2012. július 20., péntek

Mire megy ki a "Fenntartható fejlődés" propaganda valójában? Az AGENDA 21 jövőképe


Gondolkoztatok már azon, miért folyik a csapból is a Fenntartható fejlődés mantrája, hogyan vált felsőoktatási tantárggyá? Ennyire aggódnának a Föld sorsáért Rióban? Ha az AGENDA 21 áll mögötte, akkor rögtön tudhatod, hogy itt valami nagyon nagy turpisság rejlik a sorok között. Ki is is derül ebből a 9 perces videóból...  
 
Ahogy egyre több tudós elismeri és meri hangoztatni, hogy az ember által okozott globális felmelegedés elmélete, a túlnépesedéssel riogatás is egy előre kigondolt globalista hazugság volt céljaik elérésére, így várhatóan erről a tervről is ki fog derülni még sok "részlet". Miért állítják be folyamatosan ezek az erők az emberiséget úgy, mint a civilizációra legveszélyesebb tényezőt? 



Hiszen rengeteg kutatás igazolta, hogy még ennél is több ember igényének kielégítésére jutna lehetőség, viszont KAPZSISÁGÁNAK KIELÉGÍTÉSÉRE MÁR NEM!

Az Új Világrend megteremtéséhez
a hégeli dialektika szerint 2 erőt : "a környezetet" és "a gazdaságot" fogják bevetni egy harmadik erő ellen.

Egyik a tézis, másik az anti-tézis és a kettő konfliktusa fogja létrehozni a szintézist. Ha mindkettőt a kezükben tartják, csak olyan eredmény jöhet ki, ami az eredeti céljaikkal megegyezik.
(UN AGENDA 21 - 1992) (Edmond de Rothschild 31:30-tól)



A fenntartható fejlődés szlogenje gyakorlatilag a szabadság megszüntetésének, az emberek kijelölt életterekbe zárásának és magának a rendőrállamnak a programja.

Egyre inkább megmutatja valódi arcát az AGENDA 21. Semmi másra nem szolgál ez a propaganda, mint egyrészt a magántulajdon felszámolására, másrészt az emberi tevékenységek korlátozására és ezáltal cselekvések hatalmi beszabályozására


Gondolom sokan ismerik már közületek az USA-ban tervezett Biodiverzitás nevű programot, melynek keretében az emberek kijelölt lakózónákba lesznek terelve, lesznek úgynevezett buffer-zónák, illetve a lakosságtól teljesen elzárt (piros) területek.... Illetve külön kijelölt katonai zónák. (a témában nagyon jó cikket olvashattok itt)


George Washingtonnak volt igaza, amikor azt mondta:

"A magántulajdon és a szabadság elválaszthatatlanok egymástól."

Az alábbi videó 9 és fél percben bemutatja az ENSZ Agenda 21 programjának valódi szándékait és célkitűzéseit.
Az összeállítás nem nyújt teljes képet erről a globális és rendkívül megtévesztő erőfeszítésről, célja csupán ráébreszteni azokat, akik eddig csak felületes vagy semmilyen információval nem rendelkeztek a témában, hogy a fenntartható fejlődés nem egészen az, aminek látszik, illetve, aminek a globalista elit láttatni akarja.


A videóban látható egyes felszólalók közül többen egykor maguk is részt vettek a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos ENSZ tárgyalásokban, tehát információk első kézből származnak.




(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

22 megjegyzés:

  1. Ha ez a valós „terv” ami igen valószínű, és a „szendergők” továbbra is mély állomba ringatva élik mindennapi életüket hatalmuktól, és nemzeti tudatosságuktól távol és ősi gyökerektől megfosztva, akkor én nem akarom azt, hogy mindez a szemem előtt megvalósuljon. Ó igen! Az a bizonyos intellektus, mely mindennapi szócsatározásokat vívja… Ki tudja jobban ráerőltetni akaratát, a másik elnyomásának (megszégyenítésének) rovására! Már halottak vagytok! Halottak vagyunk mindannyian, ha továbbra is az egótok által felülkerekedvén a megosztottságot, a széthúzást választjátok. Tök mindegy melyik oldalon vagytok, azt a bizonyos „gyümölcsöt” egyikőtök sem fogja megkóstolni! Hát még mindig nem értitek? Ez egy lezsírozott forgatókönyv, melyet sok-sok évvel ezelőtt készítettek el, és tudatosan úgy manipulálják az embereket itt a földön, hogy mindig, és úgy döntsön, ahogy „ők” szándékosan megtervezték! Ez a játszma menete! Egy ketrecben élünk azzal, hogy szabadok vagyunk, és mindennapi döntéseinket nem befolyásolja senki sem... Ez a „kocka világa”! A demokrácia, meg a „szabad választások, állampolgári jogok… Ha ha ha ha! Tényleg? Mit mond a szívetek? Mi az amit valóban szeretnétek? Mélyen. Nagyon mélyen. Kapcsoljátok ki azt a dobozt, és csendesedjetek el néhány percre. Minden emberben meg van az ősi tudás! Kivétel nélkül. Mihez kezdtek mindennel? Miért vagytok itt a földön életetek ezen pontján? Mi az amit „felvállaltatok? Mi a feladatotok? Miért nem beszélgettek „önmagatokkal” a Teremtő Atyaistennel Világegyetemünk megalkotójával szeretett MAGYAR testvéreim? Jelent nektek valamit az, hogy Kárpát- medence? Nyelvünk ősi, és legszenteltebb! A szívetekre hallgassatok MAG-népe!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engedjetek meg egy kis verset idézni:
      "Hazám, hazám, te szivmelengető
      ajándék, Isten áldott rendelése
      foglald keretbe fénylő életem
      bennem is érik gyönyörű jövőd."

      Törlés
  2. elég nyilvánvaló szerintem hogy ezzel a totális kontrolt akarják megcsinálni

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ummagdan!

    Jól beszélsz! Még nem tudom a válaszokat sajnos. Csak azt érzem, h most itt a helyem, pedig ha az eszemre hallgatok, nem jövök vissza Mo-ra külföldről. Vajon mi lehet a kollektiv szerepünk? Egyedülállóan kreativok vagyuk, az igaz, és minden megalázó helyzetet szó nélkül viselünk - ha legtöbbször fogszoritva is kell, de őrizzük a lángot - a szellem hatalmát az anyagelvűség felett.

    VálaszTörlés
  4. Mindenesetre a világ legbiztonságosabb helye a Kárpát-medence szerintem. Az a legelképesztőbb ebben a videóban, h röhögés nélkül képes végigmondani ezt a sok sületlenséget. :o))) Mindenre rávehetők egyesek pénzzel, még az elméjük eldobására is? Ezeket a befolyásos pozíciókba ültetett bábokat bárki komolyan tudja venni?! Nem átlátszó senkinek az ördögi terv? Mindig kitalálnak néhány értelmetlen jelszót, amit illik hangoztatni és szépen felmondani, ha érvényesülni szeretnél - erre kiváló példa a fenntartható fejlődés, de akár az Európai Unió is.
    De semmiféle fejlődés nem tartható fenn, csak egy bizonyos pontig, hiszen a tágulás-szűkülés, a növekedés és csökkenés egymást feltételezi, nincsen egyik a másik nélkül. Másfelől ugyanezek az emberek ölnek milliárdokat az agyhalált okozó reklámokra, amik fogyasztásra serkentik az adóalanyokat. Hol van itt a kiegyensúlyozott környezet-társadalom viszony, amikor gyárak tízezrei okádják a környezetszennyező anyagokat, használják fel az ivóvizet csak azért, hogy profitot termeljenek NEKIK? Miért is vagyunk ebben partnerek? Miért nem tudunk pl. autó nélkül élni, amikor évezredekig kiválóan megvoltunk nélküle korábban? Miért is KELL iphone? Miért is kell ipad? Ezek nélkül nincsen kapcsolatod senkivel? Szemtől szembe már nem megy a kommunikáció? Teljesen mindegy, h mindent tud rólad a rendszer?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van.........meg kell tanulnunk szerényebben élni, nem azért, hogy az elitnek több jusson, hanem éppen azért, hogy ne legyünk fogyasztói társadalom amit ők szeretnének. Üljünk le a családunkkal, barátainkkal, szomszédainkkal beszélgetni, ahelyett, hogy a tv szennycsatornáit nézzük. És álljon már fel a nép világszerte, ne tespedjen.....nyissa ki a szívét és a száját és mondjon már minderre NEM-et. NEM akarunk éhbérért dolgozni, NEM akarunk kütyüket vásárolni és NEM akarjuk szennyezni a környezetünket, hiszen meg van már az ingyen energia.....KÖVETELJÜK a bevezetését!!!!!

      Törlés
  5. SBG Buddha már számtalanszor hangoztatta, hogy Ő csupán mindent "iderak", és Mi csemegézzünk, szelektáljunk, döntsük el, igaznak vagy hamisnak véljük a cikk tartalmát.

    Ezt a megközelítést alkalmazhatnánk akár saját magunkra is. Sőt. Először inkább magunkra, utána a körülöttünk lévő világra.

    Pl. mindenkinek van egy neve, amit nem maga adott magának, hanem a szüleitől kapott, a megkérdezése, beleegyezése nélkül.
    Nálam is úgy áll a helyzet, hogy 2-3 évesen még nem is tudtam róla hogy van nevem, (pláne hogy ez), majd közölték hogy neked ez a neved, és én elfogadtam tényként. Azt is közölték (felsőbb hatalmak, Elit, vezetőség, nevezd ahogy akarod) hogy Magyar állampolgár vagyok, bár én erről sem tudtam semmit, sőt meg sem kérdeztek hogy akarok-e magyar lenni. Ezt is "bezabáltam"... nekik.

    Szóltak, (mert nem tudtam) hogy római katolikus vagyok. Azta... még jó hogy mondták.
    Már majdnem úgy elhittem, hogy a szomszéd mormon srácot a földbe akartam döngölni, mert nem érti meg hogy nekem van igazam! (..lehet hogy neki mást mondtak, amiről meg ő nem tudott 4-5 éves koráig ??? )

    Szóval már éppen a kárpát medence földjébe akartam kalapálni, amikor eszembe jutott, hogy erről a földről az dereng, hogy itt volt már akkor is, amikor az ember még nem is létezett a bolygón, és amiről én ostoba, nem is tudtam hogy a mi tulajdonunk. (na majd kíváncsi vagyok, halálunkkor hogyan visszük magunkkal:)

    Tényként veszem, hogy a szüleim a szüleim, pedig egyáltalán nem tudnék róla, ha örökbe fogadtak volna, és ezt (mert így döntöttek) esetleg nem szerették volna közölni velem.

    Gyakorlatilag a 99%, amit ma gondolhatnék magamról, az nem más, mint a mások által belém táplált gondolatok összessége, amiket én kérdezés és mindenfajta felülvizsgálat nélkül elfogadhatnék.

    Szidjuk a háromszög tetején ülőket, hogy manipulálnak. A csúnyák!

    De mi a különbség a reklámok által belém vert információk között, és aközött, hogy addig mondogattak valamit gyermekkoromban, míg el nem hittem, és olyan meggyőződéssel kapaszkodtam bele, hogy ma azt tekintem a valós igazságnak?

    Ha SBG Buddha lenne az élet, számtalanszor hangoztatná, hogy Ő csupán mindent "iderak", és Mi csemegézzünk, szelektáljunk, döntsük el, igaznak vagy hamisnak véljük a tartalmát.
    Mert bármerre, és akárhányszor indultam neki felfedezni az "igazságot", mindig ugyanoda jutottam. Ami "kívül" van, azt az érzékszerveinken keresztül érzékeljük, de az érzékelés óhatatlanul az agyunkon keresztül dolgozódik fel. Az agyon keresztül, ami még saját magáról (mint ember) is téves képet állított fel, hiszen tényként fogadott el mindent, amit elhitettek vele.

    VálaszTörlés
  6. Ebből az a tanulság, hogy már a szüleinket is megfertőzték az áltudások.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Olivin33! szeretnék veled privátba beszélni.Mi is "visszajöttünk", pedig nagyon nem volt hova.És sokáig nem tudtam miért.Most kezdem megérteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi akadálya. :o) adj meg egy emailcimet pl. vagy ahogy szeretnéd

      Törlés
    2. Pio atya jövendölése Magyarországról: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra! - Mit gondoltok, ki a magyarok égi patrónája? Boldogasszony anyánk - ez egy nagyon érdekes és fontos szál, amit érdemes kutatni, ha valaki nyitott elméjű.

      Törlés
    3. Nyirkai Jóslat

      Már csak a tetteinken múlik. A Duna két partján megszületik a szeretet áldott fehér köre. A nemzet felemelkedik, és magával emel minden más nemzetet a Kárpát Hazában. Böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár. Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé, az Ős-ten, - a mi bennünk élő Isten nevében. Isten gyermekei, Teremtő nemzette Magyar nép igazságra juttatja a Szeretet tanítását.

      Törlés
    4. Bátoritásul néhány gondolat:
      Most, hogy az Aranykor érezhetően a küszöbön áll, a magyar nemzetnek jó lesz odafigyelni néhány bizonyos dologra. Előrelátható ugyan, és az ahhoz értő szem számára egyre bizonyosabb, hogy sokat szenvedett, elnyomott, kizsigerelt nemzetünk - párhuzamosan a világhatalmi elit hanyatlásával – felemelkedésben van. Közel az idő, hogy nemzetünk újra nagy legyen, és természetesen van okunk az örömre, méghozzá nem kis örömre. Ám talán maradt egy végső kérdés: készen állunk-e magyarnak lenni? Mert nem csak az a magyar, aki annak született, hanem mindenki az, akinek szíve tiszta, és nyitva áll; az bizony mind magyar. Aki átlát az illúzión, átlát a mayán, érzékeli a mátrixot, és életét a Szeretetnek és Istennek ajándékozza, az bizony mind-mind magyar, kivétel nélkül.

      „Magyarok! Közel idő, mikor egy nemzetként kell túllépnetek azon az európai és globális, haldokló rendszeren, mely eddig börtönében tartott benneteket. Magyarok, tudjátok meg, ébredésetek órája nagyon közel van. A ti szerepetek lesz, hogy végtelen fényetekkel példát mutassatok a világ nemzetei számára, hogyan lehetséges egy Hazában, különböző népeknek tökéletes harmóniában élni az Új Korban. Fényes jövő előtt áltok. Túlzott büszkeség helyett azonban, szemetek maradjon tiszta, szívetek legyen még nyitottabb, és alázattal telve hajtástok végre azt a szerepet, amelyet a Teremtő Atya rátok, és Szent Földetekre hagyott. Az illúzió fátyla egyre vékonyodik, a rezgésesetek gyorsan emelkedik; legyetek hát tudatosak minden megnyilvánulástokra. Jegyezzétek meg: amikor a magyar nemzetnek, az Akarat Nemzetének tudata a Manipura chakra szintjére ér, szívetek tömegesen nyílik meg, és bolygótokon elsőként, a Kárpát Hazában, eljön az Aranykor. Az Aranykor attól Aranykor, hogy megismeritek a bennetek rejlő Erőt és Szeretet, és megtanuljátok, irányítani és helyes módon felhasználni azt. A tudatotok, hamarosan felismeri a bennetek rejlő Erőt. Az Aranykor a küszöbön áll, de csak egymás kezét fogva léphettek be oda. Már nem kell sokat várnotok.

      Törlés
    5. http://www.asztralutazas.hu Az idézetek innen származnak.

      Törlés
    6. „Minden népnek kötelessége felébredni a bűvöletből. Az emberiség egészének kötelessége résztvenni a Helyreállításban.(Helyreállítani a Szentlélek, az Isten lelkének meggyökereztetését az emberek szívében, az istennői minőség visszatérését a világba. Helyreállítani a kapcsolatot Isten és ember között, helyreállítani a Paradicsomi egység állapotát. – V.I.) – Ám vannak még ma is olyan népek, akik emlékeznek az ősi tudásra, emlékeznek az ősi kötelékre. Nekik kiemelt felelősségük van abban, hogy ébresztgetni kezdjék a többi nemzetet is. Az egyik ilyen felelős nép a magyar. Egyfelől részei vagyunk annak az ősi nemzetnek, akik megalakították a Föld első kultúráit.
      „Az egyes kristálypontok az ott élő emberek felébredésétől függően aktiválódnak. … Akinek a szíve nyitva van, az „online” van Istennel. Minden pillanatban pont azt teszi, ami összhangban van a Kozmosz törvényeivel. Ez a Szív-tudás. …A szívből érkező tudás előfeltétele, hogy a kódok felnyíljanak. Ez pedig csak egy nagyon szoros ember-Isten kapcsolatban történik meg, amikor szabad az út a mennyei tudáshoz. … Ilyen, amikor az ego átengedi a teljes működést és irányítást igazi lényünknek, mintha valamiféle blokk ütődne ki.” – (Ekkor megszűnnek énközpontú vágyaink, megszűnik bennünk a vágyakozás minden formája. Teljes szívünkkel Istent szolgáljuk, az ő tervét fürkésszük, eszközévé válunk az Ő tervének megvalósításában. Megszűnik Istentől és emberektől elkülönült lényünk, többé már nem mi vagyunk egyedül, hanem együtt Istenben. Már nem mi élünk, hanem Isten él bennünk. – V.I.) forrás: ua.

