2012. november 15., csütörtök

Kitört a háború a Közel-Keleten ? Elkezdődik a tervezett forgatókönyv?


Közel-Keleti erőszak: indulhatnak a tankok


Sejtettük és nyáron írtam többször is - persze nem csak a Jelenések könyvében leírt forgatókönyv miatt -, hanem mert az Elit által nagyon régen el van tervezve és meg kell történnie a Nagy Közel-Keleti Háborúnak, mely hozzájárul majd, hogy a Templom Hegyen, az Al-Aksza mecset helyén felépüljön a végső nagy zsidó templom.

Valószínűleg a Megiddói-csata előzi majd meg mindezt, ahonnan az "Armageddon", mint kifejezés (végső pusztulás) is származik. És valószínűleg az Antikrisztus színre lépése követi majd..... vagyis ha a forgatókönyve szerint megyünk. De miért ne történne úgy, ha eddig is minden aszerint halad előre, ahogy "tudjuk"....
 Mondhatom csupa nagy betűkkel: A TEMPLOM, mely annyira fontos "a Családoknak" és melynek építészeti terve is már régen készen van, csak a történelem folyamatainak beindítása kell hozzá.... Hogy mi van ott, vagy alatta és miért volt már a templomos lovagoknak is annyira fontos, hogy külön küldetésükké vált ennek a helynek a védelme ? Na ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, de egy kutakodást megér....... Ha megtaláljátok vagy valaki megválaszolja számotokra....akkor nehéz lesz elhinni, de az emberi elme már csak ilyen.......  Remélem kellőképpen felcsigáztam a fantáziátokat, hogy nem hagyjátok abba a keresést, hogy ti is választ kapjatok erre..... (SBG Buddha) 
Beni Ganc tábornok, vezérkari főnök Izraelben engedélyezte a hadsereg előkészítését egy szárazföldi hadművelethez. Közben palesztin rakéta érte el Tel-Avivot.

Megkezdték a tartalékosok behívását egy esetleges szárazföldi behatoláshoz a Gázai övezetbe - közölte Joáv Mordeháj dandártábornok, az izraeli hadsereg szóvivője csütörtökön.
"Ez egy korlátozott mozgósítás, amely főleg a hátország egységeit érinti"- tette hozzá az izraeli kettes tévécsatornának nyilatkozva. Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő Tel-Avivban sajtótájékoztatót tartott, amelyen megismételte, hogy az ország vezetése bármilyen szükséges lépést megtesz, hogy megvédje polgári lakosságát a gázai rakétáktól.
Két rakétát is kilőttek Tel-Avivra
A palesztin Gázai övezetből kilőtt rakéta csapódott be délután Tel-Aviv egyik déli elővárosában, de nem okozott kárt - közölte az izraeli hadsereg. Rison Lecion a legtávolabbi célpont, ahová eddig a Gázai övezetet ellenőrző szélsőséges Hamász szervezet rakétái eljutottak. A rakéta nyílt területen, homokdűnék között ért földet. A Hamász katonai szárnya, az Ezzeddín al-Kasszám Brigádok megerősítette, hogy egy "helyi készítésű" rakétát lőtt ki a gázai övezettől mintegy 60 kilométerre, Tel-Avivtól 15 kilométerre délre lévő, 300 ezer lakosú városra.  
A csütörtök esti órákban újabb rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Tel-Avivra, de az nem érte el a várost. Izrael kereskedelmi fővárosában az esti csúcsforgalom idején megszólaltak a légvédelmi szirénák, és a sietve menedéket keresők egy robbanást hallottak. Mint Joáv Mordeháj dandártábornok, katonai szóvivő közölte, semmi sem csapódott be Tel-Avivban, a rakéta, amelynek érkezésére számítottak, valószínűleg a tengerbe esett.
Eltemették Dzsabarit
A Gázai övezetben palesztinok ezrei kísérték el utolsó útjára Ahmed al-Dzsabarit, a hatalmon lévő palesztin radikális Hamász szervezet katonai szárnyának szerdán megölt vezetőjét, aki régóta az Izrael által leginkább üldözött személyek listájának élén volt. A holttestét hordozó gyászolók bosszúért kiáltottak, és néhány fegyveres lövéseket adott le a levegőbe. A temetésen magas rangú Hamász-vezetők nem jelentek meg az izraeli Iszrael Hajom című újság internetes beszámolója szerint.
A legfrissebb palesztin közlések szerint az izraeli hadműveletnek már tizenöt palesztin halálos áldozata van, a sebesültek száma meghaladja a 150-et.
Palesztin rakétatámadás - Izraeli hadművelet Gázában
Ahmed Dzsaabarinak, a Gázai övezetet uraló Hamász palesztin iszlámista mozgalom katonai szárnya parancsnokának holttestét viszik temetni Gázában 2012. november 15-én. Dzsaabarit egy izraeli légitámadás ölte meg az előző nap, amikor Izrael hadműveletet indított a Gázai övezet ellen az ismétlődő palesztin rakétatámadásokra hivatkozva. (MTI/EPA/Ali Ali)
Háled Mesaal, a Hamász politikai vezetője egy szudáni iszlám konferencián arról beszélt, hogy a hadművelettel Izrael az arab tavasz utáni arab világot is teszteli. Izraelt gyengének és összezavarodottnak mondta az arab tavasz hozta változásokra adott válaszok szempontjából.
Kizártnak tartják a tűzszünetről való tárgyalásokat
Egy Hamász-szóvivő csütörtökön kizárta, hogy a jelenlegi helyzetben a szervezet tűzszünetről kezdene tárgyalásokat Izraellel. Ehud Barak izraeli védelmi miniszter csütörtökön ellátogatott a Vaskupola nevű rakétavédelmi rendszer Beér-Seva melletti állomására. Dicsérte a rendszer hatékonyságát, de figyelmeztetett, hogy nem jelent száz százalékos biztonságot a rakéták ellen. Felszólította a rakéták hatótávolságán belül élőket, hogy engedelmeskedjenek a felszólításnak, és légiriadók idején vonuljanak védelmet nyújtó helyekre - jelentette az izraeli közszolgálati rádió.
A közszolgálati rádió csütörtökön minduntalan megszakította adását, a különböző műsorok közben bemondták, hogy "piros szín", majd különböző települések neveit, ahol éppen légiriadó volt. Ezeken a helyeken rakéták becsapódása várható, és a figyelmeztetés azt jelentette, hogy a lehető leghamarabb az óvóhelyekre kell menni.
Eddig 16 halottról tudni
Az izraeli légierő mintegy száz gázai övezeti célpontra mért légicsapást csütörtökre virradó éjjel, s az övezetben tevékenykedő palesztin szélsőségesek is nagyjából ugyanennyi rakétát lőttek ki Izrael területére; a második napja tartó fegyveres konfliktusban három izraeli és 13 palesztin halt meg. A palesztin áldozatok között állítólag öt fegyveres, három gyerek és egy terhes nő is volt. Száznál többen sebesültek meg.
Csütörtök délelőtt folytatódott szórványosan az izraeli és a palesztin területek kölcsönös lövetése. Három izraelit megölt és egyet megsebesített egy palesztin területről kilőtt rakéta reggel a Gázai övezet közvetlen közelében fekvő dél-izraeli Kirjat-Malahiban. A rakéta egy lakóházba csapódott be.
Palesztin rakétatámadás - Izraeli hadművelet GázábanAz izraeli hadsereg közölte, hogy az éjszaka folyamán nagy és közepes hatótávolságú rakétaindító állásokra és tárolókra, terrorista létesítményekre és Izrael elleni támadásokra készülő fegyveresekre mértek csapásokat - a szárazföld és a tenger felől, valamint a levegőből - a palesztin területre, amely a Földközi-tenger partján egy keskeny földsávon terül el.


Hírügynökségi jelentések szerint a Gázai övezetben tevékenykedő szélsőségesek is nagyjából száz rakétát lőttek ki csütörtökre virradóra Izrael területére. A gázai határtól mintegy 30-40 kilométerre fekvő városokban is becsapódtak rakéták. A Vaskupola nevű izraeli légvédelmi rendszer mintegy 30 rakétát semmisített meg, de néhány lakott területen csapódott be.  
Rendkívüli intézkedések
A helyzet hirtelen romlása miatt Izrael déli területein rendkívüli intézkedéseket foganatosítottak: zárva maradtak az iskolák, a határ menti hét kilométeres sávban élő izraelieket pedig arra utasították, hogy ne hagyják el otthonaikat. Izrael a nem szűnő palesztin rakétatámadásokkal indokolja az akciót, amely közlése szerint "katonai célpontok" ellen irányul, "hogy megakadályozza további rakéták kilövését az övezetből". A többnapos vagy még hosszabb harcra számító izraeli hatóságok figyelmeztették a Hamászt, hogy minden emberét szemmel tartják, s röplapokat szórtak le Gázában, arra intve a lakosságot, hogy maradjon távol a fegyveresektől és a Hamász létesítményeitől.
Összeült az ENSZ BT
Helyi idő szerint szerda éjjel rendkívüli ülést tartott New Yorkban az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT), hogy megvitassa az izraeli hadműveletet. A BT felszólított az erőszak beszüntetésére, de határozatot nem hozott. Az egyiptomi külügyminisztérium ezután csütörtökön hivatalos kérést intézett Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárhoz és a BT soros elnökéhez, India képviselőjéhez, hogy a tanács újabb ülésen foglalkozzon az izraeli "agresszióval".
Obama: Enyhülnie kell az ellenségeskedésnek
Barack Obama amerikai elnök szerda este telefonon beszélt Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel és Mohamed Murszi egyiptomi elnökkel. Közölte velük, hogy enyhülnie kell az ellenségeskedésnek. Obama arra kérte Netanjahut: Izrael tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy ne legyenek civil áldozatok, de elismerte Izrael jogát arra, hogy megvédje magát - civil lakosságát - a Hamász támadásaival szemben. Az elnök és a kormányfő "egyetért abban, hogy a Hamásznak fel kell hagynia Izrael támadásával, és ebben az esetben enyhülhet a két fél közötti feszültség" - közölte az elnöki hivatal.
A nemzetközi közvélemény az erőszak beszüntetését szorgalmazza
Mohamed Murszi egyiptomi elnök elfogadhatatlannak nevezte az izraeli hadműveletet a nemzetéhez intézett televíziós beszédében. Közölte, hogy Kairó "kapcsolatban áll a gázai palesztinokkal, és mellettük áll, amíg véget nem ér az agresszió".
Palesztin rakétatámadás - Izraeli hadművelet Gázában
Rakétaelhárító rakétát lőnek ki egy dél-izraeli állásból 2012. november 15-én. (MTI/EPA/Atef Szafadi)
Teherán is elítélte csütörtökön a Gázai övezet elleni izraeli offenzívát. "Irán szervezett terrorizmusnak tekinti az izraeli hadsereg bűncselekményét, civilek megölését, és élesen elítéli azt" - jelentette ki Ramin Mehmanparaszt külügyi szóvivő a félhivatalos FARS hírügynökség jelentése szerint. A szóvivő egyúttal bírálta "az emberi jogok védelmét hangoztató nemzetközi szervezetek hallgatását" az ügyről.  
Oroszország aránytalannak tartja a Gázai övezet izraeli bombázását, de a Hamász rakétatámadásait is elfogadhatatlannak ítéli. "Az Izrael déli részét érő (palesztin rakéta)támadások és Gáza aránytalan (izraeli) bombázásai teljesen elfogadhatatlanok, különösen, ha civil halottakkal járnak mindkét oldalon" - jelentette ki csütörtöki moszkvai sajtóértekezletén Alekszandr Lukasevics külügyi szóvivő.
Kína "komolyan aggodalmát" hangoztatta a Gázai övezet elleni izraeli támadás miatt. A pekingi külügyminisztérium a "legnagyobb fokú visszafogottságra" szólította fel a zsidó államot. Pekinget nagyon nyugtalanítják a történtek, és elítél minden olyan akciót, amelyben civilek esnek áldozatul - közölte csütörtökön Hung Lej külügyi szóvivő. Kína az eszkaláció elkerülésére inti a feleket, "különösen Izraelt".
William Hague, a brit diplomácia vezetője viszont a Hamászt nevezte "a jelenlegi válság fő felelősének". "Teljes mértékben elítélem a Gázából Dél-Izraelre irányuló rakétatámadásokat, amelyeket a Hamász és más fegyveres csoportok hajtanak végre" - olvasható a brit miniszter közleményében. E támadások "tűrhetetlen helyzetet teremtenek az izraeli civilek számára", akiknek "joguk van úgy élni, hogy ne kelljen félniük Gázából induló támadásoktól".
"A palesztinoknak joguk van egy államhoz, és Izraelnek joga van a biztonsághoz, de erőszakkal nem lehet rendezni a problémákat" - jelentette ki csütörtökön az RTL rádióban Laurent Fabius francia külügyminiszter. Visszafogottságra intette mind az izraelieket, mind a palesztinokat, mert "egy már amúgy is zavaros térségben katasztrófa lenne, ha folytatódna az eszkaláció".
Az ENSZ öt állandó tagja közül négy tehát már nyilatkozott az ügyről, az Egyesült Államok reagálása az időeltolódás miatt később várható.
Hamad bin Dzsászim bin Dzsábir asz-Száni katari kormányfő és külügyminiszter úgy vélekedett, hogy Izrael nem maradhat büntetlen a Gázai övezet elleni gyilkos támadásai után. "Elutasítjuk a terrorizmust és a szélsőségeket, de az ilyen felelőtlen és indokolatlan agressziót el kell ítélnie a világnak" - hangoztatta a sejk szerda éjjel Rijádban, ahol az öbölmonarchiák és Oroszország Szíriával foglalkozó tanácskozásán vett részt a QNA hírügynökség jelentése szerint.
Háled Mesaal, a Hamász távozó vezetője csütörtökön elítélte, hogy az izraeliek egy szerdai támadásban megölték Ahmed el-Dzsabarit. Mesaal, aki muzulmán vezetők egy tanácskozásán beszélt a szudáni fővárosban, Kartúmban, azt hangoztatta, hogy folytatják az ellenállást a zsidó állammal szemben.
Mahmúd Abbász palesztin elnök a válsághelyzet miatt megszakította európai útját, lemondta tervezett csütörtöki találkozóit Svájcban, és hazasietett - közölte Rámalláhban Száeb Erekát főtárgyaló.
Erekát is élesen elítélte az izraeli hadműveleteket, kijelentve, hogy a palesztinok "Izraelt teszik teljes mértékben felelőssé az agresszió következményeiért".

