2012. november 9., péntek

Újra Denver! Ilyen gyors gép hivatalosan nem létezik a Földön a szakértő szerint


Helyszín: Denver. Érdekes dologra lett figyelmes egy úriember, aki a kamerájával egy dombtetőn készített pár felvételt. Szabad szemmel szinte észrevehetetlen gyorsasággal repked pár naponta dél és 13 óra körül egy olyan objektum, amit a hivatalos repülőgép pilóta és tanár logikusan meg tudott volna magyarázni, ha nem látta volna ezt a felvételt...lelassították, aztán odament a tv riporter és csapata, felvették egy nagy felbontású kamerával, és azt is lelassították.
És nem tudtak rá mit mondani. Felhívták a légierőt, azt mondták nem volt semmi a radaron akkor a közelben, sőt a repülőtéri irányítótorony sem tudott semmi repülő mozgásról akkortájt...azt mondta a szaki, hogy ilyen gyors gép hivatalosan nem létezik a Földön....na erre varrjatok gombot.
.
Denver már megint, a misztikus város....itt már csak az a kérdés valójában, hogy az emberekből kizsigerelt pénzből vajon erre költi-e az elit a pénzt, hogy repkedhessen a világűrben...vagy pedig tényleg idegen fajjal van dolgunk..bár arra nem látok esélyt, ha csak nem paktált le valakikkel...az a fura amúgy, hogy Denver alatt több száz kilométeres szuperbunker várost építettek az elitnek...

Hogy beleillik-e a puzzle-be? Igen. Hogy gombamód szaporodnak az ilyen észlelések? Igen. Lehet, hogy csak az emberek ingerküszöbét tesztelik, hogy mennyire érdekli őket az ilyesmi?

Véleményt alkotni ér.....



Ha valaki nem hallott volna még a DENVER-ben felépült az USA legnagyobb és egyben legbizarrabb repülőtere, ahol sokkal több a nem normális dolog, mint a hétköznapi...

Az USA legnagyobb és a világ 2. leghatalmasabb reptere ott, ahol a forgalom nem is indokolja.


Aki valaha járt a Denver Airport-on és arról faggatják, milyennek látta, nem az lesz az első, 

hogy azt mondja,  Amerika egyik legforgalmasabb reptere, 

hanem az, hogy furcsa hely, szinte hátborzongató.



27 megjegyzés:

  1. Vagy csak azt akarják elérni, hogy egy kalap alá vegyék az UFO sztorit, és a reptér alatti láger mítoszát, bedobozolják, felcetlizzék, mint valami beteg összeesküvés-elmélet, és elássák jó mélyre.

    VálaszTörlés
  2. Egyre közelebb vagyunk ahhoz a bizonyos naphoz...

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=MmBVQ1fidlA mellesleg...

      Törlés
  4. Biztosan lehet ott valami,ha még a földönkívüliek is vizsgálódnak.

    VálaszTörlés
  5. Buddha, hol találni adatot arra vonatkozóan, hogy a reptér alatti építmény több száz kilométernyi?

    VálaszTörlés
  6. És ha már egy profi kamerát vittek oda, miért csak 360p a videó? Miért nem mennek oda ahonnan felszáll/landol? Nagyon erősen kamu szaga van :)

    VálaszTörlés
  7. Problem... Ez milyen műsor? Kb fókusz vagy friszbi szintűnek tűnik. Elnézést, ha tévedek.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem azért vette SD-be mert fogalmas sem volt arról, hogy mikor fog elhúzni (egész nap kint állt a kamera) és akkor nehezen bírta volna lehet HD felbontásba. Szerintem nem kamu. Egy országos TV-be azért ilyet nem tennének csak úgy be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Höhö. Simon Perez az egész világ színe előtt kapott Nobel békedíjat. Ehhez képest egy UFO...

      Törlés
  9. Denver...! : )
    http://www.youtube.com/watch?v=c709Ft8gANA

    Egy kicsit előrébb járnak Darth Fatherék...
    http://www.youtube.com/watch?v=sgkGGvMDgOI

    De inkább vígadjunk:
    http://napcsillag.hupont.hu/112/jelek-2012-oktober5

    Most hirtelen ez jutott eszembe:

    Mekkora üzenet!! => Bújj, bújj zöld ág, zöld levelecske,
    nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta! => Még nincs nyitva majd 12.21-én: )
    Rajta, rajta, leszakadt a pajta,
    leszakadt a pajta, bent maradt a macska!
    Na erre varjatok zsebet, őőhh gombot. : )

    VálaszTörlés
  10. Három féle esetet tudok elképzelni:

    1. A háttérhatalmi elit szépen adagolja a gondosan megtervezett finálét - erre utalhat, hogy egyáltalán leadták a Fox-on. Az 1-es verzió tehát kamu.

    2. Ugyanez az elit szoros kapcsolatban van földönkívüli létformákkal, és amit láttunk a videón, az valódi, de egyelőre mindössze valaminek az előkészületei. Itt két részre lehet szedni a dolgot:
    a) saját járművet tesztelgettek
    b) valódi ufó röpködött
    A 2. verzió tehát valódi eset, de a szándékok finoman fogalmazva nem beláthatóak és baljósak. A Birodalomépítőknek lassan lejár az idejük, és ezért piszkos nagy kapálózás megy, már nem törődnek a látszattal. http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/11/a-birodalomepitos-jatek.html

    3. Jószándékú testvérek a vásznon túlról terveznek itt valami nagyszabású belépőt. A 3. verzió szintén valós lehet, bár nem biztos, hogy "fizikai" megnyílvánulást láttunk, hanem mindössze csak egy "betüremkedést" a mi illúziónkba.

    Még esetleg el tudok képzelni egyszerű hamisítást valamelyik ügyesebb grafikustól, amit a tv benyelt, bár szerintem az ilyet nem vernék nagy dobra, ott ahol minden szigorúan megtervezett adásban megy.

    Bármelyik verzió is legyen a valóság, az eleve felettébb fura, hogy pont ott és akkor volt egy komoly kamera. Továbbá az is gyanúra ad okot, hogy nyílvánosan beszélnek róla "szakértők" segítségével. :) Itt feltétlenül eszünkbe kell jusson a David Icke által fémjelzett probléma-reakció-megoldás mesterhármasa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ....kedves mazsola név alatt hozzásszóló, Ön csak éljen illuzorikus világban s mazsolázza onna a híreiket no meg infóit is!! Üdv. a valóságból és és mag azon túlról is!!

      Törlés
  11. Kedves Mazsola B ezzel én is egyetértek:

    " Jószándékú testvérek a vásznon túlról terveznek itt valami nagyszabású belépőt."=>
    =>
    12.21 Day of Te CONTACT : )) "A második lehetőség kapuja a mennyei beavatkozásnak megnyílt a Földön a Döntés Napján. Ez a mostani Tizenegyedik Kapu pedig a fordulási pontja a folyamatnak. A kilépési pont pedig a A Kapcsolódás Napja lesz december 21-én."

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/ => http://2012portal.blogspot.hu/

    "A Birodalomépítőknek lassan lejár az idejük, és ezért piszkos nagy kapálózás megy.."

    Igen, mert ha rajtuk múlna csak a pusztulás várna minket... a végtelenségig nem lehet azt játszani amit ők tesznek, a saját beteges istenképzelésüknek is véget kell vetni, ha máshogy nem külső segítséggel...

    Csak azt nem értem mit kínlódnak, eljátszanak egy hamis kapcsolatfelvételt?
    Vagy idegen támadást?? Mire jó? Ki ellen akarnak harcolni? Egy flotta ellen??


    VálaszTörlés
  12. Háát... izé...

    Igazán érdekes vót ám a videjó, de... a legelső ami az eszembe jutott róla, az biz egy muslinca a lencse előtt.

    Aztán gyött a lassítás meg a zoom, meg a kikockázás. És azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajh miféle belső szerkezete lehet ennek a kütyünek (márha valami repülő izéke, amit sunyiba kifejlesztettek, vagy valami kis ződ fickó idevezetett), s a pilótája hogyan nem hányja össze az egész belsőt az ilyen kissé hirtelen mozgásoktól?
    Viszont, hogy hogynem, ezekről a pufók észlelésekről mindig olyan precízen pocsék felvételek készülnek, hogycsakna... Azt meg ugye, ne próbálja mán nekem bemesélni senki, hogy aki valóban érdeklődik az ilyesmi iránt jópár éve, az nem tudja zsigerből megmondani, hogy mely terület fölött kb. mikor érdemes technikát kivinni, hogy felvegyék az "eseményt".
    Ez kicsit fura.
    Szóval van itt pár zsinór, amiben pofára eshetik a gyanútlan szemlélő. Mégha feltételezzük is, a világvezér pofák mindenféle sunnyogását, meg mániákus információtakargatását.

