2012. július 8., vasárnap

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT AZ EURÓPAI STABILITÁSI MECHANIZMUSTÓL! A fiskális diktatúra szerződésének anyagát megszereztük !



"Hozz létre válságot és ragadd meg a hatalmat !
Abban a pillanatban, amikor egy ország megrendül, úgy tudod alakítani a dolgokat, ahogy akarod. Ez egy erőszakos forgatókönyv, amit a szabad piacgazdaság hívei már évtizedek óta számos országon alkalmaztak : Anglia, Lengyelország, Kína, Dél-Afrika, Oroszország, Kína"

(Részlet Naomi Klein : SHOCK DOCTRINE c. könyvéből)


ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT AZ EURÓPAI STABILITÁSI MECHANIZMUSTÓL !

LEGYETEK KÉPBEN, mert nem fogják mondani, hogy mi is ez ! Még az európaiak elől is titkolták, a törvény szövege itt fent volt, de töröltékMegszereztem, ide feltettem, olvassatok bele : 
Az Európai Stabilitási Mechanizmus teljes anyaga ESM Treaty PDF

2012. június 28-ról 29-ére virradóra egy „fekete pénteket“ ért meg Európa és ezt sikernek könyvelte el az elit. Elképesztő!
A pénzügyi diktatúrának szabad utat adott az Európai Bizottság. Ezt az ESM szerződés nagyon világosan leírja, csak el kell olvasni.


Az ESM egy teljesen új EU adminisztrációs terv. Nem összetévesztendő az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmussal (EFSM) vagy az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközzel (EFSF), melyek a hírekben sokat szerepelnek.
Az alkalmazásához Brüsszel a 17 európai uniós tagország pénzügyminisztereit kérte fel. 


Ezek a miniszterek Brüsszelbe mennek kezükben a nemzetük páncéltermeinek kulcsával és teljes körű felhatalmazással, hogy Brüsszel bármikor annyi pénzt vegyen ki azokból, amennyit akar, amikor csak akarja és bármilyen gyakorisággal. 

Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha az ESM tanács ezt úgy gondolja, akkor az adók direkt mennek a bankoknak, az államok, a kormányok kiiktatásával. Tehát a kormányok nem felelnek a hitelekért, mehet a szabadrablás, a népek teljes kifosztása.
- Az ESM célja az állandó és korlátok nélküli hozzáférés. 
- A 17 miniszter nem tartozik számadással, hogy mekkora összeget vesznek ki és arról sem, hogy mire költik azt. 
- Az ESM miniszterek teljes körű immunitást élveznek, semmilyen kormányzati, közigazgatási és bírói intézkedés alá nem vonhatók. 
- A parlamenteknek semmilyen beleszólásuk sem lesz az ESM szerződés hatálya alatt dolgozó pénzügyminiszterek munkájába. 

Ez a szuverén demokráciák végét jelenti a 17 EU tagországban! A videó kötelező ! 

Az Index is írt róla, érdemes elolvasni... : Akkor lesz Európai Birodalom?


Az ESM-et létrehozó szerződést februárban írták alá az euróövezeti tagállamok vezetői. A múlt pénteken véget ért uniós csúcson a megállapodás módosításáról döntöttek, ennek értelmében a 700 milliárd eurót megmozgatni képes rendszer forrásait kormányok közbeiktatása nélkül fel lehet használni a tagállamok bankrendszereinek feltőkésítésére.
 
Egyetlen szerencsénk, hogy Mi, Magyarország még nem vagyunk benne és Orbán Viktor is ragaszkodik (még) a szuverenitásunkhoz. 

Orbán Viktor a csúcs után azt mondta, komoly egyeztetések kellenek itthon, hogy eldöntsük, akarunk-e csatlakozni. Nyitva hagyta mindhárom lehetőséget: a csatlakozást, a kimaradást, de a vétót is. Minden magyarnak résen kell lenni, nehogy egy éjszaka úgy húzzák ránk, hogy észre sem vettük....

Zárógondolatként engedjetek meg egy idézetet. 2007-ben, Robert Mundell az Euró egyik atyja ezt mondta:

"Egy világ monetáris reform csak úgy lesz lehetséges, ha ez egy globális krízis ellen való védekezés érzését adja."


11 megjegyzés:

  1. Sajnos a legtöbbünknek szó szerint semmi nincs a kezében, amivel bármilyen hatékony lépést tudna tenni, bármilyen irányba is.
    Még a közvetlen környezetünk is paranoiásnak tart, amikor ezeket próbáljuk taglalni nekik, tehát a mentális ráhatás is csak részleges hatású.

