2011. december 24., szombat

Az évszázad botránya lehetne 3.rész-J.F.Kennedy, 9/11 és a Trillió Dolláros PER


Kérlek, a belefektetett rengeteg munkát tartsátok tiszteletben azzal, hogy a VilagHelyzete blogot, mint forrást mindig megjelölitek, ha másoljátok. Köszönöm! (Írta és Szerkesztette: O. László, fordítást segítette: Rita Physio)

A mostani 3.rész David Wilcock halálos fenyegetése után készült interjú átirata lesz, amit magyarul is megosztok veletek.
Ennek az interjúnak az első felét az 1. rész végén már olvashattátok, melyben megtudtuk, hogy:
Az volt a cél, hogy az aranyat elkobozzák és távol tartsák a piactól, a nemzetközi kereskedelemtől. Ami a történelemben azóta történt, szinte minden Adam Smith (Wealth of Nations 1700) c. művéből következik./
Az országoknak n
emzeti szuverenitásuk van azáltal, hogy birtokolják az aranyat és az "aranystandard" vagy bármiféle más nemesfém standard egy veszélyt jelent./  
A Rotshildok és az általuk irányított brit birodalom meghódította Japánt és arra használta fel, hogy Kínát lerohanják és megszerezzék kincseit.
A 2. részben megtudtuk
, hogy Ázsia csúcsgazdag családainak titkos társasága a Dragon Family is hatalmas mennyiségű aranyat adott megőrzésre a FED-nek, amit azóta sem tudott visszaszerezni és ráadásul a kiállított kötvényeket el is lopta a Vatikáni Illuminati vagyis a Vatikáni Kincstár szabadkőműves vezetője. Ez is tárgyát képezi annak a Trillió Dolláros Pernek, melyben mindez vádként szerepel és ez robbantotta ki az ügyet, melynek köszönhetően kikerültek dokumentumok.



Az interjú folytatása :
"Nos a világ országai letétbe helyezték az aranyat. Az arany okozta azt a fenyegetést, ami a második világháborúhoz is vezetett.
Az arany jelentős része már elkobzott arany volt, főleg az USA által mikor bevezették, hogy tilos aranyat birtokolni, hanem letétbe kell helyezni. 

Európa aranyainak jelentős részét viszont a zsidók birtokolták. 
Nos, 1938-ban 7 hatalmas amerikai hadihajó vitte az USA-ba az aranyat, ami ázsiaiak birtokában volt és helyezte letétbe a Federal Reserve-nél, aminek ellenértékeként államkötvényeket állítottak ki.

Ez része volt a tervnek, annak, amit 1944-ben a Breton-Woods konferencián tetőztek be, azaz a II. világháborúval az aranyelkobzást teljesítették.
(Csak érdekesség, hogy ezen egyezmény keretén belül létrehozták a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bankot (IBRD, amely ma a Világbank-csoport öt szervezetének egyike) és a Nemzetközi Valutaalapot (IMF). Minden ország kötelessége volt a monetáris politika elfogadása, ami meghatározta valutájának (rögzített) átváltási arányát az aranyhoz mérve. Érdekes az is, hogy 1971-ben felbomlott ez a rendszer, miuán Nixon elnök a vietnámi háború után eltörölte a dollár aranyhoz rögzített árfolyamát. Szerk.megj. )

Egy bennfentes mondta el, hogy Ő maga egy ilyen létesítményben dolgozott és kb. 1mérföld hosszan, mindkét oldalra kosárlabda-csarnok méretű termek nyíltak és azok tele voltak plafonig téglába rendezett aranyrudakkal.
A hivatalos álláspont szerint a világ aranykészlete kb. 120ezer tonna (egyes adatok szerint 167ezer tonna), de a valóságban túl van a 2 millió tonnán, melynek jelenlegi értéke 11millió billió dollár. Ez határozza meg az árfolyamokat, a világ valutáinak értékét. Van arany Fort Knox-ban, bázisokon, de a lényeg, hogy el van kobozva, így ha senkinek sincs aranya, akkor nincs lehetősége a felemelkedésre a buborék-pénzrendszerrel szemben. Hiszen csak a computer-en lévő számok jelennek meg úgy, mintha az pénz lenne.
Ez volt a tervük, végre is hajtották, nem is akarok erről túl sokat beszélni, hogyan is tárolják ezt a sok aranyat,...földalatti bázisokon, de van ilyen Taivan szigete alatt is, ahová 1920-30 között a kínaiak kimenekítették a kincseiket. Itt van 7 emelet mélyen egy 14-15 mérföld széles raktár, melynek egyik felében csak arany van, másik felében Kína drága kincsei. 
Ez semmilyen publikus domain címen nem található meg.
Az UFO-aktákhoz sokkal egyszerűbb hozzáférni, mint ezekhez az adatokhoz.

Ezekről én sem hallottam addig, míg a 90-es években nem kezdtem el nyomozni és kapcsolatba nem kerültem  bennfentes kongresszusi emberekkel 1
Így kaptam meg én is a "Trillion Dollar Lawsuit" ügy anyagát és Fulfordon keresztül megerősítést kaptam, hogy igen, van egy 1,1 billió dolláros per, amiben az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, az Olasz kormány, a Vatikán és sok más név benne van. Ez megdöntené a Régi Világrendet, a fennálló zsarnokságot.

Az ázsiai 7 hadihajónyi arany és más nemesfém volt a világgazdaság és a dollár letétje.

1944-ben még az is az egyeszséghez tartozott, hogy ezért a pénzért cserébe vállalják, hogy a világ jobbá tételére fordítják, illetve az ázsiai és afrikai gazdaságot majd fellendítik belőle, de 1954-re kiderült, hogy ez nem történt meg. Ezért fellázadtak és meg akarták ezt változtatni.
Ez vezetett el a tervhez, amibe John F. Kennedy és Suharto elnök Indonéziában is be lett vonva és melynek eredményeként Kennedy kiadta azt a saját rendeletet, mely 11110 kódnéven található, (és egy ezüstön, mint nemesfémen alapuló pénzt, valutát szeretett volna, hogy megakadályozza az eladósodást és lehetővé tette volna visszafizetni az adósságot anélkül, hogy a FED kamattal terhelt pénzére szükség lett volna./Erről a linkről fordítottam Szerk/.
Ez viszont lefejezte volna a FED-et. Ezután 11 nappal meg is ölték Kennedy-t. 


Akkor az ázsiaiak nem voltak akkor képesek bármilyen katonai lépésrehogy ellenállást fejtsenek ki. Kötvényeik 1944-ben lettek kiállítva, aminek 1994-ben volt a lejárata. Szerették volna visszakapni az aranyat. Gyakorlatilag 30évet vártak és mikor a Breton-Woods felbomlott, akkor sem.
Hanem beperelték a FED-et, hogy változtassanak a FED-en és az egész világgazdaság rendszerén. A FED-et vezetői NEM-et mondtak.
 

Ez vezetett el egy másik perhez 1998-ban, amikor Kína megpróbálta visszaszerezni az aranyakat, amit -ahogy ők mondják már - elloptak tőlük 1938-ban és lejárt a 60év.


A PERT ELVESZTETTE A FED a titkos tárgyalásokon az ENSZ-ben és az a határozat született,
hogy
az aranyat vissza kell adni
2001. Szeptember 12-én.


A pénzt a WTC 7-es épület alatt tartották (mely egyben a CIA egyik főhadiszállása is volt). Tudjuk azóta mi történt az ezt megelőző napon. Ahol az arany volt, a tárolót kiürítették ...az épületet a 2 WTC torony leomlasztása után ellenőrzött robbantással felrobbantották és ahogy Fulford forrásai is megerősítették ezért is történt 9/11. 

Ezután még volt egy másik per is a FED ellen, amikor küldtek ugyan a kínaiaknak aranyat, de hamisat. Kívül arany volt, belül viszont értéktelen. Ezek után a kínaiak stratégiát váltottak. Ez igazából nem a jelenlegi kínai vezetők, a kommunisták, hanem Csang Kaj-sek nemzeti pártja a Guomindang idejére megy vissza. Ők küldték a FED-be az aranyat.

A kínaiak megpróbáltak szervezni egy nemzetközi szövetséget a dollár összeomlására, de 2008 sok amerikai vállalat összeomlását és a pénzügyi válságot is okozta, mert senki nem számított arra, hogy kiderül, mennyi légből kapott pénzzel kereskednek, ami mögött semmi fedezet nincs.
Így a kínaiak a tervet elhalasztották. Így jött létre ez a szövetség, melyben 117 nemzet fogott össze ebben a perben (úgy tudom már 122-re nőtt azóta a számuk.) 

Ők lehet, tudják, ki a bennfentes, aki az egészet kiszivárogtatta, mert felhívott reggel a forrásom és mondta, hogy ketten is felhívták ma és két különböző személy mindegyike ugyanazt mondta:
Akkor járnék a legjobban, ha minél előbb feltenném az ügy többi részét, mert lehet holnap késő lesz és nagyobb biztonságban leszek, ha már kikerül az infó és többen fognak tudni róla.


A G5 országok vezetőinek ugyanis egyáltalán nem tetszik, ahogy a dolgok alakulnak és tudják, hogy az emberek fel fognak lázadni, mikor kiderül, hogy az egész gazdaságot ellopták.

Ami önmagában akár még jót is tehet, hiszen kiderül, hogy az egész légből kapott pénzt és ezt a buborékot csak úgy tudták előidézni, hogy elkobozták a Földön fellelhető aranyat."

Ezek után David Wilcock úgy döntött felteszi az ügy második részét és részleteit is.....


Kapcsolódó ELŐZMÉNYEK ÉS TUDÁSANYAG :



3. RÉSZ Az évszázad botránya lehetne -J.F.Kennedy, 9/11 és a Trillió Dolláros PER


13 megjegyzés:

  1. Tegnap a témában egy beszélgetést vettünk fel a HunTV-ben: http://huntv.info/cb/video/U5D9GS19NHDR/DrCzeke-András-és-Korsch-Péter

    VálaszTörlés
  2. Kpeti.
    Köszönjük a linket.
    Végre egy hasznos hozzászólás.
    Kellemes ünnepeket.

    VálaszTörlés
  3. http://www.scribd.com/doc/67776962/Trillion-Dollar-ConspiracyB

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm én is, hogy foglalkoztok vele! Érdemes, mert amit leírtam én is, az csak kb a 10%-a annak, amire rábukkantam! Szeretném folytatni a témát, csak nem akarom untatni ezzel a sztorival az embereket! Lehet nem is érdekli őket...

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Folytasd csak, hiánypótló a munkád! Köszönjük a rászánt időt, energiát! Kellemes Ünnepeket!

    VálaszTörlés
  7. Az elso bejegyzesben levo link nem mukodik.. igy itt egy ami igen (erdemes vegig hallgatni a beszelgetest): http://www.ustream.tv/discovery/live/all?q=Dr.Czeke%20Andr%C3%A1s%20%C3%A9s%20Korsch%20P%C3%A9ter

    VálaszTörlés
  8. Ez a link sem működik valamiért, de itt megtaláltam a beszélgetést.

    http://huntv.info/cb/video/27K95MGHSD14/DrCzeke-Andr%C3%A1s-Korsch-P%C3%A9ter

    Nagyon érdekes, különösen a vége felé!
    Azt mondják, hogy David-et megölték, de a földönkívüliek rövid idő alatt visszahozták az életbe és feltöltötték egy szuperszemélyiséggel.
    Na ez nálam már a sci-fi határait súrolja!

    Erről tudtok valami hiteles forrást, van ennek valami alapja?

    VálaszTörlés
  9. biztosan van, csak nekünk ezt nem mondták el a műsorban, ma olvastam facebookon, hogy lesz folytatása ennek a műsornak. Nem tudom... én azt hittem ez az előadás több mint két órás, de amikor karácsony előtt megnéztem csak 90 perc hosszú volt.

    VálaszTörlés
  10. Amit én néztem először, az is 2 óra körüli volt első ránézésre, de 1:27 után kb. nem volt már semmmi.

    Ezekről a bizonyos Csillagtestvérekről lehet tudni, hogy kik ők és honnan jöttek?

    VálaszTörlés
  11. Ezen a linken bele lehet tekerni - belekattintva a sávba - nem kell megvárni, hogy az egész betöltődjön.

    http://www.youtube.com/watch?v=y8kPI_rtTt4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy magyarul is lehet olvasni a témáról, de kissé nehezményezem, hogy az eredeti fellelhető cikkek tartalmához képest sok helyen hibás, hiányos a fordítás, ezáltal nehezen áll össze logikus események láncolatává a történet.

      A történet komplexitása miatt igenis lényeges, hogy az 1700-1800-as években az "ázsiai családok" biztosították aranykölcsöneikkel az Államok gazdasági fejlődésének elindítását, amelyekről tételes szerződések készültek. Nos, ezeket rúgta fel Amerika, mint valami önálló tudatra ébredt szörnyszülött.
      Az is említésre méltó részlet, hogyan vette rá Japán (illetve a Rotschildok) Kínát arra, hogy a FED megőrzésére bízza az aranyát, illetve, hogy ez miért nem sikerült maradéktalanul...
      És ez csak két részlet, ami lemaradt.

      Másrészt mutathatnál némi konzekvenciát a helyiértékeket tekintve:
      1 billion(US) = 1 milliárd
      1 trillion(US) = 1 billion(UK) = 1000 milliárd

      Törlés
  12. Ez mekkora baromság "az épületet a 2 WTC torony leomlasztása után ellenőrzött robbantással felrobbantották és ahogy Fulford forrásai is megerősítették ezért is történt 9/11."
    Nem robbantották az épületeket, sőt újat mondok még a gép sem robbant be.

    VálaszTörlés