2013. szeptember 15., vasárnap

Elképesztő dokumentumok! Az emberiség ellen vívott háború eszközei mind valóságosak !


Egy elég hatalmas és egyben "húzós" anyagot állítottam össze számotokra, mely kapcsolódik sok korábbi íráshoz. Nézzétek meg a videó-interjút, olvassátok el a dokumentumokból kiemelt mondanivalót és megértitek miért is fontos erről tudni!
Igyekeztem egy-egy linket és letölthető anyagokat is mellékelni, mivel borzasztóan szerteágazó és sok kérdést felvető, ugyanakkor egy véresen komoly témáról van szó ! (SBG Buddha)


A dokumentum 2001 nyarán került a NASA weboldalára, a 9/11 esemény előtt, a NASA Langley Kutatóközpontjának vezető tudósa készítette, feltehetően a titkos társaságok megbízásából, és hosszú időn keresztül elérhető volt. Részletesen mutatja be, milyen technológiai és pszichológiai eszközökkel lehet az emberiséget megsemmisíteni vagy rabszolgákká tenni.
A dokumentum mindjárt az elején kijelenti, hogy a "prezentáció minden esetben meglevő adatokon/tendenciákon/elemzéseken/techno­lógiákon alapul. Hogy mi lehetett a céljuk? Mindenki vonja le maga a következtetést. Az eredeti ppt fájl letölthető a Federation of American Scientists hivatalos szervezet oldalán.Lefordítottuk nektek (köszönet Sevaster1-nek a videóért, Rita Physio-nak a dokumentum fordításáért!)

OLVASSÁTOK IS EL ! ÉRDEMES ! 

- Trevor Coppola vagyok, itt van mellettem Deborah Tavares, és beszélgetni fogunk néhány dologról. Köszönöm a lehetőséget az interjúra. Az egyik dolog, amiről beszélni szeretnénk, az a fontos NASA dokumentum amit a NASA weboldalán találtunk és nagyon lényeges, hogy sürgősen az emberek tudomására hozzuk a dokumentum tartalmát.

- Igen, valóban. Ez a dokumentum a NASA honlapján volt, ami lényegében egy power point előadás, amit Dennis Bushnell készített, aki a NASA vezető kutatója a Langley Center-ben. 2001 júliusában mutatták be a prezentációt, csak néhány hónappal a 9/11- es események előtt. Megragadta a figyelmemet és azonnal meghúzta nálam a vészharangot, amikor először találkoztam az anyaggal a weboldalon. 
Ez volt olvasható: 
jövőbeli stratégiai kérdések, jövőbeli hadviselés 2025 körül. Úgy döntöttem, hogy átfutom a szöveget miről is van szó. A 4. oldalnál megdöbbentem, azon ugyanis ez állt: „a prezentáció minden esetben valós adatokon, trendeken, elemzéseken, technológiákon alapul, nem tündérpor”. A teljes power point dokumentum robotokról, kiborgokról, és emberekről szól. Azonnal feltűnt az ellentmondás a jelen és a jövő között. 
Azon elmélkedtem, vajon mit takargatnak, mivel ez egyértelműen eltussolás volt, majd tovább olvastam a dokumentumot, ami sokként hatott rám. Ezért beszélgetünk éppen most. Mivel úgy gondolom, a legtöbb emberre sokként hatna a 93. oldalon található információ.

- Szóval akkor, ki írta ezt a NASA dokumentumot? Vajon szándékosan tették? Azt akarták, hogy nyilvánosságra kerüljön, úgy gondolod?

- Hát, az Illuminati, a legtehetősebb és leggazdagabb emberek a földkerekségen. 
Ők mindig jelzést adnak arról, amire készülnek. Mindenesetre tény, hogy ez az anyag a NASA honlapján volt és teljes mértékben hozzáférhető a nyilvánosság számára. De vajon látták-e az emberek? Nyilvánvaló, hogy nem. Ha látták volna ezt a dokumentumot, már tudnánk róla, de nem tudtunk semmit, ezért beszélgetünk most erről.  

Az embereket szeretnénk tájékoztatni erről a dokumentumról. Újra elmondanám, hogy ellentmondás van a jövő, és aközött amit akkor 2001 júliusában valóságnak mondtak. Na és amit mondanak, hát igencsak letaglózott, a 93. oldalon! 

Azt mondja: „az amerikaiak foglyul ejtése és kínzása élőben, főműsoridőben.”  Hát ez egy hihetetlen kijelentés. Így folytatja a szövegben: „terrortámadások az Egyesült Államok szárazföldi területein, bináris biológiai fegyverek bevetése, a kritikus infrastruktúrák lerombolása.” 

EMP-t fognak használni, ami egy nagy erejű elektromágneses lökéshullám, különböző sugárzás frekvenciákat fognak az agyunk ellen használni és így tovább. Pszichológiai hadviselést fognak folytatni, járulékos veszteséget, kizsákmányolást említ. Ugyanezen az oldalon említi a CNN szindróma kihasználását.

Namármost, a CNN az természetesen egy hálózat, a hírcsatorna, propaganda gépezet amit a CIA állított fel. Megnézhetik a „Psywar” című filmet a stopthecrime.net weboldalon, a CNN összes háttér információjáról. Nagyon, nagyon érdekes információ. Aztán nézzük a 66. oldalt. Azt mondja: egyre növekvő, kritikus emberi korlátok, emberi rossz tulajdonságok. Az emberek túl nagyok, túl nehezek, túl puhányok, túl lassúak mind fizikálisan, mind mentálisan, valamint hatalmas logisztikai képzést igényelnek. Ez azt jelenti, hogy túl sokba kerül a fenntartásunk. Az emberek gyorsan süllyednek a negatív értékek felé. Ezt egyáltalán el tudod hinni? Úgy értem, inkább sokkoló lesz, ahogy tovább hallgatod… főleg, hogy a NASA honlapjáról származik. Amikor is az ügynökségek egy része benne van… az Amerikai Légierő, DARPA, CIA, az FBI, a Déli Parancsnokság, az Atlanti Parancsnokság, az Ausztrál Védelmi Minisztérium és más ügynökségek. Ezek a nagyvállalati ügynökségek. 

Mi az USA nagyvállalat vagyunk. Többé nem véd minket alkotmány, ahogy azt az Ironmountain Report-ban  kihirdették (Jelentés a Vas-hegyről itt olvasható korábbi cikkben), amit mindenkinekel is kellene olvasnia a stopthecrime.net oldalon. Le lehet tölteni nem csak a dokumentumot, de a hozzá tartozó dokumentumfilmet is, amit nagyon ajánlok mindenki figyelmébe.

