2019. január 18., péntek

Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! A Huawei-féle vagy a nyugati típusú kémprogramokat szeretné telefonján hazavinni?


Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél! A Huawei-féle vagy a nyugati típusú kémprogramokat szeretné telefonján hazavinni?

Az egyre nagyobb propagandává szélesedő vádak, amiket a kínai tech-óriás Huawei ellen felhoznak már a felhasználókat nem azon dilemma elé állítják, hogy milyen előnyöket tud nyújtani egy-egy telefon, hanem, hogy melyik kémkedéssel "jönnek ki" vagy békéltek meg jobban....

Ha valaki lemaradt volna róla (és bár nem mondják ki nyíltan), de
- egyrészt a küszöbön álló 5G technológia elterjedéséért folyik a háború ezen a fronton,
- másrészt pedig megszűnt a nyugati dominancia azzal, hogy az Apple elvesztette vezető helyét és jelenleg már a Huawei több telefont ad el a világban, mint az 'almás cég'....

A Huawei pedig a legjelentősebb új technológiák bevezetésére készül az 5G területén is...

Itt mindenképp meg kell jegyeznem, hogy az 5G technológia veszélyeiről és a világméretű emberkísérlet részleteiről a főáramú médiában szándékosan teljes csend és hallgatás uralkodik, gyakorlatilag meg van tiltva, hogy erről társadalmi vita folyhasson le. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj).

Ugyanis már a 3G és 4G technológia elektromágnes sugárzása is bizonyíthatóan károsodást okoz a szervezetben:

Sok szakértő és tudós szerint nem szimplán az agyban okoz elváltozásokat, ha valaki mobiltelefonját fejéhez tartva telefonál, de az elektromágneses felhő, az állandó átjátszótornyokkal való kommunikáció sugárzása és a WiFi-felhő, amiben élünk súlyos hatással van az idegrendszer mellett szervezetünk sejtjeire, de akár a DNS-re is.... 
Hiszen az egész testünk egy frekvencia és rezgés-halmaz a szívünktől az agyunkon át a legkisebb sejtünkig... - részleteznem sem kell...
Mire odáig eljutnak, hogy rákos elváltozásokat okoz, már régen késő lesz, akár elismerik, akár nem!


Miért veszélyesebb az 5G?
A vezeték nélküli rák: 5G

Az 5G esetében viszont csak a pozitív előnyöket hangsúlyozzák, annak ellenére, hogy a sugárzás és az emberekre gyakorolt káros hatás sok százszorosát jelentik az eddigieknek...

Szóval a hivatalos promóció szerint az 5G lesz az, amikor majd 3 másodperc alatt tölthetünk le filmeket; ez az, ami majd lehetővé teszi, hogy a fürdőszobamérleg kommunikál a hűtőszekrénnyel, a Google okoslakás minden kamerája és érzékelője beszél a garázsban álló autóval...stb...
Szóval pestiesen szólva (szerintük), az 5G technológia az egyik 'legpengébb' menő dolog...


Kérdés nem fér hozzá, hogy dollármilliárdok vannak már az 5G elterjesztésébe öntve és kőkemény kereskedelmi / gazdasági háború részét képezi....



Ennek a háborúnak a célkeresztjébe került most a Huawei, hiszen piacvezetővé vált!
Kémkedik és kémprogram van (vagy lehet) rajta...... 😂 LOL
Mert az Intel chipek, az Apple computerek, Microsoft, IPhone telefonok nem kémkednek?

Évtizedek óta teszik és nyitott backdor van beépítve mindegyikbe kötelezően, másképp nem is engedi forgalomba hozni őket az amerikai kormányzat!


Ez nem csak kémjátszma, hanem háború azért, hogy ki fogja dominálni és uralni nemcsak az 5G, de akár a mesterséges intelligencia és megfigyelt orwelli társadalom piacát is! 

A Huawei természetesen tagadja a vádakat, ahogy az Apple és a Microsoft is tagadta. Bizonyíték természetesen most sincs az ellenük szóló vádakra.

Viszont vagyon komoly válaszlépésekkel fenyegetett Kína, ha az USA nyomására Kanada, Németország vagy az Európai Unió is büntetőintézkedésekkel támadja meg a vezető kínai céget. (VilagHelyzete)

✔ Az USA már januártól betilthatja a Huawei és ZTE cégektől való vásárlásokat! - Áttekintés, hogyan törtek előre a kínai cégek

WiFi a világűrből
20 ezer 5G-s műholdat akarnak az űrbe küldeni, amelyek intenzív mikrohullámú sugárzással bombázzák majd az egész Földet


Összességében mintegy 20 ezer műholdat fognak alacsony és magas Föld körüli pályára állítani.

Ezek a műholdak ugyanolyan típusú fázisvezérelt antennákat fognak használni, mint a földi 5G rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden egyes berendezés a Földön található 5G eszközökre fókuszált intenzív mikrohullámú sugárzást fog majd küldeni, és minden eszköz sugárzást küld vissza a műholdakra.


A rádiófrekvenciás kommunikációs átjátszó tornyok korábbi generációi nagy antennákat használtak arra, hogy minden irányban sugározzanak. Az általuk használt alacsonyabb frekvenciák és a mikrohullámok széles körű eloszlása korlátozta azoknak az egyéni mobileszközöknak a számát, amelyek az egyes átjátszó tornyokhoz csatlakozhattak.

Az 5G-hez használt sokkal rövidebb hosszúságú mikrohullámok lehetővé teszik kis fázisú antennák használatát jelek küldésére és fogadására.

A többfázisú antennák több száz apró antennából állnak, amelyek együtt dolgozva sugározzák az energiát egy célpontra, mint egy lövedék. Ezek az apró antennák 10-szer 10 centiméteres mátrixban helyezhetők el.


Az általuk lérehozott mikrohullámú sugarak elég erősek lesznek ahhoz, hogy áthatoljanak a falakon és az emberi testen. Ha nem lennének elég erősek, akkor az 5G okostelefon tulajdonosoknak épületen kívül kellene tartózkodniuk, amikor az eszközeiket használják.

Az összes 5G terméknek szintén többfázisú antennája van, amelyeket egy erős sugárnyaláb létrehozására használnak fel, hogy visszasugározzák a jeleket az 5G-s berendezésekhez, amelyeket villanyoszlopokra szereltek fel, vagy egy adott műholdra. 
Ezeknek a sugaraknak is elég erősnek kell lenniük ahhoz, hogy áthaladjanak a falakon és az emberi testen, például a kézen vagy a fejen, hogy elérjék a kívánt célállomást.

Ez azt jelenti, hogy ha zsúfolt helyen tartózkodunk, például egy repülőtéren vagy egy vonaton, akkor több száz, ha nem több ezer láthatatlan sugár cikázik át a környezetünkben fénysebességgel.
Ahogy az emberek ebben a környezetben mozognak, testüket számos sugárzás éri el, miközben sétálnak, vagy ahogy más emberek járnak körülöttük az 5G-s okostelefonjaikkal.




Az 5G többfázisú antennák effektív sugárzási teljesítménye a telefonokban 10-szer nagyobb lesz, mint a 4G-s telefonok esetében.
Senki sem tudja majd kivonni magát a hatásuk alól.


Ezen kívül 5G mikrohullámú sugárzás érkezik és kerül továbbításra az új számítógépes berendezések, háztartási készülékek és autók között.

Az olyan helyhez kötött berendezések, mint például a lakásokban és irodákban található Wi-Fi-k esetében megengedhetik az 5G telefonoknál 15-ször erősebb mikrohullámokat (300 watt), ami 150-szer erősebb, mint a 4G-s telefonok.

Miért sokkal veszélyesebb az 5G, mint a korábbi mikrohullámú kommunikációs rendszerek?
Arthur Firstenberg szerző, kutató és a környezetből érkező rádiófrekvenciás kitettség korlátozásának szószólója már 2002-ben elmagyarázta az 5G sugárzás mibenlétét.

Amikor egy normál elektromágneses mező belép a testbe, a töltések és az áram mozgását okozzák.
De amikor rendkívül rövid elektromágneses impulzusok lépnek be a testbe (5G), valami más történik: a mozgó töltések önmagukban kis antennákká válnak, amelyek az elektromágneses mezőt újra kisugározzák és mélyebben behatolnak a testbe. Ezeket a sugárzott hullámokat Brillouin prekurzoroknak nevezik.

Akkor válnak jelentőssé, ha a hullámok teljesítménye vagy fázisa elég gyorsan változik.

Az 5G valószínűleg mindkét követelményt kielégíti. Ez azt jelenti, hogy az az indok, hogy ezek a milliméteres hullámok túl rövidek ahhoz, hogy túlságosan behatoljanak a testbe, nem igaz." 

5G műholdakkal lesz tele az égbolt

Ezek azok a vállalatok, amelyek a legnagyobb számban tervezik műholdak telepítését:
SpaceX: 12000 műhold
OneWeb: 4560 műhold
Boeing: 2956 műhold
Spire Global: 972 műhold

Arthur Firstenberg leírja az 5G technológiát használó vállalatok terveit. A következőket állítja:

A Honeywell már aláírt egy egyetértési nyilatkozatot a OneWeb első nagy ügyfelei számára - nagy sebességű Wi-Fi-t kíván biztosítani az üzleti, kereskedelmi és katonai repülőgépeken a világ minden táján.
A SpaceX 5G-t szeretne biztosítani minden ember számára a bolygón."

Földi 5G berendezések
A földi 5G rendszerek jelenleg már több tucat nagyvárosban már megvalósultak. A terveket már több száz város elfogadta, ami 2019-ben és azon túl teszi lehetővé a végrehajtást.

A városoknak azonban nincs joguk az 5G-re "nemet mondani". Az FCC előírások megakadályozzák a városok számára, hogy egészségügyi szempontok alapján kifogást emeljenek - csak az esztétikai kérdésekkel és a berendezések elhelyezésének gyakorlati kérdéseivel foglalkozhatnak.

Megkövetelik tőlük, hogy "igent mondjanak," és jobb, ha gyorsan csinálják, vagy különben a távközlési vállalatok jogi lépésekkel fenyegetik őket, ha akadályozzák a terveiket.

Műholdas 5G berendezések


Az első két 5G-s műholdat a SpaceX 2018 februárjában indította el. 2019-ben várhatóan több száz műholdat indítanak. A 20000 műhold teljes körű pályára állítása a következő két évben fog megvalósulni.

Ahhoz, hogy érzékeljük ennek a léptékét tudni kell, hogy 2017 szeptemberében 1738 működő műhold volt Föld körüli pályán. Ez azt jelenti, hogy a műholdak száma 11-szer nagyobb lesz, mint az aktuális szám. (erről szóló cikk)


A távközlési vállalatok világméretű katasztrófát okoznak a technológiai fejlődés nevében

Az 5G-t úgy reklámozzák, mint ami a következő nagyszerű csoda lesz a Föld történetében, melynek eredményeként létrejöhetnek az intelligens városok, ahol mindent és mindenkit valós időben, késés vagy elveszett jelek nélkül kapcsolunk össze.

Természetesen ennek meglesz az ára. Mindenkit milliméteres, nem ionizáló sugárzás fogja érni a nap 24 órájában, ami teljesen ismeretlen egészségügyi hatásokkal járhat. Az 5G által okozott károk kivizsgálására irányuló tanulmányokat sok év múltán fejezik csak be, miután az 5G rendszerek a Földön és az űrben teljesen megvalósultak.

Ezen a ponton nagyon valószínűtlen, hogy a távközlési vállalatok akkor is lebontják a rendszereiket, ha bizonyítottá válik, hogy technológiájuk rákot és más betegségeket okoz. Csak tagadni fogják a kockázatokat.

Elmondják majd nekünk, hogy a tudomány ezt már évtizedekkel ezelőtt rendezte. Elmondják nekünk, hogy az 5G-t a rákkal és más betegségekkel összekötő bizonyítékok csak összeesküvés-elméletek, amelyeket csak néhány őrült hisz el.

Emberek milliói fognak szenvedni a sugárterhelésnek köszönhetően olyan tünetektől, mint a fejfájás, a gyengeség, lelassult agyi reakció, csökkent tanulási képesség és értelem, mellkasi fájdalom, és számos más tünet, amelyek előtt a legtöbb hagyományos orvos értetlenül fog állni. (erről szóló cikk)
A rádiófrekvenciás és elektromágneses sugárzás hatása az emberi szervezetre - Kutatások eredménye attól függően, hogy az ipar korporációi finanszírozták a vizsgálatokat vagy független vizsgálatok készültek.

(Írta és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:

✔ A Csendes Háború Néma Fegyverei

✔ Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia

✔ Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

✔ Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

✔ A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967) A jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasnia
✔ Az USA már januártól betilthatja a Huawei és ZTE cégektől való vásárlásokat! - Áttekintés, hogyan törtek előre a kínai cégek

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése