2011. december 1., csütörtök

RON PAUL elképesztő "Mi lenne, ha" beszéde - Nem csoda, hogy mindenáron el akarják tenni láb alól


RON PAUL elképesztő
"Mi lenne, ha..." beszéde.
Gondolom, mindenki ismeri (aki az oldalunkat látogatja) ki is az a Ron Paul, aki hihetetlen és minden eddiginél nagyobb támogatottsággal rendelkezik a lakosság körében a jelenlegi elnökválasztás jelöltjei között.
Amerika utolsó reménysugarának tartják sokan, de mivel teljesen nyíltan szembe ment a szabadkőműves elittel és a bankár irányítókkal, nem biztos, hogy el is jut odáig majd... 


Olyan dolgokat mond ki, amit soha senki addig. Mindent feltár beszédeiben, amit eddig bemosott a hivatalos politika az összeesküvés-elmélet kategóriákba. Hiszen mindennel ezt teszik, ami számukra kényelmetlen vagy nagyon nyíltan kilátszana már az igazság! Ron Paul célja a Status Quo felszámolása, felhívni az emberek figyelmét, hogy a bebetonozott 2 oldal mögött ugyanazok az érdekcsoportok állnak! Nyíltan beszél a FED-ről, a Rotschildokról, az USA háborús politikájáról és a felszámolt szabadságjogokról, amiről folyamatosan írunk mi is.
 
Mivel hihetetlenül népszerű és az elnökválasztás-jelölt vitákban óriási fölénnyel vezet mindig (neki 60%, a többieknek 15-20%), a hivatalos média (Fox, CNN) úgy csinál, mintha nem is létezne...: az adatokat nem publikálják, illetve vannak olyan viták, melyekben Ron Paul 1-2percet kap csak szót, míg mások 7-8 perceket beszélhetnek. (A múltkori negatív rekord 53mp volt az egész televíziós kampány-vita alatt !)
Érdemes végighallgatni ezt a beszédét például és utánanéznetek pár vele készült beszélgetésnek !


2 megjegyzés:

  1. Ez az ember már rég beszél, nagyon rég, talán most hallják is...ha csak ennyit tett a világ asztalára már megérte ..ez volt a dolga .Ha elmegy méltósággal megy .És azt Ö tudja mert szolt.És évek óta senki nem hallotta ám most,igen .Mint ennek is,itt van az Ö ideje is.Menni vagy maradni , nem ez a lényeg. A dolgát tette,és végül elérte célt? Nem -e ez a világ rendje?

    VálaszTörlés
  2. Valóban jó szolgálatot tett, és hamarosan megy is. Csak az a kérdés, hogy kinek tett szolgálatot. Pontosabban nem kérdés, egyértelmű: http://www.youtube.com/watch?v=-zbsaqnM2Ws

    VálaszTörlés