Meg fogják látni, ahogy a titokban, álnok módon, az egyre fokozódó támadások az Alkotmány ellen nagyvállalattá tesznek bennünket. Tudjuk, hogy többé már nincs törvényes kormányunk, a nagyvállalatok és a bankok ellenőrzése alatt állunk, amelyek a törvényes kormány szerepében tetszelegnek, pedig nem azok. Mi nem választanánk törvényesen olyan kormányt, ami háborús gépezettel rendelkezik és kijelentik, hogy mit fognak tenni az USA szárazföldi területein az emberekkel. 
Ez nem csak az USA-ra vonatkozik, ez egy globális, megtervezett támadás, erőszak olyan különböző technológiák bevetésével, ami az emberi felfogóképesség határain is túlmutat. Mindenki könyveket és muníciót vásárol, úgy értem fegyvereket és muníciót és nem veszik észre, hogy a sugárfegyverek, például ami a 45. oldalon található, a sugárfegyverek egyre inkább elterjedtek. Ez az a mód, ahogyan megtámadnak majd minket. A 9. oldalon arról is beszélnek, ez nagyon érdekes és hátborzongató… az emberek felett átvették az irányítást és mérhetetlenül lerövidítették az evolúciót… irányítani fogják az evolúciót.

Úgy hiszik, mármint a bankárok és a globális elit, hogy halhatatlanok és újra megteszik, észben tartva az egész iratanyagban, ami robotokról, kiborgokról és emberekről szól. Már feltérképezték az agyunkat. Csak mostanában jutott tudomásunkra, hogy képesek emberi agyat átültetni gépekbe, szóval, ha valamikor közlik velünk, hogy ez egy új tudományos felfedezés, mi már tudni fogjuk, hogy évtizedek óta létező dolog, létezett még azelőtt, hogy bárkinek is tudomására jutott volna. Beszélnek ugyancsak a mikro porról, mint fegyverről. Úgy tartják, hogy ez a mikron nagyságú gépesített por, amely aerosol formájában szórnak szét, belélegezve a tüdőbe jutnak. A por mechanikailag befúródik a tüdő szöveteibe és különböző kóros elváltozásokat okoz. Azt mondják, ez egy új típusú hadviselés és legális, ez legális! Ez az, amit az emberekkel fognak művelni szerte a világban…ez mind legális! Aztán beszélnek még arról is, hogyan fogják használni a frekvenciákat hadviselésre.

Tudjuk például azt, hogy az okos mérőórákat világszerte kihelyezik. Az elektromos mérőórák kicserélése, amely az összes gázmérő óra és a vízóra cseréjére is vonatkozik és szorosan kapcsolódik az élelmiszerellátáshoz. Amikor a hagyományos mérőórák pontossága összeomlik, akkor kiutalják az energia pótlékot és minden az okos mérőórákon keresztül lesz ellenőrizhető…de, beszélnek az alacsony frekvenciák használatáról, mikrohullámúfrekvenciákról és megemlítik ebben a NASA dokumentumban az Amerikai Hadsereg beszámolóját. Az Amerikai Hadsereg beszámolója megtalálható a honlapunkon, a smartmetersmurder.com, ami egy 20 oldalas katonai dokumentum. Ebben leírják a frekvenciák használatát ellenséges célpontok esetében…mi vagyunk az ellenség…azt mondják, az emberi populáció 100%-ára hatással lesznek ezek a frekvenciák… néhányan bánya madarak lesznek, ez egy meghatározás olyan esetre, amikor az emberek hullnak, mint a legyek…az emberek minden fajta egészségproblémát észlelnek majd, de általában fülzúgással, szívremegéssel, bőrkiütéssel, alvászavarral kezdődik. Amit valójában tesznek velünk, az immunrendszer megzavarása a frekvenciák által.- Hogyan védi meg magát az elit a saját fegyvereitől?

- Hát, ez egy igen jó kérdés. Néhány információt találtunk természetesen. Az elit számára számos olyan módszer van, ami számunkra nem elérhető, úgymint rákgyógyítás. Ők nem lesznek rákosak. Chip mechanizmus, ami érthetően képes védelmet nyújtani bizonyos frekvencia támadás esetében…arról is tudomásunk van, hogy nagyon érdekli őket a transz-humanizmus… oly sokféle dolog van, amit globálisan csinálnak és érdekeltek benne…amit elterjedten használnak, chemtrail által szórják az összes nano anyagot, ami az első fázisa az első protokollnak
Minden összeáll, csak össze kell kötni a pontokat…látod, hogy a NASA dokumentum, nem csak beszél a frekvenciák hatásairól, és arról, hogy hogyan használják majd azokat…beismerik, hogy az zavarni fogja a teljesítményünket és betegségeket is okoznak… Ez a cél. Ez az abszolút cél. Ez bebörtönzés. Ez rabszolgasorba döntés, és a népesség csökkentése. Teljes agykontroll. A frekvenciáknak összetett céljuk van.

- Mit gondolsz, mi erre a megoldás? Ez egy több szinten zajló támadás, ami már elég régóta folyik.

- Azt gondolom, a megoldás az emberek oktatása olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Vannak dokumentumok, mint például a „Silent Weapon for Quiet Wars” /Csendes háború néma fegyverei/ , ami egy 41 oldalas dokumentum

Csendes háború néma fegyverei


Ez egy műveleti, kutatási és technikai kézikönyv. Ez a dokumentum volt az 1954-es Bilderberg irányelv, az első Bilderberg találkozón és ez megtervezi az emberi populáció feletti kontroll stratégiáját. 
Nem győzöm hangsúlyozni eléggé, hogy ezt mindenkinek el kellene olvasni, mivel megemlítik, hogy ezt a dokumentumot nem szabad az emberek kezébe adni, hiszen ez valójában háborús nyilatkozat.


Nem olthatsz állandóan tüzet, ez az amire szeretnénk rávilágítani. Az emberek felelősséggel tartoznak. Látjuk amit permeteznek, tudjuk miért teszik, de senki nem beszél magáról az összeesküvésről. 

Ez pontosan így van. Ez a haditerv. Nézzük a haditervet. Csak 41 oldal. Ha kivesszük belőle az ábrákat, akkor csak 36 oldal, amit nem is nehéz elolvasni. 
Elhangzik benne, hogy a végső fegyverzeti technológia működés közben alakult ki, stratégiai és taktikai kutatás alapján fejlődött, katonai irányítás alatt Angliában, a II. Világháború idején. A kutatás eredetileg azzal a szándékkal jött létre, hogy tanulmányozza a stratégiai és taktikai problémákat a légvédelem és a földi védekezés kapcsán, a kezdő katonai erőforrások használatának hatékonyságát vizsgálva a külföldi ellenségekkel szemben. Folytatják azzal, hogyan bukkantak rá különböző technológiákra.
1952-ben a támogatási időszak megszűnik és megtartották az Elit magas szintű találkozóját azért, hogy meghatározzák a társadalmi kutatási művelet következő szakaszát.A társadalom manipulálása és ellenőrzés alatt tartása

A Harvard kutatási program igen sikeres volt, amiként azt néhány eredményének a nyilvánosságra hozatala bizonyította, és amelyekből kiderült, hogy a társadalom gazdasági manipulációja lehetséges. (Studies in the Structure of the American Economy). 
Megemlítik, miképpen lett megtervezve a ’40-es évek második felében az új Csendes hadigépezet felállítása, hogy úgymondjam, egy csillogó aranyozott hardver 1954-re.
Ez a dokumentum tárgyalja a kivédhetetlen támadások kombinációját az emberiség ellen és az emberiség kontrollálását. Említik, hogyan állítsák fel a jobb és baloldali politikai rendszert, hogy úgy érezhessük, a sérelmeinket közvetíti a média, a frusztrációink előtérbe kerülnek, holott az Elit és a bankárok vannak minden egyes megválasztott politikus mögött, akik aztán a markukba röhögnek. Nevetnek rajtunk. 
Még utoljára megemlíteném, mert aztán szeretnék rátérni ismét a dokumentumra, hogy az utolsó kijelentés ebben az iratban a következő:
„6. elem-Csorda: azok, akik nem használják az eszüket, nem jobbak azoknál, akiknek egyáltalán nincs agyuk, így ez a rakás agyatlan medúza, szülők és gyerekek, igavonó barmokként, vagy azok idomárjaként használhatók leginkább.”

