2013. március 30., szombat

A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain


Mindazon jelen események, amiről eddig írtam vagy ezután bekövetkezni látszanak sokkal jobban érthetővé válnak majd számotokra, ha megismerkedtek az alábbi dokumentummal. Ha közületek valaki még nem ismerné, egy olvasást a "Felébredéshez" mindenképp megérdemel ! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

"Háború idején a legtöbb polgár panasz nélkül elfogadja alacsony életminőségét, és lojális marad a vezetőihez. A háború megfelelő helyettesítőjének ugyanezt a reakciót kell kiváltania. Éppen ezért olyan új ellenséget kell találni, amely az egész világot fenyegeti, és az ellenség általi fenyegetettségnek legalább olyan elrettentőnek kell lennie, mint magának a háborúnak."
Lester Brown, CFR-tag (Külkapcsolatok Tanácsa - titkos titkos társaság), aki a Worldwatch Institute vezetője, évi jelentésében, amelynek címe "A világhelyzete 1991-ben", megállapította, hogy:

"A Földgolyónkért vívott küzdelem lép az ideológiai küzdelem helyébe, mint az új világrend meghatározó témája."

A Római Klub Tanácsa által 1991-ben publikált "
The First Global Revolution " (Az első globális forradalom) c. kötetben ez olvasható:


"Kutatva egy új ellenséget, amely egyesít minket, úgy találtuk, hogy a környezetszennyeződés, a globális felmelegedés,az édesvízhiány, és az éhínség megfelelne erre a célra... Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza... Vagyis az igazi ellenség, maga az emberiség."
REPORT FROM THE IRON MOUNTAIN 
Jelentés a Vashegyről

Ezeket írta Galbraith :
"Személyi szavahihetőségemmel támasztom alá ennek a dokumentumnak a hitelességét, és kész vagyok tanúvallomást tenni konklúzióinak érvényességéről. Fenntartásaim csak arra vonatkoznak, hogy bölcs dolog volt-e nyilvánosságra hozni egy nyilvánvalóan felkészületlen publikum számára."

Maga a Jelentés azt állítja, hogy egy 15 tagú speciális tanulmányi csoport készítette, és tagjainak a személyazonosságát nem hozzák nyilvánosságra. A csoport egyik tagja azonban úgy érezte, hogy a Jelentés túlságosan fontos ahhoz, hogy titokban maradjon. Ez a kutató teljesen egyetértett a Jelentés konklúzióival, csupán abban különbözött többi társától, hogy véleménye szerint ezt a jelentést több embernek el kell olvasnia.
Ez a kutató átadta az ő személyes példányát Leonard Lewinnek, egy jól ismert vezércikkírónak és írónak, aki megállapodott a Daily Press-szel, hogy az publikálni fogja. Majd meg is jelent....

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

6 megjegyzés:

  1. Namost... (csakmer hajnal van megin) nem ugrok neki ennek a irománynak - bár bizonyára "igazán morálemelő dógokról vannak szók benne". De hamarost megolvasom.

    A észrevételem a postal kapcsolatban az vala, hogyha... elég magos százalékot hajintuk rája, miszerint vannak olyan arcok ezen a fődgolyóbison, akik sportot űznek abból másokat szívassanak (s még sunnyogni is szeretnek) akkor...
    Szóval értem én, hogy információáromlás, meg figyelmeztetés, meg felkészítés, meg... Csak az nem megy a fejembe, hogy a emberkék mér ilyen kacifántok? Elvégre a ecceri embert a sumákoló arcok csak eccer (jobb esetben) tudják átalverni (aztán elromolnak). Viszont, akik eme blogra eltanáltak, azok mán a kezdetekkor is sejdítették a dolgok nem kerekségét. S mivel a fődgolyóbison jelen tudomásunk szerint csak emberkék lakoznak (hatalmas értelmi és technikás magaslatokban), így azért nem olyan bonyolút behatárolni azokat az arcokat, akik mindenféle mocsokságokra képesek egy átaluk ismert cél érdekében.
    Tehát, az a fickó, aki (relatíve) "kis" rohadékságra képes eccer, az nagy valószínűséggel többször és többféleképp is megismétli majd a cselekményét. Imigyen kissé... hogyismongyam?... (biztosis nemisaza célja a bloggazdinak) kezd unalmassá válni az újabbnál újabb rohadékságok megösmertetése. Úgyértem, a magamfajta eccerű fickóknak lehet egy ilyen érzete a utóbbi irományokkal kapcsolatban. Merha... alkalom adódna az ilyen nagyon felkészült (s mentálisan/szellemileg magosra tört) arc, meg egy sokat sanyargatott eccerű muki közötti intenzív véleménycserére... - a hasítófejszével való érvelés ugyan nem feltételez hatalmas szellemi magaslatokat, viszont meglehetősen hatásos tud lenni olykor.

    Nade... lényeg ugye a tájékoztatás. Főleg a teljes körű: "A tanulmányt tömörítve ismertetjük." (Oké. Értem én, hogy akit komolyabban érdekel az majd kibogarássza magának.)
    Valamint. Hogy-hogynem mindig van egy kakukktojás, aki (mindenféle megfontolásokból - erkölcsi, vagy csak mer így alávághat a ellenlábasának) szanakürtöli ezeket a igen szigorúan lelakatolt témákat és irományokat.
    Hát nem érdekes?
    Hát...
    De.
    (És még nyomtatásba is kerül. Meg bele a nagy és hírneves újságokba. Aztán meg átveszik mindenféle médiják.)

    VálaszTörlés
  2. A cikk jó, csak annyit fűznék hozzá, hogy a D'rabik ugyanúgy zsiráf és a pénzelit érdekeit szolgálja ki és pártoskodásnál a zsidesz érdekeit nézi, ami ugyebár most készíti elő a terepet a folyamatosan betelepülő kb. 2 milliós zsidóság, akarom mondani 'narrow minded' szakember számára. Szóval D'rabik kb. mindent elmond, csak pollkorrektül(nem zsidózik) és ugye senki sem hiszi, hogy a 2011-es népszámlálás eredménye az, hogy Magyarországon "csak" 300 ezer cigány és 11 ezer zsidó él... ez az év vicce.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt vetődik fel a kérdés, hogy minden zsidrák a "rosszakat" képviseli a pénzesebbek közül, avagy nem? Minden esetre segítőkésznek látszik, ha információk megosztásáról van szó.

      Törlés
  3. ja jó most már bejött az oldal rendesen... bocs az előbbiért:)

    VálaszTörlés
  4. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/04/az-illuminati-elleni-haboru-d-wilcock.html

    VálaszTörlés