2016. január 22., péntek

Vajon mi a CÉL azzal, hogy L.diCaprio felszólalt a Davosi Világgazdasági Fórumon?


Vajon MI A CÉL ? Túl sokan vagyunk a Földön?
Cinikus leszek, mert annyira nem vagyok naiv, hogy elhiggyem véletlenül engedik beszélni erről Leonardo di Caprio-t a Davosi Világgazdasági Fórumon... 

Annak ellenére, hogy az igazat mondja
, mert pont azok előtt mondja, akik a legnagyobb korporációk és a háttérhatalom összefonódásának bábjai: elnökök és miniszterek, akik akár a hátukra is tetoválhatnák a Shell, az Exxon, a szaúdi Aramco (a világ 1.számú olajkitermelője), a Gazprom, a British Petrol, PetroChina...stb logóit.
Az én kérdésem diCaprio szavaival egyetértés mellett (SBG Buddha-VilagHelyzete)


MI KÉSZÜL ÉS MI A CÉL ? 


"A Föld és az emberiség pusztulásra van ítélve, ha nem hagyunk fel a fosszilis üzemanyagok - azaz az olaj és a gáz - használatával. Húsz évvel ezelőtt még függtünk ezektől az energiaforrásoktól - mára azonban meg lennének a helyettesítői.
Mark Jacobson professzor és kutatótársai a Stanford Egyetemen bebizonyították, hogy már a meglévő technológia is alkalmas lenne, hogy zöldenergia forrásokból megoldjuk a világ energiaellátását 2050-ig!"

A fenti nagyon erős szavak Leonardo DiCaprio színész szájából hangzottak el a davosi Világgazdasági Fórumon. A Crystal Award elnevezésű díjat vette át, amellyel olyan alkotókat tüntetnek ki, akik nemcsak a művészetekben jeleskednek, hanem a világ jobbá tételében is.

16.00 perctől .....Köszönőbeszédében DiCaprio elidegeníthetetlen emberi jognak nevezte a tiszta levegőt, a tiszta vizet és az élhető klímát, és azzal vádolta a destruktív rendszer fennmaradásában anyagilag érdekelt vállalatokat, hogy tagadják a klímaváltozást, sőt eltussolják annak bizonyítékait.

A világ vezető olajkitermelő cégeinek listája a Forbes szerint

1. Saudi Aramco
2. Gazprom
3. National Iranian Oil Co.
4. Exxon Mobil
5. Rosneft
6. PetroChina
7. BP (British Petrol)
8. Royal Dutch Shell
9. Petroleos Mexicanos
10. Kuwait Petroleum Co.
Kapcsolódó cikkek: 
Di Caprio a Golden Globe-on felszólalt a korporációk kizsákmányolása ellen és az őslakosok mellett

Legütősebb ébresztő-videók sorozat #3 - "IDEJE VÁLTOZTATNI - A folyékony arany"

14 megjegyzés:

 1. WEIRD Illuminati/Antichrist Ritual In Leo Dicaprio's ``The Revenant`` (2016)
  https://www.youtube.com/watch?v=V2LJwT_JtF8
  Sajnos nincs magyar felirat hozzá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az un. keresztényeknek sem kell ám mindent elhinni. Sajnos ők is rengeteget szeretnek spekulálnak ők is, az eseményeket a végidőkhöz igazítani, plusz még ott vannak köztük a dezinfosok is, a lejárató személyek.
   Én az egész filmben egy jó mondatot, üzenetet láttam valahol a film közepén, amikor a franciák felakasztják egy fára a Leo-t (Hugh Glass) megsegítő magányosan utazó pawnee indiánt(mert a családját és egész faluját kiirtották az Arikara törzs harcosai) és a nyakába tesznek egy táblát, amelyen ez állt: "We are all savages". Kb. ugyanezt a véleményt ragoztam én is az előző posztban, amikor leírtam a véleményemet Buddha Lacinak az indiánok és a fehér emberek mindenkori ártatlanságaikról.

   Ps. az a "26.00 perctől..." nem inkább a 16.?

   Törlés
  2. De de és köszi ! Már javítottam is. Félreütöttem a számokat :) Az előző véleményedet is köszönöm, persze igazság is van benne, mert ennyire nem fekete és fehér a történet, még indián vonalon sem.... Én inkább mindig a telepesek, hódítók kontra ott élő indiánok, mint őslakosság.... közelítem meg ezt a témát.....

   Törlés
  3. Köszönöm redneck. Persze, tudom. Csupán érdekességképpen helyeztem ide.

   Törlés
 2. Én is Cinikus leszek.
  Voltak az indiánoknak olyan öregjei, akik, mivel egészségesen és békességben éltek, és nem tudtak meghalni, a törzs és a család egyetértésével nekiindultak a nagy hegyeknek, hogy erejüket megfeszítve a végkimerülés vagy szívroham végezzen velük. Előfordult, hogy visszatértek, ilyenkor azt mondták, még nem jött el az idejük.Majd nekiindultak újra, mert nem volt maradásuk, valami hajtotta őket :)

  Aki megszületik, már pusztulásra van ítélve.Néhány évtized a földi élet. Egy évtized ide vagy oda, nem számít, legalábbis az örökkévalóság szempontjából, és lehet, csak az a pár évtized számít, amit a VALÓ-ból, képes befogadni, ez Dicapriora is érvényes, akárhogyan él is ;)
  A filmben a legyőzött medve bundájában vagy a döglött lóban "isteni" szintre emelkedve igazán eljuthatna a megbocsátásig is, de a tanulság elmarad, marad a bosszú és a vadállati szint.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.historyvshollywood.com/reelfaces/revenant/

   Törlés
 3. Megbocsatott neki, csak belelokte a folyoba hogy megtisztitsa a sebeit.Ot meg pont az oslakosok jottek.Az elefant is ugy hal meg es jol hal meg sztem.De hogy mi az igazsag azt nem tudom pontosa mert nem voltam meg elefant(SEM)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A haragban óriási energiák vannak, szinte repítik az embert, és a Revenant ezt jól adta vissza :)

   "A Föld és az emberiség pusztulásra van ítélve, ha..."
   Ezt kétlem, de a Föld már vajúdik, újjászületésre van ítélve, s vele együtt az emberiség, repülni nem kell tudni hozzá, és ellentét energiára sincs szükség :)

   Törlés
 4. Áder mellett is be lehet szállni a klimaváltozás elleni harcba, központi egységes világszabályozásba..
  Ugyan már!!! Pont azokkal akik a legfőbb bűnösök?!

  VálaszTörlés
 5. harcoljatok a mesterségesen kreált klinavaltozas ellen s ne más ellen?!

  VálaszTörlés
 6. A Rockefeller család már 2014 szeptemberében kilépett az olajbizniszből és bejelentették,hogy megújuló energiába fektetnek.Alább a New York Times cikk:
  http://www.nytimes.com/2014/09/22/us/heirs-to-an-oil-fortune-join-the-divestment-drive.html?_r=2
  Milyen szerencsések,hogy még épp időben kiléptek,hiszen ezt ki is gondolhatta volna ez jön ami most történik?Természetesen csak költői a kérdés.
  Ahhoz,hogy rájöjjünk kinek az érdeke ami itt folyik,és ki kit szívat,illetve kinek a legrosszabb az,ha nem kell az olaj,mert a világ átáll megújuló energiára végig kellene gondolnunk ki függ szinte kizárólag az olajtól.A Szaudiak állítólag már most is iszonyat pénzt veszítettek.Régebben megnéztem Buddha Laci által belinkelt Bill és Ted című sorozatot,és nagyon megfogott benne Bill Gates azon elmélkedése,hogy milyen gond van a bolygóval.És a háttérben érdekes módon épp rengeteg embert mutattnak amikor erről beszél.Ha megpróbálunk az ő gonosz agyukkal gondolkodni,akkor talán ezzel az időjárás manipulálással is az a cél,hogy minél inkább terméketlenek legyenek a földek.Afrikában,a közel keleten a rengeteg polgárháború miatt az emberek nem tudják még a saját fennmaradásukra elég élelmiszert sem megtermelni.Ez két okból is "jó".Egyrészt ezek az üzletemberek csak a profitban gondolkodnak.Dehogyis azért aggódnak ők,mert a klímaváltozás miatt éheznek az emberek.Ugyanmár...Ha van földje,van víz,akkor tud termelni.Termel,tehát nem vásárol.Nem hoz profitot.Amikor Szíriában felszabadítottak egy települést az ISIStől egy riporter megkérdezte az embereket milyen volt.Azt mondták az asszonyok,hogy a katonák nem engedték,hogy kimenjenek a kertjeikbe.Nem hagyhatták el a házaikat,nem tudtak ennivalót termelni.Leöldösték a birkákat stb.Tehát ezek az emberek a háttérhatalom számára feleslegesek,hiszen semmi hasznot nem hoznak.Nem vesznek fel hitelt sem házra ,sem autóra de még egy nyamvadt mosógépre se.Viszont ha nem termel,akkor vagy vásárol tőlük,mert ők nagyon szívesen adnak,vagy választhatja az éhhalált is nekik ez a verzió sem probléma.
  Nekem ez nagyon gyanúsnak tűnik főleg a beharangozott TTIP miatt.Jelenleg Európa miért fogadná el a TTip-et,hiszen a saját élelmiszerünk sokkal jobb,egészséges és mi állítjuk elő.Minek vennénk meg azt a bocsánat szart?Persze ha esetleg itt Európában is sikerülne kirobbantani egy polgárháborút,netán lenne egy újabb gazdasági világválság ha a petrodollárral valami történne,akkor már az éhező Európaiaknak az éhhalálnál mindjárt jobb alternatíva ez a génkezelt vacak amit le akarnak nyomni a torkunkon.
  Sajnos a történelem ismétli önmagát.Nem szeretném ha ebből a rémképből bármi valóság lenne,de akik irányítják jelenleg a világot pszihopaták és ne várjunk el tőlük humánus eljárást.
  A legérdekesebb kérdés,hogy háttérhatalmi uraink most éppen vesztésre állnak,vagy már rég átálltak a leendő győztesek oldalára?

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok! Én a cikk írónak szeretnék üzenni nem idevágó témával kapcsolatban. Egyszer láttam régebben Kanye West-nek az egyik videóklipjét kielemezni, és hasonló elemek vannak Beyonce, Rihanna, Madonna vagy Lady Gaga klipjeiben. Én most látom hosszú idő után újra Tóth Gabinak az Elég volt című videóját a youtube-on és kíváncsi vagyok arról mi a véleményed. Ha nem láttad még kérlek nézd meg mindenképp. És még érdekelne mit tudsz arról, hogy az Illumináti a magyar hírességek illetve politikusok közt kiket érint?
  Ja és nézzétek meg ezt a videót haladéktalanul: https://www.youtube.com/watch?v=BoWeQBZEMmM&noredirect=1

  VálaszTörlés
 8. Ez csak egy TV SZTÁR, majom...!
  Csajok fekszenek, fickók meg ütik a falat (jobb esetben)
  Nem fognak kevesebb BÁLNÁT leölni, vagy kevesebb PET palackot kidobni az "út szélén" MIATTA!
  Ez csak REKLÁM!

  VálaszTörlés
 9. Milyen sokan felülnek ennek a mézes-mázas szent fazéknak.
  A "többség" képtelen felismeri, hogy az "ördög" már eljutott odáig, hogy néha nevetve leplezi le saját magát és megoldásokat kínál bizonyos problémákra.
  A környezetvédelem kifejezés egyébként színtiszta materializmusról árulkodik. Egy külső környezetet megvédeni valamitől? Nincs külső. Csak belső van.

  VálaszTörlés