyen szemfüles vagy.... :)

      Törlés
    11. Szóval "ezért fújta el a szél az ékezeteket" :-)

      Törlés
    12. Ugy, ugy jol gondolod :) Ja, és köszi a jokivansagot, én is szintugy neked viator. :)

      Törlés
    13. én szeretek minden élőlényt és tárgyat, mindenkit egyformán, én csak jót akarok

      Törlés
    14. No offence. https://www.youtube.com/watch?v=D7JJode6jP8

      Törlés
    15. A cigányoknak én még fizetnék is ha megtennék azt a szívességet hogy elköttetik magukat. Indiában is ezt csinálják a túlnépesedés ellen.

      Törlés
    16. 6 órával később?... Az hol van? Azori-szigetek?

      Törlés
    17. Ez milyen kérdés Szer Elem? Pl. az USA van 6 oraval késobb Közép-Europahoz képest. De egyébként végigzongorazhatod a World clack-ot is, - mondjuk a smart phone-odon - ha egész pontosan szeretnéd tudni az idozonakat.

      Törlés
    18. "Ez milyen kérdés Szer Elem?"
      Ez mit jelent? Több kategóriája van a kérdéseknek?... És ahhoz hogy válaszolj rá, be kéne sorolnom?
      Érdeklődő kérdés. Vagy ez rossz válasz? Vizsgán vagyok?...

      "World clack"
      "smart phone-odon"

      Nem tudom, mik ezek.
      Tanulmányaim szerint 8 órával jár utánunk New York.

      Törlés
    19. 1. Gondolom, hogy a "6 órával később?" kérdésed arra vonatkozott, hogy ahol én élek, ott 6 oraval késobb van-e, mint Mo.-n, vagyis nalatok elobb/korabban van éjjjeli 12 ora, mint itt Englewood-ban (amirol viator-ral beszélgettünk.)

      2. World clock = vilag ora

      3. smart phone = okos telefon

      4. New York és Magyaro. között nem 8, hanem csak 6 ora az idoeltolodas.

      Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mesekönyvbol eddig sem idéztem.

      Törlés
    2. A biblia egy mesekönyv.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Neked lehet, hogy mesekönyv, szamomra viszont Isten Igéje.

      Törlés
    5. En sem tartok egyetlen vilagi, de ugyanugy "keresztyén" ünnepet sem soha. Ezt a koccintas dogot is éppen ezért csak viccnek szantam. Az IJ pedig a leheto legrosszabb javaslatod volt Redneck. En nem tudom, hogy mar megint mi a bajod... talan ugy lesz jobb ha nem is szolok hozzad. Vagy netán Kereso hianyzik neked is? :) Ugye hianyzik a csapatbol...? :)

      Törlés
    6. Ria!
      En nem Keresot ismerem, hanem az Elveszettet. Es meg azt sem mondanam, hogy hianyzik.

      Ps. A "koccintasi" szandek termeszetesen atjott, csak gondoltam ugrattlak egy kicsit ;)

      Törlés
    7. Na jo, ugy veszem mintha... - akarmit gondoljak is a magyarazatodrol redneck - ezen mar ne muljon...

      EK-t egyelore még én is elveszettnek tudom, hisz ezidaig még nem jött hozzank nagy örömmel, hogy megtalalta amit keresett, marpedig, aki igazgyöngyöt talalt az értéktelen kavicsok között, az normal esetben nem hallgatja el. En azért még keresonek (is) ismerem, ami keresés nala hosszabb ideig tart, mint masoknal, bar hogyha nem figyel azokra, akik felhivjak a figyelmét, hogy ott ahol o keresgél biztosan nem fog talalni csak haszontalan vackokat, de akaratossaganal fogva tovabbra is azokban turkal, ott nem sok ok marad a reményre.
      Akiket a Satan magaénak tud, azokat rettento nehezen engedi el. Es, aki még ragaszkodik is e gazdajahoz az uj helyett, aki ELETET igér szamara, azon az érte valo ima sem segit, mivel a döntés az o szabad akaratan mulik, az o jelen és jovobeli testi, lelki szellemi allapota, ennek a szabad akaratnak függvénye. Isten csak kér: "Jöjjetek énhozzam..." , de soha nem eroszakoskodik.
      En bennem azért még maradt egy pici remény arra nézve, hogy megfogja talalni azt az Utat, amin jarnia kell. :)

