2019. október 30., szerda

Mérgezett Föld - Az élelmiszertermelés igazságai - "Ilyen jól összerakott magyar dokumentumfilmet ritkán látni!"


Mérgezett Föld - Az élelmiszertermelés igazságai - "Ilyen jól összerakott magyar dokumentumfilmet ritkán látni!"


Ha szeretnél összefoglaló kitekintést kapni a talajról, amelyen az élelmiszer termelés, s ezen keresztül az életünk múlik, ez a film betekintést nyújt a talaj fontosságába és benne a legnagyobb kárt okozó mezőgazdasági technológia, a szántás hatásaiba.
Nézzétek meg, még akkor is, ha elsőre nem feltétlenül érdekelne a téma, mert benne olyan fontos igazságok és összefüggések hangzanak el, amiket eddig csak az alternatív médiában lehetet hallani. De ezek szerint ébredeznek az emberek...

Osszátok meg a cikket és a videót, hogy jusson el minél több emberhez!

Az ember 11 ezer éve foglalkozik földműveléssel, és körülbelül 2 és fél ezer év mióta ekét is használ. 1950-re a világ termőföld készletének a felel termesztésre alkalmatlanná vált az egyre intenzívebb mezőgazdasági technológia miatt. 

2010-ig további 30 százalékot tettünk tönkre.
A világ mezőgazdaságának egyre nagyobb embertömegeket kell táplálnia, egyre rosszabb feltételek mellett. 



Az intenzív technológiának a legnyomósabb érve, hogy ennyi embert nem lehet máshogy élelemmel ellátni.

A talajforgatás, a műtrágyák és vegyszerek egyre nagyobb mértékű használata miatt a termőréteg elvékonyodik és a termőterület csökken.

Vajon mennyi élelmiszert lehet még termelni a rendelkezésre álló területen? Milyen összefüggések vannak a giliszták száma és a megtermelhető élelmiszermennyiség között?

Létezik egyáltalán bármilyen alternatíva az intenzív mezőgazdasági technológiák kiváltására?

A Mérgezett Föld ismeretterjesztő film, de a bemutatott példák, események ábrázolása dokumentarista módon történik. Ettől olyan drámai, ahogy a film a fenti kérdésekre keresi a válaszokat.

Ha gazdaságában szeretné valaki a talajpusztító technológiákat meghaladni, a Talajmegújító Mezőgazdaság keretrendszerével bebiztosíthatja, hogy a talaj védelme mellett már a 2021-től kezdődő támogatási rendszer követelményeinek is megfeleljen.

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete cikkek:


2016 elején hat nagyvállalat kontrollálta a világ vetőmag-termékeinek 59%-át és a gyomirtópiac 64%-át, ám hamarosan ez a szám háromra csökken.
A Bayer és a ChemChina ugyanis megvásárolja a Monsantót, illetve a Syngentát, a Dow és a DuPont pedig fuzionál, még kevesebb kézben összpontosul tehát a mezőgazdasági rendszer hatalmas ellátórendszereinek jelentős része.

A három globális vállalat jelentős gazdasági és lobbiereje tönkreteheti a kistermelőket, főleg délen, kiszorítva őket a piacról, és az európai piacra kényszerítheti a genetikailag módosított haszonnövényeket



◼ FOOD Inc. Az vagy, amit eszel...De mit etetnek meg velünk?

◼ A Monsanto és Syngenta GMO-kutatói kapták a mezőgazdaság Nobel-díját a genetikailag módosított növények előállításában elért sikereik elismeréseként!

◼ Világ a MONSANTO szerint - Teljes megdöbbentő film

◼ A globalista korporációk támadást indítottak a hagyományos étkek ellen

◼ Ajánlott film: Megesszük a világot

◼ A világban 2 millióan tiltakoztak a MONSANTO génmanipulált mérgei ellen és a média hallgat !

A Monsanto-t végre elítélték rákkeltő gyomirtói miatt (RoundUp) és 290 millió dollárt kell fizetnie az egyik beteg áldozatnak.

A Monsanto rákkeltő gyomirtóját kimutatták a gyerekeknek készült gabonapelyhekben is! A vizsgált 45-ből 43-ban benne van!

Újabb kulcsfontosságú per kezdődött a gyilkos MONSANTO cég ellen Roundup nevezetű glifozát-tartalmú gyomirtójával kapcsolatosan.


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése