2012. június 27., szerda

TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!


Gondolkodjunk közösen! Tabukat tegyétek félre! Szimbólumkutatók, Coronita Classics nézők viszont ne kíméljetek! A Mágia és Okkultizmus mindig is fontos szerepet játszott az emberiség történelmében. Nem is gondoljuk, de játszik ma is! 
Alapelve örök és így szól: 
"Amit itt teszek, az ott is megtörténik."
Létezik jóra használható fehér mágia (pl. gyógyító sámánok, táltosok), de rossz, sötét fekete mágia is! Nem szeretnék most belemenni, de lényege az energetika! Mindig is energiák mozgatásával hatnak erők valamilyen irányba. 
Ez régen is így volt. Ma sincs másképp! Annyi a különbség, hogy ezt az erőteret kibővítették és kb. 50éve már hatalmas mesterséges elektromágneses hullámok is körülvesznek minket, és ezek egy részét céllal helyezték el életünkben.

Sok mindent nem is sejtünk, hogy kapcsolatban vannak egymással, de itt az ideje a pöttyöket összekötni !
Sátánista rituálék a médiában milliók számára, okkult szimbólumok a dolláron, 
Moloch előtt áldozatot bemutató amerikai elnökök és vezetők a Bohém erdő titkos okkult szertartásán.....sorolhatnánk...  
Sok szimbólumukról van kép a FB-oldalunkon...

A következő Madonna koncertet úgy nézzétek, hogy az Arab Emirátusokban, Abu Dhabi-ban, full iszlám országban(!) zajló mega-performance... 


A mai feladatunk ez lenne! Tegyük végre tisztába ezt a Szaturnália kultuszt ! (Saturn/Satan) 
Tudjuk, hogy pogány kultuszról van szó még jóval a kereszténység előtti időkből,.... 
Tudjuk, hogy az Ő istenük a sátán és annak imádata, az áldozathozatal és negatív energiák nagyon fontosak nekik. 
Egy alacsony frekvenciájú állapotban tartják az emberiséget félelem és bizonytalanság keltésével, háborúkkal, folyamatos áldozatokkal. 
David Icke szerint egy ún. vibrációs börtönben, melynek falát csak mi törhetjük át, mert ők soha nem fogják feladni, (hiszen ez a kulcs), mivel a rabszolgák nem tudják, hogy rabok + szolgák egyszerre és a manipuláció (politika, vallás, média) eszközeinek hatása alatt tévesen még szabadnak is hiszik magukat! 
És mint tudjuk... "nincs annál nagyobb rabszolga, mint az, aki tévesen szabadnak hiszi magát"

De nem vagyok egyedül, gondolom, ha azt mondom, érteni nem értem. Ezért húzós lesz a kérdés: 
- Kik ezek ?, mióta vannak jelen mindenben?  és mi a céljuk ? 

- Igaz, hogy Róma elbukott, de a Római Császárság a mai napig tovább él egy érinthetetlen állam formájában? 

- Okkult szimbólumok szent köntösbe ágyazva? - Vatican ??? Vati = isteni, cain= kígyó... Innen származik az elnevezés. 

- Kit és kiket képvisel az isteni kígyó és az igazi okkult szimbólumok, melyet a mai napig  álcáznak előttünk. A szemünk elé rakták és pont ezért mégsem látjuk...

Tanulmányokat, linkeket, véleményeket, igazi szakértőket várok és végre tisztuljon a kép!

