2011. december 20., kedd

2.rész-TRILLIÓ DOLLÁROS PER és a Nemzetek Aranyának ellopása


Kérlek, a belefektetett rengeteg munkát tartsátok tiszteletben azzal, hogy a VilagHelyzete blogot, mint forrást mindig megjelölitek, ha másoljátok. Köszönöm! 
(Írta és Szerkesztette: O. László, fordítást segítette: Rita Physio)

Az első információk után a folytatásban annak a cikknek a fordítását és az összefüggéseit olvashatjátok, amit David Wilcock és Benjamin Fulford szivárogtattak ki, illetve ami az oldalukon is megjelent. A halálos fenyegetés oka is részben olyan dokumentumok megszerzése volt, amit először Fulford, majd Wilcock is megkaptak forrásuktól. Ekkor indult el a lavina...

/A háttéranyag, amin a nyomozást elindítottam Wilcock oldalán PDF formátumban megtalálható /


A követekező sorok David Wilcock oldalának legutóbbi , múlt heti bejegyzései:
"Ez a legnagyobb sztori..., a FED által "bubble money" létrehozására elkobzott 2millió tonna aranyról és a szövetségi perről, mely porig rombolhatja a jelenlegi teljes pénügyi összeesküvést."

"A modern történelem legnagyobb bomba sztorija lehetne. Csak most kezdjük összeilleszteni a részeket és megérteni, mi folyik az okkult pénzügyi-geopolitikai színtéren és hogyan dolgozik egy 117 országból álló nemzetszövetség azon, hogy felszabadítsa a Földet a pénzügyi zsarnokság alól."
 
" [UPDATE, MÁSNAP REGGEL: Még azon a napon, ahogy ez a bizonyos cikk megjelent, Benjamin Fulfordot akarata ellenére őrizetbe vette egy CIA-típusú csoport, veszélyben lehet az élete. 
Ez volt az oka, hogy nem is jelent meg egy bizonyos TV Show felvételen, ahol ott kellett volna jelennie. Ez komoly lehet. Imádkozunk, hogy jól legyen Ben és Téged arra bátorítunk, terjeszd ezt, mert a Nyilvánosság = Védelem !  
Dec.12. UPDATE, 12:44 AM AZNAP ÉJJEL: Megtudtuk, hogy Fulford él és rendben van. Talán saját védelme érdekében tartották a szállodában, ezt még nem tudjuk. Ahogy megtudok valamit, itt frissítem.
Dec.14. UPDATE Szerda 3:48 PM: Megfenyegettek, hogy halálra kínoznak, ha megírom a ""The Trillion-Dollar Lawsuit That Could End Financial Tyranny." történetet. Nagyon komoly halálos veszélyben vagyok tudtam meg egy nagyon magas szinten lévő bennfentestől, aki szerint "nagyon jó ötlet" lenne feltennem a Második Részt az üggyel kapcsolatban. Non-stop fogok dolgozni e cél érdekében. Továbbiakat a cikk alján találtok. Ahogy kitettem az oldalra a halálos fenyegetésem, felhívott Kerry Cassidy és mondta, hogy 20perc múlva kezd a rádióban, csatlakozzak hozzá. (Ezt a rádiófelvételt és beszélgetést hallhattátok az előző bejegyzésünkben. Annak további magyar nyelvű fordítása is fel kerül a Világ Helyzete oldalra hamarosan...Szerk.)
Dec.14. UPDATE Szerda 5:43 PM: Akik A Wilcock fájt megkapták, ne próbáljanak semmilyen módon kapcsolatba lépni velem. Az instrukciókat a jelenlegi Update tartalmazza. 
Dec.15. UPDATE Csütörtök 5:30 PM: Rejtjelezzük, hogy végére érjünk a második résznek és jól haladunk. A Coast To Coast Radio felvette Daviddel a kapcsolatot és este 10körül egy nagyon rövid 3perces összegzés mond arról, mi is történt. Ez JELENTŐSEN megnöveli a védelmünket és a biztonságot.
Dec.17. UPDATE Szombat  5:15 PM: Amióta tettem ezeket a bejelentéseket, a telefonom állandóan csöng és rengeteg nem fogadott hívás jön össze, ez nagyon zavaró.
Nem hiszem, hogy továbbra is veszélyben lennék. Ezt a cikket már 350ezren látták és valaki azt mondta nekem, ha már 200ezernél is többen tudnak róla, akkor nem valószínű, hogy utánam jönnek.Kódolom, hogy végére érjek a Második résznek és holnapra remélhetőleg fent lesz."]

Dec.18. UPDATE Vasárnap: Köszönöm! Valószínűleg megmentettétek az életem a nyilvánossággal.!
AZ ÜGY általában ezen a néven található most: 
"Trillion-Dollar Lawsuit that could end financial tyranny"

Ez azt jelenti, hogy van egy szövetségi PER és van egy ÜGY, melynek dokumentumai nem kerülhettek volna ki, de valakik mégis eljuttatták Fulfordnak, ezzel elindult a balhé.... 

De mi a PER-ben a vád és mi ez az ÜGY ?

Az első, főáramú médiában megjelent cikket, mely feltárja ezt az megdöbbentő ügyet egy McCue nevű illető írta. Itt egy áttekintés erről.
Ennek magyar nyelvű fordítását olvashatjátok az alábbiakban.

Ahogy az előző részben már szerepelt

"az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, a Nemzetközi Kincstári Ellenőrzési Hivatal és az Olasz kormány összeesküdött másokkal, hogy ellopjanak több mint 1100 milliárd dollárnyi pénzügyi eszközt, ami humanitárius célokat volt hivatott támogatni."

 A 111 oldalnyi szövetségi VÁD magában foglal olyan Entitásokat, melyek mind előfordulnak az összeesküvés-elméletekben: Vatikán, Illuminati, Trilateral Trillenium Tripartite Arany Bizottság és a US Federal Reserve (Amerikai Szövetségi Jegybank-FED)

A felperes Neil Kennan azt állítja, hogy 2009-ben pénzügyi eszközöket bíztak rá -
köztük a
FED 124,5 milliárd dollár jegyzett értékű kincstárjegyet, 2 japán kormány államkötvényt, melyek együttes névértéke 19 milliárd dollár,
és egy
amerikai "Kennedy" kötvényt, melynek névértéke 1 milliárd dollár.


A megbízást egy magát "Dragon Family"-nek nevező szervezet adta, mely számos rendkívül gazdag, de titkos ázsiai család csoportja. 
A Dragon Family tartózkodik a nyilvánosságtól és hogy tudjanak róla mások, de úgy hiszem, a jóért cselekszenek, egy jobb világért. Állandó egyeztetésben vannak magasabb szintű globális pénzügyi szervezetekkel, mint például a FED- állítja Keenan.

Fennállása során a múlt században a Dragon Family hatalmas vagyont halmozott fel azáltal, hogy ellátta a FED-et és az USA kormányát arany és ezüst pénzügyi eszközökkel bizonyos, Svájcban vezetett számlákon keresztül, aminek ellenszolgáltatásaként számos, rövid és hosszú lejáratú államkötvényeket, tanúsítványokat kapott...ahogy azok le vannak írva...kötelezettségek a FED részéről.

Kennan azt mondja, hogy a felhalmozott kamatokkal az eszközök jelenlegi értéke 1 billió dollár
(1 Trillion $)
. Azt mondja még, hogy a Család megbízta őt főleg annak érdekében, hogy válasszon ki bizonyos regisztrált és engedélyezett zártkörű kibocsátású beruházási programokat /Private Placement Investment Programs (PPPs)/ meg nem határozott globális humanitárius erőfeszítések érdekében.


Figyelemre méltó panaszában Keenan azt állítja, hogy az Amerikai Kormány hatalmas mennyiségű pénzt kapott arany és más nemesfémek formájában a Dragon Family-től sok évvel ezelőtt, amit a FED-nél helyezték el a dollár érdekében és kockázati biztosítékként, mely globális tartalékvaluta szerepét tölti be jelenleg is.

Az egész összeesküvés 2 japán állampolgár 
(Akihiko Yamaguchi and Mitsuyoshi Watanabe) illegális őrizetbevételével és a 134,5 milliárd $ értékű papírok lefoglalásával kezdődött, amikor azok próbálták 2009 júniusában ezekkel egy bőröndben átlépni Svájcból Olaszországba a határt.
(Ezt láthatjuk a már ismert képen is itt lentebb. És ez az ügy kétséget kizáróan megtörtént, mert egy eldugott riport 2009-ben le is ment erről, de csak egyetlen csatornán és hamar süllyesztőbe került. Szerk)

A benyújtott panaszban Yamaguchi úgy szerepel, mint Keenan elődje, aki próbálta a Dragon Family pénzeszközeit legitim PPP beruházásokba elhelyezni, ezzel elősegítve humanitárius céljaikat. Keenan a csoport nevében tett erőfeszítésein keresztül ismerte meg a japán férfit és a Dragon Family-t is. Bevezette őket egy Ciprusi Bankba, mellyel üzleti tevékenységet folytathatnak. Yamaguchin keresztül kért és kapott is jóváhagyást és egy különleges meghatalmazást, hogy a csoport pénzét  PPP üzletekbe tegye. Ekkor kapta meg azokat a pénzeszközöket, melyek a per tárgyát képezik. Úgy volt, hogy 30% részesedést kap a profitból, amit összehoz.
A perirat szerint 
1 hónappal a japán férfi őrizetbe vételét követően egy Leo Zagami nevű férfi lépett színre, aki önmagát 33.fokú szabadkőművesnek (33rd degree Free Mason) írta le, mint a Templomos Lovagok (Knights Of Templar) szakadár frakciójának és a P2 (Propaganda Due) magas szintű szabadkőműves Lodge Elit centrumának vezetője Monte Carloban...

Továbbá az irat szerint Zagami állította, hogy a Vatican Illuminati és más európai szekta-társaságok képviselője és keresik a kapcsolatot egyes ázsiai titkos társaságokkal.
Egy Japánban létrejött találkozás során beszélt egy kapcsolattartóról, amit Yamaguchi és Watanabe hozott létre és hogy bennfentes információi vannak a lefoglalt pénzeszközökkel kapcsolatban.

Ezt követően kapcsolattartóját összehozta Japánban a perben alperesként szereplő Daniele Dal Bosco-val, aki vatikáni bankár és a P2 Masonic Lodge (Propaganda Due Szabadkűművesek) munkatársa, aki "képes hozzájutni az olasz kincstári rendőrség által lefoglalt kötvényekhez.
Az irat nagyon bonyolult történetet tartalmaz számos képlékeny és mozgó résszel.

Keenan elmondásában ő és Dal Bosco hamarosan napi kapcsolatban voltak Skype-on és elrendezték, hogy találkoznak Olaszországban. Az itt tartott beszélgetések alatt Dal Bosco nem csak úgy képviselte az ügyet, mint Zagami pénzügyi tanácsadója, hanem mint a Vatikán, Vatikánváros, Róma és a P2 Masonic(szabadkőműves)  Lodge kincstárnoka !
Keenan elmondta, hogy e
nnek eredményeként,bár megpróbálta személyes birtokában tartani a rábízott pénzügyi eszközöket, mégis elkezdett megbízni Dal Boscoban és "ideiglenes megőrzésre és letétkezelésre" átadta neki a visszaszerzett kötvényeket.

Dal Bosco viszont eltűnt a kötvényekkel és a globális piacon kért segítséget, hogy azokat titokban, lopva, átalakítva és megvesztegetéssel értékesíteni tudja. 