      Törlés
  15. Mindenki meneküljön!!! Jönnek a hüllőemberek!!! :D:D:D:D:D:D

    VálaszTörlés
  16. Mindenkinek Szellemi Javakban Gazdag Új Évet!

    "A cikk célja, beszámolni egy érdekes jelenségről és lehetséges összefüggésekről. Minden más az olvasóra vár, hogy kutasson....." -írja SBG Buddha. Bár nem értek különösebben ehhez a témához, de néhány - remélem helytálló - észrevételt tennék még.

    Az a blog szerkesztője nagyon helyesen írja, hogy a szabadkőműves tevékenység felismerésének egyik kulcsa a "megfordított" szimbólumok helyes olvasása. Azzal viszont kissé vitatkoznék, hogy bárki kaphat, vagy lophat szimbólumot. A szimbólumok preegszisztens valóságokat nyilvánítanak meg, és ugyanakkor fednek is el. Egyszerre! Ezekkel lehet összekapcsolódni, vagy elutasítani azokat. Ha mégis lopásról beszélünk, azt olyan értelemben kell érteni, hogy valaki (jelen esetben kevéssé az egyház, inkább valamilyen szabadkőműves ágens) lemetszi a szimbólumot, mint formát, az általa hordozott valóságról. Ezzel az absztrakcióval megerőszakolják és kiürítik a szimbólumot, és az így létrejött ürességbe pedig sötét energiákat hagynak beáramolni. A szabadkőművesség kifelé forduló arculata ezért leginkább ahhoz a rákhoz hasonlatos, amely kiüresedett csigaházakba bújik be, előbb-utóbb otthonának érezve azt.

    Ha az egyik leggyakoribb "szabadkőműves jelképet", a piramist (háromszöget) nézzük, gyorsan felismerhető benne egy egyetemes "világmodell", az "egzisztencia piramisa". Ez a világba lépő, és abban megnyilvánuló Szellem hierarchikus alászállásának tiszta jelképe.
    http://utonlevo.blogspot.hu/2014/03/az-egyetemes-lehetoseg.html

    Megfigyelhető, hogy a piramis csúcsa az a pont, ahol a Léten túli belép a világba. Ez a kiterjedés nélküli pont a Centrum kifejeződése, mindennek az ura és létoka. Ez a pont a Világ Irányítójának trónja. A fő kérdés itt úgy vetődik fel, hogy ki a Világ Ura, ha egy "Mindent látó szemet" teszünk a piramis tetejére?

    A kereszténységgel közös szabadkőműves jelkép a háromszögbe írt héber Tetragramm (JHVH), amelynek gyakran csak az első betűjét (Isten első nevét, a JOD-ot), a "Mindent látó szem" szimbólumát alkalmazzák. Tehát a piramis tetejére rakott "JOD" Jahve világ fölötti uralmát szimbolizálja. Mi ezzel a probléma? Leginkább az, hogy Jahve nem az az Atya, akiről Jézus is beszél, nem a mindenek fölött álló, végső Valóság, hanem annak a világ felé néző, teremtői arculata, a hindu Isvara, a görög Demiurgosz. A kettősségek forrása és atyja, negatív értelemben a viszály Istene. Jahvénak helye van a létpiramisban, de nem a legtetején, és leginkább nem afölött! Valószínűleg a szabadkőműves nagymesterek egyik rejtett célja a léthierarchia felforgatása és átrendezése lehet. Ennek egyik külső jele, például az "uralkodjon a nép" típusú luciferi jelmondat.

    VálaszTörlés
  17. A nagy világlélek anyagából alulról felfelé építkezés mint lehetőség, az univerzum egyik alaptörvénye.
    Az anyag világegyetemek galaxisai, a legmélyebb (bukott) teremtésrétegek, ahol mi is élünk, ama "háromszög" alaptartományának legalsó határa. Amit sokan nem tudnak, hogy a háromszög folytatódik lefelé, önmaga negatív tükörképébe, önnön mélységébe, ahol már teljesen más fizikai törvények uralkodnak, egy olyan relatív nemlét, olyan önmagába omlás, melyet a fizika törvénye fekete lyukként aposztrofál. Ez az ún. kettős piramis, vagy kettős kúp, melynek felső létköreit a szellemiségek törvényes spirális mozgásai, az alsó létköreit a törvénytelen, kárhozati mozgásai hoznak létre.
    A fenti szimbólumok már ezt a fordított, törvénytelen, negatív változatot képviselik, melynél valóban, "a léthierarchia felforgatása és átrendezése a rejtett cél".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként szerintem is lehet szimbólum lopásról beszélni, ui. az Igaz Teremtő kvalitás meghamisitása, elcsalása, egy relatív ellenteremtés lehetőségének, illúziójának össztársadalmi elfogadtatása zajlik.

      Törlés
    2. Igen. Lehet így is fogalmazni. A fordított hierarchia lényege éppen ez. Aminek eredetileg lent van a helye (vad ösztönök, uralatlan vágyak, stb) az "Új Rendszerben" fel kerülnek, ami nemes, magasrendű, és "megtartó", az pedig az aljára.

      Persze "társadalmi fejlődés" címszó alatt lehet a gyomrot "felszabadítani" és az agy helyére ültetni (hiszen eleget volt már lent), de ez a "felhelyezett" gyomor az új helyén is csak gyomor módjára fog gondolkodni.

      Törlés
    3. Csak megjegyzésként (bár kicsi vigasz) magát a szabadkőművesség rendszerét is tökéletesen jellemzi a szétesés és a káosz folyamata. Magában a szabadkőművesség történetében tökéletesen látható a hatalomvágy és az ateizmus térnyerése, sajnos a mai időszakban az úgynevezett "hatalom" birtoklása irigylésre méltó kiváltság a többség számára, sajnos ennél tovább nem nagyon látnak.
      Szabadkőművességben tökéletesen megfigyelhető a leépülési folyamat, miszerint a Szent Isteni tudás birtoklásától, a teljes degradálódás és okkultizmussá átalakítása árán lehetnek jelenleg a hatalomnak birtokosai, ez nagy ár. Nem szabad elfelejteni, hogy az első szabadkőműves céhek alapítói a gótikus katedrálisok építői voltak, akik magas szintű tudás és világszemlélet birtokosai voltak, az Isteni tudás hatalmát használták építésre. Ellentétben a szabadkőművesség mai elfajult irányzataival, akik az építés helyett, a káoszteremtéssel, rombolással világi, elsősorban gazdasági hatalmat építenek katedrálisok helyett. Ennek ellenére voltak és még ma is vannak az úgynevezett az ateista hideg ágai mellett, meleg ágai a szabadkőművességnek. (Mozart, Mark Twain, Ghandi, Beethoven,Tolsztoj, Verdi, Brahms stb. és rengeteg Istenhívő alkotó volt pl. szabadkőműves, azokban az irányzatokban, ahol az ősi építő jellege még valamennyire megmaradt )
      Sajnos a hatalom tartós birtoklása a jelenlegi időszakban, csakis további degradálódással érhető el, ehhez a káoszteremtés, felforgatás, lerombolás mindig is az eszköz lesz.
      Az „Új Rendszerben” ahol a gazdasági uralom révén felkerültek a „csúcsra”, még a maradék Isteni Teljesség és Egység megtörésének ők tulajdonképpen a véghezvivői, pl. a valódi értékek degradálása révén.
      Valószínűleg visszafordíthatatlan kinti folyamatok ezek, változtatáshoz az embernek máshol kell keresni az állítógombot, de azt valahol magában. :)

      Törlés
    4. Ehhez kapcsolódik a metafizika "első főtétele":

      A világot uralni a világból nem lehet. A világot csak a világ felettiből lehet uralni.

      Törlés
    5. Ildi!
      "Szabadkőművességben tökéletesen megfigyelhető a leépülési folyamat, miszerint a Szent Isteni tudás birtoklásától, a teljes degradálódás és okkultizmussá átalakítása árán lehetnek jelenleg a hatalomnak birtokosai, ez nagy ár. Nem szabad elfelejteni, hogy az első szabadkőműves céhek alapítói a gótikus katedrálisok építői voltak, akik magas szintű tudás és világszemlélet birtokosai voltak, az Isteni tudás hatalmát használták építésre."

      Isteni tudast hasznaltak a szabadkomuvesek? Igen, a Lucifer istenuk tudasat. Vagy te kire gondoltal?

      Törlés
    6. Észnél kell lenni, mert igazán az a veszélyes, ha a szabadkőművességet csakis fölénk magasodó hatalomként érzékeljük. Amikor az ember mentális színvonala leesik, könnyen azt fogja érzékelni, hogy ő a kiszolgáltatott, és így nem ura az életének, önmagának, hanem mások uralkodnak felette.
      Ha nincs igazi belső lelkiereje az embernek, a vélt árnyak és hatalom elkezdenek fölé magasodni.
      Az elfajult szabadkőművesség kétségtelenül rendkívül romboló tevékenységet folytat a világban, fizikailag már nem biztos, hogy legyőzhetőek, de a minket feleslegesen fenyegető árnyaival, azért leszámolhatunk.
      Igen, az uralás minden szempontból egy nagyon érdekes és kardinális kérdés …

      Törlés
    7. Redneck :) a szabadkőművesség nagyon összetett kérdés, kezdetben feltételezhetően nem Luciferi indíttatás volt, később fajult el és vált ennyire káros és pusztító erővé, Istentagadás és ateizmus folyamatai által. Tudom ebben is megoszlanak a vélemények...
      Bonyolult kérdés, mindenkinek szabad vélemény lehet a fentiekben és abban is, hogy például az alábbi személyek teljesen sátáni befolyás alatt álltak-e? Hiszen mind úgymond "vakolók" voltak..
      Thomas Mann, Mozart, Mark Twain, Swift, Ady, Händel, Gandhi, Liszt Ferenc, Kipling, Planck, Beethoven, Móra Ferenc, Karinthy, Kosztolányi, Csáth Géza, Puskin, Blake, Byron, Shelley, Tolsztoj, Balzac, Stendhal, Zola, Mendelssohn, Brahms, Verdi, Schubert, Márai, Csokonai
      Tudom ez egy kényes téma, és nem igazán akarom a kedélyeket feleslegesen izgatni.
      Jelenleg a hatalom által, rendkívül káros és romboló erőket mozgatnak a világban ez kétségtelen.

      Törlés
    8. Ildi.
      Folyton az "elfajult szabadkomuvessegrol" beszelsz, aztan meg azt mondod, hogy csak feltetelezhetoen fajult el. Ugh, most jol osszezavartal :(

