2017. november 18., szombat

Az állad fog leesni, de a 'Skynet' gyilkos robotok készen vannak - könnyebb létrehozni, mint egy önvezető autót - Sokkoló jövő lett a jelen valósága, figyelmeztetnek kutatók!


A világ vezető AI (Mesterséges Intelligencia) kutatói és humanitárius szervezetek figyelmeztetést adtak ki, melyben felhívták a figyelmet a halálos és autonóm fegyverrendszerekre, vagy gyilkos robotokra, melyek minden emberi beavatkozás nélkül választják ki és ölik meg célpontjukat...

A technológia készen áll és már használni is lehet. Mindig hozzá szoktuk tenni, hogy ha már a publikus rész ilyen szinten van, akkor vajon hol tartanak a titkos katonai fejlesztések?! Nos elképzelni sem tudjuk!

Ahogy sokan az alábbi felvételeket sem fogják tudni feldolgozni. Még ha látják is, akkor is sci-fi fantáziának, vagy összeesküvés-elméletnek és számítógépes animációnak fogják gondolni, amiket látnak.... Sajnos nem az! Valóság 2017-ben.....

A csoport felhívja a figyelmet arra, hogy a gyilkos robotok már most is léteznek és katonai források és finanszírozás áll természetesen az egész fejlesztés mögött, amit elsősorban az USA, Nagy-Britannia, Izrael, Oroszország és Kína is egyaránt folytat.

Bár a csoport szerint ezeket az autonóm döntéshozó gyilkos robotokat még nem vetették be a harctéren, de a tudósok előadásaikkal, megelőző akcióikkal szeretnék felhívni a figyelmet és megelőzni a bajt, vagyis betiltani a gyilkos robotokat, mielőtt rossz kezekbe kerülnek...

(személyes véleményem az, hogy már régen késő, hiszen legalább 2 évtizede létezik a a technológia, csak most kerül be a köztudatba, mivel a drón-technológia kikerült a piacra és már eleve most is rossz kezekben van a technológia, ha lehet egyáltalán ebben fokozatokat érzékeltetni..... - SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)   
A Future of Life Institute   a napokban jelentette meg az egyik videót, melynek címe Slaughterbots - Kivégzőbotok, vagyis gyilkos robotok. Magyarra lefordítottam a videót nektek.

Bemutatja, hogy egy katonai cég tulajdonképpen arcfelismerő rendszerrel, autonóm célbajuttató rendszerrel, robbanószerrel ellátott drónnal, illetve drónok ezreivel képes likvidálni bárkit vagy akár sokakat egyszerre, anélkül, hogy ember avatkozna a folyamatba... elég az arcukat beprogramozni és a robotok önállóan hajtják végre az akciót, íme...


Stuart Russel, a világ egyik vezető Mesterséges Intelligencia (AI) kutatója mutatta be a kaliforniai Berkeley Egyetemen a fenti videót a Egyesült Nemzetek Konvenciója a hagyományos fegyverekről tartott konferenciáján.
Elmondta, hogy "A filmben illusztrált technológia szimplán a már meglévő képességek integrálása, nem tudományos fantasztikum (sci-fi). Tulajdonképpen sokkal könnyebb létrehozni ezt, mint egy önvezető autót, mely már sokkal fejlettebb teljesítménybeli sztenderdeket igényel."


A The Guardian hozzáteszi,
A katonaság az egyik legnagyobb finanszírozója és működtetője a mesterséges intelligencia kutatásának.... A computer.technológia segít a robotoknak repülni, navigálni, járőrözni a földfelszínen vagy tengereken. A kamera-rendszerre kötve képelemző algoritmusok, arcfelismerő programok akár videókat is sokkal gyorsabban tudnak elemezni, mint egy ember és azonnal indulhatnak a célpontra.

Ahogy arról már a VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkeiben is írtam, sokaknak fogalmuk sincs arról, hogy a Mesterséges Intelligencia kutatásában az Amerikai Védelmi Minsiztérium titkos kutatásának részekén - természetesen a katonai bázisokon folyó fejlesztések mellett /lásd DARPA/ - éppen a Google (és azon belül az Alphabet) valamint a Facebook a legnagyobb háttérintézmény.

A jövő megérkezett... És hogy stílusosan maradjunk a Terminatornál: 

"Nincs végzet, csak ha bevégzed!"

Terminator 2 nyitójelenete íme: 2029-ben járunk...


(SBG Buddha - www.VilagHelyzete.com)
A cikk megírásához forrást a ZeroHedge cikke jelentette.


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:

A szilícium-völgyben folyó Google-Facebook valódi kutatásokról nagyon jó tényfeltáró videó! Érdemes ennek fényében újra megnézni!
David Icke a Szilícium-völgyben - Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal


"Az embereket egyesíteni kell a gépekkel máskülönben eltűnhetnek a Mesterséges Intelligencia korában"-vázolta Elon Musk a Tesla vezére


Ébred a Skynet! Elon Musk: "A mesterséges intelligencia létrehozásáért folytatott verseny fog nemzetek szintjén valószínűleg a III.világháborúhoz vezetni."Kína láthatóan le fogja győzni az USA-t 2025-re a mesterséges intelligencia (AI) kutatása és létrehozása területén - mondta a Google anyavállalatának vezetője.


A Facebook társalapítjóa leleplezte:"Csak a jó Isten tudja mit művel a FB gyermekeink agyával. Valószínűleg Zuckerberg is le fog tiltani, ha ezt elolvassa!"-mondta

PRISM- A teljes közösségi médiát kémkedésre használja a titkosszolgálat - szivárgott ki egy 2036-ig titkosított jelentésből!

Könyv-és filmajánlat: The Circle (A Kör) "Aki nem osztja meg magánszféráját,a rendszer ellensége"

Az Amerikai Hadsereg azonnali hatállyal megtiltotta kínai drónok használatát a cyber-kémkedés fenyegetése miatt
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése