2013. április 9., kedd

Ahogy a globalista elit gondolkodik ....


Így gondolkodik a globalista elit. Van egy új sorozat, az Utópia....
Érdekes ez a kiemelt kis rész a videóban. 
Szóval így gondolkodik a globalista elit ?

Ez határozza meg, a betegségek leküzdésének vagy megtartásának iparágát...., a génmódosított vetőmagvak használatát és GMO készítmények teljes törvényi védelmét elnöki aláírással (amit most írt alá Obama a Monsanto teljes felhatalmazására) ?

Élelemként nem táplálékot és tápanyagokat, hanem ipari termékeket fogyasztunk, állagjavítókkal, színezékkel, ízfokozókkal és töménytelen mennyiségű rákkeltő cukorhelyettesítő vegyszerrel (Aspartame, Neotame). 

Csodálkozunk, hogy mennyien halnak meg és milyen fiatalon rákban és temetésekre járunk....úgy hogy azt sem tudjuk, valójában mi okozza 40-50-60 éves emberek halálát. Mert egy szó mögé mindent be lehet tuszkolni és azt mondjuk rá: RÁK..... Jó, ez van....... Meg szegény, élhetett volna még......
Nem tudjuk, mi okozza rengeteg beteg gyerek születését, már ha születik egyáltalán, mert egyre nagyobb számú meddő nő és terméketlen férfi van... Népbetegség lesz lassan nők körében az endometriózis, amiről korábban nem is tudták, hogy létezik....
Oltások kötelezően, gyógyszerek tízezres mennyiségben reklámokban a gyógyszertárban és az otthonok polcain. Kemo-és sugárterápia milliárd dolláros üzletként a gyógyszeripar egyik legnagyobb profittal rendelkező ágaként prosperál.....


A fenti dolgok közötti összefüggés természetesen az én agytekervényeim által létrehozott összeesküvés. Hiszen ilyen hogyan is fordulhatna elő a Földön és miért tenné ezt bárki is.....?

A kérdés költői... A mozaikok összerakása mindenkinek egyéni.... 
Nem hiszem sok újat mondtam, tudom, és bizonyítani sem fogjuk tudni soha ezeket...
Esetleg majd csak 40-50 év múlva válik egyértelművé, mikor majd ezek a hatások összeadódnak és az eredményük már szemmel látható és fájdalmas lesz....
115 megjegyzés:

 1. Mk 16,17
  Azokat pedig, a kik hisznek, ezen jelek követik:
  Mk 16,18
  kigyókat vesznek föl, és ha valami halálost isznak, nem árt nekik.

  VálaszTörlés
 2. Egyébként tényleg sejteni lehet, mi lenne a hatalmas jólétnek az eredménye - mint az állatvilágban. Minél jobbak az életkörülmények, annál nagyobb a szaporulat, és ez az "emberállatra" is igaz. AZ emberiség fölött pedig nincs csúcsragadozó, aki tizedelné, ezredelné az állományt. SOk az idióta, ostoba, felelőtlen ember, aki minden ok nélkül csak szaporodik (C-tipusúak), igaz a fehér emberek sokasága is ostoba, felelőtlen - szerintem.
  Hogyan szabályozható a népesség a földön? Mertha tényleg megfelelő életkörülmények lennének, valóban megindulna az "esztelen" szaporulat. Persze látható a másik vége is, hogy, ha nem ilyen tékozlóan bánnának az élelmiszerekkel, erőforrásokkal, energiával, akkor sokkal több embernek tudna, jóval hosszabb ideig kellemes lakhelyül szolgálhatna földanyánk. És ezért csak kismértékben mi vagyunk a felelősek, nagymértékben a név és arc nélkül meghúzódó háttérhatalom, töredéknyi morzsája. Ezt ők elfelejtik, sőt azt gondolják, ők a föld és az emberiség megmentői.

  VálaszTörlés
 3. Nem is az a fontos hogy ki mit bizonygat szerintem. Bármennyire is elszomorító: az emberállatoknak is épp annyi joguk van ezen bolybón élni, mint bárki másnak. Mi vagyunk az a nemzedék, akik egy forgószínpadon élnek. Ha valaki járt volna filmben látott Krematoria bolygón, akkor sietve utazna ide vissza, és levegőért kapkodva mesélne a haverjainak róla: Hú milyen szőrnyű hely! Börtönnek érzed a Földet? Nem csak te, de én is. De ebből a helyből is mi csináltunk egy kis poklot, és mi változtathatjuk egy kis Mennyországgá is. Nem elég jó neked ami van? Akkor tegyél azért, hogy változzon. Egy tirán hatalom áldozatai vagyunk? Na és ki invitálta őket ide? Ha senki, akkor hogyan lehetnek itt? Nekünk Szent Királyaink voltak... Manapság csak diszkókirályaink vannak. A party arcokat nem érdekli a jövő. De érdekel valakit egyáltalán? Szerintem vannak köztünk olyanok is. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Partyarcok vannak, diszkókirályok vannak, sőt mindenki DJ-lassan.
   Igazad van jó volt amikor Szent királyaink voltak, nem volt ekkora hatalma a globalistáknak. Régen visszaszorították ezeket az "új ember" projeteseket, ma viszont tejjel-mézzel folyó kincseik vannak a hatalmasoknak. Az emberállatok vagyis gójok mi vagyunk, akiket próbálnak rávenni az Új Korra és elég nagy sikerrel. Nagy a rátája azoknak, akik a globalistákat választották az Emberfia helyett. Rettenetesen könnyű megtéveszteni a kis hangyákat, ha vízzel lelocsolod őket, oda futnak ahová akarod. Abban is igazad van, hogy az ember csinált poklot a Földből kis szellemi sugallatra. Jó monarchiáink addig voltak, amíg az embereket nem győzte meg a szabad-protestáns-neoliberalizmus. Színház az egész világ... Nem az egység lenne itt a megszabadító, hanem a többség. Kételkedem abban, hogy a gój vallásúak lennének most már a többség... Régen mi voltunk, most már a látható okkultizmus követői a többség. Az EGYség ahogyan ezt többen is írják nem mi vagyunk és nem is kéne egységessé válnunk. Régen sem úgy nyertek háborút, hogy az 1 ország megverte a 20 országot, hanem több nemzet harcolt többségi egységként. Mindenkinek maradjon meg a "népi" szuveneritása.
   Érdekes, de én mégsem látom, hogy börtönben élnénk. Börtönben csak az él, aki a globalistákat támogatja. Együtt élnek velük egy szép új börtönben, luxusbörtönben. Bocsássatok meg, de nem az ember akarta évezredek óta másra hagyni a dolgait, hogy ne neki kelljen dönteni? Dehogyisnem, az embere akarta pont, hogy egy felsőbb réteg vezessen. Az "új ember" a szabad akaratából döntött a világ mellett, hogy itt kis földi Mennyországot csináljon. Aki a Földön látja a megvalósítást, az téved a legjobban. Valójában mit is akarnak a jóakaróink?: Békét, EGYséget, konfliktusmentes társadalmat, együttműködő embereket. Nem értem, hogy miért mondja mindenki, hogy "jájj én börtönben élek, jájj változás kell, jájj ez már az illuminati végkora, az új embere győzedelme a sötét okkultisták ellen. Itt kérem szépen nem arról van szó, hogy a fehér mágia wicca baromságok legyőzik az illuminatit, pont, hogy az ilyen önjelölt "mágushercegek" erősítik a szervezetüket. Dönteni kell lassan ki kihez áll. Nincs itt semmi probléma csak az, van aki azt hiszi, hogy ő jó oldalon áll, hiszen harcol az elnyomók ellen, de az ilyen ember tévedésben van, mivel pont, hogy az elnyomórendszert támogatja tudtán kívül. Nem látjátok a erdőtől azt a kis fát ami sínylik miattunk. Nem látjátok, hogy az eldobott Szegletkőnek mennyire fáj, hogy ilyeneket csinálunk? Rossz emberállatokká váltunk, saját magunk hülyesége miatt, de nincs minden elveszve, csak lehet, hogy rossz helyen keresitek a megoldást. Van egy könyv amit érdemes elolvasni, az maga a Könyv. Hol van a fullánkod Nimród? Nem látom. Valakik viszont a fullánk szárnyán utaznak a megvilágosodás felé. Kicsit össze kéne szednie mindenkinek magát a földről, és belekapaszkodni egy olyan Emberistenbe, aki megváltott minket a fertelmes Nimrodizmustól.

   Törlés
  2. Igen igen nagyon jó gondolatnak látom azt, hogy először voltak azok, akik inkább másra hagyták a döntést, inthogy maguk felvállalják a felelősséget.
   De azt is látom szavaidban, hogy a keserűség túlcsordult benned. Szerintem nemcsak sokan vagyunk, de sokfélék is. Ergo fiatal és öreg lelkek, akik már évezredek óta rójják itt a köreiket. Én láttam többet is belőlük, elrejtették azt a tudást, amit egyszer már megszereztek - még saját maguk elől is. Viszont a mágia nem kisautó, sem tűzoltóautó. A ezotéria nem esti mese, hanem a mi életünkről szól. Arról ahogyan éltünk, vagy arról ahogyan élhetünk, méghozzá Boldogan. Az is az elitfogságában sínylődik, aki harcolni akar tűzzel-vassal, nemcsak a trollok, és nemcsak a gójok. Szabadulni ebből a mókuskerékből(szamszára) csak egyféleképp lehet. Fel kéne talá ismerni annak a pár szónak az óriási jelentőségét, hogy: "Vagyok, aki vagyok". És nem az, akit mások erőszakkal , rábeszéléssel , kiközösítéssel , zsarolással , megfélemlítéssel , kigúnyolással... soroljam? Le kéne vetkőzni a jármot, és nem rángatni... :-)

   Törlés
  3. "A ezotéria nem esti mese, hanem a mi életünkről szól. Arról ahogyan éltünk, vagy arról ahogyan élhetünk..."


   respect!

   Törlés
 4. Te a "Vagyok aki vagyok" internetes ezoterikus csalárdság híve vagy. Igen én is láttam a videót, és a sok színészt aki a videóban van. Jut eszembe, most nem keresem fel, de egyik ember benne tényleg híres színész, ahogy egy német oldalról tájékozódtam és ateista. Szóval, ha kimész az utcára és körbenézel mit látsz? Magadat? 100-szor mondd el, hogy vagyok aki vagyok és rájössz, hogy UHHH tényleg én is Isten vagyok. Isten van, de csak mi kreáltuk, hiszen saját magunk vagyunk. A szamszárából kell kiszabadulni? Furcsállom, de akkor hogy, hogy itt beszélgetünk? Mélyedj magadba és röppentsd ki a lelked a Nirvánába. Ne kajálj be minden Titok szerű dolgokat.
  "Én láttam többet is belőlük, elrejtették azt a tudást, amit egyszer már megszereztek - még saját maguk elől is."
  Mit láttál? A tudás az egy látható valami? Nem tudtam eddig. Kiből mit láttál? Ezt sem értem, magyarázatra szorul úgy vélem. Mit szereztek meg kik? és mit rejtettek el? Ez is magyarázatra szorul. Hogyan tudsz saját magad elől valamit elrejteni? Ez nem a Harry Potter világa, ahol egy felejtős átokkal sikerül elrejteni mindent, sem a sötét zsaruk, ahol egy villantós izével elfelejtetik veled a tudást.
  A vagyok aki vagyok jelentése a következő: A vagyok igéből próbálj meg kiindulni, volt, van, lesz... stb. Fura szóval " a mindig levő " Istenről beszélhetünk ennek kapcsán. Hehe, nem rég olvastam egy vicces írást, aholis 2-szer ment valaki vissza abrakadabrával az előző életébe, és érdekes módon amit ő leírt, melyik korban volt 2-szer mást mondott. Valami olyasmit zagyvált első alkalommal, hogy 1700-as években van, de tudta pontosan az évszámot, másodszorra visszament és ugyannakor más ember volt:D Kettészakadhat-e a lélek? Harry Potter szerint igen.
  Erőszakot alkalmaztam? Rábeszélést? Kiközösítést? Zsarolást? Megfélemlítést? Kigúnyolást?
  Egyiket sem alkalmaztam, csak segíteni próbálnék kis tudásommal amit éveim alatt szereztem.
  Ha már a Bibliánál jártál a vagyokkal, akkor ne surranj el mellette, hogy Jézus mit tanított! Jézus is zsarol téged, mert ezt mondta?!: Két választás van: Halál vagy élet. Ennyi. Nem zsarolt egyáltalán ezzel Ő csak azt mondta, hogy nincs itt más dolog.
  A híresneves apokrif iratok, a holttengeri tekercseken sincs semmiféle lélekvándorlás.
  A gnosztikus iratok viszont tele vannak ilyenekkel.
  Csak az szomorít el, hogy több ember azt mondja, hogy: Én is a világosságban járok, te is abban jársz, hiszen mindenkinek megvan a saját évezredes útja. Nem féltek attól, hogy hoppá, mivan ha ennek a keresztény becsapott baromállatnak van igaza? Mert nekem nincs mitől félnem, ha nektek lenne igazatok. Érdekes, hogy a Titok című baromságot, 100-szor annyian veszik mint a Bibliát. Hogyan lehetséges az, hogy egy könyv ami az összes igazságot rejti napvilágot látott? Legyőztük a globalistákat?
  Különkérdésem: Azt mondod, hogy vagyok aki vagyok. Kérlek mondd meg, hogyan tudsz egy meztelencsigával azonosulni? Mi bennetek a közös, hiszen a csiga is vagyok aki vagyokot alkalmaz. De a tölgyfát sem hallottam még soha beszélni az Új Világrendről.
  De lehet, hogy ha kivágok egy akácfát az a megboldogult John Lennon lenne?
  Mert te ezt tanítod a vagyok aki vagyokkal. Csak az embereket, 3 szóval is be lehet csapni az a baj.
  Az ezotéria az én életemről szólna, kérlek mondd meg, hogy miért?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó érv:D Ez történik, ha az embernek nincs semmi bizonyítéka. Remélem elgondolkodsz és visszatérsz Istenhez az ateizmusból.

   Törlés
  2. Tisztelt Schwaben!

   Ha nem "az"vagy,aki "vagy",akkor engedelmeddel..ki vagy?Valaki más vagy?
   Én voltam már gyermek,voltam iskolás,voltam autószerelő,és mosogató,voltam pincér,és szerelmes,voltam bánatos,és dühös,lehetek még hajós kapitány vagy tanár,és leszek középkorú,és házas,a páromnak párja,anyámnak gyermeke,unokámnak nagyapja.Most éppen Neked válaszoló,és aki nem ismer,neki a 10 millió magyarból egy szám vagyok a papíron.Tehát ha valaki megkérdi,ki vagyok(és nem a nevemre kíváncsi),akkor a válaszom a következő:"vagyok,aki vagyok.."És ahogy mondod,a"vagyok"ige(cselekvést,történést fejez ki)tehát akkor az vagy,amit éppen cselekszel..Hadd kérdezzek valamit.Minden ember beszél magában.Aki az ellenkezőjét állítja,hazudik.Szóval ha Én nekem elegem van MAGAMBÓL,látható,hogy van egy "ÉN"és egy "MAGAM",akik között zajlik a párbeszéd..de mivel ÉN egy vagyok,akkor valamelyik entitás hamis.A kérdés,melyik a valódi?
   Jézus két választása"halál,vagy élet.."nos ezzel az az egy probléma van,hogy Jézus feltámadott,ezzel bizonyítva,hogy nincs halál..értsd a Könyvet,ne csak olvasd!(ja,és ez egyben bizonyíték a reinkarnációra is)Ha olvastad,azt is tudnod kell,hogy Jézus Isten"dimenzióját"MINDIG MINDEN ESETBEN A JELENBEN,A "MOST"BAN HATÁROZTA MEG.NEM HOLNAP,NEM TEGNAP,HANEM MOST!AKKOR KÉRDEM ÉN,MILYEN MEGVÁLTÁSRA VÁRSZ ÖLBE TETT KÉZZEL?A JÖVŐBEN AZ SOSE JÖHET EL..


   Igen,a "tudás" látható.Cselekedetekben mutatkozik."úgy"tudsz,ahogy cselekszel,stimt?Hogy mit rejtettek el?kérdezd az egyházalapítókat,mégis mi alapján döntötték el(emberek,nem Isten) ,hogy mi kerüljön a Bibliába?
   És milyen emberek?(egyházi méltóságok)és a Bibliát ezek az emberk adták a kezedbe,NEM Jézus.Nem mondom,vannak benne igazságok,de ha a felét értenéd Jézus tanításainak,nem írtál volna ide,hidd el.

   Törlés
  3. Nem nem fogja elhinni :-) De ha bekövetkezik a kereszténységgel is , ami a muzulmánokkal, akkor majd megmutathatják a habzó szájú magát kereszténynek nevező barátaink, hogy miben profik a szájkaratén kívül. Majd amikor összemérkőzhetnek a troll barátaikkal... Ők a véres kardjukkal hadonásznak, mint a véres boszorkányégetések idején. Bizony nem értik Jézus tanítását. Csak a katolikus dogmát. De ennek a generációnak is lecseng az ideje, és akkor , majd új dolgok jönnek, mert előlépnek azok, akik még a sorukra várnak. A következő generáció. Akiknek nincsenek véres kardjaik.

   Törlés
  4. Tisztelt Spacekutya és eli70!
   Spacekutya.
   Nem hiszem el? Nem is fogom, mivel már elhittem egyszer 2 napig. Azon a ponton megfogadtam, hogy nem fogok többé ilyen dolgokat művelni. Szóval a Biblia 50%-hazugság a másik 50%-a igazság? Mózes ennyit felelt: de nem mondhatom ezeknek a izraelitáknak, hogy a vagyok küldött, hát mit mondjak nekik? Isten erre: Mondd azt nekik, hogy Ábrahám, Izsák és Jákob Istene vagyok... Tehát Isten nem a halottak Istene, hanem az élőké, mivel ezek a személyek az Úr mellett tovább élnek odafent. Jézus viszont 2 lehetőséget adott: Élet vagy Halál. A hívő keresztény a földi kis élő idejéből kap esélyt 2 választásra. Vagy Istent támogatom, vagy titeket. Ti nem is vehetnétek a szátokra Istent, mivel szitkozódtok és "gonosz" jelzővel illetitek Jézust a Messiást. A Könyvet én nem értem? A Biblia, hogy a kínba lenne bizonyíték a reinkarnációra, hiszen 1 mondattal dugába dől az egész: Pál: A Földi életünk során egyszer haljunk meg ez a dolgunk. Láthatod, hogy a Biblia tanításai érdekes módon a fejembe maradtak és nem kell hozzá csak kis esetben a Biblia. Én elolvastam és bevéstem a fejembe, hogy a hazugságaitokat tudjam hárítani a hívők között és ne tudjátok átcsábítani őket a halálra.
   Az egyházalapítók elrejtettek volna valamit? Szegény Péter és az apostolok, ha ezt hallják...
   Jaaa és a titkos kis társaságok, a templomosok meg ilyenek azok rendes fickók voltak? Csatlakozhatnátok a Freemasonosokhoz és ott megkapjátok a nagyigazságú TUDÁST a kérdéseitekre. Várok-e ölbetett kézzel? Igen figyelem az időket, és felkészülten várom a Tolvajt éjszaka, valamint nappal. Bocsánat, de ez az én hitem, és a hit nem egy kézzelfogható tárgy, hanem döntés... vagy hiszel vagy nem. Én ki vagyok, ha nem a nevemet kérdezik? Vagyok, aki hisz Istenben, Általa vagyok, Ővele és Őbenne. Ennyit mondok. Ti a Bibliát megpróbáljátok szánalmas borítóba csomagolni, és terjeszteni belőle a hazugságot. Szerencse, hogy az Újszövetségben figyelmeztetnek arra, hogy lesznek akik a Bibliát a keresztények ellen fogják használni, és azok ti vagytok, aki szerint Lucifert Jahve megkötözte és Lucifer Jézussal egyenrangú. Na tudjátok mit mondana erről Nagyanyám? Ne akarjátok megtudni:D
   A boszorkányégetésről pedig annyit, hogy olvass utána mit csináltak az ősmagyarok, hogy átkerüljenek a szellemük fiaikba. Szerintem előbb olvasd ki a Bibliát utána mondogasd nekem, hogy nem volt igazam.
   Eli70: Te miben vagy profi eli? Nem is tudom, ki kinek a csatolósa:D Ha véres az én kardom, milyen véres lesz majd Isten kardja, ha ilyeneket mondotok róla?
   A következő generáció? Kik azok? Homokosok, semmirekellők, szexelni vágyók éjjel-nappal, idióták, istentelenek, nemtörődömek. Ilyenekké tette az embereket, az hogy vallásszabadság lett. A modern világ semmirekellő rákfenéje tette ezt saját gyerekünkkel is. Amíg a katolikus egyház volt hatalmon, érdekes módon az én családom régi kézzel írott papírjain az derül ki mennyi földet kaptak akik kiálltak Jézus mellett az evilágosodással szemben. Nekem tárgyi kézzel írott bizonyítékaim vannak, amelyek nem tudást tükröznek, hanem tiszteletet Jézus felé, valamint a magyar hazaárulók akik a svábokat szétlőtték egy kis komcsi rásegítésre... Ennyit erről, az a lényeg, hogy Nyirtass, László Lamikó és Siporka tanúbizonyságot tettek Jézusról, és az Isten áldjon meg titeket ezért ebben a félresiklott Új világban.

   Törlés
  5. Tanúbizonyságot... Barátom, te egy agresszív hittérítő vagy, és nem Jézus követője. Akikről én beszélek, azoknak te vizet se vihetsz. A buzik meg egyéb elmebajosok, az a mostani generáció, balhés barátom! Másrészt nekem abszolúte semmi közöm az illumináltakhoz se, se a hatalommal visszaélő jelképeidhez se. Ha figyeltél volna: én NEM azt mondtam, hogy Isten hadonászik véres karddal , hanem hogy TE hadonászol véres karddal. És mondd csak: milyen tolvajt vársz te? Azt aki már régóta kisemmizett téged , az egész országoddal együtt? Te is CSAK fröcsögni jársz ide, és nem azért , mert tényleg lenne valami értelem benned. Ennyi...

   Törlés
  6. Schwaben tényleg bepörögtél... az kiabál leghangosabban akinek ég a háza. :)

   "hogy a hazugságaitokat tudjam hárítani a hívők között és ne tudjátok átcsábítani őket a halálra" - az ilyen egóhuszár dumákat a tükör előtt olvasva - lehetőleg habzó szájjal - még nagy fejlődésen mehetsz át. Ne tagadd meg ezt a perspektívát magadtól. :P

   "Az egyházalapítók elrejtettek volna valamit? Szegény Péter és az apostolok, ha ezt hallják..." - Melyik bibliai könyvet írta Péter? Jézus megfeszítése után generációkkal később írták csak le, amit te szentírásnak nevezel. Tudod a zsinatok meg minden... Én is meg mások is leírtuk már sokszor, de te meg újra és újra hivatkozol erre, úgyhogy most akkor én is megint le "kell", hogy írjam: Egyetlen egy szemtanú sem írt semmit, ami a mai bibliában szerepel. Sok évtizeddel sőt századdal később - zsinatok és eretnek vadászatok kíséretében/keretében - írtak le mindent. A kereszténységnek hitt mai vallás RÖGTÖN A KEZDETEKTŐL FOGVA hamis, félrevezető. Pontosan az, aminek te a new age-es szarokat gondolod. A mostani globalista elit, akkori ősei pedig lelkesen adoptálták is egyből mint államvallást. Ugye továbbra sem lóg ki a lóláb? Vicces, hogy ugyanennek a társaságnak az évezredes csapdájában vergődsz, büszke vagy rá és a "megszabadultakat" oktatod, korholod. Közben pedig vakbuzgóságodban a tényeket sem vagy hajlandó figyelembe venni. Arról lehet filozofálgatni, hogy az "egy élet, majd pokol vagy menny" vagy netán a reinkarnáció elmélete logikusabb, igazságosabb. Ezekre sosem lesz tényszerű válasz. Legalábbis fizikai testben nem. De ha legalább a világi módon ellenőrizhető dolgokat volnál kedves figyelembe venni. Például Jézus születésének valós körülményeit vagy a tinédzser éveit hol/mivel töltötte. Ezeket valahogy mindig gyorsan átugorjátok, vagy a Bibliából vett idézetekkel cáfoljátok. Ami egy ilyen esetben nyilván nevetséges logika, de hát ez se zavarjon.

   Egy kis ösvény, amin elindulhatsz:

   Az általad emlegetett gyűlöletes Nimród/Nimrud valódi mennyei atyánk. Lucifer Jézus (vagy valamelyik "kollégája") inkarnációja. Jahve az, akit ti Sátánnak neveztek. Nem hiába van tele erősen önbizalomhiányos kijelentésekkel a biblia, nem hiába károg hamis tanítókról és mindenféle "illegális" trónkövetelőkről... Pontosan a jézusi tudás megszerzésének lehetősége (ezt kaptuk a Fényhozótól) volt az az égtelen bűn, amit ősbűnnek titulál a biblia. Nyilván egyértelmű, hogy ennek megakadályozása/tiltása kinek volt érdeke. Esetleg elgondolkozhatsz azon is, hogy kinek a szekerét tolod, amikor a belső isteni minőségünk eltagadását propagálod és helyette a tudatlanság/alávetettség/külső segítség várása a "frankó". A belső isteni minőség feltárása és kihasználása pedig a te értelmezésedben megint csak csúsztatás. Ugyanis nem arról van szó, hogy bármilyen jött-ment suttyó teremtő isteni képességeket kap máról holnapra. Arról van szó, hogy amennyiben produkálod a megfelelő tudati és lelki fejlődést, akkor ezek az ajtók kinyílnak előtted és meghaladhatod szép fokozatosan a jelenlegi létezésed határait. Csak hát neked olyan frankón támogatja az érvelésed ez a félremagyarázás, hogy kár lenne kihagyni... "A sok gonosz és buta embernek isteni hatalom??? Még mit nem, vissza a karámba!" Ugye, ugye... És végezetül nem véletlenül ad utasítást a kánaániták kiirtására (akinek TURUL temploma állott ott addig). Egyszóval nyugodtan odateheted a bibliádat a cion bölcseinek írásai mellé, mert egy tőről fakad egy célt szolgál a kettő. Csak a biblia régebbi... Ha továbbra is ezt a téveszmét védelmezed, akkor mostmár tudhatod, hogy kivel/kikkel mész szembe. De ez nem fenyegetés, az keresztény szokás. :)

   Ideje ébredni...

   Törlés
  7. Hát igen, mindig azok szúrták az önjelölt messiások szemét a leginkább, akik igenis veszik a fáradtságot, és önállóan gondolkodnak, nem pedig innen-onnan összeszedett idézeteket skandálak. A Bibliát lehet érteni és lehet, legyezni vele, balhés barátom. Aki veszi a fáradtságot, hogy keres és esik és kel, de megy tovább, mert ÉLNI AKAR, és nem vegetálni, az szúrja a te szemed , barátom. Méghogy segíteni... További kellemes fröcsögést kívánok neked!
   Csak vigyázz , el ne veszítsd bólogató kutyusaid bizalmát! Tudod...

   Törlés
 5. Te tudod főnök. Ha neked ez örömöt szerez...

  Jó szórakozást!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mi szerez örömöt? Az szerezne örömöt, ha azt mondanád, hogy Jézus a Krisztus.
   Nem vagyok főnök, és nem szórakozok jól, tudom csak egy hülye keresztény vagyok a sok közül. Látom neked sikerült az egódat leküzdened...

   Törlés
 6. kedves Schwaben.
  Hogyan tudsz te ennyire meggyőző lenni?? én is abba a hibába estem hogy követtem elég sokáig a new age korszellemét ahogyan ezt eli70 is teszi, már régóta járok fel erre az oldalra és miattad nyertem vissza keresztény hitemet az Úrban. Nagyon szépeket írsz, és bátorítod az eltévelyedetteket hogy térjenek vissza az Igazság Istenéhez. Megkérdezhetném, hogy hogyan tudok csatlakozni a katolikus egyházhoz? Sok new age es emberrel vagyok kapcsolatban akiket szintén a te írásaid szerettették meg velük a kereszténységet. Sugárzik belőled a jóság de sajnos nagy baj ha bekövetkezik a keresztényüldözés, mert akkor nekünk és főleg neked menekülnünk kell a new age es aranykori üldözőinktől. Jézushoz visszatértem a újpogányok közül és szeretném erősíteni keresztény hitüket az embereknek ahogyan ezt te teszed. Az Úr áldjon meg téged.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. kedves Schwaben.
   Hogyan tudsz te ennyire meggyőző lenni??
   Ez jó kérdés, hasonlót már én is kérdeztem tőle, mikor ezt írta:
   "Rossz dolgok történnek családügyileg is mostanság, és munkaügyileg is, meg nem érzem magam ezen a Földön jól."
   Erre kérdeztem ,hogy akkor miből gondolja, hogy jó úton jár?
   Továbbra is úgy gondolom, hogy aki a saját erkölcsi, és anyagi káoszának közepén állva, bőszen, és magabiztosan hírdeti MÁSNAK hogy mit, és hogy kell gondolnia, azt nem lehet máshogy hívni, mint öntelt butaságnak.

   Törlés
  2. Kedves Szul-than!
   Megjöttél látom. Aki nem ebből a világból való a Világ is kiközösíti. Én ebben hiszek, mivel a világ tényleg kiközösít megtérésem óta. Azelőtt bezzeg, ajjaj mindenem megvolt, de engem érdekes módon, a pénz nem elégít ki:D És ennek iszonyúan örülök. Én boldog leszek halálom napjáig azzal amim eddig van. Van egy gyönyörű asszonyom, aki szeret engem és sosem hagyna ez. Lehetett volna sok huncut nőcském életem során, de nekem nem kell és ha szenvedek emiatt, majd megkapom a vigasztalásomat, de nem itt. Ha ez neked nem tetszik, akkor élj halálodig jómódban és magabiztosságban, amíg érted nem jön Nirvána a fényhozó.

   Törlés
  3. Schwaben 1:" Én boldog leszek halálom napjáig azzal amim eddig van"
   Schwaben 2:"Rossz dolgok történnek családügyileg is mostanság, és munkaügyileg is, meg nem érzem magam ezen a Földön jól."
   Azé' mostmá' eldönthetnéd...:)

   Törlés
  4. El van ez döntve kedves Szul than. Mindig azt kell választani, amelyikből levezethető hogy a new age (ami egyébként valós ideológiát nem takar, csak ilyen kényelmes kis szitokszó amibe mindig bele lehet préselni az aktuális ellenséget - mint az "okkult"...) a Sátán műve és az antikrisztus eljövetelét készíti elő. :)

   Törlés
  5. Hát igen, ráadásul az abszolút nem zavarja, hogy egyszer már Jeromosnak tételesen levezettem itt:
   http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/12/felhoatlasz-tokeletes-es-csodalatos.html
   hogy az általuk New Agenak nevezett (és a Churchofgood által leírt) valamihez semmi közöm(zünk).

   Törlés
  6. Szia Laszlo Lamiko,
   Nagyon örülök annak,hogy visszatalaltal a Megvaltonkhoz,es a New Age-es bartaid is érdeklodnek a ker.hit irant.
   A Biblia olvasasan kivül nagyban segitseketekre lehet,ha ellatogattok az "Idok Jelei.hu" blog-ra,ahol arrol is tajékozodhattok,hogy a jelen végidok folyamatai,hogyan,miként es ki(k) altal mennek végbe.
   A keresztyéüldozéstol pedig nem kell félniük azoknak,akik most,amig még tart a kegyelem ideje,megtérnek Istenhez,mert az antikrisztusi nagy nyomorusag idoszaka elott elragadtatnak a földröl.Ez pedig igy fog történni:Az igaz ker.hivok (mert vannak hazug ker.hivok is) elragadtatasa pedig igy fog kinézni:
   ”Mert ha hisszuk,hogy Jezus meghalt es feltamadt,az is bizonyos,hogy Isten az elhunytakat is elohozza Jezus altal vele egyutt.Azt pedig az Ur igéjével mondjuk nektek,hogy mi akik élunk,es megmaradunk az Ur eljoveteléig nem fogjuk megelozni az elhunytakat.Mert amint felhangzik a riado hangja,a foangyal szava es az Isten harsonaja,maga az Ur fog alaszallni a mennybol,es eloszor feltamadnak a Krisztusban elhunytak(az addig meghalt Krisztusban hivok),azutan mi,akik élunk,es megmaradunk,veluk egyutt elragadtatunk a felhokon az Ur fogadasara a levegobe,es igy mindenkor az Urral leszunk.Vigasztaljatok tehat egymast ezekkel az igékkel”(1Thessz.4:14-18).

   Ria.

   Törlés
  7. Viszont ne a katolikus felekezetu vallast gyakorold,mert azok a halott Mariahoz,halott szentekhez es szobrokhoz imadkoznak,a papat Jezus földi helytartojanak hazudjak,(holott Isten soha senkit nem bizott meg valamiféle földi helyettesének),papoktol es papaktol varjak buneik bocsanatat,amikor a bunt csakis kizarolag Isten bocsajthatja meg,es még sorolhatnam a sok Isten ellenes dogmaikat es gyakorlataikat.Remelem Schwaben is mielobb ra fog eszmélni erre,es egy felekezeti hovatartozas nélküli gyülit keres maganak.
   Most pedig megirom neked,hogy mi elolol fognak az igaz hitu keresztyének (mert vannak névleges keresztyének is) elragadtatni,vagyis hogy fog kinézni az elkövetkezendo antikrisztusi idoszak:

   Az Antikrisztus,azzal az igerettel fog majd fellepni a vilag szinpadara,hogy jott megvaltani a vilagot minden bujabol,bajabol,nyomorusagabol, vagyis Krisztust fog jatszani,mert nem viseli el,hogy az igazi Krisztus,mar
   megvaltotta a vilagot.De ahhoz,hogy felléphessen,hogy a népek elfogadjak ot,ahhoz az kell,hogy nem csak gazdasagi,de politikai es erkolcsi téren is egy hatalmas valsag alakuljon ki.A bibliai proféciak szerint ez elkerülhetetlenül be fog következni,ennek jeleit latjuk most.Az Antikrisztus kereken 7 evig fog uralkodni.Foldi uralkodasanak elso harom es fél évében az Antikrisztusnak sikerül az emberiséget békével es joléttel megörvendeztetnie.Ugy fog fellépni,mint a nagy szabadito a nyomorusagbol,mint egy szuperember,aki ugy tunik,olyan helyzetben van,hogy még a megoldhatatlan problémakkal is megbirkozik.A közügyek legkülönfélébb területein elért hihetetlen sikerek lattan az egesz vilag lelkesedik erte es ujjongva unnepli.A vilagpolitikaban a beke es biztonsag mar ma is mindent meghatarozo téma.Az Antikrisztus "béke,béke"jelszava(ami a Bibliaban olvashato),egyértelmuen felismerheto.Az Antikrisztus igy fogja a vilagot egy zsenialis békességet hirdeto programmal elbuvölni es mindenütt elterjed,hogy a problema végérvényesen megoldodik.A rövid ideig tarto "béke",a kulso jolét es az altalanos biztonsag azonban csak veszélyes latszat.A Biblia elore figyelmeztet a közelgo antikrisztusi vilagbirodalom(rovid ideig tarto) latszatbékességérol:"Mert amikor ezt mondjak:Békesség es biztonsag,akkor hirtelen veszedelem jo rajuk,mint a szülési fajdalom a terhes asszonyra,es semmikeppen meg nem menekednek".Az elso 3,5 evben az Antikr.Izraellel is békét kot (ekozben a jelenlegi arab mecset helyen felepitik a 3.jeruzsalemi templomot),de a 7 ev masodik felében hirtelen fordulat all be.A felepult templomba beül az Antikrisztus,”Isten gyanant mutogatva magat”.Onteltségében mindenkitol megköveteli,hogy istenként imadja es tisztelje,es ezt eroszakkal keresztül is viszi.Ebben a masodik 3,5 evben a Bibliai szerint,"Olyan nagy nyomorusag lesz,amilyen még nem volt soha a vilag kezdete ota mind ez ideig,es nem is lesz soha"(Mate 21:24).Ez elol a nagy nyomorusag elol az igaz ker.hivok elragadtatnak a földrol.A Krisztusban nem hivo zsidok pedig (nem Istent mondok hanem Krisztust,Isten fiat,hiszen Istenben a zsidok is hisznek) itt maradnak a földön a hitetlenekkel együtt.Ekkor veszik majd fel a hitetlenek a kezük fejére,vagy homlokukra a "fenevad bélyegét" a 666-ot.(Ebbol a chip-bol tobb 100.000 le van mar gyartva,amibol par jo modu ember mar be is ültettetett maganak).

   Minden jot neked,

   Ria

   Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  9. Ááá! Helló Unknown Ria! Nos attól még hogy itt egyeseket Nyű Édzseseknek csúfolsz, attól te még nem vagy sem korrekt, sem erényes, max. egy hamis próféta. Lécci meséld el azt is, hogy szerinted mikor kezdődik el a sátán, a FÉL-Isten uralma a Földön, jó? Mert az kimaradt a magasröptű beszámolódból. Meg aztán, hogy ki ragadtatik , meg hová... Hát abban elég erős a fantasy beütés. A Föld maga is ÉLŐ lény. És nem ilyen hamis próféták döntenek mások életéről, hanem nálad sokkalta magasabb szinteken létező lények, akiket te NEM ISMERSZ.
   Meg aztán a halott szentek dumád... Hát az totál eszement! Jézusom! Te is aztán vagy egy fura figura...
   Ne a pápa és ne a sötét szervezetek bűneit nézd, mert AZOKAT ISZOD MAGADBA! Hanem lazíts, és ha okoskodni van kedved, akkor menj ki a piactérre, és ott ordítozz!

   Törlés
  10. Satan atyad küldött ide kötekedni téged is eli70? Mi hivok,ismerjük mar az ilyenfajta muködését,ott probal gyötörni bennünket a hitetleneket felhasznalva erre eszközül,ahol csak elér.
   Ha tisztességes hangnemben irtal volna,talan még valaszolnék is a kérdésedre,de igy ne varj tolem semmiféle valaszt arra.

   Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  12. Te ismered a sátán dolgait?! Te aztán nagyon tudsz! Mondd csak Unknown , hányszor veszed naponta a szádra a sátán szót? Csak az "igaz hit" jegyében. Tudod felhívnám a figyelmed egy érdekes párhúzamra. Az Ottomán Birodalom virágkorában a köcsög(na jó ez poén volt) muzulmánok keresztényeket gyilkolásztak halomra - és nem kis élvezettel - tegyem hozzá. De! Ugorjunk vissza a mába. Figyelted meg egyszer is , hogy mostnában mi történik az arab világban? Arab tavasz?! Aligha! Ti másrészt azzal vagytok elfoglalva, hogy itt szájhabozva szajkózzátok a kedvenc Bibliai idézeteiteket. Tudod ha itt világvége csak attól lehet, ha az ilyen hamis próféták túlpörgetik magukat! Vili? Lazíts egy kicsit és ne okádj folyton tüzet, mert berekedsz. Oké?

   Törlés
  13. Kedves Ria!
   Már többször elmondtam, hogy szerintem a Biblia a jelenleg is tevékenykedő háttérhatalom több ezer éven átnyúló, az embert, és annak teremtő erejét tudatmanipulálással kihasználó tevékenységének egyik rendkívül hatékony eszköze.
   Csak akkoriban még nem volt tömegmédia, amely mostmár legnagyobbrészt átvette a szerepét. Viszont majd 2000 évig a Biblia is rendkívül hatékony eszköze volt( és mint látható még most is hat...) azoknak az irányítóknak, akik az embert rabszolgaságban, és FÉLelemben tartva, teremtő erejét kihasználva a jelenlegi világot általunk létrehozták.
   Úgyhogy ne haragudj, de emiatt nekem ez a FORGATÓKÖNYV, vagy inkább PROGRAM amit te itt leírtál, és ami kőkeményen be van programozva a te, és hozzád hasonló megvezetettek TEREMTŐ TUDATÁBA, nem tetszik.
   Ha megengeded inkább rábízom a SZERETETre a jelen, és a jövő alakítását, az én, és azok teremtő tudatának felhasználásával akik ezt szintén így látják.

   Törlés
  14. Jójó Szlthan , ez elég nehezen emészthető egy olyannak, akinek csak a becsülete van, és más semmije. És tényleg nincs már semmije, mert a hitéből i becsületkérdést csinált. A Biblia azért szerintem olvasandó és értelmezendő, mégpedig helyesen. Csak sokan azon hasalnak el, hogy ki a hamis próféta, és ki az aki teremtő munkát végez, és a közért harcol, mert érti , hogy az ő sorsa is függ tőle. Ehelyett csak kiabálnak...

   Törlés
 7. Igazad van László! Schwaben tényleg érti a dolgát. Sokan vannak az én ismerőseim közül is, akik rendszeresen látogatják ezt az oldalt, és az írásokat lesegetve szemezgetve Schwaben írása egy erős karakterre vall. Csíkszeredán lakom, Kispestre sokat fejérok rokonokhoz, és nálunk Babba Máriát sokan tisztelik mint Szűzanyát. Fura szokást űznek nálunk, és hamis kereszténység az amit hirdetnek, ahogyan ezt egy helyi bölcs öregúr is megmondta, hogy az igazi keresztséget a Bibliából lehet kiolvasni és Jézus Urunk segítségét kell kérnünk ehhez. Képzeljétek, nagyon örülünk elég sokan, hogy viszatérnek a kereszténységhez amely a Biblián alapul. Sok ősi-szkíta vallású belátja, hogy mind hazugság amiket terjesztenek és valójában megtérnek.
  Isten velünk, Schwaben így tovább és ne hagyd magad!
  Üdvözlettel magyar hittestvérek Csíkszeredáról!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Sok ősi-szkíta vallású belátja, hogy mind hazugság amiket terjesztenek és valójában megtérnek.
   Isten velünk, Schwaben így tovább és ne hagyd magad! "

   Ezt dalba kéne foglalni...

   Törlés
 8. Ajaj! Hát ti lennétek Isten katonái? Bocs nem párbajozni akarok, csak kérdem.

  VálaszTörlés
 9. Szerintem meg minden ember CSAK a saját látószögéből látja és éli át a világot, hogy épp a kereszténység felé hajlik vagy a spiritualizmus gondolataival ért egyet, kizárólag attól függ, hogy a jelenlegi élete mit kíván a továbblépéshez. Kizárólagos igazságot kijelenteni elég merész dolog bárkitől is, mitől lennének igazabbak a te tapasztalataid az enyémeknél? Vagy fordítva...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben egyetértek veled. De itt egy kicsit többről van szó. Vannak többen is, akik buborékban élnek, de attól még szívesen fikázódnak bármikor. Természetesen annak jegyében, amiben hisz. Pedig én nem bántottam egyik felszólalót sem, akiknek annyira fontos volt "előkapni a kardot". Ugyan már! Talán meg kéne ijed őnagyságától, de ez nem az hely , ahol ilyen játszmákkal kelljen szórakoztatni valakinek magát. Nem csak nű édzsesek vannak a világon, hanem olyanok is , akikről ők nem is hallottak... Amúgy még az antikr. akiről beszélnek, még nem jelentkezett, de lehet, hogy több is van. És amíg ők sárdobálással vannak elfoglalva, addig azok sem tétlenkednek. Na de sebaj! Ezt is kipróbáltam. Lehet, hogy nem volt jó ötlet beszállni ebbe a blogba. Nekem erre nincs szükségem. Itt többnyire az akadékoskodás megy, és nem értelmes építő tevékenység. Ennyi rosszindulatú embert nem hittem hogy találok itt...

   Törlés
  2. Pedig vannak még nagyon sokan, ajajj :-) Nem érdemes nagyon belemerülni, maximum elmondod a véleményed, aki fogékony rá és éppen az a tudás kell a számára annak úgy is segít! Akinek még idő kell az támadni fog egyből, reagálni nem érdemes ezekre...

   Törlés
  3. Kösz a bátorítást! Erre csak annyit tudok mondani, hogy teljes mértékban igazad van. :-)

   Törlés
 10. le kell gyártani egy istent aki lemészárol minden rossz arcot

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos a mészároló istenekből van a legtöbb, és Te még szaporítanád őket? Naponként érezhetjük a bőrünkön a ténykedésüket.
   Miért nem inkább a Szabadítót, a Jézus Krisztust követed?
   Az Ő "árnyékában" nem kell lemészárolni senkit, sőt magad is szabaddá lehetsz.

   Szeretettel: Erika

   Törlés
  2. "Miért nem inkább a Szabadítót, a Jézus Krisztust követed?"

   bocs de én nem szolgálom a gonoszt, azt meg hagyom neked

   Törlés
  3. Az a baj, hogy ti tényleg legyártatok egy kis messiást, aki hamarosan el is jön értetek és fűt-fát ígér, ha azt mondjátok, hogy "vagyok, aki vagyok" és nem kell nekem önmagamon kívül más Isten. Hívjátok csak...
   Kedves Erika:
   Nekik a szabadítójuk a fényhozó, aki nemsokára fellép a színpadra, saját maguk kívánságára. Ordítanak torkaszakadtából egy megváltóért, csak nem látják be. Semmit nem tesznek senkiért, csak magukért. Nem túloztam amikor azt mondtam, hogy feleslegessé vált a kereszténység a mai időkben, mivel darabokra hullajtják Cion Bölcsei, és az Illuminati.:D

   Törlés
  4. A bibliát tagadók viselkedését is bibliai értelmezési keretben tárgyalni nagy segítség ha cáfolni akarsz. :) Még nagyobb segítség, ha olyasmiket hordasz össze amit semelyik "ősmegyarkodó meg ezotérikus" sem mondott...

   ""vagyok, aki vagyok" és nem kell nekem önmagamon kívül más Isten" - íme az első. És erre a triplacsavar: "Hívjátok csak..." Most akkor mivan??? :) Ha nekünk nem kell isten csak saját magunk, akkor kit hívunk? Sokadszorra gabalyodsz bele a saját "logikádba", annyira meg vagy feszülve, hogy cáfolhass. :)

   Törlés
  5. Hűűű! Az első bekezdésed nagyot szólt!

   Törlés
  6. elveszett kereső és szulthan és eli70!
   Hogy gondoljátok ti ezt? A jóhiszemű keresztényeket átvágjátok!! Ti mindannyian az Ördögöt szolgáljatok! Mit képzeltek, hogy szegény Schwabenen veritek le a kereszténységet? Fel próbálja nyitni a szemeteket, hogy eltávolodtatok Istentől. Nimród az atyátok? Akkor hajrá, szolgáljátok csak, de másnak meg kérlek titeket nyissátok fel a szemét ilyen ördögi dolgokra. Nekem is van gyerekem és undorító, hogy ilyeneket fog tanulni a jövőben! Szégyelljétek magatokat, hogy erre nevelitek az ifjabbakat, ti is valami kis 25 éves suhancok lehettek akik megunták a kereszténységet és a mai munkanélküliségben magatoknak találtatok egy kibúvót. Édesanyátok biztos megtanított titeket a keresztény hitre, és a szobátokban gubbasztva gondolkoztak a saját ízléstelen dolgaitokon. Undorító!
   A gyermekem is jár erre az oldalra, de mi Schwaben pártját fogjuk, és megmutatom a gyermekemnek, hogy igaz a Bibliában a Jelenések könyve, hiszen keresztényeket üldözik, a katolikus egyházzal egyetemben.
   Főleg te szégyellhetnéd magad Elveszett Kereső végigkísértetted és megaláztad a kereszténységet és Schwabent.
   Hány éves lehetsz már csak arra lennék kíváncsi a nagy élettapasztalatoddal!
   Képzeld el kérlek, hogy évekkel ezelőtt elmentem a boltba esett az eső, és az akkor még kisbabámat fogtam, jött egy ember aki pénzt kért. Én adtam neki, nekem teljesen mind egy, hogy mire költi, de a mellettem lévő Nagy Magyar kopasz ősi "romantikus erőszakú" a haverjaival együtt bántották szavakkal a szegény embert, az egyik még utána is futott! Én elmentem nehogy szülés után valaki bántsa a babámat.
   Nagyon, de nagyon szégyellhetitek magatokat, ilyen lenne egy rendes ember, aki csapatostul nekiugrik 1 katolikusnak? Erre válaszolj elveszett kereső!
   Milyen dolog ez? Igaza volt a fiamnak akkor, amikor mondta nekem: Anya, olyan nagy a csábítás az új dolgokra, és a drogokra amit a mi sulinkba is terjesztenek. Mondtam neki, hogy nagymamája amíg élt hitt Istenben és nem fordult el tőle soha! Békében nyugalomban 79 évesen halt meg. Szerette az Isten élete végéig, hiszen 7 gyerekéből csak én maradtam meg, mert megígérte Istennek fiatal korában, hogy ha megad neki 1 gyermeket akkor rendszeresen elmegy szentmisére. Meg is tette Édesanyám és meg is maradtam:D Ez a szép történet, nem az amit ti suhancok terjesztetek.
   Szálljatok vissza a valóságba és imádjátok a valóságos Istent!
   Üdvözlettel: Csíkszeredáról.

   Törlés
  7. Siporka, vagy inkább Sipor... Nagyon szeretittek ti a Nimród így Nimród úgy fikázódó szöveget pöckölni. Nem únjátok már? Jóhiszemű? Mi? Az erőszakos stílúsotok? Az?! Mi az szégyelljü magunkat? Te ki vagy? Egy szájkaratés? Nyugi! Lazíts! Odahaza úszíthatsz a szeretett családod körében. Tudod: a családban marad. Méghogy SZEGÉNY Schwaben... Mit kéne sajnálni rajta? Azt, hogy keresztbe le akar mindenkit nyelni?! Lazíts! Jó? Ne játsz itt félelmetes bírát jó? Ha szabad ilyet kérni.

   Törlés
  8. Kedves Hölgyem Siporka!
   Kérem engem ne védjen! Jézust védje ezen az oldalon. Nem hallgatnak Önre, és gúnyt űznek magából, aki egy igazi családanya. Nagyon szép írása van, valamint látszik benne, hogy szeretett Romániában élő magyar testvéreink is a keresztény igazságok oldalán állnak! Nekem is van egy Romániában élő rokonom, aki szintúgy az Ősmagyar vallást követi, de azt a vallást Ő igazi székely katolikus vallásnak mondja, hiszen ismerem beszédeit neki is!
   Köszönöm a támogatását, hiszen a kis keresztény csoportok akiket kidobott a világ, még mindig itt vagyunk a végzetekig! Jézus szava nekünk elég! Jézus ígérte a mennyeket a jóhiszeműeknek, és hiszen, hogy meg is kapják.
   Ne bántsa szegény eliéket hiszen, ők csak becsapottak! Az a baj, hogy nem fogják fel, hogy kit is segítenek elő! Nimród kell nekik, hamarosan meg is kapják, akik a csillagok fölé emelték trónjukat.
   Én itt lezárom a témát, mert megrendítettetek az itteni emberek, gúnyt űztek Jézusból és többé nem vagyok hajlandó elviselni a megvetést!
   Szeretettel: Schwaben!

   Törlés
  9. Ha ezt egy harmadik függetlenül szemlélődő érdeklődő végigolvassa, azt fogja hinni hogy te valami "tettestársam" vagy, vagy egyenesen egy másik nicknév alatt magamnak válaszolgatok. Azért mondom ezt, mert mérnöki bravúrral sikerült egy hozzászólásba belesűrítened az összes begyöpösödött keresztény dogmát. :)

   "Ti mindannyian az Ördögöt szolgáljatok!"

   "Nimród az atyátok? Akkor hajrá, szolgáljátok csak"

   Neked a létezés mindenáron csak valaki szolgálatában valósulhat meg? Sőt ezek szerint nem csak neked, hanem mindenkinek. Ha élsz, szolgálsz. Vagy istent, vagy a sátánt... Megint csak a saját dobozodba akarod beleerőltetni mindenki gondolkodását.

   " Szégyelljétek magatokat, hogy erre nevelitek az ifjabbakat, ti is valami kis 25 éves suhancok lehettek akik megunták a kereszténységet és a mai munkanélküliségben magatoknak találtatok egy kibúvót. Édesanyátok biztos megtanított titeket a keresztény hitre, és a szobátokban gubbasztva gondolkoztak a saját ízléstelen dolgaitokon. Undorító! " - ilyen kis szelíd keresztény rávezetésre futotta a nagy hitedből meg szeretetedből, igaz? Röpködnek a "sátáni" meg "ördögi" jelzők... vetted a fáradságot utánanézni bárminek is amit állítottam, vagy csak úgy csípőből hazugságnak vetted, mert ellenkezik a világképeddel? Hol született Jézus, milyen nép fia volt, hol és hogyan nevelkedett, kik tanították? Hogy keletkezett a biblia, mikor, kik szerkesztették? Kiknek a szolgálatában lévő egyház terjesztette tűzzel-vassal? Érdekes, hogy az elnyomó hatalom és a ti szent vallásotok hány szálon kapcsolódik össze... Az argentin tömeggyilkos pápátokkal mi a helyzet? Mi a helyzet a pedofilokkal? Mi a helyzet a Mussolinivel kokettáló vatikánnal? Mi a helyzet a vatikáni bankkal, ami fegyverkereskedelemben és pénzmosásban vett/vesz részt? Mi a helyzet az HSBC banknak bújtatott pénzekkel? Mi a helyzet az inkvizícióval vagy a bűnbocsánat cédulákkal? Melyik korból akarsz példát? Vagy netán akarsz tételesebb ideológiai/történeti fejtegetést? Bakos Attila, Zajty Ferenc... you know the drill.