      Törlés
    9. Teljesen egyértelmű hogy a szabadkőművesség nem egy a világ jobbítására - az csak porhintés - alakult globális szekta. Hanem a tagjainak a politikai, egyházi, gazdasági, katonai, kulturális stb. felemelése, pozicionálása, vagyonosodása, érvényesülése volt a feladata, ami által aztán a szekta-hálózat számára már a nemzetek feletti világuralom is megszerezhető. Ehhez felhasználták a régi korok jelképeit, rítusait, mágiáját is. Az hogy miben is sántikáltak látnivaló a "történelmi" események alakulásából/alakításából is. Amely program végrehajtására aztán beépültek mindenhová és sok más fiókszektát is alapítottak, mint pl. az illuminátust. A "vakoló kaméleon" ma már számtalan formában tetten-érhető a Bilderbergtől a Koponya és csontokig. Nem mellesleg - mivel tudták hogy a valódi magyar az egyetlen aki a terveik útjában állhat - mindent megtettek Magyarország és a magyarság tönkretételére, elpusztítására. Az hogy ez mégsem sikerült teljesen nem rajtuk múlott. Mint látjuk voltak köztük tehetséges és kevésbé tehetséges, akár magyarnak látszó emberek is akikből persze mind mind "valakik" lettek. Kérdés hogy akár a tehetségük ellenére is lett-e volna belőlük bárki is a páholytagság, vakoló-segítség nélkül. És hány tehetséges valódi magyar ember volt akiből persze senki sem lett, csak azért mert nem volt vakoló, zsidó vagy éppen Rákosi vagy Kádár-seggnyaló.
      Azt sem kéne elfeledni hogy minden relatív. A kontraszelekció nem azt jelenti hogy a - többek között szabadkőművesen - kontra-szelektált, felfuttatott ember, mint pl. O.V. vagy Gy.F.aztán a legjobb bármiben is. Mindig a végidőben van/jön el a nagy pofára-esés. Amikor is kiderül hogy ezek az évszázadok óta agyonsztárolt VIP-es "valakik" voltaképp sokkal hitványabbak a "senkiknél". Ha nem így lenne ők lennének az új világ "VIP-esei" is nem pedig a valahai-mostani "senkikből" lennének - mint már annyiszor - az Aranykor Meghatározó Személyiségei.

      Törlés
    10. A szabadköművesek alapjában félreértették az egészet.Ebbe a világba , erre a világra építkezni nem nemcsak felesleges, de lehetetlen. Használni , emelni, tisztítani az anyagot igen, de ezáltal egyúttal lehet csak KI-építkezni ebből a világból és VISSZA-építkezni abba a VALÓ világba ahol VAN az emberiség otthona. Lucifer teremtése nem a miénk, nem a a mi otthonunk, ezért is könnyű elmenni innen :)
      Ha humorosan is, de ezt adja vissza a következő cigány-vicc: "Süllyed a hajó a norvég tengeren. Magyar cigányzenekar játszik a hajón. A
      prímás kikönyököl a korláton s nyugodtan cigarettázik. A bőgős:
      - Te Gazsi, süllyed a hajó!
      - Nem baj.
      - Nem érted?!! Süllyed a hajó!!
      - Mit izgulsz? A tiéd?" :)

      Törlés
  18. Hello mindenkinek, szeretném használni ezt a lehetőséget, hogy reklámozza a nagy ember, egy spirituális gyógyító.
    Ő segített nekem, amikor az én legkisebb pont az életemben, ez az, amikor a férjem elhagyott, minden ok nélkül, vagy figyelmeztetés, nem volt hajlandó felvenni a hívásokat és az üzeneteket hagytam. Ő teljesen elhagyni engem és a lányomat. Annyira zavaros és frusztrált, és nem, mit kell tenni, hogy az volt, amikor egy barátom megismertette velem Dr DEKO-mailen keresztül Írtam neki, és elmagyarázta, mit megyek keresztül. Azt mondta, tud nekem segíteni, hogy a férjem vissza hozzám egyszer csak megtörtént, legnagyobb meglepetésemre a férjem visszajött hozzám sírva, és könyörgött, hogy bocsásson meg neki. Én voltam túl boldog, hogy haragudni rá mert én szeretem őt annyira, Connor és a lányom liliom én egész világon.
    Van-e valaki megy keresztül, mint más fajta dolog? Őszintén hiszem, ő segít. Miért ne lépjen rá, és megoldani a problémát. El lehet jutni vele e-mailben.
    nakodako@gmail.com

    VálaszTörlés