2019. október 11., péntek

Az 5G sugárzás és technológia rendkívül veszélyes egészségügyi hatásaira hívja fel a figyelmet a Microsoft Kanada igazgatója


Igazából miközben ezen videó lefordításához és feliratozásához szerettem volna segítséget kérni tőletek, eközben azt vettem észre, hogy már a videó 4. percénél járok és fordítom, jegyzetelem nektek, (mert annyira érdekes és fontos), amiről beszél a Microsoft Kanada egykori igazgatója, aki szeretné mindenki figyelmét nyomatékosan felhívni az 5G technológia és a radiofrekvenciás sugárzás elképesztő veszélyeire és hatásaira.

Mivel kezdettől fogva számos cikkben és posztban felhívtam már a figyelmet az 5G, a vezeték nélküli hálózatok és az elektromágneses sugárzás káros hatásaira, így nem akartam várni egy perccel sem tovább, amikor Frank Glegga Microsoft Kanada korábbi igazgatójának videóját elkezdtem nézni.
Hiszen ha valaki, akkor ő mindenképp hiteles személy a technológia világában.


Ez a legfontosabb rész szerintem, de az első 4 perc utáni részt ha bárki lefordítja még nekünk, azt megköszönöm és elkészítem a videó magyar feliratos változatát égetett felirattal, hogy minél több magyarhoz juthasson el az igazság és a tudásanyag az 5G hatásairól. (SBG Buddha - VilagHelyzete)A nevem Frank Glegg és 40 évig dolgoztam a technológia-szektorban. Utolsó pozíciómban a Microsoft Kanada igazgatója voltam. Karrierem során találkoztam a technológia rengeteg előnyével, de láttam azt is, milyen potenciális veszélyt jelent, amikor nem megfelelően alkalmazzák azt.

Ezért ki merem jelenteni, hogy a vezeték nélküli technológia jelenlegi alkalmazása nem biztonságos. Ezért hoztam létre a 'kanadaiak a biztonságos technológiáért' szervezetet.

Külön aggodalommal figyelem az 5G technológia jelenlegi bevezetését és minél több kutatást végzek, minél több szakértővel beszélek, annál inkább aggódom, mert bár vannak olyan előnyök, mint az önvezető járművek vagy a gyors letöltés, de ugyanakkor ott van egy jelentős potenciális veszély is.

Fontos megértenünk, hogy az 5G nem szimplán egy szám, ami megjelenik a telefonunk kijelzőjén!

Több, mint 230 kutató, 41 országból felhívást írt és tett közzé az ENSZ és a WHO (Világ Egészségügyi Szervezet) felé is, melyben kifejezik súlyos aggodalmukat az 5G bevezetése és egészségre gyakorolt hatásai miatt!

Ez különösen érinti a várandós nőket, gyermeket és a környezeti hatásokra érzékeny személyeket.

Eddig egyetlen olyan kutatással és tanulmánnyal sem találkoztam a munkám során, mely pontosan vizsgálta volna ezen sugárzás és a vezeték nélküli technológia egészségre gyakorolt hatásait.

1. A legfontosabb és elsődlegesen legaggasztóbb tényező, hogy az 5G technológiát nem tesztelték! Nincs egyetlen olyan tudományos kutatás, mely ki merné jelenteni, hogy az 5G technológia biztonságos.

2. Az 5G radiofrekvenciás sugárzás olyan sugárzás, mely bejut és elnyelődik az emberi szervezetben és szervekben!

Az 5G sugárzás bizonyos szegmensében a sugárzás milliméteres hullámokat jelent! A milliméteres sugárzást az amerikai és az izraeli kormányzat használja tömegoszlatásra és a hadseregben, mivel a bőr rétegeiben rendkívül fájdalmas és égető érzést okoz.

Fogalmunk sincs, hogy mit okoz és milyen hatásal van az egészségünkre, amikor ezek a milliméteres frekvenciájú hullámok majd a nap 24 órájában érik a testünket és a hét minden napján ki vagyunk téve ennek.
Ezzel szemben bizonyított káros hatásai vannak a vezeték nélküli technológia sugárzásának! Ezek a következők:

- Álmatlanság, fejfájás, fáradtság, szívproblémák.

Mindez a vezeték nélküli sugárzásnak való kitettség miatt.

Az ennél súlyosabb egészségügyi hatások viszont még aggasztóbbak:

- Szívritmus-zavar, sterilitás és terméketlenség, fülzúgás, zsibbadás, cukorbetegség, rákos elváltozások és folyamatos DNS-károsodás.

De mentális egészségre gyakorolt káros hatásai is vannak:

- Nyugtalanság, depresszió, ADD és ADHD (figyelemzavar), autizmus, hangulatingadozások és érzelmi instabilitás.

Ezen betegségek száma exponenciálisan növekedett az elmúlt 30 évben és több száz tanulmány igazolta a vezeték nélküli technológia sugárzásának egészségre veszélyt jelentő hatásait!

2018-ban a National Toxicology Program 14 év kutatásának ezen irányú bizonyítékait nyilvánosságra is hozta és publikálta, melyben kristálytiszta bizonyítékokat mutattak be a súlyos ártalmakra, melykből a rák és a folyamatos DNS-károsodás előfordulása kiemelkedő.
Ezen kutatásokat néhány hónappal később a Rama Zini Intézet Olaszországban is igazoltnak találta és ugyanilyen eredményre jutottak."

(Nos eddig jutottam a gyors fordításban, de ezt minél hamarabb szerettem volna megosztani veletek. Már csak azért is, mert az elmúlt hetekben Győrben 5G-s teszthálózatot kapcsolt be a Telenor, a Vodafone pedig bejelentette, hogy hamarosan bekapcsolja az éles 5G szolgáltatást, Magyarországon elsőként.

Eközben Brüsszel nem kér belőle: Céline Fremault, Belgium környezetvédelmi miniszterének aggályai miatt leállították az 5G technológia telepítését mindaddig, amíg a távközlési ipar teljességgel bizonyítani nem tudja, hogy az 5G technológiának nincsenek káros egészségi hatásai.

A héten osztottam meg a VilagHelyzete Facebook-oldalán magyarul
Az USA Szenátusának Kereskedelmi, Tudományos és Közlekedési Bizottsága meghallgatást tartott az 5G technológia bevezetéséről és veszélyeiről.
 (SBG Buddha - VilagHelyzete)

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! 

Már az 5G első genfi sérültjeiről számol be a svájci lap - "Mint egy mikrohullámú sütőben!"

A Csendes Háború Néma Fegyverei

Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia


Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967)

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé

Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek - ezt dokumentálták Kaliforniában

➽ ➽ Arthur Firstenberg szerző, kutató és a környezetből érkező rádiófrekvenciás kitettség korlátozásának szószólója már 2002-ben elmagyarázta az 5G sugárzás mibenlétét.

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése