2012. július 18., szerda

(egy rejtett kéztől #2) A 13 Család újabb, szombati döntése ez (módosítás nélkül,ahogy kaptam)


UPDATE : A félreértések elkerüléséért: Ez a rejtett kéz jelen esetben csak szimbolikus utalás, nincs semmi kapcsolat a galaktikus összefüggésekről író "Rejtett Kéz" cikkekkel ! Nem tulajdonnév...Ez valaki, aki itt él a Földön és beleszületett a Családba. Magyarul azért tud, mert alapkövetelmény több nyelv anyanyelvi szintű ismerete...

A DÖNTÉS MEGSZÜLETETT !
Azon információk után, amiket megosztottam veletek a múlt heti találkozóról, ahol a 13 Család tagjait váratlanul összehívták, az új találkozó szombaton megtörtént.
Ígértem, hogy be fogok számolni róla. Az információ forrása, mint írtam, egy olyan ember, aki tagja a Családnak.
Az információkat mindenki kezelje úgy, ahogy akarja, ezt előzőleg is írtam és a megjegyzések rovatban is igyekeztem érzékeltetni. Jelen esetben még szerkeszteni sem akartam, ezért úgy ahogy elküldte, leközlöm. (az ékezeteket nézzétek el, hiszen nem magyar nyelvű helyről ír...):
/Már most szólok, hogy nem fogom tudni bizonygatni senkinek, hogy ki Ő vagy miért pont nekem ír.... Segítőkészségét és hitelességét néhány átküldött dokumentum igazolja. Így meg fogom tudni osztani veletek hamarosan a Földön lévő összes fix és tengeren úszó HAARP állomás koordinátáját is és pár UFO aktát is.../. A képen: Harry Truman, Ő is ezt a rejtett kezet jelképezi....



Tehát szombaton újra össze kellett hívni a 13 Családot :
"Egy Rejtett kéz" küldte, Módosítások nélkül (csak vesszőket töröltem, mert abból többet használ mint mi)

"
Hi. Mint azt emlitettem, az elozo gyulèsen, szerdàn,nem szuletett dontès,a Csalàdok kozott,igy szuksègessè vàlt,egy ujjabb talàlkozo,amit szombaton ejtettek meg,azok,akik vezeto szerepet toltenek be a vilàg vezetèsèben. Azzal màr mindenki tisztàban volt, màr elotte 2 nappal is,hogy most dontès fog szuletni, ebben a kèrdèsben.
Amirol,az elozo levelemben neked nem irtam,mert tudatosan elhalgattam, az az , hogy azok, akik szerdàn elleneztèk a tervet,eldontottèk, hogy egyfajta tesztnek vetik alà tobb orszàgban is, az embereket. Ez a teszt sorozat abbol àlt,hogy kulonbozo forumokon elhelyeztek tèmàkat, ès azok hozzàszolàsait elemeztèk. Ebbol a tesztbol (ami tobb millio adatot,ès hozzàszolàst eredmènyezett), leszurtek egy vèlemènyt az emberek hozzààlàsàbol, ehhez a tèmàhoz..

Sajnos azt kell, hogy mondjam,ez a teszt,nagyon rossz eredmènnyel zàrult, a pozitiv hozzàlàs 8% korul mozgott. Ezutàn dontottek ugy, az 5 csalàd kèpviseloi, hogy egyett kell èrteni azokkal, akik a Sziriai tàmadàst, majd Irànba valo bevonulàst tàmogatjàk, mivel az emberisèg egyszeruen a sajàt èrdekeivel foglalkozik, semmi màs nem èrdekli oket. Egyszeruen nem èrdemlik meg azt, hogy bàrki is kiàlljon melletuk. Magam sem hittem volna,hogy ezeket a szavakat fogom leirni neked, de sajnos màr èn is ezen a vèlemènyen vagyok.Termèszetesen sejtem, hogy az elso gondolatod az lesz,nem lehet leszurni, pàr millio ember megnyilvànulàsaibol,az egèsz emberisèg vèlemènyèt... nos,de, le lehet. Ez a teszt kulonbozo nèpcsoportokat ès kozel 34 orszàg lakosait cèlozta meg, igy az eredmèny, azt gondolom, magàèrt beszèl. Lesz Hàboru, ez màr eldontott tèny, amire az utasitàsokat meg is kaptàk az èrintett orszàgok vezetoi. Màr csak attol fugg hogy mikor indul el, hogy a vezeto àllam kèpviseloje, vajon mennyire veszi figyelembe a dontèsuket, mivel tudjuk azt, hogy o a novemberi vàlasztàsok miatt fèlti a megszerzett poziciojàt ès azt, hogy nem nyeri meg a kovetkezo vàlasztàsokat, amennyiben egy hàborut hagy jovà, azzonali kezdèssel a Kozel_Keleten,

ezèrt annak a nem tetszèsènek adott hangot, miszerint ez egy elhamarkodott dontès volt.

Nos,ezen a ponton, (mivel ez szombat èjjel tortènt), vasàrnap egy ujjabb gyulèst kellett tartani, ami rovid volt ugyan, viszont annàl lènyegre torobb. Ebben a helyzetben, mi a megoldàs. Arra a megàllapitàsra juttotak, hogy kèt ut lètezik:
1.Vagy elfogadja a dontèst ès egy hèten belul bevonul Sziria teruletère vagy megoldàst talàlnak az eltàvolitàsàra.
2.Amennyiben mègsem vonul be, ugy a kovetkezo vàlasztàsokon elveszti a pozociojàt ès màs kerul a helyère. Nos,mondanom sem kell, hogy igy, ebben a formàban, o,csak veszit, vagy az elsot, vagy a màsodikat vàlasza, o màr csak veszithet, hiszen ellenàll annak, amit o anno elfogadott, amikor bekerult a pozicioàjàba. Igy a tàmadàs elkerulhetetlen, de az ellenàlàsa miatt a pontos dàtumot nem tudjàk elore megmondani. 

Mivel azokban az orszàgokban, akik èrintettek lehetnek egy ilyen tàmadàs esetèn, elèg nagy az Amerika ellenessèg, igy ott,belso làzadàsokkal probàljàk meg nèmely CèGEK a feszultsèget kelteni, ezzel is gyengitve a teljes rendszer, elleàllo kèpessègèt, hisz ahol kàosz van, ott nem egyszeru az embereket egy ugy ellen forditani, ès ezèrt megerosodik a szèthuzàs.
Az elv ez: A gyozelemèrt sujtsunk le az ellensèg stratègiai sulypontjàra. Ami azzal fog jàrni,hogy ezek az emberek ellene fordulnak a keresztèny vilàgnak, hiszen abban làtjàk majd az ellensèget. Attol tartok, hogy a belso viszàlyok szitàsa csak addig èletkèpes, amig a muszlim vilàg vezetoi rà nem jonnek arra, hogy osszefogàssal tobb cèlt èrnek el, ès ezzel kezdetèt is veszi a muszlim-keresztèny viszàly, ami nagyon sok àldozattal jàrhat.
Talàn tudsz arrol a mondàsrol, ami igy szol: "Eljon az az ido, amikor keresztèny fejekkel lesz az ut kirakva". Nos,az igaz, hogy ezt Israelnek tulajdonitjàk, mint lehetotèget, miszerint ok azok,akik szitjàk a tuzet a Kozel-Keleten, ami igaz is, de a vègleges dontèsek nem az o kezukben vannak.Ok is csak azt teszik, amit a Csalàdok mondanak nekik."

"az Olimpiàrol azèrt nem irtam, mert ott mèg a hàttèrben megy egy-kèt dolog,ami lehet hogy eredmènyre fog vezetni ès mivel tudom, hogy kik a vègrehajtoi ennek az ordogi tervnek, van esèly arra,hogy ne ugy legyen,ahogy elterveztèk."

Nos...
Ennyit írt a legutóbbi találkozóról. 

ENNYI EGYELŐRE,...  AHOGY TUDOK, TESZEK FEL FRISS INFORMÁCIóKAT

SBG B.

155 megjegyzés:

  1. most mondjátok azt, hogy számunkra van e bármi más mód a harc megvívására, mint a szeretet...a kétkedők persze most is előjönnek a zsákutcás feltételezésekkel és vádaskodásokkal, de ez a lényegen nem változtat...bízni, remélni, hogy Londonban semmi rossz nem történik, mert nagyon nagy változást fog beindítani illetve nagyon sok ember meghal, ami egyszerűen elfogadhatatlan...és talán Irán megtalálja a módját, hogy semlegesíteni tudja a HAARP-ot egy örök életre és blokkolja teljes mértékig az amerikai kommunikációt...ideje lenni belátni ezeknek a gonosz kis manóknak, hogy máshogyan, pozitív energiák, fejlesztések árán is szebbé lehet tenni ezt a világot...megölni a fegyverkezést és a bankrendszert...normális élelmiszert készíteni, természetes alapanyagokból...és ezentúl a szellemi és lelki fejlődésre tenni a hangsúlyt és nem az iskolában elhangzott féligazságokra és a filmekben sorozatokban, egész médiában észrevehető népbutításra...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A Keshe Alapítvány 2012. április 12-i konferenciája után a világ országainak nagykövetei meghívást kaptak Brüsszelbe a világ vezetői számára a Foundation Center Ninove-ben megrendezendő konferenciára, amely témája a "Magravs", tér, gravitációs -és mágneses technológiájának megosztása.
      A konferencia 2012. szeptember 21-én ismerteti a rendszert, mellyel a New-York - Teherán útvonal 10 perc utazási időre rövidíthető, és szinte minden pontja elérhető a bolygónak.

      Jelentkezni 2012. szeptember 6-ig lehet, ami után a jelentkezők meghívót kapnak. Előzetesként: A tájékoztatás szerint a repülési rendszert nem érzékeli a radar. Megoldja a globális vízhiány problémáját, és kiveszi a jelenlegi pénzügyi struktúra kezéből az irányítást.

      Az előadáson Prof. Konstantin Meyl ismerteti a szeptember 6-i második bemutató után az egybegyűltekkel a technológiát. A technológia minden kormány számára szabadon felhasználhatóvá válik, megszüntetve az élelmiszer hiányt, az egészségügyi ellátás hiányosságait, az energia ellőállítás gondjait. A Keshe Alapítvány memoranduma tartalmazza a plazma-reaktror-szabadalom átruházását minden egyes emberre a Földön, legyen az bármely nép szülötte."

      "A Keshe Alapítvány felhívása kiverte a biztosítékot! Minden kormány vezetése értesítést kapott a Magrav-technológia széleskörű elterjesztési lehetőségéről.
      Obama már reagált, mivel az új technológia meg tudja zavarni, illetve blokkolni tudja a kommunikációs rendszereket minden frekvencián. A rendszer megzavarhatja a kommunikációs vonalakat, és blokkolja a megadott kommunikáció minden felhasználását régiók, akár távoli pontok között is. Ez azt jelenti, hogy minimális erőfeszítéssel bármelyik műholdas adatátvitelt blokkolni tudja. Tesztelték a rendszert 4 évvel ezelőtt, és látták az eredményt. Ha a rendszer által használt erők aktívan kerülnek kiválasztásra egy bizonyos területen, a másik oldal nem tud információt küldeni a címzettnek (lőttek a drónoknak, de a HAARP-nak, és a tudatmódosításnak is).

      A közelmúltban elfogadott amerikai rendelet bizonyítja, hogy aggodalomra ad okot a fejlett a technológia bizonyos műveletek végrehajtása során. Sőt arra is rávilágít, hogy az USA-nak nincs olyan rendszere, amely képes legyőzni egy ilyen erős és fejlett technológiát és a rendelet elfogadásának segítségével próbálja büntetni. Ez szolgál, mintegy ürügyként arra, hogy a Keshe Alapítvány egy bűnös szervezet.
      Az alapítvány továbbra is nyitott, és meghívja az amerikai tudósokat, működjenek együtt velük, hogy fel tudják használni a technológiát az űrhajók védelmében a világűrben. Ezt a technológiát is kifejlesztette a Keshe Alapítvány, ezért az űrhajók a világűrben semmilyen kockázatos mágneses sugárzásnak nincsenek kitéve, így a rendszerek és az utasok biztonságban utazhatnak át ezeken a körzeteken. Ez is szerepel a szabadalmi bejelentésekben.

      Az új technológia blokkolja a elektromágneses mezők információ továbbítását meg tudja akadályozni egy nagy célterületen az űrben. Ily módon az információk átadásának ellenőrzését is a műholdak részéről (az USA bajban lesz Iránnal, de minden globális megfigyeléssel kapcsolatban)."

      Törlés
    2. igen én is olvastam, de köszönjük, hogy betetted...erről beszélek, illetve arról, hogy az USA talán nagy fába vágja a fejszéjét...

      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264

      végre itt a remény és bebuknak a kis hülye koboldok...még hozzá csapnám ezt is:


      "Obama elnök úr!


      Megtaláltuk a módját, hogy világbéke megőrizhető legyen az új technológia fejlesztése révén, az egész emberi faj védelmében. Reméljük, elég nyitott, első meghallgatásra, és majd kiad egy rendeletet, ami világbékét hozhat. Léteznek olyan idők, amelyek lehetővé tennék az ellenség erősebb támadását, mert az emberek szeretnék megtudni, hol van a gyenge pontja az amerikai védelmi rendszernek.

      A közvetlen technológia demonstrációjára hívjuk meg Önt és a kabinetjét, egy semleges területen, ahol az iráni elnök is jelen lehet, és ahol senki sem csal a másik kárára, hogy mindannyian megértsük az alapvető változásokat amelyek szükségesek az emberiség érdekében. Beszéljünk egy igazi világbékéről.

      Az én utolsó interjúmban Los Angelesben azt mondtam: Alakítsuk át a katonai gyárakat az USA-ban, hogy így biztosítsuk az erőforrásokat. Az amerikai űrszervezetek és a háborús eszközök a háború mozgatórugói, az egyetemes béke eszközeivé válnának.
      Az amerikai repülőgép-anyahajók csak nagyobb múzeumok lesznek, vas madaraknak, amikor a Magravs technológia hatékonyan alkalmazható, és a kifutópályáik tele F16 és F18 gépekkel, mert ezek a gépek nem repülnek tovább, ha egyszer az elektronikai Magravs-technológia zavar. Ezek a repülőgépek és hadihajókat A-tól Z-ig újra hasznosítani kell.

      Obama elnök, kérjük, hogy megértse ezt a változást, és hadd mutassam meg, hogy a technológia okozza ezt. Ezután kérjük, a világbékét egy közös asztalnál megkötni.
      Kérjük, jelentkezzen be egy rendeletettel, az igazi béke és nem a gag a tudomány és a technológia érdekében... Ez nem büszkeség kérdése. Nem egy csoport vagy ország büszkesége, de mindannyiunk előrehaladásáról, az emberi faj új magasságokba emelése és megértése érdekében az egyetemes teremtés érdekében, amelyben mindannyiunknak megvan a helye.

      Belgiumban a nagykövet és a konzul a korábbi megbeszélések és levelezés alapján, közvetlen hozzáférést biztosít a további kommunikációhoz.

      Üdvözlettel egy békeszerető embertől, aki kifejlesztette ezt a nagy teljesítményű technológiát az emberiség javára."

      a szeretet az ész és értelem talán most felülmúlja az elnyomást és a zsarnokságot...remélem nem kacsa a hír...hisz tudjuk a dezinformálás nagy fegyverük...érdekelne ez a technológia, illetve az is, hogy mi mint magyarok hiába fogjuk megtudni a technológia koncepcióit, de van e rá anyagi fedezetünk, hogy a technológiában rejlő potenciálokat ugyan olyan hatékonysággal ki tudjuk használni, mint Kína vagy USA vagy egyéb fejlettebb országok...

      annyira boldog lennék ha egy ennyire fejlett dolgot tényleg "csak" úgy odaadnák a föld népének és végre valamit arra hasznosítanának amire fel is találják...nem kell messze menni a múltban, hogy olyan technológiákat lássunk, ami mögött jó cél volt és mégis mi lett a vége...Nagaszaki, Hirosima...

      azért megnézném a "looser"-ek arcát, mikor olvassák ezt a hírt vagy ott ülnek a konferencián és ráébrednek, hogy a hatalmuknak "talán" befellegzett és innentől kezdve a seggükbe tömködhetik a pénzüket, mert innentől kezdve borul minden...

      elkapott a hév megint és lehet csak álmodozás...de remélem minél hamarabb lesznek pozitív változások és végre kiderülhet, hogy milyen lény is az ember, mikor nem uralkodnak a lelke és a szelleme mögött...talán visszatérünk azokhoz a sok ezer éves igazságokhoz, bölcsességekhez, amit anno jól tudtunk és használtunk...a legjobbakat kívánom!

      Törlés
    3. Ez most komoly? lehet, hogy én értettem félre de az lenne a hatása mint a teleportálásnak? Ha igen, ez kb. olyan lesz mint mikor Tesla a villamosmérnök a többfázisú váltóárammal játszott... Amerika valahogy úgy is eléri a mit akar sajnos és elrakja zsebre ezt a technológiát...

      Törlés
  2. Kezdődik!?

    http://mno.hu/kulfold/az-izraeli-kormanyfo-irant-okolja-1092884

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne kell hozzá különleges képesség hogy, ez egy egyszerű ürügy a háború kirobbantásához, ez az Izrael-i titkosszolgálat műve, nem kímélik a saját népüket sem. Lesz még több is, ehhez hasonló "terrorcselekmény" ez csak egy előjáték volt.
      Ha az USA-ban (9/11) több mint 3000 embert föl tudtak áldozni csak azért hogy Amerika féljen a terrorizmustól és ürügyet találjon Afganisztán majd Irak lerohanására, akkor ez a pár zsidó halott igazán semmiség.

      Tehát küszöbön a 3.0 verzió, hiszem hogy a Keshe Alapítvány technológiája meg van Iránnak is és beigazolódik az amit nemrég jelentett ki Irán. hogy 9 perc alatt eltünteti Izraelt. Én nem kívánom Izrael lerombolását, de remélem hogy a háborús céljaik visszafelé sülnek el és örökre elveszi a kedvüket a hatalomvágytól. Ezt kívánom a USA háttérhatalmi erőinek is, azoknak, akik már rég a Föld lakosságának a lecsökkentésével áltatják magukat és egy világuralmi rendszer kiépítésén ügyködnek.

      Törlés
    2. belekel nyugodni abba, hogy igen, kezdődik.

      Törlés
  3. ez is érdekes...
    http://index.hu/kulfold/2012/07/17/nagyszabasu_hadmuvelet_indult_sziriaban/

    VálaszTörlés
  4. Tud valaki valami konkrétabbat arról a bizonyos tesztről, hogy mibe bukott bele az emberiség.?

    VálaszTörlés
  5. Üdvözlök mindenkit!

    Kedves honlap szerkesztő! Nekem valami itt sántít. Most akkor megment a Galaktikus federáció, minket, vagy a 13 familie kicsinálja az egész gyönyörű bojgót szinte mert ők önkényesen úgy döntöttek szombaton???! Eddig pozitívak voltak a cikkek kb. de ez most olyan belemagyarázom a fejetekbe dolognak tűnik nekem. Nem te rád értem....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fel kellene ismerni azt a tényt, hogy csak te segíthetsz magadon...nem várni kellene egy csodát aki majd jön és kiemel innen hanem tenni érte, hogy te megérdemeld, kiharcold a feljebb jutást vagy a menekvést...a galaktikus föderáció már réges régen itt vannak köztünk és segítenek nekünk...útjelzőket helyeznek el, segítenek, hogy tanulhassunk...információkkal látnak el...ideje lenne a szeretethez és a lelkedhez fordulni, hogy te magad "váltsd meg" a jegyet a tovább lépéshez...bocs, hogy ilyen képzavarral élek, de ha még most nem is, de egy idő után rájössz mit akarok ezzel mondani...élj SZÉP és TISZTA életet, válj EGYé a természettel, meditálj és szeresd a körülötted lévő világot..ők majd akkor jönnek el ÉRTED...

      Törlés
  6. Fel zaklatott a cikk még a bolygót is pontossal írtam:)De azt nem értem kedves testvéreim, ahogy egy pap mondaná, hogy: Ha itt olyan sok erőfeszítés történik a bolygó, illetve az emberiség megmentéséért
    akkor a 13 családnak már nem is lenne hatalma ilyen dolgot eldönteni. A gondolatok teremtő erejűek ugye?? Végül is akkor az ilyen hírekkel nem az elménkbe akarják elültetni azt pl.: hogy mit döntött a 13 család. Mi elképzeljük és valósággá teremtjük??Ők ebben a cikkben jónak vannak felűntetve, akik felmérték az emberiség egy részének a véleményét mennyire ébredt fel??? Engem megkérdeztek, vagy titeket?? akkor mi ez a hülyeség?? Már el van döntve 8 %...!!! Milyen jogon dönthet más az ÉN, vagy a TI életetetekről??
    Ez az egész olyan előre elkészített dolog nekem, ami elénk van tálalva, ilyen hűűű most így döntöttek módon! Felteszem a kérdést BUDHA MY FRIEND! Annyi infót olvasok, hogy ha belegondolok már nem is érdemes ezzel foglalkozni, mert itt már le van focizva minden. Akkor most jön az aratás??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelmű hogy minket manipulálnak, és a GF is manipulál bennünket.!
      Őrült ötlet, de szerintem még jócskán a háttérben még össze is dolgoznak.!

      Ha ez valóban így van, akkor miért van ez az egész.?
      (ez csak az én fikcióm, de egy véleménynek ez is el megy)

      Törlés
    2. A GF nem manipulál minket. Csak úgy, a nagy hajóikkal nem jelenhetnek meg, egyrészt még nem kaptak engedélyt rá a Teremtőnktől (Istentől), másrészt, ha holnap reggel arra ébredne a világ, hogy gigantikus méretű hajók vannak a Földhöz közel az égen, mégis hogyan reagálnának a rengeteg Hollywoodi manipulált-földönkívülis filmeknek "köszönhetően"? Mindenki azt hinné, hogy meg akarnak ölni. És itt jön a lényeg: azért sem avatkoznak be az emberek előtt a dolgok menetébe (például elkapni a rosszfiúkat), mert ez ellentmondana annak, amire hivatottak. Ők a szeretetet képviselik, a Kozmikus Törvényeket képviselik és nem hajlandóak erőszakosan közbeavatkozni. Inkább meghalnak, mint bárkinek is ártsanak.
      Elnézést Haloin, nem vagyok mérges se rád, se senki másra, csak ez az általános probléma, hogy az emberek alapvetően külső segítséget várnak, holott legbelül kell keresni, a szívünkben, melyben Isten is van. Mindannyian Isten vagyunk, belőle "származunk" és hozzá is térünk vissza, csak valaki hamarabb, valaki pedig később. Teremtett és teremtő lények vagyunk. Mindenkit teremtőképességgel látott el. EGYek vagyunk, ami azt jelenti, hogy az a sok-sok milliárd lélek, ami létezik, egy és ugyanaz a lélek vagy energiaforrás része, csak mindegyik lélek más testben nyilvánul meg itt a Földön, más bolygón vagy más dimenzióban. Ezt nehéz felfogni tudom, csak nézz bele egy másik ember szemébe, Önmagadat fogod látni. (Nem konkrétan a szemére gondoltam, melyben valóban önmagunkat látjuk.)

      Ha gondolod, nézd meg ezt az oldalt, hátha ebből egy kicsit jobban megérted a GF szándékát:

      http://atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?a=atitoksikerkulcs&o=ashtar_parancsnok_uzenete_a_magyarokhoz_v__8U3F

      Törlés
    3. Üdv!

      A fejlődés önmagától nem jön létre, szükség van egy ellenhatásra (nevezzük sötét oldalnak), ami kiváltja. Az emberi akarat szabad, de ha egy entitás "nem hajlandó" végezni a karmikus (inkarnációkor felvállalt) feladatát, akkor jönnek a terelgetések (pl. balesetek, katasztrófák), szélsőséges esetben újrakezdés, vagyis halál. Javaslom olvasásra a "Beszélgetés Rejtett Kézzel" címen elérhető anyagot, nagyon sok kérdésre ad választ. Ők képviselik a negatív pólust, megadva a fejlődéshez szükséges ellenállást, egy rendkívül negatív karma kibontakoztatásával. A gondolat teremtő ereje a saját inkarnációra vonatkozik, igen jó eredményeket lehet elérni pl. mantrázással (saját tapasztalat). Az aratás nagyon közel van, addig minél több embert szeretnének felébreszteni, ezért kell ennyire negatív "valóságot" teremteni. Minél kényelmetlenebbül érzi magát az ember az "álmában", annál jobban fel akar ébredni. A világon csak fény van, minden más illúzió. Tulajdonképpen megkérdeztek téged, pontosabban Te vállaltad az inkarnálódást pont ide, pont mostanra. A döntés a Tiéd vagyis, a döntés afelett hogy mit kezdesz a helyzettel, fel akarsz-e ébredni vagy sem. Ha el tudunk emelkedni az önös érdekeinktől, a gyűlölettől, és egymás szolgálatára, szeretetére tudunk koncentrálni, az hozza el a felemelkedést és a pozitív aratást!

      Törlés
    4. Atlantis753
      Köszönöm válaszod.

      ZiloaRD
      Neked is köszönöm az infót.

      Törlés
  7. Nos uraim, mindenkinek, aki abban reménykedig, hogy a bolygónkat valami emberi összefogás, valami ellenösszeesküvés fogja megmenteni a háttérhatalmi tervek céljaitól:

    Záradékként egy kijózanító figyelmeztetés úgy a bibliai hívõ, mint a nem hívõ világ felé is. A háttérhatami és New Age terv meg lesz valósítva a lefektetett célkitûzésekkel, ezt tudjuk a Jelenések könyvébõl. Sátán és angyalai a födre vettetnek és megtévesztik az egész világot (Jel. 12:9), így valóban eljön majd a luciferiánizmus idõszaka és "az egész föld bámulva ment a fenevad után, leborulva imádta a sárkányt, mert az adta a fennhatóságot a fenevadnak"(Jel. 17:3-4). Elkerülhetetlenül "el kell jönnie a megkísértés órájának, hogy megkísértse [próbára tegye] az egész föld lakosait" (Jel. 3:10)! Az antikrisztus hatalmat kap és senki nem lesz képes fizikai harcot vívni ellene (Jel. 17:4). "Arra is engedelmet kapott, hogy hadat viseljen a szentekkel és legyőzze őket. Fennhatóságot adtak neki minden törzsön, népen, nyelven és nemzeten" (Jel. 17:8). Véghez viheti, "hogy hogy mindazokat, akik nem imádják a fenevad képmását, megöljék" 17:15). Ekkor Lucifer magáévá teszi mindazokat, akik erre lettek rendelve, hogy ítélet alá essenek: "Imádattal fognak eléje borulni a földön lakók, mindaz, akinek neve nincs beírva annak a Báránynak életkönyvébe, akit a világ megalapítása óta megöltek" (Jel. 17:5). Mert aki imádják õt és felveszik a bélyeget, mind részesülnek Isten haragjából és kárhozatra jutnak (Jel. 18:9-11). Isten akarata, hogy mindez beteljesedjen, "így hát azok, akik az Isten akaratának megfelelően szenvednek jót cselekedve, bízzák rá lelküket a hű Teremtőre" (1Pét. 4:19).

    "De ha még az igazságos is alig menekül meg, mi lesz az istentelene és a vétkezővel?" - 1Péter 4:18

    Forrás: churchofgod.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a bibliahivo emberekre nem kell,hogy kijozanitolag hasson amit itt kozzé tettel antenor,hiszen azok tudjak,hogy minden ugy fog torténni,ahogyan itt leirtad.Es hiaba itt a nagy szeretetszolamoktol valo csopoges,ha az orokkevalosagot Isten nélkul,a pokolban fogjak eltolteni.Az Istent tagadok es magukat istenitok,nem mehetnek be Isten orszagaba,barmilyen szepen is regélnek a szeretetrol.
      "Nem is csoda,mert maga a Satan is a vilagossag angyalanak adja ki magat.Nem meglepo tehat,ha a szolgai is az igazsag szolgainak adjak ki magukat;de a véguk a cselekedeteikhez(Isten iranti hutlenség)mélto lesz"(2 Korinthus 11:14).
      Miféle szeret az,ami a Teremtot - aki nélkul az ember még levegot sem tudna venni - kizarja az eletebol es a teremtményt imadja? Ezt nevezi a Biblia balvanyimadasnak.Marpedig a balvanyimadok nem fogjak orokolni Isten orszagat.
      A demoni haderoket,amikor szabadjara lesznek engedve a pusztitasra,a legkevésbé sem fogja érdekelni,hogy az emberek kozul ki az,aki szeret es ki az aki nem,valogatas nelkul oldokolni fognak mindenkit akit csak érnek aszerint,ahogyan a parancsot kapjak.

      Törlés
    2. mert a különböző hitrendszereke és istenbe vetett hited nem bálvány imádás?
      egyre több közleményt dobnak ki, hogy igen ténylegesen vannak földönkívüliek...ha rákeresel elég sok fórumon és hiteles oldalon olvashatsz róla...erről mit mond a biblia?

      ha Isten ténylegesen egy SZEMÉLY és nem a végtelen energia és azt várja, hogy bálványként imádjam őt vakon, úgy hogy semmiféle jelet, visszaigazolást nem ad, hogy a helyes úton vagyok akkor igen...elmegyek a pokolba...több ezer éves írásokat veszel elő és egy olyan bibliát amit ezer meg egyszer módosítottak...mi a bizonyíték, hogy az általad látogatott weblap a színtiszta jézusi és apostoli doktrinákat írja le...

      nah mind1...vicces ez a dolog és az, hogy annak ellenére te biztos vagy benne, hogy hova jutsz tolod ezt a mindenki a pokolban fog kikötni szöveget...az a bizonyos szeretet maszlagban azt mondják/mondjuk, hogy mindenki tapasztalja meg és döntse el, hogy miben is akar hinni...nem kell nekem hinni és nem kell az általam járt utat végigjárni, hisz minden ember más, egyik így másik úgy, az egyik ezt az utat járja a másik pedig másikat...

      esküszöm várom, hogy történjen valami olyan amivel el lehet dönteni ezt a "vitát", mert nem bírom tovább olvasni a két oldal közti ellentéteket...azt majd figyeld meg aki szeretetről beszél az nem oltja minősíti le a hitrendszereket, hogy azok mennyire szarok avgy feleslegesek, vagy bebörtönzik az elmét, de a másik oldal tolja, hogy szaros ezoterika és a sok felesleges szeretet ömlengés...ahelyett, hogy megnyílnál és megtapasztalnál ezt azzt inkább vakon hiszel az istenedben és olyan írásokat forgatsz amiket ezer évekkel ezelőtt írtak le és többször módosítottak is...esküszöm várom a napot mikor kiderül, hogy igen is vannak földönkívüliek...sőt sokkal nagyobb szerepük van ebben a földi teremtésben, mint azt itt bárki gondolná....még mindig nem tudsz elvonatoztatni ettől a beszűkült, csőlátó föld nevű kis bolygótól és nem igazán érted meg, érzed át a TEREMTŐ igazi hatalmát és mértéktelenségét....

      Törlés
    3. Antenor.

      Alapvetésként: Egy gondolkodó ember a Bibliát a maga fenyegetőző, bosszúálló, gyilkolászó istenképével abszolút nem tartja mérvadónak. A forrásodról nem is beszélve.
      " A háttérhatami és New Age terv meg lesz valósítva a lefektetett célkitûzésekkel, ezt tudjuk a Jelenések könyvébõl"
      Te egyébként hallottál már a tudatprogramozásról,és a teremtő tudatról?
      Valószínűleg nem, mert akkor ilyent nem írnál.
      Azért javaslom, mélyedj bele kicsit, hogy tudd, mit művelnek veled.

      Unknown.

      " minden ugy fog torténni,ahogyan itt leirtad"
      A fenntiek neked is szólnak, nem kéne ilyesmikkel szennyezni a teremtő tudatod.
      "Miféle szeret az,ami a Teremtot - aki nélkul az ember még levegot sem tudna venni - kizarja az eletebol es a teremtményt imadja"
      Sajnos megint nagy butaságot beszélsz.
      A TEREMTŐt ( ami(aki)maga a tiszta SZERETET) és aki MINDENT teremtett, ugyanis nem kizárjuk, hanem beengedjük MEGTISZTÍTOTT tudatunkba, ráeszmélve, hogy BELŐLE származunk, és társteremtőként, a teremtéssel, és az ő akaratával harmóniában szeretnénk a földi pályafutásunkat végezni, hogy a végén visszatérhessünk hozzá. Remélem ez így érthető.

      Törlés
    4. Istvan Toth: te egy szornyen ostoba ember vagy KILLuminatival egyutt,magatok sem ertitek amit bizonygattok.Csak a levegot vagdossatok.Na mindegy...mi szoltunk idoben.

      Törlés
    5. Kérem, hagyd abba ezt az egyvágányú keresztény fenyegetőző propagandát. Én értem mind tóth istván, mind kill uminati gondolatait és egyet is értek velük. Érdekes, nem? Ugyanazt szívtuk :o))) De hagyjuk meg egymásnak a szabad gondolkodás lehetőségét és ne személyeskedjünk. Vajon a démoni erők oldalán állsz, ismeretlen, hogy ennyire üres szó számodra a szeretet?

      Törlés
    6. köszönöm kedvességedet Unknown!

      Törlés
    7. Semmi érdekes nincs abban,hogy egyetértesz az ostobakkal 33-as...hasonlo,hasonlot vonz.Amirol mi hivok beszelunk,az nem valami fenyegetozo propaganda,hanem Isten kinyilatkoztatasa az utolso idok torténéseirol,amiket barki lathat mar a szeme elott beteljesedni,aki azt mar egy kicsit is kinyitotta.A ti szabad gondolkodasotok nem tobb,mint a gondolkodastol valo szabadsag.Keptelenek vagytok belatni,hogy mi hivok éppen menteni probalunk benneteket a vegidok borzalmaitol.Vagy te talan fenyegetozesnek mondanad azt is,amikor a szulo figyelmezteti a gyerekét,hogy ne masszon fel a tizedik emeleti nyitott ablakhoz mert kizuhanhat es meghalhat?
      Az igazi szeretet az a cselekedet,amikor a masik javat keresem,amikor a fuldoklot menteni igyekszem,amikor a pokolba vezeto utrol eliranyitani probalom a helyes utra,es nem mindig magam korul forgok,es azt lesem,nekem mi a jo,en hogyan erzem jol magam.

      Törlés
    8. Unknown te úgy látom nem megmenteni akarod az embereket hanem a saját beszűkült látásmódodat ráerőltetni másokra. Mindig is agymosott embernek tartottam mindenféle vallás hívőit pláne a fanatikusokat. Ezt a világbirodalmat nem most tervezték el és nem is csak itt a fizikai világban(tudod léteznek negatív lények magasabb dimenziókban is). Már több ezer évre előre eltervezték mindezt. A biblia egy egyszerű háttérhatalmi propaganda könyv amit úgyszintén a háttérhatalom hozott létre, hogy egyfajta jövőképet vetítsenek az emberek elé vallási maszlagba burkolva, hogy elhitessék az emberekkel, hogy ez mind meg fog történni és ezen nem lehet változtatni. Gondolkodj el ezen...
      Na meg ha tisztában lennél a babiloni és egyiptomi mitológiával akkor tudnád, hogy Jézus, Mária karaktere is mind onnan lett átvéve és átalakítva, persze a főbb jellemvonásokat azért megtartva. Ha képtelen vagy elfogadni a tényeket akkor csak sajnálni tudlak.

      Törlés
    9. En pedig a hulyesegeid miatt tudlak sajnalni.

      Törlés
    10. Unknown ne már, komolyan? Ennyire futja? Ezekre már nem tudsz ellenérveket felhozni csak sértegetéseket mi? Nem is lepődtem meg mert mikor ezekkel szembesítettem a helyi papot az is csak 5 perc pislogás után csak annyit tudott fröcsögni, hogy hitetlen vagyok meg a pokolban égek el, semmi ellenérv mert ő is tudta, hogy ez az igazság de nem tudott ellenérvet felhozni csak átkozódni ahogy te is teszed mert ki van mosva az agyad...

      Törlés
    11. Ez egy jó téma! Bigottan vallásos családból jövök. Abban hiszek, hogy az egészség a legfontosabb, ez vonatkozik az elmére is. Azt gondolom, h az Ószövetség zsidó propaganda, nekünk, magyaroknak az ő történelmükhöz semmi közünk, az istenük nem azonos a magyarok istenével. Az Újszövetségben pedig nem az áldozatra meg a bűnbocsánatra kell helyezni a hangsúlyt, hanem Jézus SZEMÉLYÉRE, mert Ő a kapu és a példa arra, hogyan válhatunk EMBERRÉ. De könyörgöm! Hagyjuk már ezt a bosszúálló Jahvét meg a zsidóknak! Nekünk is van saját istenünk, aki sokkal magasabb szinten álló entitás.

      Törlés
    12. A szeretet az én fogalmam szerint olyan energiaáramlás, amely építő jellegű, gyümölcsei valóban a szeretet, öröm, békesség, türelem, kedvesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Más életébe beavatkozni pedig bűn, ha a személy maga nem kéri. Egyetlen eszközünk a példamutatás lehet, ahogyan azt a mi NEM ZSIDÓ! Krisztusunk mutatta. De ettől még nem kell bedőlni és mindent szó szerint venni a Bibliából, mert az egyenes út az elmebaj felé. Látom ezt a családtagjaimon sajnos.

      Törlés
    13. Az egész Bibliából egyetlen hasznosítható téma maga Krisztus személye - minden más hozzátoldott és propaganda célokat szolgál, hogy betereljen az egyház hatalma alá és ezt megfélemlítéssel teszi, nem szeretettel. Az egész vallás hatalmi kérdés. Mindenki csak SAJÁT MAGÁT válthatja meg - nincsen helyettes áldozat. Különben is milyen elmebeteg dolog azt gondolni, h jajdejó! betartok pár szabályt, amit az egyház diktál és automatikusan üdvözülök, mert 1000évvel ezelőtt volt valaki, aki végigment az úton, ahol nekünk személy szerint is végig kell mennünk (itt nem a kivégzésre gondolok és a mártíromságra feltétlenül). De marhajó, megspórolhatjuk a munkát, csak vessük rá magunkat hevesen másokra HITTÉRÍTÉS címszóval, foglalkozzunk másokkal ahelyett, hogy a saját kertünket kapálgatnánk és jegyet váltunk a mennyekbe. Ezzel nem tudok egyetérteni.

      Törlés
    14. Bocsánat, 2000éve. :o) Krisztus személyét csúnyán felhasználták/felhasználják világpolitikai célokra, mert csípi a szemüket.

      Törlés
    15. Száz szónak is egy a vége: legyen mindenkinek a hite szerint és majd kiderül, hogy a hitünk megtart-e. Teljesen elég, ha mindenki a SAJÁT üdvösségén munkálkodik, nem kell "lelkeket menteni".

      Törlés
    16. Erveim boven volnanak johnyd-1 a hsz.-odra,de tul sotétnek tartalak ahhoz,hogy valaszra érdemes volnal.Ugyanez vonatkozik rad is Olivin33-as.

      Törlés
    17. :o) Jól van. Várjad csak az apokalipszis lovasait, akkor biztosan eljönnek érted. Rettegj csak a harag napjától, ha úgy jól esik! Bizony mondom néked, megváltottad ezzel a néhány kommenttel a jegyed a mennyek országába! :o))) Sokkal különb ember vagy, MERT bibliahívőnek tartod magad! Nem úgy, mint mi, hitetlen gyaúr kutyák, kiket a pokol tüze fog elemészteni.:o))) Büszke vagyok arra, hogy pogány MAGYAR vagyok! Erről nem nyitok vitát! Imádd csak a zsidó istenedet!

      Törlés
    18. Olivin 33, ennél azért nyugodtabbnak kell lenned. Unknownban ugyanaz az isteni rész van, mint mindenkiben, az más kérdés, hogy elég jól bemutatja mennyire eltorzítják a Jézusi SZERETET tanítást a vallási dogmák, amelyek mindent megtesznek hogy leszoktassanak a gondolkodásról, hogy rá ne ébredj, ki is vagy valójában.
      Azért ő sem véletlenül van itt, mint ahogy mi sem.
      Ameddig irritál valaki, még nincs REND benned.(Hisz csak magaddal találkozhatsz...) Én sem tudok mindenkit szeretni, de addig már eljutottam hogy közömbös legyen, akit nem szeretek.

      Törlés
    19. Persze, igaz, szeretem én az ismeretlent, csak egy kicsit tükröt mutattam neki, mert a szép szóból nem értett. Nekem ilyen közegben kellett felnőnöm, azért ugrok a vallási gőgre. Lezár az elméjük és fenemód büszkék magukra, miközben egyetlen szórakozásuk, h a másikat b.szogassák. Nekem sajnos fáj, h a családom tagjai HIVŐnek vallják magukat, mégsem boldogok és nem tudok rajtuk segiteni. Bocsánat a kirohanásért.

      Törlés
    20. hagyátok, felesleges, minden hivő begerjed ha nem neki adsz igazat, annyira agymosottak, hogy na, van konkrét esetem, megváltoztatni nem lehet őket, hiába állitjátok a magatokét ők csak a magukét és ennyi, se jobra se balra, a vége az lessz amikor két kutya találkozik a kapunál, egyik kivűl a másik belűl :) nem mindig a legjobb módszer a támadás, mégha sokan ezt az elvet valják, jobba ha megismered ellenfeled alaposande ugy mint egy kivűlálló , mind a két fél gondolkodás módját tanulmányozni(akkor is ha történetesen az egyik a tied :D )mert ha benne vagy a fazékban, nemláthatod mi van kivűl, ég e a láng alatta? vagy nem? csak ha kivűl vagy akkor látod meg jééé van gázcsap is! hát el lehet zárni!

      Törlés
    21. Pontosan. Le lehet venni a vallás szemüvegét, ha akadályoz a tisztánlátásban. :o)

      Törlés
    22. olivin33 szemüveg nélkűl hogylássa 3D ben a dolgokat? :) neki igy kerek a világ(vagy lapos) szemüveggel, hát hagyd rajta :)

      Törlés
    23. Naná! Amig szükségét érzi, hordja csak. Nem én jöttem TÉRITENI, csak sajnáltam volna, ha másokat esetleg félrevezet. Ennyi. :o)

      Törlés
    24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  8. Antenor! Ez elég drasztikus amit elénk társz, de ezt már több helyen olvastam. Az Antikrisztus eljöveteléről van szó, ami után eljő az aranykor nem? Akárhova is kanyarodunk oda jutunk szerintem: most mindenkinek eljön egy olyan vizsga, amin vagy átmegy, vagy nem, ezt nevezhetjük aratásnak... Ha a terv amit a világ jelenlegi irányítói játszanak ebben az életnek nevezett mátrix játékban, szétválasztják a lelkeket, ki hova való. Ha megfigyelitek annyira sok az információ mostanság, akinek van ideje, kedve minden oldalról megtekinteni a világunkat az lassan bele hülyül, mert már azt sem tudja miben, kinek higyjen, csak a lelkére hallgathat. Előszőr az volt ezen az oldalon is közzétéve "nemrég": "Az évszázad botránya lehetne 1.rész - 1,1 trillió dolláros rést ütöttek az ILLUMINATI pajzsán?" - Ez tiszta pozitív szívmelengető, lélek erősítő cikk... Most meg ott tartunk hogy a 13 család + a negatív erők a sötétek mégis csak erősebbek??? Mint a fény erői??? Mert ŐK döntöttek szombaton! Mégpedig: mi emberek nem vagyunk ARRA MÉLTÓK, HOGY KAPJUNK MÉÉÉG EGY ESÉJT, ROMLOTTAK VAGYUNK, LE KELL TAROLNI MINKET EGY VILÁGHÁBORÚVAL... A HARMADIKKAL NEM??? Én már semmitől nem félek minek??? A lelkem halhatatlan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, a lélek halhatatlan.

      Törlés
    2. tegyük hozzá, hogy ez a világ megérett a pusztulásra...agresszió, aberrációk tömkelege, homoszexualitás...vissza kellene mennünk a gyökerekhez és újra elölről építkezni, mert ez így elég nagy zsákutca...

      Törlés
    3. "Én már semmitől nem félek minek??? A lelkem halhatatlan." ez ugy helyes: egy darabig halhatatlan, viszont valóban nincs mitől félni, amig a mindenség nem dönt ugy , hogy eleget tapasztalt, már nincsmit megtapasztalnia, és kezdi előlről az egésszet, nyom egy reszet gombot, addig nincsmitől félni, azután a lelked , és nemcsak a tied, hanem mindenkié, élő és élettelené egy energia mezőbe olvad össze, ami ujra kibontakozik hogy megint elindulon az önfelismerés útjára.... tiszta lappal, nulláról...de addig még van, rengeteg idő

      Törlés
  9. Úgy is az lesz a vége, rájön mindenki, hogy a háttérhatalom embereihez vezetnek a gaztettek szálai, és akkor nem lesz nyugvuk, rettegni fognak a tökéletesen előnytelen eszméjük miatt.
    Oké, hogy az emberiség 8%-a gondolkodik csak pozitív irányba, és miért??? Azért mert legalább 50%-ot lerontott az emberek moráljából a háttércsalád, és még minket hibáztatnak a saját hibáik miatt...

    VálaszTörlés
  10. Én hiszem, hogy a világ megváltozhatna!
    De nem vagyok naiv és tudom, hogy nem fog!
    A szemünk előtt teljesedik be a Biblia, a próféciák.
    Jézus Krisztusban való hit, vele való kapcsolat az egyetlen megoldás és ennek feltétele a megtérés.
    Ne higgyétek, hogy ezeket a "hatalmasokat" bármiféle módon le lehet rázni, vagy legyőzni.
    A Biblia nyíltan beszél a fenevadról, antikrisztusról, ez mind végbe megy.
    Szóval ma csak egy "Bárka" adatott, és filózhatunk és küzdhetünk ezekkel a "torzó" hatalmasokkal, de akkor is felállítják az utolsó babiloni birodalmukat.
    "Higgy az Úr Jézusban és üdvözülsz, mind Te, s mind a Te házadnépe." Apostolok cselekedetei 16,31

    VálaszTörlés
  11. Nekem az jön le, hogy gyakorlatilag a háttérhatalom által manipulált tömegek, a tudatos forgatókönyv által véghezvitt: Több évtizede, (évszázada) alapján fixen lezsírozott tényekről van szó. Nem véletlenül. Minden esemény létrejöttét úgy manipulálják, hogy az valóban a „tömeg” hatására létrejött pillanatnyi morfogenetikus mező hatására (lélek kordában való tartására) általuk (részükre) kialakított forgatókönyv szerint alakuljon. Lehet, hogy „ők” tudnak valamit, amit mi nem? És ugyebár meg van a megfelelő technikai felszereltségük mindehhez. A lényeg a megvezetettek olyan irányban haladása, mely elősegíti aljas, degenerált céljukat. Ennek eredményeképp „minden”úgy történik, ahogy „ők” akarják. A szándék általi energia kibocsájtása itt a lényeg, kollektív értelemben. Két irány lehetséges: „Esetleg” mindezt felismerve fennáll a lehetősége annak, hogy a korábban az általuk leírt „történelmen” magunk változtassunk, ezzel elősegítve egy olyan világ kialakulását, melyet mélyen, nagyon mélyen tudnánk elképzelni? Vagy jöhet mindaz, amiről mindenki retteghet. Emberek! Mihez kezdtek mindezzel?

    VálaszTörlés
  12. csak simán piramisos mechanizmus történik, ahogyan mindig, vagyis a hatalom mindig fokozatosan egy pontba koncentrálódik, ami miatt természetesen mindig egyre nagyobb anyagi különbség lesz a szegények és a gazdagok között és egyre több az értelmetlen, haszontalan, kizsákmányoló és csaló hivatal és egyéb dolog, ez egy idő után mindig elviselhetetlenné válik sokak számára és akkor kitör a forradalom, háború és ehhez hasonló dolgok

    VálaszTörlés
  13. Ezek rohadtul félnek attól, hogy emberek tömegei felébredve rájönnek az évezredek óta tartó trükkjeikre! Mindent meg fognak tenni, hogy ez az ébredési folyamat lelassuljon, vagy csak egy bizonyos szinten maradjon. Csodálkozom, hogy emberek milliárdjai félnek, rettegnek néhány "macskazabáló" által megalkotott forgatókönyvnek. Hát nem volt elég a rabszolgasorsból?

    VálaszTörlés
  14. Komolyan van közöttetek olyan ember, aki azt hiszi, hogy majd az olyanfajta népcsoportnak, akik genetikailag, szociálisan, társadalmilag módosultak, majd egy vereségtől visszahúzódnak, megriadnak, elmegy a kedvük? Akik világ életükben felsőbbrendűnek képzelték magukat, akiknek eddig minden tervük valóra vált, azok majd megfutamodnak? Nem kell messzire menni, csak saját környezetből példát meríteni. Az élet nem ezt produkálja, az én környezetemben biztos. Aki ilyen beállítottságú, az erőt nyer az ilyen kudarcból és bosszút forral élete végéig nem nyugszik.
    Továbbá elgondolkodtatok már azon, hogy, ha világbéke lesz és az emberiség elnyeri a szabadságát, boldogabb életet élhet végre, akkor a jólétben a népességszaporulat iszonyat mértékben meg fog nőni? Végig gondoltátok már, hogy ez milyen problémákkal járhat?
    Mert az embernek mint csúcsragadozónak nincsen a természetben beazonosítható, klasszikus értelemben vett ellensége, mint pl. egy őzbaknak, vagy nyúlnak. Mi fog minket szelektálni akkor? Mert saját magunk képtelenek vagyunk rá.
    Vagy ha van mindenből bőségesen, akkor nem pazarlunk? Nem dobunk ki dolgokat? Csak akkor értékeljük amink van, ha küzdeni kell érte vagy kevés van belőle. Gyarlók vagyunk és ezen nem is akarunk változtatni. Akkor miért akarunk más életet? Őszintén, ezt ki látja másképp?
    Ezek komoly, kemény problémák, de létező, nagy nehézségi fokúak - szerintem.
    Pedig higgyétek el, pozitív gondolkodású vagyok, szeretném, a világbékét, meg a szeretet mindenek előtt, de azért ezzel a problémával is számolni illik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a globális felmelegedés meg a túlnépesedés is csak kreálmány, én személy szerint nem hiszek benne, elég nagy a bolygónk. Szerintem nem kell attól félni, hogy ha újrakezdjük felépíteni a társadalmunkat, akkor túl sok gyerek születik majd. Egyáltalán nem biztos, h bőség lesz, sőt, biztos vagyok abban, hogy nulláról indulunk, reboot. :o) Én pl. nem csak akkor becsülöm meg a tárgyaimat, ha drágák vagy kevés van belőle. Ez is csak értékrend kérdése - tehát változás csak belülről fakadhat.

      Törlés
    2. Kedves imrisenator!

      Ne aggódj a jövő miatt! Ugyanis a jövő nem rögzített. Tehát számtalan verziója van a jövőnknek, ami azt jelenti, hogy pillanatról pillanatra változik.
      A túlnépesedés miatt se aggódj, ugyanis ha lesz az a bizonyos világbéke, vagy valami más, de a mostanitól sokkal jobb, nem fog mindenki a Földön élni :)
      Gondolom, el gondolkoztál már annak a lehetőségén, hogy nemcsak a Földön van élet, hanem más bolygókon is vannak értelmes intelligenciák, akik tőlünk sokkal fejlettebbek. Mindig is köztünk éltek, akiket a legtöbben földönkívülieknek neveznek, folyamatosan segítettek és segítenek a mai napig is nekünk. Nemcsak ezért vannak itt, hanem felügyelik azt, hogy a megfelelő mértékben és módban fejlődünk e. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, akik értünk szeretettel, együttérzéssel, odaadással dolgoztak és dolgoznak is, mindezt a Teremtőnk (Isten) beleegyezésével (áldásával). Nem lesz pazarlás vagy túltermelés, ugyanis meg fogjuk tanulni, hogy mindenből csak annyit termeljünk, amennyire éppen szükségünk van. Valójában, ezt az életet kellett volna folytatnunk ezen a bolygón, ha nem gátolták volna meg fejlődésünket tudjuk kik. Az ember mindig fejlődik, folyton tökéletesíteni fogja magát.

      Az én felfogásom az, hogy majd egy olyan világban fogunk élni, amelyben nem az lesz a fontos, hogy jól végzed e a munkahelyeden a feladatodat, vagy igyekezz kipróbálni, esetleg beszerezni olyan dolgokat, melyekre a mostani viszonylatban nem volt lehetőséged. Hanem az lesz a fontos, hogy képességekre tegyél szert, melyeket Jézus is tett itt a Földön: gyógyíts anélkül, hogy operációra lenne szükség, fejleszd a lelked, hogy képes légy olyan cselekedetek, tettek megtételére, melyeket eddig el sem tudtál képzelni. Lesznek majd segítőink, akik elindítanak ezen az úton.

      Remélem tudtam egy kicsit segíteni.

      Üdv.: Atlantis753

      Törlés
  15. Szerintem Buddha és a titkos informátor stílusa ugyanaz. Amúgy elég logikátlannak hat az egész sztori.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja,total logikatlan.Akik kinottek mar a gyermekkorbol,azoknak nem is szabadna ilyenekkel foglalkozniuk.

      Törlés
  16. Azt szerettem volna lekommunikálni, hogy előbb magunkban kellene rendet rakni, nekünk kellene változnunk ahhoz, hogy változzon a világ. Nekünk tudnunk kellene elhinnünk, hogy képesek vagyunk saját érzéseinket, cselekedeteinket, viselkedéseinket uralnunk, majd utána lehetne hatékonyan változtatni a világon - szerintem, én ezt így gondolom.

    VálaszTörlés
  17. Azt hiszem, vagyunk egy páran itt meg más oldalakon is , akik már minimum 1/2 éve tudjuk, , hogy Szíria biztosan meg lesz támadva, úgy, hogy ez a minapi végleges döntés olyan nekem, mintha holnapután arról hozna döntést a 13, hogy 20xx-ra már nem lesz többé készpénz forgalom.....vagyis, ezt már mindenki tudja, aki egy kicsit is vette a fáradságot, hogy utána nézzen a dolgoknak, legyen az bármi is,......nevetséges ez az egész erőlködés.

    VálaszTörlés
  18. Feljöttem az oldalra. 29 megjegyzés futottam át.
    29 megjegyzésben hirtelen feltűnt szavak:

    harc
    meghal
    gonosz
    megölni
    aggodalom
    elnyomás
    zsarnokság
    terrorizmus
    menekvés
    manipulálás
    negatív
    gyűlölet
    megtévesztés
    démon
    világháború
    pusztulás
    agresszió
    aberráció
    aljas
    degenerált
    kizsákmányoló
    csaló
    elviselhetetlen
    háború
    félelem
    rettegés
    ..

    Hol vannak ezek a szavak, a hozzájuk csatolt érzelmekkel együtt éjszaka, amikor a legmélyebben alszotok? Pedig akkor is éltek, "...Isten az Ő templomában van (a lélek nem hagy el éjjel)..." csak az elme csendes!

    Néha felkelek éjszaka. Kinézek az ablakon, és látom hogy a világ (az élet) békés és nyugodt. Nem akar semmit, csak létezik. Örök, változatlan, volt mielőtt jöttünk, lesz miután elmegyünk.
    A világ (az élet) nem ismeri ezeket a szavakat. Ezek csak a mi elménkben vannak, ezekhez csak mi csatolunk érzelmeket. Így teremtjük meg magunk körül nappal azt a világot, amiben ezek a szavak "értelmet" nyernek.

    Számomra az ÉBREDÉS nem létezhet az elmén keresztül, mert az elme az, ami álmot sző.
    Többen írták itt a meditációt. Valóban, ilyenkor az elme lecsendesedik.
    Ha az elme lecsendesedik, érzékelheted valódi önmagadat, ami a teljesség. Amit ekkor érzel (csúcspontnak hívta valaki) az TE magad VAGY. Az valódi természeted.
    Ekkor súrolod az ÉBREDÉSt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ummacdan és Ikely véleményét osztom én is. Annyira sok infó van most elénk tárva ha megfigyelitek, ha összegezném bele is hülyülnék. Először: is a titkos társaságok jogilag kicsinálják a csúnya bácsikat, másodszor: közben a csúnya bácsik már hergelik a népet a Londoni olimpiától kezdve a közel keleti csatahajós összegyűléssel, harmadszor: a GF tárgyal velük titokban és le tartóztatják majd őket a földi szövetségesekkel, közben ha igaz megmagyarázhatatlan gonosz hangok világszerte, háromszög alakú nuki zűrhajók fénye látható, szintén világszerte, az oroszok jó fiú szerepben vannak akik nem engedik hogy még egy Líbiai eset legyen, de még sincs sehol megakadályozva semmilyen provokáció, háborús előkészület, az ember tényleg már csak álmában lehet önmaga ebben a káoszban. De ha a szeretetrezgésünk, bibliánk, a jóslatokkal meg mindennel nem éri el hatását akkor most miben is hiszünk?? Egymás felé kell forduljuk egyek vagyunk? Hova forduljak egy cigó felé amikor majd jön a családot kifosztani szeretet rezegjek??
      Vagy ha mérgemben agyonverem, védem a családom akkor ez egy lélekcsapda?? Nem vagyok érett az "5. dimenzióhoz"?? Kiprovokálnak majd egy V. háborút a nagyok, és jönnek a görények hogy sorköteles vagyok, és menjek egy másik nemzet fiát egy hülye eszme miatt lelőni, hagyjak el a családot, az életem, vagy ez csak egy játék én most csak tanulok? Nem tudom itt valami sokkal egyszerűbb a megoldás mindenre, biztos a közösségben, szeretetben rejlik a kulcs, vagy csak az agyamban játszódik le és aszpikban vagyok most is. Ha megnézzük a témát ez is egy teszt ki milyen érett lelkileg, hányfelé lehet minket megosztani, és közben terelni minket, mert amíg egymással vitázunk olyan mintha a tükörbe ordibálnánk magunkra ha egyek vagyunk...

      Törlés
    2. Azt hiszem, el kell odáig jutni, h nem leszel mérges a cígóra. Komoly meló eredménye. Remélem, hogy megtaláljuk a módját, hogy sorkötelesség esetén láthatatlanokká váljunk. Ha más a rezgésed, elképzelhető, hogy nem is érzékelnek, nem? Meg ott van az a Merkaba, amit meditációval állítólag ki lehet fejleszteni. Hiszek a csodákban, minden nap történnek. A lényeg, h ne vonódjunk bele az eseményekbe, hanem hagyjuk megtörténni, mert ha érzéseket vált ki, reakciót belőlünk, akkor nem sikerült a teszt, benne vagyunk a játékban. mit gondolsz?

      Törlés
    3. "...itt valami sokkal egyszerűbb a megoldás mindenre..." :)

      Végigmentem valamin, ami egyáltalán nem biztos hogy általánosságban helyes út, vagy követendő példa más számára. Csupán a saját tapasztalataimat tudom veled megosztani.

      Amikor levágod legközelebb a körmeidet, gyűjtsd össze egy kis kupacba. Vágj le a hajadból pár szálat, tedd mellé. (ne aggódj, nem őrültem meg!)
      Vizelj egy pohárba, mint amikor mintát kell leadni, és tedd mellé. Vágj le egy megkeményedett bőrdarabot, pl. a sarkadból, és tedd mellé.
      Ha összeszedted a szilárd, sejtekből álló alkotóelemeidet, életnedveidet, ülj le, nézz rá ezekre a dolgokra, és tedd fel magadnak a kérdést: Ez Én vagyok? Töprengj rajta sokáig. Rágd meg.

      Ezután gondolatban (...morbid lesz) tedd mellé az egyik karodat. Majd a másikat, majd az egyik lábadat, majd a másikat, majd a szerveidet, és akárhányszor odaraksz gondolatban valamit, tedd fel a kérdést!

      Ahova a végén eljutsz, azt nem szeretném a szádba adni, mert érezni fogod úgyis. Miután mindent az "asztalra" tettél, ott marad valami, amit nem tudsz megfogni.

      "Nosce te ipsum", azaz ismerd meg ÖNMAGAD. (nem a testi szokásaidat, és berögzült elmetartalmadat, Hanem EZt, ami "ott" maradt... ami VAN))

      Kezdj el érdeklődni "EZ" után, és csak "EZ" után.
      Amikor kilépsz az utcára, akkor is legyél tudatában annak, hogy mi NEM vagy, mert aggyal úgysem foghatod fel azt, hogy mi vagy.
      De minél többet időzöl benne, annál világosabb lesz minden. Nem mondhatja el neked senki az igazságot, mert te fogod felfedezni, és amikor megtalálod, ez a hatalmas káosz hirtelen kisimul.
      Olyan egyszerűnek fog tűnni minden, hogy nem érted majd, hogyan nem láttad át eddig.
      ..

      most pedig gyorsan felejtsd el amit mondtam :)

      Törlés
    4. Olivin te kis huncut...fény munkázunk,fény munkázunk? :)

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. :o) Várom a változást, ez a rendszer nem tartható fenn tovább, mert az alapok rohadtak, foldozásnak semmi értelme. Szóval kerül, amibe kerül, nagyon várom, hogy tiszta lappal induljunk neki. Minden nap fáj a szívem, hogy kis, megcsonkított magyar társadalmunkban milyen idegenszívűek állnak köztiszteletben, befolyásos pozíciókban. Egyszerűen tiszta lap kell.

      Törlés
  19. Egyre szánalmasabb ez az egész oldal. Ki a gazdája? Honnan jött? Valaki tudja ezt? Emberünk miért nem vállalja magát? Mert majd az ellen oldal levadássza a mi magyar blogerünket? Sírvaröhögős. Ahogy az is, hogy ez Hidden Hand mit sem érez fontosabbnak, mint hogy egy ilyen piti blogon keresztül üzengessen a magyar tébolyodott szektásoknak. :D hát persze, hogyne, de ugye ha már a Pilis a Föld szíve, akkor miért ne... :DDD Szóval kedves blogger, ki vagy te és minek találsz ki ennyi baromságot? Mi van a tömeges letartóztatási hullámmal? Bill Gates még mindig FEMA táborban aszalódik? :DDDDD És most ez a primitív oltári nagy baromság... Nagyon unatkozol és nagyon szeretnél előhúzni valamit a nem létező kalapodból, mi? A magyar hidden hand... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. MILYEN SZEKTA???????????????????????????????????? Miről beszélsz,ember?!

      Törlés
    2. Ember, te be vagy lőve? Nem Buddha terjesztette, hogy Gates-t letartóztatták. Kevered Fulford meg Wilcock oldalával. Amúgy meg ő is leírta vagy 1 millió kvadribuzicsiliárdszor, hogy nem kell készpénznek venni ezeket a rejtett kéz által továbbított üzeneteket, mindenkire ráhagyta, hogy döntse el maga mit hisz el belőle. Milyen szektáról beszélsz? Szerintem a legalapvetőbb, hogyha egy oldalra kommentet írsz akkor tájékozódsz annak tartalmáról. Látom ez nálad kimaradt. Sajnos úgy látom vannak még ilyen szellemileg alul maradt emberek mint te :)

      Törlés
    3. Mi a szekta neve, amiről írsz?

      Törlés
    4. Ja, elnézést, hogy embernek tituláltalak... :o)

      Törlés
    5. Olivinszámozottrabszolga: Az amiben te is benne vagy öreg. Tudod, a valóság elől a spirituális elmebajba menekülő elmebetegek szektája, ahol mindenki azt gondolja, hogy majd attól jobb lesz minden, ha a szeretet erejéről pofázik a szobájában a gépe előtt. :DDDDD

      johnyd-1: Buddha nem terjesztett ilyesmit? Akkor hogy a faszba találhatóak meg az ezzel kapcsolatos hullasápadt sopánkodásai ezen a blogon, áruld már el... Ide minden szart ki lehet tenni azzal a felkiáltással, hogy nem biztos, hogy igaz? Hát igen, ezt csinálja a Kacsa Magazin is, kétségtelen, hogy van ilyen alantas műfaj.

      Nem kell készpénznek venni ezeket az üzeneteket? Akkor minek teszi ki? Unatkozik? Miért nem csak és kizárólag hiteles anyagokat publikál? Ja, mert akkor bezár a bazár? :DDDD Biztosíthatlak arról, hogy ismerem ezt az oldalt, napi szinten járok ide vagy fél éve röhögni és sajnálkozni, figyelni, ahogy lelepleztek, rettegtek és elmebetegségeken kattogtok és ahogy egyesek eljátsszák itt a nagy spirituális vezetőt az izzadtságszagú,mérhetetlenül giccses fos dumáikkal a szellemi világ szépségéről és a tudatuk multidimenziós kiteljesedéséről, meg arról, hogy annyi a világ, amennyit beletöltesz és belelátsz. :DDD

      Törlés
    6. Köszönöm a választ. Szerintem indíts el egy olyan oldalt, ami kizárólag hiteles anyagokat publikál és tiéd lesz a dicsőség. Bár a stílusodon csiszolhatnál még egy hangyabokányit. :o) Üdv!

      Törlés
    7. értelmed megvan hozzá, hogy egy "szépen" összedobott kommentet idehányj, de arra nincs eszed és a fáradtságod sem veszed(igen rím volt!), hogy körül járj néhány témát és belemerülj a történelembe vagy szimbolisztikába vagy pedig pszichológiába...te betolod, hogy mindenki hülye aki ebben hisz és te vagy az értelmes és te sajnálsz le minket...:DDD hahaha te kis majom mikor fordul a kocka és előjönnek azok a dolgok amiket most tárgyalunk akkor majd pislogsz, mint hal a szatyorban...anno akik azt mondták, hogy földönkívülit láttak, nevetségessé tették vagy megölték és letagadták...most pedig egyre több info kerül elő a dobozkából és szépen lassan a te és a magadfajta szűk látókörű arrogáns koboldok elé tolják a felcsiszolt, bulvárköntösbe öltöztetett dolgokat...

      "Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon

      lehetne tanulni a múltból, az idézetekből és a szimbólumokból...te agyoniskolázott, Mr. ki a fasza gyerek ha nem én, mindent jobban tudok és aki elengedi a fantáziáját vagy másban hisz, mint én az hülye...

      nemsoká majd rádöbbensz, hogy mekkora oltári bukiban vagy és sajnálni fogod, hogy ilyen szinten sikerült kimosni az amúgy csodálatos agyad...attól mert te nem tapasztalod meg a szeretetet és attól mert te az ego okozta korlátaidnak köszönhetően még el sem tudod fogadni attól az még van, attól az még jó és egyáltalán nem csöpögős vagy ömlengős...

      haver ennyi a szórakozásod, hogy felmész egy blogra röhögni...és még te minősítesz le minket? :))))

      Törlés
    8. Hakapeszi barátom, tényleg jó kis kommenteket rittyentettél ide, két eset lehet:
      1 Ha egészséges vagy, kiegyensúlyozott, nyugodt, élet-, és rendezett anyagi körülményekkel, akkor semmi gond, teszed amit tenned kell, tegyed.
      Bár nem irigyellek, dehát a szemetet is le kell vinni valakinek.
      2 De ha betegségek gyötörnek, kilátástalan élet-, és anyagi helyzeted hullámai összecsapnak a fejed felett, csak sajnálni tudlak, hogy nem veszed észre mivé silányítod igaz valódat ezzel az idióta nem gondolkodással.

      Törlés
  20. Elgondolkoztam valamin:Mit mondanátok arra az emberre,aki életében nem használt még internetet,egész nap a földjén dolgozik,családja van akiket szeret,ételét italát önmaga állítja elő,nem olvasta még a Bibliát,szoros együttélésben van a természettel,életében nem lopott,nem ártott senkinek,amilye van megosztja másokkal?
    És mit mondanátok azokra a felébredett társainkra akik a pénzért bevezetett internetre írnak,napi pénzszerzésben érdekeltek,sörözgetnek,vásárolgatnak,használják az Elit termékeit,dolgoznak neki-vele.
    Ki áll közelebb az igazsághoz?
    Érdemes rajta elgondolkozni szerintem,mielőtt hírdetjük,hogy mennyire fel vagyunk ébredve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindketten élik az életüket, a saját elmetartalmukkal.
      Az egyik elme a földdel, étellel, itallal, családdal foglalatoskodik, a másik a pénzzel, internettel, sörrel, elittel.

      Hol van a probléma?
      Mindketten ugyanonnan jöttek, ugyanoda tartanak, csak közben más dolgokat tapasztalnak meg.

      Törlés
  21. Minden estre, a kétkedőkkel sincs semmi baj, jobb annak, aki nem foglalkozik a háttérben folyó dolgokkal, nem lesz depis tőle.
    (a fentebb szólóknak)

    De azért sok minden beigazolódni látszik:

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20120718-robbanas-tortent-egy-izraeli-autobuszon-bulgariaban.html

    Ez önmagában már ismer hír, de a lényeg bele van rejtve, egy apró mondatba:

    ""Minden jel Iránra mutat" - közölte Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a merénylet után. Netanjahu azt mondta, Irán áll a támadás mögött, Izrael pedig "erőteljesen fog válaszolni az iráni terrora".

    Ezt a kijelentést harsogja lassan minden ezzel kapcsolatos hírek.
    Vagyis akár hamis zászlós cselekedet, akár nem, Iránt akarják !

    VálaszTörlés
  22. Az alábbi videóban, 3 perc környékén arra szeretnélek kérni, határozzuk meg HOL IS VAN IRÁN, és ezek után értelmezzük újra a dolog súlyosságát.

    http://youtu.be/w5y8tMoUChs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem érdekelne a véleményed,hogy hol is van Irán.
      Amúgy volt iráni kollégám,és a világ egyik legrendesebb emberét ismertem meg benne.
      sokat beszélgettem vele ezekről a dolgokról,és hiszek neki:
      Iránnal az USA kormányának egy baja van:szervezkedik,hogy az olaj hordónkénti árát ne dollárban hanem más pénzeszközben mérjék--vezetőjük még oda is bökött az USÁ-nak,hogy örüljetek,hogy nem kínai jüant akarok.Ez nem tetszik az USÁ-nak,Izrael pedig természetesen a saját érdekeit nézi,hiszen az egyetlen ország aki veszélyes lehet rájuk a Közel-keleten.Ha valóban megtennék,hogy nem dollárban számoljuk tovább a hordókat,az Amerika számára beláthatatlan gazdasági válságot okozna--gyakorlatilag értékét veszítené a dollár.Ez a fő ok,ezért szivárogtatják,ültetik az emberek fejébe a gonosz iráni képet--tegyük hozzá valóban van számtalan dolog,ami egy normálisan gondolkozó embert taszít.Egyik legpopulárisabb példája az Irán elleni propagandának a 300 című film--gondolom sokan látták.

      Törlés
    2. Irán ott van, ahol a te gondolataid vannak.
      Irán olyan, amilyennek te gondolod.
      A Föld nem tudja hol van Irán, a Föld mindenhol ugyanolyan.. síkságok, dombok, kék ég, végtelen tájak, állatok.

      az emberi elme az, ami feloszt mindent

      Törlés
    3. Ennél a cikknél a hsz.eket nem sorban, hanem össze-vissza olvasom.
      Nagyon tetszik így is egységes.

      Törlés
  23. Hű Ikely ezt jómegaszontad:) Tetszik a spirituális érettséged, erőd.:) Végül is azt akartad üzenni nekem hogy ne merüljek el az anyagban, hanem találjam meg a belső egyensúlyt, lelkem szavát... Nem vagyok én ideges, nem félek a haláltól, de lehet türelmetlen vagyok, várom a változást, hiszek a lélekben istenben, éjszakánként kimegyek megnézni a csillagokat, látom a kis fehér elsuhanó azonosítatlan hajókat, közben azon gondolkozom honnan jöttem, mert ha felnézek nagyon erős vágyam van eljutni oda. Szívesen kilépnék a testemből de nem sikerült még, ahogyan említed, lehet hogy nem tudok rendesen kikapcsolni, az a baj egyszerre 3 dolgon gondolkozom, lehet jobb annak aki csak földet művel sz.gépet se látott, de szerintem mindenkit stresszel valami, "más utak, sorsok". A föld egy hatalmas lény apró sejtekkel amik mi vagyunk... azon is filóztam ha be akarnak sorozni, indul a VV.3. Gigivel:), összepakolok el megyek egy hegy tetejére aztán el rezgek a feleségemmel. Igen ám de ott vannak a többiek! Hagyjak itt mindenkit? szüleimet, népemet??? Vagy csak becsukom a szemem ellazulok kapok egy kis ólmot és fel kelek az új földön??? Lazán kell kimúljak, nem haragos szívvel más nyakát elvágva nem? Hakapeszi Maki! Ha mást nem ért el az oldal szerkesztő összejövünk, beszélünk egymással foglalkozunk EGYmással. Tanácstalan vagyok Ikely túl sok a verzió, vagy csak az agyam bonyolult?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hát Brave, a túl sok verziót mi gyártjuk :)
      Ráadásul azt gyanítom, hogy ezek a verziók 10 évvel ezelőtt még nem is léteztek (nálad).
      Én csak azt mondom, hagyni kell őket jönni-menni, 10 éven belül úgyis lecseréljük őket másokra... aztán majd azok is mennek.
      Fiatalon is volt egy halom probléma, de azokból mára semmi sem maradt, ami most "van", az az igazi, vagy ami akkor volt? Netán ami majd ezután jön?
      Adott életkorokban szült elme kreálmányok :)

      Amúgy a spirituális érettségtől nagyon messze vagyok :))

      Törlés
  24. Ikely akkor visszakanyarodunk oda: az életünk egy álom a lelkünk meg közben mindent megtanul az álomból, amit szeretnénk álmodni azt meg is álmodjuk. Végül is csak a Mátrixnál jukadunk ki nem? Teljesen igazad van én is sokszor olyan lépéseket teszek meg, amit más nem mer mert félti az életét. Én meg valahol érzem hogy csak a játékban vagyok, bármennyi életem van csak be kell dobni a százast az automatába és újrakezdeni, ha nem tanultam meg a pályát. Most ha jönne a világháború nem is félnék, hanem várnám a kihívást mit kell tegyek kinek kell segítsek a krízisben, vagy mentsem meg az életét, mintha már végigjátszottam volna minden pályát, már csak mellékszereplő Luigi lennék Mario mellett. Egyszer megcsináltam egy állás miatt a kb. 400 kérdéses cihológiai- (nem írom le helyesen milyen szó ez magyar?:) nem)-tesztet ahol kiderült 2x akkora irányító képességem van mint a többi embernek... ekkor gondolkoztam el hogy: biztos valami segítő, vezető szerepet kapok a játékban talán ez a feladatom, vizsgám... Test véreim! akkor mitől, kitől is félünk attól hogy mit teremtünk magunknak?? Ikely ha az oldalon most ezt a negatív hangulatú cikket olvassuk minél többen meg is teremtjük magunknak a "játék végét"?? Akkor amit olvasunk, látunk a 13 familiéről szépen megteremtjük? Elénk rakják a forgatókönyvet a média világában,felolvassuk átéljük, stresszelünk, majd meg is teremtjük?
    Ez olyan mint egy varázsige amíg nem olvasod gondolod semmit nem ér. Szerintem nagyon jó az oldal!!! Aki fikázza csináljon jobbat!
    Veszi rá a fáradtságot???

    VálaszTörlés
  25. Sajnos, vagy épp nem sajnos tényleg készül valami, és ehhez mégcsak ezt az oldalt sem kell olvasni, mert mindenhol fent van.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20120719-a-halalcsillag-felrobbantasaval-ert-fel-a-damaszkuszi-merenylet.html

    Elég hihetetlen, hogyha az lesz az ürügy Szíria megtámadására, hogy vegyi fegyvereket rejteget, melyek a lázadók kezében veszélyesek a világra, annak ellenére hogy maga az amerikai védelmi miniszter vallotta be anno, hogy Irakban nem voltak vegyi fegyverek.

    VálaszTörlés
  26. Ez a mostani bejegyzés meglehetősen felszította a kedélyeket, ráadásul - hagyományos módon - sikerült energia harccá silányítani a vélemények megosztását. Nem értem, hogy mi volt a céljuk az ilyen "Akkor is nekem van igazam, mert én jobban tudom, és aki nem hisz nekem az ostoba, hiszékeny és különben is a örökké tartó szenvedés vár rá!" hozzászólások szerzőinek. Az eszmecsere pozitív dolog, mivel gondolkodásra sarkall, és ily módon a fejlődést szolgálja. Meggyőzni, megváltoztatni senkit sem lehet (főként nem indulatokkal), a változás mindig belülről jön. A tudáshoz vezető út a hittel kezdődik. A különbséget a hit és a tudás között a gyakorlati alkalmazás jelenti. Például az, hogy valaki nem ismeri, nem tudja a szorzótáblát nem jelenti azt, hogy az nem működik. A gúnyolódó véleményt megfogalmazóknak még csak hite sincs, így eleve megvonják a lehetőséget önmaguktól, hogy fejlődjenek. Természetesen ez is járható út, csak érdemes tisztában lenni azzal, hogy ez a választás nem viszi őket közelebb önmaguk megismeréséhez. Ahogy az ókori Apollón templom falán szerepel: "Nosce te ipsum", vagyis ismerd meg önmagad! Ezt tartják az egyetlen mindenkire vonatkozó törvénynek. Kétféleképp szokták kiegészíteni: "Ismerd meg önmagad, és ismerd meg Istent!" vagy "Ismerd meg önmagad, és tanúsíts önmérsékletet!". Nekem mindkét változat tetszik. Az előbbi a bennünk levő isteni szikrára vonatkozik, vagyis hogy minden lélek Istenből származik. Ha ezt a fényt felfedezed, megismered, általa megismered Istent is. Egyébiránt ez a kapcsolódási pontunk egymáshoz, és az univerzumhoz, ez az ami miatt egyek vagyunk. Nem a tulajdonságaink miatt kell egymást szeretnünk, szolgálnunk, hanem a lényegünk, az esszenciánk miatt. Ha valaki ezt megérti, akkor könnyedén el tud engedni minden haragot, gyűlöletet, hiszen ezek csak illúziók, és nem marad más csak a szeretet. Itt még szeretném azt is tisztába tenni, hogy nem egy vallás Istenéről beszélek, még csak nem is ennek a 3 dimenziós valóságnak a teremtőjéről, hanem arról az Istenről, ahonnan minden származik. A másik értelmezés egy intés, hogy az ember ne ragadjon bele az anyagi világba. Teljesítse az itteni létre vállalt feladatait, de tartsa meg az arany középutat, és ugyanannyira szolgálja a másikat, mint amennyire önmagát. Az ateizmus mellett a másik érdekes felfogás a bosszúálló, haragos, Isten-kép. Az értelmezés szerint ez egy szerető Isten, aki szereti minden gyermekét, ugyanakkor a bűnösökre örökké tartó kínszenvedés vár. Ez egy paradoxon. Kicsit sarkosan: egy ember-öltő "bűn" miatt végtelen idejű szenvedés, puszta szeretetből? Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki szándékosan "gonosz" sem olyannal, aki születésétől kezdve csak "rosszat" tett. Az idő csak a harmadik dimenzióig működik az általunk érzékelhető módon, felette már idő-térről beszélünk (nem tér-idő!), ez is ellentmondás. Az elmélet szerint amennyiben a "pokol" nem a harmadik dimenzióban van, (ami valószínű, mert akik a odajutnak, azok először meghalnak) akkor az "örökké tartó" nem értelmezhető. Kicsit ennél is továbbmegy a "biblia-hívő" megfogalmazás (és az írójuk), amit két dolog miatt tartok meglepőnek: 1. Egy olyan könyvben (ami egy tárgy) hisznek, amit emberek írtak, és fordítottak évszázadokon keresztül és nagy valószínűség szerint már szinte semmi köze az elsőhöz, amit szintén több mint száz év alatt raktak össze. Azt egyébként nem említik, hogy az Újszövetségre gondolnak-e, bár mivel a Jelenések könyve került terítékre, szerintem igen. 2. Nekiront mindenkinek, aki más véleményen van, miközben úgy tűnik, a saját vállát veregeti. Ez kimeríti a hét főbűn közül az elsőt és a hatodikat. Ha a bálványimádat egy tárgy imádatát jelenti, akkor a bálvány-imádat is megvalósult.