Forrás: Híradó.hu

75 megjegyzés:

  1. OFF:
    http://hitelvilagstadium.blogspot.hu/2012/10/nagyon-megvaltozik-naprendszer-derul-ki.html?spref=fb
    (bocs ha vki már linkelte)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt a tömény ökörséget.

      Törlés
    2. Legalább ha egy tudományos bizonyítást fel lehetne mutatni a foton övvel kapcsolatban...

      Törlés
    3. az első bekezdésben említett bolygók (melyeknek állítólag nő a fénye) nem rendelkeznek saját fénnyel.

      szintén ebben a bekezdésben szereplő "Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia" nem létezik.

      tovább nem olvastam.

      Törlés
    4. "Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia" valóban nem létezik így ebben a formában, de az Orosz Nemzeti Akadémiának van szibériai tagozata. A foton övvel kapcsolatban meg már csak azért is nem lehet semmi tudományosat felmutatni mert ha netán létezik is azt a NASA nem fogja az emberek orrára kötni. Igazából 50%, hogy igaz, 50%, hogy nem igaz a cikk, függetlenül attól ki mit gondol.

      Törlés
    5. A nasán kívül még létezik pár kutatóintézet.

      Törlés
  2. Nem lehet megosztani!! Miért??

    VálaszTörlés
  3. Obama már csak tudja minek kell enyhülni,mikor dollármilliárdokkal támogatja a palesztinokat megszálló zsidó csürhét.Mindazonáltal Izrael támadt először,a gázai parancsnok megölésével,aki egyébként azelőtt jó tárgyalópartnere volt Izraelnek.Az ENSZ a világbékéért KFT nemtörődömségével,és Amerika Izrael támogatásával egyaránt felelősek a palesztinok lemészárlásáért,ha úgy tetszik háborús bűnösök.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mindazonáltal Izrael támadt először,a gázai parancsnok megölésével,aki egyébként azelőtt jó tárgyalópartnere volt Izraelnek"
      Teljesen eggyetértek , de valahogy a legtöbb hiradásbol kimarad ,
      és ne felejtsük el a telepesek folyamatos agressziv terjeszkedését sem , ami megint csak kimarad a hirekből .

      Törlés
    2. Cöhh... mindég minden úgy kezdődik, hogy a szomszéd visszalő. Ezt mán tudhatnátok azér...

      Viszont a minap vót a Királyi televízijóban egy ismeretterjesztő műsor (asszem az On the Spot) amiben valami párocska kóricál szerte a világban és filmez, meg kíváncsiskodik. Szóval ezben az adásban épp az izraeli zsidó telepesekről csinyáltak műsorot. Tökre érdekes vót.
      Bizony.
      Főleg a mentalitásuk.
      Riport alany vót egy magyar ajkú Jahve hívő hölgy is, aki kiment oda élni - s azóta csak azok a rohadt palesztinok, meg a rakétáik zavarják meg boldogságos nyugalmát. Vagyis mindég csak retteg (ő is).
      Oké. Értem én, hogy a népeket feszélyezi, ha időnként felrobbanhatnak meg izé... (S most mocsok leszek: Senki nem toloncolta őket oda, azzal a kijelentéssel; mostantól itten köll élned, boldogulnod, akármi is lesz!)
      Visszatérve a magyar ajkú leányzóra. Ilyesmiket mondott bele a kamerába:
      "Azért adjunk nekik területeket, hogy tudjanak honnan lőni?"
      "Ha mi nem csinálnánk meg ezek még utat sem tudnának építeni..."
      Stb....
      (Persze lehet nem pontosak az igézetek, de régebben vót mán, s köztudomású, hogy kissé szenilis levék. Akit meg érdekel, az majd úgyis rájakeres.)

