2012. november 6., kedd

Lehet mégis van értelme ébresztgetni az embereket ?


Nem tudom, Ti erről az egész ébresztgetésről és Awakening folyamatról, Tudatossá válásról, amiről olyan sokat írtam már, mit gondoltok, hiszen ahány ember, annyi féleképpen látjuk.... 

Nos, közzé tettem, hiszen minden támogatás vagy vélemény nekem is erőt ad és esetenként iránymutatást.... Köszönöm azoknak, akik lassan másfél éve elolvassák a cikkeimet, vagy megosztásaimat a FB-oldalon.... (SBG Buddha)

"Szia! :)

Bocs ha zavarok, de egyik "cikkedet" olvasgatva eszembe jutott, hogy írok, csak, hogy legyen számodra is valaki aki utat mutat, mivel számunkra Te vagy az...
Szóval a cikk:
_______________
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=375244195893370&set=a.154237974660661.38856.142264392524686&type=1&theater
_______________
A lényeg... Míg benned néha megfogan a gondolat, hogy nem olvassák, azt hiszed nincs értelme, közben az emberek elenyésző része ír csak hozzá, azoktól kapsz visszajelzést, de hidd el, sokan látják! ;)
Szóval volt hozzászóló, aki azt írta, hogy "de ezt nem fogják sose megérteni..."...
DE!!! Képzeld az emberek fogékonyak a "megértésre", alap, hogy éhezünk a dolgokba való betekintésére...

Szóval barátom, NYOMASD CSAK A TÉMÁT!!!

Egyre több kép, egyre több szöveg, nyugodtan adjad csak, vesd el a magot az emberekben, ami majd aztán csírázik idővel és valami majd csak lesz belőle!
A tévécsatornák ellenünk vannak, légy a társadalom olyan csatornája, ami lehet egyoldalú, de legalább IGAZAT közvetít és kívánom, hogy érezd azt, hogy a munkádnak van értelme és építesz vele!
Szóval, idézném magamat:
"Amiről ember nem beszél, az nem létezhet!"
Jó munkát és kérlek foglalkozz a témával, mert nem egy, nem száz, hanem MAJDNEM MINDEN embernek érdeke!!!

És ezt akár közzé is teheted, lássák valaki foglalkozik vele, nincsenek egyedül! :)
Nem csak siránkozni kell, meg posztolgatni, hogy mi nem fog létrejönni...
Gondoljunk arra, mi jöhet létre egy világszemlélet váltással!


További jó munkát! Minden képedet nézem, okulok, tanulok tőled, terjesztem, néha itt, de inkább szóban!
Köszönöm a rám fordított idődet!
További jó munkát még egyszer!

Üdvözlettel:
Németh Péter"

43 megjegyzés:

 1. Egyetertek!!!:)En is sokat tanulok a cikkeidbol,amikrol nem biztos,hogy valaha is lenne fogalmam ha ez az oldal nem letezne!Tovabbi jo cikk irogatast:)

  VálaszTörlés
 2. Én is olvasom a cikkeidet folyamatosan, de még sosem irtam. Biztos sokan vannak még igy.

  VálaszTörlés
 3. Kedves SBG Buddha én is mindennap meglátogatom a vilaghelyzete.blogspot.hut és barátaimmal meg is szoktuk beszélni.Áldás kísérje munkádat. István

  VálaszTörlés
 4. Sok itt már a Németh...

  Izé... Gyerekek, írjatok bátran! Ez a legmókásabb és élvezetesebb része az egésznek, h van interaktivitás minden témánál. Meg tudjuk beszélni a dolgokat akár hol is legyünk a világban. Ráadásul van itt jó pár aktív, érdekes, vicces karakter, akiktől lehet tanulni egy s mást. Biztos, h mindenki tud hozzátenni egyes témákhoz, csak bátran!

  Ja és Buddha, meg ne halljam még egyszer tőled, h fontolod, h le akarod tiltani a hozzászólásokat! Eltöröm kezedet! XD

  Így hatásosabb a dolog, csak mondom.

  VálaszTörlés
 5. Írjad bátran,lehet hogy először az emberek nem hiszik el amit itt olvasnak,de csak idő kérdése aztán úgyis beigazolódnak a dolgok.Legutóbb ilyen volt például a chemtrails témája is,arról is kiderült később hogy nem csak elmélet.A világkormány elmélet is közeledik a valóság felé,példa: http://kuruc.info/r/4/103473
  Én személy szerint Klaus Dona előadásokat látnék még szívesen magyarra fordítva,jelenleg csak az az egy van meg magyar felirattal,amit itt közzétettél.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondj már nekem egy cikket, ami megrendíthetetlenül beigazolódott :I Chemitrails váltotozatlanul egy elcseszett elmélet csak, semmi több, tehát ne azzal dobálózz, a világkormány elmélet közeledése meg kicsit paradoxon szagú, hisz az itteni cikkek szerint már rég egy konkrét csoport uralkodik rajtunk. ;I