   Ezer sebből vérzik ez a ti nagy világmegváltó hitetek, de többre eddig nem futotta csak ördögöt kiáltani ha valaki erre fölhívja a figyelmet...

   Törlés
  10. "Romániában élő magyar testvéreink" - az nem románia, csak elvették.

   Nem csodálom a megkeseredettséged, ilyen amikor az ember világképe végre elkezd omladozni és rájön, hogy nem is kell világkép. Bárhogy variálod hiányos marad, mert az elméd szüleménye. Kicsit sajnálom, hogy így érzed magad, de ha ennyire ragaszkodsz, akkor csak így lesz majd elszakadás. Bár nem kötelező ennyire küszködni, csak ha valaki makacs. Ez persze rám is érvényes és ha valahol valamiben tévedek az élet majd úgyis ékes példával szolgál, hogy megcáfoljon. Ezt senki sem tudja elkerülni, aki téved.

   Meg "kell" jegyeznem továbbá, hogy az összes tényszerűnek vehető körülmény tárgyalását most is következetesen mellőzted, mint az ÖSSZES eddigi hozzászólásodban. Az alapkérdést továbbra sem vagy hajlandó mégcsak föltenni sem. Veszel egy vélt kiindulási igazságot és azt variálod a végtelenségig, az sem drága ha magadnak mondasz ellent - mint, ahogy ezt már számos példa mutatta. Fölösleges a sértődöttség, mert nem holmi sátánista horda felforgatásának áldozata vagy hanem a saját makacsságodé. Majd az idő megoldja...

   Törlés
  11. Megijedtél, hogy több keresztény is támogat? Jajj, ilyenkor jön a süket duma, hogy én írtam másik nicknév alatt:D Vicces, de nagyon. Igen kedves elveszett kereső minden keresztény nicknév én vagyok itt. Akkor te vagy a többi nem keresztény ember, egy nicknév alatt biztosan. Mi ez a sok kérdés? Az itteni keresztények már válaszoltak ezekre, én ugyanazt mondom amit ők! Ez már nem az én Pápám aki megmossa a bűnösök lábát! Ez már a tiétek:D A béke pápája.
   A tömegmédiából pedig, ha jól látom nagyon szeretsz tájékozódni:D Ennek örülök. A tömegmédia mindig mindenben igazat mondd, az egyházról. Mi nekünk nincsen világmegváltó hitünk, hiszen már megváltotta Egy valaki a világot. Bakos Attila meg Zajti Ferenc ezek meg honnan tudják bizonyítani amit mondanak? XD Ne röhögtess már! Kazánkovácsoktól tájékozódtak, aki írt egy könyvet, amit a Bibliából vett saját felfogását beletette, és jé nektek meglett az új-régi vallásotok.
   Mi a helyzet azzal amikor a magyar hadvezérek megölték a másikat amikor már szenvedett, hogy az ereje átszálljon a fiára? Mi a helyzet azzal, hogy a Biblia helyszíneit tökéletesen be tudták azonosítani? Hirtelen hogyan tudták meg az emberek, hogy Nimród az Isten? Hirtelen, röpke 50 év alatt megdöntött valaki egy 6000 év tartalmú könyvet? Miért csak 1400 felé jutottak a Bibliához az emberek? Ki bizonyítja, hogy pénzmosásban vett részt a Pápa? Hogyan keletkezett a regékből egy vallás? Erre speciel tudom a választ:D Egy kazánkovács megunta a kereszténységet és összegyűjtött millió mesét, és betette egy hihető keretbe, és ezzel Magyarországon megteremtette a régi pogányság melegágyát. Kérlek válaszolj arra Elveszett Kereső ha az Arvisurában hiszel, hogy miért állsz ki pont ellenem, és miért nem az ellen állsz ki aki azt mondja, hogy Jézus egy "gonosz" Isten?Hm? Sántít az egész agyrém sztoritok. Miért próbálkozott meg minden nép kisajátítani Jézust? Jahve Elohim, miért ne lehetne a mi Istenünk? Miért folyik víz a Balatonba?
   Hát ezek is jó kérdések.:D

   Törlés
  12. Na figyeljen, kedves Siporka.
   Én spec. 52 éves vagyok, 3 gyönyörű MAGyar leány szerető, és gondoskodó édesapja, nem kevés élettapasztalattal, szenvedés, és gondolkodás általi tanulással, lelki fejlődéssel, ami engem (a Biblia, és papok nélkül - szerencsére:)),elvezetett Őstenhez, a Forráshoz, vagy, hogy eredeti nevén nevezzem a SZERETEThez.
   Ez annyi pozitívumot hozott az életembe,(lelki, és anyagi értelemben is) hogy úgy gondoltam megosztom tapasztalataimat, gondolataimat, és véleményemet a hasonló úton járókkal. Ennyi a történetem.

   Így egykalap alá venni három embert, és közösen kérdőre vonni őket azért, amit egyik, vagy másik leírt, ráadásul ilyen stílusban, megmondom őszintén nem vall túl magas intelligenciára, így nem csodálkozom a véleményén sem. Engem legyen szíves azokról dolgokról kérdezni, amiket én írtam, szívesen válaszolok legjobb tudásom, és eddigi élettapasztalatom szerint.

   Törlés
  13. A kereszténység azon giga-egós emberek langyos kis posványa, akik ugyan már kezdik sejteni, hogy az "én tudom a frankót" hozzáállás túl sokszor fogja őket a falnak koppintani, de saját tévedhetetlenségük bűvköréből továbbra sem akarnak kilépni. Így hát gyorsan keresnek valami "felsőbb" ideológiát, aminek a védelmezésével már nem kell bajlódni, elég csak adottnak tekinteni. Majd az "igazság" eme álságosan fabrikált fénylő trónusáról szórják a villámokat a sok pogány sátánfattya nyakába. :)

   Direkt nem mentem bele, hogy én jelenlegi formámban ki fia-borja vagyok, maradjak csak "25 éves suhanc"... bár azt nem értem, hogy ezt miért kéne degradálónak éreznem. :)

   Törlés
  14. Szulthan!
   Örömömre szolgál, hogy 3 gyönyörű lánya van, és gondoskodik róluk. Nekem is meg van az élettapasztalatom, elhiheti! Emlékszik még Ön biztosan, amikor Nicolae Ceaușescu és a magyarországi kommunizmus mennyire elítélték a kereszténységet!
   Akit maga Őstennek nevez az bizony az Igaz Isten, hiszen én nem az ősmagyar vallást szidtam, hanem az elfajzott ősmagyarkodókat.
   Igen Isten a Szeretet Isten maga, de rója a gyermekeit, hogy kövessék a helyes utat, ahogyan maga is nevelte a lányait a jóra. Azért vettem egy kalap alá hármukat, mivel más-más ideológiákat vallanak, de teljesen megértők egymással. Ezt nem tudtam tétlenül nézni, mivel az ateista eli70-et is támogatta egyben.
   Az intelligenciám nem magas, hiszen minket a románok sikeresen immár 100 éve sakkban tartanak! Bocsásson meg, hogy nem vagyok tanult! Nem futotta mindenkinek egyetemre! Ezt maga pontosan tudhatná. Én is szívesen válaszolok magának, az én élettapasztalatom szerint, mivel mi sokkal rosszabb helyzetben vagyunk itthon, mint maguk a Kárpátok szívében!
   Mégis megbántónak érzem, hogy 52 éves létére, egy katolikust 3-an támadtak, mint a romák! Körülvették és bombázták! Ez lenne a SZERETET? Nem hinném, inkább olvasson a Bibliából a szeretetről.

   Törlés
  15. Te Schwaben, hogy állsz magyar írott szöveg értelmezéssel? A kifogásolt bekezdés Siporkának volt válasz és saját magamról beszéltem benne... a többit eltaláltad. :)

   "Ez már nem az én Pápám aki megmossa a bűnösök lábát! Ez már a tiétek:D A béke pápája." - mikor fejeztem ki lojalitásom az öreg iránt? Mitől az "én" pápám? Az meg még érdekesebb kérdés, hogy melyik volt a "tied"? :)

   "Bakos Attila meg Zajti Ferenc ezek meg honnan tudják bizonyítani amit mondanak? XD Ne röhögtess már! Kazánkovácsoktól tájékozódtak" - látod ezért kell utánanézni a dolgoknak mielőtt elkezdesz vagdalkozni. Ebből is látszik, hogy lövésed sincs kik ezek az emberek és mivel foglalkoztak, mégis szórod a jelzőket megint. Ki kell ábrándítsalak, semmi közük az Arvisúrákhoz... :)

   "jé nektek meglett az új-régi vallásotok" - továbbra is a saját dobozod... megint valami ideológiába akarod belepasszírozni a gondolataim.

   "miért nem az ellen állsz ki aki azt mondja, hogy Jézus egy "gonosz" Isten?" - ezt megint honnan a szarból vetted? Megint csak az van, hogy prekoncepciókat gyártasz magadnak, majd jól megcáfolod. :) "ögyes..."

   Törlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  17. A legjobb majdnem lemaradt:

   "A tömegmédiából pedig, ha jól látom nagyon szeretsz tájékozódni:D Ennek örülök. A tömegmédia mindig mindenben igazat mondd, az egyházról."

   A tömegmédiában egy szó sem esik szinte arról, amit mondtam az egyházzal vagy a pápával kapcsolatban. Egy árva szó sem! Neked mégsem büdös erre hivatkozni... Gyártod sorban a képtelenségeket. Minden "cáfolatod" vagy ellenvetésed olyan dolgokra vonatkozik, amit te magad állítottál nem pedig én. Sajnos vagy azt kell feltételeznem, hogy nem rendelkezel a szükséges szellemi kapacitással, hogy fölfogd amit írok; vagy szándékosan értelmezed félre, hogy könnyű legyen cáfolni. Így vagy úgy, egyik sem éppen vet rád jó fényt. :D

   Itt van két gyöngyszem a "tömegmédiából", olvasgasd/nézegesd:

   http://www.youtube.com/watch?v=WqM3WeRl7Z4

   http://viooz.eu/movies/15909-mea-maxima-culpa-silence-in-the-house-of-god-2012.html

   Törlés
 11. Nagyon gyakran úgy érzem ahogy olvaslak titeket legtöbben nagyon várják a világvégét , szinte szurkolna hogy történjen már valami pusztulás , jöjjön már az antikrisztus .
  Közben pedig támadják nagy erőkkel a kereszténységet .
  Ez elég ijesztő . És sajnállak titeket és magunkat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Leo pedig föltette az "I"-re a pontot...

   Az antikrisztusért nem ti szurkoltok? A ti könyvetek írja, hogy nemsokára jön.

   Törlés
  2. Elveszett Kereső
   "Az antikrisztusért nem ti szurkoltok? A ti könyvetek írja, hogy nemsokára jön."

   Ezt nem tudom honnan veszed . Először is én soha nem vártam a világvégét , mert nekem van vesztenivalóm , másodszor a biblia szerint senki nem tudja mikor jön el az antikrisztus lehet hogy soha , harmadszor aki az antikrisztust tudja csak kiemelni a bibbliábol az nagyon szegény lélekre vall ,

   Törlés
  3. És íme: az első igaz keresztény, akinek a földi életben is van vesztenivalója. :)

   Sajnálom hogy ismét meg "kell" bántsalak, de megint butaságot írtál... nagyot. Tudom eléggé demagóg dolog ezt így mindenféle indoklás nélkül kijelenteni, de a részletes indoklás csak még kellemetlenebb helyzetbe hozna téged.

   Törlés
  4. Szerintem egy kicsit azért demagóg vagy , mert minimum rákérdezhettél volna .
   Tudod vannak gyerekeim és nem szeretnék velük világvégét átélni .
   És nem tartom magam igaz kereszténynek , csak kereszténynek ,és ha most lenne az ítélet , igencsak rezegne alattam a léc . Tudod a keresztény is hibázhat csak próbálok törekedni a jóra , kisebb nagyobb sikerrel , nem könnyű .
   A hitem nélkül rosszabb ember lennék . És nem várom a világvégét , szeretnék viszonylag idősen a szeretteim körébe meghalni valamelyest tiszta lélekkel .

   Törlés
  5. Nem ellenkeztem kicsit sem demagógia kérdésében, csak közöltem, hogy nem fejtem ki és elismertem, hogy ez így nem feltétlenül okés.

   Aztán... most megint elviszed egy újabb irányba a beszélgetést, amit most fölhoztál arról eddig nem is volt szó. Úgy válaszoltál mintha én eredetileg azt állítottam volna, hogy várom a világvégét. Meg hogy az milyen jó lesz. Pedig hát ha visszaolvasol, ilyen kijelentéseket nem találsz.