Szóval amit a dokumentumban taglalnak, az ahogyan kiporciózzák a mérgező ételeket, ez nem az amire szükségünk van, hanem amit kívánunk, és azok, akik úgy döntenek elfogyasztják ezeket az ételeket magukra vessenek. Elmondják, hogyan állítják össze a társadalmi manipulációkat, hogyan alakítják a család szerkezetét, hogyan morzsolják szét a családokat, hogyan állítják össze a hadigépezetet, hogyan hatnak a családok gondolkodására, hogy azok feladják és hadba küldjék a gyerekeiket a gazdagok érdekében. 

Ez egy olyan dokumentum, amely a mesterséges anyaméhről beszél. Úgy hiszik, az embereknek fontos, hogy biztonságban érezzék magukat, amit az Elit fog anyaméhként biztosítani számukra, tehát lesz számukra hely, ahol védelemben a való világtól elzárva élhetnek, mivel a való világot képtelenek vagyunk feldolgozni és kezelni.

Tehát létrehoznak egy mesterséges anyaméhet, amiről ezt mondják:
”A célja ezeknek a mesterséges anyaméheknek az, hogy stabil környezetet nyújtsanak mind a stabil, mind az instabil tevékenységeknek, hogy menedéket nyújtsanak a növekedés és az érettség evolúciós folyamatának, azaz túlélésnek, valamint biztosítsák a szabadságot és védelmet nyújtsanak támadás esetén.” Ezt is mondják: “ Onnantól fogva, hogy az egyén elhagyja az anyja méhét, minden erőfeszítése arra irányul, hogy, építse, fenntartsa és visszahúzódjon az anyaméhbe, különböző fajta, helyettesítő védelmi eszközök, vagy bunker.” Szóval, úgy állítják be magukat, mint védelmezők, közben eltompulttá, cselekvésképtelenné tesznek bennünket az élelmiszerekkel, így azok gátolják a tobozmirigy működését, ezáltal lehetetlenné teszik, hogy elérjük a magasabb tudatossági szintet. Jelenleg az ivóvíz masszív fluoriddal szennyezése történik az Egyesült Államokban, ami a gondolkodás képességét meggátolja, teljesen leállítanak bennünket.

-  Úgy mint a régi Roman Polansky filmben, Rosemary gyermeket csinálnak belőlünk…

- Ez pontosan így van…
 Ez nagyon hasonló a Matrxhoz, aminek egy DARPA dokumentum volt az alapja. Hasonló, nem?  Probléma-reakció-megoldás, ugyanazok a folyamatok, működések. 
Úgy gondolom, a legjobb, amit tehetünk, az emberek felébresztése és remélni, hogy a széles körben elterjedt megmozdulások változást hoznak. 

- Gondolod, hogy egy forradalom szükségessé válhat egy adott ponton, vagy a változás létrejöhet anélkül is? Mit gondolsz?

- Azt gondolom felismerésre van inkább szükség forradalom helyett. Az alapján amit látunk, a forradalom a Statárium bevezetését eredményezné csak, valamint az emberek célpontjaivá válnának a különböző fegyvereknek, amiket alig várnak, hogy ránk szabadítsanak.  
Add hozzá a drónokat, a mikro szemcséket, a sugárfegyvereket amikkel már rendelkeznek, ahogy el is mondják. Birtokukban van egy pusztító hullám-gyorsító, és ha megnézed az USA lakosságát, nagy többségük a partok közelében élnek. A pusztító hullám gyorsító egy találmány volt, ami szőkőár létrehozására alkalmas és az USA akarta bevetni az oroszok ellen a II. Világháború idején a bombák helyett, de akkor, a ’40-es években a bombák mellett döntöttek. A pusztító hullám gyorsító kiaknázza a tengerfenéken lévő metán lelőhelyet és szökőárakat okoz, elmosva az alacsonyabban fekvő partközeli településeket bármelyik országban, s mindezt egy kinyomozhatatlan „ujjlenyomat” nélküli, “véletlennek” beállítva. 

Tápanyag helyett mesterséges élelmiszerek 

- A háttérből: Fegyverként használják a mérőórákat, minden mozdulatot figyelnek általuk és folyamatos jelentést küldenek a megfigyelőknek, bárki legyen is az, egyszóval már most egy virtuális koncentrációs táborban élünk. Jelenleg az élelmiszerkészlet csökken, amint ezt már említettük egy másik interjú alkalmával, hogyan távolítják el a tápanyagot az élelmiszerekből. Teljesen egyértelmű, ahogy a szövetségi kormány belép és azt akarja, hogy a gyerekeink egyre fiatalabb életkorban hagyják el a családot… mindenhol...és mindez a klímaváltozáson alapszik, mint ahogy azt már említetted az Iron Mountain dokumentumban…

- Ez teljesen így igaz. Az összes dokumentum, az Ironmountain dokumentum, sőt a NASA hadi dokumentuma is említést tesz arról, hogy túl sok ember van a Földön, túl sok dolgot használnak és ezt a Föld nem bírja tovább fenntartani és előjönnek félelmen alapuló tudományosan hazug információkkal, amit az emberek elfogadnak…újraírják a történelmet és újraírják a tudományt. 

Azzal az ötlettel, hogy az emberek túl sok erőforrást használnak, ezért csökkenteni kell a széndioxid szintet és az üvegházhatást okozó gázokat és ezek már behálózták az egész világot. Ez már le van írva minden helyi kormányzati iratban… Például Kaliforniában, a széndioxid kezdeményezés miatt ténylegesen fizetnünk kell a belélegzett levegőért, megadóztatatják a levegőt. Ez olyan, mint a fedezet nélküli papírpénz, elfogadtuk, nem valódi.. vissza a pénzhez, elmondják az Iron Mountain dokumentumban, vagy a Silent Weapon dokumentumban, hogy az egyik oka annak, amiért férfiakat és nőket küldenek a háborúba, a népesség csökkentése, mivel loptak tőlük, igazi munkaszolgálatot végeztetnek velük, cserébe törvénytelen, hamis fedezet nélküli pénzért.


Chemtrail - Fluorid - Népességcsökkentés

Így meg kell semmisíteniük a hitelezőket, ez egy másik aspektusa a háborúnak, csökkenteni a hitelezők számát, de mindez egy valótlan környezetszennyezésen alapszik. Az nem valótlan. Ők hozták létre a környezetszennyezést. Ha megnézzük az Ironmountain dokumentumot láthatjuk benne azt a folyamatot, ahogy létre akarták hozni a környezetszennyezést. Még azt is megemlítik benne, hogy erdőirtást végeznek ésmindezt a Chemtrail által, a titkos Chemtrail vagy geotechnológia program vagy időjárás módosítás, valójában több rétegű a program. Nemcsak gyakoribbá válnak az időjárással kapcsolatos események, épp mostanában tapasztalhattunk szörnyű eseményeket itt az USA-ban… Totális támadás alatt állunk.

Érintettek az élelmiszerkészletek, csökkennek az élelmiszerkészletek, ami emelni fogja az élelmiszer árakat, megváltozik a termőföld vegyhatása, ami pontosan illeszkedik a Monsanto megavállalat előírásaiba, globálisan kisajátítja azélelmiszerellátást, ami pontosan a Monsanto szándéka, a teljes dominancia az élelmiszer előállításban. 

Az ő birtokukban vannak a vetőmagok, amelyek abban a szennyezett termőföldben képesek növekedni, amelyet ők maguk hoztak létre tervszerűen. 

Szóval mit is tegyünk ez ellen? Elsősorban tájékozottnak kell lennünk. Azt mondanám, hogy a leggyorsabb módja a tájékozottságnak az előbb említett dokumentumok átolvasása lehetne. Nézzék meg a Quiet weapon silent war dokumentumot, az Iron mountain dokumentumot, a New World Order közzétette 1969-ben. Mindez megtalálható a weboldalunkon a stopthecrime.net-en az összes kutatásról, amit elvégeztünk. Ha csak az alapvető dokumentumokat megértik, ha mindenki megérti a csalást, akkor képesek leszünk felszámolni ezt.

Nem kell támogatnunk ezt a csalást, nem kell. Az emberek folyamatosan mondogatják, hát mi többen vagyunk, mint ők hát, ez talán igaz lehet, de sajnos olyan hihetetlen technológiák birtokában vannak, hogy az emberek fel sem tudják majd fogni, milyen csapás érte őket és ez a jővőbeni háború stratégiája, a legrosszabb, amivel valaha szembe néztünk ebben az országban. Azt mondom, mindenkinek vigyáznia kell a NASA dokumentummal kapcsolatban, el kell távolodni az illúzióktól, a valótlanságtól, amiben jelenleg élnek. Be kell lépni egy új valóságba amelynek igazságát ezek a  dokumentumok közvetítik, szóval ebből a valóságból nézve látható a megoldás. Nem lehet csípőből tüzelni és ad-hoc módon keresni a megoldásokat. Ha nem tudják meg, hogy ki csinálja mindezt velünk, hogyan csinálja… a dokumentumból megtudható minden, hogyan történnek a dolgok a háttérben.

A háttérből: A Truman show azon az elgondoláson alapszik, hogy egy hamis valóságot állítanak fel szórakoztatási céllal, a hamis valóság, amit most úgy terveztek, hogy elpusztítson minket. Ez háború az emberek ellen. Ez az amiért kijöttek a bulvárlapok, a halál felkészítésére. És ezt szándékosan csinálják számos módon, amelyet a dokumentumok bizonyítanak, s igen régóta munkálkodnak már rajta. Nem csak látni a személyeket, akik beazonosíthatóak, mint a Bildelberg csoport tagjai, de ők vannak nyeregben, ők akarják meghatározni a politikát. 

Az Elnök tudományos tanácsadója, John P. Holdren a Chemtrail megbízottja. Morell, a CIA egykori vezetője irányítja a kormány összes ilyen ágazatát. Vannak emberek, mint pl. Leon Panetta, aki a CIA vezetője a Védelmi Minisztériumban, hadseregeket mozgósít a NATO-nak, s mindezt alkotmányellenesen és ez egy közvetlen háború ellenünk. Látjuk ahogy az emberek hullanak, mint a legyek és ahogy mondtad mindezt “ujjlenyomat” nélkül, mert az általuk használt módszer ilyen. Ez olyannyira igaz, mint ahogyan stroke-ot kapnak az emberek, rákos betegségek alakulnak ki, autizmus és Alzheimer kór.

Ez annyira egyértelmű, úgy értem tények, a matematika bizonyítani tudja a lényeget és ezért tudniuk kell, az embereknek tudni kell mi folyik itt és stratégiát állítson fel, hogy harcoljon ellene… és az emberek nem tudják, mert csak hazugsággal tudják megúszni ezt…és ha a médiára figyelsz, a három hálózatra, a két vezetékes szolgáltatásra, soha nem tudsz kijutni belőle…

- Hát, tényleg ez áll a dokumentumban, a NASA dokumentumban, hogy a médiát fogják felhasználni propagandaként, amely túlsúlyban…

CNN szindróma

Van egy elképesztő kijelentés a küldetésről, amit a PSI technológiánál találtam, a Carnegie Mellon Intézményen kívül. Ebben kijelentik, hogy a globális infrastruktúrát átváltották a számítógépekre és technológiákra, ami az egész struktúrát magába foglalná. Nem csak a közműveket, de a civil, kormányzati irányelveket/politikát is.

És ami szintén nagyon érdekes, voltunk Al Gore könyvbemutatóján, a könyv címe, amit írt 
“A Jövő”, és ebben arról beszél, hogyan fogja a mesterséges intelligencia átvenni a szerepet és látni fogunk olyan változásokat az USA-n belül, amit 500 éve nem láttunk. Beszél arról, hogyan történik… egyszerűen csak nem hatékony tovább folytatni az emberekkel. Ugyanaz a dolog, minden összekapcsolódik egymással. Az agytrösztök összeesküvést és cselszövést szőnek az emberiség ellen, mert úgy gondolják, hogy túl gyenge az emberiség. 

Ugyancsak beszélnek a US brain projectről, ami a ’90-es években kezdődött. Azt mondták, hogy 16 szervezet által alakult, köztük  öt ügynökség, úgymint az NHI, ami természetesen a National Health Institute (Nemzeti Egészségügyi Intézet), a Védelmi Minisztérium, a NASA és az Energiaügyi Minisztérium. Beszélnek arról, hogy hogyan lehet több mint 10.000 egyéni prezentáció az éves Neurológiai Tudományos Társaság ülésein és lényegében újratervezik az emberiséget. 

Van egy lenyűgözőtörténet egy 4. generációs klónról, Michael Prince a neve, ez is megtalálható a weboldalunkon a NASA dokumentum linkje alatt és mindenkit arra biztatok, hogy hallgassa meg ezt az interjút Michael Prince-el. 2011-ben ölték meg és ő egy 4. generációs klón. A technológia szintjei és az, hogy milyen régóta rendelkeznek ezzel a technológiával, hihetetlen, de erről már az Iron Mountain dokumentumfilmben is beszélnek, hogyan fogják kontrollálni az oktatási rendszert, számítógépekkel fogják helyettesíteni az oktatást. Ugyanezt mondják el a NASA dokumentumban is. Minden tele-csere lesz, tele-shopping, tele-szórakoztatás, tele-utazás, távoktatás. E módon újra írhatják a történelmet. 