Keenan állításában az összeesküvés kibontakozása még folytatódik, ugyanis számos magas rangú tisztviselő többször ajánlott fel neki megvesztegetésként 100 millió $-t azért, hogy engedje el ezeket az eszközöket anélkül, hogy leleplezné megbízóinak, a Dragon Family-nek az értékpapírok ellopását. Így lehetővé válna, hogy ezeket az eszközöket átváltanák az ENSZ-nél úgynevezett "Szuverenitási Programba" az ő teljes pártfogásuk, védelmük és esernyőjük alatt érinthetetlenséget biztosítva.

A kiszivárgott vádirat szerint más vádlottak még az ügyben:
az ENSZ főtitkár Ban Ki-Moon (balra), volt olasz miniszterelnök Silvio Berlusconi (középen),
Giancarlo Bruno (jobbra), aki a Világgazdasági Fórumon a bankszektor vezetője,
Olaszország ENSZ nagykövete : Cesare Maria Ragaglini (alul),
Ray C. Dam a Nemzetközi Kincstári Felügyeleti Hivatal elnöke
és David A. Sale az OITC tanács és cabinet helyettes vezetője.
  


Keenan kéri az ellopott "eszközök" visszajuttatását, büntető kártérítést, bírósági költségek megtérítését többszörös csalásra, szerződésszegésre, nemzetközi jog megsértésére való kényszerítés miatt. 


Őt képviselik a perben William H. Mulligan Jr., with Bleakley, Platt & Schmidt of White Plains, N.Y


És ez ennek a történetnek még mindig csak a felszíne.
Minél jobban kutatom, amiket 
Fulford és Wilcock dokumentumként megkaptak, 
annál mélyebb és szövevényesebb ez az ügy. (Szerk.)

A David Wilcock interjú teljes magyar szövege, 

a "TRILLION-DOLLAR ÜGY" további részletei 

és Benjamin Fulford elképesztő összefüggései
erről az évszázados összeesküvésről következnek a folytatásban.

58 megjegyzés:

  1. minden tiszteletem az oldal tulajának, iróinak, akik megosztják velünk ezeket az infókat, storykat...
    DE !
    1 dolgot elfelejt mindenki szerintem..
    Ezeknek a dolgoknak meg kell történiük, mert meg van irva, része az egész storynak, végén vagyunk, gonosz szabadjára van engedve, azt csinál amit akar, embereket kisérti nap mint nap, ki áll a gonosz oldalra és ki Isten oldalára ugy mond...
    Ezek az illuminati stb emberek mind a gonoszt szolgálják és teszik azt amit ő akar, ami meg is van irva a jelenések könyvében.
    az emberiség ketté szakadásának MEG KELL TÖRTÉNNIE... lesz aki felveszi magára a bélyeget(chip), lesz aki nem...családok fognak szétszakadni emaitt... de ezeknek meg kell történnie!!! a végén mindenkit egyenként elővesznek az igazak, az itélők és mindenki a helyére kerül.
    ez az egész történet része a végjátéknak.
    feleslegesnek tartom harcolni ellenük, mert ugyis az lesz ami meg van irva.
    inkább mindenki erősítse a hitét és ahol tud segitsen másoknak, kommunákat kell összehozni, önfentartásra berendezkedni stb.minél inkább függetleníteni magunkat a rendszertől...
    és semmi képp nem szabad felvenni a sátán bélyegét magunkra, mert aki ezt megteszi, annak vége, nincs visszaút...de lesznek sokan akik nem tudják, hogy felvették, nekik még lesz bocsánat...
    amúgy én még azt is várom, mikor teszik törvénybe a vasárnap megünneplését, mikor lesz kötelező....az is egy fontos nap lesz....ugyanis a 7.nap SZOMBAT, nem vasárnap...a szombat az Úr napja....nem véletlen, hogy sok naptár elején a vasárnap van....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak úgy megjegyzem, itt, Nyugat-Európában a vasárnap megtartása már törvényben van (nem tudom, mióta). Mert itt sokkal erősebb Róma és a Vatikán nyomása, mint Mo-on. Viszont teret vesztettek a hívők számában, mert a templomok üresen konganak és az iszlám egyre erősödik. És olyan káosz közepén élünk, amikor az emberek nem tudják eldönteni, hogy Istentől, vagy a majomtól származnak. Sok időbe telik, míg a szabadkőművesek által terjesztett hamis tudás kiürül a fejekből...

      Törlés
  2. Ide végülis leírhatom, úgy érzem.... Oké a cikk első része, nem volt "új"! Azt tudtuk, hogy a nemes fémeket kivonták a forgalomból és csak a világpiacon (tőzsde) szerepel bejegyzve, mint részvény, így az arany értéke is meghatározható, ugyan azzal a szisztémával manipulálható mint bármelyik "papiron létező ország devizája is"! A cikk második része, sokkal inkább egy krimi és még ha hiteles is, akkor is szinte biztos vagyok benne, hogy el fog felejtődni! (ez is)

    A jelenlegi világkormányt, hatalmat, csak egyféleképpen lehet letaszítani! Ha lefegyverezzük! Ha oda "ütünk" ahol a legjobban fáj! És ez az ESZKÖZ ami miatt szolga sorsban vagyunk, ez az eszköz a "Törvényes Fizető Eszköz"! Ez jelenleg kivitelezhetetlen, mert világmérető tájékoztatás és összefogás kell! NEM,nem tüntetés meg egyéb értelmetlen időpocsékolásra gondolok, hiszen a "tömegek" azt sem tudnák, hogy KIK ELLEN tüntetnének! :) ....EGY GLOBÁLIS BANKRABLÁS KELL! Nagyon szervezeten, összehangolva, nagyon gyorsan a világ összes jegypénztárát ki kellene fosztanunk és az összes T.F.E.-t összelapátólni és elégetni! ...Ezzel összeomlana a tőzsde ..a világkormány elbukna, többé nem lenne sem ereje, sem hatalma, sem befolyása! ... Ezt 7 milliárd ember, egy ilyen népes populáció egyetlen nap alatt megcsinálná! Oké... kezdetben nehéz lenne, de igazságos és VALÓS ... stílusosan hívhatnánk "régi világnak"! ..Attól nem kellene tartani, hogy visszaküldenénk magunkat az időben, hogy "újra" középkor lenne! ...Mert nem lenne, sőőt... ha tudnánk jelenleg hol tart a FAJUNK TUDÁSA ... 6 hónap, de maximum 1.5 év allatt egy olyan müködőképes, igazságos, harmónikus, békés, egészséges és tiszta világot építhetnénk, amit most még csak kevesen látnak és tudnak még elképzelni is!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem tetszik....csak kivitelezhetetlen. Miért? Olvasd el a következő beszólást! Az emberek 80%-a nem hisz semmiben. Tudni sem akar semmiről és a kisujját sem akarja mozdítani. És ha a segge alá tolnánk a megoldást, akkor belerondítana vagy elcseszné az egészet.

      Törlés
  3. Légyszíves ne fárassz már itt minket, ezzel a hittérítő szöveggel.
    A te urad és képmutató egyháza az egyik legvéresebb történelmi hagyatékkal rendelkező csoportosulás!
    Csupán egy nagyon jó piárral fenntartott hamis világszemlélet!

    Egy felvilágosult világban remélhetőleg örökre eltörlik ezeket a képmutató intézményeket, és helyrehozzák az olyan agy-mosottakat is mint te!
    Ugyan úgy, mint akit a média tart a rabságában, a hívőt meg ez a Bibliai maszlag tartja a befolyása alatt...

    A cikkhez hozzászólva: Alig értek belőle valamit!
    Lövésem sincs ki az a Dragon Family és mit csinál, de nekem ez már túl szövevényes összeesküvés-elméletnek tűnik.
    Általában pont a Gazdasági elit az, ami a médiamanipulátorok által elhint különböző témájú dolgokat a neten, hogy a sok "szakértő" ezen csámcsogjon.
    Egy példa: Ezen a blogon is, egy lapon szerepel az Bilderberg csoport és az UFO-k is...
    Az UFO-k tipikusan az a téma, amit tényleg már csak az hisz el, aki úgymond "hinni" akar, nem gondolkodni!
    Miért van az, hogy épkézláb bizonyíték a ami napig nem látott napvilágot, csak homályos és sokszor hamis videók és képek?
    És nem is lenne bajom ezzel, mert úgy ahogy a hívőket, az UFO "hívőket" is ahhoz a szélsőséghez sorolnám, akik nagyon "vakok" csak mert beszűkült látásmóddal rendelkeznek.
    Csak az a problémám, hogy ha egy laikus idetéved, aki mondjuk hallott már a Gazdasági elitről, és az ő háborús gépezetéről, akkor ha itt kezd el informálódni, akkor az UFO-kon keresztül vallási hitbuzgókon át, mindennel találkozik, és ezért (nem meglepő módon) az egészet marhaságnak fogja bélyegezni!
    Pedig a Bilderberg csoport épp a III. világháborút próbálja eszkalálni!
    És ez tény. Ez valós!
    Nincs szükség, Az apokalipszis napjára, nem jön el a megváltó, nem kell ide UFO, még Niburu se!
    Az emberi kapzsiság és nemtörődömség épp elegendő!!
    Ez fog minket oda juttatni, ahova épp tartunk!

    A jövő meg bizonytalan, főleg úgy, hogy az ébredezők is 620 felé húznak. Mert az egyházban keresi a válaszokat, a másik az UFOktól várja a megváltást, csak azt nem fogják fel, hogy ők maguk azok, akiknek tenni kéne, nem pedig csak szövegelni!

    Ezeket leszámítva örülök, hogy van ez a blog!

    Respect!

    VálaszTörlés
  4. Istennek semmi köze az egyházakhoz, semmi...nem erről írtam...de természetesen ahogy érzed :)

    VálaszTörlés
  5. és egyetértek veled, vatikán, egyház szintén gonoszt szolgálják, semmi közük a nagyfőnökhöz...
    én hiszek benne, és nem egyházakban, vallásban stb.

    VálaszTörlés
  6. Csak kíváncsiságképp:

    Ez a felsőbb rendű identitás miben nyilvánul meg?
    Ha ennek az "Istennek" nincs egyháza, meg vallása, akkor mi Ő? Mit képvisel, mi a motivációja hogy hiszel benne?
    Mert bár ez számomra elfogadhatóbb, mint a Biblia őrültek felfogása, de még mindig ott járunk, hogy valami felsőbbrendűben hiszel, ami előre megírta a sorsod!
    És ezzel azért nem lehet vitatkozni, mert olyan mint a Delphoi jóslatok. Akár mit csinálsz az megvolt írva...
    Na persze!
    Ez a logikai eszmefuttatás ott kérdőjelezhető meg, hogy most is tömérdek választásom van, hogy mit csináljak a következő öt percben, nem vagyok része egy Istenszimulátornak, vagy egy Isten vezérelt stratégiai játéknak se.
    Jó tudom, erre jön az: hogy de a Jóisten nem ilyen pitiáner szinten vezérli a dolgokat, hanem nagy vonalakban. És ettől függ a világ sorsa!
    Akkor a Bilderberg csoport lenne az Isten? :|
    Mert jelenleg ezek a multimilliárdosok és pribékjei alakítják nagy vonalakban a világ sorsát.
    Tegyük fel, hogy az Úr nem tesz lófaszt se, és mind, vagy legalábbis túlnyomó részünk elpusztul a közelgő háborúban.
    Akkor ezt így írta meg a teremtő? Elég genya lehet akkor, ha 6 milliárd ember csak úgy leír!

    Ha ezek a verziók sem helytállóak, akkor megint van egy nyakatekert logika amit a hívő bemagyaráz magának. Ugyan úgy mint a média által agy-mosott emberek, meg a drogfüggők, a hatalom függők.
    Ez egy beszűkült világszemlélet, és megtapasztaltam már, hogy felesleges vitatkozni vele.

    Sőt,volt már olyan, aki rám mondta, hogy beszűkült a látásmódom. Csak azért mert teljesen elutasítom a megváltót. Ez is egy érdekes téma, mert ha odamegy valaki hozzád, és azt kérdezi: Hiszel-e a fogtündérben? Nyilván azt mondod, hogy: Nem! Pedig csak a neve az ami nevetséges, létezésének alapja pont annyi mint a te uradnak. Még a Mikulás is valóságosabb, mert az tényleg létezett.
    Szóval azért beszűkült az én perspektívám mert nem hiszek egy minden bizonyítékot nélkülöző felsőbbrendű hatalomban, ami ha létezik is, semmit, de az égegyadta világon semmit nem tesz, de majd beavatkozik ha úgy hozza a helyzet! :|
    Ha meg érdemleges bizonyíték után kiáltok ezen megváltótól, akkor a legtöbb hitbuzgó a létezés csodáját mint olyat hozza fel példaként. Ami megint egy okos dolog! :)
    Nagyban hasonlít ahhoz, amikor az urat és a Mennyek országát az égben képzelték el.
    Amikor még nem volt repülő meg űrsikló, bizony az elérhetetlen volt a legjobb magyarázat az úr létezésének megmagyarázására!
    Itt sincs másképp, mert a létezés és az élet miértjének kutatása pont oly' távoli és értelmetlen ábránd, mint a sötét középkorban a repülésről álmodni!

    VálaszTörlés
  7. Az életnek nem kell értelem.
    Van és kész! Csak az ember az, aki értelmet keres mindenben. Az ember aki fél a haláltól és ezért piedesztálra emeli a létének a fontosságát!
    A szúnyogoknak sincs semmi értelme a világon, mégis vannak, és agyon ütöd se perc alatt, pedig a létjogosultsága a földön valójában pont annyi mint az emberé.
    A halálfélelmünkben meg megkreáltuk a megváltót, aki lelki megnyugvást ad, ha "jók" voltunk, vagy megbántuk a bűneinket. És virgácsot ha rosszak voltunk!
    Az igazság az, hogy semmi különleges nincs bennünk, csak hinni akarjuk, hogy van. Ugyan úgy a természet körforgásának részei vagyunk és ugyan úgy távozunk el mint bármelyik más élőlény.
    Senki és semmi nem lesz aki mustrát tart az életünk felett, nem lesz aki bíráljon halálod pillanatában, nem születsz újra. Ez a spirituális baromságot is az ember alkotta meg, mert így a halál és az elmúlás nem is tűnik oly' félemeletesnek.De kegyetlen igazság az, hogy visszaforogsz a környezetbe és a része leszel, azáltal, hogy felzabálnak a férgek, ezzel is táplálékot kapva, és így élethez jutva!
    Vagy ha hamvasztanak, akkor hamuként szóródsz szét. Ennyi!

    Ettől függetlenül még lehetsz boldog abban az életben amibe születtél (szándékosan nem írtam azt, hogy: kaptál, vagy megadatott) és lehetsz hasznos tagja a társadalomnak.

    Talán nem olyan szép felfogás ez, mint a Mennyország, de attól még ez az igazság.
    A legalapvetőbb emberi reakció a tagadás, itt is ez megy csak nagyban. Nem akarjuk belátni, hogy a mi életünk igazából nem annyira jelentős mint az gondoljuk. Hogy számítunk majd. Mert a történelem órákon és a társadalmi berendezkedésünk alapján ezt verték belénk.
    Pedig attól még, hogy számítógépeken pötyögünk, még nem vagyunk felsőbbrendűek!

    Szerintem csak azok hisznek Istenben akik nincsenek kibékülve magukkal. Akik nem akarják elfogadni a természet törvényeit, és inkább a spiritualitásba menekülnek, mert az megnyugvást ad számukra.

    Engem ez nem is zavarna, csak ha megakarnak téríteni, és beadni ezt nekem. Vagy ha a világ sorsáért vívott harcban, az hirdetik bőszen, hogy majd az úr megoldja.
    Nem, nem oldja meg! Semmi sincs megírva előre!
    Nekünk kell tenni érte!

    VálaszTörlés
  8. De ezt itt most már befejezem, mert a témának nem sok köze van hozzá, meg nem akarom rád erőltetni a szemléletemet, hisz akkor pont olyanná válok mint a hittérítők!

    Bár nagyon nehéz, főleg a mostani időkben de tiszteletben tartom a világszemléleted, még ha a soraimból nem is ez jön le...

    Peace!

    VálaszTörlés
  9. Ez az oldal egy ideig csodás volt, de itt már mindenkinek bűzlik valami, hogy itt már más irányít, de hozzáteszem hogy ezek az események már a földön megtörténtek! Végén a jó győzőt úgy hogy köszi az oldal tartalmát, de itt már rég elbukott a gonosz, mint mindig! Ennyi!

    VálaszTörlés
  10. Tényleg? Akkor azért tart Európa a háború felé?
    Azért fegyverkezik minden ország?

    VálaszTörlés
  11. iSTeN vagy SáTáN.A teremtő erő három mássalhangzója az ősnyelvben(ma magyar nyelv).A magyar nyelben működik a Dopler effektus.
    Ha közeledek a teremtő erő felé iSTeNien viselkedem.Ezért mondom magas hangú magánhangzókkal.
    Ha távolodom a teremtő erőtől akkor a SáTáNt szolgálom.Így mély hangú magánhangzókkal mondom.
    A teremtő erő mindenkiben ott van, csak épp ezek a bizonyos írányítók akikről ezen az oldalon is szó van, elfelejtetik az emberekkel.

    Én is szégyellhetem magam, mert itt ülök a gép előtt és összeesküvésekről olvasok ahelyett, hogy aludnék, mert holnap kipihentebben ébrednék és több erőm lenne pl teremteni valamit.Segíteni valakinek,pl időben bekészíteni a tüzelőt a konyhába anyámank vagy akármit ami MÁSNAK JÓ.

    VálaszTörlés
  12. Íme, pont erről beszéltem!

    VálaszTörlés
  13. Venom, a vallással kapcsolatban minden szavaddal egyetértek.

    Viszont, amit az emberről írsz, azt tapasztalatból mondom, hogy nem igaz. Nekem volt már testen kívüli élményem, így biztosan mondhatom, hogy van bennünk valami a fizikai testen túl is. Persze ne hidd el, járj utána! Mindenki megtanulhatja a tudatát kivinni a fizikai testéből, ezt hívják asztrál projekciónak.
    És hogy a halál után mi lesz? Nem különösebben érdekel. De valami biztosan lesz, mert minden vég valami újnak a kezdete.

    És hogyan állíthatsz olyat, hogy egyenrangúak vagyunk az állatokkal? Félreértés ne essék, nagy állatbarát vagyok és természetesen nekik is ugyanolyan létjogosultságuk van, mint nekünk. De mi rendelkezünk tudatossággal, ők pedig nem. És ez hatalmas (!) különbség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Testen kívüli élményem nekem is volt.Nem is egyszer...Venom az ember csak annak hihet amit megtapasztal.Első kézből.Ki mit.Az ember alapjáraton szellemi lény,szabad akarattal(azt teszi amit szeretne,vagy helyesnek,helytelennek érez),ez az EGO.Nem tudom mennyit foglalkoztál ezzel,de magába foglalja azt amiről beszélsz,az összes emberi negatívumot.Röviden,felsőbbrendűséget minden és mindenki felett.DE...Amennyiben erre az ember tudatára ébred(megvilágosodik,felébred)nevezzük ahogy jól esik.Tökéletesen tiszta lesz a képe az egész ittlétével kapcsolatosan.Sokat lehetne beszélni erről.Talán úgy fejezném be hogy mindenkinek meg van a maga élete,tapasztalása,útja amin végigmegy,amit csakis ő ismer senki más.Ez olyan mintha én ránézésből meg akarnám mondani hogy ki is vagy TE.Nem tudom,nem tudhatom.Mert csak te tudod belül ki is vagy valójában.

      Törlés
  14. Nem vagyunk egyenrangúak, sőt sokkal inkább alattuk vagyunk szerintem.
    Minden élőlény a világon, de tényleg minden egyes élőlény szimbiózisra törekszik a környezetével, kivéve az ember.
    Olyan mértékben pusztítjuk ezt a planétát, hogy nagy az esélye, hogy ez már visszafordíthatatlan.
    A tudás amivel meg rendelkezünk, jelenleg arra elég, hogy halomra öljük egymást.
    Megnézheted, merre tartunk.
    Az emberi önelégültség az, ami azt mondatja veled, hogy felettük állunk, pedig ugyan úgy, a természet "gyermekei" vagyunk mint ők, semmivel sem különbek!
    Elég csak arra gondolnod, hogy ha nem haltak volna ki a Dinoszauruszok, akkor ma nem igen lennének emberek ezen a bolygón.
    És a bolygó szempontjából, valószínűleg ez lett volna a jobb...
    Bár nem vagyok egy ökomániás, de a kutyáimban több nemességet és tartást és érzelmet találok mint a legtöbb emberben...
    Szerintem se vagyunk egyenlőek, bőven van még mit tanulni tőlük!

    VálaszTörlés
  15. Egyetértünk, ezért is szeretem az állatokat. Harmóniában élnek a természettel, nem háborúznak, nem ítélkeznek, nem alkotnak kirekesztő hitrendszereket, stb.

    De azt ne felejtsd el, hogy ez nem az ő érdemük. Úgy értem, hogy nem is tudnának másmilyenek lenni, mivel nincs tudatosságuk. Épp ezt írtam az előbb is, ettől különbözünk tőlük. Tehát ne a külsőségeket nézd - hogy az emberek rossz világot teremtettek maguknak -, hanem magát azt a tényt, hogy mi képesek vagyunk teremteni.

    VálaszTörlés
  16. hmm...?

    http://www.jzfoto.eoldal.hu/cikkek/vilagunk--eletunk/

    talán van is benne némi igazság?

    VálaszTörlés
  17. Az a baj, hogy a megközelítésed ami rossz.
    Tulajdonképpen senkit nem izgat, hogy mire lennénk képesek, mert ez feltételes mód.
    Ha a fajt egyben nézzük, és a történelmét vizsgáljuk, akkor és a tényeket vesszük alapul, nem azt, hogy mi lett volna ha?!
    Szóval pont úgy, mint ahogy egy állatfajt vizsgálunk, akkor bizony teljesen másképp alakul a megítélésünk.
    Ha létezne mondjuk egy földönkívüli faj, ami minket vizsgál, az nem azt fogja nézni, hogy mire lennénk képesek, hanem végig megy a tényeken, és a fentebb leírt megállapításomra jutna valószínűleg...
    Ettől függetlenül, persze tisztában vagyok a képességeinkkel, de addig míg az alkotás, és a teremtés háttérbe szorul a pénz és az erőszak meg a kizsákmányolás korában, addig ez a faj primitív marad, bármennyire is tagadjuk!

    De majd a jövő eldönti, az eldöntendőt!
    Én igyekezni fogok. ;)

    VálaszTörlés
  18. Venom, te egy okos ember lehetnél, mert van abban logika amit mondasz. DE!...mint azt észrevetted, a világ és az ember szoros ellentétben áll a logikával. Én látok benned lehetőségeket. De tájékozódnod kellene, sokmindent elítélek én is, van amiben hiszek és van amiben nem...de hiszek!
    Én azt tanácsolom neked, hogy próbálj kicsit elrugaszkodni a földtől, és a materiális világtól, mert a valóság több. Ha az ember csak puszta biológia lenne ahogy írtad, nem lennének se érzések, sem gondolatok, se álmok, se semmi, és stagnálnánk. Az ember sokkal több. És egy nagy dolgod nem látsz! A teremtés és a feltételes mód sokkal erősebb a pénznél :)A pénz földi, ahogy az emberi butaság is, de egyre többen lesznek olyanok akik tudják, hogyan kell teremteni helyesen, mert tudnak bízni és hinni. Ez pedig a feltételes módból indul. Olvass egy kis filozófiát bármilyen témában ami érdekel... hozzád illene és kicsit elfogadóbbá tenne. Kicsit kacifántosan írtam, mert késő van, bocsi. Jah és mégvalami..nem vagyok hívő és nem hiszek Istenben sem, de a teremtő erő volt, van és lesz is. Nem egy fószer az egekben, de valami amit nem kell feltétlen értenünk, el kell fogadnunk, hogy sokkal de sokkal hatalmasabb nálunk (egyébként nevezik százféleképp, harmónia, univerzum, stb) De van! és ez tény mert itt vagyunk :) Amugy imádom az oldalt! Peace!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pacal, Veled értek leginkább egyet...! meg Lajossal, aki valami hasznosat csinálna inkább, mint a gép előőt ülne. csakhogy nem lehet tudni pontosan, mi is az, ami igazán hasznos. másokon segíteni felemelő érzés, tehát hasznos..., ugyanakkor informálódni is az, és ahogy látom ti itt mindannyian értelmes dolgokra használjátok a netet, ez a netezők 5%-a, vagy annyi sem... filozófikus gondolkodásmód alapján meg pláne nem lehet eldönteni semmiről, hogy igaz vagy hamis, mivel az sem zárható ki, hogy az egész élet pusztán egy illúzió. a lényeg a gondolat szabadsága, a választás (döntés) szabadsága, de itt már lassan a gondolkodást is törvényekkel szabályozzák. mi van akkor, ha istent nem ezen a néven fogjuk fel, hanem pl. ezen: ENERGIA -az élet energiája, nem a 220-ra gondolok és nem is arra, hogy te mondjuk jobban bírod a strapát, mint a másik, hanem arra az energiára, ami minden élő és élettelen, minden létező és nem létező megteremtője. épp úgy, ahogy te is az vagy!!! és pontosan a mennyországban vagy, ITT ÉS MOST!!! csak nem vesszük észre!!! és ami lassan az emberek 99%ának a pokol illúziójának átélését okozza, az az emberek eredő tudatállapota, gondolataink összessége. az 1% meg tudja, hogy a mennyországban van, mert a szereteten kívül nem hajlandó semmit sem magához engedni. ha jön a WW3, az NWO, még akkor is! mi pedig a félelmet választjuk a szeretet helyett. az egész választás kérdése, minden pillanatban 1000féleképpen választhatsz, ahogy valamelyikőtök mondta, de a mennyországot csak akkor fogod érezni (ITT és MOST), ha a szeretet választod! nem csak megjátszod annak választását, hanem mögöttes gondolatok nélkül azt választod. és akkor oda értünk, h istent nevezhetnénk akár így is: szeretet. persze ez nem alkalmas illuminati elleni harcra zumbájspíl, de azt hiszem, isten valami olyasmi, amit nem vagyunk nagyon képesek felfogni, azt hiszem egyikünk sem. elfelejtettük. talán azért, mert meg akarjuk találni, és ahhoz előbb el kell felejtenünk, úgy ahogy a mennyországot is csak azért nem találjuk, mert nem vesszük észre, hogy épp ott vagyunk (mert nincs is más!) és a keresése közben elhagyjuk... és még a poklot is bejárjuk, mert annyira meg akarjuk találni... befejeztem, Venom, ide lőj! :)

      Törlés
  19. Én meg úgy hívom ezt az istenséget, hogy: Anyatermészet!
    Az, hogy ez a természet itt kezdődött-e vagy ,más bolygóról jött egy meteorodon keresztül, lényegtelen.
    Én is érzem, hogy van odakint valami, mert tudom. A sok istenhívő aki a válaszokat az úrban keresi, és az Ufóhívők is nem lehetnek egytől-egyig bolondok.
    Csak azzal nem értek egyet, hogy ez a valami, feltétlenül felsőbbrendű lenne, és hogy beavatkozna a mi dolgainkba bármi áron, és hogy feltétlenül ő teremtette volna az életet.

    Az is lehet, hogy az univerzum egy gazdatest, pont mint az ember, és úgy ahogy a baktériumoknak az ember, ez is hatalmasnak tűnik nekünk, pedig csak 1 azok közül a valamik közül amin élünk...

    Ez is lehet, és sok más. Számomra az űr és a kozmosz felfedezése a leginkább csábító, holott egy rohadt távcsövem sincs.
    Szóval egyetértek, hogy van odakint valami, de , hogy felsőbbrendű-e azt abban nem vagyok biztos, csak abban, hogy nem játszik managert felettünk.

    A halál után életben meg a spiritualitásban azért nem hiszek, mert minden érzelem/álom/gondolat/stb definiálható agyi mechanizmusok által. Mert az agyunk még erre is képes!
    Amit meg nem tudsz magyarázni, az azért van, mert még nem jár ott a tudomány, hogy magyarázza!
    (Azt nem részletezném, hogy miért nem, mert egy valóban felvilágosult társadalomban már rég nem egy papírfecnitől függne az életünk. Nem kedves barátaim, ez még bőven a sötétkor, akár mennyire is nem úgy tűnik!)

    De felteszek egy költői kérést a spiritualitásról és a halál utáni életről!

    Ha én nem hiszek benne, de mégis van akkor kellemesen csalódom.
    Ha meg nincs, azt kaptam amire számítottam.

    Ha valaki hisz benne, és van, akkor a megelégedettség érzését érzi "csak"!
    Ha meg nincs...?

    jó éjt! :)

    VálaszTörlés
  20. De miért akarsz mindenáron hinni? Hinni istenben/spiritualistában/kitudjamiben vagy nem hinni ezekben ugyanannak az éremnek a két oldala. A materializmus is egy vallás/hitrendszer.

    VálaszTörlés
  21. Venomnak:
    A hitrendszer szerintem is nagyon el van korcsulva.Biztos vagyok benne ,hogy a régi népek nemzetek,civilizációk sokkal nyitottabbak voltak a VALÓSÁGRA.Nem a te valóságodra ahogy te látod a világot de nem is az én valóságomra és nem is a harmadikéra.Hanem tisztán tudatába voltak annak a ténynek, hogy ők csak egy eleme annak a "legó halmaznak" ami időtlen idők óta van és lessz is.
    Hogyan lehetett ez akkor pedig nem volt sem pc se net, hogy bezárkózzanak a kis szobájukba és itt az oldalon egymást butitsák a saját igazuk megmagyarázásának érdekében és mégis tudták, hogy nem ő belőlük áll a világ.

    Azt írjátok az állatoknak nincs tudata.Hogy lehet ilyen baromságot írni.Azt sem tudjátok mit beszéltek.Ti honnan tudnátok, hogy van-e vagy nincs.Milyen érdeke vagy érdeme van egy kutyának abból, hogy beugrik a tűzbe és kihuzza a füst mérgezéstől beájult embert.Oda jön egy emberhez egy kóbor kutya és elzavarja.Vagy mi érdeme van egy delfinnek abból, hogy cápa elől menti meg egy ember életét vagy esetleg bajba jutott hajótörötteket mentenek ki.
    SEMMI DE SEMMI.Miért SEMMI mert ezt a szót és gondolkodást csak az ember ismeri , hogy "semmi érdekem nincs ebből vagy abból" tehát az ember az utolsó faj a földön aki tudja mi az ÖNZETLEN SZERETET vagy FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET benne van a szóban nincs feltétele.
    Ez pedig csak EGY példa a sokból ami azt bizonyitja, hogy ISTEN van.

    Mert ők még hallják Isten szavát igazán kapcsolatban vannak a FORRÁSSAL.Tudják, hogy mi emberek vagyunk legközelebb a Föld fajai közül Istenhez fejlődés terén és mégis a legprimitívebb lény vagyunk amit ez a föld a hátán hordott.
    Nővények.állatok stb... mind tudják azt amit a régiek is tudtak.
    A "LEGO HALMAZT" EZ A VALÓSÁG.
    Annyira hülyék lettünk hogy képzeld el, milyen nehéz lehetne ezt elmagyarázni egy rakás fiatalnak
    például egy discó után másnap Vasárnap.
    LEHETETLEN.

    Akkor jöjjünk mi civilizált emberek.
    Mindent csinálunk amit nem kellene mert felesleges pusztitó és már bocs de szar.Semmi értelme annak hogy vagyunk DE
    tudod mit és most jól figyelj
    TE , ÉN és mind azok akik itt vannak az oldalon illetve a VILÁGMINDEN részén is és egy komplett világképük van amit már az okosabbak ÉBREDÉSNEK hivnak.Azt írod igyekezni fogsz.Tehát HISZEL valamiben.Ha nem hinnél valamiben akkor nem reagáltál volna erre a cikkre.De érezted magadban ezt az ösztönt, hogy megird ide TELJES VILÁGKÉPED egy kis részletét.Mivel ÉBREDŐ vagy ne cáfold a másikat hanem egyztesssssssssss.Egészitsd ki a te világképeddel a másikét.
    EZ AZ AMI HIÁNYZIK AZ EMBEREKBŐL.Örülök, hogy irtál mert rengeteg fontos infót ide tártál elénk a te SAJÁT ébredő tudatodból.
    Hidd el Venom Istennek tökéletes terve van veled is és mindannyiunkkal ez a szemét rendszer ami van egy "HIBÁS LEGO ELEM A HALMAZBÓL" hamarosan bukni fog mert ő általuk alakult ki a mi IGAZ VALÓSÁGHOZ vezető utunk.(pl.:Az erélyben élő magyarok tudod miért őrzik még mindig a régi szép magyar szokásokat?Mert tiltva volt tőlük, vágod?
    Ahogy a rendszer kiakarta belőlük törölni az ősiség legkisebb szikráját annál jobban és kitartóan ragasztkodtak szokásainkhoz.

    VálaszTörlés
  22. Gondoljatok bele milyen adúÁSZT adtak nekünk ezáltal, hogy ők a hatalomra törekedtek az évezredek során, hogy megszorongassák a tökünket.Saját VALÓSÁGKÉPET volt lehetőségünk így kialakítani ugy hogy észre sem vettük.Pusztán a felsőbb FORRÁSBÓL származó tudatunk neki állt akaratosan ragaszkodni az igazsághoz és ezáltal itt olyanokat írunk ami nekik TABU.
    Paráznak az ilyenektől mint te vagy én és a többiek mind.
    Ez az akaratosság a hit által fakad egy olyan világból amit jelenleg nem látunk nem hallunk tehát nem érzékeljük.Mert a világ eltitkolta létezését szánt szándékkal.
    SEMMI NEM VÉLETLEN MERT A VÉLETLEN IS MEGTERVEZETT.
    és bizony ezek alapján egy tényt vélek belátni.
    ISTEN LÉTEZIK VENOM.
    Nen véletlenül írtál nem véletlenül reagáltam igy egy olvasónak aki olvassa az oldalt megnézi a hozzászólásokat és végig megy mondandóinkon amig szépen tudatalatt kipattan egy FORRÁSBÓL származó szikra a tudatába és ébredni kezd és ágazik tovább a FORRÁS mint egy hatalmas fa ágai.Egy ilyen KOMPLEX TELJES TERVET VÉLETLENEK NÉLKÜL CSAK IS EGY FEJLETTEB INTELLIGENCIÁJÚ FELSŐBBRENDŰ LÉNY KÉPES KÉZBEN TARTANI.Nem tudnád végig vezetni elmédben ennek a beszélgetésnek az okát előzményét következményét hidd el.
    Figyu:
    WILCOCK és FULFORD levágta mivan mivel keményen ébredők.Ezáltal kikerült a netre ami ösztönözte a blog szerkesztőjét mivel ÉBREDŐ, hogy megtudd.Amikor megtudtad reagáltál mivel ébredő vagy.Én ezt megláttam és kiakartam egésziteni az én VILÁGKÉEMMEL, mivel ébredő vagyok.

    Ezt skubizd:
    SOSE TEREMTHETTÜNK VOLNA EGYMÁSSAL KAPCSOLATOT HA NINCS EZ A HATALOMRA TÖRŐ ELIT ÉS NINCS WILCOCK,FULFORD ÉS NINCS A BLOG.

    Tehát bocsánat mindenkitől hogy ennyi mindent bele akrtam gyurni a hsz-be
    DE MÁR A KÉRDÉS AZ HOGY ELHISZED-E VAGY SEM.
    Szerinted ezt ember kézben tudja tartani
    NEM TUDJA EMBER KÉZBEN TARTANI MINDEN AMI MOST JELLEMZI AZ EMBERISÉGET AZ ELMÚLT 100 ÉVBEN ALAKULT KI.Az ősi tudásból ezáltal csak mi maradtunk.
    Viszont van egy könyv amit felakarnak használni de nem tudják mert amig csak egy ember van a földön aki tényleg érti mit akar mondani addig van remény.Ez a remény a hit által fakad és az örökké valóságba vezet egyenesen a FORRÁSHOZ.
    Ez a biblia.
    Ez maradt nekünk egyedül az igazságból mert tuti, hogy belepiszkáltak és sokszor nem jó kezekben van de FIX TUTIRA TUDOM HISZEM hogy ez a frankót mondja
    csak nem ugy ahogy értelmezzük.
    PEDIG NEM VAGYOK HIVŐ DE JÓNAK ELRONTÓJA SEM.

    VálaszTörlés
  23. Ahogy CODY irta:


    "Ezeknek a dolgoknak meg kell történiük, mert meg van irva, része az egész storynak, végén vagyunk, gonosz szabadjára van engedve, azt csinál amit akar, embereket kisérti nap mint nap, ki áll a gonosz oldalra és ki Isten oldalára ugy mond...
    Ezek az illuminati stb emberek mind a gonoszt szolgálják és teszik azt amit ő akar, ami meg is van irva a jelenések könyvében.
    az emberiség ketté szakadásának MEG KELL TÖRTÉNNIE... lesz aki felveszi magára a bélyeget(chip), lesz aki nem...családok fognak szétszakadni emaitt... de ezeknek meg kell történnie!!! a végén mindenkit egyenként elővesznek az igazak, az itélők és mindenki a helyére kerül.
    ez az egész történet része a végjátéknak.
    feleslegesnek tartom harcolni ellenük, mert ugyis az lesz ami meg van irva.
    inkább mindenki erősítse a hitét és ahol tud segitsen másoknak, kommunákat kell összehozni, önfentartásra berendezkedni stb.minél inkább függetleníteni magunkat a rendszertől...
    és semmi képp nem szabad felvenni a sátán bélyegét magunkra, mert aki ezt megteszi, annak vége, nincs visszaút...de lesznek sokan akik nem tudják, hogy felvették, nekik még lesz bocsánat..."

    VálaszTörlés
  24. Ja igen aki nem értené a példákat
    LEGO HALMAZ = ősi franko valóság aminek a trónján természetesen ISTEN ÜL.
    Mert véletlenszerüen lehet rakosgatni de minden eleme gyártva van és nem a semmiből lett.
    Az ELIT A LEGO HALMAZ HIBÁS ELEME:
    Gyárihibás lego elem :)
    Ezáltal a megy a kukába.

    VálaszTörlés
  25. Az a baj azzal amit írsz, hogy képtelenség vitatkozni vele. Szóval én fogadjam el az Istened létét, minden feltétel nélkül, mert te azt mondod, de benned fel se merül az amit írok, hogy esetleg ez az Isten nincs, vagy legalábbis nem játszik managert felettünk. Az érvelésed innentől kezdve vérzik el, mert ez semmi más, csak szűklátókörűség, amit fentebb már említettem.
    Bizonyíték meg a világon sehol. Mert az a házi állatok és a kiképzett mentőkutyák viselkedése épp, hogy az emberi intelligenciát magasztalja, semmi köze Istenhez.
    Az, hogy ezek az állatok kapcsolódnának a "Forráshoz"? Igen! Ezt hívják természetnek. Ők még most is ösztönlények, akár csak mi, csak mi emberek ezt már rég elnyomtuk magunkban. De ez még mindig távol ál a spiritualitáson!

    Én abszolút nyitott vagyok, ha van bizonyíték, vagy logika a felsőbbrendűben akkor elgondolkozom rajta. De nincs!
    Míg egy hívőnek hiába mondod ezt, ő akkor is hajtogatja, hogy márpedig itt van az ura!
    Csecsemőket dobnak a kútba, meg sütnek meg mikróban, állatokat kínoznak brutálisan, a háborús gépezet szörnyűségeit meg látni lehet mindenhol a világhálón. Szóval ez lenne az urad briliáns terve? Nem igazán látom a beavatkozást.
    Nem igazán hiszem, hogy ezeket "Ő" megírta. Vagy ha igen, akkor, mit ne mondjak eléggé gyökér ez az "ÚR", és ezért mélyen megvetem...


    Javaslom nyisd ki a szemed, és talán gondolkodj el, hogy te Istened nem létezik, de ha mégis, akkor köp arra magasról, hogy élünk-e avagy sem.
    Inkább ezt az erőbefektetést, amit a hitetlenek meggyőzésébe fektetsz, használd arra, hogy elmélyedj itt a Földi valóságban. Aztán talán rádöbbensz arra amit írtam.
    Utána már megtudsz győzni másokat is talán. De amíg ezzel a hittérítő dumával állsz neki a fiataloknak, nem csodálom, hogy nem érsz el eredményeket!

    Ez is érdekes, hogy egyre inkább csökkennek a megváltóban hívő emberek. A fiatalság már élből elutasítja a felsőbbrendű identitás létezését.
    Ez csak az öregebbekbe beleprogramozott társadalmi elvárás volt.
    Az már sajnos a másik szélsőség, hogy a mai fiatalok legtöbbje nem csak a vallást, hanem a gondolkodást is élből elutasítja, és a szennymédia agymosásán kérődzik!
    Mondom ezt 25 évesen!

    Nem barátom, nincs Isten, mert ha lenne, ezt a kuplerájt már rég elmosta volna!

    Csak mi vagyunk, és mit tehetünk ellene! nekünk kell megvilágosodni, és az ismeretlen után kutatni!

    Ezen gondolkodj el inkább!

    Én inkább gondolkodom és racionalizálók, mit vakon hiszek egy hatalomban, ami állítólag megoldja helyettünk a problémákat!
    Mohamed Ali is elmondta:
    A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."

    Az hívő is ilyen szerintem: Könnyebb neki egy készen kapott világban élni, mintsem felfedezni az erőt magában a változtatásra!

    Nincs forgatókönyv, vagyis van, de azt mi írjuk, és az aki az "úrra" bízza a jövőt, nem tesz mást, mint homokba dugja a fejét! Ugyan úgy mint a média birkái!

    Ez a véleményem, aztán persze ez a tapasztalat útján változhat!
    De, végül is oly' mindegy miben hisz akárki, ha tesz az ellen, hogy rosszra forduljon a világ sorsa. Az meg már az ő dolga, hogy az eredményét ennek a küzdelemnek Istennek tulajdonítja vagy magának.

    VálaszTörlés
  26. Venom:
    Igen nem lehet vitatkozni vele csak probálkozni.
    Se hivő nem vagyok se fiatalokat téritő evangélista aki állandóan a "hittéritő dumát" mondja.Nem.Sőt nem kell elfogadnod istent és nem csak az én istenem hanem mindené.Nem azt mondom, hogy megold minden problémát helyetted,helyettünk de ha nem lett volna akkor nem lennél itt, hogy elmond a saját világszemléleted.Rég eltünt volna minden szép ezen a Földön de ezzel a keskeny úttal is szűrődnek az emberek.Veled szerintem nem lenne semmi gond ha minden tulajdonságodat és tehetségedet istennek nyilvánítanád.
    Én is 25 évesen válaszolok neked.

    Megvilágosodás.hmmm...
    Azt sem tudod mi az.

    Tegyük fel hajléktalan csöves vagyok
    Odamegyek hozzád pl Pesten és kérek tőled 500 ft-ot, hogy ebbe a hidegben vegyek egy turkálós meleg kabátot.Te elzavarnál főleg ha ott vannak a spanjaid mert te nem vagy hajlandó lejjeb menni egy kicsit, hogy valaki csak egy kicsit is de feljebb kerüljön.Ezzel nem azt mondom, hogy a hittérítők mind szentek és hogy ők megsegítenének nem teszik ők sem éppen ezért mondom még1x-er nem vagyok hittérítő hivő.
    Én nem foglak győzködni, hogy ISTEN VAN.

    Mindennel eggyetértek amit te irsz majdnem teljesen igazad van kivéve, hogy nincs ISTEN.
    Te azt állítod, hogy nincs nálad feljebb való.A logika mit diktál?
    Amit tanultál. mégpedig:
    Megeszed, hogy nincs több értelmes lény a világegyetemben csak mi.Ekkora hülyeséget ember.
    -kamu a történelmed nemtudsz az előzményekről semmit.
    -Rabszolga vagy egy olyan világban ahol a szabadság járna neked mert ugyanolyan emberek mint te felsőbbrendűnek hiszik magukat azért mert ugyanazt mondják mint te nincs isten.Éppen ezért mernek ilyen messzire elmenni.
    Nekem barátom ne javasolj semmit és ne is tanácsolj semmit inkább titkon figyeld, hogy a nálad "alsóbb rendűek mit mondanak".Nem kell neked a szerint látnod semmit amit én vagy más mond sőt amig TE ragaszkodsz a materialista és kifejezetten okos világszemléletethez addig minden hivő olvasó aki olvassa a hozzászólásod mégnagyobb hívők lesznek a buták pedig mégbutábbak.
    Semmi olyat nem írtál a válaszodban amivel csak egy kicsit is eggyetértettél volna velem pedig ugyanaz csak te azt mondod mi vagyunk a világmindenség inteligenciája, én pedig azt, hogy ISTEN.
    Semmi olyat nem irtál a válaszodban amit ne tudna egy szegény ember aki épp a földön dolgozik szarért hugyért.