    VálaszTörlés
  27. Összegezve a mondandómat: Az én világképemben a szeretet és a szolgálat áll a középpontban. Nem szeretném senkire ráerőltetni a gondolataimat, sőt arra bíztatok mindenkit, hogy olvasson, informálódjon és alakítsa ki a saját valóságát. Mindenki rendelkezik iránytűvel, belső hanggal, lelkiismerettel, ami megmutatja a helyes irányt.
    Sajnálom, ha valakit megbántottam a véleményem kifejtése során, tőlük elnézést kérek!

    Szép Napot Kívánok Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  28. "Én még nem találkoztam olyan emberrel, aki szándékosan "gonosz" sem olyannal, aki születésétől kezdve csak "rosszat" tett."

    Kimozdultál már a kis szobácskádból valaha? :) Mert engem például már akartak kibelezni is pár koszos dollárért szervkereskedők, szállodai meló fedőnéven ment az akció, de a "csúnya gonosz bosszúálló Isten" kimentett abból a rejtélyes szituból, ahonnan egy ateista a halál karjaikba rohant volna egyenesen, széles vigyorral. (New York City egyébként a történet helyszíne, Wall Street-i "munkaközvetítés", ennyit erről...)
    Na ez például micsoda, ha nem SZÁNDÉKOS gonoszság? :)

    A szerető Istennek mit kéne tenni? "Ejnye-bejnye te kis rosszcsont, nem lett volna szabad emberek millióit megölni és megkínozni, jajj te kis rosszaság! Na menj Sztálinka, ott találod a mennyei mannát a felső konyhaszekrényben, jajj de szeretlek te huncut kis Joszif!"

    Nem lenne ez egyenlő ez a szellemi fogyatékkal? Egy szélsőséges példával szemléltettem a dolgot, de ugyanígy mindenki számoljon a bűneinek súlyával, mindenki aszerint cselekedjen és ne ujjal muttogasson kifele vagy főleg felfele, ez ilyen egyszerű. Tévedésben vagytok ti a szeretet fogalmával, az nem egy ilyen ész és tartalom nélküli ömlengés. Az meg hogy át van írva a Biblia, akkor miért vannak szinkronban a történések a jelen valóságával? Persze akik szidják, azok általában nem is ismerik a benne leírtakat. Vagy eleve a sorok közt olvasnak félbambába.

    Napok kérdése már csak és beindul a "nagy móka", ehhez képest jól "felébredtek" itt némelyek. :)
    Abba mi az ébredés, hogy tudom azt, hogy hat sarokkal arrébb le fognak szúrni, de nem tudom, mit tehetnék ellene, hiszen még fegyverem sincs a két méter magas kigyúrt támadómmal szemben? Annál még az is jobb, ha meglepetésszerűen szúr le, nemde? Addig sem kell rettegni. Jó reggelt kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy a véleményem így kihozott a sodrodból. Pusztán a világlátásomat igyekeztem megosztani, semmiképpen sem akartalak megbántani. Szeretnék válaszolni a kérdésedre: Igen, kimozdultam. Több mint tíz évet töltöttem egy szakmában, ahol nem egyszer megloptak, megfenyegettek, sőt a testi épségem is veszélyben volt. Tavaly ellopták az autómat, idén a vállalkozásom került csőd szélére, és még sorolhatnám, de nem fogom. Annyi negatív impulzus ért, ami sok embert egész élete alatt sem. Hiszem, hogy azok, akik ezeket tették, egész egyszerűen eltévedtek az élet ösvényén és rossz eszközökhöz nyúltak. Szerinted a félelemnek kell összetartania a világot? Félelemnek például egy bosszúálló Istentől, vagy egy hatalomtól? Én olvastam a Bibliát, és Te olvastál a Biblián kívül mást? Vajon nem úgy írták rá, hogy szinkronba kerüljön a jelen eseményeivel? Melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás? Érdekelne a Te meglátásod a szeretettel kapcsolatban, és azzal kapcsolatban is, hogy miért inkarnálódtál pont most, pont ide? Tele vagy haraggal, amit a világra zúdítasz, de ettől nem fog elmúlni.

      Törlés
    2. Érdekes, megmondóember, hogy mennyire félreismertelek eddig a megnyilvánulásaidból. Érdemes lenne tisztázni, h ki az istened. Csak nem Jahvénak hívják?
      Pedig olyan szépen ír ZILoaRD! Nekem nagyon jó itt hasonszőrű emberekkel együtt gondolkodni! Köszönöm! :o)

      Törlés
  29. Most én azon filz, őő filz, filozofálok hogy ez a
    Keshe cucc, mit változtat a dolgon?? Ha elindul a "nagy móka" ez a csillagháborús kütyü elvileg lebénítja azokat a repülőket, drónokat, fontos műholdakat... amivel véghez lehetne vinni a mókát. Ahogy az előttem szólók is írták mi átlagemberek valamilyen szinten szeretjük egymást, én pl. nem tartanék igényt senki élő ember májára az ő halála révén. Azt gondolom, nem lehet ember ilyen szívtelen akárhol van a piramisban, hogy emberek milliónyinak halálsikolyát hallja. Vagy ők elvannak a bunkiban? Nem is élvezheti normális ember az életet bezárva egy betonkalitkában. Itt most nem lehet ezt a világot a Keshe cucc használatával egy normális ütemben meggyógyítani? Mindenképpen el kell a mókát indítani?? Akkor a nagy móka a főellenség a mi "videó játékunkban" de csak egy életünk van most a többi elfogyott. Sok kérdés fogalmazódik meg bennem, de egy biztos sok rossz döntésű ember van, akiknek meg kell változni, törni, lehet hogy ezért kell a móka szétválogatni a lelkeket ki mit tett, "hová való ezután". Nemde?? Mit szóltok? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, h ez az egyetlen életed van? Kell egy kis tisztogatás, nem vitás, csak a hogyan kérdéses - a piszkos munkát is el kell valakinek végezni, ezért nem gyűlölhetjük azokat, akik a rövidebb gyufát húzták a játékban.

      Törlés
    2. Ez olyan, mint amikor kavarog a piszkos víz, de egy idő után leülepszik és minden részecske a saját rezgéstartományának megfelelő világba kerül vagy mondjuk lehalásszák az olajat a víz tetejéről. Ehhez nem kell szerintem meghalni, de hát az se olyan nagy baj. Nem tudom, érthetően fogalmazok-e.

      Törlés
  30. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  31. Olivin33 csak a 2012-es 3d-s játékban van egy életem. Amúgy tele vagyok életekkel.:)
    Arra gondolsz: szántani kell a földet, hogy újra teremjen az "élet benne", sok a gaz? Az irányítókra gondolsz ők a rövid gyufások? Jó lenne ezen a szántáson minél hamarabb túl lenni. nekem akkor is zavaros sok minden akárhogyan is próbálok "itt rezegni" ha törölni kell a planétát, csináljuk már hamar nem? Mit húzzuk az időt? Ki kell élvezni az időt, mert már nem lesz?
    ez a Keshe dolog nem földi eredetű szerintem, vagy nagyon beelőztek a feltalálók. 10 perc kb. 10.000 km, ez már egy másik világ. A család döntöget, ez a cucc meg itt van az "orrunk előtt". Túl sok infó jön mostanában sok helyről.
    Vagy ne izguljunk? A százas benne az automatában már végig kell játszani a játékot? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnyugtattál. :o) A publikált tudomány 50-60 évvel van lemaradva a valódi eredményektől. Nem feltalálni kellett ezt a Keshe-technológiát, hanem az mindig is létezett, csak nekünk nem hozzáférhető módon szerintem. Igen, én is várom már nagyon, hogy a fátyol lehulljon és végre a valóságot megláthassuk. De a bolygó is egy entitás, az tuti, h csak megrázza magát, nem semmisülhet meg. Nem mi tisztítunk érzésem szerint. Idő nincs, csak a mi tudatunknak van rá szüksége, h ne minden egyszerre történjen. :o)))

      Törlés
  32. Olivin33! Nagyon is érthetően fogalmazol ez a "vizes" nagyon jó példa! arra lennék kíváncsi, hogy ha én jó embernek tartom magam, úgy is éltem életem, hibáztam mint mindenki, de amit tudtam megtanultam. Remélem átmegyek a vizsgán, egy magasabb rezgésbe, de a FELESÉGEM HIÁNYOZNA legjobban mindenki közül, nem tudom a játék végén, közös az utunk, vagy van mindenkinek egy élete családdal+mindennel utána meg kiderül hogy "álmodtál", vagy közben ő ott áll mellettem,egy másik világban, nem szőke hanem barna...? Bocsi lehet kicsit bonyolult a vaker.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt biztosan érzed, h közös-e az utatok. Szerepeket játszunk életálmunk közben, de csak lényünk egy részét inkarnáljuk. A hajszín cserélhető, a lélekmag nem.
      Newton: A Lélek útja
      http://www.ekonyvtar.abbcenter.com/?id=107188&cim=1

      Törlés
  33. Ziloard , káprázatosan bölcs ember lehetsz, ha neked ennyi jött le. Csak tudnám mi a francot keresek én ezen a BETEG oldalon?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy a sértegetésen kívül egyébre nem méltatsz.

      Törlés
    2. Olvasd vissza te mit írtál rám tömör véleményként, ezek után mit írjak rád vagy mire méltassalak? Egy hat éves gyerek jobban megértette volna, amit leírtam. Totál beteges, ahogy gondolkodsz meg ahogy másokról véleményt formálsz.
      Már milliószor megfogadtam magamnak, hogy nem írok erre a zagyva ezós oldalra, sikerült megint hibáznom. Életemben ennyi sötét hülyeséget nem olvastam, mint itt.

      Törlés
    3. Mar semmit ne keress magmondoe,amit Isten rank bizott,azt elvegeztuk,mennunk kell tovabb ertelmeseket keresve.Itt csak sziklas talajra talaltunk,amiben a mag nem tud kikelni.Aki kepes ilyen esztelenséget kijelenteni,hogy mi a Bibliaban egy targyat imadunk,es nem azt a Valakit,Aki abban kijelenti magat,attol nem varhatunk jobbat.Ha barmelyikuktol azt kernem,hogy adjon elfogadhato bizonyitékot arrol,hogy a Bibliat tobbszor megmasitottak,hallgatnanak,mint a kuka.Eppen ezert,arrol talan mar szot sem kellene ejteni,hogy ezt a blodséget is azoktol hallottak,akik masoktol hallottak,egeszen el addig,aki ezt eloszor kitalalta.Azt csak mi tudjuk,hogy a Bibliaban csak forditasokat javitottak az elmult evszazadokban,bizonyos szavakat,mondatokat erthetobbé tettek,es egyes apokrifokat nem talaltak belevalonak.Akarhogy is volt,vagy van,a kozponti uzenete mindenkepp megtalalhato abban:
      "JEZUS KRISZTUS MEGHALT A MI BUNEINKERT ES FELTAMADT A MI MEGIGAZULASUNKERT!"

      Ha a Nagy Orvos nyujtja a beteg felé az orvossagot,de a paciens kiveri azt a kezebol mondvan,hogy a maga keszitette kotyvalek jobb,akkor ha nem gyogyul meg,ne az Orvost hibaztassa majd.
      Ha netan bosszus vagy kicsit,megnyugtatoul(de anélkul is)ajanlanam meghallgatasra ezt a tanitast,amit Szemann Balazs tett fel ide valamelyik cikk alatt par nappal ezelott,ajanlaskepp:

      http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/07/teremtestol-az-ozonvizig.html

      Igazan nagyon hasznos tanitas,amit szivesen ajanlanék a hitetleneknek is,na de hat...
      See you!

      Törlés
    4. Visszaolvastam, nem írtam Rád semmit. Kérdéseket tettem fel. Nem ismersz, de megítélsz, ez egy kicsit bánt. Őszintén kíváncsi lennék, egy személyes beszélgetésre, az érveidre.

      Törlés
    5. Akkor segítek:

      "Sajnálom, hogy a véleményem így kihozott a sodrodból."
      ?????
      "Tele vagy haraggal, amit a világra zúdítasz, de ettől nem fog elmúlni."
      ????????

      Szövegértelmezésed 3 éves gyermek szintje alatt van. Tehát nincs miről beszélgessünk.

      Törlés
    6. Az arroganciád és az önteltséged az egyetlen, amit tisztán kifejezésre juttattál. Egyetlen kérdésre sem válaszolsz, viszont vagdalkozol, és folyamatosan sértegetsz. Ez - ne haragudj, hogy ezt mondom - a buta emberek jellemzője. Írtad, hogy az oldal BETEG, és már milliószor megfogadtad, hogy nem írsz ide, mégis újra és újra megteszed. Az ember hitelességét úgy lehet a legjobban lemérni, ha megfigyeled, mennyire van szinkronban az amit mond és tesz. A következtetés egyértelmű, ezt még egy három éves is látja, amilyennek tituláltál. Úgy tűnik, TE annyira gyűlölöd a világot (gondolom a Téged ért sérelmek miatt), hogy kiragadtad a Bibliából az Apokalipszisről szóló részt, és várva-várod a beteljesülését. Feltételezhetően fogalmad sincs mit jelent szeretni, mit jelent önzetlenül szolgálni az embertársaid. (Máté 7:1)
      "Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek!" - erre emlékszel a Bibliából?

      Törlés
    7. Unknown.
      "Ha barmelyikuktol azt kernem,hogy adjon elfogadhato bizonyitékot arrol,hogy a Bibliat tobbszor megmasitottak,hallgatnanak,mint a kuka"
      Tessék barátom, ez elég bizonyíték beszűkült látásmódodra?:
      ,"es egyes apokrifokat nem talaltak belevalonak"
      Azon meg gondolom eszedbe se jut gondolkodni, kik voltak azok a megbízható valakik akik ezt tehették? Belenyúlni az isteni kinyilatkoztatásba?
      Tehát VÁLTOZTATTAK rajta, és hogy mennyit, és hogyan, azt persze ti biztosan tudjátok...
      De attól még teljesen hiteles maradt számotokra az összes ellentmondásával.
      Ok akkor járjátok utatokat, de kissé furcsa hogy a SZERETET, és az ember isteni származásának tanítása ennyire kiveri nálatok a biztosítékot.

      Törlés
    8. Gondolom az még eszedbe sem jutott istvan toth,hogy meg kellene tanulnod olvasni azutan pedig az olvasottakat értelmezni,mert ahogy elnézlek,nem tudsz kulonbséget tenni "megmasitottak" es "nem talaltak belevalonak" kozott.

      Törlés
    9. Neked inkább politikusnak kéne menned.:)

      Törlés
    10. "A kánon szó a bibliai iratokra alkalmazva a hit szabályát tartalmazó, az Istentől ihletett iratok együttesét, gyűjteményét jelenti. A kanonizáció kifejezés azt jelenti, hogy az egyház elismerte az egyes iratok isteni ihletettségét (Isteni eredetét) és ezzel a kánonhoz való tartozását. Ha a kanonizáció folyamatáról beszélünk, akkor arról van szó, hogy mikor, miként ismerték fel, vagy ismerték el az egyes iratok kanonikus voltát és csatolták véglegesen a kánonhoz. A Biblia kanonizációja a 397-es III. Kárthágói Zsinaton zárult le. A Biblia könyveihez hasonló, de az egyház által hamisítványnak (pszeudoepigráf) vagy nem Isten által sugalltnak ítélt, és ezért a kánonból kihagyott könyveket apokrifoknak nevezik. A ma ismert keresztény Bibliába az egyházatyák által kiválasztott négy evangélium (Máté, Márk, Lukács, János evangéliuma) került. Ezekkel együtt közel harminc különböző – sokszor a keresztény erkölcsnek, életigenlésnek ellentmondó, gyakran gnosztikus – evangélium is létezett." - Wiki

      Már bocs, hogy beleszólok, de ha valaki az események után majd 400 évvel eldönti, hogy mi igaz és mi nem, akkor ott bizony felmerül az emberi önkény gyanújának. Természetesen vannak egyértelmű ellentmondások és hamisítások, amiket ki lehet zárni. De vajon biztos mindent kizártak? Avagy fordítva: biztos nem maradt ki semmi, ami még nagyon nagy segítséget adhatna nekünk? Továbbá: biztos, hogy mindenki a legjobb szándéktól vezérelve dolgozott az ügyön, éjt-nappallá téve imádkozva az útmutatásért, avagy voltak, akiknek esetleg érdekük fűződött bizonyos részek kihagyásához, vagy éppen beemeléséhez?