      Törlés
    7. "A sötét oldal kezdte átvenni a ’gondoskodó atyai szerepet’. Szállította nektek az üzemanyagot, termelte az élelmet, ’gyógyított’ a maga kénye-kedve szerint, nevelte a gyerekeiteket, és adott munkát nektek – ha akart – természetesen koldusbérért. Közben, amiért dolgoztatok, otthonaitokat, javaitokat, szép csendben bezsebelte magának, különböző bűnös tövény-rendszerein keresztül. Azt hazudta nektek: ha baj van, biztosítja a kárt, ő vigyáz a pénzetekre, támogat, ha öreg napjaitokhoz értek, finanszírozza a gyógyítási költségeiteket, biztosítja az oktatásotokat, megtermeli az élelmeteket. Nektek nincs más dolgotok, csak az ő rendszereiket szolgálni. Közben kizsákmányolta Földanyát, mert gonosz lelkülete miatt nem fér a végtelenül rendelkezésre álló energiaforrásokhoz. Részben igaza van akkor, amikor azt állítja, hogy végesek az energia készletek – mert a földiek azok is. Így tart félelemben benneteket. De nektek nincs azokra szükségetek! Ne tévesszen meg az az állítás, hogy túl sokan vagytok a bolygón és nem lesz mit enni és miből élnetek! Ez mind hazugság. Ők tartják egyre nehezebben a gyeplőt és ritkításra szánták el magukat! Nyilvánvalóan számotokra kiderült már, hogy az egész rendszer megtévesztésekre épül, és mindennek a célja a kizsákmányolás, a rabszolgatartás, és legfőképpen a félelem kiváltása.

      Amit még mindig nem tudtok, hogy a sötét oldal lételeme a félelemből nyert energia. A fent vázolt gonosz cél egyes egyedül a félelem-energia kinyerése céljából történt, a sötét oldal titeket használ energiafarmként az energia lefejésére.

      Fel szeretném hívni a figyelmeteket a vizeitek felügyeletére. A sötét oldal, szerkezeti energetikájában bonthatja a vizek minőségét. A víz programozható! Ezt már tudjátok régen! Sajnos negatív oldalról is. A Kárpát-medencéből ’vízelvonás’ történik a 2012-es nyár idején. A felhők mennyiségét lecsökkentik, forróságot zúdítanak a területre. Kevesebb vízmennyiség kisebb negatív energiaráfordítást igényel. Ezért nehéz-technológiákkal (gondolom, HAARP-technológiával) a sötét oldal, deszikálja (kiszárítja) a környéket. Szeptemberre végezni akarnak. Majd a nagy folyóitokon keresztül a víz vonalán szállíttatná és telítené az országot negatív energiákkal.

      Minden nap meditációitokban, imáitokban ne feledkezzetek meg a vizeitek pozitív programozásáról! Szeretetet, tisztaságot, fényt, egészséget programozzatok bele! Gondoljátok azt, hogy a folyóitok fényfolyamokká változnak, és szeretetet, egészséget szolgáltatnak! Gondoljátok azt, hogy minden pohár vízzel fényt és szeretetet fogyasztotok! Ha bőrötöket érinti a víz, fürdőzés közben is, áldjátok azt tiszta lélekkel! Gondoljatok a megfelelő mennyiségű csapadékra, amely az országotokra érkezik. Csak így tudjátok kivédeni a durva, negatív beavatkozást! Tudjuk, hogy közös erővel sikerülni fog! "
      http://www.asztralutazas.hu/index.php/szellemek/Az-uj-energiahordozo-felfedezese.html

      Törlés
    8. "Ez a nemzet mindig, a történelem kritikus időszakaiban felvállalta az Atyával való szoros együttműködés feltételeit és tehertételeit, még akkor is, amikor a fizikai szenvedésetek árán megtapasztalva, logikátok minden erejét bevetve úgy gondoltátok, hogy itt a vég. Ennek ellenére nemzetetek lelki küldetését felvállalva mégis hagyta a zsarnokokat „tenni a dolgukat”, engedtetek „belevágni” a saját húsotokba, mert legbelül tudtátok, hogy az igazi lelki feltámadás a fizikai lét fájdalmán keresztül sugárzik át! Ez volt az igazi sorsfeladatotok! Ez volt a vállalásotok! Az Atyai Fiú bemutatta nektek, hogyan is kell ezt jól végezni: szelídséggel, és mindig új erőre kelve! Megtettétek, amit meg kellett tennetek! Felismertétek utatok fontosságát és meghajoltatok az Atyai akarat előtt, nemzeti szinten!"