    Amit te mondasz az egy köztudottan elfogadott tény:

    hogy a kutya azért menti meg a segged a tűzből mert egy inteligens mentőkutya képző suliban kicsiszolták azt a buta kis agyát.Erre irod, hogy ösztön ENNYIIIII ITT A LÉNYEG:

    HOL VAN ITT SZERINTED LOGIKA MINEK LOGIKA HOGY KIKOCKÁZD MIÉRT MENT KI TÉGED EGY ÁLLAT
    MIKOR CSAK AZÉRT TESZI MERT SZERET.
    MÉGEGYSZER MONDOM EGY ÁLLAT AKINEK SZERINTETEK NINCS TUDATA.TE MEG BESZÉLSZ MENTŐCSOPORTOS SZARSÁGRÓL.

    HÜLYESÉG.

    Te biztos nem ugarnál be a tüzbe ha egy kutya tagokból álló mentő kutyacsoport arra idomitott volna, hogy kutyákat ments a tűzből.Ez lenne ennek a világnak az intelligenciája?Az ember?
    Hú gyerekek akkor felkell kötni a gatyát.MEGVILÁGOSODHATSZ te akkor is egy becsippelt "állat" leszel mint most a kutyák és rabszolga leszel 100000000000%-an.

    Persze ha neked van igazad csak akkor.

    Gógyis csávó vagy Venom akkor kérlek ezt magyarázd meg ha megtudod akkor a következő válaszom annyi lessz hogy "igazad van"

    "
    Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. (Jelenések 13,16 - 18)"

    ui.:

    Az igaz ha a középkorba lennénk tuti égnénk a máglyán mint a tepertő.:)

    És tiszta szívemből remélem skacok, hogy a fény oldalán fogunk harcolni eggyütt a sötétség ellen.Mint a
    TRANSORMERS-ben.

    csumi.

    VálaszTörlés
  27. Nézzétek...

    Van az egyház "istene". Ez az isten félelmeket épít fel bennünk, hogy féljük az ő hatalmát, féljük a halált, és elfogadó birkaként éljünk. Pontosan ahogy tesszük, és pontosan, ahogy az "illuminati" elvárja.

    Van az az élő organizmus, (melyet most nevezzünk közös tudatnak) mely alakítja a környezetet és a társadalom összességének irányát. A média és imént említett "isten" segítségével ezt is irányításuk alá vonták, telepakolják ezt az ún. közös tudatot mindenféle szeméttel, kétséggel, félelemmel. Negatívsággal. Tehát ezt az "istent" ugyanúgy az irányítása alatt tartja az "illuminati". Úgy érzem utóbbit jogosabban nevezhetjük Istennek, mely ugye minden ember tudatának gondolatainak és ezek hatásának az összessége (AMI MOZGATJA A VILÁGOT EMBEREK!!) Ha te (mint illuminati) minden ember tudatához hozzáférsz az újságoddal, televízióddal, rádióddal, interneteddel, oktatásoddal stb. akkor minden ember egyéni látásmódját helyezheted saját irányításod alá. Ha ezt elég nagyban csinálod, és propagandát is gerjesztesz mellé, mondjuk világszinten, akkor eljutottál oda, hogy Te manipulálod ezt az "istent" mely irányít mindent (MINDENKIT)

    Mint látjátok, az alapvető különbség, hogy az első, mint ideológia, isteni szerepben tetszeleg és a média és egyéb manipulációs technikák segítségével az egyik valódibb istent, a közös tudatot sikeresen lehúzta és olyan irányba terelte, mely nem a fény felé tart hanem éppen ellenkezőleg, a pusztulás irányába... Sőt, el is feledtette az emberekkel "2." létét. Na most mondja valaki nekem az események figyelembevételével (mondjuk úgy elmúlt 250 év) hogy ez a dolog nem működik. Nem a faszt!

    De én úgy gondolom, hogy mivel erre ők (illuminati) rájöttek és ez maga az ördögi, sátáni cselekvés, hogy minden embert programozzanak, tanítsanak csak arra, amire akarnak. Így a Bibliát és mondanivalóját figyelembe véve már megint igen érdekes irányt vesz az egész gondolatmenet... :D Remélem értitek mire akarok célozni... Mindenesetre azért érdekes... Lehet, hogy létezne a Biblia istene s sátánja, s pont azon oknál fogva létezhet, hogy az ő történetüket elmesélő könyvet ráhúzták egy ideológiára és egy vallást csináltak belőle, majd szépen minden kialakult úgy, hogy ez a végén kijöhessen? :) Azért itt az eseményeknél mégis van egy kéz még mindig ami irányít, sajnos ez a megérzésem. Mivan, ha azzal is céljuk van, hogy tudatják ezt az emberekkel? S így egy magasabb fázisba lehet emelni a történéseket vagy magát a kontrollt? Najó most kicsit megállok, mert nem vagyok benne biztos, hogy így is sikerült átadnom amit szerettem volna.

    VálaszTörlés
  28. faggio: Tehát szerinted egy állat képes meditálni, teremteni, fejlődni, megvilágosodni? Ne viccelj már!

    VálaszTörlés
  29. levi:
    NEM.Csak pusztán szeretni

    ENNYI CSAK SZERETNI FELTÉTEL NÉLKÜL.
    ILYEN EGYSZERŰ:)

    VálaszTörlés
  30. Mi nem.Mindig ott lessz a feltétel annak a szeretetnek amit mi adunk.Mégis szeretnek minket.Nem cáfolják meg azt, hogy te fejletteb vagy.Mi pedig megcáfoljuk istent pont azért mert nemtudunk önzetlenül bármit is tenni főleg szeretni.

    Haggyuk ezt az egyházat mert egy kalap f.o.s már bocsánat a hivőktől de egy vallás sem közeliti meg a teljes igazat.

    Persze ez mind szerintem.

    Mégegyszer mondom nem vagyok hivő sem kutyabolond csak próbálom nyitva tartani a szemem.
    Venommal csak azért kezdtünk vitatkozni mert ő azt monda nincs isten én meg azt hogy van.

    Itt egyébként mindenkinek igaza van aki írt csak annak nincs aki azt mondja nincs isten. SZERINTEM

    VálaszTörlés
  31. Ez olyan mintha szándékosan terelnétek a témáról a figyelmet a komentekkel.Ha már így elvittétek a témát hozzátok is vissza.

    VálaszTörlés
  32. Venom!
    Szeretnék írni valamit Neked. (Csak pár kommentet olvastam). Figyi!
    Az alkalmazott kvantumfizika pár hónapja bizonyította be, hogy létezik egy valami felettünk. Lehet nevezni szuper intelligenciának/teremtő energiának/felsőbb erőnek/istennek/bárminek. Egy kvantumfizikai előadáson magyarországon egy tudós állította, hogy most jött ki ez az eredmény, még publikálva nincsen, de hamarosan lesz. Kell lennie egy megfigyelőnek, hogy létezzen a világunk ezen szegmense, és minden szegmensének (több is van) (nem univerzum részek) van egy ilyen szuper energia megfigyelő valamilye. Csak akkor létezhetnek. Itt tartunk 2011-be.
    Persze, hogy az egyház mit mond egy fehér szakállas regulázó gonosz Isten nevű valamiről, az tök mind1, nem úgy kell elképzelni.

    Az, hogy minden ember teremtő erővel rendelkezik (csak a lakosság 99%-a nem tudja használni) itt az 5 perces bizonyíték:
    http://www.youtube.com/watch?v=LbubPpizIwg

    Más:
    Én személy szerint leszarom ezt az egész összeesküvést. Mindenki úgy tud változtatni a világon (ha már nagyon aggódtok, és akartok), hogy magatokat megváltoztatjátok! Ezekkel úgy sem lehet mit kezdeni. Azzal, hogy foglalkozunk velük, csak energiát adunk nekik, és a duális elme uralta világban maradunk. Minden úgy jó, ahogy van. Köszönjük meg Nekik, a titkos csoportoknak és mindenki másnak, hogy vannak, és, hogy segítenek minket földlakókat ráébreszteni a belső világunkra, ahol mindent a szeretet teréből érzékelsz, ahol minden egy. Ezek nélkül a folyamatok nélkül nem jönnénk rá ezekre. Érdekel valakit miről beszélek? Érdekel valakit, egy konkrét (pár órás) gyakorlat, ahol kitudsz jönni az elmédből, és megvilágosodhatsz és más szemszögből élsz? Keressétek Eckhart Tolle - A Most Hatalma hangoskönyvet! Hallgassátok végig és megváltozik minden körülöttetek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem teljesen eggyetértek veled, kivéve h...nemtudom mit bizonyitottak a kvantum fizikusok, de Isten 1,és végtelen, ha eggy festö fest 1000 képet mindeggyikben ottvan a lenyomata, ..mi ming Isten lenyomatai vagyunk.

      Törlés
  33. Ja és még valami! A csippezés már nem lesz! HAHÓÓÓÓ! ÖRÜLJÜNK! Hadművelet lefújva. :D

    A lakosság tudatossága túl nagy, nem egészében, hanem egy kis részében (de annak hatalmas), így ezen információk bent vannak a kollektív emberi tudatba (ezt a mezőt előszeretettel használják a média szennyezésre, amire rákapcsolódnak kisebb tudatossággal rendelkező emberek), és ha a csipeződés elkezdődne, akkor így szinte mindenki megtagadná, mert már a mezőbe ott van a nekünk fontos infó, hogy ez nem minket szolgál! Szóval elkéstek vele! Több forrásból állítom.

    Még valami. Az injekciós hadművelet, ami népesség csökkentésre lett, az sem lett sikeres. Most meg a repcsis vegycsíkokat csinálják. Hááát... Azt még nem tudni, hogy mennyire eredményes, de én kételkedek a hatékonyságába. Valahogy mostanába nem jönnek ezek össze nekik ezek. Ahogy közeledünk 2012 dec 21-hez, úgy nő az energiájuk. Viszont dec 21-től kezdve folyamatosan csökkenni fog az univerzum ezen szegmensére vonatkozó az energia típusok érvényesülési szabálya szerint.

    VálaszTörlés
  34. Egy dolog biztos: Isten létezik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy térjen meg, vagy kezdjen el hinni, mert már a végidőket éljük, és csak azok lesznek boldogok ez új világ kezdetében, akik 1. hisznek Istenben, 2. aki szembefordul majd az Antikrisztus akaratával. Cody írta jól, ennek mind meg kell történnie, mert Isten így akarja. Ez az egész egy próbatétel az emberiségre, hogy kik lesznek azok, akik kiállják, és kik azok, akik nem.

    VálaszTörlés
  35. Egy kis olvasnivaló ahhoz, amit röviden leírtam.
    http://sites.google.com/site/utolsoidok/

    VálaszTörlés
  36. Istent nem hinni kell, hanem tudni. Mindenkiben ott van és mindenkin kívül is ott van. Az alkalmazott kvantumfizika is bebizonyította, hogy létezik egy valami, ami miatt itt és így vagyunk itt.

    Még egy érdekesség: amit láttok a szemeitekkel, az a valóságnak csupán 4%-a. A többi 96% -ot a magukat tudósnak nevezett emberek sötét anyagnak nevezik (de csak azért, mert nem látják). Holott, az mind fény és szeretet.

    Venom: azért érzel ennyi szenvedést, mert duális világban élünk, és ahhoz, hogy fejlődés legyen, az energiáknak mozogniuk kell és lökniük egymást. A ying-yang-ot képzeld magad elé. És most kicsibe a földet. És most, hogy ez a sötétség a végére ér, és ez által lesz világosság.