      Törlés
    11. Nem egy ember dontott abban,hogy mi kerulhet kanonizalasra,hanem hithu egyhazatyak.Mindemellett nem arrol dontottek,hogy mi igaz es mi nem,hanem arrol,hogy mit ismertek el Szentirasnak,es mit csak apokrifeknek.Az ujszovetsegi irasok kanonat lenyegében 200 korul mar a mai terjedelmében megallapitottak.A végleges dontések azonban csak a 4.szazad végére estek.

      Törlés
    12. Figyelmeztetés mindenki számára, hogy a zsidók által kreált Biblia "végítéletét" a jelenlegi helyzet előidésre találták ki, a magukat a 7. századtól kiválasztott népnek önjelölten kikiáltó kazár-zsidók! A "megjósolt" árvizek, földrengések, katasztrófák nem azért következnek be, mert Isten által elrendeltett, hanem azért, mert "az Istent játszók" megrendezték, és előidézését elrendelték! Ne feledjük, Jézus, a Talmud szerint sem volt zsidó!

      Törlés
    13. jéé Unknown ez igy megy azegyház körében? (mintha nemtudnám :D ) ami nemtetszik eldobjuk? inkább ugymondjam "nem illik bele" (lásd reinkarnáció, stb..) ez ahoz hasonlit amikor fogom a törvénykönyvet, és az utólag bele irt törvények közűl eldobom azt ami nekem nem tetszik, azaz ami nem tetszik mert ugyebár rám is érvényes lenne, de viszont segitene abban hogy máson kitoljak, azt meg átfogalmazon olyanképpen hogy rám ne legyenérvényes kb igygondoltad nem? kb ugyanezért égett le az Alexandriai könyvtár, szerencsére a távolkeleti irodalom megmaradt, mert azt nemtartották veszélyesnek, az arab történészeket lejáratták mindenféle alibabab mesével, utánna tehettek amit akarnak, te azt sose fogod megtudni hogy egy szellemi vezető mit tud, mert sohase fogsz elérni oda, ahoz tanulni kell, még nekik is egyetemre kell járni, teológia vagy hasonló... de ott se ezt tanulják, hanem hogy tudják a leghatékonyabban elérni azt a dolgot a hivőkkel amit elértek nálladis, és másnál is, nefeledd konkrét eset áll a rendelkezésemre, sokan odáig eljutottak, hogy teljesen bezárták magukat ebbe a burokba, tévét eladtak, videót, számitógépet és nagy hévvel terjesztik azt amit mondtak nekik, egy példa: egy ismerősömnek feltett ártatlan kérdés: mi a helyzet a földönkivűliekkel, válasz: igen elismerjük a létezésüket de nem tudjuk mi isten célja velük, hasonló kérdés egy ugyanoda tartozó egyszerűembernek , válasz: micsoda? olyan nem létezik! akkor most magyarázd meg nekem miért a prédikátor tud rólla a padon űlő bámészkodó meg nem? következtetés : lehet te sem tudsz mindent, lehet énse, de ez kisértetiesen hasonlit arra amit a háttérhatalomról is sokan mint benfentesek is mondanak, mint kissebb hasákörű egyén neki sincsen orrára kötve a nagyobbak dolga, ugynézki ez mindenfele érvényes, habár valaki nagyon régen megmondta: ahogy fent ugy lent ahogy lent ugy fent, és még sorolhatnám...

      Törlés
  34. ... és az álom folytatódik tovább :D

    VálaszTörlés
  35. Bravo Laci, terjeszd csak a fear pornt, azt hittem okosabb vagy ennél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erica, ha nem osztom meg, ami történt, az az üdvözítő út ? Ha nem tudtok róla és úgy jobb mindenkinek, akkor legyen úgy! De én ezt sem tartom helyénvalónak. Keresem én is a helyes irányt. Billegek a szeretet energiája és ennek az erősítése valamint a valós világban zajló események között.
      Írhatnék én is a letartóztatásokról, meg Galaktikus üzenetekről, de azokra egyetlen bizonyítékot sem kaptam a mai napig. Ezek a dolgok viszont nap mint nap történnek a világban körülöttünk és meghatározhatják mindenki sorsát. Arról sem tehetek, hogy az Irányítók közül megtalált Egy.
      Nincs könnyű dolgom és nagyon sokszor érzékeltetni próbáltam már, hogy nem célom semmit generálni. A beszélgetés és a gondolkodás, ami az oldalam hatására beindult, már az is POZITÍV FEJLEMÉNY szerintem...

      Fontos a meditáció, a hit és a pozitív hozzáállás is. Én ilyen vagyok, de Tudatosan engedem át magamon mindkét oldalt és igyekszem megosztani azt, ami engem is érdekel és ami a birtokomba kerül.

      A KESHE technológia dolgot sem hagytam annyiban és sikerült lenyomozni, honnan indult és kik hozták létre! Azt is, hogy kik támogatják a háttérből. Attól, hogy nem írok ki minden hírt azonnal, attól még zajlanak dolgok. Ha kéred, a Földön található összes HAARP állomás koordinátája megvan !!! ENNEK lehet hogy nagyobb hasznát veszi majd az emberiség, ha olyan lesz a helyzet. Hiszen elsősorban nem időjárás, hanem az emberi elme a célpont ! Vannak bizonyítékaim, igen...

      Nem biztos, hogy azzal segítek csak, ha mindig azt sugárzom, hogy maradjunk nyugodtan, mert a szeretet mindent megold és úgyis itt várakoznak a megmentők már. Ez a céljuk pont, hogy ne tegyünk semmit ! AZ ÖSSZEFOGÁS LENNE A LEGNAGYOBB ERŐNK ÉS KÉPTELENEK VAGYUNK RÁ, EZEN KELL VÁLTOZTATNUNK !!!!
      Ehhez nem tud hozzákezdeni senki addig, míg 10-ből 9 azt sem tudja mi a gond igazi forrása, mi a jelenlegi válság oka, mi folyik a háttérben... Hogyan manipulálnak elme-kontroll technikákkal. Ha ezt bemutatni, félelem-pornó, akkor ezt is vállalnom kell...

      Törlés
  36. SBG Buddha! Én régóta olvasom munkáid gyümölcsét, de még nem ugattam bele, ha megengeded elmondom amit látok e- világban.: Nagyon tetszik az oldal, ha az elménket próbálják manipulálni a sötét seggmajmok abban néha te is segédkezel, de nem szándékosan!!!
    Ugye ez a "13 család úgy döntött hogy..." pusztulnunk kell mert mi nem vagyunk érettek... Ha az elménk irányítása, akaratunk általi terető energia manipulálása a cél akkor a negatív cikkekkel megvezetnek minket naiv jószívű embereket, kik keresik a kiutat a káoszból. Felhasználják félelem energiánkat saját maguk táplálására, a rossz dolgok megteremtésére nem?!! Tegyük fel jön egy hír holnap Irán letarolja izraelt 9 perc alatt! Most ennek örülni kell? Hadd hulljon a férgese??? Nem! Csapdában vagyunk szerintem az elménket ejtik rabul!!! Ahogy te is írod Buddha. Elénk tárnak egy hírt, mi bepánikolunk: úristen világháború lesz! aztán szépen addig képzeljük míg valósággá válik, ha igaz ez a teremtő erőnk van dolog. akkor marha egyszerű minket irányítani, mert azt csináljuk amit hallunk, olvasunk elképzeljük a sok ökörséget, és már nyertek is a sötétek. "AZ ÖSSZEFOGÁS LENNE A LEGNAGYOBB ERŐNK ÉS KÉPTELENEK VAGYUNK RÁ" na ez nagyon jó dolog, de azt érzem nem sikerül ezen a bojgón valamilyen erő nem engedi ezt nekünk, ha lehetne már elkergettünk volna minden rossz lényt nem??? at se tudom hol áll a szívem most akkora információ áradat van!!! Ez már beteges helyzet, valakik nagyon hülyítenek bennünket magas szintről, a kristálytiszta lelkünk kell nekik??? Miért folyik itt a harc??? Ha itt vannak a jók a GF. akkor nem segítenek, mert ők nem segíthetnek, nekünk kell megoldani bla bla! Hol hogyan? Az elménkben? Kedves Magmondoe ha egymással vitázunk, mint az oviban, kié lesz a dömper, az oszd meg és uralkodj máris működik! Te fradis vagy én meg újpest verjük agyon egymást a meccs után nem ???!!! Látod milyen egyszerű! Játszanak velünk!:( Olivin33! Akkor a feleségem egy másik világban együtt lesz velem, mert nagyon passzolunk!:) Lehet még jobb csaj ott:):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos Brave Heart egyet is kell értenem a szavaiddal, hiszen igaz is minden, amit írsz. Mind a két oldalt manipulálják egyszerre.

      Az a legjobb szerintem, amit mindig próbálok erősíteni: TUDATOSSÁG növelése ! Ürítsük ki az elménket, tegyük bele a szívünkbe a dolgokat, az jelzi majd mi igaz, mi hamis... és onnan emeljük csak át a tudatos elménkbe.

      ÉS MINDIG AZT KELL TENNED, AMI IGAZ..., AMI A HELYES !
      Légy alaktalan, mint a víz! Felveszi az alakját bárminek, ahová töltik, egyszerre tud mindenné válni. Tud nyugodt maradni és képes elsöpörni mindent.
      Ahogy Bruce Le mondja: http://www.youtube.com/watch?v=nIX3p-1tOik

      Törlés
    2. Kedves Brave Heart!

      A GF-nek is megvan a feladata ebben a "rendszerben" és hidd el, Ők sokkal több mindent tesznek és fognak tenni, mint mi magunk.
      Egyébként értem, hová akarsz kilyukadni. Valóban csapdában vagyunk és ahogyan mondod, nem kellene elképzelnünk az adott eseményeket, mert nekik ez élelem. Olyan ez, mint egy szörnyű rémálom: látod és hallod az eseményeket történni, de ha nem jössz rá arra, hogy ez valójában csak egy színjáték, akkor csak jobban bepánikolsz és az események sodrásával haladsz egy kellemetlen helyzetbe. Viszont, ha az ember felismeri, hééé, ez csak egy színdarab és nekem nem kell elhinnem, sőt tehetek is ellene, már egy kicsit jobb a helyzet. A rémálmok is pont ugyanilyenek: ha nem jössz rá, te álmodsz, akkor csak félsz, rettegsz az adott helyzettől álmodban, de ha rájössz, hogy ez csak egy álom, már megváltozik minden és nem folytatódnak tovább a szörnyűségek. Biztos vagyok benne, hogy Te is hasonlóra/ugyanerre gondoltál. Azért hasonlítottam ehhez, ugyanis pár rossz álmomban rájöttem, hogy ez nem a valóság, s mikor ez tudatosult bennem, azonnal eltűnt minden negatív.

      Véleményem szerint nem a lelkünk kell nekik, pont az ellenkezője: minél kevesebben legyünk a Földön (ezt már biztosan tudod). A Sötét erők még mindig úgy gondolják, hogy majd meghódíthatják az egész Univerzumot, s majd uralkodhatnak benne, ehhez az kell (szerintem), hogy bolygókat foglaljanak el.
      Szintén ahogyan Te magad is mondod, nem veszekednünk kell egymással, hanem segíteni egymáson. Ha valaki még nem eléggé tájékozott, nem jelenti számára azt, mint sokan meg is írtátok ezeknek a személyeknek, hogy bántani, sértegetni kell a pozitív gondolkodású embereket. Tudom, mi hiába próbáljuk őket felvilágosítani, nem hajlandóak ebből a csapdából kikerülni. Ezért nem lehet hibáztatni őket. De ez csak egy vélemény, én csak segíteni próbálok az embereknek, ha hagyják. Ha nem, majd megtapasztalják mi az igazság és valóság, csak később.

      Üdv, Atlantis753

      Törlés
    3. ha a lélek nem is, de az agyatok feletti uralom mindenképpen kell, ez minden komoly birodalom első számú szabálya, nem csak most hanem mindig is az emberi történelemben

      Törlés
    4. Atlantis753! Tegnap a halálomat álmodtam! Nagyon élethű volt , keltem már fel álom közben, ahogy írod "ez csak egy álom, elegem van felkelek"... De mostanában nemtudom hogy valójában a sok napi infót álmodom meg, vagy ezek üzenetek számomra? Leírom ha nem zavar titeket érdekel a véleményetek hátha tanulunk valamit belőle: A házunk mögött lévő gyömölcsösbe mentem ki álmomban, egy kék éggel megáldott nyári napon, ahol egyszer csak mennydörgés nélküli villámok csapódtak a földbe, csak szimpla nagyfesz. elektromos áram hanggal, egészen be a földbe csapódtak, behúzódtam egy faházba, minek nem volt csak több egymás melletti ablaka, de közben az égre nézvén egy forgó spirál alakult ki, amikor nagyon erősen éreztem, nincs tovább bármerre bújok ennyi volt. Lehasaltam az ablak tövébe, de egy villám eltalált ami után egy pillanat alatt egy közösségben találtam magam török ülésben, elbeszélgetvén velük... Ez a Mátrix kicsinál:)

      Törlés
    5. Igen Brave hearth, vannak olyan álmok, melyek üzenetek számunkra, de az árnyékkormány negatív lényei is képesek rémálmokat produkálni. Engem ez a hüllőfaj múltkor megpróbált elrabolni álmomban. Azonnal védekeztem a szeretettel, mire kinevettek, én meg elfutottam. Egy hang, mely az égből jött, azt mondta menjek vissza, mert meg tudom csinálni, el tudom őket űzni. Összeszedtem minden bátorságomat, visszamentem, és a következőt mondtam nekik: "A kozmikus Fény és Szeretet erejével elűzlek titeket innen." Legnagyobb meglepetésemre az egész testemet egy erőteljes fehér fény vette körül, ők pedig elmentek, azonnal.
      Nem tudom mennyit tudsz az álmokról, mert ezek valójában nem álmok. Úgy tudom, hogy minden emberi lény utazik asztrálisan, amikor alszik, de tudattalanul (ezért is ritka a tudatos). Ilyenkor a lelkünket használjuk, mert a lélek soha nem felejt. A léleknek minden emléke megvan minden egyes életéből, akár a Földön élt, akár más bolygón.

      Törlés
    6. Üdv. Atlantis753!:) Olvastam az álomnak hitt asztrális utazásokról. Én csak akkor álmodok rosszat ha háton fekszek, erre mondják az energia vámpíros magyarázatot, amit te is említesz nem? Akkor úgylátom megtaláltam az egyik fénymunkás kollégát Atlantis!:) De van itt még egy pár kolléga rajtunk kívűl is!!:) Teljesen külön lehet választani őket a hozzászólalások hangsúlya, tartalma alapján. Örülök hogy TÁRSaloghatok veletek:) Találkozunk az ajtón túl:) De előtte még inkább a hozzászólásoknál egyenlőre.:)

      Törlés
  37. Buddha! Mégegyszer átolvastam hozzászólásod.
    Akkor itt marha nagy harc megy az elménkért, lelkünkért, a többi hír bármi legyen csak a részünkre elkészített elme lefoglaló rizsa nemde?
    Ez a Keshe technology meg fel tudna minket szabadítani a HAARP meg az összes elme, tudat, lélek, drog fogságából ha tiszta lenne a föld nem sugároznának minden féle elektromágneses szart az elménkbe, agyunkba. Akkor mi valójában éberkómában vagyunk valamilyen szinten!? Tuti hogy HAARPOZZÁK az agyunkat, nem a jégesőre fejleszették ki ezt a szart! Az hogy lefagyott a meggy a HAARP segítségével, az nekik semmi!!! Mostanában mindenki+ én is fáradt vagyok, álmos ez front nem???? HAARP front! ZiloaRD! Magmondoe még éretlen, mint egy kis DINNYE, ha Úriember lenne senkit nem sértegetne!! De őt még meg lehet osztani...Tuskó vagy!:)Te nem MAG vagy csa mondó-ka!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a haarpal lehet hogy valójában nem lehet nagyon befolyásolni az embereket, de az biztos hogy végeznek vele ilyen kísérleteket, mivel ezt olyan tudósok is megerősítik akik részesei ezeknek a projekteknek és akik egész életükben azzal foglalkoztak hogyan lehet hullámokkal az emberi agyat befolyásolni, ez ma már egy külön tudomány ág

      Törlés
    2. Igen, a HAARP nem elsősorban - de már most nyugodtan leírom - az időjárás, hanem az elménk és a tudatunk befolyásolására szolgál. A frekvenciájáróé és az ellene való védekezésről is fogok írni. Az egész Föld lakott (főleg civilizált) részére kiterjesztették már ezt olyan szinten, hogy úszó "HAARP szigetek" is vannak.
      Lesz egy cikk, /amit majd megint jól kiröhöghet minden szkeptikus/ és abban készülök megadni az összes Földön lévő ilyen bázis koordinátáját.
      Aki átadta, célzást tett rá..."ha az emberiség valamikor is tenni akarna valamit Ellenünk..., itt kellene kezdeni"....

      Törlés
    3. Afene! Buddha ezt súgta a női megérzésem, pedig hála istennek nem vagyok kislány:)Úgy érzem nagyon egy követ fújunk, annak ellenére hogy csak most kapcsolódok hozzá a "honlaphoz + hozzátok" :). Elég jól vagy tájékoztatva katonai szinten is, ha ismered a HAARP bázisokat a tengeren is, ez még nekem új :) Védekezés ólom sisak:) csak orra ne essetek!:) Buddha ha ilyen jól informált vagy más általam is látogatott oldalakat is működtetsz??? Nem vagy más honlapon "indián", vagy ismered a kutatókat...? :) Ne foglalkozz semmilyen ormányos, evilági növénnyel (gyökér), ahogy mondod érettlenek, nagyon alulról szagolják az ibolyát! :)

      Törlés
    4. Nem kifejezetten vagyok HAARP specialista. Nekem is új volt, mert eszembe nem jutott volna, hogy ott is vannak... Egyszerűen azért kaptam meg a koordniátákat, hogy lássam mennyire kiterjedt ez a dolog és az emberekre nagyon-nagyon ártalmas. A forrás hozzájuk tartozik, de azt a fajta pusztítást, amit terveznek többen is ellenzik, ezért mondjuk úgy, egy-egy lap kiesik a dossziéból, ami nekünk emberiségnek fontos lehet... Tudom, ezért sokan idiótának tartanak, de nem tudok minden kétkedő Egó-jának állandóan bizonygatni. Nem is kell. Nem mindenkinek szólnak bizonyos információk..,csak azoknak, akik megérettek, hogy eltegyék "későbbre"....

      Vegyük úgy, mint John Connor a T"-ben, ha így érthetőbb..., mert a SkyNet hamarosan életre kell....

      Törlés
  38. Félelem energia? Nofene... Tehát vagy faölelgetős new age vagy struccpolitika vagy félelem energia?

    Értem én, miről van szó, de gyerekes. Nagyon.

    Nem az lenne az egésznek a lényege, hogy az ember ismereteket szerezzen, amiket mérlegel, rendszerez, beépít, kiselejtez?

    Ez a meglátok egy árnyékot és utána félek a sötétben szó szerint kisgyerekes hozzáállás. És ha eltakarom a szemem, nem látom, akkor megszűnt létezni, mi? Nevetséges, mint az, aki autóbaleset után nem mer autóba ülni.

    És ez a hárp lehet a magyarázat arra, miért olyan legendásan hülye droidok az amcsik :)

    A magam részéről egyébként én határozott fejlődést tapasztalok az emberek hozzáállásában.

    VálaszTörlés
  39. Kedves Bankar! Én már öleltem fát nem rosz! Ültettem is nem egyet, és méheket is tartok annak ellenére hogy egy forint hasznot nem hoztak! De ha kimegyek hozzájuk a kis bogarakhoz, akik nyárom 3 HETET élnek azért hogy a lelküket kidolgozzák, nem neked embernek!!! Hanem a saját túlélésük miatt akkor megértenéd miért kell egy fát megölelni ha olyan kedved van! 2 autóbalesetem volt, és a védőanygyalom nem engedet utamra! :)

    VálaszTörlés
  40. valós gazdasági adatokat vizsgáló felmérés szerint a világ irányítása nagyjából háromezer család kezében van, de voltaképpen simán lehet ennek a pár ezer családnák van néhány vezető családja

    VálaszTörlés
  41. Nem azért hogy kötekedjek vagy ilyesmi de szeretnék pár dolgot megkérdezni és minden itt lévő tegye fel ezeket magában és válaszolja meg.
    -Kit érdekel hogy megtámadják Szíriát vagy Iránt?Befolyásolja ez a magyar állampolgárok mindennapjait?El kell menned ugyanúgy munkába fizetnek kell a dolgokat törődnöd kell a családoddal barátaiddal.Egyáltalán nem befolyásol itt Magyarországon semmit.Úgyanúgy fogtok élni ha az egész Közel-Kelet atommal lövi egymást akkor is.Miért?A válasz az hogy mert tizenezer kilométerekre vannak és nagyon nem befolyásolják az országunk mindennapjait ha ők ott szénné lövik egymást,vagy őket az Izraeliek vagy amerikaiak.Lessznek belőlük hírek hány ember,katona halt meg épp,na hát ilyen a háború.De őszintén kérdezzétek meg magatoktól hogy ki a nedves f*szt érdekel hogy esetleg megtámadják Szíriát vagy Iránt?Kit érdekel?!Ettől még itthon ugyanúgy fog működni minden,semmi nem fog változni.Irak,Afganisztán,Líbia,Egyiptom befolyásolta valakinek a mindennapi tevékenységét?Ugye hogy pont semmi értelme ezeken kattogni?Tudsz ellene tenni valamit hogy ne lőjék/támadják egymást?Nem.Akkor meg?Ezen az oldalon mindig arról van szó hogy KÜLFÖLDÖN jaj épp mi lessz/lehet/van.De mi itt élünk MAGYARORSZÁGON!Erről az országról,ahol életünk napi 24 óráját éljük, túl sok ilyen cikk még nemigen volt,pedig lehet többet hat ki az életünkre mint hogy megtámadják Iránt vagy Szíriát....Kit érdekel mi van külföldön?Itthoni dolgokkal foglalkozzatok ami titeket is közvetlenül érint mindennap.És nem kell spirituális duma köszi,hogy pont ezért tart ott a világ mert sokan igy látják és igy sose lessz jobb blabla ok?Gondoljátok végig ezeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az atommal az a baj hogy a dolgait a szél és egyéb folyamatok képesek elszállítani bárhova a földön, és lehet mi is kapunk a rákot és egyéb betegségeket okozó sugárzó részecskékből

      Törlés
    2. Sajnos ez nem így működik. Van tudomásod róla, hogy minden mindennel összefügg valamilyen szinten és évente többszázezren!!! települnek be kis országunkba, vezető pozíciókba abból a térségből, horgas orral? Szerinted, ha gáz lesz, ez a folyamat nem gyorsul fel?

      Törlés
    3. Találtam egy nagyon jó helyzetelemzést hazánk helyzetéről, megoldási javaslatokkal. Ajánlom szeretettel, különösen Takács Zoltánnak.

      Fapipa - 2012.07.18. 10:48:01
      Magyarország sorskérdései napjainkban
      http://hunnio.com/news.php?readmore=406

      Törlés
  42. Atyaúristen...
    Végül is a II. világháború sem érintette Magyarországot, nem igaz? Komolyan ennyire gyenge felfogású vagy, vagy csak játszod? Mert ha ez beindul, kapásból 8 ország benne lesz a buliban, a többit meg automatikusan magával fogja rántani. Az egész Európa és a világgazdaság kivéreztetésére megy, leesik már végre? Ember, itt a Világhatalomért folyik a harc, érted a szó jelentését, hogy VILÁG? Agyatokra ment már ez a nagy magyarkodás, komolyan mondom. Ringasd magad illúziókban, de a tény az, hogy ebből senki sem fog kimaradni.

    Ezek lennének a "felébredt" emberek?
    A te hasadról biztos, hogy zavartalanul eszik a forró kását Zoltán Takács. :)

    VálaszTörlés
  43. Kedves Barátaim! Javasolnám, hogy a továbbiakban a sértő szándékkal, minősítést tartalmazó, személyeskedő bejegyzéseket egyszerűen hagyjuk figyelmen kívül - ennyi önuralmunk biztosan van. :o)

    VálaszTörlés
  44. Valóban jobb volna ha bekerülne egy-két önellátásról,szabad energiáról-háztájon szóló cikk.Magyarhonban sok kis ökofalu csoportosulás van.Folyhatna arról az értekezés.
    Egyébként való igaz hogy írogattok itt szorgosan de semmi haszna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.asztralutazas.hu/index.php/kitekint/2012-roviditett-forgatokonyve.html
      Ehhez mit szóltok?

      Törlés
  45. "Egyébként való igaz hogy írogattok itt szorgosan de semmi haszna"
    Ezt csak te látod így, aki még mindig nem látja, hogy itt nem fizikai szinten lehet, és kell megoldani a jelen helyzetet.

    VálaszTörlés
  46. Jó ötlet ez az "ökofalus dolog" , de előtte felteszem a kérdést van földetek?
    Termeltek valamit? Idén, illetve tavaly is tavasszal merő véletlenül lefagyott (biztos nem a HAARP miatt:() a gyümölcstermés, most akinek csak a kertben volt 300 kila megy, idén 80 kila lett. Az akác mézszezon szempontjából, 10 kg/méhcsalád volt a plafon ez 30 kg/cs. kellene legyen legalább. Összegezve: ha megnézzük az utóbbi pár évet a mezőgazdaságban kistermelői szinten többe kerül a leves, mint a hús. Közben a felvásárlók játszanak a tonnákkal, millkókkal...

    ökofalu-s téma: Nagyon jó lenne, de ez a rafinált rendszer valahogy mindig visszakanyarodik a pénzhez, ha máshogy nem eladod az árút, mert permetszert gomba ellen nem tudsz termelni, a bio technológia meg elég komoly tudást+eszközöket... igényel.

    Én egy olyan dologban látok lehetőséget amiről itt is szó volt feljebb ez a Keshe manus találmánya, ez is csak úgy szabadíthat ki minket a pénz szorításából, ha egy nagyon fejlett, meggyőző erejű erő bonyolítja le az átmenetet. Olyan szinten irányítva vagyunk a piramis csúcsáról, hogy ha megfigyelitek mindenki csak javasol valamit (én is), de "semmit nem teszünk érte", hogy a mi kezünkben legyen a gyeplő. "István Tóth" véleményét osztom, itt már talán minden a fejünkben dőlhet el, ha a testünk csak egy ruha lelkünknek, nem nagy érték, könnyen cserélhető, itt a lélek a hangsúly az az érték a bábjátékosoknak, ha egy jó filmet néz az ember akkor is a lelkére hat nem igazán a testére nem?;)

    VálaszTörlés
  47. Aki elhiszi azt, hogy a világ rejtett vezető satanista háttérhatalma mindjárt a "megbeszélések" után közzéteszi az ott elhangzottakat, az végtelenül naív. Ez az egész írás egy óriási kamu. ettől függetlenül megtörténhetnek az itt leírt események, de ezt mindenféle rejtettkéz nélkül is tudni lehet annak, aki nyitott szemmel jár-kel a világban.

    VálaszTörlés
  48. Szerintem Téged csúnyán szívatnak Buddha.

    Előbb levetítik a szíriai filmet, aztán az iránit, és utána ha minden jól megy akkor vége ennek az egész színdarabnak, és mindenki a számára legmegfelelőbb ajtón távozhat.
    A valódi ébredés nem az egyik álomból egy másik rémálomba visz...

    Tetszett Ikely köröm-húgy-bőrdarab példája. Mostanában elszoktam mondani annak, aki megérett rá, hogy - miközben a karját csipkedem - ez nem te vagy! :)

    VálaszTörlés
  49. :o) Csak lepereg a film és nem marad újabb vetítenivaló, kilépünk a moziból.

    VálaszTörlés
  50. Teljes mértékben hiszek abban, hogy a politikusok és bizonyos üzletemberek célja az, hogy az emberiség felett uralkodjanak, de ez az SBG Buddha bizonyosan orvosi segítségre szorul! Aki személyesen is ismeri, az kérem az ő érdekében értesítse az illetékeseket. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az aggódást, jól vagyok, minden rendben. Nyugodtan hagyd figyelmen kívül és nem kell izgulnod azon, hogy az infó honnan van és azon sem, hogy igaz-e. A bizonyítékokat én kaptam meg, a történteket leközöltem, mindenki azt kezd vele, amit akar. Ez egy személyes blog, általában ahonnan fordítok vagy összegyűjtöm a dolgokat a forrás mindig ott van, a saját gondolatokat nyilván leszámítva, de nincs rá módom, hogy a bennfentes információk részleteit kiszivárogtassam...

      Törlés
    2. Ne legyél már ilyen naiv. Nagyon nagyon nevetséges amit írsz. Vagyis pontosabban amit leközöltél. Ez esetleg dezinformáció. A világ vezetői szerinted random fórumozókra bízzák a döntést egy ilyen ügyben? :D

      Törlés
  51. Most végig olvasva a hozzászólásokat....itt nagyon nagyon sokan szorulnak orvosi segítségre. Persze az egotoktól ezt úgy sem látjátok, mert eltorzult a valóságképetek, és számotokra tényleg az a valóság amiről itt beszéltek, de ettől független nagyon beteges dolgokat írtok itt le. Több száz ezer zsidó érkezik évente és hasonlók...Borzasztó, hogy az emberi elme ilyen védtelen maga ellen.

    VálaszTörlés
  52. ..és hol az ember, aki megérti és átérzi a Teremtő igazi hatalmát és mértéktelenségét?
    Elméjével és viszonyítás nélküli érzékelő képességével..
    / mindenesetre ölelem /

    Akad itt jó orvosi segítség is :)
    http://germangyogytudomany.hu/

    VálaszTörlés
  53. http://index.hu/kulfold/2012/07/22/washington_aszad_megdontesere_torekszik/
    Örüljetek kivételesen úgy látszik igaz a 13 család döntése dolog.

    VálaszTörlés
  54. Elolvastam .. engedjétek meg hogy elmondjam hogy mi ez a szöveg. Ezt Luciferánus New Age-es szó szerint "megszállott személy" mondta tollba, mind a kérdező, mind rejtett kéz egy. Az egész olyan mintha a Sátánista David Wicock és a héber Plejádiak írták volna, amolyan Illuminátus toborzó szövegnek. Az már csak hab a tortán hogy az emberáldozatokat bemutató Maják a minta nép, akivel próbálják levezetni "a valóságot" ... Nyitott elmével olvassam azt hogy Jahve Jahve, Jahve meg aratás, meg Lucifer a jó fijú?! ugyan.. ott kezdett érdekes lenni, mikor én magam is azon kezdtem gondolkodni hogy "hé... végül is ez a Lucifer nem is rosz.. csak olyan sajátos... :)
    És az ember áldozatok, a pedofilia, a rengeteg háború és szenvedés, meg a csecsemő gyilkosságok, a zsidó Lilith (kannibál) kultusz?! Persze az is szükséges hogy magasabb dimenzióba kerülhessünk.. Emberek. Egy Isten van, és a Szeretet az egyetlen út. A többi csak halandzsa
    Ez fekete mágia.. annyira hiteles, mint a kígyó a paradicsomban. A Lelketek mélyén ti is tudjátok. 2012? Nubiru?
    Legyetek észnél és ne higyjetek a hamis prófétáknak!!

    VálaszTörlés
  55. Drága testvéreim!

    Minden New Age-es, agykontroll-os, illuminátus és szabadkőműves testvéremnek... mindenkinek, aki úgy gondolja, hogy Isten egy ERŐ, mely az univerzumot áthatja. Mindenkinek aki úgy gondolja, hogy a megvilágosodás felé vezető út, saját belső fejlődése útján következik be... Mindenkinek aki szerint a Zeitgeist a megváltás korunk problémáira...
    Kérem (nem erőltetem), hanem kérem, hogy nézze meg ezt a filmet.. Ha igaz amit állítottok és nem egy utópikus dogmában hisztek, akkor nem zárkóztok el egy tőletek különböző véleménytől. Meghallgatjátok az érvem, ami ez a film. Ha ezután is úgy gondolja bármelyikőtök, hogy tévedek, ígérem, őszintén bocsánatot kérek. Azért, mert biztosan tudom hogy tév úton jártok. Azért, mert én is sokáig azon az úton jártam. De már tudom az igazságot.
    Szeretném ha ti is felébrednétek. A ti döntésetek.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

    VálaszTörlés