   Törlés
  2. Íme még egy cikk:http://kuruc.info/r/4/103719/.Az euróért akarja Merkel kisasszony feladatni a nemzetekkel a szuverenitásukat.Kis lépések a világkormány felé.Csak kérdezem én tőled ki választotta meg ebben a fene nagy demokráciában Merkelt vagy a Barossot például,akik jelenleg az összes nemzetállamnak diktálnak?Itt volt az amerikai választás például,52 állam választhatott két elnök közül,akik között annyi a különbség,hogy az egyik fehér a másik meg fekete.Ugyanilyen rendszert akarnak létrehozni az Európai Egyesült Államokkal.És ki diktál ezeknek az embereknek?Konkrét csoport a zsidók.Annyi a különbség hogy Obama nem hajolt be nekik olyan hamar,mert a másik az már holnap megtámadta volna Iránt!A cionisták terjeszkedését ugyanis éppen amerika segíti modern harci eszközökkel,fegyverekkel.Az igazi terrorizmust ma az izraeliek folytatják a palesztinokkal szemben,akiknek a területét egész egyszerűen megszállták.Kis országunk felvásárlására is kész ez a konkrét csoport.
   Lehet szegfű,lehet narancs
   Tel-Avivból jön a parancs!
   Nem kell szegfű,nem kell narancs
   Védd a hazát ez a parancs!

   Törlés
  3. ''Konkrét csoport a zsidók'' ez a kijelentés + maga a tény hogy kuruczinforól linkeltél mindent megmagyarázott. Nincs több kérdésem :I

   Törlés
  4. Annyit azért még had pontosítsak,hogy ezek konkrétan a cionisták,mert sok izreali van aki szembemegy az izraeli állam politikájával,sok szegény van köztük is.Viszont ez a cionista réteg nem törődik velük sem,ha a világuralmi érdekekről van szó.Ilyen meglátású emberekből áll többek közt a Bilderberg csoport tagjai.Különbség csak annyi,hogy a nagyvilágban nem fegyverekkel,hanem pénnzel terjeszkednek.A chemtrailst legutóbb már elismerték,hogy a bolygó hűtésével próbálkoznak ezzel a módszerrel.Azt hogy valóban mit permeteznek az még vita tárgya a mai napig.Remélem hogy megtudjuk.De ha nem foglalkozott volna vele sok másképpen gondolkodó ember,akkor még ennyit sem tudnánk mint most.

   Törlés
  5. Még mielőtt le rasszistaantimszemitázol hadd linkeljek az utolsó szó jogán egy fekete embert aki ugyanarról beszél mint én:http://youtu.be/YvNlOXvXjZY

   Törlés
  6. Klaus Dona idén áprilisban Körmenden előadást tartott. Hozott magával és bemutatott egy csontmaradványt, amely egy 8 méter magasságú emberi (atlantiszi) lényből származik. A konferenciáról videófelvétel készült, bővebben itt:

   http://www.konf.juanmoricz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=68:az-emberi-faj-titkolt-toertenelme&catid=42:klaus-dona&Itemid=72

   Nagyon érdekes témákat feszeget, így méltán vár rá az elhallgatás, ill. elhallgattatás.
   Az "óriás" csontvázakról már Móricz János is írt, személyes emléke és könyvének nyoma szintén ki lett írtva az emlékezetből.
   De érdemes elolvasni Labant Csaba beszámolóját is, aki Móricz nyomában járt:

   http://csillagosveny.uw.hu/ecu.html

   Móricz János életútja nagyon tanulságos, minden magyar embernek illene ismerni.

   Törlés
  7. Umna Pisti,köszönöm szépen,ezt az előadást láttam már,azonban van az interneten még sok videó,csak nem magyar.Németül úgy ahogy tudok,olyan előadást néztem végig a múltkor,amit németül tartott,ott is sok dolog szóba került,azon kívül is ami ebben volt.Magyar felirattal kerestem,de nem találtam többet.

   Törlés
 6. Ha a hozzászólások le lennének tiltva elvesztené az oldal a mostani jellegét, Küldetését...! : )

  Sokat olvastam én is az oldalt, és egyszer csak késztetést éreztem, hogy hozzászóljak...
  Semmi sem véletlen nem hiába van ez az oldal, nem hiába vannak itt az emberek...
  Ez nem egy némafilm, szükségünk van mindenki véleményére, jellemére, ebből tanulunk, egymástól, le tudjuk szűrni pl. hol tartunk, mert ide tévedhet egy olyan emberke is akin rögtön látjuk hogy most kelt fel... Alkalom adtán még segíthetünk neki közösen...
  Vagy az is kiderülhet hogy nekem, neked, nekik kell segítség, tanács...

  Ahogyan János írja kell a szín az életünkbe kellenek a vicces karakterek, szócsaták...
  Elég volt a Fekete-Fehérből kellemes színeket akarok... További jó munkát! : )
  F & Sz! : )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Íme, az egyik kedvenc színes emberkém és blog barátom Bravehart. Na jó, már túl barátságos kezdek lenni, ezen a bolygón ez nem divat, még a végén rosszra gondolnak. XD

   Törlés
  2. Köcsögöm széken, őőő köszönöm szépen. : )

   Egy khis Keshe hír néktek:
   http://szepjovot.blogspot.hu/2012/11/keshe-hirek-csatlakozott-olaszorszag.html

   Ná míg a vígín jönnek a zufók... : ) Húú ápám há mi lesz szegíny gyíkokkal,
   na meg Viktorral mennek Jöttünheimbe? (Thor) Óóó a brant a gyomrát mindnek... : )
   http://www.artofvfx.com/?p=1213

   Óóóh bocsánat én nem írhatok ilyet! Fény és szeretet... : )

   Most akkor ádjam le a ótót? Óóóh a májam megszakad. Teljesen összerogytam,
   most mi lesz?? Nem motorozhatok má csak sztárvárzosan? 6. rész... : )
   Repülő motorra nincs jogsim. : ) Hát hát hát én bezárkózok a fürdőbe oszt halálra
   kínozom magam a Wc kefével... : )

   Utóirat: Nehogy nekem rosszra gondoljatok! az F & Sz (Fény és szeretet)
   nem farok és szex... : )

   Törlés
 7. Mindenképpen van értelme ébresztgetni! Gyakran olvasom a cikkeidet, és a blogjaimon is ajánlom az oldaladat, annak ellenére, hogy némelyik bejegyzés talán nekem túl "kemény", vagy esetleg nem értek vele egyet. Nem baj, ez benne van a pakliban.

  Már legtöbben talán érzik, hogy ez az élet így nem jó, de nem sokan nem tudnak tovább lépni, mert nincs még bennük megfelelő kép a világunkról. Igaz információk nélkül az emberek tudatában nehezen fog fény gyúlni! Tehát nagy szükség van az ilyen tényfeltáró írásokra.

  Németh Jánosnak üzenem, hogy látszólag nem divat a barátságosság, de szerintem épp most jön divatba! Egyre többen vagyunk, akik kimutatjuk szeretetünket, barátságunkat mások iránt, sőt minden élőlény iránt,...annak ellenére, hogy sokszor vissza akarnak vele élni, vagy hülyének néznek minket. Nem baj, nemsokára ez lesz a divat.

  VálaszTörlés
 8. Kedves SBG!
  Köszönöm az ö s s z e s munkád. Aminek nem mond ellent az, hogy nem ismerem mindet :-)

  8-10 évig dolgoztam abban tudatban, hogy egyedül vagyok, pedig csak nem találkoztam azokkal, akikkel egy kapura hajtottunk. Csak nem találkoztunk össze, részben óvatosságból, amire vagy szükség volt/van, vagy nem.
  Írtam a fióknak, csináltam elseindult-bedugult honlapokat, dolgoztam életképesnek látszó szervezetekben, életképesnek látszó emberekkel, stb. Emiatt csináltam vargabetűket, nonhuman területeken is - hogy jobban tudjam, mi nem működik :-)
  Utólag láttam, hogy ezidő alatt is rengeteget tanultunk, teremtettünk, alapoztuk magunkat és egy másik kultúrát. Az új kultúrából még csak olyan kis rész ami valóban új, hogy azt szinte eltakarják maguk a megteremtői is :-). Most itt vagyunk, és tudjuk hol leszünk, csak azt nem, hogy menyi idő múlva.

  Biztos ismered Eric Berne Emberi Játszmák c könyvét. Manapság alapkönyv, mert minden éveben kiadják, tehát fogy. Berne papa 60 éve írta a hallgatóknak, csak a hivatalos képzés melletti olvasókönyvnek.
  Másik. 1990-ben gyakorlatilag senki nem tudta, hogy energialények vagyunk, és nemigen agykontrolloztunk, vagy meditáltunk. Ma gyakorlatilag mindenki tudja, hogy energiaburkolatunk van (aura), energiapályák mennek a testünkben(meridiánok), és energiakapuinkon áramlik belénk és belőlünk az energia (csakrák), és agykontrollozunk, és meditálunk, és kineziológushoz is elmegyünk, és növekszik a rezgésünk a környező világgal együtt.