    A rádióban épp most említették, hogy az ACTA-t leszavazták.
    Lehet ez is akár a mi ténykedésünknek is köszönhető ?
    Már ahogyan írtad párszor, hogy lehet nem tűnik semminek amit csinálunk, de mégis van hatása ?
    Említették az ESM-t is, mint valami pénzügyi mentőalapot, ami alapjában véve "szuper-jó" dolog.
    Szerintük.
    Eszméletlen, hogy tálalják, és mivel ez a hivatalos változat, az átlagember ezt fogja tudni róla és azt hiszi, hogy ez nagyon jó, mert így nem lesz zavargás, háború meg tőzsdekrach, stb..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ACTA leszavazása valószínűleg taktikai dolog. " Úgy csináld , hogy hihető legyen , hogy megnyerték..... a csatát. " Azt hogy csata volt, az majd később derül( ne) ki, amikor már nincs visszaút.Ebben a kérdésben is a HÁBORÚT kell megnyerni.
      Bizonyára a ténykedésnek volt hatása, már mint hogy vissza húzta az agyarát, de az lenne a cél, hogy ne csak húzd meg ereszd meg lenne, hanem elcsörtetés - örökre!!A felvilágosítás, az ébresztés az igazi fegyver.

      Törlés
  2. Komolyan mondom nekem már betelt a hócipő ezekkel a cionista-cigányokkal... küldük már vissza őket a szent városukba: Hierosólyomba....(Jeruzsálem)...

    a total kontroll EU-s megvalósulásának következő lépcsője: http://mno.hu/bitvilag/eu-a-demokracia-ideje-lejart-1089141

    Isten Áldja a Magyarságot!

    VálaszTörlés
  3. Ezt a videót már kb. fél éve láttam és azóta arra is rájöttem, hogy minek ez a sok új adó otthon Magyarországon, valamiből a magyaroknak is ki kell "tudni" fizetniük a rájuk eső részt, de a lényeg nem is a pénzen van, az elit szempontjából hanem, hogy ezen a pénzen és a "muszáj befizetni, hozzájárulni"-n keresztül, hamarosan egy jogok nélküli szolga társadalom lesz és ilyenkor nem csak Mo-ra gondolok, előbb utóbb mindenhol így lesz vagy legalább is így szeretnék, hogy legyen,....én is amondó vagyok, hogy ilyen időkben sajnos nem lehet, nem szabad passzívnak maradni, meg kéne tenni most azt amivel az emberel általában mindig csak utolsó lehetőségként számolnak, higgyétek el nekem...itt az nyer akik először kezdi el. Vannak a "birkák", vannak a terelgető "pásztorok" és vannak a "farkasok"(nem a legjobb hasonlat, de ezek lennénk mi)....a birkákat buták, mert azt sem tudják,hogy ők mik is valójában, csak legelnek meg legelnek és lassan abban az irányba haladnak amerre terelik őket a pásztorok, de ha ellenkező irányból farkasok támadnak a birkákra a nyáj bizony megfordul és pont a pásztorokra ront,...ezt jó lenne észbe tartani. Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy a birkáknak mindig vezetőkre van szükségük és ha továbbra is a jelenlegi vezetők maradnak, akkor nincs remény, elveszünk, mert amire felébred a sok birka már a állatszállító vagonokban lesznek útban a vágóhíd felé. Nem véletlenül butítanak minket, lefoglalnak a szórakoztatásukkal, hamis ígéretekkel etetnek, titokban megmérgeznek és lebetegítenek, megosztanak, félre informálnak......magyarul legyengítenek minket úgy mentálisan mint fizikailag, mert még mindig tartanak tőlünk, a nagy darab harcost is csak úgy lehet legyőzni, ha egyszer kifárasztód. Szerintem Isten sem azt várja el tőlünk, hogy csak úgy harc nélkül adjuk fel a gonosz elleni harcot,....mert ahol sajnos nincs ész(tudás) ott sajnos erőből kell megoldani a dolgokat és ahogy látom a legtöbb embernek már csak erre az utóbbira maradt lehetősége,....nagy butaság elutasítani Isten segítségét, de sajnos ilyen is van, méghozzá nem kevés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó gondolatok, egyetértek !
      Megint ismétlem magam, én úgy látom, hogy bizony túl kevesen vagyunk egy valamire való "megmozduláshoz".
      Ha csak azt nézzük, milyen a nézettsége ezen videóknak a trendi anyagokhoz képest, az is mutatja.
      Ha pedig az a kevéske ember fogja magát és kivonul az utcára, mindenfélét követelve, pillanat alatt szétzavarják őket, láthattuk ezt mostanában sokfelé.
      Minden esetre én bízom abban, hogy akik megfelelő helyzetben vannak ahhoz, hogy lépéseket tegyenek és "ellen műveleteket" tudnak végrehajtani, azok remélem meg is teszik.

      Ha valaki tud konkrét ötleteket ilyen dolgokra, szerintem szívesen vesszük mi akik itt időzünk.
      Azon kívül, hogy:
      -Magyar terméket vásárolsz
      -Nem veszel fel hiteleket
      -Globalista cégek termékeit nem vásárolod
      -Nem nézel (vagy inkább kétkedve nézed) főáramú híradót
      Részemről ezeket már megtettem.

      Törlés
    2. ...
      -Nem eszel nátrium-glutamátot tartalmazó készítményeket
      -Nem használsz fluoridos fogkrémet
      Stb...

      Törlés
  4. A finnek és a hollandok 100%-ig elutasítják.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Remek cikk. Határozott előrehaladást látok az értelmes, konkrét témák felé pénzügyi téren :))

    Alapvetően egy közös valuta nem működhet úgy, hogy nincs közös fiskális politika, és nagy eltérések vannak a tagországok fejlettségében. Ezt tudták is anno, mikor létrehozták az eurót, csak épp előbb építették fel a tetőt, mint a falakat. Most emiatt szív mindenki. Vagy hülyék, vagy naívak voltak, vagy direkt így tervezték, hogy majd úgyis összedől.

    Minket ugyan nem érint, mert nem vagyunk eurózóna tagok, de ez tényleg csak arról szól, hogy aki odafigyelt a dolgaira, az most állja a számlát azok helyett, akik eltapsolták a pénzt. Németországnak még így is megéri, talán neki a legfontosabb, hogy megmaradjon az euró. A finneknek, hollandoknak már nem annyira.

    Csak technikai megjegyzés, de ha egy szuperhatóság vásárolhat kötvényeket a másodlagos piacon (azaz a befektetőktől), akkor minimális susmussal szép pénzeket lehet kiszívni a rendszerből.

    Kedves Vezetőnk pedig azért ügyel ennyire a mi kis szuverenitásunkra, mert magának akarja lenyúlni az országot, illetve a mögötte álló embereknek. Ráadásul ez szinte teljesen nyilvánosan megy, de az embereket csak az foglalkoztatja, ahogy 22 ember kerget egy labdát.

    És hogy mit lehet tenni?
    A felsoroltakhoz azt tenném hozzá, hogy gondolkodni, tanulni, tájékozódni, és a tudást átadni. Ez a legfontosabb. Ezek a dolgok bonyolultak, és nehéz őket átlátni, de minél többen minél jobban értik, annál könnyebb változást elérni.

    TV híradót tényleg nem kell nézni, az az agyhalottaknak van, de az internet mainstream oldalait érdemes látogatni.

    VálaszTörlés
  7. Change.com??? Az mi? Lehet, kicsit régivágású vagyok, de én a tüntetésekben, a zavargásokban, a forradalomban hiszek. A politikusok leszarják a change.comot, a facebookot. A tüntetést is mostmár.

    Nekünk pedig nem az ESM a téma. Nekünk a nyugdíjak ellopása, a független intézmények lerombolása, és élükre vazallusok kinevezése, a szinte már nyilvánosan vállalt korrupció és lopás a téma.

    Egy tüntetést se láttam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az itteniektől remélhetőleg nem is fogsz.
      Azon ugyanis a felébredtek többsége remélhetőleg túl van, hogy zavargással, tüntetéssel, forradalommal az ellenoldal malmára hajtsuk a vizet.
      Vegyük észre hogy az ESM is csak egy eszköz az ilyen negatív érzések generálásához, ami a fő cél! Teremtő energiáink fókuszálása az ő céljaik szerint a negativitás felé.
      Ennyi, eszerint kell értékelni.

      " Határozott előrehaladást látok az értelmes, konkrét témák felé pénzügyi téren"
      Szerintem meg ilyen téren nincs idevaló, értelmes téma.

      Törlés