      Viszont, azt hogy a Hamaszos fickót lerakétázták nem maradt ám ki a hírekből, tennap pl. lehetett hallani ilyen-olyan fórumokon. (Oké. Tv-t nem nagyon néztem tennap se.) Viszont cserébe (s jó szokás szerint) ahogy telik-múlik az idő, egyre kevesebbet hangoztassák. S mostmán csak a szegény demokratikus, meg védekező zsidó állam van a középpontban, akiket azok a mocsok palesztinok feszt csak molesztálnak, meg rakétáznak.
      Ugye.

      Törlés
  4. A cikkhez: Mint minden háború: megvezetett emberek egymás ellen ugrasztása, negatív energia generálásának céljából. Ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egészen,ez a háború már régóta folyik,csak most látványosabban mint eddig,és nem szól másról csak a cionisták területszerzéséről.Ennyi.

      Törlés
    2. Pusztuljanak a cionisták mi? és akkor minden OK.:)
      A fennti véleményem nem változott, te sajnos egy szemléltető példa vagy rá.

      Törlés
    3. Nem kellene pusztulnia senkinek sem,mert már nagyon régen békét lehetett volna kötni.Az viszont ott kezdődne,hogy be kellene tartani a nemzetközi egyezményeket,az ENSZ-nek a sarkára kellene állni,ha már egyszer a béke fenntartásáért jött létre,Amerikának be kellene fejezni az értelmetlen támogatásokat.Persze a cionisták vallása is eleve azt hirdetik nekik,hogy az az ő Szent Földjük,meg amúgy is csak a zsidók emberek,a gojok(nem zsidók)még az állatoknál is alacsonyabb szinten vannak.Ezek benne vannak a Talmudban a szent könyvükben.Keresztényként ezt egy kicsit nehéz vallásként felfogni,viszont ők ebben hisznek.Ez az a felfogás ami miatt nincs ott béke,pedig számtalanszor lett volna már lehetőség a megállapodásra.Persze a média úgy állítja be a palesztin lázadókat mint terroristákat,de könyörgöm ha egyszer elveszik a szülőföldedet,lerombolják a házadat,hogy a helyén az ő telepeik épüljenek,netán megölik a családtagjaidat,akkor csodálkozni kell azon hogy öngyilkos merényletekkel támadják a zsidókat,hiszen ha végig gondolod mi más választásod marad ilyen helyzetben,amikor már mindent elvesztettél?Az Izrael az egyetlen olyan állam ráadásul aki nem engedi be a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség tagjait vajon miért?Talán mert tele vannak atomfegyverekkel,ott van mind amit Amerika Irakban meg Iránban keresett,egészen pontosan Dimonában.Márpedig ha atomháborúba fordul az egész,akkor akár az egész térség is kipusztulhat,és akkor elmondható lesz,hogy sok értelme volt az egésznek.Úgyhogy barátom ha képes vagy rá irányítsd a pozitív energiákat úgy,hogy ez ne történhessen meg!

      Törlés
    4. Rajta vagyok.:)Pl úgy, hogy ilyeneket már rég nem veszek be:
      " az ENSZ-nek a sarkára kellene állni,ha már egyszer a béke fenntartásáért jött létre"

      Törlés
    5. Igen, az ENSZ-nek semmilyen eszköze nincs arra, hogy a békét fenntartsa (soha sem tette, nem erre lett létrehozva, van is erről klasszikus poénkodás, hogy már a második VH idején az ENSZ (akkor még népszövetség?) felszólítja a feleket, hogy hagyják abba... ha folytatják, mit tesznek? újra küld embereket, akik felszólítják a feleket, hogy hagyják abba a háborút. És ha akkor sem? akkor addig teszik, míg vége nincs a háborúnak. A háborúk előbb utóbb véget érnek. Ennyit az ENSZ-ről). Na szóval az ENSZ valójában arra jött létre, hogy majdan a harmadik VH után a helyébe lépjen a Világkormány. Addig meg egy töketlen banda szerepét játssza, semmi egyéb.

      Törlés
    6. Ja és mi akkor az ENSZ valódi célja? Hát írjátok be a google-ba, hogy "new age ensz" és lehet csodálkozni.

      Törlés
    7. Ha a híradók közleményeit vesszük alapul, Plutóniumnak igaza van. De mi lenne, ha végre gondolkodnánk is? A közlemények nem tények, mi pedig (már) nem vagyunk birkák.

      Törlés
    8. Pkwlaci kocka,már bocs de én sem a tv híradókat vettem alapul.Ha a híradóban ezt így előadnák ahogy én leírtam,az lenne a minimum hogy leantiszemitázzák az egész országot.

      Törlés
    9. "Persze a cionisták vallása is eleve azt hirdetik"

      mi az, hogy a cionisták vallása? a cionizmus épp a zsidó vallással szemben jött létre - a cionisták tulajdonképpen semmibevették a Tórát. egy igazi zsidónak (na nem ezeknek az askenázi álzsidóknak) vallása okán kötelezeően izraelellenesnek kell lenni.

      Törlés
    10. Jeromos,épp ezért írtam hogy a cionisták vallása,nem azt hogy a zsidók vallása.

      Törlés
  5. Hamar váltottak stratégiát gazdasági harcra:

    http://www.hirado.hu/Hirek/2012/11/16/09/A_Hezbollah_szerint_be_kell_vetni_az_olajfegyvert_.aspx

    "A Hezbollah libanoni síita szervezet vezetője pénteken felszólította az arab monarchiákat, hogy a gázai hadművelet leállítása céljával vessék be az "olajfegyvert" Izrael ellen."

    Na mi van a nagy durral 100 rakéta ide 100 oda aztán csitt?? Már olaj fight van?:))
    Perec papát súrolta egy raketta a kerti toj toj ban? Aztán oda telózott váltsunk már
    stílust nekem a gazdasági h-arc megy...:))

    Megkérem a fény erőit minél hamarabb jöjjenek le hozzánk a parkolóból, és vigyék el ezeket a szenilis vén hülyéket, egy nekik való bolygóra melózni olyan "Lopott idősen", már nagyon unom a sakkozásukat a közös tulajdonunkból!:)
    Istenem teleportáld már el ezeket a vén piócákat így nem lehet fénybirodalmat építeni ezekkel, le kell ezeket választani a gazdatestről a bűrűnkről.. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tetszetős kérés!:) Ha ezen áll a dolog, én csatlakozom hozzád!

      Akár lészen valami Naaagy Esemény az év végén, akár nem, a világunk, a megszokott életvitelünk mindenképp változni fog, méghozzá gyökeresen.
      Csak az előjel nem mindegy ugyebár.,,




      Törlés
    2. Y:)

      Figyelj akkor először is szereznünk kell a sötét erőktől egy kafa űrhalyót, aztán meg veszünk két cicanadrágot+szíjjat, belűjük a hajunkat oszt összeguberáljuk ezeket a para-zitákat. :))

      Törlés
    3. :) Én már varrattam is magamnak egy jelmezt! Bár a cicanaci nem volt tervbe véve, de ha ez lesz az előírt uniformis, a cél érdekében mindent!

      Törlés
  6. Érdekes, hogy még nincs zsidózós komment. A gyerekeket eltiltották a számítógéptől?

    Mellesleg örülök, hogy beindulnak a dolgok, mert már kezdtem aggódni hogy így marad a világ. Valamerre mozduljunk el.
    Bár a civileket sajnálom, mert bár ők nem tettek semmit, és nem csak hogy életveszélyben vannak, de például a kuruczinfós videó alatt egykét kommentben látszik, hogy még egy jó nagy adag gyűlöletet is kapnak mellé.
    Dzsasztlájkdisz:
    "Egy nagypofaju arabbal kevesebb, nem baj az. Ezek ugy ahogy van felrobbanhatnak egyutt azon a kornyeken ugy ahogy vannak. Mind. zsidok, perzsak, arabok, palesztinok, az osszes."

    De azért kár beleringatni magunkat abba az elképzelésbe, hogy akkor már egy gyors háború aztán jön a zaranykor. Bár ebben a témában a biblia segíthet, mert a jelenések könyve több ízben leírja a műzsidók, ill. a "sátán uralmának" idejét, de én mégis a józan paraszti eszemet veszem elő.
    Merthogy január elseje, vagy ha napra bontva nézzük akkor 0:01 perc nem úgy néz ki, hogy meleg van, fény, és nyílnak a virágok, hanem általában akkor van a legnagyobb sötétség. Mint ahogy Harvey Dent mondta a sötét lovagban (amit érdemes megnézni, mert nagyon tanulságos)
    Hajnal előtt a legnagyobb a sötétség. Higgyék el, közeleg a hajnal.
    (http://kritikustomeg.org/filmid.php?fid=22751)

    Ahova ki akarok lyukadni az az, hogy hiába, hogy jön az új világkorszak meg miegyéb, de sötétséggel fog kezdődni, mint ahogy azt a természet rendje megköveteli. Ahogy fent, úgy lent a tabula smaragdina szerint. Ezért nem kellene annyira hinni a fotonövben, és a többiben, mert a csalódás mindig fájdalmas.


    Mellesleg találtam egy igen érdekes könyvet, amire nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem megéri elolvasni, bár még én sem tettem.
    http://www.libri.hu/konyv/a-pilis-osszeeskuves.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ""Érdekes, hogy még nincs zsidózós komment."" Ha már izgalomra vágysz... Ugye nem egy tetves büdös zsidó vagy aki "csak" az izgalmakat keresi, és másokat okol feljebbvalójának (illumunati) által diktált forgatókönyv végrehajtásához a "bagoly" jelenlétében.
      Ahol megjelentek, a világban, ott megosztottság, pusztulás, a háború, gyakorlatilag káosz a jellemző. Istenetek a pénz, meg a hatalom, mit két kézzel zabáltok, kifosva újra, meg újra, meg újra. A Nemzetek rákos daganata vagytok a cigánysággal együtt, és örömötöket, kéjes pillanatokat éltek át más nemzet ellen való leigázásakor. Isten félresikerült, kártékony népe, nemzete.

      Törlés
    2. Az szép, testvér neked aztán elgurult a gyógyszered.

      Törlés
  7. Láss túl a nemzeteken fajokon..
    Ezek csak azért vannak, hogy legyen mivel megosztani az emberiséget, kinek drukkolsz ez a párt az a párt, milyen kocsi kell ilyen olyan,
    te arab vagy én meg üzbég akkor te tenorista vagy... érted.. :)

    Ha egy nagy nép, egy nyelvvel lennék ezen a föld kerekségen hogyan uszítanának egymás ellen??
    Egységben az erő! De ez még nincs meg az emberiség között... sajna.. => Csillagkapu film 1. rész.
    Ezt is meg kell éljük, egyből nem lehet megválni a drága eontúl+ a többi kedves fáktoritúl...:))

    Itt nem a nemzetek között dúl a harc, itt a rabszolgák és az őket teljesen behódoltatni vágyó
    háttér para-ziták között dúl a harc.. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ha egy nagy nép, egy nyelvvel lennék ezen a föld kerekségen"
      Nem éppen a nagy világkormány ellen megy itt a nagy tiltakozás?

      Törlés
    2. Az orwelli világkormány ellen.
      Mellesleg semmi problémát nem okozna a határok eltűnése.
      De a nyelveket, meg a kultúrákat bánnám, hiszen "Isten után legszentebb a Nép neve" és én személy szerint nem szívesen élnék egy egyszínű világban.Az embereket is a különbség teszi különlegessé.

      Törlés
  8. Elfogult vagyok azt nem írtam, hogy egy marha nagy szkita land-re gondoltam.:)
    Nem angolul krákognánk...

    asd:)

    Keverjük a szezon a fazonnal?:)

    Itt egy összetartó emberiségről álmodozok, fejlett civilizációval, levitációs járművekkel, napi 4 óra munkával..., titkos irányítók nélkül.
    Az irányítás pedig valóban közös lenne, gyűlésekkel, közösen megtervezve, a föld javai egyenlően elosztva... nem tekintély alapú, kiválasztott nép... alapon. Túl sztárvárzos? :)

    VálaszTörlés
  9. Szeretném megköszönni a tájékoztatást a blog szerkesztőjének, mert a többi médium mélyen hallgat erről az eseményről. (1-2 eldugott cikktől eltekintve)

    VálaszTörlés
  10. Kedves HOZÁSZOLÓK. Valóban, mindegyikteknek, igaza van, de való szinüleg, nem vagytok tájékozódva a 20dik század, 40venes éveik felől, és biztos, jól lovagoltatok, a papátok, vagy, a nagyik térdén gyerek korotokba és nem kellet hónapokig bujkálnotok, pincék mélyén. Kérdezzétek meg, azokat, akik hazajöttek, azokról a helyről, ahol, százezreket gázósitottak el, azzal a felkiáltással, hogy majd mi kézbe vesszük, a világ irányitását. Ti hova menekülnétek? talán, egy elgyhagyot sivatagba, és több évtzed alatt, egy virágzó gazdaságot, mezögazdaságot teremtenétek? Persze, hogy most már az tmondják, hogy a miénk, akkor,mikor sivatag volt, miért nem kelet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondhatok nekik.
      Az agymosott antiszemitákra hatástalan.
      Agyamputáltak.