  Az elménknek (balfélteke) idő kell míg felfogja - vagyis átrendeződik. Gyakorlatilag minden másképp van, mint eddig tudtuk, kivéve a feudálkapitalizmust :-)
  Idő tkp nincs és a lélek örökéletű - lelkesedést és boldogságot kívánok Neked.
  (Magamnak azt is, hogy olvashassam a munkáid :-)

  Tisztelettel és szeretettel
  Humánkertész

  VálaszTörlés
 9. Sziaszok!

  Én is támogatom az előttem szólókat!Minden nap nézem az oldalt hogy mikor van új hír!És Ezúton szeretném megköszönni a munkád!!!!!!
  Egyre többen vagyunk akik átlátnak a szitán és érdekli őket a valódi igazság és a valóság.Nagyon sokáig éreztem úgy hogy egyedül vagyok a kételyeimmel és azzal hogy valami nem oké.
  De már megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül és kérlek továbbra is folytasd a munkád mert sok emberen segít.
  Nem szoktam hozzászólni fórumokon vagy írogatni de most úgy éreztem írok pár szót!
  További lelkesedést,kitartást és jó munkát kívánok!

  Üdv:Enikő

  VálaszTörlés
 10. „[...] a könyvkiadóba bölcsek is járnak meg bolondok is. A szerkesztőnek az a dolga, hogy ránézésre megállapítsa, ki a bolond.

  [...] Vannak a világon gyengeelméjűek, hülyék, buták és bolondok. [...] ezek közül a kategóriák közül valamelyikbe mindenki besorolható. Időnként mindegyikünk gyengeelméjű, hülye, buta vagy bolond. Mondjuk úgy, hogy normálisnak az az ember számít, akinél ésszerű arányban keverednek ezek a komponensek, ezek az ideáltípusok.

  [...] Zseni az, aki a többi komponens felhasználásával szédítő tökélyre visz egyet.

  [...] A gyengeelméjű beszélni se tud, habog, nyáladzik. A fagylaltot a homlokának csapja, mert nincsenek összhangban a mozdulatai. A forgóajtón fordítva megy be. [...] lerí róla, hogy kicsoda [...]

  [...] A hülyeség bonyolultabb. Az egy viselkedési forma. Hülye az, aki mindig elbeszél a pohár mellett. [...] Arról akar beszélni, ami a pohárban van, de hogy, hogy nem, elbeszél mellette. Esetleg közérthetőbben: ő az, aki mindig bakot lő; olyankor kérdezi meg valakitől, hogy na és hogy van a kedves neje, amikor az illetőt épp elhagyta az asszony. [...] A hülyék nagyon kapósak, különösen társasági alkalmakkor. Mindenkit zavarba hoznak, de azután remekül ki lehet őket tárgyalni. A pozitív esetekben diplomata válik belőlük. [...] a hülye sosem kreatív, ő csakis készből dolgozik [...] A hülye nem mondja azt, hogy a macska ugat, viszont olyankor emleget macskát, amikor kutyáról van szó. Keveri a társalgás szabályait, és amikor jól kever akkor lenyűgöző. Azt hiszem, kihalóban lévő fajta, kimagasló polgári értékek hordozója.

  [...] A buta tud viselkedni. Ő gondolkodni nem tud. Ő az, aki azt mondja: minden kutya háziállat, és minden kutya ugat, de a macska is háziállat, következésképpen a macska ugat. Vagy, hogy minden athéni haladó, minden pireuszi lakos haladó, következésképpen minden pireuszi lakos athéni. [...] A buta helytálló dolgokat is mondhat, de tévesen okoskodik. [...] körülvesz bennünket a butaság. És lehet, hogy egy másfajta, a miénktől eltérő logikai rendszer szerint őnekik bölcsesség az, ami nekünk butaság. A logika egész története valami elfogadható butaságfogalom néven nevezéséből áll. A butaság felmérhetetlen. Minden nagy gondolkodó buta egy másiknak. [...] Ami az egyik gondolatban butaság, az a másikban következetlenség.

  [...] A bolondot azonnal föl lehet ismerni. A bolond olyan ember, aki buta, de nem tud trükköket. A buta igyekszik bebizonyítani azt, amit állít; a logikája sántít, de van logikája. A bolond viszont fütyül a logikára, ő rövidzárlatokkal dolgozik. Neki bármi bármit bizonyít. A bolondnak rögeszméje van, és szerinte az égvilágon minden őt igazolja. Jellemző, milyen fesztelenül bánik az indoklás kötelességével, mennyire hajlamos úton-útfélen a megvilágosodásra.”

  (Umberto Eco: A Foucault inga, Európa Könyvkiadó, Bp., 1996, 10. rész, 79-85. o.)