A történelmi tények is érdekesek (forrás)A következő részt a katolikus lexikonból idézem innen: 
A neveket külön figyeljétek és keressetek rá, mennyire meghatározóak a mai napig! 
A képen: szabadkőművesek Baphomet szobra előtt...
Az okkultizmus az ősi babiloni és egyiptomi tudásban gyökerezik.  Hermész Triszmegisztosz mitikus alakja köré rendeződik a középkorban az ókori anyag.  A középkori Európában a zsidóság miszticizmusa, a kabala tovább erősítette az okkult gyakorlatokat.  Az okkult tudás további állomásai a titkos lovagrendek, a 17. sz. titkos bölcsességet ápoló testvériségek, melyek egyike később megkapta a rózsakeresztesek nevet.   A 19. sz. okkult divat egyik legfontosabb személye Eliphas Lévi álnéven írt.   az ~ erőteljes elterjedtsége elképzelhetetlen a Teozófiai Társaság szerepe nélkül, amelyet 1875: alapított Helena Blavatszkij, aki követőivel (Annie Besant, Alice Ann Bailey, stb.) együtt az eu. gnosztikus eszméket az indiai hagyományokkal ötvözte. Egyben elősegítették a keleti vallások nyugati misszióját, s megkezdték egy leendő egységes világvallás igényének terjesztését s annak szervezését, mely a 20. sz. második felében a New Age mozgalomban realizálódott. 
A teozófusokhoz csatlakozik jelentőségében Dion Fortune és Aliester Crowley (1875-1947) munkássága a modern mágia terjesztésében. Crowleyt egyben a mai sátánizmus egyik megalapozójának is tekintik.  
Ez a grafika őt ábrázolja, amint 33.fokú szabadkőművesként egy gonosz démont idéz meg !

A mindenki által ismert és hatalmas nyílt Illuminati Rituálé : a 2012-es MADONNA Super Bowl Half Time Show például egyértelmű státáni szertartás volt volt! 111 millió néző vett részt közvetve vagy közvetlenül benne ! El tudjátok képzelni, mekkora energetikai jelentősége van ennek az ő számukra ???!!! Erről rengeteg cikk és elemzés született, a dolog teljesen egyértelmű! Pentagrammák, vörös, arany és fekete színek, kürtök, a hatalmas "M" betű....és maguk a képek-szimbólumok...
(Részletes angol nyelvű elemzést olvashattok róla itt)
Ennél nagyobb okkult rituáléra (szerintem) legközelebb a 2012-es Londoni Olimpia megnyitóján számíthatunk!



Az alábbi videóban próbálják elemezni a legnyilvánvalóbb szimbólumokat, amiket már egy "halandó" is észrevesz, de azt nem is gondoljuk ezeknek mekkora óriási ereje és befolyásoló hatása is van!
A tény maga érdekes, hogy állandóan Baphomet, a sátán megfelelője jön elő (Eliphas Levi 1854-ben formálta meg, ő az okkult mágia legnagyobb szakértője volt). A szárnyas kecske-ember ördögi szarvval, fején a fáklyával (Lucifer a fényhozó szimbóluma), rajta a pentagrammával, karjaival mely mutatja "amint fent,úgy lent" okkult jelszavát.


Várom a segítségeteket ! 
      

Egy valamit ne felejtsünk el! Az irányítók ereje abban van, hogy ők összetartoznak, tudják és vigyázzák a vérvonalakat Babilon óta! Közös jeleik, szimbólumaik átszövik a történelmet és vigyázzák a piramis csúcsát.
A rejtett kéz, mely a háttérből irányít mindig jelen van. Közös jeleik, kézfogásaik mindig erősítik, hogy ők az Illuminati Vérvonal (Illuminati Bloodline) és a hatalom birtokosai.

De itt az idő, hogy a felébredt emberiség is EGY-ként ön MAG-ára ébredjen !
És tudja hogy ki-CSODA és mi-CSODA az EMBER ! 


(Igaz milyen csodálatos a magyar nyelv, hogy bele van kódolva az ősi tudás ?!
Jaj de sok mindent nem tudunk még Istenem.... !

"Nem fizikai testek vagyunk, hanem Végtelen Tudatosság, mely soha nem hal meg"
☼ We Are Not Physical Bodies, We Are Infinite Consciousness That Never Dies (David Icke)


Folytatása következik... (ha Ti is úgy akarjátok) 

126 megjegyzés:

  1. Jó a cikk, mindenképp legyen folytatás! Pl. lehetne reflektálni a szaturnusz pólusain található hatszögre, mivel abból eredeztethető, a "kocka", onnan "M" betű, és persze a hexagramm, vagy más néven Rompha Isten csillaga. Amire talán a legegyértelműbb utalást, (Moloch) mellett az apostolok cselekedetei 7:43-ban találunk. /külön érdekes, h David Icke is használja, megmagyarázni nagyon viszont nem tudja miért, engem legalábbis nem győzött meg/
    NewAge csomót is érdemes lenne tovább bontogatni, hisz ők azok, akik kihasználják a jó szándékú ember naivitását illetve tudatlanságát, és manipulációval ráveszik arra, hogy rossz célért küzdjön. Lásd "nevetlen bosszúálló álarcos világforradalmárok, kulturális kreatívok, zeitgeist mozgalom, venus project stb. éés természetesen a teozófiai társaság logojában is ott a Romfa csillag...
    Aztán ott vannak a Szaturnusz gyűrű építői, hogy "UFO" vonal is...
    Ez még nekem sem tiszta, de ha jól tudom a vízöntő csillagkép bolygó megfelelője a Szaturnusz...a vízöntőt meg tudjuk mennyire "szeretik" a NewAgeben.
    A "sabbat" sem véletlen épp szaturnusz napján van, de olvastam már olyat is, h körbemetélés is a szaturnusz gyűrűjére visszavezethető...
    üdv.: adam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te már egy pöppet paranoid lehetsz ha mind ezt összemosod a new age-el (zeitgeist, anonymus, venus project) persze tudom, ez inkább számodra a "tudás" amely a tudatlanokból hiányzik...Mindent lehet úgy nézni h az embernek igaza legyen, de pont ezért érdemes lenne elgondolkodni dolgokon. Pölö.: h a "Vízöntő" korszak az a hindu vallásban, az ősi amerikai népek mondáiban és egyéb régi hagyományokban is megtalálható. (pölö: maja - de mondjuk ott meg nem úgy hívják)
      Meg azért jó h itt a videóban benne van a bagoly, ami számukra jelképez amit jelképez, de az ősi sámánoknál, kínai kultúrában és a kelta kultúrában is teljesen más tulajdonságokat társítottak hozzá. Szóval ha valaki baglyos pólóban mászkál az "sátánista-molochit kultusz tagja"?
      Érdemes elgondolkodni dolgokon és utánajárni dolgoknak, de amikor az ember az önmaga képére formálja az eredményeket akkor ugyan azt a játékot játssza mint azok akiket "kiátkoz".

      Törlés
    2. talán ha átnézted volna azt az info csomagot, amit mellékeltem, akkor nem ezt mondod...de legalább tudnál reflektálni konkrétan...úgy még talán én is komolyan tudnálak venni...de sajnos így, h az arcodba rakják, nem kell nyomozgatnod, és még így is derogál olvasni, illetve gondolkodni...így csak a nagy szabadkőműves nyelvrombolónkat tudom idézni, vagy legalább megpróbálom: "nékem üres fecsegőt fest az üres fecsegés"

      Törlés
    3. átnéztem (és megjegyezném h itt ebben a fenti írásban (amire reagáltam) semmilyen infócsomag nincs, de máshol igen) és az említettekkel kapcsolatban annyi van, h pár kép és általad hitelesnek titulált cikkek igencsak megkérdőjelezhető weboldalról - tehát az én olvasatomban pont az, h ami szerinted úgy van az úgy van. Tehát eléd van téve - ahogy te is fogalmaztad.
      Ennyi :)
      De jó az is h azokat idézed akik ellen ágálsz, ez is sokat elmondhat, persze ha csupán már alapszinten is ismerjük az emberi pszichológiát.
      Vedd csak továbbra is azt komolyan "akit komolynak akarsz gondolni", és idézgess azoktól akiktől "nem akarsz".

      Törlés
  2. http://www.youtube.com/watch?v=ITzDHXiS86g

    VálaszTörlés
  3. Newage átverések és "NewAgent"-ek, nem csak képek
    https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.291768110910270&type=1

    VálaszTörlés
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ptjUhuv90vs

    VálaszTörlés
  5. A Coronita Classik véletlenül nem a Bazejid gyerek??

    Engem egyébként ez a kisfilm ébresztett fel:

    A szabadkőművesség igazi arca
    http://www.youtube.com/watch?v=iwJX4y4FfFE

    Hiába próbálták nevetségessé tenni, attól még jó és szerintem valós dolgokról szóló összeállítás. Mondjuk ma már úgy látom ez a sátánista irányvonal csak egy nevetséges próbálkozás az illúzióban tartásra. Érdemes minél előbb felismerni, majd ignorálni az életünkből ezt az oldalt, és akkor irány a Fény! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pont ennek a sátánista vonalnak műve ez a "fény" kultusz, legalábbis amennyire én látom, ki más is lehetne a "mesterük", mint a Lucifer, a "Fényhozó"...

      Törlés
  6. Válaszok
    1. nem ő az, legalábbis ilyen néven én nem ismerem

      Törlés
  7. Egyébként a Római vonalra nagyon jól rátapintottál Buddha. Többször leírtam már, hogy szerintem az alábbi ív mentén birtokolta ugyanaz a birodalomépítő csapat a hatalmat:

    Atlantisz

    Egyiptom

    Akkád

    Asszír

    Kína (mellékág?)

    Római Birodalom

    Brit Birodalom

    USA, SZU és EU

    VILÁGKORMÁNY

    Szóval a "római" csak egy állomás volt ezeknek a dögöknek a szakmai életrajzában. Több ponton is felismerhetőek: mind Egyiptomban, mind a Római birodalomban, egészen a mai korunkig ezek állandóan stadionokat építenek, a szórakoztató ipar kellő erővel bíró manipulációjára gyúrnak, csak míg régebben vérrel töltötték meg az arénákat, ma civilizáltabban sportolókkal, focistákkal, stb.
    A másik közös pont egyértelműen a piramisépítési kedv. A harmadik az obeliszkek. Nem hiszed? Akkor miért áll ugyanaz az obeliszk Washington főterén mint Kairóban és Rómában?

    Washington:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/Washington_Monument_Dusk_Jan_2006.jpg/423px-Washington_Monument_Dusk_Jan_2006.jpg

    Kairó:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/H%C3%A9liopolis200501.JPG/220px-H%C3%A9liopolis200501.JPG

    Róma:
    http://roma.utazni.info/wp-content/blogs.dir/22/files/2009/10/HPIM4150.JPG

    Ezek ugyanazok a tagok (családok) pár ezer éve, de amúgy nincs velük semmi gond - megpróbálták, nem sikerült. Üdv! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.google.hu/images?q=washington+obelisk+33+orion+illuminati

      Ezek a 4 darab "V" formában végző obeliszkek egy külön misét megérnének, mert ezer szálon kötődnek a kőművességhez, a Szaturnusz-kultuszhoz, a végjátékhoz. A Washingtoni obeliszk méreteit ha megnézzük már az is "beszédes". (Megjegyzem a mértékegység átváltási rendszer mögött megint a "Rejtett Kezeket" találjuk, ahogy írtam néhány példát az előző bejegyzésben.)

      5550 hüvelyk = 666 láb = 169 méter (ugyanez a szélessége a londoni Szent Péter katedrálisnak is...)

      Miért ezek a számok? Miért 555, 666, 169?

      A 666-ot (=18=9=I-áj=eYe... .. ...) nem kell talán ecsetelnem, gyakorlatilag ez "hullámhossz" építi fel a látszat világunkat. Schumann-rezonancia, zenei hangskála, Világhónap, precessziós Nagyév, 5 maja korszak, Pi (16-9), kör, szakrális geometria, Nap-Föld / Föld-Hold arányok...

      555 -> Hollywoody-i telefonszámok -> héber V/W-Vav betű = 6 -> WWW -> Internet, "VVVV" formájú zárókő az obeliszk tetején "Laus Deo", "Dicsőség Istennek" felirattal (V=6 is! -> utalás 6*6*6*6 -> 1296(0) Y-Ear... oroszlán Világhónap; Egyiptom, Szfinksz), amely ALUMíNIUMBÓL készült -> 13. elem... -> 13. betű -> M - latin Mortem-halál (Tarot 13-Halál, átváltozás, Skorpió analógiák), Máti-görögül Szem... s itt az első hozzászólásban dham fején találta a szeget. Ez egy KULCS JEL (csak betűnek használjuk; főleg ha eljátszunk a gondolattal hogy tükrözzük, forgatjuk! ;-) )

      http://www.google.hu/images?q=laus+deo+washington+monument

      MIÉRT olyan fontos ez a "13"?
      MIÉRT az "M" alakzat/hang szerepel ezen a helyen?
      MIÉRT "szent szám" ez a szabadkőműves jelképtárban?

      --->>>

      Törlés
    2. Erre rövid választ nehéz írni, hogy a "teljes" kép felvillanjon.

      Olyan ez egy hasonlattal élve mint az álom. Ha egy emlékfoszlányt át tudunk hozni a más-világról, akkor mint egy "nyaklánc" füzért kihúzhatjuk az egészet. Ez az "M" - 13 - M13 gömbhalmaz (-> Areciboi üzenet) - Mortem-Halál - Szaturnusz --stb analógiás lánc is ilyen. Egy-egy eleme megidézi a teljes láncot. (Ezért használjuk asztrológiában a bolygókat egy lánc megidézésére, vagy mint matematikában elnevezzük a csúcsokat hogy beszélni lehessen róluk.)

      13x13 = 169 -> Ezt a találjuk az szabadkőműves Körző és Vonalzó + "G" egyik olvasat rétegébe rejtve. 60 és 90 fok és a "G" forma (Gea, Genezis, Great Architect, Geometry, Gold, God-doG -> Nagy kutya csillagkép...) szándékosan a 7. helyre került az angol/latin ábécének nevezett mesterségesen létrehozott kódmátrixban. A 7-est az angolban direkt nem húzzák át így 45 fokkal (=9=I=Eye...) elforgatva az 1-et, az Alfát (és az Omegát...), a "mindent látó szem" szimbólumát kapjuk. De pl. hasonló a helyzet a mi ROVÁS ÍRÁSUNKNÁL is, az is egy KÓD. Az egyszerűbb rétegben pl felfedezhető ez a "véletlen": latin "M" -> a rovásban egy "szöges" "B" betű a jele, ami az I=1 és a 3, azaz a 13 egybeírva (ligatúra).

      http://www.kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-het-napjai1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://www.kepfeltoltes.hu/120313/rumi-tamas_szam-neveink-uzenete2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      (ezt már többször belinkeltem, érdemes az építész Tamás barátunk Két-Kör könyvét elolvasni.)

      A 13-as szerkezet az IDŐ (tIMe - Kronosz - Szaturnusz) szövetének egyik alap építőkockája. Ld. szakrális geometria - Metatron kocka és még egy sor összefüggésig el lehet jutni. Így a WTC elleni támadásig amit a Szaturnuszhoz hangoltak 9/II-én (megkeresem a linket majd még néhány elgondolkodtatóval együtt). 169 darab betű az illuminátus/kőmíves egydollárosan; 1.666=20/12; P-I=3.145 -> 16-9; meg amiket az előbbi hozzászólásban leírtam vagy céloztam rá. (arany-AU-OR, aranymetszés, Denver Airport, Georgia Guidstones, 2012.11.9., 12.12.21., Maják: 13.0.0.0.0, XXX. Olimpia, labdasportok: foci, baseball, golf.., divat - csokornyakkendő a Bika-nyak területen... ...)

      http://www.google.hu/images?q=washington+monument

      A Washingtoni obeliszk egy Mandula - Mandorla - Vesica piscis - Halak - rovásírás "K" betű.... (-> angol/latin "K" - "Key"-kulcs 11., II torony...), illetve egy KÖR közepén ágaskodik az ég felé. Ez kör+pont (felülnézet) a NAP-Ré-úR jele máig (-> R=18.=6+6+6=9 -> I=EYE=1-> Alfa és Omega orosz fordított "R" - já 33. szintén "ÉN"; elforgatások: Hórusz szem; R-Rabbit -> Playboy-XXX; Szűz Világhónap...stb.) Ez a Nap-jel a rovásírásban a "LY" betű jele és az EGYETLEN (!) magyar szó számára van ez fenntartva, ami a LY-UK, angolul HOL-E (betűk összeadva: 40 -> XXXX -> 6*6*6*6 -> 12960 év...) A Lyukkal kezdődik és a Lyukkal végződik a történet. ;-)

      Törlés
    3. Az meg sem fordult a fejedben h segitenek? a NWO nem vilagi kormanyrol szol, Bush: "illumination of 10 000 points" 6 milliard ember nem lehet egy hatalom allatt, igy is mar forradalmak indulnak be, de majd iden kiderul.

      Törlés
    4. Jeno Barlai: "Az meg sem fordult a fejedben h segitenek?"

      Jó a kérdés, - elég összetett a kép, nyilván segítenek és hátráltatnak is bennünket az érettségi vizsgák előtt.

      Számtalan földönkívüli és régi időkből itt maradt nem humanoid lény árnyalja a képet, a különféle párhuzamos MÁS világokról (milyen szép is ez a mágikus magyar nyelv amelyen van szerencsénk beszélni, gondolkodni és néha-néha fel-találni! Egy-más; látó-más; mind-en; világ-minden-ség; világ-egy-etem; virág-világ...) és a "finomabb rezgésű" "dimenziókról" nem is beszélve.

      A Novus Ordo Seclorum, az "Új Világrend" szerintem jó eséllyel meg fog valósulni egyesek számára. Gyorsan le fog 4-6 milliárddal csökkenni a bolygó lakossága, s a később a földfelszínen kialakuló "Mad max" forgatókönyvet szerették volna azzal elkerülni, hogy egy atom vagy biológiai háború során kiírtják a lakosságot napjainkra ahogy arra fény derült pár éve (de még sokféle lehetőséget kidolgoztak valószínűsíthetően; korlátlanok a forrásaik és rendelkezésre álló technológiák sci-fi illőek -- Project Avalon - Az Angol-Szász Misszió: a Harmadik Világháború és az Új Világ öröklése: http://projectavalon.net/lang/hu/anglo_saxon_mission_hu.html )

      Hogy mégsem egy nukleáris vagy biológiai háború közepén ülünk és lehetőségünk van az internetet olvasni és ébredezni, azt annak köszönhetjük több földönkívüli civilizáció felügyelni a "Változásokat" és nem engedik hogy a "piros gombokat" nyomkodják. Persze lehet erre megint mondani hogy ez hülyeség, ... Nem tilos utánanézni a forrásoknak! ;-)

      Törlés
    5. Washington-military
      London-financial
      Roma-spiritual.. a legutolsó felállás..

      Törlés
    6. Szerintem az Koreai raketa-loves o miattuk lett "meghiusitva". Marcsak azert is kerdeztem mert az egyik haverom mason(nem tudom hanyad foku), es o nem paranoias es NEM SATANISTA teljesen normalis ember, sokan tanulgatjak a dolgokat, sok epulet van itt is, de ott(MO-on)is van boven. Itt a lista amit talaltam a neten:
      Galilei Páholy
      http://www.galilei.hu/index.html
      Loge France. In French
      http://www.logefrance.org/
      St. Stephen Lodge. Budapest. In english too.
      http://www.ststephen.hu/
      Grang Orient of Hungary
      http://www.nagyoriens.hu/index_en.htm
      En neked csak ajanlani tudom ezerrel, foleg h nyomod a Kabbalat es mashogy forog az agyad, mar csak az a Fibonacci "kulcs" "how the universe works" vagy az a 3. szem kell es akkor talan nem lesz ilyen paranoias hangulatod :D Bemesz megkerdezhetsz infot, semmi veszteni valod nem lesz, nem hiszem h VIP szerint megy, barki csatlakozhat es talan hasznosabb infod lesz mint ez az Avalon akik be lettek volna perelve(nyilvanossag elott), amikor mar tulzasba vittek az egyik interjuval h a swat team "ilyen" meg "olyan" badarsagokat allitottak azzal a "supersoldierrel", aki kesobb WilCockkal volt egy masik interjuban az nagyon fajt... de mar lattom le is vettek, mert ok sem tudtak h mirol beszelnek, en is hallgattam oket az elejen, de rajottem h sok a rossz interju alany.
      A nuklearis haborut epp mi akarjuk megallitani(szerintem)-> Iran az egyetlen aki jatszadozna vele es szetosztana par fundamelistanak(izlam NWO)... Meg gondolom lattad h talakozojuk volt Kinaban az oroszokkal(gyanus)... Az EU raketarendszer epp ez miatt lett felalitva ha netan az oroszok(ok is mondtak NWO :D) gondolkodnanak rajta.
      De ha mas szemmel nezed a beszedeket en mar emlegettem "illumination of thousand points", "a world order that everybody would like to see" "what's at stake is not just a small country(USA), it's a big idea" "rule of the law (Dimenzios, hermetikai torvenyek), not the law of the jungle (3dik dimenzio).
      Es azt garantalni tudom h itt senki sem lesz diktator, minden masodik hazban egy pisztoly/puska csore toltve ez itt ez a szokas. :D Nem azert nyomtak le Hitlert h ujat kapjanak,es a vilag mar fejlodott annyit h nem veszik be az emberek a diktaturat(nyugaton). Es ha nem lesz "felvilagosodas" 1 even belul ez az Occupy-bol szo szerint veres forradalom lesz...
      Project Avalonhoz vissza ott volt ez a David I., WilCock, Fulford akik azt mondjak h ezek "satanistak" kik? az egesz kongresszus, szenatus, v csak az elnokok? come on, foleg h a kabbalat nyomod(masonok hasznaljak)...(te is satanista v?! :D)
      Meg a srac(Bill) kesobbi interjuban emlitette h valaki kerdore vonta az allitasait (3. vilaghaboru) es bocsanatot kert attol az embertol(ausztral) aki vett egy teljes atombunkert mert ezeket hallgatta, mert Bill azt mondta kesobb h bocsi az masik "dimenzios" savon volt. LOL akkorat azon h lerepultem a szekrol. Mar csak ebbol is utaltam h jobb minosegu anyag van az interneten mint ok. Pl manly p hall(magas mason), terrence mckenna, danny wilten, de fundamelista resze is van ez a Anwar Al Awlaki(out), Bin Laden(out), Farrakah(Allah legyen vele).
      Es hidd el olyan nincs h EXilluminati member, mert ha tudod a teljes igazsagot aka opening the 3rd eye soha nem akarod becsukni kb mintha DMT vagy:D
      Ha erdekelt a Manly P Hall fele dolog irj mailt es tobbet is kuldhetek...

      Törlés
  8. Amint az ember tudatára ébred saját személyi erejének, ráeszmél, hogy ez az egész paprikajancsi társaság egy gittegylet. Ki lehet törni ebből az egész ördögi körből és utána távolról szemlélve az eddigi életetünket, könnyen rájövünk, hogy csak egy bóhockodás volt.

    VálaszTörlés
  9. Elmagyarázná valaki, hogy miért törlődik a hozzászólásom?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóval azt akartam írni, hogy micsoda "véletlen", hogy az olimpiai megnyitó egybeesik a cikkben említett Bohém társaság sátánista bagoly "ünnepségével"

      Törlés
    2. ahogy a vatikáni bíboros avatások, a hálivúdi celebek potyogásával... a legutóbb pl a jackass-s srácot "égették el", másnap meg avatás...