      Törlés
    2. Ez az hogy most ezért a sivatagért ugyanolyan népírtás zajlik.Ebben nincs különbség a második világháborús Németországtól.

      Törlés
    3. Távol álljon tőlem, hogy vitatkozzak veled Péter, de azt azért megjegyezném a korrekt tájékoztatás jegyében, hogy a "virágzó gazdaság" előtt is éltek ott emberek, voltak falvak, települések.
      Semelyik embert, népet nem tarthatunk alábbvalónak, max. mondhatjuk, hogy ilyen és olyan tulajdonságúak (a tapasztalat, történelem alapján), DE akkor sem jogosít fel semmi senkit sem a kiírtásukra, elnyomásukra.

      Én azokat az agymosottakat sem értem, aki erre a vérlázító igazságtalanságra úgy reagálnak, hogy jogos önvédelem. Nem palesztin terrorpistákkal indult ugyebár a dolog... És azt hiszem arra egyik oldalnak sem lehet még egy hangyafaszányi indoka sem, hogy gyermekeket, ártatlan embereket öljön, nyomorítson meg, okozzon nekik szenvedést múltbéli, vagy vallási indokkal.

      Szóval lehet szurkolni ide-oda, de amíg halál a végeredmény, "kissé" beteges dolog bármelyik oldalt favorizálni.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. A holokauszt nevében bármit megengednek maguknak.. Úgy van beállítva a dolog, mintha a második világháborúban csak a zsidók szenvedtek volna, a nácik pedig nevetve irtották őket. Pedig a valóságban mindenki szenvedett akkor. Igaz nem éltem még abban az időben, de egy háború senkinek se jó, csak azoknak akik meggazdagszanak belőle. Ők pedig ugyebár nem kockáztatják az életüket a fronton, hanem egy védett bunkerből irányítják a dolgokat. A háborút sose az emberek akarják, hanem a vezetők, akik manipulációval és propagandával szépen rávezetik a népet, hogy szükségük van a háborúra. Abba kéne már hagyniuk a zsidóknak ezt az önsajnáltatást, mert nem ellenük irányult csak népirtás. Rengeteg nép ellen volt már hasonló a történelem folyamán, csak ez van a legjobban reklámozva.. És múltbéli sérelmeikre hivatkozva bármit megtehetnek. Nevezhetsz agymosott antiszemitának, de én csak objektíven próbálom szemlélni a dolgokat. Engem igazából nem érdekel hogy ki zsidó és ki nem az, az a lényeg, hogy emberileg milyen. Pont azok, akik azt mondják, hogy agymosott antiszemita, ők a legnagyobb rasszisták a földön, mert egyből különbséget tesz ember és ember között, pusztán a származása miatt.

      Törlés
    6. Az a baj, hogy az a gáz kéjgáz volt, mert kb.semmi hatása nem volt a zsidók demográfiájára. De szaporodtak utána mint a nyulak. Érdekes lények ezek. Tán nem is emberek. Inkább félszerzetek.

      Törlés
  11. Finoman megjegyezném, jelnleg sokkal összetetteb népírtás zajlik, több fronton, ami jóval nehezebben védhető, alattomosabb, mint a pincékben bújkálni..
    Meg lehet próbálni az akkori embereknek, most felmutatni valamit, most gyereket vállalni, boldogulni, házat venni 47 ezerből, diplomával esetleg, a mai 30 éveseknek már nincs nyugdíjuk, most fizetik az idősekét, és az övéket ki fizeti? Mehetnek egyenest a gödörbe a 67 éves korhatárral... Munkahelyről, munkahelyre vándorolnak..

    Ennek ellenére minden tiszteletem a régi öregeknek, én csíem őket!:)
    De ne bántsuk a mostani 30 éveseket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. S még vegyük hozzá a népességszabályzó élelmiszereket; nátrium kloridos só helyett kálium-kloridos, cukor helyett ászpártám, s amiről még nem is tudunk...

      Törlés
  12. Közben hírek vannak, az itteniek már régen elavultak.

    Úgy fest gyerekek, h az izraeli rakéta védelmi rendszer kezd besokallni, már nem bírja a vége láthatatlan rakéta özönt. Palesztin rakéták gagyik, de ami minőségben hibádzik azt pótolják mennyiségben. Már Tel-Aviv-ot lövik.

    Zsidók erre mozgósítottak 16 ezer tartalékost és a határnál a tankos osztagok is már mozgolódnak. 7 hetes szárazföldi hadművelet sorozatra készülnek. Most már szinte biztos, h támadni fognak. Eközben folyamatosan bombáznak a zionista gépek.

    Reggel a palesztinok kilőttek 1 páncélozott kocsit is. Sőt, nem rég, meg nem erősített források szerint lelőttek 1 zsidó gépet is vagy drónt.

    Az egyiptomi kormányzat most tárgyal arról mit tegyen.

    Csak, h tudjátok, én az araboktól szedem az információkat és nem a nyugati agymosást nézem.

    Valóban látványos ez a mostani harc...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apropó, örülök, h Buddha előbukkant! Ideje volt már. Amúgy sok helyen blokkolnak hírezéseket a neten ezzel kapcsolatban. Semmi pánik, orvosolni lehet ezt. :-)

      Törlés
    2. Jeruzsálemet is lövik már. Eddig kb. 3 rakéta csapódott be, anyagi kár van, sebesültek, halottak nincsenek. Persze az ENSZ megint csak ejnye-bejnyézni fog egyet ha a teljes izraeli haderő tömegmészárlásba kezd megint.

      Törlés
    3. Palesztin katonák szerint 1 drónt lőttek le.

      Szárazföldi támadás várhatóan délről fog történni ha fog. Húzni kéne onnan...

      Törlés
    4. Tartalékosok 1 része már megérkezett a határhoz. Már küldték az SMS-eket, h a második fázisra készüljön mindenki.

      Szóval ez azt jelenti, h hamarosan támadnak. Azt hiszem sok halott lesz megint...

      Nem sok idő van a menekülésre...

      Törlés
    5. Tyűha Jani te aztán kében vagy akkor!:))

      Csak az a baj nem jó híreket kell átadj.. :(
      A fene ezt a beteg világot... elment a jó kedvem a hírek miatt, jöjjön aminek jönnie kell.. :)

      Törlés
    6. Lehet, hogy ennek nem sok köze van az izraeli háborúhoz de az irániak hirtelen kivonták a Bushehr erőmű magjából a fűtőanyagot. Még mindig nem adtak rá választ, hogy miért. A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség most attól retteg, hogy Irán talán mégis neki áll atombombát gyártani.

      Törlés
    7. Izrael 75 000 katonát mozgósít a határhoz.

      Törlés
    8. Szünetet tartottam, mert utálom a háborúkat.

      A hamas közlése szerint nem drónt lőttek le hanem 1 F-16 gépet. Természetesen más forrás erről nincs mert majd hülyék lennének az izraeliek beismerni egy ekkora pofont.

      Rakéták tovább potyognak mind 2 oldalra. A vicc az, h a palesztin rakéták "érzékeny" helyekre is eljutottak.

      Egyébként johnyd.1 kösz a kiegészítéseket. :-)

      Az alap forgatókönyv szerint úgy történne, h annyira elmérgesedne a helyzet a közel keleten, h atom bombácska robbanna valahol Izrael területén. Nos, ez bármikor megtörténhet mert rengeteg atom bombát eladtak az oroszok meg az amcsik mindenféle arab országnak. Szóval ez akár holnap is megtörténhet, nem hiszem, h ehhez gyártani kéne egyet gyorsba, mert már kell lennie készenlétben.

      Én csak arra számítok, h ez 1 populációt szabályzó hadművelet sorozat amit pár évente meglőnek a zsidók, h nehogy túl szaporodjon a palesztin állomány. Mint a vadak az erdőben, ha túl sok van, akkor kilőnek párat.

      Törlés
    9. Nincs túl sok új hír.
      Az izraeli légierő az egyik Hamas vezér házát támadta meg pár órája.
      A palesztin belügyminiszter házát is légicsapás érte.
      Jabalia-ban(Gázai övezet) 3 palesztin meghalt, 30-an megsebesültek köztük gyerekek is.
      A Hamas főhadiszállására Izrael légicsapást mért, egymás után négyszer is.
      Izraeli drónok cirkálnak a gáta övezet felett és célpontokat lőnek.
      Eddig 4 izraeli katona sérült meg rakétatámadásokban.
      Mark Regev izraeli szóvivő szerint nincs kizárva egy szárazföldi invázió Gáza ellen.
      Folyamatosan lövik egymást.

      Törlés
  13. A mostani 30 évesek nyugdijját, majd a gyermekeik fizetik majd. A mostani öregek, épitették azokat az utakat, hidakat, épitették a lakásokat, amibe most éltek, és használtok. 20év alat, hány metró vonalat épitettetek, hány erömüvet épitetetek? 40 ÉV MUNKA UTÁN, SE A VILLANYSZÁMLÁT, SE A GÁZSZÁMLÁMAT NEM TUDOM KIFIZETNI, A NYUGDIJJAMBÓL.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Péter!Az én gyerekem csak akkor fizeti a nyugdíjamat ha lesz.De mivel én sem tudom fizetni a picsándli fizetésemből sokszor még a számlákat sem,akkor hogyan a faszomba neveljem 20-25 éves koráig azt a gyereket?Építenék én szívesen bármit,csakhogy az államnak sincs semmire pénze,az is csodaszámba megy ha megnyitnak egy gyárat,és nem pedig bezárnak.Amit maguk építettek így vagy úgy külföldi tulajdonba került a hazaáruló politikusok miatt.Azt hiszem erről aztán kurvára nem a mostani harmincévesek tehetnek.Amúgy ez az egész egy dekányit sem ide tartozik.

      Törlés
    2. Az államilag fenntartott börtönökben eközben degeszre gyúrják magukat (és egymást) a bűnözőbbnél bűnözőbbek, vagy ha nem erre, olyan titkos projectekre és katonai gyakorlatokra szórják a pénzt, amire nincs semmit szükség.
      Emellett már nem igazán juthat pénz nyugdíjra vagy gyárakra...


      De ha még egy kicsit süllyed a színvonal csak rájön az ország hogy ideje leváltani a parlamenti csürhét. Most tényleg.

      Törlés
  14. Péter:)

    Olyan vagy minta a mostani szülők a 30 éveseket kell hibáztatni ezért a mocsok rendszerért ami tönkre tesz mindannyiunkat??? A 30 éveseken múlik az építés??
    Miért csak a retkek szaporodnak?...
    Hagyjuk a témát... Itt a lényeg a mondandódban=>"40 ÉV MUNKA UTÁN, SE A VILLANYSZÁMLÁT, SE A GÁZSZÁMLÁMAT NEM TUDOM KIFIZETNI, A NYUGDIJJAMBÓL." Erről nem a 30 évesek tehetnek hanem ez a rendszer ilyen, világszerte... az emberiséget akarják rabszolga sorba taszítani 15-55 ig akár... hagyjuk a témát kérlek nem kapcs. a cikkhez..:)

    VálaszTörlés
  15. Nem akarok megbántani senkit de sok ojat ismerek aki nem tudja fizetni a gáz , villanyt .
    csak az internetkapcsolatot a telefont a cigit és a piát .

    VálaszTörlés
  16. Nyugdij, nekem még olyanom se lesz, nemhogy munkám, mi magyarok töményen átvagyunk bszva de rendesen. De mindegy is, ha rövidesen megvakulok, meg ette a fene, az se érdekel, ha zöld ufók fognak ugrálni az égből. Ebben az országban minden van, csak igazságosság nincs!! De az nagyon nincs. Nekem végem.
    Nektek_?

