2012. április 27., péntek

Halálos tévedés - egy iparág amit Haláliparnak neveznek. De miért is ?


"Érezte már, hogy ön egyszer vidám, jókedvű...máskor meg szomorú ? Változékony a hangulata? - Akkor ön bipoláris !"
"Izgága a gyermeke és alig bír egy helyben maradni?
Akkor az ön gyermeke túlmozgásos, hiperaktív...stb."

Ilyen és ehhez hasonló hirdetésekkel  bombázzák reklámokban az embereket (főleg az angolszász államokban). Újabb és újabb tüneteket találnak ki bizonyos körök, akik újabb és újabb gyógyszereket írnak fel titkolt vagy nyilvánvaló mellékhatásokkal, majd azokra még újabb szerekkel állnak elő és innentől az áldozat számára nincs menekvés. 


A következő témát azért osztom meg veletek, mert ez is a valósághoz tartozik és nagyon sok eset mögött, amikor érthetetlen, napi szinten előforduló gyilkosságokról, öngyilkosságokról, amerikai iskolákban elkövetett lövöldözésekről hallunk, egy dolgot nem igazán szokott emlegetni a média:
vajon mi történt az illetővel az azt megelőző hetekben, napokban? 
Nagyon sok esetben hallunk ilyet: már pszichiátriai kezelés alatt állt az elkövető vagy voltak ilyen problémái. A laikus néző erre csak legyint és annyit mond:
"- Ja akkor már korábban sem volt normális...."
Az eseteket megvizsgálva viszont sokszor kiderül, hogy az OK és OKOZAT helye pont ennek az ellentéte:
- Mindaddig normális volt az illető, míg el nem kezdte szedni ennek az iparágnak a termékeit.

Halálos tévedés - Matthew és szüleinek története


Matthew felszabadult, vidám gyerek volt, mindig mosolygott. Szeretett élni, soha nem hagyta el magát, sportolt, jó személyes kapcsolatokkal rendelkezett. Olyan volt 18 éves korára, mint bármely más átlagos fiatal srác....
Egy időben rosszul aludt, rosszakat álmodott, szülei úgy gondolták hátha külső segítség majd segít, ezért elvitték egy pszichiáterhez, aki 15 perc beszélgetés után egy "Lexapro" nevű "gyógyszer" kipróbálását javasolta.
Hamarosan Matt senkivel nem akart már beszélni, teljesen bezárkózott és nemsokkal rá leugrott a mélybe, öngyilkos lett. 


Egy anya és szülők története, akik rávilágítanak egy halálos összeesküvésre, egy üzletre, mely gátlástalan, a profit tartja életben és tudománynak állítja be magát, bár soha senkit nem gyógyított még meg ....
Az elhalálozások, öngyilkosságok, születési rendellenességek és súlyos káros hatások hátborzongató statisztikái mögött ott húzódik a világszintű gyógyszerezési járvány emberi oldala - azok személyes története a veszteségeikről és azok bátorsága, akik a valódi árat megfizették.


Amint meghallja, hogy nyolc bátor anya, a családjaik, egészségügyi szakértők, tanácsadók és orvosok mit gondolnak erről az egészről, egy dologról meg lesz győződve.. :  A pszichiáterek HALÁLOSAN TÉVEDNEK.


Ritka történelmi és jelenkori felvételeken keresztül, valamint több mint 160 orvossal, ügyvéddel, pedagógussal, túlélővel és a mentális egészség területének és visszaéléseinek szakértőjével készített interjúkon keresztül ez a megdöbbentő dokumentumfilm fényt derít a brutális áltudományra és multimilliárd dolláros átverésre, ami a pszichiátria.
Úgy gondoljuk, joga van ismerni a rideg, kemény tényeket a pszichiátriáról, művelőiről és arról a fenyegetésről, amelyet gyermekeinkre jelentenek. Ismerje meg az igazságot – nézze meg ezt a filmet.

