2012. július 18., szerda

ALBERT PIKE három világháborúja 1871-től és a jelen eseményei


A jelen eseményeinek megértéséhez mindig érdemes kutakodni a múltban és olyan helyeken, amiket nem "ők" adnak kész válaszként, hanem mélyebbre ásva, gondolkodva megtalálhat bárki.
Ezek nagyon gyakran már szóba kerülnek, főleg a jelenleg is zajló események kapcsán : mi felé tereli a világot a piramis csúcsa. De nincsenek mellé téve a tények, szemelvények.... Most viszont itt lesz egyben. 

1. PONT : ALBERT PIKE
1859 és 1871 között ő dolgozta ki a jövőben kirobbantandó három világháború katonai stratégiáját, amelyre három forradalommal párhuzamosan kerülne sor, és amely világháborúk végül is lehetővé tennék, hogy a 20. század végére az Illuminatusok elérjék céljukat, a világ feletti hegemónia megszerzését és a világ egy központból történő irányításának a létrehozását. Természetesen 33.szintű szabadkőműves volt, a Skót Rítushoz tartozott. (még rengeteg minden olvasható itt)

Albert Pike saját megfogalmazása abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között:
! ! !                     ! ! !                     ! ! !                     ! ! !
„A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát.  A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve.”

Az I. VILÁGHÁBORÚ
Az első világháborút azért kell megszervezni, hogy az illuminátusok megdöntsék a Romanov dinasztia hatalmát Oroszországban és ebben az országban kipróbálják a hatalom monopolizálásának egy új rendszerét, az ateista kommunizmust. Egy ilyen háborúhoz szükséges volt konfliktus kirobbantására a brit és a német birodalom között.

A háború után megszilárdult kommunista rendszer aztán felhasználható további kormányok megdöntésére és az illuminátus hegemónia kibővítésére.


A II. VILÁGHÁBORÚ
A második világháború kirobbantásához a fasizmus és a politikai cionizmus ellentéteit kell kihasználni. Ennek a háborúnak meg kell semmisítenie a fasizmust, illetve a nácizmust és el kell vezetnie Izrael állam létesítéséhez Palesztinában. A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmust meg kell erősíteni, hogy alkalmas legyen a világ sakkban tartására.

A III. VILÁGHÁBORÚ
A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust.
A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.

1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására.



Ezek után mindenkinek javaslom, gondolkodjon el, hol tartunk éppen, mert még nem késő ! Történelem órákon mindig szóba került emlékszem, hogy "de miért nem tettek az emberek ez ellen semmit..., hogy meg tudják akadályozni, vagy ezeket az embereket megállítani ?"  Nekünk olyan helyzeti előnyünk van, amilyen soha nem volt : a tudásunk másodpercek alatt ezrekhez jut el ! Ezért naponta ugrik a világ lépcsőfokokat és Ébred rá az igazi valóságra. Hál'istennek százával találkozom naponta én is "veletek"... 

2. VÉGSŐ CÉLJAIK: ALBERT PIKE ÉS A JELEN ESEMÉNYEI
Hasonlítsd össze a céljaikat és a világpolitikát ! Minden ott van...
És a végső célt mindenki ismeri: a Georgia-i Tanúkövek (Georgia Guidestones) falaiban kőbe vésve nyolc nyelven (
Angol, Spanyol, Swahili*, Hindu, Heber, Arab, Kinai, Orosz  ) állították fel 1980-ban az Elbert County domb tetején.
New World Order Stonehenge-nek is nevezik érthető okokból.


Tartsd az emberiség létszámát 500millió fő alatt 

Drasztikus népességcsökkenés okozása egy 3.világháború kirobbantásával, aminek az iszlám és a kereszténység között kell létrejönnie mégpedig oly módon, hogy a fennmaradt emberiség egyszer s mindenkorra felhagyjon a nemzet és vallás eszméjével, hiszen ezek mind gátolják az eredeti terv megvalósítását.....

 (a harmadik a család intézményének felszámolása a jövőben, de ennek bomlasztása már elég jól halad a nők munkába hajtásával, amit a feminizmussal indítottak el, majd a szingli életmóddal népszerűsítenek jelenleg, és az egyneműek házasságával szüntetik meg annak szentségét... de ez messzire visz, nem is megyek bele...  A gyerekek kiszakítása a családból, 6-24 éves korukig az ún. közoktatás rendszerébe küldésével, ahol  azt a tudást kaphatják csak meg, amit a rendszer megenged....)

Szóval ez az Ő tervük, ahogy Albert Pike leírta....

Figyeljétek a híreket !!!  A napokban egyre több keresztények és a kereszténység ellen elkövetett támadás lesz a világ minden pontján. Ezek nem véletlenszerűek...persze a híradók nem kapcsolják össze - de ez is része a tervnek, amit a háttérből irányítanak. 


Az iszlám világot fogják "ráugrasztani" a keresztény világra. Az iszlám fundamentalizmus felpiszkálása van éppen folyamatban.... Legalábbis a "hárombetűs szervezet" nagyon dolgozik rajta..... Mondom, a hírekben pár héten belül sorozatos lesz... Szíria és Irán megtámadása pedig a végső löketet adhatja meg....
(Szombaton döntött a 13 család, de szándékosan nem írtam még le a fejleményeket, mert naponta jönnek hozzá információk még ... Szíria megtámadása teljes egyetértésben eldöntetett ....Hamarosan felteszem mi történt azóta)

Keresztény templomokat fognak megtámadni, keresztény embereket lefejezni, főleg ha még előtte netán muzulmánról keresztelkedtek át. Közel-Kelet, Észak-Afrika-Szudán-Dél-Afrika - Indonézia. Ezeken a helyeken nagyon valószínű...


És hogy milyen drasztikus változásra készült Albert Pike ezután, ezt is tudjuk már azóta:

A maradék emberiség számára olyan világkormány bevezetése, ahol "A végső terv" a transzhumanista, futurisztikus állam, mely az eugenika elvein alapszik (ezt a II. világháborúban már megpróbálták, de akkor nem sikerült nekik) Charles Darwin, Huxley ennek az alapjait teremtették meg....
A filmekben már megmutatták ez hogy fog kinézni...."Lightos verziójára" pedig már ízelítőt láthattok az USA-ban (totális kontroll, szabadságjogok eltörölve, média ontja a szemetet, drónok repkednek a kertekben pl. újságírók, ellenállók után nyomozva....)


Szóval.... KÉPEZZÉTEK MAGATOKAT ! TÁJÉKOZÓDJATOK ! ÉBREDJETEK ! 


Mert a jövő itt van a nyakunkon....

Segíthet a megértésben : 
Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

62 megjegyzés:

  1. Az Albert Pike "irasa" fake, a konyve nem mesel ilyesmirol(eleg nehez olvasni). Senki sem irta meg elore hogy mikor es kik kozott lesz vilaghaboru...
    Inkabb ezt szeretem :D
    "There is nothing of the three world war plan in this letter, and nothing especially prophetic, it simply describes a Freemasonry plan to overthrow all religions."

    Utana Carl irta hogy azt se tudja hogy mirol ir:
    "However, Carr's later book, Satan, Prince of This World (written in 1959), includes the following footnote: "The Keeper of manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library"
    Good luck.
    Forras:
    http://en.wikipedia.org/wiki/William_Guy_Carr

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "More recently, the British Museum confirmed in writing to researcher Michael Haupt[21] that such a document has never been in their possession. Pierre-André Taguieff states that Carr gave an ultimate and synthetic account[clarification needed] of this "legend" that links together the Illuminati, Mazzini and Pike in a satanic plot for world domination."