    Az alkotó, teremtő, vagy felsőbb energia úgy alakította ki a világegyetem ezen részét, hogy ebbe a dimenzióba, amibe most vagy, csak így lehet váltani. Viszont ebből a térből, hogy így érzékeld, ki lehet lépni. A szenvedés valójában illúzió. A megvilágosodott ember kilőtte az elméjét és a lelkén keresztül érzi a világot, az pedig bizonyosságába van annak, hogy a test csak egy ideiglenes ruha. Nincs szenvedés, csak az elme által kreált érzelmi fájdalom test, amit a megvilágosodás és a tudati energia kezel és átalakít bármilyen energiává. Az a legjobb, hogy ki lehet belőle jönni, lehet gyakorolni hétköznapi emberek számára is. Neten erről sok információ fellelhető.

    VálaszTörlés
  37. Végig olvasva a hozzászólásokat aodmagoa tapintott rá a lényegre. Nem is akarok semmit hozzáfűzni.
    Én azt javaslom mindenkinek, hogy tanulmányozza az episztemológiának (ismeretelmélet) nevezett "dolgot". Ha mélyen megértjük, hogy a tudó és a tudott közt hajszálnyi sincs a különbség, akkor megtörténik az a paradigma váltás amire a világ is készül a maga méreteiben.

    VálaszTörlés
  38. Venom irasait olvasva csak annyit kerdeznek, honnan tudod amit allitasz? Honnan tudod hogy isten es az ufok csak kitalacio? Azert mert te nem tudsz valamirol meg nem jelenti azt hgoy nem letezik. Te egy dobozba zartad be onmagad es egy kis lyukon kukucskalsz ki a vilagba. Probald meg bebizonyitani az igazad es ra fogsz talani az ellenkezojere.En is igy kezdtem.

    VálaszTörlés
  39. Mindenki ÚTON van.
    Még Venom is.

    Bár a világháló pont azért lett teremtve, hogy közelebb hozza a különböző szintű embereket, és létrejöjjön végre az EGYSÉG, ettől függetlenül szerintem teljesen felesleges energiaharc olyan emberrel vitatkozni, aki máshol tart még.
    Nem kell aggódni, Isten majd talál olyan követet/eseményt, mely Őt is felébreszti a valóságra.

    VálaszTörlés
  40. Hazaértem! :)
    Olvasva a reakciókat a hozzászólásaimra, megint leszűrhető, hogy csupa hívő kontrázik vagy legalábbis próbál kontrázni velem. Tények/érvek/bizonyítékok nélkül... Ez annyira tipikus! :)
    Csak fegyvert adtok ezekkel a kezembe!
    De legyen, vitázzunk!
    (Még azt is bevállalom, hogy fórum-trollnak bélyegeznek!)

    Szóval:

    Kedves faggio: Én a munkám szerint jelenleg hivatásos kutyakiképző vagyok!
    Felőlem vitatkozhatunk arról, hogy az állat miért ment ki téged egy tűzből, de mivel finoman szólva is tudatlan vagy a témában, inkább azt javaslom, hogy tájékozódj, mielőtt emeletes baromságokat akarsz tényként beállítani egy olyan emberrel szemben, akinek mellesleg ez a munkája ide s' tova 5 éve!
    A mentőkutyák kiképzése a helyzetfelismerési gyakorlatokon túl a folyamatos és következetes ismétléseken alapul. A kutya nem fog "szeretetből" kihozni téged egy égő házból, hanem azért teszi ezt, mert erre képeztük ki, az ösztöneit úgymond erre hangoltuk. Hangolhattuk volna zsonglőrködésre is egy égő ház előtt, és akkor azt csinálná "szeretetből"... Bullshit!

    Sok képzetlen kutya, ha támadás éri a gazdáját, akkor max. ugatni kezd, esetleg (és ez a valószínűbb) elszalad. Miért? Mert nem szereti a gazdáját? Fenéket! Csupán nincs felkészítve ilyen helyzetre és az erőszak elől az ösztöneitől vezérelve elmenekül!
    Amikor egy kutyát Őrző-védői munkavizsgára készítünk fel, akkor pont ezt az ösztönös reakciót hangoljuk át támadás, és védekezési mechanizmusokká!
    Kiképzés/manipuláció= természet? :D
    Nem! Egyenlő: emberi intelligencia!
    A kutya gazdához való ragaszkodását felhasználva érjük el, hogy a saját testi épségét kockáztassa ilyen és ehhez hasonló helyzetekben.
    De a menőkutyák és a sérültek közt ilyen kötődés nem létezik. Nem a szeretet motiválja vészhelyzetben, hanem a rutin, amit mi tanítottunk meg neki. Persze létezhet ösztönös reakció is, de nagyon ritka, és általában olyan kutyáknál fordul elő, akik magas fokon szocializálódtak az emberi társadalomban...

    De ha gondolod, vitatkozhatunk még! :)

    VálaszTörlés
  41. Jelenések könyve: Légyszíves kímélj ettől a Bibliai maszlagtól!

    Mi a frászt magyarázzak ezen meg? Te egyházad és Istened lófszt(!) se tett eddig az emberiségért és nem is fog!
    A hanyatló világ az csak is az ember műve, fogalmam sincs, hogy mi lesz a vége, de azt tuti, hogy nem a Te urad fogja elhozni a megváltást az emberiségnek!
    Hál' istennek már egyre többen utasítják el ezt a hamis világszemléletet, és térnek át a Tudomány és technika "vallására".
    Amint ez jelentős mértékben megtörténik, javulni fognak az esélyeink!

    Áruld már el nekem, hogy az urad miféle tervet készített az "Apokalipszis" túlélői számára már ami a társadalom újjáépítését érinti? Én kerestem a Bibliába, de semmit sem találtam! :)
    Továbbá: Határozd már nekem meg ezt a felsőbbrendű identitást! Hol van? Mit csinál? Ki ő? Miben nyilvánul meg a léte?

    A teremtésben? :D De ha kiderülne, hogy az UFO-k tényezettek ki minket egy föld mérető valóságsohw kedvéért akkor az UFO-k lennének az Isteneink?
    A teremtés képessége bennünk is megvan, mégse vagyunk Istenek.
    Jaaa tudom, ezt a Úrjézus adta nekünk, és olyanná formált minket mint ő maga! De vannak melegek, tömeggyilkosok, állatkínzók, csecsemőgyilkosok, tolvajok, haramiák, diktátorok és ezek az emberi történelmet végig jellemezték! Akkor ezek szerint nem a modern Technopata társadalom járulékos következményei ezek, hogy úgymond "elszakadtunk a spirituális valónktól" Hanem mivel ezek végig megfigyelhető szélsőséges magatartások voltak az emberi történelemben: #a: Az istened ilyen degenerált, ha a saját képére teremtett minket!
    vagy #b: nincs senki aki bármennyire is beleszólna a dolgainkba!

    Melyik a valószínűbb? :)

    Számtalanszor bebizonyítottad már, hogy csőlátással rendelkezel, mert én elfogadom azt, hogy van Istened, ha látok rá érdemleges bizonyítékot, de pusztán a "hit" az nekem nem elég!

    Dr. House-t idézek: "Hit! Egy szó a tudatlanságra! Sose értettem miért büszke valaki arra, hogy tudatlan!"

    Hát én se értettem. És míg én hajlandó vagyok elfogadni a te elméleted, te élből elutasítod az enyémet, csak azért, mert te hiszel és kész!

    Ez egy érdemi vitában eléggé vérszegény álláspont, nem is húznád vele sokáig egy vitafórumon!

    Érvek/Tények/bizonyítékok...

    Ezekből szelektálj! Esetleg egy kis valószínűségszámítást is alkalmazhatsz!

    Az emberi kapzsiság kontra egy láthatatlan és mitikus felsőbbrendű hatalom ami mindig valami elérhetetlen helyen van. AZ úgynevezett megnyivánlásai korántsem egyértelműek, az egyházaimban burjánzik a korrupció és a pedofília és véresebb a történelmi hagyatéka amit az "Ő" nevében követtek el, mint Hitlernek meg Sztálinnak egybevéve!..

    Ezt kontrázd meg!

    Csumi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Venom! ezt kell tudnod, és mindent megértesz..., persze így a végeredménnyel szembesíteni téged nem túl sportszerű tőlem, de már mennék aludni... ISTEN=EMBER, EMBER=ISTEN ... mivel isten, de nevezzük úgy ahogy csak akarod végtelen részre szakította szét önmagát (ezt a jelenséget ősrobbanásnak is hívják egyes tudósok), mi mint isten részei (emberek) így tudjuk megtapasztalni azokat a dolgokat, amiket az abszolút világban csak tudunk, de nincs módunk a megtapasztalásra. ez az élet! isten pedig ha úgy veszed, azért teremt, mert így tudja megtapasztalni azt, amit csak tud, viszont a megtapasztalás csak rajtad és rajtam keresztül lehetséges. ebbe a "rossz" dolgok is benne vannak, ezt a legnehezebb felfogni! nekem sem megy igazán..., de az abszolút világában nincs "jó" vagy "rossz", csak van, ami van és nincs, ami nincs... de te megteremtheted azt is, ami nincs!!!
      Te is tudsz teremteni, csak hit kérdése! ha kételyeid vannak, találj fel vmit, ami még nem létezik. ha te nem, más majd megteszi helyetted! ha ez is kevés, hát *csinálj* egy gyereket, és majd meglátod, mi is az a teremtés... életet adni valakinek... egy puszta gondolatból elindulva, amit szó, majd tett követett, és a vége egy emberi élet lett

      Törlés
  42. A szeretet és kötődés és mindenféle számodra "spirituális jel" Isten létezésére, tökéletesen magyarázhatók Agyi folyamatok által. Semmi köze Istenhez.

    A feltétel nélküli szeretet meg a mai világba nem létezik, (I Repeat: Nem létezik!) mert olyan korban élünk, hol minden a pénz körül forog, és az önmaximalizálás az elsődleges célunk, nem pedig az összetartás!

    Baromira magas erkölcsi fejlettség szükséges ahhoz, hogy a jövőben ez változzon, viszont pont ezt nem tudjuk megvalósítani egy olyan társadalmi berendezkedésben ami alapvetően a versengésre épül már az ó idők óta!

    Kivételek persze voltak és lesznek is, de ez még nem bizonyíték.

    Társadalom tudomány, közgazdaság, pszichológia ezek mind foglalkoznak az úgymond: Utópista társadalom, és a megvilágosodás kérdésével, csak ezeket a tudomány szemén keresztül, elméletileg, és gyakorlatilag is bizonyítékokkal támasztják alá!

    A vallás is ezt csinálja, csak bármi nemű bizonyíték nélkül!

    És a lényegi különbség még köztük az, hogy míg a tudomány az emberi intelligenciát tartja arra érdemesnek, hogy a változás bekövetkezzen, addig a vallás ezt Istentől eredezteti!

    A történelemben hál' istennek már sok-sok bizonyíték volt arra, hogy ez az elmélet bukott. Ezért tartunk itt a technikai fejeltségben. Mert ha a vallási hitbuzgókon múlna, még mindig kézzel mosnánk, lovakkal közlekednénk, és bámulnánk az eget a mennyországot keresve...
    Háborúkban egymást irtanánk az "Úr" nevében, és "boszorkányokat" égetnénk...

    A mai felvilágosodáshoz sincs semmi köze az Istennek, a technika tette ezt lehetővé és az emberi intelligencia! (Internet, ismeretterjesztő filmek, stb.)