 PSZICHIÁTRIA - A HALÁLIPAR 

14 megjegyzés:

  1. Már a szcientológia is... Téboly....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szcientológia-az emberekre való ráhatás-mesterpéldája--hogyan lehet embereket az akaratukkal szöges ellentétes irányba terelni-s befolyás alatt tartani-hosszú-időn-át,de ez is a pénz Istenről szól-abban a világban,s akik közéjük lépnek - nemtudnak többé élve ki-szabadulni!

      Törlés
    2. pszichiátriáról szcientológiába: cseberből vederbe. egyik gyógyszerfüggővé teszi az embereket, a másik meg a lelkünket, szellemünket, no meg rengeteg pénzt kér cserébe a "megvilágosodásért"

      Törlés
  2. Ez valóban egy halál ipar.!!!
    Szerintem nincs az a úgynevezett "pszichológiai probléma" amit egy kis oda figyeléssel törődéssel meg ne lehessen oldani.
    Teljesen ingyen.!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a pszichológiait meg lehet oldani odafigyeléssel. De ha pszichiátriai kórkép van, akkor nem biztos...

      Törlés
  3. Skizofréniánál muszáj a betegnek szerotonin ill. dopamin-gátlókat adni.Amúgy egyetértek, nagyon szigorúan kellene szabályozni ezen gyógyszerek kiadását, pl. orvosi konzilium, klinikai diagnózis stb. Az a baj, hogy a gyógyszergyártók ugyanúgy reklámozhatják szereiket, mint bármi mást. Ha kb. az lenne ráírva a gyógyszerre mint a cigarettásdobozra, hogy méreg, halálfej stb., minimum háromkeresztesre jelölnék, na akkor az emberek is meggondolnák mikor élnek vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ha kb. az lenne ráírva a gyógyszerre mint a cigarettásdobozra, hogy méreg, halálfej stb., minimum háromkeresztesre jelölnék, na akkor az emberek is meggondolnák mikor élnek vele."

      de akkor már meg kéne változtatni a nevét is, mert az már nem GYÓGYszer lenne, hanem be kellene vallaniuk, hogy méreg. és ha ez lenne nagy betűkkel ráírva, akkor nem venné a nép. tul'képp nem is lenne baj, de sajna ettől még messze vagyunk szerintem.
      pedig milyen szép világ lenne, ha nem hazudoznának össze-vissza az emberek a profitért :(

      Törlés
  4. Üdv: Laci! Amit most a hozzászólásaimban írok, megegyezik mindazzal amit feltöltesz a saját blogodra. Egy rohadt nagy átverés, egy rohadt nagy becsapás, egy rohadt nagy illúzió, amiben most élünk. Nincs nagyobb fájdalom, mikor az édesanya a saját fiát kit méhéből szült eltemeti. Miért? A hazugságért, a hatalomért, a pénzért, az Új egységes irányítású Világrendért.! Azért, hogy néhány degenerált „család” trillió dolláros üzletet keressen mindazokon, kik más aurával, más gondolkodással születnek erre a világra. Bocs,de nem tudom tovább folytatni…

    VálaszTörlés
  5. Általánosban javasolta a tanárnő a pszichológust mert a gyerek felkelt óra alatt mászkálni ,de úgy döntöttem a pedagögösnek van szüksége rá? Mert nem engedi ki szünetbe ,büntetésből. Így mi ebből a borzalomból kimaradtunk. De ma azt látom a környezetemben ,hogy a szülők semmilyen felelősséget nem mernek vállalni a gyerekükért. A pár hónapos, egészséges gyereket vérvételre hordják. Megfázáskor gyógyszerezik ,a lázzal sem tudnak mit kezdeni. Sőt már a magzati korban sem küldik el fenébe azt az orvost, aki ultrahang vizsgálatot akar végezni . Mert mi lesz a szülésnél? Mi lesz egy autista gyerekkel a helyes kérdés ez estben.