    Vagyis a köznépek - meg még mink is, akiket ide esz a fene naponta - csak akkor fognak szembesülni a nagy pufók delegációk jelenlétével, ha szembe gyön velünk egy fura fickó. Aztán habitustól függően vagy sikonyálva szerterohanunk, vagy boldogságos mosollyal a képünkön csókolgassuk a lábacskáit, vagy csak szimplán fogjuk a hasítófejszét... Avagy megfogadjuk, hogy soha többet pia! És a anyagról is legyövünk.

    Bravehart:

    Szép dolog ám az optimizmus, csakhát... azt feleded el, hogy ezek a kis sunyi "gonoszok" nem tegnap óta űzik az ipart. Vagyis könnyen megeshet, hogy a nagy segedelmes és felszabadító flotta berkein belül is lehetnek diverzánsok. Már amennyiben ugye van ilyen...

    Bocs még annyira nem fényesedtem fel, hogy ráérezzek a szomszéd dimenziókra, vagy a mindent betöltő Szeretetre. S ha azt vesszük, a emberkék senem egyformán állnak dolgokhoz, akkor ugye bármiféle feltételezett nem Földi népségek is lehetnek hozzánk hasonlók mentálisan, lelkileg.
    Oké. Lehetnek persze élettisztelő elfek, meg kaptártudatos akármik is. Ám mivel jelenleg még a dualitásban leledzünk esély is van rája, hogy a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy többen rózsaszín felhőbe burkolódzva elképzelik.
    Megoszt, harcolni mindig hasznos. Elvégre ki tudhassa mi s hogyan alakul?
    S ha szigorúan vesszük, magunk is csatározunk épp, a zombisodást elkerülendő. Szóval...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Quedra!

      "harcolni mindig hasznos" Miért is? Talán jó ölni, háborúskodni, területeket, bolygókat elfoglalni, leigázni az ott élő lényeket? Amíg így gondolkodsz, addig nem leszel fényesebb :) Nem megbántani akartalak ezzel, de amíg mi, itt a Földön folyamatosan csak csatázunk (mindegy, hogy konkrét fegyverekkel, vagy csak szavakkal) sosem jutunk előbbre. Nekünk ez a rengeteg csatározás és háborúskodás az élet MINDEN területén, MINDENFÉLE módon többet árt, mint használ.
      Önmagunk ellenségei is vagyunk, mert mást akar a test, megint mást a lélek. Tudom jól, hogy valakik érik ezt el nálunk, hogy így érezzünk, de csak mi győzedelmeskedhetünk saját magunk felett. Nem a szomszéd néni fog megmenteni, nem is a legjobb barátunk. A galaktikus emberek a kontaktjaikon keresztül megmutatják/elmondják nekünk a legegyszerűbb utat, hogyan tudunk felülkerekedni az elme felett.
      Én is napi szinten "csatát" vívok önmagammal, amely a lelkem és az elmém között zajlik. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor ennénk még, de tudjuk, hogy úgysem tudnánk többet, akkor szoktuk mondani, csak a szemünk kívánja. Aztán, ha az elme kerekedik felül és túl esszük magunkat, akkor jön a gyomorrontás és társai. Ez csak egy példa volt a sok közül.
      El kellene érnünk azt magunkban, hogy a lelkünkkel lássuk a világot. Nagyon nehéz tudom, de egyáltalán NEM lehetetlen.
      Önmagunk ellen kell elsősorban harcolnunk, ha már harcról van szó. Ez a tudjuk kik, biztosítják az eszközöket, melyek elnyomnak bennünket, így nem az eszközeik ellen kell valóban harcolnunk, hanem, ahogy az előbb is említettem önmagunk ellen.


      Hidd el, hogy "a nagy segedelmes és felszabadító flotta berkein belül" nincsenek diverzánsok. Ők már rég megtanulták, hogy a pusztítás, a rombolás és az erőszak nem vezet semmire! Valóban, a "kis sunyi gonoszok nem tegnap óta űzik az ipart", és az is tény, hogy "okosok" már ha ezt így használhatom rájuk, viszont tudatlanok. Úgy gondolják, hogy végtelen ideig folytathatják ezt a cirkuszt ezen a bolygón, csak azért, mert hatalmasok akarnak lenni. Nekik is van még tanulni valójuk. Nem tudják, vagy nem is akarják megérteni, hogy nem a hatalom az élet értelme, hanem a fejlődés, hogy majd egyszer Istennel társteremtőkké váljunk, s ezt csak a szeretet útján érhetjük el.
      A galaktikus flották tudják mit csinálnak. Tévesen ítéli el az őket (nem rád értve), aki azt gondolja, csak szórakoznak velünk, mert valójában nem tesznek semmit. Nem azért nem észleljük konkrétan a segítségüket a világunkban, mert nem tudják elkapni a rosszfiúkat, hanem mert a legtöbben a Földlakók közül megvetéssel van irántuk, persze "hála" a médiának. Tömeges pánik lenne mindenhol, ha azt észlelnék az emberek, hogy hatalmas űrhajók vannak a városok és falvak felett. Összezavarodnának, a kormányoknak bejelentéseket kellene tenniük, úgysem tagadhatnák le, hogy ők nem tudtak mindenről. Mindezek után mi lenne a Földön? Szerintem nagyobb káosz lenne, mint eddig. Az egyszerű átlagemberek megindulnának fegyverekkel a kormányhivatalokba, hogy megöljék a politikusokat.
      Mindennek megvan a sorrendje. Tudják ők, mit csinálnak. A változás folyamatos, lehet, számunkra lassúnak tűnik, emellett pozitív és hamarosan tanúi leszünk a változások által feltárt jelenünknek. Igaz még az elit is beleköp a levesbe, úgy gondolja még játssza egy kicsit, kinek a nagyobb a lova játékot.

      Ez csak az én megfigyelésem. Nem kell elhinni, hallgassatok a lelketekre. Ha igazságot éreztek a szavaimban, az nem azért lesz igaz, mert nekem igazam van. Valamilyen szinten mindenkinek igaza van, de olyan szempontból nézve, hogy valaki a tények egyik oldalát ismeri csak, és az gondolja csak az az igaz, valaki csak a másik oldalát, s valaki pedig az egész tényt.

      Szép napot Mindenkinek!

      Fény és Szeretet

      Törlés
    2. Elmével nem lehet felülkerekedni az elmén, az önmagunkkal szembeni harcot pedig nem nyerhetjük meg. A harc maga is egy akaratos cselekedet, ami identitást szül és még jobban megerősíti az egot.

      Törlés
    3. Mindenekelőtt. Tuti nincs igazam...

      Sok szép szók ám, meg még tele is vannak pozitív hozzáállással. Viszont ha az fedi a valót; addég nem lészen látható változás még minden emberke, aki ide leszületett a saját maga szintjén el nem kezd pozitívan tök boldognak lenni, akkor... Vélem a környéken dekkoló univerzális fickók, még nyugisan átruccanhatnak a világűr másik sarkába bedobni egy kávét.
      Igaz, ha azt nézem a semmittevés is egyfajta út. S időnként még haszonnal is jár. Megmég a góré se ugassa le a fejünket, hogy belebarmoltunk valami évtízezredekkel ezelőtt kimódolt tervbe.
      Tudom, tudom, az én korlátolt agyacskámmal jelenleg nem bírom átlátni az ilyen léptékű dolgokat de... Kérdezem tisztelettel a hozzáértő urakat és hölgyeket, ha (és amennyiben) záros határidőn belül a fődgolyóbison jelenlévő "gonoszot" lenyomkodják, akkor hogyan is tovább? Úgyértem, ha azt vesszük alapnak, csak minálunk vannak mán csak ilyen "csökött baromok", akik nem bírják felfogni, a love&peace irány az egyedüli lehetőség... Namost ha ezeket a fickókat megfényesítik, vagy pofonrugdossák, akkor ugye mi lészen a dualitással? Vagyis magával a rendszerrel? Megugye azzal, mindenféle lelkek azért gyönnek ide, hogy megtapasztalják a fizikai lét mindenféle lehetőségeit?
      (Rohadt dolog ez a gondolkodás! Fáj is tőle a fejem rendesen. :D )

      A másik meg. Oké, hogy nem nagyon csökkenti a Karma terheit, de... mondjátok csak olyan nagy csapás lenne az ha a átlagnépek elkennék a politikás pofák száját?
      Valahogy nem vagyok meggyőződve róla, hogy egy felelős fickó ne tudna mondjuk tök nyugisan meglenni politikusok, bankárok, meg mindenféle vezetők nélkül.

