2012. szeptember 17., hétfő

A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon


Avagy hogyan is csinálta meg a világtörténelem legnagyobb "trükkjét" Nathan Rothschild...... és valósította meg a bennfentes kereskedés csúcskategóriáját.....  megalapozva a 13 Család és vérvonal 1.számú családjának hatalmát még jó pár évszázadra (vagy évezredre...).
Kétszáz éve, 1812. szeptember 19-én halt meg Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi bankárdinasztia megalapítója. A Rothschildok 1815-ben, néhány órával a waterlooi csata után alapozták meg mesés vagyonukat, egy jól szervezett spekulációval. 
Rothschild 1744. február 23-án született a Majna melletti Frankfurtban. A zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel, pénzkölcsönzéssel foglalkozó apját 12 éves korában vesztette el. Az értelmes fiú ezután egy hannoveri bankházba szegődött el, majd húszévesen átvette apja egykori üzletét. Régi pénzekkel kezdett kereskedni, kézzel írt katalógusaival végiglátogatta a német fejedelemségeket. Mivel az előkelőségeknek áron alul kínálta a ritkaságokat, egy idő után II. Frigyes hanaui herceg is vásárolt tőle - ez volt az első tranzakció egy Rothschild és egy fejedelem között.
A gátlástalan és pénzéhes Frigyes maga is afféle fejedelmi uzsorás volt, de még ennél is többet keresett alattvalói áruba bocsátásával. A szerencsétlen embereket katonának sorozta be, majd "kikölcsönözte" a háborúskodó hatalmaknak (az elesettekért felárat számított fel), legnagyobb vevője az amerikai gyarmataival harcoló Anglia volt. Rothschild a herceg ügyintézője lett, vagyona 1800 körül 60 ezer guldenre rúgott - ez tisztes összegnek számított, de még a frankfurti zsidó közösségben is akadtak nála gazdagabbak. Előrelátóbbak azonban nem: Rothschild ugyanis teljesen új dologba kezdett - abba, amit ma nemzetközi bankárkodásnak nevezünk. Öt fiát a világ akkor legfontosabb városaiba küldte: ő maga Frankfurtból intézte az ügyeket, Mayer Amschel Berlinben, Nathan Londonban, Jakob Párizsban, Salomon Mayer Bécsben, Karl Mayer Nápolyban telepedett le. A Rothschild-ház központja idővel Londonba került és ma is ott van.

Az "Amerikai álom c. tökéletes kis rajzfilm jól és érthetően vázolja az eseményeket, a FED létrehozását, az Európai Unió alapját jelentő Rothschild-családról. Érdemes megismerkednie mindenkinek az igazsággal, aki esetleg még nem találkozott vele, mert az iskolai oktatásból és a médiából valahogy ezek a fontos összefüggések mindig kimaradnak..... Újonnan ébredőknek KÖTELEZŐ az egész megtekintése! 
A család szerencsecsillaga a napóleoni háborúk idején virradt fel. Első igazi nagy üzletüket 1804-ben bonyolították le, amikor az anyagilag megszorult VII. Keresztély dán királynak nyújtottak - uzsorakamatra - hitelt. Azt csak a beavatottak tudták, hogy a pénz valójában a hanaui herceg kincstárából származott és a haszon nagyobb része is a fenséges csendestársé lett. A virágzó együttműködésnek 1806-ban Napóleon csapatai vetettek véget, a hanaui hercegnek olyan sietősen kellett országocskáját otthagynia, hogy még kinnlévőségeit sem tudta beszedni. Ennek a feladatnak a megszálló franciák és (az elűzött uralkodó megbízásából) a Rothschildok is nekiálltak. Utóbbiak jártak nagyobb sikerrel, az öt fiú nemegyszer a hatóságok orra előtt kasszírozott. A feldühödött franciák végül házkutatást tartottak a frankfurti Rothschild-házban, ahol egy pénztároson kívül semmit és senkit sem találtak, az adóslevelek ugyanis a bankárfiúk hintóinak aljában lapultak.

A Rothschildok a háborús években kölcsönöztek minden hadviselő félnek, kereskedtek legálisan és csempésztek ha kellett, hogy kielégítsék ügyfeleik igényét a kontinentális zárlatot nyögő Európában. 1810-ben az ellenséges Franciaországon keresztül juttatták el a Portugáliában harcoló Wellington herceghez a hadviseléshez szükséges aranyat. E célból hamis leveleket játszottak Napóleon titkosrendőrségének kezére, amelyekben azt ecsetelték: milyen végzetes csapást mérne Angliára, ha a tekintélyes mennyiségű nemesfém kiáramlana az országból és nem mulasztották el hozzátenni: a brit kabinet hevesen ellenzi a műveletet. A franciák persze szemet hunytak, a sikeres művelet pedig újabb milliókkal gazdagította a Rothschildokat.
Mayer Amschel 1812. szeptember 19-én halt meg, így nem érte meg azt a huszárvágást, amely legendássá tette a Rothschild nevet. 1815 nyarán mindenki feszült izgalommal várta a waterlooi csatatérről érkező híreket, így a Napóleon bukására spekuláló Rothschildok is. A bankárház addigra már saját, a hivatalosnál gyorsabb hírközlő hálózatot épített ki, így nyolc órával Wellington futárának megérkezése előtt értesültek a diadalról. Nathan Rothschild tudatta a hírt a kormánnyal, majd megjelent a tőzsdén és elkezdett - eladni. A piac pillanatok alatt összeomlott, a "jól értesült" Rothschild példáját követve mindenki fejvesztve szabadult államkötvényeitől. Amikor az árak már töredékükre zuhantak, Rothschild megbízottai fillérekért mindent visszavásároltak. Néhány perc múlva megérkezett a hivatalos közlemény, az árfolyam az egekbe szökött, Nathan Rothschild pedig megalapozta a család mesés vagyonát.

A Rothschild-családról részletesen számos cikket olvashattatok a VilagHelyzete eddigi cikkeiben:

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

67 megjegyzés:

  1. Ez a hír is mutatja - ha hiteles -, hogy ezek is egyszerű emberek mint akármelyikünk.
    Az, hogy menet közben összekeveredtek mindenféle szabadkőműves, szeánszokat tartó bandákkal, csak egy dolog.
    Igazából a jól megfizetett strómanjaikon és a "pénz-rendszeren" keresztül tartják kézben a világot.
    Az NWO pedig a munkálkodásuk betetőzése lenne, mert akkor úgy megszilárdulna a hatalmuk, szó szerint katonai erővel, hogy senki által nem lennének sebezhetőek.

    Ebben a témakörben Daniel Estulin látásmódját osztom, ami inkább materialista nézőpont, nem igazán kever bele semmi megmagyarázhatatlant vagy kétségest:
    -spiritualitás
    -szeánszok
    -idegen fajok
    -stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami bizonyos szempontból ijesztő, mert így már nem lehet másra kenni a rabszolgasorsot, az emberiség saját magát szopatja meg.

      Törlés
  2. Tessék, elemzésre. Kíváncsi vagyok. Piramis másképp: http://vimeo.com/49497576

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ebből nem igazán esett le semmi komoly összeesküvés.
      A pénz meg a pornó átjött, persze az is komoly része az elit MÉDIA-KÓD tervezeteinek, de ennyi.
      Meg, hogy a refrénben a "piramison dolgozom" vagy "dolgozó piramisok" vagy mit hajtogat a srác.
      Meg a készítő csinált videókat KANE WEST részére is, amiben RIHANNA is szerepelt, vagyis háttérhatalom-média alkotó gyanús.
      Részemről ennyi.

      Törlés
    2. Csak a szimbólumok okán érdekes.

      Törlés
  3. Pár apró tévedés van a cikkben, de lényeget hozza.
    A továbbiak meg itt:

    http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi vagyok, van-volt-e közöttetek akár egy is, aki hajlandó végigrágni magát a fenti link alatt található információdömpingen. Csak mert eléggé megéri; felér egy kisebb megvilágosulással amúgy. Tisztul a múlt és sejlik a jövő általa.

      Az például megvan, hogy 1823 óta a Rotschild család kezeli a Vatikán pénzügyeit?

      Törlés
    2. Megtettem volna, mert SpeakBoard-dal könnyen menne, de mivel angol és csapnivaló az angolom, így bármennyire is kíváncsi vagyok rá, nem olvastam.
      A google fordító meg még igen gyerekcipőben jár a működését tekintve.
      Pedig baromira érdekelne.

      Törlés
    3. Ha szeretnéd, lefordítom 1914-től, az is 20 gépelt oldal.

      Törlés
    4. Megköszönöm, nagyon rendes vagy !

      Törlés
    5. Szeretném megkérdezni , arra van-e forrás hogy a Rotschildok kezelik a vatikán pénzét?

      Törlés
    6. A Hitchock: A Rotschild Ház története c. könyvének előszavából még fontosnak tartom lefordítani: "A Rotschildok azt állítják, zsidók, bár valójában KAZÁROK. Kazáriából származnak, a Fekete- és Kaszpi-tenger közötti területről, mely ma Grúzia. 740-ben felvették a zsidó vallást, de ez mit sem változtatott ázsiai-mongol génkészletükön. A ma magukat zsidónak vallók 90%-a kazár, nem zsidó, de szeretik magukat askenázi zsidónak tartani. Teszik mindezt azért, hogy jogot formálhassanak egy olyan területre, mely 80mérföldnyire helyezkedik el őshazájuktól. Izrael minden miniszterelnöke askenázi volt, tehát nyilvánvalóan hazudtak, mikor anyaföldjüknek nyilvánították Izrael területét. (...) Az askenázik vezető vérvonalai, családjai évszázadok óta előszeretettel változtatnak nevet, hogy a befogadó országban kulcspozíciókat tölthessenek be, kizsákmányolva azt, saját urukat szolgálva. Útjukat a hatalomra törekvésben hazugságok, manipuláció és vér övezi. Természetesen nem minden askenázi bűnöző, nem szabad automatikusan előítélettel viseltetni!

      Törlés
    7. 1914-ben a német Rotschildok a német, az angol Rotschildok az angol, a francia Rotschildok a francia félnek hiteleznek. Sőt, uralják a három fő európai médiát: Wolff (est. 1849) in Germany, Reuters (est. 1851) in England, and Havas (est. 1835) in France. Mivel a franciák, olaszok és angolokkal szövetségben álló cári oroszországot nem kívánták támogatni, a német oldalt pénzelték nagyobb mértékben. Majd annak ellenére, hogy a németek nyerésre álltak, egyetlen ellenséges katona nem lépte át az országhatárt, Németország jóvátétel nélküli fegyverszünetet ajánlott Angliának. Ez a Rotschildok tervei ellen való volt (több bevételt vártak ettől a háborútól), így elküldtek egy Rotschild-ügynök amerikai cionista delegációt a következő ajánlattal: Amerika beszáll az angolok oldalán a háborúba, ha Palesztina területét biztosítják a Rotschildok számára.

      Törlés
    8. Palesztina területe stratégiai szempontból jelentős, mert fontos távol-keleti érdekeltségeik voltak/vannak és a saját állam katonai bázisként szolgál ezen érdekeket sértő más államokkal szemben. Ajánlatukat elfogadták. Hirtelen az addig német szimpatizáns média hangulatot kezdett kelteni: a német katonák vöröskeresztes nővéreket ölnek, csecsemőket csonkítanak, stb. W. Wilson abban az évben a következő szlogennel indult ismét a választásokon: "Válassza azt az elnököt, aki hazánk fiait távol tartja a háborútól!" December 12-én a németek és szövetségeseik békekötést ajánlottak.

      Törlés
    9. A háborús propaganda és a politikai nyomásgyakorlás hatására, melyet az amerikai cionista vezető, a Legfelsőbb Bíróság tagja, Louis Dembitz Brandeis askenázi zsidó fejtett ki, Amerika beszáll a háborúba az angolok oldalán 1917 április 06-án. A Rotschildoknak írásos garancia kellett az angoloktól, ezért a brit külügyminiszter, Arthur James Balfour a következő, Balfour-nyilatkozatként elhíresült levelet küldte:
      1917. november 17, Dear Lord Rothschild,
      I have much pleasure in conveying to you, on behalf of His Majesty's Government, the following declaration of sympathy with Jewish Zionist aspirations which has been submitted to, and approved by, the Cabinet.
      His Majesty's Government view with favour the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, and will use their best endeavours to facilitate the achievement of this object, it being clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine, or the rights and political status enjoyed by Jews in any other country. I should be grateful if you would bring this declaration to the knowledge of the Zionist Federation. Yours sincerely, Arthur James Balfour

      Törlés
    10. Azaz "Őfelsége Kormányának megbízásából nagy örömmel tájékoztatom Önt a zsidó cionista törekvések iránti szimpátiánkról. Kormányunk jóváhagyja és támogatja a zsidó nemzeti állam létrehozását Palesztina területén, valamint biztosítja ezen cél megvalósításához szükséges eszközöket azzal, hogy ez nyilvánvalóan nem érintheti (korlátozhatja)a nem-zsidó lakosság civil- és vallásos jogait Palesztinában, illetve a zsidók által más országokban élvezett jogokat, politikai státuszt. Kérem, szíveskedjen nyilatkozatunkat a Cionista Szövetség tudomására hozni. Tisztelettel, A.J.Balfour"

      Törlés
    11. A Rotschildok irányítása alatt álló bolsevikok gyilkolták meg II. Miklós cárt és teljes családját, holott ő már március 2-án lemondott a trónról. Kettős célt szolgált a kivégzés: egyrészt az ország feletti hatalom megszerzését, másrészt elégtételt vettek azért, hogy I. Sándor cár a Bécsi Kongresszuson 1815-ben és II. Sándor Lincolnnal szövetségben 1864-ben megakadályozta világhatalmi törekvésüket.
      Oscar Callaway kongresszusi tag tájékoztatja az USA kongresszusát, hogy J. P. Morgan, mint a Rothschild frontembere, hatalmat szerzett az amerikai médiaipar felett: "In March, 1915, the J.P. Morgan interests, the steel, shipbuilding, and powder interest, and their subsidiary organizations, got together 12 men high up in the newspaper world and employed them to select the most influential newspapers in the United States and sufficient number of them to control generally the policy of the daily press... ...They found it was only necessary to purchase the control of 25 of the greatest papers...An agreement was reached."
      azaz 1915 márciusában a JPMorgan érdekek magas rangú képviselői az ipar különböző területeiről 12 befolyásos újságíró segítségével kiválasztották azt a 25 napilapot, mely felett befolyást szerezve a média gyakorlatilag a kezükben van. A megállapodás létrejött.

      Törlés
    12. 1919 január Meggyilkolják az askenázi zsidó Karl Liebknecht-et és Rosa Luxemburg-ot, miközben újabb Rotschild-megrendelésre Berlinben kommunista puccskísérletre készülnek. A Versailles-i békekonferencián a 117 fős cionista delegáció vezetője, Bernard Baruch askenázi zsidó napirendre terjeszti a palesztin kérdést. A németek csak ekkor eszmélnek, hogy mikért lépett be Amerika ellenük a háborúba, kinek a felbujtására. Természetesen, jogosan érezték magukat elárulva, becsapva a cionisták által, hiszen amikor a Rotschildok kijátszották őket, Németország volt a zsidók iránt legtoleránsabb állam a világon, az 1822-es német emancipációs törvény a német állampolgárokkal azonos jogokat állapított meg számukra, illetve a kommunista Oroszországból érkező zsidó menekülteknek is otthont nyújtott 1905-ben.
      Nyilvánvaló, hogy a Rothschildok ajánlata ártatlanok millióinak vérét ontva eredményezte azt, hogy Palesztinára, mint zsidó földre jogot formáljanak, ugyanis abban az időben a lakosság kevesebb, mint egy százaléka volt Palesztinában zsidó. Érdekesség, hogy a békekonferencia házigazdája nem más, mint Baron Edmond de Rothschild volt.
      Márciusban a londoni Times magazin az orosz bolsevikokról cikkez:
      Érdekes vonása a bolsevik mozgalomnak, hogy vezetői között kevés orosz van. A 20-30 legbefolyásosabb szereplőjének 75%-a zsidó. Jelentéseink szerint a Rotschildok haragos viszonyba kerültek az oroszokkal, mert nem kaptak engedélyt a nemzeti központi bank megalapítására. Tehát összegyűjtöttek néhány zsidó kémet és azzal küldték őket Oroszországba, hogy forradalmat robbantsanak ki a köznép javára, ami valójában a Rotschildok hatalomátvétele volt.

      Törlés
    13. Az ősi akenázi szokásnak megfelelően a kémek megtévesztésül orosz neveket vettek fel, pl. Trockij valódi neve Bernstein volt. Ezek a csoportok oroszországszerte zavargásokat és lázadásokat szítottak. A Jewish Post International Edition 1991 január 24-i számában bevallja, hogy Vladimir Lenin zsidó volt. Ezek a Rotschildok által pénzelt zsidó bolsevikok hatvan millió keresztényt öltek meg. Az 1970-ben irodalmi Nobel-díjat kapott Aleksandr Solzhenitsyn a Gulag Félsziget című művében megerősíti, hogy cionista zsidók hozták létre és működtették a szovjet koncetrációs táborok rendszerét, ahol nem-zsidók és keresztények tízmilliói vesztették életüket.A 79. oldalon megnevezi a történelem legnagyobb gyilkológépének főbb fogaskerekeit: Aron Solts, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda és Naftaly Frenkel. Mindhárman cionisták.

      Törlés
    14. 1920: Winston Churchill (anyja, Jenny (Jacobson) Jerome, askenázi) február 8-án a következőt írja az Illustrated Sunday Herald c. folyóiratban: "A Weishaupt Illuminatus vezetői óta, Karl Marxon át Trockijon keresztül, ez a világméretű összeesküvés folyamatosan terjeszkedik. Most, végül Európa és Amerika nagyvárosainak alvilági vezetőinek csoportja üstökön ragadta az oroszokat és ennek a hatalmas birodalomnak kizárólagos urai lettek."
      1921: Az askenázi vezető Bernard Baruch és Colonel Edward Mandell House felállítja a Külkapcsolatok Tanácsát (CFR). A szervezet első ténykedése a média feletti teljes uralom megszerzése John D. Rockefeller, Kuhn Loeb, Goldman Sachs, a Warburgok és a Lehmanns vezetésével. (Folyt. köv. holnap)

      Törlés
    15. 1934. A svájci banktörvény börtönbüntetéssel fenyegeti a banktitkok megsértését, ami a Rothschild-ok által gerjesztett II. vh. előkészítéseként volt szükséges, ugyanis mindkét oldalt ők finanszírozták.
      1936. A Németország-szerte éledő anitszemitizmus hatására Samuel Landman (a Világcionista Szervezet titkára)könyvében ezt írja: "The fact that it was Jewish help that brought USA into the War on the side of the Allies has rankled ever since in German – especially Nazi – minds, and has contributed in no small measure to the prominence which anti-Semitism occupies in the Nazi programme." Vagyis: "A tény, h a zsék segítségével lépett be Amerika az I. vh-ba, bosszantja a németeket, különösen a nácikat és nem csakély mértékben járult hozzá a náci programban elfoglalt kiemelkedő jelentőségű antiszemitizmushoz."
      1938. november 07-én a zsé Herschel Grynszpan meggyilkolta Ernst vom Rath-ot, aki a párizsi német nagykövetségben alacsonyabb funkciót töltött be. Ennek eredményeként a német ellenségeskedés erőszakba csapott át.
      1939. Az I.G. Farben, a világ vezető kemikáliagyártója és Németország legnagyobb vasgyára drámaian megnövelte a termelést, ami főként azt a célt szolgálta, hogy felfegyverezze az országot a II.vh-ra. A céget a Rothschildok irányították és ez a cég gyártotta a halálos Zyklon B gázt is.
      Szeptember 1-én Németország megtámadja Lengyelországot, mert a német vezetés felismerte, hogy a Szovjetuniót a Rotschildok által pénzelt kommunisták irányítják és féltek, hogy a SZU erejének növekedésével ezek a zsé kommunisták elárasztják Európát és elsöprik a kereszténységet.
      1941. Roosevelt elnöksége alatt az USA is belép a háborúba azzal, hogy nem ad el Japánnak acélhulladékot és olajat. Japán Kínával állt hadban és mivel hadiipara teljesen amerikai beszállítókra szorult, nem tudta volna folytatni a háborút. Roosevelt tudta, h erre a lépésre Japán megtámadja Amerikát, amit meg is tettek Pearl Harbor-nál.

      Törlés
    16. 1943. február 18. A cionista Izaak Greenbaum, a Zsidó Menekültügyi Bizottság elnöke a Cionista Végrehajtótanácshoz intézett beszédében kijelenti: “If I am asked, could you give from the UJA (United Jewish Appeal) monies to rescue Jews, I say, no and I say again no!” “One cow in Palestine is worth more than all the Jews in Poland!” Magyarul: Ha a zsidók megmentésére pénzt kérnek, nyomatékosan nemet mondok! Egyetlen tehén Palesztinában értékesebb, mint Lengyelország összes zsidója!
      Ez egyáltalán nem meglepő, mivel a cionisták elképzelése szerint az ártatlan zsidók meggyilkolásához nyújtott támogatásuk a túlélők azon hitét volt hivatva megerősíteni, hogy egyedül Izráelben lehetnek biztonságban. Mi mással is vehették volna rá őket, hogy a szép európai városokból a sivatagba meneküljenek?
      1944-ben az 1930-ban megalapított első világbank után - BIS, bázeli központtal, újabb két bankot alapítottak a Rotschildok, ezúttal Bretton Woods-ban (New Hampshire): Az IMF-et és Világbankot.
      1946. július 22-én Izráel későbbi miniszterelnöke, az askenázi David Ben-Gurion orders megrendelésére a szintén későbbi miniszterelnök askenázi Menachem Begin, terroristatámadást hajt végre a King David Hotelben, Palesztinában, az angolok megfélemlítésére. A 91 halott többsége civil volt: 28 angol, 41 arab, 17 zsé, 5 egyéb. 45 sérültje volt a merényletnek. Menachem Begin büszkén vallotta magát "the father of modern terrorism." a modern terrorizmus atyjának. Hogy érzékeltessük a támadás jelentőségét: csak negyven évvel később volt több áldozatot követelő merénylet: a Lockerbie ellen elkövetett PanAm 103-as járat bombázása.
      1947. Bár az angolok a II.vh. előtt kinyilvánították, hogy nem emigrálhat több zsé Palresztinába, 48. május 15-re tervezték átadni Palesztina irányítását az ENSZ-nek, hogy az két részre ossza a területet: cionistára és arabra, Jeruzsálemet semleges nemzetközi zónává alakítva. Az ENSZ-nek nem volt felhatalmazása az arab tulajdon átruházására, hiszen a területnek csupán 6%-a volt ekkor zsé tulajdon, ám a határozat 57%-ot juttatott nekik, az araboknak 43%-ot hagyva.

      Törlés
    17. 1948 tavaszán a Rothschildok két millió dollárral megvesztegetik Harry S. Truman elnököt (aki 1945 – 1953 között a 33. amerikai elnök), hogy ismerje el Izrael állam (amely a Rothschildok tulajdonában álló cionista és nem zsé felségterület!) függetlenségét. Fél órán belül kikiáltották Iraelt, mint a zsé államot Palesztinában és Truman volt az első, aki elismerte függetlenségüket.
      A zászlón a Rotschildok vörös hexagramja szerepel, kék színben. Ez a jel Moloch isten, az áldozat démonának ősi szimbóluma és érdekes módon a Bohemian Grove elit klub által imádott kőbagoly képében is feltűnik. Ez a hexagram egyben Szaturnusz istent is jelképezi, ami pedig Sátán ezotériában használt neve. Tehát bárki, akit Izráér nevében gyilkolnak meg, tulajdonképpen áldozat Sátánnak. A zsék szerint a hexagram nem is zsé szimbólum, őket a menóra jelképezi, a zászlón szereplő jel a cionista Rotschildoké.
      Április 19-én, a korai órákban, 132 zsé terrorista az Irgun gangból - a későbbi miniszterelnök Menachem Begin vezetésével és a Stern gang - a későbbi miniszterelnök Yitzhak Shamir vezetésével, brutális módon lemészárolt 200 férfit, nőt és gyermeket álmukban az arab Deir Yassin faluban. Május 15-ét követően az izraeliek katonai támadást indítottak az arabok ellen. A teherautók hangosbemondóján közölték velük, hogyha nem menekülnek el azonnal, lemészárolják őket. 800,000 arab menekült el a Deir Yassin-i mészárlásnak köszönhetően. A környező arab államoktól kértek segítséget,de ők nem akartak beavatkozni, hiszen nem tudták volna felvenni a versenyt a sztálinista oroszok által az izraelieknek szállított fegyverekkel. Így már a terület 78%-a felett rendelkeztek, szemben a számukra az ENSZ által szintén illegálisan juttatott 57%-kal. A palesztinok, többségük keresztény, sosem kapott kompenzációt az őket ért illegális zsé támadás során elrabolt magántulajdonukért. Ezek az emberek mindent elveszítettek és sátoros nyomornegyedekbe, menekülttáborokba kényszerültek, sőt, a menekülés miatt rengetegen még a születési anyakönyvüket is otthon hagyták. Izráér állam ezek után olyan törvényt hozott, hogy kizárólag
      állampolgárságukat bizonyítók térhetnek vissza az államba, vagyis 400,000 palesztin nem térhetett vissza és elveszítette minden hátrahagyott tulajdonát.
      David Ben-Gurion, őszintén ír naplójában a cionista célokról(21 May 1948):“Az Arab Liga achilles-sarka Libanon. A muzulmánok befolyása itt jelentéktelen, könnyen megdönthető. Keresztény szövetséges államot kell itt felállítani, megtörve az arab liga erejét lebombázzuk Ammant és eltöröljük Transzjordániát, majd Szíria is elesik. Ha ezek után Egyiptom harca mer szállni ellenünk,Port Saidot is lebombázzuk, meg Alexandriát és Kairót."

      Törlés
    18. 1950: Israel jogot biztosít a világon minden zsének, h letelepedjen az államban, holott a paleszinoktól, akik ezen a területen éltem immár 1300 éve, megtagadta ezt. Az izraeli titkosszolgálatot (Mossad), csakúgy, mint a szovjetet, az askenázik vezetik. 1951 április 1-én alakították ezt a terrorista szervezetet. Mottója talán a leggusztustalanabb a világon: "By Way Of Deception, Thou Shalt Do War." - megtévesztéssel (csalással) szíts háborút.
      1957: James de Rothschild halálakor óriási összeget hagy Izráér államnak, hogy a parlament, a Knesset felépülhessen, mely állítása szerint minden ember számára Izráér állam állandóságát kell, szimbolizálja.
      1962. Frederic Morton kiadja könyvét: The Rothschilds, melyben azt állítja, h
      "Bár ipari, kereskedelmi, bányászati és turisztikai társaságok tucatjai felett rendelkeznek, egyikük sem viseli a nevüket. Mivel magánvállalkozások, egyetlen családnak sem kellett soha egyetlen nyilvános mérleget vagy jelentést kiadnia pénzügyi helyzetükről. Ezzel a magatartással a Rothschildok elkerülnek minden versenyhelyzetet és létrehozzák a saját világméretű monopóliumukat. (folyt. köv. holnap)

      Törlés
    19. Ha ez az anyag hiteles, így már a II. VH is igencsak más színben tűnik fel !
      Számomra elég hitelesnek hangzik.

      Törlés
    20. A történelmet a győztesek irják. Nekük pedig fel kell fedeznünk a rejtett inditékokat, olvasva a sorok között.

      Törlés
    21. 1963 június 4-én John F. Kennedy elnök aláirja az 11110. számú rendeletet, mellyel a USA kormánya visszanyeri pénzkibocsátási jogát a Rotschildok tulajdonában álló FED-től. November 22-én Kennedy elnököt ezért meggyilkoltatták, csakúgy,mint korábban Abraham Lincoln elnököt 1865-ben. A rendeletet Lyndon Baines Johnson elnök visszavonta. Kennedy meggyilkolásának elsődleges oka azonban az volt, hogy nyilvánvalóvá tette Gen-Gurion izraeli miniszterelnök számra, h nem tűri, h Izrael nukleáris kisérleteket folytasson. 1965-ben izrael illegális módon dúsitott urániumot szerez a NUMEC-től.

      Törlés
    22. 1967: A cionisták palesztinokkal szemben tanúsított magatartása végül arra indította az arab világot, h Egyiptom, Jordánia és Szíria hadserege az izraeli határ mentén felsorakozzon. Izrael hirtelen megtámadja mindhárom országot és Egyiptomtól elfoglalja a gázai-övezetet a Sínai-félszigeten a West Bank-ot és a Jordán folyót Jordániától. Június 9-én Israel elfoglalja a Golan fennsíkot Szíriától.
      1973: Gary Allen None Dare Call It Conspiracy c. könyvében (Senki nem meri összeesküvésnek hívni)megállapítja: Az (ADL) Rágalmazásellenes Liga azt a célt szolgálja, hogy meggyőzzön mindenkit, hogy a Rotschildok és szövetségeseik bármiféle említése támadásnak minősül a zsidóság ellen. Valójában senki sem haragudhat jobban a R. klikkre, mint zsidó testvéreik, hiszen ők pénzelték Hitlert."
      George J. Laurer, a Rothschildok irányította IBM alkalmazottja feltalálja a UPC barcode (Universal Product Code) vonalkódot, melyet minden termékre elhelyeznek azóta és a 666-os számot hordozza.
      1976: az askenázi Harold Rosenthal kijelenti: "Most Jews do not like to admit it, but our god is Lucifer." "A legöbb zsé nem szereti bevallani, de a mi istenünk Lucifer."
      1979: Az egyiptomi-izraeli békeszerződés évi hárommilliárd dollár jóvátételt biztosított az amerikai adófizető polgárok pénzéből Izraelnek (ami a FED bevételéhez viszonyítva elhanyagolható összeg).
      1980: Felbukkan a privatizáció, mint világjelenség. Hátterében a Rotcshilok állnak kezdettől fogva, hogy megszerezzék a közvagyont világszerte.

      Törlés
    23. 1985: Eustace Mullins kiadja a "Who Owns The TV Networks," melyben felfedi, h Amerikában mindhárom nagy tévétársaság mögött a Rotschildok állnak (NBC, CBS, ABC). A New York Times jelentése szerint az FBI-nak tucatjával állnak rendelekezésre olyan értesülések, miszerint amerikai hivatalos személyek minősített információkat szolgáltattak az izraelieknek Raymond Wannalt, az FBI korábbi igazgatóját idézve. Nem emeltek vádat.
      N. M. Rothschild & Sons advise azt javasolja a brit kormányzak, hogy privatizálják a British Gas-t (brit nemzeti gázszolgáltató). Később gyakorlatilag minden köztulajdonban álló vagyon, közmű vonatkozásában javasolnak privatizációt: British Steel; British Coal; all the British regional electricity boards; and all the British regional water boards (brit vasművek, szénbányászat, regionális áram- és vízszolgáltatók).
      1986: Mordechai Vanunu a Dimona, aki Izrael nukleáris létesítményének 1976-1985 között volt technikusa, felfedi a London Sunday Times számára (képekkel bizonyítva), hogy a gyárban titkos atomfegyver-gyártás folyt. A
      A bizonyítékok arra utltak, h Izrael 200 nukleáris robbanófejet halmozott fel anélkül, hogy erről állampolgárainak tudomása lett volna. Szeptember 30-án Vanunu-t elrabolták és Izraelbe szállították, titkos tárgyalás során 18 évre ítélték árulás és kémkedés vádjával, holott ő nem kommunikált ellenséges erővel és nem kapott ellenszolgáltatást sem az információért.
      1987: Edmond de Rothschild létrehozza a World Conservation Bank-ot, hogy a harmadik világbeli államoknak hitelezzen földterületért cserébe. Íly módon gyakorlatilag a Föld 30%-a felett irányítást szereztek a Rotschildok.

      Törlés
    24. 1988: The ADL (Rágalmazásellenes Liga) nemzetközi versenyt hirdet joghallgatók számára gyűlöletellenes törvényjavaslat kidolgozására a kisebbségiek védelmében. A győztes Joseph Ribakoff dolgozata nemcsak az erőszak büntethetőségét javasolja, hanem minden olyan kifejezés használatát is, amely gyanúsításra, súrlódásra, gyűlöletre és erőszakra buzdíthat. A javaslat szerint nemcsak az állami szervek feladata legyen a szólásszabadság korlátozásának megfigyelése, hanem azon filmeket is cenzúrázni kell, melyek azonosítható csoportokat kritizálnak. A gyűlöletbeszéd megállapítható, ha egy kisebbség tagja a kritika következtében érzelmi sérülést szenvedettnek vallja magát. Vagyis, kevesebb, mint 15 évvel később, mikor ez a tervezet immár világszerte törvénybe foglaltatott, Jézus Krisztust, mint gyűlöletkeltő bűnözőt lehetne letartóztatni. Ez a törvény a Rothschild összeesküvés védelmében született, hogy a Rothschildok bűnözői szervezetét kifogásolva antiszemitának bélyegezve börtönbüntetéssel fenyegessenek.

      Törlés
    25. 1991. június 6-9, Bilderberg Conference, Baden-Baden, Németország, David Rockefeller (a Rothschild) a következő kijelentést tette: "Hálásak vagyunk a Washington Post-nak, a New York Times-nak és a Time Magazinnak, hogy igazgatóik részt vettek találkozóinkon az elmúlt 40 évben, ugyanakkor diszkrécióra tett ígéreteiket megtartották. Képtelenség lett volna felépítenünk a világ számára készített tervünket a nyilvánosság fényében.
      A világ ma már kifinomultabb és felkészült arra, hogy a világkormány felé meneteljen. Az intellektuális elit és világbankárok nemzetek feletti szuverenitása minden bizonnyal támogathatóbb az elmúlt évszázadokban gyakorolt nemzeti önrendlelkezés helyett."
      1995: Dr Kitty Little, atomenergia-tudós állítása szerint a Rothschildok a világ uránkészletének 80%-a felett rendelkezik, vagyis monopolhelyzete van az atomenergia felett.

      ... Itt a vége, fuss el véle. Aki nem hiszi, járjon utána. :o)
      Szerintem nagyon hasznos információkat tartalmazott az iromány.

      Törlés
    26. 1823: A Katolikus Egyház pénzügyi műveleteit világszerte a Rothschildok intézik.

      Törlés
    27. "A globalizáció támadás a nemzetgazdaságok ellen, azok felszámolása. Célja azok lerombolása és helyükön egy globális piacot létrehozni a tôke és a munka szabad áramlásával a befektetôk, a pénzvilág urainak szolgálatára, gazdagodásuk kiszolgálása céljából. A pénzvilág uralmi aspirációival kapcsolatban ne legyenek illúzióink, világuralomra törnek. A kamatot szedő tôkések gyarmatosítani akarják a világot." MÁNDOKI Andor, Elcsalt magyar gazdaság

      Törlés
    28. Jelenések könyve 2. 9.

      "Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája."

      Törlés
    29. Egy apróság még az előzőekhez:

      "jogot formálhassanak egy olyan területre, mely 80mérföldnyire helyezkedik el őshazájuktól."

      800 mérföldnyire, a 80 kicsit közel lenne :)

      " when in actual fact their real homeland is over 800 miles away in Georgia."

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Mintha emlékeznék valami képi alkotásra, ami ezt a eseményt jelenítette meg.
    De, hogy az most valami filmben, vagy sorozatban, esetleg videoklipben vót... na azt mán nem tudom.
    Persze nem arra sem vennék mérget, hogy a alkotásban felemlegették vóna-é a Rothschild nevet... Ám arra emlékszem, hogy vót valami futár, meg több nem túl boldog fickó valami teremben, s egy fickó aki somolyogva távozott.
    De lehet mégsem. Mer' öregszem és romlik a memóriám.

    VálaszTörlés
  6. ha lennének akedves emberek a világon NEM felvenni semmilyen kibaszott hitelt, a kényelemért, és elkezdenének VALÓBAN munkával megkeresni a javakat., (nem kommunizmus,...) akkor elkezdene stagnálni az a VAGYON is... Ennyi a megoldás,..de mint egy itteni fórumtárs említette, ügyesen szopatja az emberiség önként, dalolva,....saját magát.

    VálaszTörlés
  7. ha lennének akedves emberek a világon NEM felvenni semmilyen kibaszott hitelt, a kényelemért, és elkezdenének VALÓBAN munkával megkeresni a javakat., (nem kommunizmus,...) akkor elkezdene stagnálni az a VAGYON is... Ennyi a megoldás,..de mint egy itteni fórumtárs említette, ügyesen szopatja az emberiség önként, dalolva,....saját magát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na igen... csak próbáld meg ezt nekik elmagyarázni, élve temetnek el... mer' a fészbúk meg a megdonác fontosabb

      Törlés
    2. IGAZ ! IGAZ ! Mindkettő megjegyzés.
      Ezekkel az apró lépésekkel, hogy nem használjuk ezeket a lehetőségeket - hitel, fészbuk, meki, globalista (pl.: unilever, coca) óriás cégek termékeit stb. - már picit csorbítunk a pengén.
      Jómagam is (havi 95e. nettóval) mostanában kászálódok ki egy hosszabb hitel-csapdából, nehéz, de megoldom.

      Törlés
    3. Hm... ez elméletben nem is rossz elgondolás. Csakhát...
      Manapság a multi, meg globális, meg nemzetközi, meg franctugya még minek elnevezett óriáscégek árui nélkül meglenni... esetleg bojkotálni őket azzal jár, a világ más részin előbb-utóbb becsuknak pár gyárat, meg kidobálnak párezer embert.
      Másrészt a bankokat se nagyon tudjuk megszorítani ezen mód, hisz a mostani "hitel-válság" pont arról szól, hogy a népek kaptak egy cseszettnagy taslit a pénzvilágtól, így már óvatoskodnak kissé (s vinnyognak, hogy beverték az orrukat). Nem is vesznek fel annyi hitelt (oké nincs is miből). Ám természetes, hogy a pénzintézetek ezen sem buknak hosszútávon, hisz ők is virnyákolnak kicsit, hogyhát ők a gazdaság mozgatórugói és ha nekik nincs bevételük, nem tudnak kölcsönadni, így megroskad a gazdasági fejlődés, nem lesznek fejlesztések, a vállalkozások befuccsolnak és jajjajjjaaajjj...
      Erre megsegítik őket mindenféle mentőcsomagokkal, meg feltőkésítéssel természetesen a közpénzből. Hát miből másból? Ehhez viszont kellenek adóemelések, meg megtakarításos elvonások, meg... S még a lakossági hitelkintlévőségüket is bevasalják majd később.

      Szóval érdeklődve várom azt a boldogságos megoldást, aminek okán a kecske is jól lakik meg a káposzta is megmarad. (Persze lehet nem lesz ilyen. Mer a pozícióban lévő arcoknak - mint tudjuk - ez nem érdeke.)

      Törlés
    4. Ha minden hitelt visszafizetnénk, és senki nem venne fel hitelt az gyakorlatilag azt jelentené, hogy nem forogna pénz a rendszerben, a pénz ugyanis úgy jön létre (közgazdász kifejezéssel úgy teremtődik), hogy a gazdasági szereplők hitelt vesznek fel. A pénzt a kereskedelmi bankok teremtik. A mostani pénz gyakorlatilag adósságot jelöl. Ezért ez amit mondasz gyakorlatilag lehetetlen, ha nem alakítanánk át magának a pénznek létrejöttének a rendszerét is. Sőt, az kevés, hogy egy magánszemély nem vesz fel hitelt, mert attól még az állam igen, és az állam rajtad simán bevasalja adó formájában a hitelének kamatját, amit fizet ugye a kinek is??? Szóval alapjában romlott a rendszer, mert az államnál kellene lennie a pénz előállításának a joga, és nonprofite, nem pedig kamatra hozna létre pénzt. Szóval az egész rendszer gyakorlatilag egy pénzszivattyú, amiben az állam maga az a gépezet, ami biztosítja, hogy a pénz áramoljon megfelelően felfelé. Szóval itt van a kutya elásva. Az MNB hiába van nemzetinek hívva, gyakorlatilag leány vállalata a világbanknak és maximum elszámolási kötelezettsége van a parlament felé, de teljesen függetlenül hozza meg a döntéseit. Ebből is látszik, hogy a pénzügyi hatalom valójában el van választva és nem a mi államunk kezében van, hanem idegenek kezében.

      Törlés
    5. "...Gazdasági válságokat idéztünk elő a ***ok számára egyszerűen azáltal, hogy pénzt vontunk ki a forgalomból. Óriási tőkéket stagnáltattunk s vontunk el így az államoktól, úgyhogy azok kénytelenek voltak ugyanezekhez a stagnáló tőkékhez folytatólagosan kölcsönökért folyamodni. Ezek a kölcsönök kamatfizetési terheket róttak az államokra és a tőke rabszolgáivá tették őket… Az iparnak a tőkések kezében történt csoportosítása, ami által az kicsúszott a kisiparosok kezéből, felszívta a népek életerejét, s ezzel gyengítette az államokat is.