    VálaszTörlés
  6. Tragikus eset. Sajnálom szegény fiút. A szcientológiától alig tudtam megszabadulni pedig csak 3 tanfolyamon vettem részt.Évekig telefonálgattak,leveleket írogattak.

    VálaszTörlés
  7. Franciaországból kitiltották őket,nekünk is ezt kellene tennünk,mert sok kárt okoznak.De,én a Hit Gyülekezetét is betiltanám.

    VálaszTörlés
  8. A pszichiátria magyarul elmekórtan. Sajnos a legtöbb pszichiáter is beteg. Ez a betegség a pénz és az ember viszonyában gyökeredzik. A pszichiátriai gyógyszerek valóban mérgek, - idegmérgek.
    A pszichológia lélektan, az ember lelki problémáinak feltárásával, mentális zavarainak megszüntetésével foglalkozik. A pszichológusok között is vannak olyanok, akik a pénzt helyezik előtérbe és nem a beteg gyógyítása a cél.
    A lelki folyamatok igen bonyolultak, az emberi kapcsolatok (munkahelyi, családi, szerelmi, iskolai stb.) kommunikációk során félreértések miatt keletkeznek problémák. Szeretet, megértés, türelem, tolerancia hiánya az egyik fő ok. A másik ok a túlzott önzés - ez az forrása a depressziónak (önsajnálat). A lelki problémák megoldásában sokat segít a hit és a szeretet. Mindkettő hiánycikk. Az életmód, a rendszeresség olyan légkört teremthet, hogy a lelki problémákat el lehet kerülni.
    Ezt a megjegyzést azért írtam le ehhez a témához, mert úgy gondolom, hogy a problémák gyökerének megértéséhez ezzel is hozzájárulhatok

    VálaszTörlés


  9. Egerszegi Tibor

    Kedves Balogh Gyula!

    Írod, hogy a Hit Gyülekezetét betiltanád. Engedelmeddel, én még hozzátenném, hogy a fő guruval együtt az egész hitgyülis vezetőket életfogytiglanra ítélném, népünk, nemzetünk, a Magyarság ellen elkövetett bűnökért. Ez a hazaáruló banda a legnagyobb vehemenciával küzd hazánk izraelita kézre való juttatásáért. Ártatlan megtévesztett, agy mosott honfitársainktól beszedett pénzeket utalja ki Izraelbe, ahol azt arra fordítják, hogy a Palesztin legyilkolására költsék. Itthon Magyarországon pedig családokat, barátokat választanak el egymástól gyakran, ellenséggé téve őket egymás számára. Beférkőztek óvodákba, iskolákba, ahol végezhetik nemzetellenes tevékenységüket.
    Minél hamarabb kellene felszámolni ennek a gyalázatos közösségnek a működését. Remélem az alkotmány bíróság hamarosan hoz majd erre vonatkozóan, nemzetünk érdekeit szolgál döntést.

    Üdv:
    Egerszegi Tibor

    VálaszTörlés
  10. Az embereket, sajnos, már csak azért bolondat titulálják sokszor, mert mások a tömegtől, más nézeteket vallanak, rájönnek dolgokra, gondolkoznak. A vezető rétegnek nincs szüksége olyan átlag emberekre, akik álláspontjukkal veszélyeztetik az ő ténykedésüket. Hallhatunk eseteket a pszichiátriáról miszerint teljesen egészséges embereket "zombivá" tesznek, szóval beteggé. A gyógyszerek nem feltétlenül szolgálják egészségünket. Inkább befolyásoló tényezővé váltak a mai világban. gyógyszer függők, kezelés függők... hipochonderek. A gyógyszercégeknek ez a legtökéletesebb, mindenki gyógyszerezze csak magát, még akkor is ha egyébként makk egészséges. tudatalattinkba próbálják a reklámcégek sugározni, hogy ha beteg vagy csak bekapsz egy pirulát és máris mosolyogva indul a napod... pedig elég lenne ha csak úgy kelünk ki az ágyból, hogy ma igenis jó napunk lesz....

    VálaszTörlés