    Persze ennek az emberi intelligenciának van szélsősége is. És ezek a szélsőségesek taszítják romba a világot, de ezt, nem fogjátok tudni legyőzni egy vacak könyvel a kezetekben, az úr nevét kántálva!
    E.T.-se fog leszállni, hogy végbélszondát dugjon Rockefeller ánuszába, hogy aztán elrabolja őt, és háziállatot csináljon belőle a Tatooine-on...
    A változásra való erőt magunkban kell keresni, és ehhez rohadtul semmi köze Istennek...

    De érzem és tudom, felesleges vitázni egy vakbuzgó Istenimádóval, mert úgyis csak a magáét hajtja, még akkor is, ha visszavezetnénk az eredetünket egy másik faj leszármazottaihoz.
    Szélmalom harcot vívok, de leszarom. Én nem akarok senkit meggyőzni az én világszemléletemről, ha ők se kezdik az igét hirdetni a fórumokon!
    Ha meg ezt teszik, akkor ugyan olyan jogom van belekötni, mint neki kiposztolni... ;)

    VálaszTörlés
  43. Kedves Venom,

    A Teljes Igazságot egyikünk sem ismerheti meg, mivel csupán részegységei vagyunk a Nagy Egésznek, amit Életnek hívunk.

    Általánosságban az ilyen vitatkozást úgy kell elképzelni, mintha a Teljes Igazság egy nagy aranygömb lenne, amely valamikor széttört sokmilliárd apró darabkára, és minden ember megtalált egy-egy szilánkot. Mindenki a saját kis darabkájáról hiszi, hogy AZ az igazság, a másiké nem lehet, hiszen nem is passzol az övéhez... Viszont látni kell, hogy amikor néhány ember egyetértésbe kerül egy vita végén, akkor az azt jelenti, hogy ami addig szétesett volt, az mostanra megtaláltatott - még ha az még mindig csak egy szeletkéje a Teljes Igazságnak.

    Ebből a szempontból vizsgálva tehát itt MINDENKINEK igaza van, sőt ez kiterjeszthető világméretekre is. Nem beszélve arról a tényről, hogy gondolatainkkal teremtjük meg a valóságot, melynek következtében, ami neked valós, az nekem, az "én univerzumomban" nem biztos, hogy az, de ettől még mind a ketten a sajátunkét tartjuk igazságnak.

    Külön utak, mindenki külön utakon jár, és akkor mondhatjuk magunkat majd szerencsésnek, ha egyszer valamikor újra hiánytalanul összerakjuk azt az bazinagy aranygömböt.

    Fentiektől függetlenül szeretnék Neked néhány általam már feltárt dolog megismertetni a nagy egészből.

    Először is, az élet kialakulására a begyöpösödött darwinizmus mellett ma már nagyon komoly képviselete van egy úgy nevezett "értelemmel tervezett élet" irányzatnak (www.ertem.hu), amely a tudomány jelenlegi eredményei alapján azt vallja, hogy az élet legelemibb részegységei is, mint pl. a sejtek, bonyolultabb komplexitással rendelkeznek, mint bármilyen technológia, amit az ember valaha is feltalált - és ebből pedig az a következtetés is levonható, hogy az általunk eddig megismert életet egy felsőbbrendű intelligencia tervezte, és hozta létre. Lehet, hogy számodra a "felsőbbrendű" kifejezés ijesztő, de másképpen nem igazán magyarázható az a hihetetlenül komplex, önvezérlő szervezettség, ami még a legalapabb sejtben is megtalálható.

    Kérlek nézd meg ezt az előadást ha van időd:

    http://www.youtube.com/watch?v=TcuST-CpK3Q&list=PL80588A5ABEED739C&feature=plcp&context=C36f9091FDOEgsToPDskL0iLCVxTHxpEKwE3trs4dl

    folytatom.

    VálaszTörlés
  44. A második dolog, amit tudnod kell, hogy az ember a világegyetem összességének legfeljebb 5%-át érzékeli (látja, hallja stb.), a többit állandóan sötét anyagnak, meg sötét energiának nevezik – de ez a tudatlanság csupán a tudósok sötét középkori szintjét jellemzi. Két egyszerű példával élve: a fényt az infravörös és az ultraibolya tartományokon belül érzékeljük, de a sorozat itt nem áll meg. A hangok esetében is kb. a 22 hz és a 22000 hz közötti tartományt halljuk, de ettől léteznek alacsonyabb és magasabb frekvenciájú hangok is (a denevérek pl. számunkra hallhatatlan, magasabb tartományban kommunikálnak!). Fenti két példa tehát bizonyítja, hogy az emberi érzékelésen túl is létezik világ, nem is akármilyen! Az ember csupán egy vékony tartományát képes érzékelni a világ felépítésének.
    Ha az energiaszinteket vizsgáljuk, akkor is azt tapasztaljuk, hogy léteznek olyan energiaszintek, melyeket már nem érzékelünk, csak következtetünk a létezésére (pl. a kozmikus sugarak, melyek áthatolnak mindenen). Magyarán az emberi érzékelés ALATT és FELETT is léteznek különböző energiaszintek, hiszen a világegyetem makro és mikro irányban is végtelen, mely különböző szintekből áll.
    Tehát nem zárható ki semmi a tekintetben, hogy léteznek olyan létsíkok is, melyek számunkra érzékelhetetlenek, de attól még ott is van élet. Ha megijedsz a „mennyország”, vagy „asztrális síkok” kifejezésektől, akkor hívjuk ezeket felsőbb dimenzióknak.

    A harmadik dolog, amit ma még kevés tudós ismer be az az, hogy a materialista tudomány valójában csúnyán megbukott. Olyan, mint „anyag”, valójában nem létezik. Minél lejjebb ásnak ugyanis a tudósok egyre inkább azt látják, hogy nincsen „oszthatatlan” alapelem, nincsenek téglák a legmélyén.
    A genfi atomrészecske kutatások utolsó eredményei szerint, nyoma sincs eddig egy "alapvető részecskének" vagyis már kezdenek kételkedni a fizikusok abban, hogy létezik egyáltalán egy ilyen alapvető "építőelem" és már mondják, hogy amennyiben rövidesen sem bukkan fel ilyesmi, akkor egy egész új alapon kell értelmezni az anyagot (a "valóságot"). Egyre valószínűbb tehát, hogy "nincs anyag" és, hogy "minden csupán energia, rezgés" vagy ilyesmi.
    Az anyag legelemibb összetevője valójában állóhullám, ami folyton mozgó összetevőkből áll, amik maguk is hullámok. Tehát minden energia! No de honnan nyeri az "anyag" ezt az őrült dinamizmusát? HOL A FORRÁS? Mert hogy minden hullámnak, minden energiának kell legyen egy forrásának. Elárulom, hogy ezt a forrást mérőműszerekkel sosem fogják megtalálni.
    És ez az a Forrás, ami örök energiát táplál a Rendszerbe. De tévedés azt hinni, hogy ez egy külső forrás, mert mindenben ott van. Remélem nem kell Őt bemutatnom.

    Ha komolyabban érdekel ez a téma, akkor javaslom olvasd el Balogh Béla: Végső valóság c. könyvét, aki tökéletes hidat épített a tudomány és a spiritualitás közé.
    http://egeszsegsuli.ewk.hu/feltolt/balogh-bela---a-vegso-valosag.pdf

    Ráadásként megemlítem, hogy a tudósok a földben, a TERMŐtalajban zajló folyamatok kb. 1%-át ismerik. Nem tudják pontosan mi az az erő/folyamat/lökés, ami egy zárt magból beindítja a csírázási folyamatot, aminek következtében elkezd életre kelni. Ez a tény is a teremtés folyamatosságát bizonyítja.

    folytatom

    VálaszTörlés
  45. Maga az ősrobbanás elmélet is megbukott már. Egy nagyon egyszerű kérdéssel meg lehet buktatni az egész felépített tudományos lózungot: mi is robbant fel…?
    A „semmi”?

    Én úgy vélem a fentiek elegendő lökést adhatnak még egy teljesen materialista, ateista embernek is annak vizsgálatára, hogy
    - az Élet, ez az elképesztő komplex rendszer nem az anyagból alakult ki véletlenszerűen,
    - a világegyetem lecsupaszítva „csak” energiából áll, melynek forrás kell,
    - a Teremtés folyamatosan zajlik
    A programnak programozó kell, ezáltal léteznie kell egy felsőbb forrásnak, mely ezt az egészet
    1. Kitalálta
    2. Táplálja
    3. Fejleszti

    A tudományt és a spiritualitást nem szabad kettévágni, ez az elmúlt évszázadok egyik legsúlyosabb hibája, hogy nem egységben szemlélik a világot. Holott a világ Egy.

    Remélem segítettem.

    VálaszTörlés
  46. A cikkel kapcsolatban: Az illuminátusoknak van valami köze a zsidókhoz (cion)? Olvastam eddig már sok mindent és találkoztam párszor a háttér hatalmakról szóló cikkekkel, ez alapján vetődött fel a kérdés bennem...

    A hozzászóláshoz: Végigolvastam, maradtam a saját világnézetemnél:
    - Az állatok tudatosan viselkednek, én biológiai értelemben kezelem őket és az embert is állatnak gondolom (nem sértés képpen) a majom - állat, az ember DNS-ét nézve nem sok %-ban tér el és a csimpánzok is intelligensek, nem hiszem, hogy magasabb rendűek lennénk...
    - Isten nem úgy létezik, mint ahogy az egyházi vallások "hirdetik" inkább spirituális értelmében tudom elképzelni, mint teremtő erőt és nem, mint magát a teremtést.
    (magánvéleményem)
    Pár éve olvasgatok filozófiát, teozófiát... Továbbá pár A. E. Powell könyvet is olvastam, érdeklődöm a téma iránt, hogy akik előttem hozzászóltak mit olvastak, néztek és mit ajánlanának nekem. Továbbá érdekelne egy-két technikai megvalósítása pl.: a meditáció és az alvás közbeni test elhagyás, illetve asztrál sík, tudatos álom. Olvastam ezekről, de hogy kell megtenni vagy mi kell hozzá az számomra nem derült ki és nem is találtam konkrét írást a megvalósításukról.
    Ezúton kérném a témában jártas embereket, hogy ha tudnak ajánlani valamit, ne fogják vissza magukat :)

    Köszönöm előre is.

    VálaszTörlés
  47. Venom!

    benne vagy egy logikai kérdés-felelekben?

    VálaszTörlés
  48. Nem tudja valaki hogy mi a helyzet ezekkel a papírokkal?Biztos olyan kezekben van...

    VálaszTörlés
  49. Venom... te minden próbálsz reálisan ..logikusan szemlélni..söt ugyis szemlélsz mindent és megvannak a magad érvei is,. dee...boccs de elég primití szemléltet h csak mivagyon és más nincs ..mivel az univerzum végtelen igy végtelen opció létezik..végtelenszámú élet.. ott a probléma h logikázol..az élet eggy paradoxon, emberi aggyal nemlehet felfogni, annyi jelenség van ami nemtudnál itt kilogikázni a lélek bizonyitékéra, a gondolat teremtö erejére.. igen,jol érvelsz, de minden amit mondasz az fizikai dolog, , rossz ut, azt hinni h csak a testünkben létezünk, igy a tevilágod jóval kissebb mindt a miénk,.

    VálaszTörlés
  50. Többen szakadtak már ki a testükböl , és tértek vissza, ami bizonyitot, söt erröl vitázni sem akarok mert,..annak a feltételezése h nincs lélek elég primitiv, korlátozott felfogás.

    VálaszTörlés