Nemrég hallgattam egy időjárás jelentést és a riporter azt mondta, hogy napos idő lesz holnap. Azonban én a napsütést lágy napsütésnek hívom, mivel a nap nem úgy süt mint régen szokott. Úgy értem, ez az amit én mondok, a riporter nem ezt mondta, azonban most már azt mondja lágy napsütés. Újraírják a meghatározásokat, hogy milyennek kellene egy napsütéses időnek kinézni, mert a titok fátyla borít be minket, az egünk nem létező légköri mérgezése, így újraírják a szókészletünket, átírnak mindent rólunk és betegekké tesznek bennünket az ivóvíz fluoridozásával és az aszpartám használatával, festékek és vegyszerek mindenen. Úgy értem, még a blokk is, amit a tankoláskor kapunk mérgező, hozzá sem szabadna nyúlni. Tehát navigálnunk kell, mert az életünk napi szinten olyan, mintha aknamezőn próbálnánk átsétálni, és ha a nap végére sikerül átérni, akkor jó döntéseket hoztunk, mivel aknamezőre helyezik az életünket.

Ez a hatása az életünkre. Itt kell ülnünk és beszélgetnünk most, amiatt, amit ellenünk szerveznek, a jövőnkről döntenek, az életünk hosszáról is

A stopthecrime.net kapcsolódik a másik weboldalunkhoz is, a smartmetersmurder.com-hoz. Értékes youtube videók találhatók a smartmetersmurder.com weboldalon, az egyik igen komoly téma, amit Barrie Trower készített, aki tudós, és a különböző frekvenciák fegyverként valófelhasználásáról beszél, ami különösképpen kapcsolódik a vezeték nélkülihálózatokhoz és különösen a nagy telepítéseknél, keresztül egész Amerikán és más országokon, csak úgy, mint a mobiltelefon adótornyokhoz…előtörnek mindenütt  fák között, vagy templomtornyokban bújtatva, sőt még amikor a sivatagon mész keresztül, akkor is álcázva vannak…pedig mobiltelefon adótornyok. >>>>>>>>>>>>

Sőt és ez nagyon érdekes, a Mobile töltőállomásokon, egyéb benzinkutakon a nagy logóba ágyazva bújtatják őket úgy,hogy nem is lehet látni. Ha figyelsz és tudatában vagy ezeknek a mobil adótornyoknak… az unokám már mérföldekről képes felfedezni, de bevásárlóközpontokba is mehetsz, ahol úgy van megoldva a tájépítészet, hogy felfelé világító lámpák vannak elhelyezve a terepen, így rengeteg fényoszlopot láthatsz, pedig sokkal inkább álcázott mobiltelefon tornyokat és még csak nem is gondolsz rá… csak azt gondolod, hogy ezek a parkoló fényei, valójában mobiltelefon tornyok.
- Templomtornyokban is vannak?

- Igen. Még az iskoláknak fizetnek is, hogy az iskola területére tehessék ezeket. Mostanában, egy újonnan felfedezett  rákos csoport található a San Diegoi Állami Egyetemen, ahol számos diáknál és tehetségnél találtak agydaganatot. Tehát éppen a frekvenciák terítenek le minket, elismerik ebben a dokumentumban. Megvan a bizonyíték, a hadsereg, az ügynökségek elismerik, nem nekünk kell bebizonyítani a haláleseteket az iskolák közelében lévő adótornyok miatt, hiszen a 98. oldalon elmondják, hogyan fogják ezeket használni. Azt mondja, a tornyokat fogják használni, azért, hogy mellőzzék a frekvenciákat. 


10 ember eltávolítása az USA-ból az 10 millió dollár költségcsökkenés. Mindezt  bináris biológiai hadviseléssel, úgymint vitaminok és ruházat, mérgezett élelmiszerek. Terror támadások vírussal fertőzött vakcinákkal. Beszélnek arról, hogy támadás fogja érni a vasutakat, szelektív, ember elleni frekvencia sugárzásokat és mikrohullámú sugárzásokat fognak bevetni az adótornyokon keresztül. Az ivóvizet interkontinentális, pilóta nélküli járművekkel fogják szennyezni. Mindezt súlyos pszichológiai hadviselés fogja kísérni és ez a CNN szindróma. Tehát azt mondják nekünk itt, milyen könnyedén lehet lerombolni az Egyesült Államokat ezekkel az új technológiákkal. Nyilvánosságra kell hoznunk ezeket!

Nagyon köszönjük az információkat Deborah Tavares, megnézzük a weboldalt és megpróbáljuk nagyon gyorsan terjeszteni  az információkat, hogy mindenkihez eljusson !

Dokumentumok, tudásanyag:

William Cooper- Behold a Pale Horse 1991 PDF
Illuminati News: Who Killed William Cooper ?
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

34 megjegyzés:

 1. Várjuk az @merik@i m€n€kült áradatot.

  VálaszTörlés
 2. (Kár, hogy nincs szerkesztés gomb, vagy csak én nem találtam...)

  Semmi gond, hogy ezt világszinten csinálják :D Ha menekülni kéne, azt maximum másik bolygóra lehetne.
  Vagy másik változat, hogy felfejleszted magad olyan szintre, hogy ezek a hatások ne ártsanak neked.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs menekvés, ebből a beteg világból nincs...
   Most értsétek jól: teljesen mindegy mit eszel, milyen "ellenszereket" használsz...
   Mindenki élete véget ér, ígyis, úgyis...már lehet, hogy az anyaméhben, de lehet hogy megéred a 100. szülinapod, többet aligha....
   Tudom, már 100szor mondtam, de mondom 101szer is: "Aki hisz a Fiúban, annak örökélete VAN!"...nem lesz, hanem van... "Aki hisz énbennem, ha meghal is, ÉL"-mondja Jézus Krisztus. Nincs más mód, nincs más bolygó, nincs újrakezdés az emberiségnek, egyetlen út van, egyetlen mentőbárka, a KERESZT és a HIT Krisztusban. Nagyon tornyosulnak a bajok, jelek... lehet h. Jézus maholnap újraeljön, vagy még előtte kiviszi övéit a világból, hisz minden ítélet előtt kimentette a benne hívőket (özönvíz, sodoma és gomora, Jeruzsálem ostroma...). "Higgy az ÚrJézusban és üdvözülsz, mind te és a te házadnépe." Nekem soha senki nem mondott jobbat 32 éve és nem is fog. Ha megragad Jézus, olyan hitet kapsz, ami TELJES benső bizonyosságra visz: teljes bűnbocsánat, megváltott élet, örök élet. Na ez az , amivel az illuminati és bármilyen gyilkos teljeséggel tehetetlen egy hívő emberrel szemben. Gyűlölik is a kereszténységet, ki is akarják irtani....Üzenem Rothschildéknak, hogy én és mi vagyunk a győztesek, történjen bármi!!! És ha meg nem térnek, már most nyomorúságos nihilista, luciferimádó életük a kárhozatban fog "kibontakozni". Már csak azért sem "jó" elkárhozni, mert a világtörténelem összes rablógyilkos meg illuminátus söpredéke is ott lesz, ki akar ezekkel örökké együtt lenni?:) Én NEM.

   Törlés
 3. http://hunpjp.com/news.php?readmore=247

  VálaszTörlés
 4. Kedves SBG Buddha,

  Köszönöm ezt az írást!

  VálaszTörlés
 5. Ez egy regi anyag, egy tervezet Egy resze meg is valosult, de ma, 12 evvel kesobb mar nem ilyen sotet a helyzet. Ha nem hiszed, nezz fel az egre, latsz kemtrel felhoket? Nehany honapja abbahagytak. Informalodni fontos, de sose tamaszkodj egyetlen forrasra, mindig tobb, egymastol fuggetlen forrasbol igyekezz kirakni az igazsagot, mint a puzzle jatekban.

  Van nehany felreforditas is, ahogyan a jovo idot hasznalja felteteles mod helyett. "Ezt fogjak csinalni" helyett jobb lett volna "Ezt terveztek"-et hasznalni. Aaron Russo pedig nem kifejezetten abszolut szaktekintely a temaban (senkisem az).

  A masik dolog, hogy ne add meg magad a felelemnek, mikor ilyen anyagokat olvasol; gyakran eppen a felelemkeltes a cel

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Honnan veszed, hogy abbahagyták a chemtrail-ezést???!!!! Miskolcon folyamatosan csinálják, szinte minden reggelre olyan az ég, mint egy háló, de napközben is csinálják. Kb. 1 héttel ezelőtt is volt egy folyamatos, kb. 2 hetes időtartam, amikor minden egyes nap szórtak! Abszolút nem hagyták abba, tegnap is láttam több gépet, ami csíkozott. A facebookon is folyamatosan osztják meg az emberek egymással a saját fotóikat a chemtrailezésről szerte a világban. Szóval NEM, egyáltalán NEM HAGYTÁK ABBA (ezt sem).

   Törlés
  2. Nálunk is megy a csíkozás , pár napos kihagyásokkal .
   Én úgy figyeltem meg hogy mindig mikor süt a nap vagy mielőtt jön a melegfront akkor csinálják .

   Törlés
  3. Budapesten a nagy nyári csíkozás után, amikor teli volt a média is ezzel abba hagyták.....bár kitudja éjszaka mit művelnek

   Törlés
  4. Nyomják még folyamatosan, egyáltalán nem hagyták abba, csak fejlesztenek Ők is - bármennyire furán hangzik.
   Most már nem csak egyszerűen ezzel tudnak folytogató meleget, esőt, borús szeles időjárást előállítani, ennél már sokkal több van. Többféle cuccot szórnak, és a "felhőképzés" is jelentősen többféle, mint mondjuk az elmúlt 1-3 évben! Van olyan cucc, mely kiszórás után az eddig "megszokott" szerint viselkedik, szépen szétoszlik, majd végzi a dolgát. Egyre több olyat szórnak ki, melyek kis idő múlva mintha eltünnének, ezzel azt a látszatot erősítve, hogy az sima utasszállító, tehát kondenzcsíkot látsz, ne pánikolj. Azonban ha jól megfigyeled, addigra már bomlani kezd, majd kb fél-1 óra múlva édes habos-babos bárányfelhőnek nevezett maszlag lesz belőle, tulajdonsága miatt világosabb vagy koszos szürkék. Érdekessége, hogy ezek magasabban kerülnek a légtérbe...
   Érdemes megfigyelni azt is, hogy rengeteg olyan felhő van, melyek a légnyomásra igen érzékenyek - ez nyilván a vegyi keverékből adódó tulajdonsága miatt lehet - és a Te szemszögedből tekintve úgy néz ki, mintha lassan ereszkedne lefelé, majd egyszer csak megreked egy "üvegtálcán", és mintha felülne arra. Benyomódik az alja, és szépen saját súlya miatt elkezd nyomódni. Ezek nem a régi bárányfelhők... Tovább megyek, a még viszonylag természetes világban ha visszaemlékszel, nem voltak nap-mint nap olyan felhők, melyek ilyen közel ereszkedtek volna, hogy szinte elérhetőnek érzed kézzel.
   Emiatt néztem az időjárásjelentéseket is, ha vadabb dolgokat jeleznek előre (nagyobb hőmérsékletváltozás, gyorsan átfutó ciklonok, sokszor mintha kamuznának, hiszen sehol semmi a fejed felett. Majd egy-két csík és néhány óra múlva ott a változás. Vajon a kormányok hivatalos állami Meteorológiai szolgálatai nem egy előre megrendezett műsort látnak? Ki mondja meg, hogy az valóban egy valós időben képet közvetítő meteosatról van, és nem egy előre számítógépen megtervezett globális időjárásjelentés?
   Persze ez egy kifacsart és sarkos összeesküvés elmélet lehet, de ha figyelmes vagy, ha elrontják a cuccot (mert bizony vannak hibás szórások is), 1-3 repülő 2 órán belül az üres helyet beteríti - ekkor már tutira mennek. Ezt pedig egy nagyon jól szervezett globális kommunikációs hálózattal és fegyelmezett irányítással lehet...
   : ))

   Törlés
  5. Csaladiauto
   "Most már nem csak egyszerűen ezzel tudnak folytogató meleget, esőt, borús szeles időjárást előállítani, ennél már sokkal több van."

   Nem hiszem hogy ezzel meleget akarnának csinálni , épp ellenkezőleg mindig napos időben nyomják legjobban . Én úgy látom mint ha védeni akarnák a földet valamitől.
   Tény hogy a napsugárzás egyre erőseb . Azt is lehet tudni hogy a föld mágnesessége 1400 évente feleződik , tehát egyre kevésbé védi meg a földet a káros napsugárzástól . A levegő oxigéntartalma az elmúlt száz évben megfeleződött .A naptevékenység is csúcson jár , nap mint nap döntenek rekordokat a napkitörések . Úgy hogy arra a következtetésre jutottam hogy védeni akarják a földet az erős sugárzástól csak nem akarnak pánikot kelteni .
   Egy dolgot még nem tudnak , hogy mi lesz a sok alumínium és bárium hatása a természetre . S nem utolsó sorban valami vállalatnak ez egy jó jövedelem .

   Törlés
  6. én meg azt látom hogy mindig azután lesz 1-2 hétig minden napos meleg rekord hogy kiszórták a cuccot, viszont tavasszal és ősszel lehet hogy direktbe rásegítenek az esőzésre

   Törlés
  7. Csaba, én is pont így látom, hogy szórás után dög meleg szokott jönni...

   Törlés
 6. A szombati - egyáltalán nem ilyennek jósolt - időjárás előtt is látott a párom jó pár csíkot az égen. Meg lehet nézni, milyen furcsa volt a radarkép Bp. körül. Nem véletlen, NATO találkozó volt, tüntetéseket szerveztek, de a sok ember nem fog kimenni szakadó esőben, szélben, hidegben az utcára, hanem behúzódik a lakásásba.