    VálaszTörlés
  17. A "mostani öregek" tették olyanná a világot, amilyen. Az öregség pedig nem érdem, hanem állapot. Valljuk be őszintén, unokáinktól vettük el a világot, feléltük a föld tartalékait, kifosztottuk erőforrásait. Ezért inkább szégyellni kéne magunkat, milyen világba visszük így gyermekeinket és a mia fiatalokat? De amúgy sem tartozik ide ez a téma. Az emberek vakok, vajon látják, hogy mi történik keleten? Íme egy FB oldal: http://www.facebook.com/IsraelinHungary

    VálaszTörlés
  18. Az emberek vakok ez így van.Őszinte leszek én azt hittem olyan emberek olvasnak ilyen oldalakat mint például Buudháé,akik ha nem is tudják,de érzik hogy valami nem stimmel világunkkal.Tisztelet a kivételnek,de úgy látszik tévedtem.Maradok az oldal hűséges olvasója,de ezt a komment rovatot inkább kihagyom.Az ébren lévőknek kívánok propaganda mentesebb életet,a többieknek pedig további szép álmokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig hasznos dolog megtanulni azt, hogy miképp fogadjuk el mások véleményét. Nem vezet háborúkhoz.

      Törlés
  19. MEGJEGYZÉS. Minden fiatal, nem gondol arra, hogy ö is lesz 60 éves.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kicsit jobban kellene beszélni magyar, hogy itten hiteles legyen az észosztás...

      Törlés
  20. Na akkor el lehet gondolkodni, mit is jelent(het) ez országunkra nézve...Esetleg még pár millió héber hirtelen szükségessé váló betelepítését a már itt lévő kétmillára...? Semmi gond, izraeli-'magyar' kettősállatpolgár parlamentünk gyorsan megoldja az ilyen 'lényeges' dolgokat...

    VálaszTörlés
  21. az azért érdekes hogy megvárták az usa elnökválasztást

    VálaszTörlés
  22. Eldöntöttük már hogy "jelenések könyvében leírt forgatókönyv" szerint zajlik minden, vagy a "mi irányítjuk a dolgokat és az életünket, a pozitív kisugárzás/gondolkodás" által?

    Amióta olvasom a blogot, egyes cikkekből, és a kapcsolódó hozzászólásokból az egyik elgondolás, más cikkeknél a másik látszik előtérbe kerülni. :)

    Akkor most meg van írva a jövő vagy nincs?

    Ha megvan, felesleges az aggodalom, mennek a dolgok a saját medrükben, és a dolgokba való beleszólásunk csupán látszólagos illúzió.
    Ha nincs, és valóban a gondolatok vetítik ki a dolgokat, akkor jobb ha nem tömjük a fejünket "háború-képekkel", generálva - materializálva azokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van egy olyan dolog hogy önbeteljesítő jóslat. Arra tippelnék.

      Plusz az is szóba jöhet, hogy előre ki voltak tervelve a dolgok már jó rég óta, és ők meg csak leírták a jelenések könyvében.

      Törlés
    2. Kinek a "kezében" van az önbeteljesítés?
      Ha valami beteljesedik, akkor az "végbe megy", de aminek "vége" van, annak kezdete is.
      Ki "álmodta meg", hogy egy adott ponton beteljesedjen akármi is?

      Ha "előre ki voltak tervelve a dolgok már jó rég óta", akkor annak tartalmaznia kellett a látszólagos beleszólásunkat is.

      Törlés
    3. Az önbeteljesítés annak a kezében van, aki hitelt ad a jóslatnak. Azzal hogy ezt megteszi, elő is idézi a beteljesülést. Néha tényleg elég csak egy gondolat ahhoz, hogy elinduljon egy hatalmas láncreakció. Azt pedig csak erősíti az összes többi ember, aki elhiszi, vagy egyáltalán foglalkozik vele. És a végén akkora karmikus domino-day keletkezik, hogy elkerülhetetlen a jóslat beteljesülése.

      Az emberi elme kiszámíthatóbb mint azt hinnénk. Ha nem figyelünk rá, könnyen mások rángathatják dróton.
      De a (hozzáférhető) történelemre visszatekintve a séma az, hogy amikor az emberek már nagyon akarják a változást, akkor eléjük raknak egy hamis forradalmat, rendszerváltást, hasonlókat, hogy aztán lenyugodjanak, a kormány pedig, amíg hazakullog az embertömeg, szép csendben átöltözik egy másik ruházatba. Egy ideig újdonság az új divatirányzat, aztán kezdődik elölről.

      Törlés
    4. Például ha felröppenne egy olyan hír, hogy a maják azt jövendölték meg, hogy valami hatalmas változás fog történni december 21.-én méghozzá a times square-en, akkor több millió ember menne oda. Akkora tömegben elég csak egy pici baleset, egy lökés, sérülés, és akkora hatalmas pánik és mészárlás kerekedhet, hogy akkorát a világ nem látott.
      Ennek előidézője több évnyi kampányolás a jóslatnak és az emberiség kíváncsisága.
      Ha pedig senki nem törődött volna vele, és maradtak volna otthon kuglófot enni meg kakaót inni, akkor minden maradt volna úgy ahogy volt.

      Törlés
    5. Tehát szerinted ha nem adunk hitelt az úgynevezett jóslatoknak, akkor azok nem is teljesülnek. :)

      Erre írtam: "a gondolatok vetítik ki a dolgokat, akkor jobb ha nem tömjük a fejünket "háború-képekkel", generálva - materializálva azokat."

      Másfelől, mi van ha én nem hiszek ebben az egész "világkormány-összeesküvés-újvilágrend" dologban, és mégis bekövetkezik?
      Ha a "három keleti bölcs" nem hiszi hogy Názáretben megszületik Jézus, és nem indul útnak, akkor meg sem születik? :)

      Törlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  24. Keleten már vastagon éccaka van. Erről is bebizonyosodik, hogy kamu félelemkeltés, okoskodás, fontoskodás volt valaki részéről.
    Az az érzésem, hogy valakik görcsösen próbálják a jelenések könyvét megvalósítani, sikertelenül. De mintha Jánosunk nem számolt volna az emberiség tudatosodásával. Vagy épp tudta, és azt akarta tudatni velünk, ha így megyünk tovább, az hová vezethet.

    VálaszTörlés