      Törlés
    2. Persze, olyan ez mint a Cion bölcseinek jegyzõkönyve, hamisítvány, csak éppen a benne foglaltak a legapróbb részletekig valósággá válnak.

      Törlés
    3. én valami olyasmivel tudnám ezt magyarázni, hogy az olasz Mazzininek küldött levél "titkos" volt, ugyanis mégis a világ hatalmának átvételéről volt benne szó és nem akarták, hogy más kezébe kerüljön...ezt a gondolatmenetet követve lehet, hogy szándékosan nem írta meg könyvében...

      viszont ez a levél létezik..ha tényleg érdekel, van rá módod, pénzed lehetőséged akkor kutass utána, hogy az a levél mióta pihen a British múzeumban...akárki akármit mond, és akárkitől is van az az iromány elég félelmetes...ők a világot mozgatják meg úgy, ahogyan te az írószereket az asztalodon...

      Törlés
    4. A Pike levél... :)


      A „PIKE-LEVÉL” LIX. évfolyam, 4. szám, 2015. január 23.
      Betűméret növelése Betűméret csökkentése nyomtatható verzió hír küldése
      Bookmark and Share


      Hát végre feltűnt nálunk is (többéves felróható késéssel) a hírhedt Pike-levél, amely netán „leváltja” a már csak kevesekre ható „Cion bölcseit”. S hol máshol bukkant volna fel, legalábbis a nagy nyilvánosság előtt, mint a jobboldali tévé összeesküvések népszerűsítésében utolérhetetlen műsorában. Melynek majdnem díjas vezetője előbb előadta a tőle várt módon, kik is (no, kik?) állnak a párizsi terrorista merénylet mögött, majd felmutatta Albert Pike amerikai polgárháborús tábornok képét, aki fő szabadkőművesként 1871-ben a hasonszőrű itáliai Mazzinihez írott levelében megjósolt három világháborút, persze a gonosz háttérhatalom mindenkit – elébb a nemzetállamokat, majd a másodikban a fasisztákat és a kommunistákat, végül a cionizmust az iszlámmal – szembefordító ördögi terve szerint. E levelet a British Museum őrzi, hitelesítette rajongóinak a műsorvezető.

      Ellentétben a cári Ohrana által készített „Cion bölcseinek jegyzőkönyve” tákolmánnyal, az interneten pár éve terjedő Pike-levél hamisítvány voltát hamarabb kimutatták. Kezdve a brit múzeummal, amely tudatta, hogy nincs és soha nem is volt ilyen „dokumentuma”. De hogyan is lehetett volna, amikor a XIX. századi „szerző” szavait valójában egy brit tengerésztisztből lett összeesküvés-teoretikus, az 1959-ben meghalt William Guy Carr „tolmácsolta”, aki egy huszadik században élő chilei érsek, Rodriguez könyvére támaszkodott. E frissebb szerzőség rögvest meg is magyarázza az 1871-es fantasztikus előrelátást: ugyan honnan vette Pike, hogy Oroszországban jut hatalomra a kommunizmus (leginkább Marx ágált volna ez ellen), hiszen csak a század végén bontakozott ki az ottani munkásmozgalom. S hát micsoda megsejtés félszázaddal Mussolini előtt fasizmust emlegetni, de az 1890-ben kreált cionizmus szó említése sem kutya. S ez még semmi: Rodriguez attól a Leo Taxil írói néven mind a katolikus egyházat, mind a szabadkőműveseket kigúnyoló francia szerzőtől tudott a Pike-levélről, aki azt kitalálta és egy – szintén általa kreált – kiugrott szabadkőműves nőtől „tudta meg”. S a hölgy elővezetésére sürgetett Taxil az 1890-es években egy párizsi közönség előtt bevallotta, hogy nagy csalás volt az egész, mert jól keresett a korban kapós szabadkőműves-sztorikkal, amelyeket mind vadabbra írt, s mulatott a hiszékenyeken.

      (szaniszmén)a szerző további cikkei

      Törlés



    5. Az ostobaság korlátlan az emlegetett Cion Bölcsei ha már itt tartunk még mindig, melyet a cári titkosrendőrség az Ochrana megrendelésére készült, de a szerző lusta volt és számított az olvasói műveletlenségére _ jól számított_ hogy nem fognak rájönni honnan koppintotta..?

      A szöveg mintájaként egy pamflet szolgált Dialogue aux enfers entre Machiavel et Montesquieu (Alvilági párbeszédek Machiavelli és Montesquieu között), mely a francia Maurice Joly írása, (1864-ban név nélkül jelent meg Genfben).[10] Ebben a fiktív párbeszédben Machiavelli és Montesquieu nem juttat a zsidóknak semmilyen szerepet, hanem sokkal inkább III. Napóleon francia császárt támadja Machiavelli alakján keresztül. Joly forrásaként e párbeszédek megírásához Eugène Sue, francia szerző Les Mystères du Peuple (1856) című munkája szolgált - mint azt Umberto Eco a Jegyzőkönyvek vizsgálatával kimutatta.
      A Jegyzőkönyvek megformálásában szerepet játszott Hermann Goedsche német postahivatalnok és író szenzációt keltő regénye a Biarritz (1868) is. A regény beszámol egy a prágai temetőben tartott gyűlésről, ahol a világ meghódításának terve fejlődését beszélik meg Izrael 12 törzsének képviselői.
      Ez a jelenet később, 1876-ban úra megjelenik egy orosz irományban, amely a Goedsche által leírt fiktív történetet most már valóságosként állítja be. Egy évvel még később ezek a beszédek felbukkantak Németországban, Franciaországban és Ausztriában. Egyes esetekben a beszédeket egyetlen személyhez rendelték hozzá és „A rabbi beszédei“ címmel adták ki.
      1881-ben a Le Contemporain jobboldali katolikus újság Franciaországban leközölte a történetet valamelyest megváltoztatott formában, a 12 beszédet egyetlen egésszé átszerkesztve. A Le Contemporain közölte még, a híradás "Sir John Readcliff" angol diplomata hamarosan megjelenő könyvéből való; ez a név azonban Goedsche írói álneve volt.
      A Jegyzőkönyvek szerzője és hamisítója pontosan máig sem ismert. Több szakértő gyanítja, hogy ő az Ohrana , a cári titkosrendőrség köreiben keresendő. Pjotr Ivanovics Racskovszkij (1853-1910), a a külföldi kérdésekkel foglalkozó párizsi részleg vezetője és asszisztense Matvej Golovinszki (1865-1920) állnak különös gyanú alatt, mint a Jegyzőkönyvek megírói, akik ezzel kívánták II. Miklós orosz cárt meggyőzni a liberalizmus káros voltáról.
      A kutatások mindenesetre inkább több szerzőt valószínűsítenek. Cesare G. De Michelis olasz irodalomtudós rekonstruálta a különféle orosz változatok alapján az eredeti szöveget. Ebből kitűnik, hogy több szerző munkája a "Jegyzőkönyvek".