      Törlés
    4. Ó, te dualitás, vajon mi is lészen véled,
      Visszakerülsz oda, honnan származik a léted.
      S magaddal szippantod millió nyomorod,
      Hogy fejet hajts azelőtt, mi öröktől ragyogott.

      Kilép ott az ember mélységes gödréből,
      S rájön csupán forma, a formanélküliségből.
      Mindennek a kezdete, s mindennek a vége,
      Tér és idő kulcsát mindig is rejtette. :)

      Törlés
    5. @Quedra: "...És azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajh miféle belső szerkezete lehet ennek a kütyünek (márha valami repülő izéke, amit sunyiba kifejlesztettek, vagy valami kis ződ fickó idevezetett), s a pilótája hogyan nem hányja össze az egész belsőt az ilyen kissé hirtelen mozgásoktól? ..."

      Erre a magyarázat ott van 1:37-től ahol EGYSZERRE több UFO is látható egy-egy képkockán (!). De ez megszokott ilyen típusú észlelések esetén. Az "űrhajó" ("robotrepülő") gyakorlatilag ÁLL EGY HELYBEN (a személyzet nincs kitéve a gyorsulásnak, legyen az akár egy derékszögű forduló 5000 km/órával) és a térben UGRÁL ide-oda amit mi hatalmas sebességként érzékelünk. Nagyobb térugrások esetén az érkezési helyre kiküldött ellenőrző szondák is megfigyelhetőek rövid időre, illetve idő anomáliák is érzékelhetőek. Persze még többféle technika létezik a térben való közlekedésre, - civilizáció válogatja.

      Jelen esetben - ha a felvétel valódi - azon gondolkodnék el MIÉRT azonos időben jelenik meg mindig? Folyik esetleg valami időhöz kötött a föld alatti ami iránt érdeklődnek...?

      Nem tűnik ésszerűnek hogy a reptér felett próbálgatnák ki az új fejlesztéseiket. Erre vannak jól elzárt bázisok, a kíváncsi szemektől távol.

      ...hogy esetleg az ingerküszöböt tesztelnék? Ebben is lehet ráció.

      Törlés
  13. Nagyon érdekes a videó, és még érdekesebb amit állítanak róla.
    Az a kis pontocska valóban nem repülő és még csak nem is madár.
    És persze tudom is miért nem látszik a radaron.

    A mozgása alapján pontosan olyan, mint bármelyik BOGÁR !
    Kicsi kis valami és repked össze-vissza villámgyorsan.

    Kint kameráznak a szabad ég alatt és meglepődnek, ha egy bogár repked a kamera előtt ?
    Ja persze rájöttem...
    Tudják, hogy bogár, de a tv-nek el lehet adni "ufo videó" címen és máris dől a lóvé. Az emberek meg le vannak sz@rva, azt hisznek amit akarnak.
    Trükkösek ezek a fickók.

    Én sok mindenben hiszek, de az ilyen videók csak hülyítik az embert.

    VálaszTörlés
  14. Ha volt ilyen a múltban akkor ezt eddig nem osztották.

    VálaszTörlés
  15. A NORAD közleményen jót nevettem, ők az állítólag kikapcsolt transzponderű eltérített gépeket semm látták szeptember 11-én...

    VálaszTörlés
  16. egyik jobbik kampányvideó hátterében is ilyen tárgy mozog, először olyan mintha galamb lenne...DE nem az.

    VálaszTörlés
  17. Azt mondjátok már meg h hogy van az, h mindig azzal dobálóztok hogy a köztelevízíónak nem lehet hinni, csupa megtévesztés, teljes faszság, denagy hülye mindenki aki azt nézi, mégis a cikkek fele a tv-ből van? :*

    VálaszTörlés
  18. http://psiholovideo.blogspot.hu/2012/08/friends.html

    VálaszTörlés