2011. december 25., vasárnap

Maga körül felhőt generáló UFO-t filmeztek le Dec.23-án Oroszországban


Maga körül felhőt generáló UFO-t filmeztek le pénteken Oroszországban és észleltek hasonlót Nagy-Britanniában is. Az eset december 23-án történt a Kazahsztánnal határos Cseljabinszk térségben Trekhgorny városban. Riportok jelentek meg azóta róla, hiszen nagyon sokan észlelték és helyi vezetők üzenetet küldtek a Moszkvai Tudományos Minisztériumba (Moscow's Science Ministry) magyarázatot kérve az esetre.
Azért is érdekes a történés, mert Trekhgorny egy ún. zárt város, melyet még a szovjet időkben hoztak létre. Nem helyi lakosoknak tilos belépni, hacsak nem rendelkeznek a helyi hatóságok által jóváhagyott baráti vagy családi meghívólevéllel. 
Ezt a státuszt annak köszönheti a város, hogy fő ipari profilja nukleáris reaktorok gyártása

Többen feltételezik, hogy az utóbbi időben megsokszorozódott UFO-észlelés kapcsolatban lehet azzal, hogy az idegenektől kapott technológiákat pont az eredeti szándékkal ellentétes fejlesztésekre, romboló célra használják a Földet irányító erők.
A kutatások is azt bizonyítják, hogy nukleáris létesítmények környékén jóval gyakoribb az UFOk előfordulása. Mivel jelenleg is komoly tervek és fejlesztések zajlanak a nukleáris energia világűrben fegyverként történő használatára.

Számos szemtanú számolt már be egyébként nukleáris és nagyobb katonai létesítmények környékén felhőket létrehozó és azokat álcázásra használó égi objektumokról. A  fenti videó azért érdekes, mert szabad szemmel is jól látható ez a tevékenység.


Az alábbi fotók például az Egyesült Királyság felett ilyen felhőket mutatnak. Persze lehet, hogy csak furcsa egybeesésről van szó. Mindenesetre nagyon érdekes felhők.
 


5 megjegyzés:

 1. A felhők nem álcázásra vannak létrehozva, hanem a felhők (legalábbis az alsó képeken) maguk az ufók, a földönkívüli űrhajók.

  UFÓ-aktivitás pedig a nukleáris létesítmények körül nem a technológiát átadó szürkék miatt van, mivel nekik már nem engedélyezett a Föld terébe való ufó belépés, hanem a pozitív földönkívüliek monitorozzák és avatkoznak be ha szükséges a nukleáris tevékenységbe (egyébként már rég elpusztult volna a Föld).

  Ezt azért teszik, mert az emberiség tudata még a csecsemő szintjén van, és nincs tisztában - tudatában - a nukleáris energia (akár békés, akár hadászati célú) pusztító erejében, mely nemcsak a Földet rombolja, hanem az egész Világegyetemet alapjaiban rázza meg.

  Nekik köszönhető minden földi katasztrófa kisimítása, másképp már rég nem lenne élet a Földön.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek az előttem szólóval.

   Törlés
  2. Star Anonim, szeretettel ajánlom, hogy olvasgass pozitív földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat. Egyébként én is teljesen egyetértek az előbbi írásokkal, maximálisan fedik a valóságot!

   Törlés
 2. Nanana...tényleg kicsit furcsa lenne ha lètezne idegen élet ès pont a földi kormàny mondanà meg nekik hogy márpedig nem kell rólatok tudni a föld lakosainak.ez mi?elképzelem ahogy obama meg az angol kiràlynő teàzgat egy idegen társasàgàban és azt beszélik hova mennyenek el golfozni.ilyen nincs.jöhet a közhely hogy pànik lenne meg a vallàsossàg.ez mind kifogás...nehogy azt mondja màr nekem valaki hogy a nagy olaj cègek meg a politikusok diktàlnak nekik mit tehetnek itt meg.ha tudatába lennènk valami teknológiának rég nem halnànak halomra az emberek sem éhen.a villany szàmláról nem is beszélve.plàne a politikusok közötti vitàkról.ha ezt titkolnà valamilyen felsőbb hatalom akkor sem tartana itt a vilàg ahol van.felemèsztjük egymàst ès kilàtàstalan a sorsunk,a jövő generációja halomra lövik egymást mert nem lesz mit enni.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...