  VálaszTörlés
 7. Ma újabb false flag hadművelet történt.

  http://index.hu/kulfold/2013/09/16/lovoldozes_az_amerikai_haditengereszet_hadianyagtelepen/
  http://www.infowars.com/as-navy-yard-shooting-distracts-france-officially-pegs-syria-chemical-attack-on-assad/

  Gondolom majd a szírekre fogják. Bevált recept.

  "A helyszínen van egy speciális egység, aminek tagjai a bostoni maratonon történt lövöldözés után segítettek elfogni Dzsohar Carnajevet. Több hírportál is hangsúlyozta, hogy Barack Obamát is folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről, a Pentagon viszont csak annyit mondott, hogy „valószínűleg életeket vesztettünk el”."

  Ó micsoda véletlen.

  VálaszTörlés
 8. Van egy 1988-ban készült film a címe: Elpusztíthatatlanok. Aki nem ismerné nézze meg, nagyon durván ráillik jelen világunkra amit bemutat.

  VálaszTörlés
 9. Buddha, ajánlom figyelmedbe a Washingtoni incidenst, ami ma történt, eddig 13 ember halt meg a lövöldözésben. Ez is lehet, hogy valami MK Ultrás ügy lesz.
  Az elpusztíthatatlanok meg gagyi, de mégis a problémát jól megmutató film, John Carpenter csinálta, de a szereposztás nagyon B kategóriás. Van pár olyan szemüvegem, kell valakinek ?

  VálaszTörlés
 10. Azért nagy szarkupac lehet már hogy azt akarják rendesen majrézzunk!

  Nem fogok ha menni kell mikor eljön az ideje megyek oszt jónapot.

  Minden esetre a terv nagyrésze késik vagy elment a hajójuk, és ezért csinálják a félelemkeltést. Nameg hogy rabok vagyunk mind emberek..Aha?

  Gondolkozzatok azért ne vegyetek be minden cumit ...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Mucika!

   Nem vágom, hova fogsz Te menni, ha muszáj lesz?

   Törlés
 11. Sokszor elgondolkozom ezeken a dolgokon,főleg az ilyen írások miatt.Megpróbálom értelmesen összegezni.Tudom,hogy a világ nem olyan amilyennek látjuk.Azt is tudom,hogy az emberi természet alapjába véve gyarló, a pénz tudatos bevezetése óta ezek a tulajdonságok még inkább felerősödtek extrém szinteken. Nyilván a dolgok nem úgy mennek,ahogy egy "átlag" ember gondolja,hiszen a mechanizmus okos: Amit az átlag gondol az van elfogadva,amit a kisebbség mond (mint mondjuk a hasonló blogok olvasói vagy az úgymond"igazság keresők" az hülyeség,paranoia,konspirációs teória.Elhiszem,hogy valóban a népesség csökkenés fontos misszió a háttérhatalomnak.Viszont.Azért át kell gondolni,hogy mi mindenben adunk igazat a hasonló írások kitalálóinak.Ezek az emberek túlnyomó része folyamatosan ebbe az irányba kutat,várja az új fejleményeket,ha nem következik be valamelyik általa elhitt dolog, csalódott,keresi az új eseményt.Nem azt mondom,hogy hülyeség minden,hiszen jómagam is megéltem,láttam már sok dolgot,hosszú évek óta foglalkozom ufológiával,voltak is ehhez kapcsolódó élményeim,amiért rettentően hálás vagyok,mivel az első eset óta rájöttem,a dolgok nem úgy vannak ahogy (főleg,hogy az elején nem vettek komolyan)és rájöttem az élet fontos funkciójára (vagy az érelmére,kinek hogy tetszik). Tehát. Én azt javaslom, ne higgyünk el mindent egyből,mert sokszor rájöhetünk,akár egy forrás meggyőző adatai is ellent mondanak egymásnak (lásd globális felmelegedés nincs-utána meg van)).Ebből világosan látszik,az adott egyén/eknek a hobbija EZ.Folyamatosan keresni a problémát.Azért a dolgok nem így mennek.Próbáljuk meg a dolgokat 2 lépés távolságról figyelni,kb.mint egy színházban a darabot.Úgy fogunk csak igazán objektív képet kapni a világról.Ne a veszélyt keressük,hanem a harmonikus életet.Nem mondott pl.Icke azzal a mondattal túl nagy hülyeséget,hogy a "Végtelen Szeretet az egyetlen igazság".Erre kell koncentrálnunk.Aki tapasztalt az tudja,hogy ugyis ez az egész végkifejlete/értelme.A lelki fejlődés-Nem egy hobbi,ami arról szó,hol milyen veszély fenyeget minket. Szép napot

  VálaszTörlés
 12. Shooter Reported in Military Building at Washington Navy Yard
  abcnews.go.com › US‎
  2 napja - Police, FBI: Shooter Reported in Military Building at Washington Navy Yard; at Least 1 Victim.

  Itt a bizonyíték. A Google már a lövöldözés előtt megtalálta a hírt, tizenötödikén, amikor még elvileg meg sem történt az, ugyanis a hírt már előre megírták csak még nem nyilvánosan publikálták, de a Google keresőmotorja megtalálta. Ennyit erről.

  VálaszTörlés
 13. Nekem csak egy kerdesem lenne, amit tenyleg nem ertek. MIERT TESZIK EZT KOZZE???? Megtudna valaki mondani?
  Hozzatennem, hogy nem ketelkedek ezen anyagok igazsagaban. Sot. Csak nem ertem, hogy az illuminatusok, miert akarjak, hogy tudjunk arrol, amit tesznek, vagy legalabb sejtsunk valamit is...MIERT???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "ha nem kapok érte semmilyen büntetést akkor azt csinálok amit akarok"