      Törlés
    9. Jó sok gondolatot másoltam ide, mert szeretném, ha megosztanátok, mit gondoltok erről a kérdéskörről, fiúk.

      Törlés
  8. Kipakolt az IMF ex-közgazdásza.
    Ez a mai hír:
    http://www.portfolio.hu/gazdasag/megdobbento_levelet_irt_az_imf_veteran_kozgazdasza.170444.html

    nem teljesen ide tartozik, de érdemes elolvasni

    VálaszTörlés
  9. Ez most komoly? Ezek beteg emberek. A fenntartható fejlődés definíciója:
    A fenntartható fejlődés (sustainable development) olyan fejlődési folyamat (földeké, városoké, üzleteké, társadalmaké stb.), ami „kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy csökkentené a jövendő generációk képességét, hogy kielégítsék a saját szükségleteiket”...

    Namost, a beteg emberek mindenben a leigázást látják, nagyon durva ez a video. A felülről irányított folyamatok mindig a leigázást, a kontrollt akarják.
    VISZONT!!!! VAN LEHETŐSÉGÜNK!!
    A valódi fenntartható fejlődés koncepciója nem bántja az embereket, nem veszi ki őket a termékszetes közegükből (már így is a városiasodás elterelt minket ettől nagyon!), hanem megtanít együtt élni a természettel, ahogy évezredek óta élünk! Ez az elmúlt 150 év tévedés volt! Az ipari forradalom és a fogyasztó társadalom koncepciója nem egészséges!
    Kérlek, ezt nézzétek meg, 3perc:
    http://www.youtube.com/watch?v=1af08PSlaIs
    bemutatja mi a KÉK GAZDASÁG lényege: Az, hogy ne pazarló módon tervezzük a folyamatokat, a termékeket, hanem kössük össze!! Egy példa erre a kávé, aminek a teljes termelés végereményeként a csészényi eredménye, amit megiszunk, az a 0.2% !!! A 99.8% hulladék lesz!!

    És erre van egy innováció, hogy a kávézaccot használjuk fel mint táptalaj gombák termesztéséhez! Ha ezt megtesszzük, az eredetileg használt kivágott fák helyett(!), amiket még külön kell hőkezelni(!!), ott a tökéletes alapanyag!!!

    Ez csak egy példa! A 99.8%-ból biomasszát lehet készíteni, és a zaccból forrázott, előkészített, tökéletes táptalajt a gombáknak!!!
    Ez csak egy ötlet, de akit érdekel:
    http://kekgazdasag.hu/


    itt van 100 innováció, ami munkahelyeket teremt, az embereknek jólétet, koncentrál a lokális megoldásokra!!

    NEM BETEGES ÖTLET, HOGY KOLÓNIÁKAT HOZZUNK LÉTRE, ÉS NE ÉRITKEZHESSÜNK A TERMÉSZETTEL!! HA AZ AGENDA 21 ERRŐL SZÓL, AKKOR AZ DURVA!
    HA VISZONT AZT A KONCEPCIÓT KÖVETJÜK, AMIT ÉN IS KUTATOK, ÉS KÖVETEK, AKKOR ÁTFORMÁLHATJUK A KÖRNYEZETTEL EGYÜTT ÉLVE A VILÁGUNKAT ÚGY, HOGY NEM KELL LEMONDANUNK DOLGOKRÓL!!!

    :)))
    REMÉLEM, MEGNÉZITEK!!
    http://www.youtube.com/watch?v=1af08PSlaIs
    http://kekgazdasag.hu/

    EZ A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS TÁRSADALMILAG IS ELFOGADÁSRA SZÜKSÉGES KONCEPCIÓJA! NEM A BETEGES URALOM!!!
    TEHÁT IRÁNY AZ INNOVÁLÁS, ÉS A MUNKA, ALULRÓL KELL ÉPÍTKEZNI, ÉS SZÉP JÖVŐ VÁR RÁNK! :)
    EZT KELL OKTATNI IS A GYEREKEKNEK! ÉS AHOGY LÁTOM A POLITIKUSAINKNAK IS!

    Szép napot.

    VálaszTörlés
  10. lemaradtatok egy hasznos cikkről. ufót kaptak lencsevégre az olimpián!!!!

    VálaszTörlés
  11. Ennyi semmitmondo hozàszolàst,màr règ olvastam egy helyen.Egyszeruen,szànalmas hogy mennyire nem èrtitek a lènyeget.

    VálaszTörlés