   És akkor az eredeti "probléma":

   Először is az antikrisztust te hoztad szóba. Másodszor, ha nem is holnapra ígéri na de mégiscsak a biblia beszél az eljöveteléről. Vagyis a kereszténység része az antikrisztus fogalma, nem? Aki hisz a bibliában az keresztény, a biblia meg ír az antikrisztusról, vagyis akkor az antikrisztusban is hisz és az esetleges eljövetelében. Ha pedig valaki a "kereszténységet" támadja (Nem úgy mint a sátán támadja, hogy része a történetnek csak a másik oldalon. Hanem úgy értve támadja, hogy magát a történetet vonja kétségbe.), akkor támadja a tanait nemde? Na most ha valaki nem hisz a bibliának, akkor miért várná egy olyan valaki eljövetelét, akiről a biblia beszél? Remélem így már érted mi a bajom. Ha nem, akkor sajnos ki kell ábrándítsalak, mert ennél jobban nem fogom tudni elmagyarázni.

   Törlés
  6. Elveszett Kereső
   Én nem azt írtam hogy te várod a világvégét .
   Én azt írtam hogy legtöbben nagyon várják a világvégét.
   Része a bibliának az antikrisztus , de engem ez hidegen hagy .

   "most megint elviszed egy újabb irányba a beszélgetést, amit most fölhoztál arról eddig nem is volt szó."

   Én nem vittem el más irányba , legalább a saját írásaidat olvasd vissza.

   "És íme: az első igaz keresztény, akinek a földi életben is van vesztenivalója."

   Én erre reagáltam.

   És jó lenne ha figyelnél és nem lennél ilyen egoista

   Törlés
 12. Te Elveszett Kereső, hogy állsz a magyarral? A nagy I betűre nem lehet pontot tenni:D
  Bocsánat, de ezt nem hagyhattam ki:D Csak viccből írom nyugi!:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A kicsin meg már van... :) Sajnos ehhez a szóláshoz nincs megfelelő karakter a billentyűzeten. :)

   Törlés
 13. Oké csak poénnak szántam ebben a bús beszélgetéssorozatban:D
  Leo zárta le a hitvitát:D Itt a vége fuss el véle!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem bús ez csak megterhelő. :) Van nekem ennél jobb hobbim is, csak hát néha "muszáj". Ha sikerül az elme-lélek és az ezekből származtatott önkép viszonyát tisztázni, akkor minden gondolati szinten zajló dolog másodlagossá válik. Nem érzed többé lényeged részének az eszméket. Legyen az vallás, zene vagy éppen festészet kérdése. De ezt nem szoktam túlságosan hangoztatni, mert rögtön magával hozza az igényt, hogy föl legyen címkézve "keresztény", "ateista", "hindu", "jó", "rossz", "igaz", stb. a lista végtelen...

   A lényeg az elme-koncepciókon túl van. A lényeg megfoghatatlan és meghatározhatatlan, mert abban Isten van és az ő tökéletes igazsága. De ne kérdezd, hogy mi az; ez nekem egyelőre fölfoghatatlan. :) Körülírhatóan, definiálhatóan mindig csak a hazugság létezik. Az igazság talányos, végtelen és leírhatatlan a mi szintünkön. Van egy nagy katyvasz, amiben benne van igaz és hamis együtt. Az igazhoz pedig csak úgy lehet eljutni, hogy a hazugságszemeket kipecázod belőle; és ha elég sokáig csinálja ezt az ember, akkor végül csak az igazság marad. Még mindig ugyanolyan leírhatatlanul mint mikor közé volt keveredve a hazugság, csak most már jól esik megtapasztalni. Ezért károgok itt "nektek" mert szerintem a ti elme-kreálmányotok is egy leválasztandó darab. (Jó, nem ti csináltátok csak elfogadtátok sajátotoknak.) Épp ezért ezt nem is nevezném hitvitának, mert ahhoz két eszmerendszer ütköztetése szükséges. Nekem meg olyan nincs, legalábbis igyekszem leépíteni, mert nem vezet semmi jóra. :)

   Törlés
 14. Jééézusom :-)) Háhh, mik vannak itt...Schwabenék és a többiek! Hogyan mertek embereket ítélni/elítélni azért mert nem a ti nézeteitekkel ért egyet, úgy hogy nem is ismeritek őket? Csak a félelem látszik a szavaitokon és az ítélkezéseiteken! Ha akkora keresztények vagytok akkor fogadjátok már el, hogy a ti Istenetek meg fog védeni minden bajtól és rossztól mert őt imádjátok és pont! Ne egy ilyen oldalon próbáljatok már téríteni, amúgy sem kellene szokásotokká váljon mert nem egy szép dolog. Régen a keresztények nem térítettek, most már egyre több ilyet látok..Nekem visszataszító.

  VálaszTörlés
 15. Na látod a végére csak sikerült egy értelmes gondolatmenetet átadni. Igazad van inkább megterhelő, mint bús! A fogalmazásba már belefárad az ember. Persze emberek vagyunk nem értünk mindenben egyet, de csak emberek vagyunk.
  "A lényeg megfoghatatlan és meghatározhatatlan, mert abban Isten van és az ő tökéletes igazsága. De ne kérdezd, hogy mi az; ez nekem egyelőre fölfoghatatlan. :)" Ez egy helyes megnyilvánulás. Én is ezzel egyet értek. Istent nem lehet befogni 1 vallásba, és kiismerhetetlen. Sajnos életed végiéig ezzel így maradsz, hogy ez felfoghatatlan dolog az Isten kérdés. Jó a végén már elmentél egy kicsit:D De eszmerendszered kell, hogy legyen anélkül nem tudsz kialakítani semmit. Valamin te is elindultál legyen az jó vagy rossz. Ha arra célzol, hogy magát az egyházak eszmerendszerét próbálod leépíteni az persze nem rossz dolog, de azért a realitás talaján kell, hogy maradj!
  Ugye csak kifulladunk a nagy szóviharban, és kell egy kis békés pihenés.
  Mind a ketten máshogy látjuk a világot, de ez emberi dolog. Én úgy érzem, hogy nekem van igazam, te úgy érzed, hogy neked.
  Jó hát azért a Nimródos beírásod eléggé megrázott... De te tudod. Azért békét ajánlok, mivel mindennek a vége a béke.

  VálaszTörlés
 16. Ezt Elveszett Keresőnek írtam:D

  VálaszTörlés
 17. Gonosz inkvizítor vagyok eli70! Én nem szeretem a békét. Én is megyek veled együtt harcolni Észak-Koreába, a Koreaiak elnyomása ellen az amerikaiakkal. Kiűzzük a koreai elnyomást és bevezetjük a kereszténységet. Ez a célom valójában:D

  VálaszTörlés
 18. Óóó ez igen! Nem lehet, hogy az előttem felszólalóban emberedre leltél? Most velem folytatnád a műsorod?

  VálaszTörlés
 19. Kicsit több keresztényi szeretetet és megértést erőltethetnétek magatokra kedves keresztény testvéreim! A Szent Királyainknak nem okozott gondot Jézus és Nimród tisztelete egyszerre, nem értem miért okoz ez ma nekünk gondot itt a 21. században...

  VálaszTörlés
 20. Nem tett fel senki sem kérdést eli70.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor olvasd újra MN válaszának 2. mondatát légy szíves.

   Törlés
 21. Kb. ilyen harcot űztünk nemrégen:
  http://www.youtube.com/watch?v=_6Au0xCg3PI
  Ha megnézitek, szerintem értitek miről beszélek:D

  VálaszTörlés
 22. Szia Laszlo Lamiko,

  Irtam neked a neved alatt valamit,es Siporka,ajanlanam neked is elolvasasra szeretettel.
  Vilagvége pedig nem lesz még egy jo ideig,hiszen amikor az Ur Jézus visszajön a szentjeivel az Antikrisztus hét évig tarto uralkodasa utan,(akit a hamis profétaval együtt a kénköves toba vet)azutan mindjart elkezdodik az 1000 éves uralkodasa itt a földön (Jelenések 20.rész).Igaz,hogy nagyon sokan elpusztulnak a nagy nyomorusag masodik 3,5 évében,de az mar legyen azok gondja,akik nem hallgattak rank,amikor idoben szoltunk.

  Ria

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Ria!
   Mert nem vagy katolikus, nem úgy neveltek téged, nem tudhatod meg, hogy mit jelent katolikusnak lenni:). Egy protestánst át lehet vágni hazugságokkal meg Bibliaátírással, ahogyan azt Luther is tette... Az Sola Scriptázás pedig elfajzott, hiszen mindenki egyénileg tudja csak a Bibliát értelmezni. Közösségben csak felolvasni lehet a Bibliát, de nem értelmezni. A Biblia maximum egy alapkő lehet a keresztényeknek és arra kell építkezni. A hit az nem ér semmit tettek nélkül. Ha van hited, akkor azt cselekedetre kell váltani. Ha én most beülök ebbe a fórumba beszélgetni a hitről, akkor azt csak úgy tudom megtenni, ha előtte jót cselekedtem a világban. A hit az egy kétoldalú dolog. Vagy hiszel vagy nem, azután már mind egy, hogy milyen élő szenthez imádkozol.
   Ha hiszel és imádkozol Szűz Mária tiszteletére( és nem istenítésére), őt csak kérni lehet, hogy oltalmazzon minket, mint Magyarország és a világ Édesanyja. És miért ne segíteni? Hiszen te, ha kórházba kerülsz, azt kéred a családtagjaidtól, hogy imádkozzanak érted, ez viszont már közbenjárás, és ezt a reformátusok és evangélikusok is teszik. Ezért mondom mindig, hogy a protestánsoknak is van mit söprögetniük a Biblia értelmezésével, hiszen köztudott, hogy a vallásszabadságot és a demokráciát a protestanizmus hozta be az akkori Európába.
   Isten Áldjon.

   Törlés
  2. "vallásszabadságot és a demokráciát a protestanizmus hozta be az akkori Európába."

   Neked is csak azt tudom ajánlani mint Schwabennek: kicsit legalább tájékozódj mielőtt tényként mutatsz be dolgokat. Tedd félre a pontok összekötéséből származó lehetséges magyarázatokat és ragadj le kicsit a pontok tárgyilagos vizsgálatánál. Ne úgy menj neki, hogy te előre megerősítést vagy cáfolatot keresel valamilyen hiedelemre. Csak úgy simán az igazságot keresd és akkor nem szaladsz bele ilyenekbe, mint a fenti idézetben. Konkrét esetben Cromwell első "dicsőséges" demokráciájának megszületéséről illetve az őt pénzelő német zsidó családokról volna érdemes kutakodni. Persze készülj föl rá, hogy találsz néhány tényt(!), ami homlokegyenest ellenkezni fog a világképeddel. Ha ez nem tetszik, akkor persze vergődhetsz tovább a tudatlanságon alapuló, a valóságra fittyet hányó eszmerendszerek sűrűjében. De nyilván ez csak tanács, azt kezdesz vele amit akarsz... a valóság előbb-utóbb mindenki ajtaján bekopogtat.

   Törlés
  3. Siporka,te milyen alapon allitasz rolam olyanokat,amirol semmi bizonyossagod nincs? Egy ilyen rossz inditasra tkp.valaszolnom sem kellene,de mégis megteszem az érdekedben,hogy azért mégse maradj ekkora tudatlansagban,amit itt eloadtal.
   Eloszor is elmondanam,hogy gyerekkoromban a katolikusoknak elsoaldoztam es bermalkoztam,es csak miutan felismertem,hogy az egy hamis,nem a tiszta bibliai tanitasokat hirdeto egyhaz,azutan léptem ki a szervezetükbol.Egy protestanst mar csak azért sem lehet atvagni hazugsagokkal,mert nekik nincs megtiltva a Biblia olvasasa ugy,mint( még ma is sok helyen) a katolikusoknak es csak amit a pap prédikal (megmasitva a Szentiras szavait) azt szabad elfogadni hit igazsagként.Es éppen ez volt az,ami beinditotta a reformaciot,ami 1517 okt.31-én kezdodott azzal,hogy ezen a napon jelentette be Luther Marton,hogy disputat rendez a bucsucédulak ügyében,amikor is az allaspontjat a katolikus hamis tanok ellen,95 pontban fogalmazta meg. Eppen ezért egy nagy hazugsag az,hogy a Bibliat atirtak volna.A Bibliat soha senki nem merészelte atirni,(még a katolikusok sem) legfeljebb csak forditasi hibakat javitottak,vagy szavakat érthetobbé tettek abban.Nem a Biblia van atirva,hanem annak félremagyarazasa,amit azutan a Bibliat nem olvaso,(mert nem engedélyezett)néppel probalnak elhitetni(par évtizede van csak javuloban ez a helyzet a kat.egyhazban).
   Azt se gondold rolam,hogy annyira megorultem volna,hogy a halott Mariahoz imadkoznék.Eppen ezert,hogyan lehetne egy halottol kérni,hogy oltalmazzon meg barkit is barmitol? En az élo Istenben hiszek es az O Fiaban Jezus Krisztusban,igy hozzajuk imadkozom,anélkül,hogy elotte valamiféle vallasos jocselekedetet hajtanék végre.O meghallgat anélkül is barmikor,barmely idoben.
   Egy halott mar sem nem lat,sem nem hall,fogalma sincs arrol,hogy mi történik a nap alatt.Olvasni kellene a Bibliat,hogy lasd,mit mond arrol Isten,ha halotthoz imadkoznak az emberek,ilyet a spiritisztak tesznek.

   Kivanok neked egy igaz megtérést az ELO Istenhez

   Ria.

   Törlés
  4. Ki halott?! Mária?! Mit hordasz össze??? Mária itt van köztünk teccik tudni???

   Törlés
  5. Tenyleg? Hol van...megmutatnad?

   Törlés
 23. Milyen jó, hogy pont a cikkről nem írt senki................................! Szóval, VAN jó termőföld bőven , akár itt is , hazánkban !
  Rengeteg föld hever gondozatlanul , mindössze egy kis szervezés kellene--ja, és a "jordánparti székely" bitorlók elzavarása ebből a létből, mivel a kezükben vannak a gondozatlan földek is, csak hogy ne tudjál rajta termelni !
  Afrika földjei tökéletesek , ha vizet kapnak. Víz pedig van bőven nekik a talajban, ám mihelyst valaki bármelyik afrikai országban--kellően erős, fegyveres háttér nélkül kutat fúrat , elveszi tőle a zsizsikek által fenntartott áruló feketék brigádjai !
  Emberek , nem túl sokan vagyunk , hanem van egy réteg, melyről már évezredek óta tudott, hogy ha beengedik bárhova ott csak kizsákmányol, fosztogat, öl, és pusztít, majd ha kimerült a hely, tovább állnak, nos körbeértek a Földön ezzel , és most már számon kellene kérni őket a létrehozott eredményekért ! A kereszténység minden porcikája hűséges kiszolgálója ezen rétegnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ez tunt fel, minden cikk utan kolcsonos sertegetesekkel terelik el a figyelmet a temankrol. Talan szandekosan?

   Egyetertek, van eleg termofold, a Fold tulnepesedese kozonseges hazugsag.
   Itt a cikk errol: Túl sokan vagyunk a Földön? Valóban?

   Nézzük a tényeket: Kérlek jöjj most velem a
   számok birodalmába néhány percre. (Igazíts ki ha tévedek:-))

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=363769453688155&set=pb.303852386346529.-2207520000.1365789696&type=3&theater
   Törlés
 24. Jójó, azért fújd ki magad. Mert erősen általánosítasz. VAN termőföld, igen. De van ki megművelje? Jah és van éretlmi réteg ebben az országban , akik megteremtsék a törvényes aalapját a tisztességes kétkezi munkának? És légy szives fejtsd ki nekem bővebben, hogy mire is gondolsz, amikor a "jordánparti bitorló székelyekről" beszélsz. Mert ez elég meredek, ez egyben eszmefejtésed legdurvább pontja. Köszönet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem általánosítok, hanem tudok dolgokat. Olyanokat, melyeket több--kevesebb kutatással bárki tudhat. Lenne aki művelje, és nem is kevesen ! Nem értelmiségi réteg kell , mert abból már bőven elég volt, vannak akik meg tudják teremteni az alapját, és a körülményeit is a tisztességes munkának, nem hirdetik magukat nagy szóval, de vannak.
   Durvának látod ? Akkor nézz utána, hogy az ország termőföldjeinek több mint a fele, jelenleg kik kezében van ?!
   Ki is nyilatkozta hogy : "Felvásároljuk Magyarországot !" ?! Na, az ő kezükben van közvetlenül, és közvetve is.
   A termelő eszközökhöz való hozzáférés kiken is fut keresztül jelenleg még ? Nézz utána, hogy 1870-ben milyen törvényt is fogadtattak el a Habsburgok a Magyarokkal , ugyanis akkor törvényesítették a szabad rablás elindítását.
   Nézz utána, hogy a XIX.--XX. század fordulójára hivatalos állami adatok szerint kiknek a kezében is volt a mezőgazdaság, az élelmiszer ipar, de még a pálinka főzés is ?! Durvának látod ?! Az is, de attól még igaz, és amíg igaz, az emberiségnek nem sok esélye van. Tenni kell azért, hogy ne legyen igaz.

   Törlés
 25. Figyuzzál! Légyszi írd ide konrétan , hogy kikre gondolsz, mert a székelyeket közéjük keverni, az bizony elég nagy marhaság! Akik felvásárolták Magyarországot, azok felvásárolták Lengyelországot is. Az értelmiségi réteg alatt nem a semmirekelő egyetemi naplopókra gondoltam, hanem azokra, akik a nyilvánosságtól félrehúzódva próbálnak kiötölni valamit, és NEM azokra, akik kinn fröcsögnek az utcán, és arról hantáznak, hogy Magyarország háborús bűnös, és igenis köteles hagyni, hogy az ördögfattyai kifosszák.
  De nem elég szerintem TUDNI EZT-AZT, hanem valamit tenni is kéne. Amikor arról volt szó, hogy fogjunk össze a Győri Kekszgyár megmentéséért, csak fújtak. És odalett. És amikor szélopták a Vagongyárat, a Kesztyűgyárat, a Textilt, az ÉDÁSZt , az ÉGÁZt stb. és ezrek kerültek utcára EGYETLEN NAP ALATT! Mit tettek a nem épp emberséges, emberformájú állatok: RÖHÖGTEK! Úgy kell nekik - mondták. És már alig maradt valami ebből az országból, de még mindig hadisarcot fizetünk az Európai Egyesült HORDÁNAK. Meddig??? Hát majd jönni fog egy generáció, akik ezt rendbe teszik. És nem azért , mert a mostani generáció majd lelkiismeretesen fogja fölnevelni őket. Hanem azért, mert az Isteni Terv szerint bekövetkező változásokat NEM LEHET MANIPULÁLNI. Ahhoz az ember kevés! FÉL-Istenként is kevés! De ki kéne tárulni a Világra, teljes tuddattal szemlélni a Világot! Van visszaút, de csak ott ahol idejutottunk. Ki kell mászni a gödörből! És VAN olyan , aki segítő kezet nyújthat, de az nem ember. A degradálódás már 26000 éve folyik, és nem az utóbbi 100 évben... Mellesleg. A maják tudták, hogy eljön a gonosz a tengerentúlról, már várták, és amikor odaértek , akkor önként és dalolva adtak át nekik minden aranyat. Minek védeni? "A fehérek még nem tudják, hogy hamarosan az ő napjuk is leáldozik" - mondták. "Hadd szórakozzanak egy kicsit!" Na ez mutatja mit jelent tudni valamit.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A maják akkor a jók szerinted? A gonosz fehér emberek pedig természetesen a keresztények:D A média, az alternatív média és a sok száz kutató mindannyian megerősítették, hogy a maják is áldoztak embert a kígyóistennek, hogy nehogy megegye őket:D Istenbarmai voltak a maják, szerencsére sorsukra is találtak, gyökerestül irtották ki őket, de sajnos az eszméjük a világban maradt lsd. szabadkőművesség, rózsakeresztesek.
   A napkövüket pedig tényleg félistenszerű angyaloktól kapták, ami jelzi az okkult bácsiknak mikor is kell elindítani azt a bizonyos "sikeres vállalkozást".
   1776-óra tart a vállalkozásuk és szerintem hamarosan be is fogják teljesíteni, ha így haladunk.
   Persze a szántóföldeket tényleg eladták, ugye mi szkíták adtuk el a nemzsidók zsidók törzsének.
   Hát... Nem én adtam el, nem is adtam el volna én sem, de ha pisztolyt tart az Únió a fejedhez, lehet, hogy 1-2 ember egyből megriad.
   Megy itt a fekete üzlet, minket meg kihagynak a buliból.

   Törlés
  2. Nos azt hittem ismeritek a jelentését ennek a kifejezésnek. Azt állítják magukról, hogy "Ősmagyarok", meg "Ős-Székelyek" de kilóg a pata mert "Jordán-partiak" ! Ezért terjedt el róluk, hogy ők nem igazi magyarok, meg székelyek, hanem hamisítottak, eredetileg máshonnan valók. Még ha földrajzilag nem is mindig, de vallásilag, illetve gondolkodásmódban , eljárásmódokban , a környezetükhöz való viszonyukban itt idegenek, sőt ez miatt magán a Földön is "idegenek", nem ide valók.
   1870-ben kapták meg azt a jogot, hogy a Magyar élet minden--igen, szó szerint minden--területére beépülhetnek, tevékenykedhetnek. Azok a Székelyek, kik őrzik még a valódi ! múlt tudását, megbecsülendőek, ám a pl Hargita megyei ismerőseink rendszeresen arról számolnak be, hogy katasztrófális ütemben erőszakolják be magukat ott is , úgy mint "Székelyek", holott ők jól tudják kik ők valójában.

   Törlés
  3. Na erre mit válaszolsz Sváb barátom?

   Törlés
  4. Amúgy kíváncsi lennék a forrásaidra legalább ebben a témakörben. Meg tudnád mutatni, belinkelni?

   Törlés
  5. Sok forrást lehet találni , ha megtanulunk figyelni a részletekre , összefüggésekre , a történelem eseményeire.
   Kettőt megadok, az első regény formátumú, de az író az akkor megélt valóságot foglalta regénybe, üldözték is rendesen érte a zsidó kommunisták is :
   http://www.angelfire.com/zine2/judeolog/konyv2/tarnopaa.htm

   Javaslom Marschalkó Lajos : Országhódítók című könyvét, ott alaposan leírja a korabeli helyzetet, a "Világhódítók" című könyvét is utána, majd Henry Ford : A nemzetközi zsidó c. könyvét, majd : http://www.angelfire.com/zine2/judeolog/shahak/tbjhu1.htm

   Ezeket, és egyébb anyagokat gondosan tanulmányozva kitisztul a kép sok kérdésről.

   Törlés
  6. Kitisztul?... Hát ez érdekes... Megkérhetlek arra, hogy másold ki ide azokat a sorokat, amik szerinted arra utalnak, hogy a székelység az az aminek te mondod őket? Mert nincs EGYETLEN szó se a székelyekkel kapcsolatban a két műben. Hálás köszönet!

   Törlés
 26. Kedves Sváb! Te nagyon korlátolt vagy, már ne is haragudjál! Elég keveset tudsz, de annál inkább fikázódsz! Sajna a disznó másik végétől próbálod megoldania problémát. De mit mondhatnék egy ilyen vaksi öntelt embernek? Neked fogalmad nincs az ősi civilizációk tudásáról, te csak a mai anyagias gondolkodásba ragadtál bel némi Bibliai szakértői beütéssel. Aki elútasítja a többi népet, aki ennyire egymalomra hajtja a vizet, annak mit mondhatnék? Én olyat NEM ÍRTAM, hoy a gonoszok keresztények voltak! Már megint a köcsög dumáddal villogsz. Hihetetlen! Ennyire ne legyél birka...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De miért kapod fel a vizet? LAZÍTS, ahogy te mondod.
   Szerintem el kéne menned és az ősi tudást elsajátítanod a mukafasziktól az Usában.
   Ősi tudás? Az az ősi tudás, hogy menny ki a termőföldre és vigyél magaddal egy hagymát és egy szalonnát aztán így éld le az életedet, ahogyan régen tették. Ennyi az ősi tudás amiről beszélsz, én teljes mértékben tojok a piramisok rejtélyeire, nem érdekelnek a naptárkövek sem, nem érdekelnek a maják mit csináltam 26000 éve, de miért is kéne, hogy az embereket ezeknek utánajárjanak? Ha te a "van" kisisten vagy, akkor hogyan kerülsz mindig az ősi civilizációkhoz? Ha "van" isten vagy akkor a jelennel törődj és ne a múlttal. Villognék? kb. 10-en beszélgetünk ebben a cikkben.
   De komolyan, ne mérgelődj:D Lazíts! Terpeszkedj a fotelban és meditálj a merengőben.

   Törlés
 27. Korlátolt vagy barátom, te jársz ki a híd alá szalonnával és hagymával. A szádból lóg ki a kapanyél. Összivissza hordasz minden sületlenséget, nem vagy te normális. Maradjál magadnak!

  VálaszTörlés
 28. Furcsák a vicceid:D de jót nevetek rajtuk, sikerült felvidítanod így a munka végére:D
  Isten áldjon meg és vezessen a helyes úton.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na ne mondd! Böszme barátom, a te viselkedésed se nem keresztényhez méltó, se nem Istennek tetsző. Veled nincs több mebeszélni valóm.