  Kedves Buddha! Én nem tudom meghatározni, melyik kategória vagyok, egy biztos, a világot sosem látom objektíven, azok mindig tükröződnek bennem, ám cserébe - ugyanezért - senkit nem ítélek el. A világ szerintem a legjobb hely... tanulásra, talán egy új rendszerbe helyezés kizökkent egy biztonságos langyos vízből, fejlődésre késztet, még, ha én úgy is gondolom, mindenki csakis önmaga fejlődésével tud a világhoz hozzájárulni, s egy pillanatfelvételét mindenkor korlátoltnak kell beismernie. Okosak a keresők. Mint ahogy mondani szokás, a világgal az a baj, hogy az ostobák mindenbebn magabiztosak, a bölcsek pedig bizonytalanok (nyitottak) A szeretet erejében magam is hiszek, jobbá csak jóval lehet elérni, békét pedig békével. NEvemért elnézést kérek, bár, akinek előítéletei vannak, saját készülékében keresse a hibát. :) Mindig a google-al lépek be, és az valami korlátoltságom miatt elnevezett CSodák Útjának, s bár, nem tudom, hogy sikerült ez, de beazonosatásomra és előítéletektől való elszakadásra is kiváló - így maradt.

  Összefoglalva, kedves Buddha, Mindenkire szükség van! :)Rád is és a fanyalgókra is...szerintem ne töröld ezeket, hadd tanuljunk. :)))

  Szerettel!
  Dóra

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Csodák útján!

   Semmi agymenés, semmi elemzés, semmi egóból fakadó "én megmondom a tutit". Igen, azt hiszem így kell.

   Jó utat kívánok Neked! :)

   (nem lehet hozzászólni a blogodon, mert valamiért nem látszik alul a beírandó kód)

   Törlés
 11. Szia!

  Én is minden nap nézem a blogodat, nagyon szeretem, amiket írsz. Van értelme annak, amit csinálsz. Élvezettel olvasgatom a kialakult vitákat, mert tényleg lehet belőlük tanulni. Kérlek, írjál minél gyakrabban! Remélem, az amerikai elnökválasztást is fogod elemezni!

  Üdv

  Adri

  VálaszTörlés
 12. Mit is fűzhetnék ehhez hozzája?
  Hacsaknem eztet:
  Ejnye, ejnye bloggazdi! Hát miféle megfényesedett fickó vagyol te, ha mán holmi mindenféle népek buksisimogatására, meg vállveregetésére telemégy plusz energiákkal? Ez Ego nem mindig okos tanácsadó ám. ;)

  Mindamellett aztat ne feledjük, hogy az emberkék továbbra is bolondok. Akárhányan - s akármilyen minőségben - posztolnak ide olyan figurák, akik érezni vélik valamiféle változás előszelét.
  S mivel a Ember az eddég látottak alapján halmozottan hátrányosnak számít talán nem kéne mosolyra húzni a szájat. Egyenlőre.

  Bocs a morálrombolást. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Quedra vazze, te vagy itt az egyik legszínesebb karakter. A mindenségedet, itt pazarlod a tehetséged. Neked cikkeket kéne írnod valahol, vagy könyvet.

   Nem vagy te újságíró vagy ilyesmi véletlen? XD

   Törlés
  2. Cöhh... Nem először gyanúsítnak meg mindenféle arcok azzal, sunyiban valamiféle újságíróféle lennék. Pedig nem.
   De ezekszerint van holmi "tehetségem" a írásban történő véleménykifejtéshez. Remek!

   Viszont a cikk, meg könyv, meg blog, meg mittomén miknek az összehozásával nemigen bajlódnék, hisz vannak erre (véleményük szerint) kiképzettebb, meg okosabb népek is.

   Megoszt... ha mán itt tartunk ugyan miféle dógokról kéne nekem irományokat eszközölnöm? Igaz ugyan, több téma is érdekel manapság, de ezen vonalakon több fickó kifejti véleményit, s nagy erőkifejtéssel sok időt elvernek olyasmire, ami szerintük fedi a valót, megmég jópáran hevesen tapsikolnak, meg bólogatnak is hozzá. Tehát nagyrészt mindenki elégedett.
   Személyemet viszont valahogy mostanában (sem) tudják huzamosabb ideig lekötni eme témák. Úgymint politika, okkultizmus, ezotéria, ébredezés, napi szintű világhírek, stb.
   Kissé talán bolond vagyok. Vagy csak lusta. Vagy csak mocsok, s megvárom míg a népek maguktól rágyönnek dolgokra.

   Törlés
  3. Nem csak a stílusod és a fogalmazásod nagy, de a meglátásaid is azok szoktak lenni. Reálisan látod a dolgokat, ez tetszik. Már pedig aki reális tud lenni, van stílusa, annak írnia kéne valamit a népeknek. Csak mondom. :-)

   Törlés
 13. Nyomjad csak tovább, pajtás! :) Köszi a munkádat! Mindig feljövök megnézni van-e új hír! Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 14. Na Buddha ha elég szeretetet "szedtél" tőlünk össze most már irjál aztán valamit
  a népnek! : ))

  F & SZ

  VálaszTörlés
 15. Én minden nap megnézem,olvasom és amit érdemesnek tartok megosztom legalább 6-8 ismerősömmel. Köszönöm lelkiismeretes munkáját, önnek és az önhöz hasonlóknak.
  Debrecenből.R.L

  VálaszTörlés
 16. Kedves Buddha,

  lassan el kéne kezdened gondolkodni egy hárem megalapításán. Ennyi hölgy rajongóval vétek volna kihagyni! :P

  Amúgy meg jó látni, hogy egyre többen vagyunk! És Quedrának abszolút igazat adok, hogy ne éljük bele magunkat semmiféle grandiózus esemény(sorozat) bekövetkezésébe, de el se vessük. Nem szorul itt rá senki, hogy megmondjam neki mit gondoljon; ez csak olyan tanácsféle amit kizárólag személyes tapasztalatra építek... A dolgok azért sok területen állnak úgy, hogy változással kecsegtetnek, de csak az biztos ami már megtörtént.

  @Adrienn Csillag (meg akit még szintén érdekel):

  http://www.youtube.com/watch?v=QxNJgK3JFjg - Gerald Celente, Alex Jones

  http://www.youtube.com/watch?v=j8Rir6UvQ2Q&feature=g-user-u - Fabian4Liberty
  http://www.youtube.com/watch?v=yQyTSjtFPOA&feature=g-user-u
  http://www.youtube.com/watch?v=dTf5KMq8O0c&feature=g-user-u

  VálaszTörlés
 17. Buddhaaaa!Szereljél fel az oldalra egy látogató számlálót,oszt meglátod mennyien vagyunk

  itt naponta.

  Munkádhoz sok sikert,jó egészséget.

  VálaszTörlés
 18. Nagyon köszönöm,erről próbáltam fentebb beszélni.

  VálaszTörlés
 19. "légy a társadalom olyan csatornája, ami lehet egyoldalú, de legalább IGAZAT közvetít"

  A polaritás világában semmi sem lehet egyoldalú és egyszerre igaz is. Minden éremnek két oldala van.

  Azért csak folytasd az utad Buddha, ahogy jónak látod, de ha szabad javasolnom kevesebbet adj pánikként, és többet adj szívből.

  VálaszTörlés
 20. Kedves Budha!

  Köszönet az írásokért. Én is olvasom a cikkeidet, de nem vagyok az a hozzászólogatós. Szerintem még nagyon sokan vagyunk csendes olvasóid. Nagyon is van értelme a "feladatodnak" sokakat ébresztesz rá a valóságra. Én is akinek csak tudom ajánlom a blogodat.

  VálaszTörlés
 21. Kedves Budha!

  Köszönet az írásokért. Én is olvasom a cikkeidet, de nem vagyok az a hozzászólogatós. Szerintem még nagyon sokan vagyunk csendes olvasóid. Nagyon is van értelme a "feladatodnak" sokakat ébresztesz rá a valóságra. Én is akinek csak tudom ajánlom a blogodat.

  VálaszTörlés
 22. "Lehet mégis van értelme ébresztgetni az embereket ?"
  "Lehet mégis van értelme tájékoztatni az embereket ?"

  érzékelsz valami különbséget a kettő között? :)

  VálaszTörlés
 23. http://www.peticiok.com/legyen_valaszthato_a_jelenleg_meg_kotelez_vedoltas

  Érdemes beleolvasni az Ombudsmannal folytatott levelezésbe is...

  VálaszTörlés
 24. .....egyik illúzióból a másikba?? hát nem sok.

  VálaszTörlés
 25. Miért nincs sűrűbb frissítés az oldalon?

  VálaszTörlés
 26. Miért nincs sűrűbb frissítés? Mostanában úgy láttam, hogy jobb, ha kint van picit hosszabb ideig egy-egy cikk, van idő hozzászólni, elmélkedni rajta....
  És főleg, mert teljesen egyedül csinálom és működtetem a blogot, a FB-oldalt és a hozzá kapcsolódó nagy ébredő Awakening csoportot is.
  Mostanában pedig a privát életemben is akadt tennivaló, ezért lassultam be kicsit, illetve ahogy a saját fejlődésem is zajlik, illetve hatások érnek, aszerint alakulnak témák is gyakran.

  Sokat dilemmázom, hogy van-e értelme, illetve hogyan tovább azzal, amit felépítettem..... Hatását már látom, mert 1 évvel ezelőtt alig tudta valaki mi folyik Chemtrail vegyi permetezés alatt, illetve milyen Új Világrend felé menetel a világ, vagy hogyan befolyásolják elmemanipulációkkal az embereket nap mint nap......
  Ma azért érzem, hogy sokakhoz eljuttattam valamicske tájékozottságot....

  Talán tájékozódnak, talán képzik magukat, talán ébredeznek.....
  Legalábbis ezt a jelszót azért találtam ki, hogy így legyen! Aztán majd meglátjuk.....

  A biztatást természetesen köszönöm! Hiszen minden embernek, így nekem is szükségem van pozitív löketre és némi iránymutatásra...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Buddha!

   Kérlek eszedbe se jusson dilemmázni,hogy van-e értelme folytatni.persze,hogy van!!!Tényleg egyre többen vagyunk akik olvasnak,elgondolkoznak,elmélkednek írásaidon,és személyes tapasztalatom,hogy egyre többen akarnak jók lenni!
   A cikkeidet,meglátásaidat köszönöm,én sokszor átadom barátaimnak,szeretteimnek,és nagyon is érdekli az embereket,egyre többen ébrednek a valóságra.

   Minden jót a munkádhoz!
   egy lelkes olvasód..:)

   Törlés
 27. helo mindenkinek !!tamogatom a videoidat cikkjeidet mindent!!fel kell ebreszteni az embereket !!!ha segitseg kell enis segitek bar a megosztasokban ha masban nem tudok !!!el kellene mindenkinek mar gondolkozni h mi az igaz es mi a nem igaz ,mert sok kerdes merul fel amire nem kapjuk meg a valaszt hanem eltitkoljak es ha eltitkoljak akkor az igazsag az mert mert titkolnak el az egeszet !!!sok sikert a tovabbiakban !!!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 28. A gondolat emberi minőségünk egyik kardinális meghatározója, melynek hiányában elvesztettünk magunkból minden emberi minőséget. Annyira komoly dologról van szó, hogy még az értelmező szótár is csak igen felületesen próbál fogalmazni. A gondolkodás valamijének nevezi a gondolatot, vagy feltevésnek, esetleg egy elképzelésnek, eszmének, majd összetett kifejezések különböző részeként találkozhatunk vele. Természetesen ezek a meghatározások mind igazak, csak hiányzik belőlük a lényeg. József Attila kétségbeesésében is „a meg nem gondolt gondolat” okozza a fő problémát, pedig a meg nem gondolt gondolat is tökéletesen megfelel a szótári magyarázatok bármelyikének. Pont az említett lényeg tud csak megkülönböztetni gondolatot gondolattól. De a lényeget, azt mindig keresni, kutatni kell, főleg ha egy ilyen veszedelmes fogalomról van szó. Az elején az emberi minőség meghatározójaként említettem, most meg veszedelmes fogalomként. Mitől lett ez veszedelmes? Amennyiben az emberi minőség meghatározója, akkor az emberi minőség lenne veszedelmes? Természetesen nem szabad elkapkodni a választ, mert túl komoly és lényeges dologról van szó, de annyit már kijelenthetünk, hogy komoly problémát jelent, amikor a gondolatot keverjük az információ fogalmával. Lényegében két abszolút különböző fogalomról van szó. Nagyon egyszerűen megfogalmazva, az egyik kintről érkezik, a másik meg bentről. Gyakori eset, hogy a tudatunkban elhelyezett információ, egyszer csak mint gondolat jelentkezik. Miközben semmi közünk hozzá, túl azon, hogy tároltuk vagy befogadtuk, saját minőségünket kívánjuk kifejezni, sőt, még igazolni is általa. Most viszont belefutottunk egy másik veszedelmes fogalomba, amikor a gondolatról azt akarjuk meghatározni, hogy a sajátunk-e vagy sem. Ez a veszedelmes fogalom, a tulajdon igazi fogalma. Mi a mienk, a mi tulajdonunk és mi nem a mienk. A gondolat előző felvetéséből kiindulva, ha mi tároltuk, akkor az már a mienk is? Mitől lesz valami a mienk, természetesen nem az adminisztrációs kimutatásokra gondolok, hanem a valós és minden szempontból megkérdőjelezhetetlen birtokviszonyra. Óriási kérdések és pont ma, amikor az iskoláink tömeggyártásba kezdtek a gondolatok terén és amikor a tulajdonjog szakrális formákat öltött, akkor nagyon el kéne gondolkozni, hogy valóban mik is lehetnek az összefüggések pillanatnyilag csak e két fogalom területén.
  Ez az oldal egy Új Világ oldala kéne legyen, de ehhez elengedhetetlen, hogy a fenti fogalmak kérdőjeleire ne próbáljunk választ adni. A legnagyobb probléma mindig az szokott lenni, hogy túl hamar adunk választ egy bonyolult kérdésre. Ezt most el kéne kerülni. Minden választ adó próbálkozás, leszámítva a gusztustalant, igen hasznos kísérlet, és csak ezen kísérletek útján szabad egy Új Világnak még a meghatározása felé is elindulnunk. Itt már komoly felelősségről van szó, de ez megint egy veszélyes és tisztázandó fogalom. Úgy gondolom, hogy lesznek akik feladatuknak érzik, hogy ezen komoly és az emberi minőséget erősen meghatározó fogalmak értelmezéséhez hozzá szóljanak. Amennyiben sikerül ez a kísérlet már meg is tettük az első lépést egy Új Világ fogalmának a megközelítésére. Én nagyon szeretnék mindenkit megkérni, aki találkozik ezzel az írással, hogy próbáljon segíteni ebben a feladatban, mert itt kell elindítani azt a lépést, ami még vezethet valamikor valahová, akár még valami komoly cél felé is.

  VálaszTörlés
 29. A gondolat emberi minőségünk egyik kardinális meghatározója, melynek hiányában elvesztettünk magunkból minden emberi minőséget. Annyira komoly dologról van szó, hogy még az értelmező szótár is csak igen felületesen próbál fogalmazni. A gondolkodás valamijének nevezi a gondolatot, vagy feltevésnek, esetleg egy elképzelésnek, eszmének, majd összetett kifejezések különböző részeként találkozhatunk vele. Természetesen ezek a meghatározások mind igazak, csak hiányzik belőlük a lényeg. József Attila kétségbeesésében is „a meg nem gondolt gondolat” okozza a fő problémát, pedig a meg nem gondolt gondolat is tökéletesen megfelel a szótári magyarázatok bármelyikének. Pont az említett lényeg tud csak megkülönböztetni gondolatot gondolattól. De a lényeget, azt mindig keresni, kutatni kell, főleg ha egy ilyen veszedelmes fogalomról van szó. Az elején az emberi minőség meghatározójaként említettem, most meg veszedelmes fogalomként. Mitől lett ez veszedelmes? Amennyiben az emberi minőség meghatározója, akkor az emberi minőség lenne veszedelmes? Természetesen nem szabad elkapkodni a választ, mert túl komoly és lényeges dologról van szó, de annyit már kijelenthetünk, hogy komoly problémát jelent, amikor a gondolatot keverjük az információ fogalmával. Lényegében két abszolút különböző fogalomról van szó. Nagyon egyszerűen megfogalmazva, az egyik kintről érkezik, a másik meg bentről. Gyakori eset, hogy a tudatunkban elhelyezett információ, egyszer csak mint gondolat jelentkezik. Miközben semmi közünk hozzá, túl azon, hogy tároltuk vagy befogadtuk, saját minőségünket kívánjuk kifejezni, sőt, még igazolni is általa. Most viszont belefutottunk egy másik veszedelmes fogalomba, amikor a gondolatról azt akarjuk meghatározni, hogy a sajátunk-e vagy sem. Ez a veszedelmes fogalom, a tulajdon igazi fogalma. Mi a mienk, a mi tulajdonunk és mi nem a mienk. A gondolat előző felvetéséből kiindulva, ha mi tároltuk, akkor az már a mienk is? Mitől lesz valami a mienk, természetesen nem az adminisztrációs kimutatásokra gondolok, hanem a valós és minden szempontból megkérdőjelezhetetlen birtokviszonyra. Óriási kérdések és pont ma, amikor az iskoláink tömeggyártásba kezdtek a gondolatok terén és amikor a tulajdonjog szakrális formákat öltött, akkor nagyon el kéne gondolkozni, hogy valóban mik is lehetnek az összefüggések pillanatnyilag csak e két fogalom területén.
  Ez az oldal egy Új Világ oldala kéne legyen, de ehhez elengedhetetlen, hogy a fenti fogalmak kérdőjeleire ne próbáljunk választ adni. A legnagyobb probléma mindig az szokott lenni, hogy túl hamar adunk választ egy bonyolult kérdésre. Ezt most el kéne kerülni. Minden választ adó próbálkozás, leszámítva a gusztustalant, igen hasznos kísérlet, és csak ezen kísérletek útján szabad egy Új Világnak még a meghatározása felé is elindulnunk. Itt már komoly felelősségről van szó, de ez megint egy veszélyes és tisztázandó fogalom. Úgy gondolom, hogy lesznek akik feladatuknak érzik, hogy ezen komoly és az emberi minőséget erősen meghatározó fogalmak értelmezéséhez hozzá szóljanak. Amennyiben sikerül ez a kísérlet már meg is tettük az első lépést egy Új Világ fogalmának a megközelítésére. Én nagyon szeretnék mindenkit megkérni, aki találkozik ezzel az írással, hogy próbáljon segíteni ebben a feladatban, mert itt kell elindítani azt a lépést, ami még vezethet valamikor valahová, akár még valami komoly cél felé is.

  VálaszTörlés