   Törlés
  2. Egyszeru azert teszik kozze mert azt akarjak az emberektol hogy tudjanak errol. Na meg van egy csomo olyan dolog ami teljesen nyilvan valo ha jobban elgondolkodunk rajta akkor meg nincs ertelme takargatni mert ha most tegyuk fel az ilyen "lazado" emberek akik a nepet ebreszgetik meg ilyesmi mint pl Buddha bacsi, eltuntek volna a blog megnyitasa utan par honappal akkor valoszinu lett volna hogy az o kezuk allna e mogott es elhallgattatnak az ilyen emberekeket, de nem teszik, mert azt akarjak hogy tudjunk roluk. Nemtudom nekem ez az egesz nagyon gyanus hogy ok a gonoszok es stb stb. valakinek a GONOSZ szerepet is bekell tolteni es hat az pont ok azok. Talan csak gonosznak vannak beallitva de lehet ha nem is azok. Mondok nektek egy olyat, hogy a mostani helyzet meg az elmult par evtized vagy akar evszazad volt az amikor letrejohetett ez az egesz illuminatus dolog de azelott (talan mar evezredekkel ezelott) is biztos voltak olyan szuper okos emberek akik csak elgondoltak milesz a vilaggal HA egyszer tulnepesedes lesz vagy mi lesz HA ez lesz vagy az lesz, tudjatok mirol van szo gondolom. Az emberiseg inkabb csak egyre hatrabb halad a csod fele, egyre rosszabb a helyzet latvan ezt biztos megprobaltak az elejen eloszor szepen csinalni az egeszet nyugodtan tulajdonkeppen meg most is nyugodtan mondhato ez az ami tortenik, DE mar egyre jobban az kezd latszani hogy a szep szobol nem ert senki es be kell kemenyiteni. Ez az egesz szirias dolog sztem csak tesztelgetes... Hogy reagalnak az emberek es most nem mondom azt mindneki neki kellett volna szokjon a bunker asasnak a kertben de legtobben meg nem is tudtak errol a dologrol, nem hogy valmit tegyenek vagy elgondolkodjanak vagy akar UTANANEZZENEK ennek az egesznek, nem! Amig meg nem tortenik a baj amig az emberek meg nem utik a bokajukat addig itt nem fog tortenni semmi. Csak akkor mar lehet kar lesz sirankozni. De nemhiszem, ahogy mondtam szerintem meg nekik se az a celjuk hogy kipusztitsak a foldet es stb egyeb baromsagok meg ilyen zombi virus meg haboru meg stb stb. ezeket a legvegso esetbe vetnek be amikor mar tenyleg nem lehet beszelni senki fejevel. Forradalom? Minek, megint csak haboru eroszak stb stb. a nep harcol a gonoszok ellen de mi ertelme? Minden hol ahol szetnezunk filmekbe konyvekbe mesekbe stb. stb. MINDENHOL azt lehet latni, hogy a jo legyozi a gonoszt oke, de azutan az a bokkeno hogy jon helyette egy masik gonosz es azutan megint masik es igy folytatodik a vegtelensegig. Ez nem rend es beke... Ez orok harc. Nekem az elkepzelesem, hogy bekere a fold csak ugy lelhetene ha a sok birka ember megtanulna hasznalni a fejit. Mennyire egyszeru lenne az egesz nem? Miert gyilkoljak, az nekem miert jo, miert jo ha mas eletet kiontom? Miert jo szivarazni, alkoholt fogyasztani, drogozni stb? Miert rontsam a sajat testemet? Miert jo az erdoket pusztitani, a fakat kivagni, hiszen ez a bolygo ad nekunk otthont miert jo ez?
   Mindenre van megoldas csak el kell gondolkodni rajta.
   Most az a gondolatmenet alapjan amit leirtam lehet nehez lenne alkalmazni 7 milliard emberen de nem ket napos dolog kellene legyen ez se es idovel az emberek megszoknak, megtanulnak hogy kell hasznalni az agyukat.
   Mit szoltok? Mert szerintem ez az egyetlen modja az igazi beke eleresehez...

   Törlés
  3. "" Nekem csak egy kerdesem lenne, amit tenyleg nem ertek. MIERT TESZIK EZT KOZZE???? Megtudna valaki mondani? ""

   Csupán csak azért , mert ezek ugyan kidolgozott technikák , rendszerek , de a tényleges működő képességükhöz szükség van az emberek , vagy legalábbis bizonyos emberek ( akik még rendelkeznek ezzel) tudati energiájára . Az ilyen dolgok terjesztésével ezt akarják elérni , megkapni .

   Ugyanezért van szükség a háborús támadások , hónapokkal , vagy akár fél évvel előre történő hírének terjesztésére is .

   Törlés
 14. A KELET - THE EAST (2013)

  Nézzétek meg ezt a filmet !

  Közvetlen üzenet azoknak, akik ilyen oldalakat látogatnak, mint ez is és esetleg hajlandóak lennének tovább is menni az olvasgatásnál !

  A KELET: A felkelő nap, a megvilágosodás, vagyis az ébredés.

  A történet dióhéjban:
  Egy csapat öko-fanatikus a kezébe veszi a kezdeményezést és nagyvállalatok fejei ellen hajt végre műveleteket. Ezeket feltérképezendő, beépülő-ügynököt küld egy magán hírszerző szolgálat…

  Következtetés:
  -A végrehajtó-csapat egy marék hippi trógerből áll (anarchisták !?), ami alapján látható, hova sorolják ezeket a kis partizán csoportokat, „ébredezőket”…
  -Fel vannak készülve a „terrorizmus” új ágára, amely az olyan kis közösségekből alakul, amelyek eleinte csak ébresztgető weboldalakat látogatnak, majd találkozókat szerveznek és később ezekből kisebb csapatok alakulnak, akik jobb-rosszabb, tervezett vagy elkapkodott műveleteket hajtanak végre a megfelelő személyek ellen.
  -Tehát a helyzet ismert a tudjuk kik előtt és a terv már rég készen van ezekre az esetekre is.

  VálaszTörlés
 15. Buddha, szeretném felhívni a figyelmed arra az apróságra, hogy jelentősen növelné az emberek ébresztgetését célul kitűző küldetési kényszered hatékonyságát, ha végre megtanulnál az anyanyelveden tisztességgel fogalmazni, lefordított szövegeket érthetően domesztikálni, mert ez így vállalhatatlanul szar. Bántóan magyartalan, javarészt kontextusukat vesztett szavak halmaza, ahol gyakran csak az írásjelek ébresztenek rá, hogy ez egy mondat akart lenni.

  "Tudjuk például azt, hogy az okos mérőórákat világszerte kihelyezik. Az elektromos mérőórák kicserélése, amely az összes gázmérő óra és a vízóra cseréjére is vonatkozik és szorosan kapcsolódik az élelmiszerellátáshoz. Amikor a hagyományos mérőórák pontossága összeomlik, akkor kiutalják az energia pótlékot és minden az okos mérőórákon keresztül lesz ellenőrizhető…"

  Baromi veszélyesen hangzik, de valójában mi a rossebet akarsz ezzel a mondattal közölni? Energia pótlék? Bánya madár?

  Mit szedsz, Buddha?

  Tudod, ez itt nem a rosszindulat, hanem a sokkolva ébresztés; -mielőtt megsértődnél és törölnéd a kommentem (amit aztán letagadsz). Tanulj meg végre fogalmazni. Ideje.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendre megtalálod azokat a szövegeket, amiket én is átveszek valahonnan. Jelen esetben is odaírtam, hogy honnan. Igazad van, az a mondat tényleg sántít rendesen..... Elnézést, hogy nem raktam rendbe, illetve véletlenül maradt úgy.

   Tudok magyarul fogalmazni és általában mondtam már, hogy senki nem szokta kifogásolni, sőt - nem kezdek álszerénykedni - , de a többség szereti olvasni az írásaimat.
   :)

   Törlés
 16. Lehet Isten békessége legyen veletek.
  Ön üzletember vagy nő? Ön bármilyen
  Pénzügyi nehézségek vagy mit kell alapok beindításához.
  Saját üzletét?
  A) Személyi kölcsön üzleti terjeszkedés.
  B) az induló vállalkozások és az oktatás.
  C) Adósság konszolidáció
  Név: ..........................................
  Ország: .........................................
  Helyszín: ..........................................
  Állapot: .......................................
  Nem: ................................................ ...
  Kor ................................................. ....
  Hitel összege szükség: .........................
  Hitel időtartama: ...................................
  Személyes mobiltelefon számát: .......................
  havi
  Jövedelem: .....................................
  Köszönöm, és Isten áldja.
  E-mail: marycoleloanscompany3@gmail.com

  VálaszTörlés