   Törlés
 29. De ha te vagy az istened megtestesült egyik része, akkor neked azért nem tetszik amit mondok, mivel te magad Istenének nem tetszik amit mondok, tehát neked.
  Nekem sincs miről beszélgetni veled, hiszen ateista vagy, hogyan is érthetnéd meg a biorezonanciás frekvenciális univerzumot?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. @Schwaben

   Bár én is túlzásnak tartom, ahogy Eli korhol téged (ami marhára nem mérvadó, és nyugodtan tehetsz rá magasról kedves Eli), de végül is érthető, hogy miért dühös. Sokadjára nyilatkozol olyan dolgokról, amelyekről - a Napnál is világosabban látszik - a tárgyi tudásod NULLA. "Hőn szeretett" bibliakutatóim lefikázása, a maják leszólása vagy épp - büszkén hangoztatott nemtudásod - a piramisok meg az egyiptomi kultúra kapcsán. Esetleg utánanézhetnél annak az 1776-os dátumnak, a szabadkőművesség történetének meg Weishaupt bácsinak. Megint csak azzal találja magát szembe az ember a soraidat olvasva, hogy van neked ez a kis kényelmes, előregyártott világképed meg egy jó nagy kalapácsod és kíméletlenül beledángálsz mindent. Nem érdekes, hogy az állításaid köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Ha kicsit belemennél pl. az egyiptomi vagy az amerikai népek kultúrájába, mindjárt nem is tartanád annyira egyedinek a szentháromság fogalmát vagy a szent család történetét. Mert bizony ezekről nem a biblia ír elsőként és főleg nem egyedüliként. És az általad kiirtásra érdemesnek tartott civilizációk történetében máris fölfedeznél jó pár gyöngyszemet. A hivatalos történetírás szerint több száz monumentális kőépítményt olyan indiánok építettek, akiknek még írásuk sem volt. Sem nem ismerték a matematikát... életszerű ugye? Aztán hány olyan hóbortos legendának titulált ősi irat van, aminek mi a valós, tudományos megalapozottságát csak az utóbbi évszázadban kezdtük kapizsgálni? Hány olyan szabad szemmel nem látható égitestről tudtak az ősi civilizációk, amelyeket mi szintén csak az utóbbi évtizedekben fedeztünk föl? Honnan tudtak az aszteroida övről vagy a Pluto bolygóról? Hogyan ismerhették a maják a DNS-t? Miért kintről befelé számozták a bolygókat a sumérok? Hogy kerülhetett elő egy 150ezer éves kőzetrétegből egy kalapács megmunkált fém fejjel? Esetleg mesélhetnél arról, hogy honnan ismerhetták az aztékok a petesejtet meg a hímivarsejtet és ábrázolták helyesen (sejtmaggal, úszóval, stb.)? Tízezrével vannak ilyen leletek... Vagy mondhatjuk példának a sátáni maják körtemplomnak hazudott csillagnaptárait. Ugye azok koncentrikus körök mentén emelt kis kőházak melyek falán úgy vannak kialakítva a nyílások, hogy a besütő nap az épület túlsó falára árnyékot vet és az oda vésett szimbólumokon - mint egy műszer mutatója - kirajzolódik a különböző égitestek mozgása. Nem is folytatnám, mert csak azokban a témákban, amiket fölvetettél még sok száz példa adódna; arról nem is beszélve amiről még csak szó sem esett... A nagy dicsőített maja-irtás egyik legfőbb oka az volt, hogy a szentháromság mint fogalom az ő hitviláguknak is egyik alaptétele volt. Egy szó mint száz, illene némi alázattal lenned azok iránt a dolgok iránt amiről lövésed sincs. Nem kell mindjárt egy komplett háttértörténetet is keríteni hozzá, de legalább a tényszerűnek vehető igazodási pontokat ne tagadd el. Magadat teszed csak nevetségessé...

   Törlés
  2. Huh! Ez szép volt! De vannak olyan igaz-hitű ökrök, akiknek csak és kizárólag fikázódásra telik az eszmei képességeikből.
   Akik csak annyira igaz-hitűek, mint a muzulmánok az Otomán-Birodalom fénykorában. Aztán meg lehet őket nézni manapság. Frankón hejesli a élvezetből elkövetett gyilkolást a hittérítő... emmá' azér' egy szint...

   Törlés
  3. Érdekesnek tartom az írásaidat Elveszett Kereső!
   Igen ám, de egybe sohasem gondoltok bele! A Bibliai emberek majdnem teljes pontossággal léteztek, mivel ékírásos kőlapokat találtak, aholis pl. Jeremiás próféta életútja van leírva, teszem azt pont úgy mint a Bibliában. Az senkit sem érdekel szerintem, hogy mi volt a neve Noénak, felőlem lehet Út-napistm, de a lényeg ugyanaz. Az akkori "pogány" népeknek is adott Isten kijelentéseket, és be is teljesedtek. Lásd: Babba Mária aki nem a szkythák nagyasszonya volt, hanem egy jövendölés amit a suméroknak adhatott ki Isten, hogy ki fogja megszülni Jézus Krisztust. Rengeteg pogány nép kaphatott kijelentést, és biztosan be is teljesedtek. Ugye a Bibliában van benne Melkizedek rendje is ahonnan Jézus származott. Melkizedekről sem tudunk meg semmit, csak azt, hogy Ábrahám is adott neki tizedet mindenből nagyrabecsülése jeléül. Az a legnagyobb probléma a jelenlegi keresztény egyházakkal, hogy csak Ábrahámig mennek vissza, tehát ábrahámista vallásoknak nevezhetjük, a zsidó vallást, a keresztény vallást, a mohamedán vallást.

   Törlés
  4. Ugye Ádám és Éva sztorit majdnem minden ősnép megírta, csak más nevekkel és más köntösben. Pl az ősmagyar vallást amelyet itt rendkívül sokan támogatnak, az is kb. normálisan nézhetett ki, csak sajnos a mai nagyemberek, ezek az Avatara félék a szabadkőműves barátai kérésére mind meghamisították, és Luciferimádatra használják fel őket. Utána lehet nézni, kik is ezek a nagy magyar harcosok. Mind-mind az egyik szabadkőműves páholy embere!
   Wolfgang Amadeus Mozart is Freimauer volt, hiszen a szabadkőművesek Istenének /sátánnak/ nyíltan. O Isis und Osiris, Die Zauberflöte. Ez nem gyanús nektek? Isis és Oríriszt imádják jelen pillanatban is a Freemasonok, és erre akar ránevelni minket a mai világ. Hóruszt ugye sólyomfejű istenként ábrázolják mindenhol!, fején egy napkoronggal. Nem fura az, hogy ha tényleg valami sikeres angyal jött le volna akkor az egyiptomiakhoz, az emberként jelenik meg? Persze, hogy nem fura mivel a bukott angyalok nem vehettek fel teljesen emberi formát. Megtanították az embereket magzatot kihajtani pontos ütéssel, fegyvert csinálni, csillagfejtést tanítottak, pontos ismeretük volt pl, a majáknak is az univerzumról. Mindent megtanítottak ezek a "lények" az embereknek. Gondoljatok bele, ha maga az Isten meglátta, hogy az elűzött angyalai ott hálnak valami módon az asszonyokkal nem lett volna mérges?
   Ti nem lennétek mérgesek, ha a gyerekeitek vagy a majdani gyerekeitek valami gettóhuszárral állna össze?
   Persze hogy nem a maják tehetnek erről, hanem a gigászok akik lejöttek a Földre.

   Törlés
  5. Zeusz, Odin, Szeth ezek mind-mind földi lényként megjelent gigászok voltak, akik valóban azt akarták elérni (sikerrel), hogy őket tiszteljék Istenként.
   Leosztással ezek az embernél 1000-szer okosabb bukott angyalok, megdumálták, hogy kié-milyen szerep legyen és mit tiszteljenek bennük az emberek.
   Teljes sikerrel az Özönvíz előtt, megnyerték maguknak az embereket a félistenek, és persze hogy az Atya bedühödött. Saját teremtett embereit látni, hogy miket csinálnak elege lett mindenből, és megmentette Noét aki nem fertőztettek génmanipulált angyalokkal és nefilimekkel. Ezt mondja a Biblia és a többi apokrif irat. Ezzel nem értem mi a bajotok? Teljesen ésszerű gondolatmenet ez az idegenekre akik idejöttek "tanítani".
   Marduk Istennek rendszeresen mutattak be emberáldozatot, hiszen ezt kérte az emberektől. Miért? Hát pont ezt csinálják ma is csak nagyban az Illuminati.
   Viccesen hangzik, de még jelen pillanatban is sokutt áldoznak fel embereket az isteneknek, hogy visszatérjenek és ha visszatértek ne bántsák azokat, akik emberáldozatot mutattak be.
   Elveszett Kereső te értelmes ember vagy, de ezekre még nem gondoltál? Nem merültek fel ezek a dolgok benned?
   És mért én tenném magamat nevetségessé, ha olyanokat beszélsz te, hogy Lucifer Jézus egyik inkarnációja? Ez a vicces nem az én írásom. Téged is becsapott a magyar háttérgépezet ezekkel a kis varázsló és boszorkányképző iskolákkal.
   Tonnaszámra árasztja a média a varázslást és a mágiát. Millió csatornán csakrát tisztítanak, meg pénzt vonzanak be és ezt a szegény öregek rendszerint el is hiszik. És most megjelentek az emósok meg az ehhez hasonló undorító kinézetű fülnagyobbított tinédzserek. Ezeket mind a régi népekből szabták át a mai emberre, vegyétek már észre. Ilyen fülfúrásokat pont a maják csináltak. Nem fura, hogy maja naptárkő van Usa kapitóliumán? Nem fura, hogy Szűz Mária helyett egy harcos istennőt tettek a tetejére?
   Elmondom miért van ez. A régi pogány népek rendszerint, akár a zsidók is a sátánhoz pártoltak mivel nagyobb földi szabadságot hirdetett az embereknek. A Földön való kiteljesedést hirdette az embereknek. Az izraelitákat is a Biblia érdekes módon végig korholja. Végig (csúnya szóval) basztatja Isten a zsidókat is. A Biblia azt mondja, hogy a pogányok előbb lépnek be Isten Országába mint a zsidók. Ez nem elég nektek? Péter és Pál harcolt a pogányok lelkeiért, ami sikeres is volt. Mára a legnagyobb Jézust szerető emberek a keresztények. Ezt senki sem tagadhatja le! Én sohasem ejteném ki Jézus nevét gúnyból. Ő volt az egyetlen Isten a Földön. Akik előtte jöttek és akik utána azok mind kamuk voltak. Jézus támadott fel először, de nem a reinkarnációra hanem az Életre az Atyja országában a Mennyben. Ennyi a nagy titok amit elhallgatnak szerintetek a világban. Ajánlom is továbbra is a Biblia helyes értelmezését számotokra.

   Törlés
  6. Te sváb! Nevetséges az erőlködésed, ahogy a baromságaidat rá próbálod erőltetni mindenkire. Csak hadoválsz , összehordasz tücsköt-bogarat. Csak így tovább, és figyelj! Figyelj jól, mert fog még téged meglepetés érni. A valóság mindig bekopog az ajtón, nagytudású barátom.

   Törlés
  7. Ezt nem neked írtam barátom! Az én erőlködésem csak annyit tesz, hogy beszélek egy nem velem egygondolkodású emberrel, aki jelen esetben Elveszett Kereső. Tehozzád én nem írok, mivel arrogáns és felülkerekedő a viselkedési formád. Itt visszaható bizonyítgatás megy köztem és Elveszett Kereső között, hozzád nem szólt szerintem senki sem. De mindig voltak tudálékos okoskodók. Ne okoskodj olyanról amit el sem olvastál.

   Törlés
  8. @Schwaben:

   Na hát megint a kényszeres értelmezésed áldozata lettél. Ha emlékszel fölvetettem, hogy ne egy vagy igaz vagy nem igaz háttértörténet összerakásánál ragadjunk le, csak vizsgáljuk meg - amennyire lehet - tényszerűen, hogy mi hogyan is volt az ókori népeknél, milyen tudásuk volt. Erre te rögtön az első mondattól a témában megint a háttértörténettel indítasz, nefilimek meg amit akarsz... Ugyebár ha ezt nem kerekítenéd hozzá, akkor túlzott kihívást jelentene a szent könyvednek meg vallásodnak. Újra előre legyártod a magad önkényes igazságát, majd jön a nagykalapács és bimm-bumm... minden fölmerülő információt ebbe erőltetsz bele. Olyan fájdalmas volna ezt a témát is a bibliai értelmezési keret nélkül megvitatni? Tudod, csak a tényszerűnek mondható dolgokat.

   "persze hogy az Atya bedühödött" - a haragos isten koncepciója mellesleg mindig megnevettet. :) Hogy a fenébe lehet dühös isten egy esemény bekövetkezése után? Ő túl vagyon téren és időn nem? Hogyan lehet akkor számára egy bekövetkezett esemény csalódás? Hiszen ő a teljes téridőt egyben látja, egyszerre nemde? Elvégre mindenható vagy mifene...

   Aztán megint kevered a neked nem tetsző dolgokat, hogy egy egységes - a te hiteddel szemben álló - hazugsághalmaznak tűnjön föl. Lucifer valós/alternatív szerepértelmezése és a telefonos csakratisztítás egy kategóriában??? Így persze hogy könnyű cáfolni meg okosnak tűnni. Nem tudom hogy ezeket direkt csinálod és aztán röhögsz a markodba, vagy bizonygatási kényszeredben magadat is átvered.

   Lényeg a lényeg, azt hiszem elég kiindulási pontot adtam a kitekintéshez. Ha te vagy bárki aki ezt olvassa hajlandó kacsintgatni egy szélesebb valóságértelmezés felé, annak a magam korlátozott módján megmutattam néhány alternatívát. Ha pedig továbbra is el szeretnéd magad foglalni szeretett hazugsághalmazod tovább variálásával és bigott védelmezésével hát azt is megteheted. De ha nem, akkor ugord gyorsan ezt is át, keress valami kísértős vagy hamis tanítós részt a bibliából, rittyentsd ide nekem és máris kivágtad magad. Én meg megyek a pokolra... :)

   Törlés
 30. Ajaj! Isten: azt helyesen NAGY KEZDŐBETŰVEL ÍRJÁK!

  VálaszTörlés
 31. The King Casino | Situs Judi Slot Online Terbaik 2021
  Play https://febcasino.com/review/merit-casino/ online Pragmatic Play Slots at The herzamanindir.com/ King Casino poormansguidetocasinogambling - Member Baru & Terpercaya 2021! Rating: https://septcasino.com/review/merit-casino/ 98% · ‎240,388 votes sol.edu.kg

  VálaszTörlés