      A jelenlegi pénzkibocsátás általában nem felel meg a fejenkénti szükségletnek, és ezért nem elégítheti ki a munkások összes igényeit. A kibocsátott pénz mennyiségének meg kellene felelnie a lakosság növekedésének és ezért születésük napjától kezdve már a gyerekeket is számításba kell venni, mint pénzfogyasztókat. A pénzkibocsátás újjárendezése lényeges kérdés az egész világ számára. Önök tudják, hogy az aranyalap a vesztét okozta azoknak az államoknak, amelyek azt bevezették, mert nem tudta kielégíteni a pénzszükségletet, annál kevésbé, mivel kivontuk az aranyat a forgalomból, amennyire csak lehetett.

      A mi uralmunk alatt a munkaerőköltséget fogjuk bevezetni pénzalapként, amikoris egészen mindegy lesz, hogy azt papírban vagy fában számítják-e. Mi a pénzkibocsátást összhangba fogjuk hozni valamennyi alattvaló normális szükségletével, a pénzmennyiséget minden születéssel növelni, és minden halálozással csökkenteni fogjuk..."

      Na miből idéztem?

      Törlés
    6. CBJ - Cion bölcsei...

      Azon filózok, ha azt az iratot sokszorosítanánk és elkezdenénk postaládákba szórni, annak lenne valami értelme ?
      Mert az egészet végigolvasva, igen durva alakzat rajzolódik ki belőle a jövőre nézve !

      Törlés
    7. Hát hogyafrancbane lenne értelme?
      Persze csak annyi, a nagyrésze menne a kukába mint a Vittore bácsi különféle kérdezős levelei. Meglehet lenne pár fickó, aki elgondolkodna (oké azért ez már lenne valamiféle eredmény), de a többség betudná valami radikálisos, meg rasszistásos Jobbikos izgatásnak. S lenne nagy antiszemitázás, meg rasszistázás, fujjolás, meg ilyenek...
      Ámbátor, ha azt nézzük az iromány több mint két gépelt oldal... nos... manapság mán nem menő olvasni. Papíralapon meg főleg, mivel azzal gyilkolászák a fákat és így az nem "ződ".

      Törlés
    8. Igaz.
      Nem olvasná el azt a 40 vagy mennyi oldalt a kutya sem.
      Meg több ezret kellene belőle szétszórni.
      Az a gond még vele, hogy nem igazén lehet összeskiccelni belőle egy velős lényeget, az egészet olvasni kell, hogy a képlet kirajzolódjon belőle.
      Halott ötlet.

      Törlés
    9. Megolvastam ismét eme irományt. Éshát...
      Vannak dolgok, amik... hogyismondjam?... nem teljesen világosak. Már azon kívül ugye, hogy eme bácsiknak a XIX.-XX. század végén-elején nem ártott vóna egy tudós orvosdoktorhoz ellátogatniuk. Hátha tudott volna rajtuk segíteni.
      Merugye... a dolgok mai állása szerint eza... "Enyém lesz a Világ!" mentalitás mán orvosi kategória. Persze lehet ez is terelés, meg zavarkeltés, meg...
      Viszont, amit nem értek, hogy miabánatosnak kell évszázadokon keresztül kavarni a trutymót? Ha úgyis pozícióban vannak és ők sutyorognak mindenki fülibe, meg ők irányítanak?
      Hát nem az a legegyértelműbb, hogyha van egy célom, amihez ragaszkodom, azt minél hamarabb elérjem? Minek futkorászni felesleges köröket? Mert ha olyan helyzetbe vannak, amiről a iromány beszél, akkor mérisnem, rúgják szét az eddigi rendszert és kezdik építeni a saját "Mennyei Királyságukat"?
      Esetleg "napi" kapcsolatban állnak az Úrral és még nem engedi nekik? Vagy van egy szabott időpontjuk, amire be kell fejezniük a terveiket, mer gyön a uralkodójuk?

      Szóval elég szépen felépített szerkezete van az irománynak, csak van benne itt-ott némi... hát... logikai bukfenc. Érzésem szerint.
      Nopersze, kételkedni illik ezen iromány tartalmát illetően is. Elvégre le vagyon benne írva, ezek a fickók a megtévesztést, meg a kavarást részesítik előnyben.


      Mindazonáltal, egyre jobban teret nyer fejemben a gondolat, miszerint ami kicsinykis hazánkban mostanság történik, az egyfajta... "éles teszt"... amolyan, "hogyan viselkednek a birkák" bizonyos helyzetekben.
      Mer, ahogy láthassuk a Magyar nép nem egy kapkodós, meg idegbeteg fajta. Elvégre, mint tapasztaljuk szerte a világban mondhatni folyamatos a hörgés, meg a tüntetgetés mindenféle dolgokért. Idehazameg... akármennyire tapossák a népet, azok csak morognak... néha... Még.

      Törlés
    10. de aranyosan fogalmazol ögyemmööög x) mellesleg elmélyedek irásaitokban.

      Törlés
  8. "Az a szerencse, hogy az emberek nem értik a bank és pénzügyi rendszerek működését. Ha értenék, már holnap kora reggel forradalom lenne."

    - Henry Ford

    VálaszTörlés
  9. Ezt az egészet nem 200 éve, hanem az Édenkertben szurtuk el, adtunk hatalmat az ördögnek.Nem egy kis engedetlenségecske volt az a gyümölcs, hanem tudatosan az ördög uralmát választotta az ember.... ebből semmilyen okostóni nem húz ki minket, egyedül JÉzus Krisztus.....hiába köptük és köpjük szembe folyton... Ő akar minket ...Téged és engem...ezért jött.... és rendszerek jönnek-mennek.....ez a világ pedig elmúlik: 2:15 Ne szeressétek a világot, se azokat, a mik a világban vannak. Ha valaki a világot szereti, nincs meg abban az Atya szeretete.

    2:16 Mert mindaz, a mi a világban van, a test kívánsága, és a szemek kívánsága, és az élet kérkedése nem az Atyától van, hanem a világból.

    2:17 És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de a ki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.

    2:18 Fiacskáim, itt az utolsó óra; és a mint hallottátok, hogy az antikrisztus eljõ, így most sok antikrisztus támadt; a honnan tudjuk, hogy itt az utolsó óra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igy van!A tökéletlenség ugymond csodákra képes.Persze ezek tények amiket a cikkiró leirt,és alátámasztják az hogy ennek a rendszernek mennie kell.AZ ember nem képes saját magát irányitani,mert maga is tökéletlen.Ezért van szükségünk egy felsőbb inteligenciára a Tervezőre,aki jobban tudja mi jó az embernek.


      Törlés
    2. Mikor jutsz el végre arra a pontra, hogy nincs eredendő bűn, csak egy egyszerű kitaláció? Egy nem létező alak pedig nem menthet meg. Te érezheted magad bűnösnek de én nem vagyok az.

      Törlés
    3. Miből gondolod hogy nem létező?

      Törlés
    4. Hogyne lenne képes magát irányítani, pont ezért tart itt a világ ahol mert pár elmebeteg irányítja a többit aki hagyja magát. Már megint hogy jön ide az édenkert meg Jézus?! Mi a fene köze van ennek a mesének a Rothschildokhoz?

      Törlés
  10. Holnap világmeditáció lesz, aki úgy gondolja jónak, vegyen részt

    http://szepjovot.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  11. Nincs eredendő bűn? Nincs Isten sem? De azért van világmeditáció.....

    Aki gondolja, hallgassa meg ezt a pár mp3-at.

    ISTEN KÉRDEZ - evangélizáció....

    http://nyisdkiaszemed2012.blogspot.hu/2012/09/ittzes-istvan-isten-kerdez-c.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csakhogy okosodj mielőtt hülyeségeket kezdesz írni.

      Noé nevét ugyanúgy, mint Ádám nevét a biblia szerkesztői megfordítással képezték, így lett a görög "réges-régi kor"-ból, az EON-ból NOE. A Noé név mögött lehet a sumériak által Isten Fiaként tisztelt Ziusudra, vagy más személy, vagyis Noé egy olyan jelző, amely azt jelenti, hogy egyik korból a másikba átmentett Istennel járó, vagy járók, ha egy népcsoportot kell értenünk e név alatt. Ádám nevét az eddig ismert legrégebbi népnév nevéből, a MADA népből képezték. Zsidó nemzetről, vagy inkább népről az i.e. 560-as év előtti időszakban említést sem tesz a történelem. Nyelvük a héber, a babiloni, akkád, arab és arámi nyelvek átírásával készült.
      Vagyis mint látod Ádám sosem személy volt hanem nép.

      De ha már héberül nézzük az ádám szó földet jelent. Vagyis amiből isten életet gyúrt (teremtett). Éva azt jelenti héberül, hogy élet. Vagyis, hogy a teremtett testbe isten életet lehelt. Ez az ősbűn baromság már a sátánista judeo-keresztény egyházad műve. Amiként már párszázszor átírták a bibliát így ezt is beletették. Az egész egy egyszerű tudatmanipuláció semmi több. De látom vannak akik előszeretettel benyelik.

      Törlés
    2. Csak most csak neked még egy újdonság:

      "Egy nemrégen előkerült, kopt nyelven íródott papirusztekercs több olyan mondatot is tartalmaz, amely arra utal, hogy Jézusnak felesége lehetett. A 8x4 cm nagyságú iratmaradványban – amelyet Karen King, a Harvard Egyetem professzora vizsgált meg – Jézus a feleségeként említi Mária Magdolnát: „.Jézus azt mondta nekik: A feleségem…”

      A papiruszdarabka az eddigi vizsgálatok szerint eredeti, ám az eredete egyelőre tisztázatlan.

      A kutatókhoz egy magángyűjteményből került, ám a tulajdonos – aki 2011. decemberében adta át King professzoréknak a leletet – szeretné megőrizni inkognitóját."

      Törlés
    3. Valóban el kellene már hagyni a bibliából előcitált idézeteket. Nem visz előre, csak a félrevezetést, elmeirányítást szolgálja.
      Maradjon inkább a tiszta forrás. Például a kb. 6000 éves ókori eposz, az Enúma elis:

      TÖREDÉK AZ EMBER TEREMTÉSÉRŐL

      A felső és alsó világ már elválasztatott a vizektől,
      istenek és istennők sorra méltó helyüket megtalálták,
      állott a föld, szilárdan állott, kiemelkedett a vizekből,
      csatornák és árkok futása a megszabott mederbe térült,
      a Tigrist és az Eufráteszt sáncokként övezték a partok;
      ekkor Anu, Samas és Enki, valamint a hatalmas Enlil
      s a hét Anunnaki a szent ház tanácskozó termébe gyűltek,
      számot adtak a teremtésről, majd így beszéltek tanakodva:

      „A felső és alsó világ már elválasztatott a vizektől,
      csatornák és árkok futása a megszabott mederbe térült,
      a Tigrist és az Eufráteszt sáncokként övezik a partok,
      hasznunkra s kedvünkre való mi van még hátra, mit teremtsünk?
      Ó, Anunnakik, sors-teremtők, ti hét hatalmas istenasszony,
      hasznunkra s kedvünkre való mi van még hátra, mit teremtsünk?”

      Válaszolták az Anunnakik, a hét hatalmas istenasszony,
      a sors-teremtő Anunnakik válaszolták az isteneknek:
      „Uzamában, ég s föld határán, megöljük a két Lamga-istent;
      vérüket a földre folyatjuk s ebből az istenvér sarából
      formáljuk meg az ember testét ...
      Az istenek szolgálatára népesítse ember a földet;
      szabja meg a dolgok határát, imádásra szentélyt emeljen;
      hátaskosarában téglát hordjon és deszkát és cédrusgerendát;
      cövekkel jelölje a mezsgyét, dűlőnként más-más nevet adjon;
      a határokat megjegyezze, a határokat védten védje;
      a csatornák és árkok medrét helyes irányba igazítsa;
      határköveket állítson fel; öntözze meg a szomjas földet;
      nemesítsen növényeket; városfalak kövét lerakja;
      sarlóval gabonát arasson, a kalászokat hordja csűrbe!
      Építeni az ember dolga, rendbe tenni gazdaságát,
      az Ország erejét növelni ... És megadni az isteneknek
      az illő részt minden javakból...

      Hideg vizet önteni ki a szent helyek kövére, s tenni
      amit a szertartás előír ...
      Ulligarra s Szalgarra légyen méltó neve az embereknek.
      Sokasítsák meg barmaikat, az Ország erejét növeljék
      s tiszta szívvel, tiszta ajakkal zengjék Enlil s Ninlil hatalmát!””


      Törlés
    4. és az Enúma elisnek hány beteljesedett próféciája van?

      Törlés
    5. Egy sem. Mivel nem az eljövendő dolgokat vizionálja, hanem a múltról, a régmúltról mesél. Ne téveszd össze holmi Nostredamus kategóriájú kókler próféciájával. Tiszta forrás, mivel 6 évezred távlatából szól hozzád. Olvasd el és értsd meg. Az ember teremtése és feladata a földön például telitalálat. Ez a sorsunk barátom, a szolgálat. Ezért lettünk megteremtve, létrehozva, klónozva.
      Üdvözlettel!

      Törlés
  12. "A papiruszdarabka az eddigi vizsgálatok szerint eredeti, ám az eredete egyelőre tisztázatlan.
    "

    azt elfelejtetted megemlíteni, hogy az írás keletkezését a IV. századra teszik.

    elmagyarázhatnád, hogy miért kell minden ókori írást biblikusan hitelesnek tekinteni.

    annyi a szűrő, hogy akkor írták? ez nem túl megfontolt álláspont.

    VálaszTörlés
  13. Olivin33, köszönjük a tananyagot! Ha jól sikerült összeraknom az utolsó 100 év töredékeit, akkor a náci-zs háború még nem ért véget, mindössze más hadszínterekre helyeződött. A nácik egy időre kivonultak a köztudatból, leköltöztek a Föld mélyébe, illetve a Holdra és a Marsra. Érzésem szerint hamarosan hallunk róluk. Nem gondolom, hogy feladták, mint ahogy azt sem, hogy a zs-k mindent megnyertek már.

    VálaszTörlés
  14. http://atillakingthehun.wordpress.com/2014/09/20/deep-underground-military-bases-d-u-m-b/

    VálaszTörlés