2014. december 5., péntek

A NATO háborút akar - De te mire vársz ? - Szellemi mozgósítás az igazságra


Nagyon sokan láttátok már ezt a videót, amit tényleg kötelező lenne mindenkinek megnézni, aki kicsit is közelebb szeretne kerülni az igazsághoz és tisztán látni a jelenleg is zajló világpolitikai átrendeződésben ! Ez sokak számára sajnos kaotikusnak látszik, de ez csak azért van, mert nagyon kevés valós információval bírnak, ami segítene a megértésben. Szegény Tv-néző állampolgár is részt vesz és asszisztál a legnagyobb becsapáshoz, amin az emberiség keresztülmegy, illetve ami felé gőzerővel menetelünk....

Mi magyarok pártoskodunk, azt hisszük okosak vagyunk azzal, hogy egyik vagy másik oldal szólamait szajkózzuk, holott kristálytisztán látszik miért áll Magyarország is jelenleg ekkora nyomásgyakorlás alatt és miért fokozódik a gazdasági háború a végletekig: Nem! Itt messze nem a szabadságról, demokráciáról és bármilyen hihetetlen, még csak nem is Orbán V. személyéről van szó..... A nemzetek szuverenitásának felszámolása, a politikai és gazdasági diktátumok, nyomásgyakorlás,....az olajárak lerombolása, a Dél-áramlat...mind csak morzsái ennek..... ne legyünk már ennyire ostobák, könyörgöm....!

Ezért éreztem úgy, hogy nem elég ha csak a videót küldözgetik egymásnak az emberek, kell, hogy írásban is megjelenjen a teljes szövege ! Nyomtatható, terjeszthető legyen ! Soha nem késő !
Sajnos mi már az 58.másodpercben vagyunk és úgy néz ki nagyon kevés választ el minket attól, ami nem kérdés, hogy lesz ! Egyedül az időtényező képlékeny: azaz mikorra állnak össze a mozaikok úgy, hogy elindíthassák a háttérhatalom erői azt, amit elterveztek réges-régen..... Az a legdurvább, hogy a történelem és a hétköznapi emberek viselkedése tényleg ismétli önmagát..... 1939. augusztusában az emberek ugyanúgy vígan kávézóban üldögéltek, vásároltak, színházba jártak, mert úgy gondolták nem lesz itt semmi.... De ha lesz is, az őt úgysem érinti majd.... Nos, tévedtek.... 

A ma embere még ennél is jobban érintve lesz a világ átrendeződésében, az Albert Pike által 1871-ben leírt terv 3. fázisában (SBG Buddha)

OLVASSÁTOK EL ! NÉZZÉTEK MEG ! Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen. 


Legutóbb a történelemről beszéltünk, most menjünk az időben előre. A téma kényelmetlen és bonyolult, de pont mi is lenne a sajtó feladata, ha nem átfogó kép közvetítése, hogy mindenki számára érthetővé váljon, 


mi is történik a világban valójában.

Ez nagyobb lélegzetű körültekintést igényel. Az elmúlt évek eseményeiből ugyanaz rajzolódik ki:  minden esemény egy bizonyos forgatókönyvet követ, helytálló tehát az összeesküvés kifejezés:  ugyanaz az összeesküvés látszik minden irányból, az egész médiavilág ugyanazt sulykolja, és a nagy összeesküvés a háborúról szól.

Meg kell vizsgáljuk a német sajtó szerepét! 

"Másként gondolkodó külföldi vezetőkről" helyett mindig "agresszorokról" beszélnek.
Agresszor Líbiában, Irakban, Afganisztánban, Szíriában, Iránban és most pedig Oroszországban Putyinról beszélnek.
Nem normális, sőt inkább undorító amit művelnek, hogy azonnal Hitlerhez hasonlítják.
Az említett országokat katonákkal megszálltuk, ürügyként pedig olyan bizonyítékokat használtunk, melyek hazugságon alapultak, vagy amikről kiderült: mi manipuláltuk.
Ki szolgáltatta a "bizonyítékokat"? Mindig az Egyesült Államok.
Aki minket évtizedek óta lehallgat, akit már többször hazugságon értünk.
Mindegy, ki vezeti az USA-t: amit mondanak és tesznek, köszönő viszonyban sincs egymással.Barack Obama tovább működteti Guantanamo-t, még Bush-nál is jobban támogatja a drón-politikát. Az USA magasról tesz a nemzetközi jogra.

Oscar Lafontaine is így fogalmazott.
„Az USA, elfelejtve az Alapító Atyák üzenetét, törvények fölött állónak hiszi magát.”
Az USA és tettestársai - a német kormány is - állandóan azt bizonygatják, hogy mi mindent tesz Putyin. Utasszállító gépet lövet le, katonai megszállást indít, azt a képet sugallva: nincs más hátra, ahogy azt Obama és Merkel telefonon egyeztették: le kell vonni a konzekvenciákat. Nagyon érdekesen fogalmaznak: "konzekvenciákat levonni".

Mik ezek a konzekvenciák és valójában ki is vonja le?

A konzekvencia mindig háború, bár "békefenntartásnak" hívják és a NATO vonja le, mely nem védelmi, hanem támadó szövetség és a vége mindig háború, halál, gyilkosság.

Az említett országokat visszabombáztuk a kőkorszakba. Legtöbben nem voltunk ezekben az országokban, összehasonlítani sem tudjuk a háború előtti és utáni helyzetet és nem is akarjuk. Nagy különbség van ezen országok és a célba vett Oroszország között: ez utóbbinak atomfegyverei vannak.
Azt olvasni a német újságokban: "BERLIN NYÍLTAN A HÁBORÚRÓL BESZÉL"
melyet Oroszország kezdeményez. 

Mit is szuggerálnak nekünk németeknek ? Hogy az oroszok kirobbantották a háborút, amire nyilván nekünk is válaszolnunk kell. Katonai inváziót hajtottak végre, fehérre festett járművekkel álcázzák a katonai konvojokat.


Mi történik tulajdonképpen? Mit szuggerálnak nekünk?

Azt, hogy Putyin és Oroszország hazudik. Bármit tesz: hazudik. Nemrég még Asszad hazudott Szíriában. 
És ki állítja mindezt?Barack Obama, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás ! 
Kijelentette: Németországot nem hallgatják le.  Mintha nem tudnánk az NSA ügyről! Merkelnek felesleges telefonálnia Obamával, úgyis lehallgatják. Saját partnereiknek is hazudnak.
Ők bizonygatják, hogy miket csinál Putyin Ukrajnában?
És kik a mi partnereink Kijevben? Olyan emberek, akik fasiszta erőket támogatnak.

Ezek a partnereink. Pl. Timoshenko, a volt gáz-hercegnő. Aki egy lehallgatott telefonbeszélgetésben elmondta: gyűlöli Putyint, legszívesebben holtan látná és ha tehetné, atombombát dobatna Oroszországra. Ezek a mi partnereink. Ezekre hallgatunk.

És a német kormány, Angela Merkellel, a védelmi miniszter, a külügy, a gazdasági minisztérium nem tesz semmit. 
Csak a változatlan washingtoni szöveget nyomják: "Nem marad más hátra, mint a háború az agresszor ellen."


De Oroszország nem Líbia, nem Szíria, nem Irak, nyakig fel van fegyverezve, méghozzá taktikai atomfegyverekkel és ha egyszer ezeket bevetik, márpedig bevetik, ha még jobban a sarokba szorítjuk őket, akkor már nem fogjuk azt megtudni, ki lőtt először.

Mindent kinézek az amerikaiakból, azt is, hogy megtámadják az egyik ukrán atomerőművet, amely nincs kellő védelemmel ellátva pl. repülőgép-becsapódás ellen, hogy ráfoghassák Putyinra:  kirobbantotta az atomháborút.

Nem tudom szavakba önteni, mi zajlik le bennem, ha azt olvasom vagy látom a német vagy svájci sajtóban: "Senki sem érti Putyint".

Mit akar sugallni a német nyelvű sajtó? Komolyan gondolja a sajtó, hogy megszakíthatjuk a tárgyalásokat egy atomhatalommal? Tényleg komolyan gondoljuk?

Tudjuk, mire képes egy modern atomrakéta? Vagy egy "mini-nuke" ? Hozzájuk képest Hiroshima és Nagasaki gyermekzsúr volt! Már a hidegháborúban is az USA tervei között szerepelt az atomháború kirobbantása a "rossz hatalma" ellen, de csak Európa területén, beleértve az akkori két német állam területét.

Rainer Rupp nemrég elmondta: 1983-ban mindössze 5 másodperc választotta el Európát az atomháborútól.

Amit mondani szeretnék: washingtoni nagy testvéreink, és német vezetőink teljesen megőrültek. A többség számára ez nem világos. Ugyanaz zajlik, mint az I. világháború előtt, most is masírozunk, a III. világháború felé. Miközben azt hisszük: nem is lesz olyan rossz.
Ha lettek volna atomfegyvereik a II. világháborúban a náciknak, be is vetették volna, mint ahogy be is vetették a háború végén azok, akiknek volt: az amerikaiak, Japán ellen. Mára tele van a világ atomfegyverekkel, szinte mindenhol van, Oroszországban is.

Nézzük Putyin szemével a dolgokat: Mit csinál, mit is akar pontosan ?

Nem tudhatjuk meg, mert a sajtó nem ad le vágatlanul semmit, mindig csak közvetítenek. Csak tálaljuk, hogy mit mondhatott. Pedig beszél németül! Számos beszédet mondott németül, még a Bundestagban is. Miért nem közvetítik vágatlanul ? 


Miért csak néhány Putyin-puzzle darabot kapunk? Melyekből ugyanaz a következtetés vonható le: "Ezt az országot valahogy meg kell neveljük!" "Konzekvenciákra, szankciókra van szükség!"  Aki szankciókról beszél, valójában háborút akar.

Tegyük fel a kérdést: miért? Miért kell az Oroszország elleni háború? Ehhez semmi köze az oroszoknak. A korábban felsorolt országokkal és eseményekkel együtt nézve látszik a kép.
A puzzle-darabok: Szíria, Irak, persze Irán is napirenden van még, Líbia, Afganisztán, Oroszország. 

Globális értelemben a nyersanyagokról van szó. Nyugati társadalmunk hatalmas erőforrásokat fogyaszt, hogy fenntartsa papírpénzen, kamatokon alapuló gazdaságát.
Mindig új piacokra van szükség, hogy a hitelrendszerünk működőképes maradjon.
A nyersanyagokkal pedig az a gond, hogy még mindig a Közel-Keleten és Oroszország területén vannak.
Amerikai politikusok kijelentették: 

"Oroszország gáz- és olajtartalékai túl értékesek ahhoz, hogy meghagyjuk az oroszoknak!"
Ezt nem nagyon lehet überelni. Tehát van valamijük, ami nekünk kell és ha nem adják ide önként, el kell vegyük. De mivel ezt így nem mondhatjuk, konfliktust kell provokálnunk. Ez pedig csakis arra jó, hogy az USA a 20. századi hatalmát át tudja menteni a 21-ikbe. "Nem akarnak még egy Istent megtűrni maguk mellett" ez lebeg a szemük előtt,
Európával az gond, hogy 60 év béke után nem keres rajta eleget a hadiipar. Persze máshol háborúznak, ahol mindent tönkre is tettek.

Ha mi itt Európában túl jól megértjük egymást, Oroszországgal is, netán Ázsiával is, akkor semmi szükségünk az amerikaiakra! Ők függnek tőlünk, hogy úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek. Hisz gazdaságuk romokban, a dollárt eladósították, káros a számukra, ha a világban túl sok béke van.  Ezért tartanak fenn 700 támaszpontot a világban.
Hány támaszpontja van Oroszországnak a világban? Hány Guantánamójuk van? Hány drón-bevetése van Putyinnak? Kevés ilyet ismerek.

De az USA, aki az elmúlt 10-20 év összes háborújában maximálisan benne volt, a "szabadság"-ért küzd? Milyen szabadság ez? Drónokkal, Guantánamóval, lehallgatásokkal ?  Ahol a partnereinknek is hazudunk? Ahol elnyomjuk őket a pénzen keresztül ? 
Ahol az európai bankokat megbüntetik olyan üzletekért, melyeket egyébként az USA is folytat, pl. Iránnal? 


Európa problémája, hogy a Szovjetunió összeomlása után egy nagyhatalommal maradt, aki megvadult, és azt hiszi, bármit megtehet. És ha Németországban, mint Európa egyik meghatározó országában ezt megengedjük, kényszerhelyzetbe kerülünk és olyan háború lesz a vége, melynek nincsenek nyertesei. A többség számára ez nem világos. A háborúra azért van szüksége a rendszerünknek, mert folyatni szeretnénk, amit eddig is csináltunk.

Ahhoz kell a háború, hogy folytatni tudjuk, amit csinálni szoktunk. Gazdasági rendszerünk miatt. Gazdasági, pénzügyi rendszerünk az összedőlés küszöbén áll. Ha stabilizálni szeretnénk, mert egyszerűen csak folytatni szeretnénk, fogyasztani mint a bolondok,ahhoz új piacokat kell meghódítsunk.

A mi piacunk növekedéséhez mások piacának meg kell szűnnie. Oroszországban is csak európai és amerikai áruk legyenek, orosz vagy kínai már ne. Ott is az itteni viszonyokat akarjuk. A mi rendszerünket, szegényekkel és gazdagokkal.

De Putyin ezt nem engedi. Senki sem engedné, aki egy kicsit is büszke. 
Putyin nemzetben gondolkodik. Mit jelent ez? El is mondja:
"Oroszország természeti kincsei az oroszoké." 
"Az értékesítés nyeresége is Oroszországé."Melyik kapitalista gondolkodik másképp? Másként gondolkodnak az amerikai olajcégek? Az amerikai olaj nyeresége külföldre megy, vagy Amerikáé marad ?

Ha Putyin ugyanazt teszi, amit mi itt nyugaton, ha saját népét előnyben részesíti, akkor agresszor. A nyugaton jó hírnévvel bíró korábbi orosz vezetők, Borisz Jelcin vagy Gorbacsov, otthon nem népszerűek. Miért?
Mert az oroszok az akkori változásokból semmit nem nyertek. A Szovjetunió széteséséből csak a Nyugat profitált. És a Nyugat sokat "segített" abban, hogy Oroszországot az oligarchák rendszerévé tegye. És ők a mi partnereink.

Oroszország ellenségei, akik széthordták az országot és a természeti kincseiket a Wall Street-re játszották át, ők a mi partnereink és barátaink. 

Putyin szerint ami Oroszországban található az nem az övé, Putyiné, hanem az orosz népé. Oroszoktól tudjuk: "Putyin óta – akármilyennek is tartjuk - de részesedünk ezekből."
"Látjuk a gazdasági fejlődést."
Pedig nem volt Marschall-tervük, maguk termelik meg a Marschall-tervüket.
Életszínvonaluk először Putyin alatt emelkedik. Ezért szeretik is.
Nem mindenkinek a barátja, Adenauer sem volt minden német barátja.

De ha megnézzük a korábbi és mostani helyzetet: kedvező dolgok történnek, az országban marad a nyereség. Ami persze nem tetszik a Nyugatnak és a NATO-nak
.
Mi a fejlődést csak akkor tartjuk jónak, ha a profit a miénk. Amiből morzsákat adunk a "partnereinknek", akik külföldi agresszorok. 
Amíg a kedvünk szerint táncolnak, addig jó agresszorok, jó diktátorok. De amint a saját népükre is gondolnak, megpuccsoljuk vagy megöletjük őket.

Ilyen a gazdasági rendszerünk. Csak ismételni tudom: régóta így csináljuk.
A Közel-Keleten évek óta ez megy. Csakhogy Oroszország nem egy szervezetlen vad horda, ahol könnyű káoszt és felforgatást teremteni. Az orosz civilizáció, az orosz élet, nagyon hasonló a némethez. Nagyon hasonló. Értékeink és kultúránk is hasonló. És ezen felül még szomszédok is vagyunk. Ukrajna és Moszkva szárazföldön elérhető.

Mi pedig ezt az országot bojkottáljuk, akivel 6000 vegyesvállalatunk működik.
Mi van itt ? A tengerentúliakra hallgatunk, akik szerint tárgyalnunk kell. Ők persze nem teszik. Az ő diplomáciájukban a másik fél nem egyenrangú, és ha kell, stukkert tartanak a halántékához.

Aki kellően okos, és nem megy bele a játékba, és megmutatja saját fegyverét is: na ő lesz az agresszor.
Miért hallgatunk erre az országra, az USA-ra, aki a végén mindig hullákon gázol át? 
Azokra, akik minden "nem-amerikai" életmódot lenéznek? 9/11 utáni az iszlamisták lettek az aljanépek. Néhány hét alatt váltottak, most az orosz az aljanép. Mi van itt?
Már nem a vallás a gond, csak egyetlen ember? És ki ellen irányul a háború? Kik lesznek az áldozatok?
Orosz családok, orosz gyermekek, orosz nők, orosz civilek. Európai családok, gyermekek, nők, civilek. Német gyermekek, német nők. A modern, asszimetrikus hadviselésben egy katonai áldozatra tíz civil jut. Ha mindez a Távol-Keleten történik, az Európában senkit nem érdekel. Vagy ha Gázában: nem téma !  

A politikusok viselkedése a "tiszteletre nem méltó" nem jó szó,Őrült. Beteg. Perverz. Gátlástalan öltönyös gyilkosok. Másként nem nevezhetők.
Aki komolyan azt hiszi, hogy meg lehet nyerni egy európai atomhatalommal szembeni háborút, az meg kellett őrüljön. Az megbolondult.
Ki is számolják, hogy ha a helyzet kikerül az ellenőrzés alól, és meghal 20 millió orosz és 15 millió európai, akkor a mérleg számunkra pozitív ? Ezek a mi partnereink.


A kérdés azok számára, akik ezt most hallják: - és kérlek osszátok meg, lehet hogy holnapután már késő - 
"Mit tehet az ember?"

Ahogy a sajtó láthatóan hecceli Putyint, hogy meg lehet-e akadályozni a háború kitörését - nos ez egy teszt. Tesztelik, hogy meddig mehetnek el, mert már sikerült minket annyira érdektelenné tenniük a politika iránt, hogy azt hisszük: ami az újságban olvasható, egy másik bolygón történik, nem érint minket. 
Csak egy hollywoodi film az egész. Pedig nem az.

Ha azt akarjuk, hogy ne lépjük meg az utolsó lépést, ami persze gyorsan megy, csak egy lehetőségünk marad: mi, normális emberek, anyák, apák, diákok és a sajtó nem nagy számú "maradéka" tömegesen az utcákra kell vonuljunk, azokat a politikusokat akik azt hiszik, hogy minket képviselnek, ki kell söpörjük a hatalomból. 
Én nem szavaztam ezekre. Tudom is, miért. Mert megőrültek. A legkisebb mértékben sem tisztelem őket, A háborúra azt mondják: nem volt más alternatíva.
Olyan politikai kaszt képvisel minket, amely magasról tesz ránk.
És olyan politikai kaszt vezet a tengerentúlról minket a háború felé, akik szintén megőrültek.

Ezek persze mind csak színészek, a hadiipar alkalmazottjai. Frank Zappa szerint 
"A politika a hadiipar szórakoztató üzletága."

Földünk problémáinak két fő oka van: a túlnépesedés, és a gazdasági rendszer.
A túlnépesedéssel lehetne valamit kezdeni, ha a világ országai együttműködnének, és nem versenyeznének. 14 milliárd embert nem tud a Föld eltartani, még ha 12 milliárdnak lenne elég élelem is, végesek az erőforrások (levegő, ivóvíz). Lehet beszélni a népesség stabilizálásáról, nem nőhetünk végtelenül a véges térben. De a gazdasági rendszertől gyorsan megszabadulhatunk.
A fedezetlen papírpénzzel mesterségesen működtetett rendszert csak működőképesnek képzeljük, gyorsan végét lehetne venni. Ez a rendszer tönkreteszi a bolygót, erőforrásait, hogy még 12 milliárdnak se legyen elég. Meg kell váljunk ettől a gazdasági rendszertől.
A rendszer a növekedésen alapul. Ennek a gazdaságnak sosem elég, nőnie kell, mint a ráknak. Tisztában kell legyünk vele. Nem megoldás saját piacainknak mások kárára történő növelése.

A növekedése és a rombolása gyorsabban, mint a népesség növekedése. Ez a gazdasági rendszerünk fő problémája. Aki a 21. században azt hiszi, hogy nincs szükség diplomáciára, hiszen rendelkezünk atomfegyverekkel és hogy a kifejlesztett "mini-nuke"-ok révén létezik és megnyerhető a "lokális atomháború" az megőrült. Megőrült. Ha engedjük, hogy ezek parancsoljanak, akik mögött persze ott a hadsereg, akkor meg is érdemeljük, hogy ne éljük meg a holnaputánt.

De mit mondunk a gyermekeinknek? Unokáink úgysem lesznek! Így vállalunk felelősséget?
Csak nézzük tétlenül?  Ez fel is dühít: én lennék az egyetlen, aki olvassa ezeket a híreket, vagy hallja a tévében/rádióban?

Milyen végkifejlete lesz ennek? Persze könnyű kimondani, mint egy hollywoodi filmben, a NATO-val közösen meg kell állítanunk Putyint, akár háború árán is. Ez a vége.

Azt mondják nekünk: "nagyon sajnáljuk, de háborúznunk kell egy atomfegyverrel rendelkező ország ellen. De nekünk is van!" Belénk szuggerálják, hogy egy ilyen atomháború megnyerhető. Ezt szuggerálják, de nem beszélnek atomfegyverről, háborúról sem, csak "konzekvenciákról".

A Nyugat és a NATO már régóta játszik a tűzzel Ukrajnában. Bizonyított tény, hogy egy kijevi vadászgép szedte le az égről az utasszállítót. Ezek az emberek hullákon gázolnak keresztül és mindenre képesek, hogy ezt a háborút kirobbantsák. Háborút akarnak. 

Ha Te nem akarod, ha nem akarsz áldozat lenni, márpedig az leszel, a háború gyorsan ideér, akkor nem marad más hátra, mint az utcára menni. Az utcára kell menj, legalább egyszer az életben, saját védelmed, Németország, Európa védelme érdekében! 

Hogy mit is jelent a háború, azt sem Te, sem én nem tudjuk megítélni. Csak filmen láttuk. Nagyapám 1900-ban született, mesélt nekem a két háborúról. Ha élne, és a mai újságot olvasná, ha látná a passzivitásunkat, fogná az újságot, és megverne vele!

"Megvesztetek?" - kérdezné, pedig azok hagyományos háborúk voltak.
Nem elgondolkodtatásnak, hanem felhívásként kérdem: Mire vársz?
Senki se lepődjön meg, ha holnapután orosz vagy ukrán területen kitör a "forró háború" !

És hogy ebből valahogy ki kell jönnünk, mert benne leszünk, mint Irakkal, Líbiával, Szíriával, Oroszországgal. 
Általános mozgósítás lesz, hadiállapot. A német hadsereg már felkészült. A 16-17 éveseket is besorozzák, a parlament helyett a NATO parancsol majd és "le kell nyelnünk a válság keserű piruláját".

Igen ám, de ezt fontos megjegyezni: tudatosan, szándékosan csinálják. Két éve maximális fordulaton arra hajtanak, hogy Európát az USA felfegyverzett melléhez szorítsák, mert az USA és hadiipara csak ebből a feszültségből profitál. A hidegháborúban jól ment, elég volt ráutalni. 

Nem merte senki a Szovjetuniót megtámadni, de a washingtoni urak most azt hiszik, a kisebb Orosz Föderációval megtehetik. Persze visszalőnek, de majd mi is mindent beleadunk, az atomháború pedig Európában marad és az USA gazdasága csak nyer a dolgon. Obama úgyis a Csendes-óceáni térség felé akar fordulni, nekik Európa csak egy csatatér.

Nem új ez a háborús ötlet, a 80-as években is fontolgatták, de most megléphetőnek látják Washingtonban. A német kormány pedig a cinkosuk. Nem tesz semmit annak érdekében, hogy Németországot megóvja ettől háborútól. 
Ezek nem partnereink, nem a mi politikusaink, nem a sajtónk. Bűnözők és bűntársaik.
A helyzet komoly.
Nem szeretnék pánikot kelteni, de tömegesen az utcára kellene vonulni és Merkelnek pl. 14-i beszédekor figyelmeztetést adni:  

Nem az antiszemitizmus a veszély, hanem az antihumanizmus.

Az embertelenség a legnagyobb gond, amit a legtöbben még nem ismertek fel.
Az atomháborúban mit számít a vallásod, foglalkozásod, életkorod, nemed?
Ha még lesz utánunk egy generáció, ők majd felteszik a kérdést, amit mi nem tettünk fel: ha láttuk és felismertük a közeledő veszélyt, miért nem vonultunk ezrével, tízezrével, vagy akár millióan az utcára, hogy tudassuk: a 21. században a háború nem kommunikációs eszköz és aki mégis ezt akarja, nem maradhat hatalmon el kell távolítani, mert közveszélyes. Mert valóban közveszélyesek. Ránk veszélyesek, a többségre.

Nincs bal - és jobboldal. A jobboldal a nagytőkét képviseli a baloldal meg oda lesz dobva áldozatnak. E két oldalt a tulajdonosok találták ki, hogy eljátsszák nekünk a választási lehetőséget. Fentről pedig belehajszolnak minket a háborúba. De mi itt alul ugyanabban a csónakban ülünk. 

Direkt nem bunkert mondtam, pedig akik a parancsot adják, ők oda menekülnek majd.

Amihez csak gratulálni tudok, mert aki túléli, és kijön onnan, nem nevezhető majd győztesnek. Így gondolkodnak. Megbolondultak. Kötelességünk ezeket az őrülteket a hatalomból eltávolítani.

És a sajtó, aki cinkos lett a hecc-kampányával, (tisztelet a ritka kivételnek) nem a barátunk. A német politikában nincs ellenzék.

A zöldpárti Cem Özedmir azt mondta Irakról: "Nem lehet jóga-szőnyeggel háborút nyerni." Micsoda aljas szöveg. Hozzászoktatnak minket a gyilkosság képéhez.

Ez a céljuk, hogy elhiggyük: nem olyan rossz dolog ez, megnyerhető. Már letompítottak minket,  
már nem tüntetünk Guantánamo ellen, a szíriai vagy iraki háború ellen, ne is tüntessünk az orosz háború ellen sem! Aki ezt teszi, megkapja majd a számlát.
De a számla másról szól majd, mint ahogy hiszik. Mert a teljes pusztítás méregpohara nem fog elmúlni. A háború Európát fenyegeti, a szomszédunkat, aki atomfegyverekkel rendelkezik. 
Ez az amerikai megoldás. Washington, a NATO, a Nyugat, és Németország akarja, illetve kockáztatja az atomháborút Oroszországgal. Bocs, de nem értem Obamát. Angela Merkelt sem. 
Putyint sem értem teljesen, mert nem beszélek oroszul, de egyet tudok:
ha megnézem, ki folytatott 
agresszívebb politikát az elmúlt húsz évben, összehasonlítva Oroszországot a NATO-val és az USA-val, az aránytalanság tisztán látható.

Mi vagyunk az agresszorok!


Ha mint lakosság ezt eltűrjük: meg is érdemeljük. Még egy gondolat azoknak, akik most tátott szájjal néznek:
Nagyon szívesen tévednék! 
De geopolitikai megérzéseim az elmúlt években rendre bejöttek. Miért?

Egyszerű a képlet, mint a sakkban. Ha sokat sakkozol, és figyeled a játékot, pontosan meg tudod mondani: az adott lépés 3/4 óra múlva, 5 lépéssel később matthoz fog vezetni.

A geopolitikai újságírók feladata éppen az, hogy folyamatosan figyeljük a játékot.
Talán döntetlen lesz a végén. Talán nem jutunk el a végzetes lépésig és tévedtem.
Atomháború helyett csak hagyományos háború. Nem halunk meg mind, csak rengetegen.
Vagy marad a hidegháború, mint korábban. Mennyivel jobb?

Talán óriásit tévedek, és holnap együtt táncolnak egy partin, Obama és Putyin meg "barátosdit játszanak". Nagyon tudnék örülni. Legfeljebb hiába tüntettél, azért a békéért, ami e nélkül is van. Nem kockáztatsz semmit, ha az utcára mész.

De amit veszíthetsz, ha igazam van, és nem tudtad megmutatni, hogy ezt nem akarjuk!
Vagy katonaként: nem harcolok, inkább dezertálok! Ha kivársz, mint a többiek, ez a műsor sem lesz.

Kikapcsolják, és mindketten kint leszünk. Gondold végig: mi forog kockán, és mit kockáztatsz, ha tüntetsz Európa békéjéért ?

Kapcsolódó korábbi cikkek:
Ukrajna a Kelet és a Nyugat határán - Drábik János kiváló írása az igazságról

Vladimir Putin amerikai szankciókra adott válasza cenzúrázatlanul magyarul

Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű - Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?

Német képviselőnő leleplező beszéde ! Mi a valóság Európában és Ukrajnában tisztelt félrevezetett állampolgárok !

23 megjegyzés:

 1. Utcára vonulásos részhez: Ha pedig az utcára vonulunk, akkor azt meg eltérítik, tehát minden esélyt kivettek az önrendelkezés alól.

  Ha informáljuk egymást és már mindenki informált, de amíg nem csinálunk semmit, addig a gyakorlati cselekvő valóság szintjén pont ugyanaz a helyzet, mintha nem lennénk informáltak.

  Itt egy kampány, ahol tömegfinanszírozással akarnak pénzt gyűjteni a harmadik világháborúra: Segíts Obamának elindítani a 3.világháborút!!! magyar felirattal (humor (?))

  A pénzrendszerre a pénznemek ökológiája, pénzügyi diverzitás lenne a megoldás, amit Bernard Lietaer-en és egy-két complementary currency szerzőn kívül senki nem ért, illetve nem hajlandó fontosnak kezelni, még a nemzetközi és magyar alternatív-feltáró média 90%-ában sem.

  Még mindig ott tartunk, hogy leleplezésre van szükség, mikor a megoldások már rég ott vannak az asztalon. Az ébredők kis részét, bár egyre növekvő kis részét, teszik ki a lakosságoknak, és az ébredőkön belül a leleplezésen már túlfejlődött, megoldást keresők pedig végképp a legkisebb arányt képviselik, a nemzetközi alternatív média tartalmai alapján.

  A kvantum-vákuum nullponti energiát ezrek kutatják és nem bírják már több évtizede megosztani az emberiséggel egy olyat, ami működik is. A peswiki.com, a legnagyobb ilyen portál (13 éves) vezetője szerint felső akaratra nincs megengedve a nullponti ("ingyen"/végtelen) energia, pedig ez lenne az ultimate megoldás, anyagi szinten.

  Az alternatív, szebb jövőt vázolni hivatott közösségek (ökofalvak) pedig szintén nagyobb részt a múlt felé törekvő közösségek, csupán 3-4 nagyobb van a világon (Tamera, Findhorn, Damanhur), ami ebből a szempontból igazán példamutató.

  A világ lakosságát anyagi fizikai termelésben önálló erővel ellátó (empower) nyílt forráskódú géppark/ökológia (open source ecology) szintén nem tudta elérni a felismerés terjedését, plusz a népek sem fogták fel, hogy a nyílt forráskódú kollektív online együttműködésen keresztül a közösségi/egyéni termelési önellátáshoz szükséges gépek teljessége elérhető lenne mindenkinek.

  A legnagyobb baj, hogy valahogy mégis kényelmes az emberek többségének ez a rendszer. Ahogy interperszonális és intrapszichés játszmákat játszunk és évtizedeket áthazudunk a saját életünkben, mert valamilyen másodlagos rejtett előnyünk van a látszólagos tragédiánkból, ugyanezt csináljuk kollektív szinten is, és ahogy a saját egyéni életünkben az ördögöt képviselő másik az árnyékszemélyiségünk projekciója, ugyanígy kollektív szinten is. A megoldás ezekre viszont olyan többgenerációs egyéni és kollektív munka lenne, ami rengeteg időt vesz igénybe és csak úgy lehet sikeres, ha a pszichológiai és spirituális önmunka egymást kiegészítve együtt működik, de nemhogy erre, hanem ezek egyikére is a legkevesebb ember képes, ill. van rá ideje és ereje tanulás vagy munka és család mellett.

  És akkor kész a tökéletes csapda.

  Mi a megoldás?

  Mindezek közül ki mire képes és a vélhető dimenzióváltás, ami azonban ezekre és más hasonló megoldásokra való törekvés nélkül (hátradőlünk a fotelben üzemmódban) nem elérhető a hátradőlőknek.

  VálaszTörlés
 2. Igen, kilóg a lóláb. Az összefoglaló szuper, de miért megoldás erre a tüntetés??? Valamiért utcára akarnak vinni tömegeket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. vélemény nyilvánítás, nyommásgyakorlás, hogy akiknek nem ez a véleményük azok lássák hogy vannak akiknek meg igen

   Törlés
  2. Mindannyiunk figyelmébe ajánlom!!- RENDKÍVÜL FONTOS!!

   http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/figyelemre-melto/item/4091-sz%C3%A9gyen-%C3%A9n-%C3%B6ltem-meg-v%C3%A1gyaikat

   Lejegyezte: Czakó István

   Törlés
 3. "Ha azt akarjuk, hogy ne lépjük meg az utolsó lépést, ami persze gyorsan megy, csak egy lehetőségünk marad: mi, normális emberek, anyák, apák, diákok és a sajtó nem nagy számú "maradéka" tömegesen az utcákra kell vonuljunk, azokat a politikusokat akik azt hiszik, hogy minket képviselnek, ki kell söpörjük a hatalomból."
  És aki otthon marad az hülye? :-)
  Ezeket a dolgokat a kívánatos gondolkozás szüli. UTÓPIA.
  A hatalomnak ezer arca van. Leütöd az egyiket és máris ott a másik. Kivitelezhetetlen.
  És ki lesz az új miniszterelnök? Egy önjelölt táltos, esetleg egy takarítónő, vagy mindenki egy kicsit kormányozgat? Ma én, holnap te, holnapután ő? Ha ez a terv sikerül, akkor bizonyosan már az oroszlán is vegetáriánus lesz és kéz a kézben fog járni az antilopokkal.

  VálaszTörlés
 4. "A NATO háborút akar" ??? - egy fenét, az USA, de nehezen lesz képes rá.
  A mostani USA már inkább hasonlit a 15 évszázaddal ezelőtti hanyatló római birodalomra, azzal a különbséggel, hogy hanyatlását saját kereszténynek mondott barbárai fogják okozni. Ui. az a probléma, hogy az USA lényegileg tagadja a külvilágot, csak saját életformájának és társadalmi felépítésének érvényességét ismeri el - ez az úgynevezett atlantizmus, amit nevezhetünk globalizmusnak, vagy akár deszakralizált ipari mechanizmusnak is. Olyan homokvár mely át nem vihető sehová, ahogyan az amerikai valóság sem ültethető át , főleg nem Európába és Ázsiába, ui. teljesen más standardok szerint működnek.Soha nem lesz homogenizált világ, nem lesz rá idejük, és még inkább töredezettebbé válik. Hacsak nem sikerül nekik mégis "tüzet" csiholni, hogy összeolvasszák.

  VálaszTörlés
 5. Nem a valódi magyar hanem a magyarországi zsidó ál-magyar az aki még pártoskodik és még mindig bújja a saját tévéadásait. Az USA = ŐS A/ős kezdet masonic-illuminati indián és négergyilkos rabszolgatartó, un. "alapító atyái üzenete" nem sokat számít - bármi légyen is az. A 6alom csak arra vár hogy - végre valahára - valaki már megpróbálja eltávolítani a 6alomból. Akkor aztán lecsap6, méghozzá több legyet is egyszerre. Mert ha győz akkor sikeresen kiirtatta az ellenségeit. De valójában nem is ezt akarja. Hanem azt hogy az emberei és az emberei ellen menők irtsák ki egymást az utolsó szálig - hogy a végén csak ő maradjon, mint fegyvert ténylegesen embertársai ellen sohasem használt "ártatlan vezető". Ha meg veszít és elbukik az sem egy rossz "üzlet" mert kap a "pokolrajutás" helyett még egy karmikus körforgási lehetőséget - mint áldozat. A tüntető és "majdan" fegyveresen ellenmenetelő kisember - ha győz, ha veszít - mindenképpen a "pokolra" jut hisz a végidei "elszámoláskor" fegyvert fogott embertársai ellen. Ki van ez fundálva - természetesen a "dolgok ismeretében". Tehát igenis BirKa/Ká-t bíró/kígyót bíró/Kígyótartó módra kell viselkedni. Hiszen a Bárány/a feltámadt Krisztus is a BirKÁ-ból lesz-lehet. Mégpedig a valódi magyar birkából - a kígyót amúgy megtartani tudó főnix-madarként feltámadt emberből.

  VálaszTörlés
 6. A világpolitikai összefüggések gyökere nem politikai vagy gazdasági területen keresendő. Azzal semmit sem magyarázunk meg, hogy egy adott nagyhatalom expanziója mögött nyersanyagéhség, piachódítás, vagy a fegyver- és/vagy pénzügyi lobbi felforgató tevékenysége áll. Ezek már sokad rangú következmények. Az elsődleges okot az ember önmagáról, a világról és a közösségi létezésről alkotott elképzelései jelentik.Ebből a szempontból éppen a humanizmus vezetett a modern kori létmérgezéshez. Melegágyát jelentette az újkori "megújító szellemi" áramlatoknak.

  Miért ördögi sugallat a humanizmus? Mert lehazudja az emberről az ember Lényegét. Szétszabdalja és kiüresíti a kozmoszt.

  A humanizmus húzódik meg a folyamatos "rendszerváltási" rögeszmék mögött is, hiszen minden szakrális maradványt el kell takarítaniuk ahhoz, hogy a "biológiai szövethalmaz" értsd a modern homo sapiens felszabadulhasson (emancipálódhasson) és rászabadíthassa sötét tudattartalmait a világra. Ez az embertípus kéjesen örömmel fetreng a saját maga teremtette mocsárban.

  "Eredj Mefisztó, vidd a nagy Lucifernek ezt a hírt: tulajdonába adja lelkét Fauszt, ha ő huszonnégy évet biztosít, hogy megfetrenghessen minden gyönyörben."

  A humanista ember nem létezhet a természetes hierarchia keretei között, ahhoz minőséget kellene magában, magából felmutatni. Mivel ennek híján van, ki kell találnia valamiféle utópiát, amiben egzisztálhat. Ez lett a demokrácia. Az ehhez vezető út (lejtő) pedig a "társadalmi fejlődés" álmítosza. Az pedig csak a lejátszástechnika kérdése, hogy éppen bolsevizmusnak, liberalizmusnak vagy polgári demokráciának nevezik az adott kísérletet. Mindegyik ugyanoda vezet: a gyökerét vesztett, méltóság nélküli emberhez.

  A modernkori háborúkban nincsenek győztesek. Nem lesz Pax Americana, Pax Euroatlantica, Pax Russiana, itt győztes már csak az "Alvilág Ura" lehet. A modernizmus szelleme. Konfliktusokat szít, hogy ezáltal szívhassa ki a maradék esszenciát a világból, hogy végül teljesen felemészthesse azt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdekes adalék a McCain nyilatkozathoz. A ballib média előszeretettel hívja fel a figyelmet arra, hogy a orbáni rendszert egy republikánus szenátor kritizálja, tehát itt egy "jobboldali" vélemény fogalmazódott meg. McCain azonban ugyanolyan szélsőségesen liberális figura, mint bárki más a mai amerikai politikában. A különbség a republikánus és demokrata körök között nem ideológiai, eszmei, hanem pusztán annyi, hogy más lobbikörök mozgatottjai (de még ez sem biztos).

   Arról nem is beszélve: valaki adjon már egy elfogadható definíciót arra, hogy mit jelent a "náci" vagy "fasiszta" szó.

   Törlés
  2. A náci és a fasiszta szó mögött ugyanaz van, mint a bal, vagy jobboldali jelző mögött. Csinálmányok. Műszavak.
   http://i1.wp.com/www.overthrow.com/wordpress1/wp-content/uploads/2014/06/tumblr_inline_mw77gbKGLw1rujja2.jpg

   Törlés
 7. Az új berendezkedés ez lesz: VAK VEZET VILÁGTALANT és néma beszél a sükethez. Bár, ha őszinte szeretnék lenni ez már részben megvalósult.
  Egyébként ismét a kettősségek gödrében vergődünk. Jobb, vagy bal. Putyin, vagy Obama. Sötét, vagy fehér. Jó, vagy rossz. Még senkinek nem tűnt fel, hogy Magyarországon példának okáért nincsenek jobboldali pártok? Azért, mert ők azt állítják magukról mindjárt jobbközép, vagy éppen tiszta jobboldaliak lennének? Közel sem! Hogy ott van a JOBBIK? Jaj, de szép, hiszen annak még a nevében is ott van az irányultság. Ha-ha-ha! A jobbik valójában ballik. Ennyi.
  Mondjak egy konkrét példát? A művész pl. akkor lesz nagybetűs művész, ha elhagyja a művész minőségét, ha a művészet felett áll. Evolának van egy nagyon érdekes kifejezése erre: JOBBOLDAL FELETTISÉG.
  Érti, aki érti, nem érti, aki nem.
  Egy valami tény: Ma Magyarországon nincsenek jobboldali pártok. A címke csak azért kell, hogy fűtött stúdiókban, megélhetési gazemberek vitát kezdeményezhessenek a semmiről, arról, ami nincs. Agyf@szolás felső fokon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A mai jobboldaliak tulajdonképpen "ellenbaloldaliak". Az utolsó jobboldali magyar politikus talán gróf Tisza István volt.

   Törlés
 8. 2014.12.04. Zusa. 758 sz.kongresszusi határozat!
  - Apu! - Kezdödik?!
  http://www.hidfo.net.ru/2014/12/06/ron-paul-16-oldal-haborus-provokacio

  VálaszTörlés
 9. http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/order-out-chaos-doctrine-runs-world

  VálaszTörlés
 10. Egy kicsit kezdek fosni. Ha esetleg valakit érdekel, üsse a youtubra h. "russian modern army". Nem gondolnám h. ezt könnyen megúsznánk. "Nyakig fel vannak fegyverkezve".

  VálaszTörlés
 11. Viator!
  Egyet értek. A Humanizmus az emberiség rákfenéje. S ennek mi az alapja:
  Lázadás a Teremtő ellen.
  Minden viszonylagossá vált, ha akarom, akkor lelőhetek bárkit, mert relatíve az akár jó is lehet.
  Ez a darvini evolúció lényege. A darvinizmus pedig megöl minden erkölcsiséget, minden etikát, s kiírt minden fogódzót.
  S ma mi a trend? A buzik házasodjanak, mert az mennyire jó nekik. Én meg azt mondom, nem. Nem így lett az ember megalkotva, és kész!
  Az sem érdekel, ha sértem a buzik emberi jogait. Nem normális dolog, mint ahogy az álságos feminizmus sem.
  Ez az egész háborusdi játék csak egy dologra jó: a világkormányra, s az élén álló szupermenre, akiről a Biblia is beszél.
  Utána pedig a vég...

  VálaszTörlés
 12. Ez a beszéd E.V. Nyolc mondatban elmondtad a vilag jelen és jövobeli helyzetét, szemben a sok felesleges és haszontalan süketeléssel, amiket mégha masok 30-40 mondatban leirva is probalnak eloadni, marad mégis üres, félrevezeto és nulla értéku. Az egyedüli Ut Krisztus utja!

  VálaszTörlés
 13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 14. ---eleje---
  Sziasztok  Itt megint sok ember beszél sok mindent, csak a lényeget tévesztitek szem elöl.

  Már egészen Darwinnál tartunk? Egy minimális önkritikátok legyen már. Ezt nagyon nem szeretem a magyarokban, mindig mindenki mindent jobban tud... :). Meg hogy a rendszer rossz, gyerek, ti és én, mi együtt vagyunk a rendszer, ha a rendszer rossz, akkor te és én vagyunk együtt rosszak. Csak a lényegen nem gondolkodtok, csak a lényeget nem látjátok. A lényeg nem az, hogy Darwin tehet róla, vagy Obama, vagy Orbán, vagy a zöld béka. A lényeg az, hogy a harmadik világháború szélen állunk. Magyarországra jelenleg azért gyakorolnak nyomást az amerikai oldalról, hogy mi is amerikai csatlósok maradjunk(lásd: Fidesz közeledő politikája Oroszország is Kína fele.), plusz kulcs fontosságú szerepünk van átvitt módon a mol által Európába érkező gáz tekintetében...(lásd: ina mol), de még csak nem is ez a lényeg.


  Magyaroknak azt kell megértenünk, hogy teljesen mindegy, hogy Amerika mellett állunk vagy oroszok mellé állunk, a győztes oldalon fogunk harcolni, vagy a vesztesen. a lényeg az, hogy a front nem Amerikában lesz hanem Magyarországon, és Európában. Teljesen mindegy hogy győzünk vagy vesztünk, kb minden második barátod és családtagod bele fog halni nagy valószínőséggel. Ez a realitás.  Abba se mennék bele, hogy most ki a jó és ki a rossz oldal, mondhatjuk, hogy Amerika rossz fiú, de az az igazság, hogy mi is ennek a rendszernek a része vagyunk, mi gazdaságunk is nagyban függ az amerikai gazdasági rendszertől(hacsak átvitt értelemben is az eu-n keresztül),(hihetjük azt álszenten, hogy Magyarországnak olyan rosszul megy, javaslom nézzetek körbe Afrikába, vagy Indiába, vagy Brazíliába csak, hogy a nagyobb helyeket említsem ) de a másik oldalról azért Putyin se szent, neki is vannak jó és rossz tulajdonságai, pl: az azért elég szimpatikus, hogy a saját népéért harcol..., persze kérdés milyen áron, a saját népének vére árán?  Jelenleg azt gondoljátok,(ezt próbálják gondoltatni veletek) hogy ezt az USA vs Oroszország játékot simán megnyerjük, és oroszok vesztenek. De az az igazság, hogy az orosz pénzügyi és gazdasági és katonai szakemberek se hülyék, ha ennyire esélytelen lenne, akkor nem ugrálnának. Oroszország azért ilyen bátor, mert ez a térkép messze nem ilyen egyszerű, orosz oldalon ott lesz Kína és Indiai és valószínűleg Észak Korea is..., egy ha innen nézzük akkor ez a játék rögtön nincs is lejátszva.  Szóval még egyszer összesítve, a lényeg nem az, hogy ki tehet róla, hanem, hogy TE MIT TEHETSZ ÉRTE(vagy adott esetben ellene).

  VálaszTörlés
 15. ---folytatás---

  Had meséljek el egy történetet, egyszer megbuktam a főiskolán egy tantárgyból. Mivel annyira nem értettem, hogy alapjába véve semmi közöm nem volt az adott tantárgyhoz, ezert jobbnak láttam be se menni az utolsó gyakorlatra. A dologhoz annyit hozza kell tenni, hogy a tanár román származású volt, konyha nyelven beszelte a magyart, de messze nem olyan a magyar nyelve, hogy ő azon emelt szintű matematikát tudjon tanítani(nagyon jó tanárnak tartom, nagyon sok könyvet irt, nagyon okos, tisztelem, viszont nem ebben az országban kellene tanítani). Szóval nem csak én nem tudtam hozza szólni a tantárgyhoz, hanem a másik 21 csoporttársam se. Ennek ellenére a csoporttársaim többsége be ment az utolsó órán megküzdeni a kettesért. Négyen nem mentünk be összesen, ezt a négy embert megbuktatta a tanár, az összes többinek megadta a kegyelem kettest. Nagyon mérges voltam erre a tanárra, és nagyon igazságtalannak tartottam, hogy nekünk nem "adott esélyt" javítani... egy évvel később egy gyerekkori barátomnál voltam látogatóba és elmeséltem a történetet a barátom édesapjának, Ő rám förmedt, és azt mondta nekem: Amíg nem teszel meg egy dologért 100%-ot, amíg csak 99%t teszel, egy picit is mulasztasz, addig nem mondhatod azt, hogy te meg tettél mindent, hogy nem rajtad múlt. Egészen addig rajtad múlik.  Ez volt a legjobb tanács amit életemben kaphattam, igyekszem úgy élni napjaimat, hogy nem hibáztatok másokat, próbálom a problémákat megoldani, kompromisszumok nélkül élni(persze én se vagyok tökéletes, ahogy írtam igyekszem...)  Ezt tudom nektek is mondani. Nem azt kell mondani, hogy ki miért rossz, ki mit rontott el, azt kell mondani, hogy te mit tehetsz azért, hogy az adott dolog jobb legyen.  És ezért ezt mondom nektek, vissza kanyarodva a témához. Lehet, hogy nincs választásunk, lehet, hogy semmit nem tudunk befolyásolni, de lehet, hogy igen, lehet hogy nem rajtunk múlik testvéreink, barátaink, szomszédaink vére, de lehet, hogy igen.  Ezert gondoljatok végig, hogy mit tehetünk együtt. Beszélhetünk a szomszédokkal, beszélhetünk barátokkal, és végig gondolhatjuk a helyzet súlyosságát.(nem pedig azon vitatkozni, hogy ki hibája) Ha lehetőség adódik, hogy valaki szervez egy tüntetést országos, vagy europa szinten, akkor nekem és nektek együtt meg kell próbálni változtatni ezen. Lehet, hogy nem tudunk változtatni rajta, de lehet, hogy igen, és meg kell tennünk mindent amit tőlünk telik, nem pedig azt várni, hogy majd valaki más megoldja helyettünk.


  (Elnézést a hibákért, és a szó és mondat ismétlésekért.)


  VálaszTörlés
 16. Most nem a kormány ellen, hanem a háború ellen kell tüntetni! Követelni, hogy legyen erről népszavazás! Ha népszavazással mondjuk ki, hogy Magyarország nem léphet háborúba, akkor a kormány sem dönthet úgy. Hivatkozhat a nép akaratára. Legyen Magyarország semleges. Az USA-t nem támadták meg, és nem tekinthető támadásnak az sem, ha valamelyik támaszpontját támadják. Kizárólag csak ha a területét éri támadás.

  VálaszTörlés
 17. Legjobb lenne kilépni a NATO-ból is.

  VálaszTörlés