2016. január 22., péntek

Legütősebb ébresztő-videók sorozat #3 - "IDEJE VÁLTOZTATNI - A folyékony arany"


Szerencsére egyre többen és többen állnak az igazságkeresés és a megtévesztés fátylán való keresztüllátás útjára..... Nagyon sokan segítenek is ebben és különálló pontokként mégis valahogy valamilyen módon összekapcsolódunk és segítünk egymásnak.

Még akkor is, ha nem is tudatosan, de ki-ki a maga részét kivéve ebből az "ébredési folyamatból"...: cikkek, videók, ébresztő képek, filmek....Felsorolni sem tudnám, mennyi dokumentumot helyeztünk el az internet 'szürke ködében', hogy az arra érdemesek és az úton elindulók megtalálhassák és beépíthessék tudatos elméjükbe, az életükbe, vagy éppen ennek hatására álltak be ők is a megvezetett, manipulált tömegekből kiemelkedő gondolkodók közé.

A következő filmösszeállítást magyar barátaim készítették el. Azért, hogy minél több emberhez eljusson mindaz az üzenet, ami miatt több, mint 5 éve készítek cikkeket ide és a FB-oldalra.... Nem tudod megmagyarázni miért is csinálod és egyáltalán van-e értelme, de érzed, hogy tenned kell, mert talán valahol valakinél célba ér az üzenet és minél több ilyen ember lesz, talán a világra és a közvetlen környezetedre is hatással lehetsz... (SBG Buddha-VilagHelyzete)"IDEJE VÁLTOZTATNI - A folyékony arany"

A harmadik videó korunk pusztító és mégis mindenki által használt ásványkincséről, a fekete aranyról, az olajról és a mögötte lévő összeesküvésről szól.... 

A Föld legnagyobb olajkitermelő társaságai a Forbes szerint:
1. Saudi Aramco 

2. Gazprom
3. National Iranian Oil Co.
4. Exxon Mobil
5. Rosneft
6. PetroChina

7. BP (British Petrol)
8. Royal Dutch Shell
9. Petroleos Mexicanos
10. Kuwait Petroleum Co. 


Számos filmet és videót láthattunk már a témában és nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy milliók várnák már egy Tesla-típusú ingyen-energia kicsatoló rendszer bevezetését és elterjedését, de sajnos van egy olyan sanda érzésem, hogy ezzel mindaddig várni kell és nem fogják engedni a megjelenését, míg az emberiség 8 milliárd fővel ilyen alacsony tudati állapotban vegetál....  
Az Új Világrendben a maradék emberiség számára már talán, de ha most pesszimista lennék, nem azt mondám...., hogy "Minden rosszban van valami jó"...., hanem minden "jóban van valami rossz...:"

Na de ne legyünk negatívak, bizakodjunk a jó kimenetelben.... Addig pedig nézzétek meg ezt a kis összeállítást...... Kapcsolódó cikk: 

Legütősebb ébresztő-videók sorozat #1 - Mondd miért!? (Tell Me Why)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése