2011. december 22., csütörtök

A történelem megismételni készül önmagát - Ezért aktuális "a legnagyobb beszéd"

Ez a videó az eddigi legjobb szerintem, ezért érdemes végignéznetek! 
Ez a híres Charlie Chaplin beszéd újra aktuális, hiszen a történelem megismételni készül önmagát, felülírva minden eddigit.



Megint van egy birodalom, mely világuralomra tör és van egy erő, mely ezt a birodalmat a háttérből irányítja.
Korporáló, vállalatok, pénzüket, hatalmukat megsokszorozni kívánó láthatatlan, mégis közismert bankár-dinasztiák és az őket kiszolgáló kormányok együttes támadást indítottak az emberiség ellen.

Nemzeteket fosztanak meg szuverenitásuktól, családokat a megélhetéshez szükséges pénzeszközöktől, az egyént pedig a szabadságától, mely szabadság erre a zsarnokságra és modern-rabszolgaságra igazából a legnagyobb veszélyt jelenthetné.


„Hiszem, hogy a banki intézmények veszélyesebbek a reguláris hadseregeknél. Ha az amerikai nép valaha is engedi, hogy magánbankok irányítsák a fizetőeszköz kiadását, akkor a bankok és a körülöttük felnövő vállalatok addig forgatják ki a vagyonukból az embereket, míg a gyermekeik hajléktalanként nem ébrednek, azon a földrészen, melyet apáik foglaltak el.” (Thomas Jefferson – az USA elnöke 1801-1809-ig)

Manipulált és tudatlanságba taszított generációk, kik saját történelmüknek is csak hamisított verzióit ismerik,.... így hogyan tanulhattak volna belőle? Hisz az igazi ellenség annál sokkal dörzsöltebb és számítóbb, hogy igazi arcát valaha is megmutatta volna. De tettei, szándékai, céljai, szimbólumai minden nap jelen vannak. Még a Te életedben is.  

"Nincs biztonságban egy demokráciának a szabadsága, ha polgárai eltűrik,hogy akkorára nőhessen a magánhatalom, hogy erősebb legyen, mint maga a demokratikus állam. 
A kormányzati hatalom birtoklása egyetlen személy, csoport vagy bármely ellenőrzést gyakorló magánhatalom által - lényegében fasizmus".
(Franklin Delano Roosevelt - Az Egyesült Államok 32. elnöke)

Szerencsére vannak már erőfeszítések, hogy az emberek újra kézbe vegyék az irányítást, amíg még nem késő. Ha ezek elbuknak, a rendszer hamarosan meg fogja mutatni igazi arcát, amire évszázadok óta készül...
Egy ilyen apró sikert láthatunk ezen a videón:


"A cégek nem emberek, a pénz nem egyenlő a szólás szabadságával!

A vállalatok ugyanazért mutatkoznak személyként, amiért a farkas báránynak álcázza magát.
Végig akarjuk vinni mindazt a munkát, amely ahhoz kell, hogy az alkotmány- módosítás világosan kimondja: kizárólag emberi lények rendelkezhetnek alkotmányos jogokkal.
Vessünk véget a vállalatok hatalmának. Legalizáljuk a demokráciát annak érdekében, hogy alkotmányos jogok kizárólag emberi lényeket illethessenek meg."

1 megjegyzés:

  1. tényleg nagy, felemelő volt nézni, hallgatni.
    köszi hogy kitetted, még sosem hallottam.

    Békés Karácsonyt mindenkinek!!

    VálaszTörlés