      Aki nem hiszi olvassa el párhuzamosan a jegyzőkönyvvel a Machiavel et Montesquieu (Alvilági párbeszédek Machiavelli és Montesquieu között-et ) A megyei könyvtárakban általában megtalálható.. :) Utána lehet róla vitatkozni. A Luzsénszky Alfonz ( Rohlingtól lenyúlt) Talmud
      hamisítvány sem került még ide a tiszaeszlári rémmeséről sem esett szó... :)

      Törlés
    6. Gabriella
      Megható, az izzadságszagú igyekezet, a megbízók felé,hogy hitelteleníteni próbálja, kreált és csúsztatásokkal vegyített,szakértőknek beállított soknevű entitásoktól idézett, erősen kétséges vélemény-citátumokkal próbálja bizonyítani a bizonyíthatatlant. Ugyanis a tények,bosszantóan makacs dolgoknak tudnak bizonyulni. A tények ugyanis úgy néznek ki, hogy immáron 130-140-éves távlatból szemlélve a dolgokat, pontról pontra, eseményről eseményre beteljesednek, megvalósulnak az abban foglaltak. A cáfolatként idézni megkísérelt íráshalmazt, már jól ismerjük korábban másoktól, ugyanis az első sokk után bőven volt idejük felépíteni az ellen-teóriát , (hamis bizonyítékokat gyártani, és azt mintegy véletlenül megtalálni itt, meg amott) a legapróbb részletekig kimódolták,olyanok akiknek rendkívül kellemetlen volt a szem nyitogató bizonyítékok napvilágra kerülése. Ami számomra elfogadhatatlan, az a sajátos, az Ön köreire szignifikánsan jellemző gőg, és lenézése az egyszerű embereknek, amellyel evidenciaként, kinyilatkoztatásként, oktat ki mindenkit,aki esetleg szeret kicsit "tévelyegni" talán más álláspontokat, véleményeket is meghallgatni,elemezni. Nos motivációját ismerem,feladatot hajt végre; zavart kelteni, dezinformálni, elbizonytalanítani az embereket, és lehetőleg elvenni a kedvüket a ragyogóan kitalált, és önmagában is degradáló, negatívan minősítő, "összeesküvés elméletektől." A módszer kissé már elavult, talán sokaknak már eléggé átlátszó, így remélem nem jár sikerrel! PIKE ALBERT

      Törlés
    7. Gabriella
      Megható, az izzadságszagú igyekezet, a megbízók felé,hogy hitelteleníteni próbálja, kreált és csúsztatásokkal vegyített,szakértőknek beállított soknevű entitásoktól idézett, erősen kétséges vélemény-citátumokkal próbálja bizonyítani a bizonyíthatatlant. Ugyanis a tények,bosszantóan makacs dolgoknak tudnak bizonyulni. A tények ugyanis úgy néznek ki, hogy immáron 130-140-éves távlatból szemlélve a dolgokat, pontról pontra, eseményről eseményre beteljesednek, megvalósulnak az abban foglaltak. A cáfolatként idézni megkísérelt íráshalmazt, már jól ismerjük korábban másoktól, ugyanis az első sokk után bőven volt idejük felépíteni az ellen-teóriát , (hamis bizonyítékokat gyártani, és azt mintegy véletlenül megtalálni itt, meg amott) a legapróbb részletekig kimódolták,olyanok akiknek rendkívül kellemetlen volt a szem nyitogató bizonyítékok napvilágra kerülése. Ami számomra elfogadhatatlan, az a sajátos, az Ön köreire szignifikánsan jellemző gőg, és lenézése az egyszerű embereknek, amellyel evidenciaként, kinyilatkoztatásként, oktat ki mindenkit,aki esetleg szeret kicsit "tévelyegni" talán más álláspontokat, véleményeket is meghallgatni,elemezni. Nos motivációját ismerem,feladatot hajt végre; zavart kelteni, dezinformálni, elbizonytalanítani az embereket, és lehetőleg elvenni a kedvüket a ragyogóan kitalált, és önmagában is degradáló, negatívan minősítő, "összeesküvés elméletektől." A módszer kissé már elavult, talán sokaknak már eléggé átlátszó, így remélem nem jár sikerrel! PIKE ALBERT

      Törlés
  2. Az előző bejegyzéshez !

    KlubRádió, 2012. július 18., 7:10.
    Beszélgetés az ANTSZ járványügyi főorvosával, a védőoltásokkal kapcsolatban !
    Szerinte a közegészség érdekében az alapvető polgári jogok is korlátozhatóak.
    Továbbá a védőoltásokkal szembeni európai és azon belül a magyarországi "fegyelmezetlenséget" nem tartja helyénvalónak.

    Vagyis, megkezdődött a beültetés !
    Hogy majd ne lepődjünk meg, ha kötelezővé teszik az oltásokat !

    AKI NEM VESZI KOMOLYAN EZEKET A DOLGOKAT, PEDIG OTT VAN A SZEME ELŐTT, AZ MAJD VESSEN MAGÁRA.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az utolsó sort azoknak írtam, akik röhejesnek tartják az ilyen oldalakat !

      Törlés
    2. Sajnálom a gyermekeidet, ha komolyan gondolod az itt leírtakat..Generációk nőttek fel a védőoltások bevezetése óta lásd a Sabin cseppeket amely következtében megszűnt a járványos gyermekbénulás. A BCG oltások megszüntették_ a tehenek TBC-s szűrésével egyidejűleg_ az évszázadokig a szegénység, alultápláltság miatt sújtó tüdőbaj a Morbus hungaricus = magyar betegség, magyar kór. Mostanában a szaniszlóf...erink és hasonló zsnik következtében az alulképzettek képesek ekkora baromságot benyalni.. Reménykedhetem, hogy nem vagy gyermekorvos ?

      Törlés
  3. Érdekes dolgokat írsz kedves SGB,kívánom,hogy folytasd tovább.
    Felmerül bennem egy pár kérdés:
    1.Ha valóban létezik egy ilyen terv,akkor miért nem csinálták meg sokkal hamarabb?A II. világháborúban mindent el tudtak volna rendezni,miért nem tették?
    2.Mire vár az Elit,amikor réges-régen a kezükben van minden fegyver?
    3.Az elit jelszava a pénz-pénz-pénz,tehát pofonegyszerű a megoldás.Ha nem használná senki a bankokat,nem járna be vásárolni semmilyen multihoz,nem tankolná egy ideig az autóját,nem pletykálna mobilján,nem vásárolna "márkás" ruhákat,nem ülne be a 3D-s hollywood-i szuperprodukciókra,stb.....hanem mindenki otthon maradna 2 hétig,és a családjával,barátaival foglalkozna,azt hiszem a rendszernek vége is lenne,és kezdődhetne valami új.De szerintem elenyésző,azoknak a száma akik valóban szeretnék ezt,illetve képesek lennének tenni az ügy érdekében.Amíg nem tudjuk magunkat függetleníteni ezektől a dolgoktól,addig ábrándozhatunk egy jobb világról,illetve érezhetjük azt,hogy "felébredtünk"--csak annyi a baj,hogy sajnos még nem keltünk fel--
    4.Szerintetek a világ hány százaléka lenne képes erre az igazából jelentéktelen önmegtartóztatásra?Nem akarok tippelni,de szerintem az 5%-t alig éri el.
    5.Milyen más megoldást látsz-láttok az Elit megfékezésére?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy én látom a dolgokat:
      1-2: A világ amiben élünk dialektikus. Tehát a pozitív és a negatív erők egyensúlyán létezik. A terv, hogy meg kell ölni több millió embert, ugye eléggé negatív lecsengésű, tehát egyszerűen nem lehet csak úgy pif-puf kivitelezni, mert a pozitív energiák ezt a nagymértékű kibillenést akadályozzák. Ha sikerül is egyszer elérniük, az sem lesz örökkévaló, mert ismét ki fog egyensúlyozódni.
      3-4-5: Szerintem az igazi megoldás csak spirituális lehet. Viszont mindenkinek saját magának kell megtalálni az utat erre a megoldásra, hogy ki tudjon szabadulni ebből az ördögi körforgásból.

      Törlés
    2. Tényleg érdekesek ezek a kérdések, kiváncsi vagyok én is:)
      A magam dolgait nézve, bizonyos dolgoktól azért nem lehet elszakadni, akár egy napra sem, mert annyira függővé tették, fizikálisan és szellemileg, az embert, hogy nem tud elszakadni.szerintem:)

      Törlés
    3. Borzalmas lehet ilyen elmebajos teóriákat komolyan véve élni... :(

      Törlés
  4. Heavy Pig: "...Hogy majd ne lepődjünk meg, ha kötelezővé teszik az oltásokat !"

    Mit tudsz tenni ellene?
    (Általánosban is kaptam oltást, nem kérdezték meg hogy akarod-e.)

    Számtalan kötelező dolgot vernek ránk nap mint nap, mégis csináljuk. Feljövünk ide, jól megbeszéljük hogy "minken aztán nem fognak átverni", aztán minden megy szépen tovább.

    Az ÉBREDÉS, ha csupán annyiból áll hogy tudom hogy mit tesznek velem, de ellene nem sokat tudok tenni... az nem ÉBREDÉS, csupán tájékozottság.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az ÉBREDÉS, ha csupán annyiból áll hogy tudom hogy mit tesznek velem, de ellene nem sokat tudok tenni... az nem ÉBREDÉS, csupán tájékozottság."

      jaja! én is pont ezen akadtam fent.

      "Szóval.... KÉPEZZÉTEK MAGATOKAT ! TÁJÉKOZÓDJATOK ! ÉBREDJETEK ! Mert a jövő itt van a nyakunkon...."

      jól van, de engem nem az érdekel, hogy én verhetem a mellem, hogy előre megmondtam. azt mondja meg végre valaki, hogy hogyan lehet ellene védekezni, harcolni.

      Törlés
    2. Hali!

      Szerintem ilyen kevesen nincs túl sok beleszólásunk a történésekbe, ezért lenne fontos, hogy minél több ember tájékozott legyen és tudja hogy mi történik a világban. És akkor talán szervezetten fel lehetne lépni ellenük. De amíg paranoiásnak és elmebetegnek tartják azokat az embereket akik erről beszélnek, addig nincs értelme semmilyen harcnak. A védekezés már egyszerűbb. Halmozz fel víz és élelmiszer készleteket, gyógyszereket, elsősegély csomagot és mindent amire szükséged lehet, ha tényleg el kezdődik valami.

      Üdv,
      hunzol

      Törlés
    3. Kedves Ikley!

      Igazat adok neked, hogy ez így még kevés. Viszont szerintem az első lépésnek nem rossz a tájékozottság, ha tudom, hol akarnak megfogni.

      Hogy tovább görgessem a gondolatot: Ha tudom, hogy be akarnak oltani és az nem jó, akkor már tisztában vagyok azzal, hogy mivel állok szembe és tudok engedetlen lenni a rendszerrel szemben. Megtagadni az engedelmességet. Persze tudom, a kényszerítés ez után is jöhet még drasztikusabban, viszont nem fogom önként a nyaktiló alá tenni a fejem. Ha értesz. Nem önként és dalolva megyek, - mint vágó juh -, abba az utcába, amiről tudom hova vezet. Ezt az örömöt nem adom meg a hatalmasoknak, és ehhez kell a tájékozottság, mert ha nem tudnám, hogy mivel állok szembe, mert átvertek, akkor még ez a lehetőségem sincs meg. Érted? (hozhatnám itt példaként a zsidókat, akiket mikor deportáltak, még nem tudták hova viszik őket, ha tudták volna, biztos nagyobb ellenállás lett volna)

      Szóval értelme azért van a tájékozottságnak, mint kezdeti lépés.

      És ha már itt tartunk, nem tudom ismered-e, olvastad-e. Van a Bibliában egy olyan könyv, hogy Dániel könyve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hittől, hovatartozástól függetlenül. (ez most nem térítés) Elmondom miért. Ha azt a részét nem is vesszük figyelembe, hogy Isten közbeavatkozott Dánielék esetében, csak pusztán abból a szempontból olvasod, hogy volt egy rendszer, amiben ezek az emberek idegenek voltak, és saját kultúrájuk, saját hitük, törvényük volt, aminek követelményei szemben álltak a babiloni rendszerrel és hatalommal. Nos, ezek az emberek a rendszerben magas hivatalt töltöttek be, tehát engedelmességgel tartoztak a feletteseiknek. Mindezt meg is tették, mindaddig a pontig, amíg ez nem ütközött a saját hitükkel, törvényükkel (pl. amikor állóképet kellett volna imádni, vagy olyan ételeket enni, amit nekik nem szabad) Mindezekben az esetekben, amikor olyanra kényszerítették őket, ami nem helyes MEGTAGADTÁK az engedelmességet. Csak abban, amiről tudták, hogy gonosz. Másban nem. Persze, kérdezhetnénk mire mentek vele, merthát ha nincs Isten akkor bizony meg is haltak volna:

      Nos, szerintem itt kezdődik a szabadság, ha NEM uralkodhatnak felettem mindenben!!! És ez a szabadság, szabad emberként való fellépés sohasem tetszett a hatalmasoknak. Mert hát a céljuk az, hogy mindenben uraljanak, odáig elvíve a dolgot, hogy ember létükre istenkét hódoljunk nekik. Ezt egy szabad ember soha nem fogja megtenni. Sohasem fog hódolni egy hozzá hasonló porból lévő embernek, vagy az általa felállított szobornak (rendszernek).

      A bőrömön kívül mást nem vehetnek el!!!! És ez a lényeg! Mert ők többet akarnak! Azt akarják, hogy mindenben uralkodjanak rajtad! Mindenben! Mintha eladnád a lelked, ez a céljuk. Add el nekik teljesen megad! Ezt akarják. Ez az, amit már nem szabad engedni, itt van az a pont, ahol engedetlennek kell lenni és a Dánielék ezt tették. Életükkel sem törődtek, ha ez kell, hát vegyék el, több is veszett már! (és egyszer úgyis meghalunk)

      Erre a részre gondoltam:

      ""[Nabukodonozor mondja:] Ha tehát készek vagytok: mihelyt halljátok a kürtnek, sípnak, cziterának, hárfának, lantnak, dudának és mindenféle hangszernek szavát, leboruljatok és imádjátok az állóképet, a melyet én csináltattam. De ha nem imádjátok, tüstént bevettettek az égő, tüzes kemenczébe; és kicsoda az az Isten, a ki kiszabadítson titeket az én kezeimből? Felelének Sidrák, Misák és Abednégó, és mondának a királynak: Oh Nabukodonozor! Nem szükség erre felelnünk néked. Ímé, a mi Istenünk, a kit mi szolgálunk, ki tud minket szabadítani az égő, tüzes kemenczéből, és a te kezedből is, oh király, kiszabadít minket. DE HA NEM TENNÉ IS, legyen tudtodra, oh király, hogy mi a te isteneidnek NEM szolgálunk, és az arany állóképet, a melyet felállíttatál, nem imádjuk. Akkor Nabukodonozor eltelt haraggal, és az ő orczájának színe elváltozék Sidrák, Misák és Abednégó ellen; azért szóla, és meghagyá, hogy fűtsék be a kemenczét hétszerte inkább, mint szokták vala befűteni.""

      folytatom...

      Törlés
    4. Érted. Ha tudom, hogy mi a helyzet, nem kell engedelmeskednem. Ha szabad vagyok, meg is teszem. A bőrömön, életemen kívül mást nem tudnak elvenni. Nem tudják elvenni a szabadságom, amit Isten nekem adott, és amivel bármikor élhetek. A manipulációró, átverésről lehull a lepel, ez után jön a kényszer. Nem engedek, nem isteneim nekem ezek.
      Érted? Ha jönnek oltani megtagadom, ha ezért pénzbirság jár, hát kifizetem, ha nem megy és bevisznek és kényszerrel beoltanak, akkor azt kényszerrel érték el, nem tudták uralni az akaratom, hogy kinek is engedek, hanem az erőszak embereikén tudták csak elérni. Az erőszak emberi pedig elvesznek, ez van az egyik zsoltárban is:

      Zsolt. 37:9-20
      "Mert az elvetemültek kivágattatnak; de a kik az Urat várják, öröklik a földet.
      Egy kevés idő még és nincs gonosz; nézed a helyét és nincsen ott.
      A szelidek pedig öröklik a földet, és gyönyörködnek nagy békességben.
      Fondorkodik a gonosz az igaz ellen, és fogait csikorgatja rá:
      Az Úr neveti őt, mert látja, hogy eljő az ő napja.
      Fegyvert vonnak a gonoszok; felvonják ívöket, hogy a szegényt és nyomorultat elejtsék, és leöljék az igazán élőket;
      De fegyverök saját szívökbe hat, és ívök eltörik.
      Jobb a kevés az igaznak, mint a sok gonosznak az ő gazdagsága.
      Mert a gonoszok karja eltörik, de az igazakat támogatja az Úr.
      Jól tudja az Úr a feddhetetleneknek napjait, és hogy örökségök mindörökké meglesz.
      Nem szégyenülnek meg a veszedelmes időben, és jóllaknak az éhség napjaiban.
      De a gonoszok elvesznek, és az Úrnak ellensége, mint a liget ékessége, elmúlik, füstként múlik el."


      Üdv

      Törlés
    5. számomra az ÉBREDÉS annyit tesz, hogy tudatos vagyok...tudatosan vásárálok, eszek, gondolkodok...tudatosan KÉSZÜLÖK egy jövőbeli és feltételes éhezésre...
      illetve segítek azon embereknek felébredni akik mutatnak rá ambíciót...irány jelzőket hagyni, hogy tudják mit merre hogyan...

      ébredés = tudatosság

      tudni azt, hogy évszázadokon keresztül megvezettek, manipuláltak minket, félelmeben, kétségben, kishitűségben tartottak minket...ez ellen tenni a gondolkodással és teremteni szép hasznos és jó dolgokat...megteremteni magam számára a boldogságot és a családomnak is...számomra ezt jelenti/jelentette felébredni...és én azóta boldogabb vagyok és teljesebbnek érzem az életem ;)

      nah pacsi!

      Törlés
    6. ösztöke és KILL uminati !
      Kiváló gondolatok és tettek !
      Köszönöm !

      Törlés
    7. A szabadság bennünk van.........

      Törlés
  5. "És ez nem tudom mennyire van kint hivatalosan a neten, de nemsokára elkezdődik egy nagy hadművelet az USA határain belül:"
    A múlt hónapban Michiganban már lemészároltak több száz lázadót. Valószínűleg ugyan erre készülnek megint csak most ezúttal előtte le akarják fegyverezni a lakosságot.

    VálaszTörlés
  6. Ezek után jöhetne egy cikk az Iszáki sztoriról és a Joe celláról.

    VálaszTörlés
  7. Azt hiszem ebben az országban sok mindent meglehet csinálni pl.: megtudod szerezni a diplomádat anélkül, hogy tanulnál... ha tényleg nem akarja valaki azt a védőoltást, ellehet intézni hogy ne kapja meg... biztos vagyok benne. Belém biztos, hogy nem szúrnak tűt. De ez csak n vagyok meg tegyük fel 100 ember nem tudom... De nem 100 emberben kell gondolkozni sajnos...

    VálaszTörlés
  8. Amit keresztül akarnak vinni, azt nyilván nem erőszakkal fogják.
    El tudom képzelni a nem túl távoli jövőben, hogy a bőr alatti chip NEM beültetésével, számtalan előnytől esel el a többiekkel szemben.
    Lehet, hogy nem lesz kötelező, de megnehezíti az életedet. Mondok pár egyszerű példát:

    A chipelt ember majd 10 hivatalos helyen odalógatja a csuklóját és kész a teendője 5 perc alatt, míg te rohangálsz jobbra-balra papírokkal, órákat töltesz várólistán, mert az emberi feldolgozás lassabb lesz a "chip-rendszernél", parkolóhelyeket kutatsz, és végül 3-4 napod rámegy az ügyintézésre. Ha az életedben huzamosabb ideig, és hatványozottan több ilyen dolog összejön, elgondolkodsz, hogy be kéne ültetni.

    Lehetséges az is, hogy anyagilag kedvezőbb lesz chipet odalógatni, mert a hagyományos ügyintézés papírt, tollat, embert kíván, egyszóval magasabbak a költségei, amit persze rajtad vernek el, és ha autóvásárláskor a szomszéd 100 ezerrel olcsóbban vesz autót chippel, mint te hagyományos úton, akkor is hátrányba kerülsz.

    Ma a mobil ilyen. Hiába tudod (mert FELÉBREDTÉL :D ) hogy egy GPS-t hordasz magadnál, hiába tudod, hogy belehallgathatnak a beszélgetése, és még ha éppen nem is beszélsz, a "mikrofon akkor is működik", tehát lehallgathatnak, mégis mobil nélkül ma HÁTRÁNYBA kerülsz a többiekkel szemben.

    Azt hiszem önként fogunk majd belesétálni sok dologba, aztán megnyugtatjuk magunkat hogy ezek segítenek könnyebben élni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó gondolatok,abszolut elképzelhető jövőkép !

      Törlés
    2. tudod ,n joban eltudnám képzelni, hogy a kis kertemben termelek annyi enni valot ami nekem meg a családomnak elég, talán egy buszjegyre valót összetudok hozni belőlle, és szabadon élek a kék ég alatt a zöld fűben , mint az őseink, akik nem tudták ezeket a borzalmakat, nem tudták ijjesztgetni egymást mindenféle rémtörténetekkel. Nem voltak ilyen okosak az emberek ,,, de boldogok voltak, örültek a családjuknak ,értük dolgoztak.A kocsiról könnyebben letudtam mondani ,mint gondoltam, most a facebbokot akarom letenni a telefonomról, mert elveszi a békémet, és úgy látom, a családomon kivűl szinte mindenről letudok mondani könnyűszerrel. Ezeket csak belénk plántálták,hogy ezek kellenek nekünk ,meg ettől vagyunk fontosak. Persze azoknak ,akik ezeket a dolgokat gyártják ,nagy haszonnal, és eladják nekünk, erre mossák ,az agyunkat, Próbáld ki , !!! én már két éve nem nézek Tv-t , hihetetlenűl boldogabban fekszem le, mint a borzalom műsorok után tettem. Már ezek nem tudnak uralkodni rajtam, mert ,ha sokan igy gondolkodnánk, meg kellene szüntetniük a legfőbb agymosó segédjüket, Szóval a szabadságot ki lehet vivni ,ha az valóban fontos,

      Törlés
  9. De hogy a cikkhez is szóljak..

    "Az iszlám világot fogják "ráugrasztani" a keresztény világra."

    Megmosolyogtató bolondság.

    (mármint nem a mondat igazságtartalma , hanem ez az egész iszlám vs. kereszténység)

    Gondolatok állnak szemben gondolatokkal. Gondolatok, melyek jönnek, az élet során megváltoznak, majd a halál pillanatában szertefoszlanak. Átmeneti képzelődések.
    Nem állandóak, változóak, hogyan lehet komolyan venni egy ennyire szeszélyes, a környezete által állandóan befolyásolható valamit?!

    És mi köze az ember igazi lényének ezekhez a dolgokhoz?

    Tényleg találó a magyar nyelv. Nézet-eltérések.

    Nézünk egy meztelen szobrot, te elölről, én hátulról, és azon vitázunk hogy segget, vagy férfi nemi szervet vélünk felfedezni. Ha nem sikerül megegyezni, ölre megyünk.

    Na kb. ez az iszlám vs. kereszténység lényege.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az a lényeg, hogy feszültség keletkezzen a polaritás mentén. Édes mindegy, hogy ez faji, vallási vagy bármilyen természetű ellentét. Az így nyert energiával fenntartható a rendszer.

      Törlés
    2. "Megmosolyogtató bolondság."
      Még most is?

      Törlés
  10. Igen, igen, Ösztökének, GregMonsternek és Ikelynek igaza van.
    El kell dönteni, hogy autonóm személyek vagyunk és ennek megfelelően cselekszünk, vagy kényelemből, egyéb okból megvehetők. ÉRTÉKREND - életmód - választás.
    A bankból mindig azonnal felveszem a fizetésem, multiba nem járok, autót nem tartok, a hollywoodi produkcióktól hányingerem van, őrizkedem az újabbnál újabb elektronikus kütyüktől és a hangsúlyt a belső világom rendberakására fektetem. 33 éves, diplomás, házas nő vagyok, párom ugyanígy gondolkodik.
    Véleményem szerint az elitet nem kell megfékezni, mert a megoldás valóban spirituális - amint bent, úgy kint - vagyis arra kell törekedni, hogy a belső világunkban rendet tegyünk és akkor ehhez igazodik a külviág is, mivel az csak kivetülés, manifesztáció, realitása annyira van, amennyire hagyod, hogy befolyásoljon. Ha nem táplálod üzemanyaggal - a biohullámaiddal - a rendszert és nem ismered el a hatalmát az életed felett, megoldottad a kérdést és önmagától eltűnik, tiszteletben tartja a döntésedet. Ha szereted az ellenséged, már nem is az. A fő kérdés a hatalomvágy és a szeretet, szerintem ezzel kell foglalkozni. A rendszer hamarosan önmagától omlik össze. Valaki egyet tud érteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Olivin 33.

      Hidd el már sokan eljutottak a szellemi fejlődés útján addig, hogy nem a külvilágot kell megváltoztatni(főleg nem hőbörgésssel), hanem ÖNMAGUNKAT, mivel a külvilág bensőnk kivetülése.
      Én már tapasztalatból mondhatom, ha magamban (és szűkebbb környezetemben, családomban)sikerül RENDet tartani rendszeres meditációval, a külvilág is megváltozik!
      Az utóbbi pár évben mindig jobb lett a helyzetem(tünk), és most az eddigi legjobb!
      Manapság az talán elég bizonyíték!
      Persze ez egy hosszú út volt, és még nincs vége...De példám remélem megerősíti az ezen úton járók hitét.

      Törlés
    2. oké! :o) Örülök ennek! Előre a teremtés útján! :o)
      Igen - csak a példa számít.

      Törlés
    3. én nap, mint nap olyan boldogságot érek el a hellyel közzel rendszeres meditációnak és a pozitív gondolkodásnak köszönhetően, hogy az hihetetlen..és fejlődik...tegnap melóból hazaérve, sört kortyolgatva zenét hallgatva bámultam az eget, néztem azt a csodát, arcomba fújt a szellő és olyan boldogság érzet kapott el, amit egyszerűen nem lehet nem tudok leírni....hatalmas vigyor és táncolás és ugrálás...esküszöm ha valaki lát autistának vagy narkósnak néz...

      csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szemlélet módot, mert többé és jobbá tesz...saját tapasztalatból mondom, hogy annyi rossz szokást sikerül eldobni ha ezt a "fajta" életet éled...pl drogok, cigi, nagy mennyiségű alkohol, agresszió, önzőség, irigység, lustaság, igénytelenség, butaság, szkeptikussá...

      én leszoktam minden sz@rról amit az egyetemi évek alatt az ember "általában" kiPRÓBÁL...sőt egy időben függtem is tőlük...de most megtaláltam ezt a dolgot és érzem hogy nem csak adok hanem kapok is...fantasztikus érzés csak ajánlani tudom, mert a szemlélet váltással az egész élete megváltozik/megváltozhat egy adott illetőnek..

      Törlés
    4. és hiszed, hogy a rendszer önmagát semmisíti meg, hogy helyet adjon egy új kezdetnek? Mit érzel?

      Törlés
    5. én azt tudom és érzem, hogy tűzzel tüzet kioltani nem lehet(harcolni ellenük MÁR felesleges[a bábuk a helyén vannak, most már elkezdődik ez a játék])ezt a harcot nekünk nem fizikai síkon kell megvívnunk :)...tudom, hogy az én feladatom az, hogy én tovább fejlődjek fejben és lélekben, tovább segítsem azokat akik igénylik ezt a segítséget és ennyi amit tehetek spirituális síkon...nem sokáig lesz ez így...egyre több ember ébred fel, egyre több dolgot kezdenek kiszivárogtatni a földönkívüliekről, egyre jobban kuszálódik minden...úgy érzem valami nagy dolog kezdődik..vagy így vagy úgy de meg fogjuk tudni...azt tudom, hogy én már kijártam a gimit és egyel feljebb akarok kerülni és ezért mindent megteszek(remélem érted a hasonlatom ;))...mindenki a saját lelkéért felelős és ezt nem önzőségből mondom...kívánom mindenkinek a legjobbat és remélem, hogy amint ennek vége minél több emberrel találkozok..legyen az a mennyország vagy a 4. dimenzió vagy "csak" a jelenleginél élhetőbb, szerethetőbb, tisztább föld...szebb jövőt!

      Törlés
    6. Helyes! :o) pedig ellentűzzel szoktak erdőtüzeket megállítani, ha jól tudom .o)
      Lehet, hogy rá kell ébrednünk a teremtőerőnkre és megtanulni használni azt, h felsőbb osztályba juthassunk? Nem vagyok hajlandó félni többé.

      Törlés
    7. a teremtő erőd mindig is benned volt, mindannyiunkban bennünk volt érzésem szerint...csak ők belénk nevelték azt, hogy mi túl kis emberek vagyunk, illetve a pénz, az anyagi biztonság és az egyéb javak hajkurászása az elsődleges cél...miközben minden egyes élőlény a földön azért van itt, hogy fejlődjön, hogy növekedjen...és ez nem az anyagi növekedést jelenti hanem a szellemi és lelki fejlődést...gondolj bele, hogy te a munkád során fizikailag is teremtesz...a gondolataiddal is teremtesz....a lelkeddel is teremtesz...mindenki eldönti/eldöntheti, hogy ezt jóra vagy rosszra használja...valaki nem tudja azt, hogy ez a döntés az ő kezében van illetve nem tudja, mert nem tapasztalta, hogy mennyire jó érzés teremteni..BOLDOGSÁGOT teremteni...én már meg tudom teremteni magamnak az állandó boldogságot...egyre kevesebb az a bizonyos nap amikor semmihez sincs kedvem, egyre többet mosolygok, vagyok jó kedvű és néha néha eljön a "csúcspont" mikor kiugrok a bőrömből és egy gyönyörű állat vagy a természetben sétálás kiváltja belőlem azt a hatalmas boldogság érzetet...de ez én vagyok, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia és meg kell tanulnia...ha sokat adsz fejben és lélekben a világnak akkor az is többet ad neked...gondolj erre..ha csak rosszra gondolsz csak az fog előjönni...(ne fesd az ördögöt a falra, mert...)ha csak pozitív dolgokat teremtesz, mint nyugalom, önzetlenség, szeretet akkor az egy idő múlva visszaér hozzád, egy idegen arc által "közölt" mosollyal vagy egy ismerősöd kedves gesztusával, ami szintúgy belőled is boldogságot, jókedvet ENERGIÁT vált ki...

      hiszem azt, hogy itt lettünk megteremtve és mostanában egyre többet agyalok ezen...sőt próbáld ki, hogy a körülötted lévő embereknek nagyon sok boldogságot adsz...bemotiválod őket, hogy sikeresek legyenek és boldogak, vagy sokat mosolyogsz, előre köszönsz fiatalnak idősnek, fiúnak lánynak, szakmunkásnak értelmiséginek..legyen akármilyen a nemi faji identitása...legyél pozitív és hass pozitívan a körülötted lévő világra és meglátod vissza fog érni hozzád is és amit adtál megsokszorozva kapod vissza..elsőnek a családban és a környező emberekben kezd ezt el...meglátod, hogy az érzés amit megtapasztalsz olyan lesz, mint a drog..egyre többet és többet akarsz majd adni, hogy többet kaphass, egyre többször jön majd el a "csúcspont" és "értelmetlen" dolgoknak is úgy fogsz örülni, mint még soha...tiszteld az állat és a növényvilágot és próbálj meg harmóniában élni velük...lehet nagyon sokat "megvetnek" ezekért a gondolatokért, de számomra az ilyen "gesztusok" a világ felé illetve a meditációból szerzett erő, energia és nyugalom sokkal többet adott már eddig is, mint pl az istenbe vetett vagy nem vetett hitem...ez számomra bizonyítható és attól, mert más nem ért ezzel egyet, ahogyan a felsőbb dimenziókkal sem attól még létezhet, attól még hihetek benne, mert én ezt az utat választottam és sok emberrel ellentétben és nem "kövezem" meg őket, mert máshogyan gondolkoznak...én vállalom azt a felelősséget amit én ezzel teszek vagy pont, hogy nem teszek...ha létezik isten ahogyan a keresztények hiszik és az ő szemében ez minden csak nem isten szeretet akkor vállalom a következményeit..de én ilyen téren a szívemre hallgattam és megteremtettem a magam boldogságát és remélhetőleg még sok sok emberét ha minden úgy akarja...te is én is és minden egyes ember teremtő..mi mind "istenek" vagyunk ilyen tekintetben...már csak el kellene érni azt a szintet, mikor nem csak 1 emberre hatunk és nem csak kis mértékben, hanem egyszerre többet is és az univerzumból, és a körülöttünk lévő világból nyert energiát sok sok embernek át tudnánk adni aki "rászorul"...

      add át magad ennek az érzésnek olivin és próbáld meg így élni az életed...én garantálom, hogy szebb lesz és boldogabb leszel, mint valaha még a legkisebb dolgoktól is!

      sok szerencsét hozzá...kívánom, hogy sikerüljön és boldog legyél a családoddal együtt!

      Törlés
    8. Kedves vagy, köszönöm! :o) Ez a tolerancia irigylésre méltó. Teljesen egyet értünk. Ez az oldal pontosan ilyen embereknek való. Szintén a legjobbakat kívánom!

      Törlés
    9. Kedves Kill uminati!

      Egyet értek veled, és ahogyan TE magad is írtad, valóban "valami nagy dolog kezdődik". Én már régóta érzem és az utóbbi pár hónapban csak erősödött ez az érzés bennem, az utóbbi két hétben pedig még erősebbé vált. Jelenleg én sem tudok többet mondani erről, de akármi is fog/fognak történni az elkövetkező időkben az árnyékkormány által, nem sok idejük van már és ezt ők is tudják :)
      Nekem is ugyanaz a meglátásom, hogy minden embernek feladata vagy mondhatom azt is küldetése van itt a Földön, és az a feladatunk, hogy először rájöjjünk arra, hogy sokkal többek vagyunk, mint amire elsőre látszik. Utána pedig, ha rájöttünk, fejlesszük magunkat (főként a lelkünket), használjuk azt a képességet, melynek a birtokában vagyunk. Mindannyian a teremtőképességgel vagyunk megáldva. Folyamatosan megteremtjük a valóságunkat. Sokan anélkül teszik ezt, hogy tudatában lennének vele. Ahogyan te is mondod: nem fizikai módon kell harcolnunk ezek a ...-k ellen, hanem szellemileg. Próbáljunk meg pozitívak lenni, tudom nehéz, de egyáltalán nem lehetetlen! (Ez csak egyéni vélemény, nem akarok kioktatni senkit.)



      Még egy megjegyzés:

      szintén csak egyéni vélemény:

      ezek a pszichopaták a mi félelmeinkből táplálkoznak, hiszen tudják nagyon jól hogyan lehet bennünket rémisztgetni. Emlékszem, milyen jót röhögtem általánosban, amikor tanultunk az ősemberekről, akik mikor még nem ismerték a villámot vagy a tüzet, riadva szaladtak be a barlangjukba (tudom itt nem feltétlenül volt "szándékos" ijesztgetés). Amikor szembesültem a valósággal, rájöttem mi ugyanazt tesszük, csak másképpen. Még nem jelenthetem ki 100%-osan, hogy én egy bátor ember vagyok, viszont teszek érte, ahogy KILL uminati is írta, meditációval. Minden lehetséges, csak (nem akarni) vágyni kell rá, hogy azt tapasztaljuk meg a valóságunkként, szó szerint bátrakká, erősekké, szeretetteljesekké és pozitív gondolkodásúakká váljunk.

      Törlés
    10. "Nem vagyok hajlandó félni többé"

      Ez a legelső lépés, amit meg kell tennie az ébredőnek, TEREMTŐ TUDATUNKat megtisztítani a félelem, gyűlölet, harag, irigység stb. szennyezésétől.
      Nem véletlenül generálja az ellenerő ezeket a szennyezéseket minden erővel.
      Ugyanis ők tudják, hogy teremtő tudatunk működik szennyezetten is, és igy pofátlanul VELÜNK TEREMTTETTÉK meg jelen világunkat.
      Aki viszont eddig eljutott, az tudja a feladatot is:
      MINDENÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALVA, TEREMTŐ TUDATUNK megtisztításával, az örök értékek, és kozmikus törvények mentén való gondolkodással, rendszeres meditációval megváltoztatni azt, ami most van.

      Törlés
  11. Én megpróbáltam a neten ennek a levélnek utánanézni, de mindenhol azt olvastam, hogy nincs ilyen iromány!Mindenképpen kellene valamit linkelni, ami bizonyítja e levél létezését, nehogy lyukra futás legyen a vége...

    VálaszTörlés
  12. Nincs bizonyíték ennek a levél létezésére! Mindenhol azt írják, nem létezik ez a levél!

    VálaszTörlés
  13. Nincs más hátra, mint elrepülni Londonba és követelni a könyvtárban, h mutassák meg. Úgyis jó kaland ígérkezik mostanság Londonban. :o)
    http://www.conspiracyarchive.com/Articles/Pike-Mazzini_Three-World-Wars.htm
    - ez meg a Mazzini levele Pike bácsinak.

    VálaszTörlés
  14. Bár nem tartozik ehhez a témakörhöz, gondoltam, azért felteszem:

    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264

    VálaszTörlés
  15. "It is a commonly believed fallacy that for a short time, the Pike letter to Mazzini was on display in the British Museum Library in London, and it was copied by William Guy Carr, former Intelligence Officer in the Royal Canadian Navy. The British Library has confirmed in writing to me that such a document has never been in their possession. Furthermore, in Carr's book, Satan, Prince of this World, Carr includes the following footnote:

    "The Keeper of Manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez's knowledge should have said that it WAS in 1925".

    It appears that Carr learned about this letter from Cardinal Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, who wrote The Mystery of Freemasonry Unveiled.

    To date, no conclusive proof exists to show that this letter was ever written. Nevertheless, the letter is widely quoted and the topic of much discussion."

    http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

    VálaszTörlés
  16. KILL uminati: Nagyon szépen szedted össze, fogalmaztad meg a lényeget. Bizony, mindannyian kis "istenek" vagyunk, csak erről ez emberiség 99.9 %-nak fogalma sincs, és tesznek rőla, hogy ne is legyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak "okosodok" akkor én is...:DDD
      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=264

      hatalmas reményt adhat nekünk ez a cikk...én rengeteg energiát "nyertem" belőle, hogy talán végre elkezdődhet valami és nem csak a rombolás fog folyni hanem az építkezés...

      Törlés
  17. Az időzítésre vonatkozólag egy-két adat:

    GEORGIA GUIDSTONES
    http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

    SÚLY:
    Gránitba vésték a pontos súlyát az építménynek - nyilán OKKAL!

    237746 font = 11.9 amerikai tonna (118.873, 8+7+3=18=9 -> 118-119)

    UGYANEZT lehet még 50 másik helyen megtalálni, így az Olimpiával összefüggésben (kabalaállatok...), LONDON városneve ezt rejti, de az 1 dollároson is ott van ahogy labdajátékokban (foci: pályaméretek, szabályok...), vagy mértékegységekbe kódolva:

    1666 font = 119 stone (stone -> kő; 119/911; 20/12=1.666...)
    Milky Way (Tejút) = 119 ...


    HELYSZÍN:
    GPS: 34.231984°N 82.894506°W (1984 28 évre -X- 2012-től...)

    Állították a Rózsa-keresztesek... Miért pont Rózsa...? Miért formáz "X"-et az építmény...?

    MIÉRT ez a dátum?
    "The Georgia Guidestones Center cluster erected March 22, 1980"

    Miért Március (M-arch) a Denveri reptéren is? (nem akkor készült...) Miért 5111 nap van köztük?

    VálaszTörlés
  18. Íme itt a példa! Lehet követni!
    http://ujvilagtudat.blogspot.se/2015/02/horvatorszag-leirja-legszegenyebb.html#.VNB-QS4YEgg

    VálaszTörlés
  19. "Szíria megtámadása teljes egyetértésben eldöntetett" Hát, Szíriát azóta se támadták meg (kb. 3 éve)...bocsika!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már bocsika, ha nem vetted volna észre Szíriát azóta is folyamatosan támadják, csak más eszközöket vetettek be ! Nem saját katonákat küldtek, hanem az Al-Nusra Frontot látták el fegyverekkel és pénzzel az Assad elleni harchoz, illetve létrehozták az ISIS nevű terrorbrigádot, mely lehetőséget teremt a felhatalmazás nélküli beavatkozásra Szíriától Jordánián át Irakig és ez a kör még tovább fog bővülni, ugyanis a terv pontosan ez....

      Úgyhogy érdemes a sorok között olvasni és napszemüveget levenni, mert igenis megtámadták Szíriát és szét is verték ! Ahogy Líbiát is !

      Törlés
    2. Egyértelmű! Béla pedig csak szörszálhasogat.

      Törlés
  20. Nagyon jó felvetéseket olvasok itt minden oldal (conthe és anticonthe stb.) részéről, mégis hadd kezdjem azzal, amit tapasztalunk, ami világjelenség. Szinte mindegy, hogy voltak vagy nem voltak jegyzőkönyvek és napvilágra került levelek, a folyamat, amit tapasztalunk a világban, ördögien kimódoltnak tűnik. Én nagyon sajnálom ezt a szegény világelitet, hogy milyen kényelmetlen helyzetbe csöppent bele merő véletlenségből! Ennek oka az, hogy úgy alakult a világ folyása, hogy immár olyan vastagon áramlik a dollár ide-oda (de sokkal inkább ODA) szerte a világban, hogy akik kibocsátják, bolondok lennének, ha nem csapolnák meg kedvük szerint, és nem dőzsölnének belőle kedvük szerint, továbbá ha nem tartanák fenn a világ legerősebb és legjobban felszerelt hadseregét, továbbá ha már olyan szuper-hiper hadsereget adott nekik a Sátán, hát akkor be is kell vetni ahhoz, hogy jól működjön ez a véletlenül túl jóra sikerült rendszer. Ez a dolgok rendje!

    Aztán, ha már ennyire pénzközpontúra sikeredett - merő véletlenségből - ez a világ, akkor miért kellene más isteneknek hódolnunk? Ez a pénz-isten is ugyanolyan titokzatos (legjobb példa az a fránya ötös találat a lottón. Te ura vagy? Én nem!), akárcsak a transzcendensben lakozó tradicionális Isten (szerintem azért mégsem: ha valami csoda folytán egyszercsak elkezdenénk megkerülni a dollár használatát, pillanatok alatt összeomlana az egész rendszer, és a külkereskedelem kénytelen-kelletlen barter-alapú lenne). Tudvalevő, hogy a pénz-isten a Kabbalában lakozik, a tradicionális Isten, pedig a Bibliában. Ez a két isten - legalábbis a belőlük levezetett hitrendszerek általában más erkölcsi tanulságokhoz vezetnek. De a pénz-istenről aligha mondható, hogy van erkölcse. Csak a jéghideg számítás. A kabbala. Ez van.

    VálaszTörlés
  21. Tökéletesen meg le volt írva és tervezve minden előre.

    VálaszTörlés
  22. A győzelem mindig azoké marad,akik piszkos ujjaikkal belenyúltak más emberéletébe,hogy megrontsák azok boldogságát.

    VálaszTörlés
  23. És meg is történik napjainkban!

    VálaszTörlés
  24. A cikk 2012.júliusàban íródott. Szàndékosan évekkel ezelőtt közzétett íràsokra keresek rà a neten mostanàban (legyen az Nostradamus jóslatairól szóló vagy összeesküvéselméletes). Érdemes a kommentekkel együtt most végigolvasni. (ld. keresztény-iszlàm konfliktus elbagatellizàlàsa).

    VálaszTörlés