      Törlés
    3. Te miről beszélsz? mert egy kukkot nem értettem a mondandódból. :)

      Törlés
    4. vannak, akik szerint az ilyen Jekó, Whitney és a többi féle relytéjes halálesetek nem csupán arról szólnak, hogy el kellett őket tenni az útból, hanem az ez az alku része volt... az alkué, amire szinte mindegyik sztár utal... "I sold my soul to devil"... kvázi emberáldozatok... és legutóbb egy jackass-es arc égett el...Margera meg elég félreérhetően beszél, miközben a könnyeivel küzdködik...

      Törlés
  10. Nagyon jó cikk, jómagam is az okkultizmus felé hajlok. Bár a köztudatban az él, hogy ez a sátán tudománya, de valószínűleg azért, hogy a köznép ne juthasson hozzá. Azt kell mondanom, egyet értek. Ha egy átlagember elkezd játszadozni ilyenekkel, könnyen lehet, hogy tudatalatti gyengeségei miatt, elképesztő ártó energiákat gerjeszt. Aki viszont a sok megpróbáltatás után rátalál az igazi értelmére, rendkívül hatalmas eszközzé válhat számára a megszabaduláshoz. Bár valamilyen szinten mind használjuk a hétköznapi életben, a tudatos használata megköveteli a legmélyebb felelősségérzetet. Pacal

    VálaszTörlés
  11. http://www.thewarningsecondcoming.com/home/
    "...a New Age vallások egy dologhoz vezetnek: az önmegszállottsághoz, és önmagunk – más kárára való – szeretetéhez..."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helyes,helyes,plusz a demonokkal valo kapcsolatteremtéshez.

      Törlés
  12. Az okkultizmusról mp3 (Cselényi László)http://play.audiofarm.org/18197

    VálaszTörlés
  13. Tudja valaki, hogy pontosan mit jelent a felfelé mutatott kisujj, mutatóujj, és hüvelykujj, ami itt több képen is látszik?
    Van ennek egy másik változata, amikor a csak a hüvelykujj, és a kisujj néz felfelé, a többi ujj pedig be van hajlítva. Erről sikerült kiderítenem hogy egy hawaii köszönés, azt jelenti, hogy szia, ám hogy miért pont így mutatják, és hogy ez mit szimbolizál azt nem tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha az egy hawaii köszönés akkor én megeszem a kalapom :D Amúgy a szarvas istent (értsd Kronosz->Szaturnusz->vagyis Sátán) jelképezi. A szabadkőművesek, sátánisták így jelzik, hogy beavatottak, így köszönnek egymásnak. Mint pl. a kacsintást is a szabadkőművesek használták. Így jelezték egymás felé, hogy egy szervezetbe tartoznak.

      Törlés
    2. "Tudja valaki, hogy pontosan mit jelent a felfelé mutatott kisujj, mutatóujj, és hüvelykujj, ami itt több képen is látszik?"

      Az emberi test (vagy az egész világ) így a kéz is felosztható különféle MINŐSÉGEK szerint amit bolygókkal jelölnek (az emberi test okkult anatómiája). Jelen esetben ennél "Metál-villa - Sátán-villa" kéztartásnál mint a JEL-KÉPeknél többfelé irányban történik utalás EGYSZERRE (amivel a nem feltétlenül vannak tisztában a kézjelzést használók sem.)

      * Oldalnézetben egy 6-os -> G - kőművessség -> 6/9 - szem-Eye...
      * Bika-Taurus csillagkép ahol a Szem kirajzolódik ez égen és itt találjuk a Bika szarvánál a Plejádokat amire az OR-ION mutat. Nyilván az itteni csapatnak vannak arra "érdekeltségei"
      * Bika-anya(g) - 666 - M-ater -> M=13. -> Tarot Halál, transzformáció...stb.

      * behajlított ujjak: amivel "bemutatunk" ha vkinek rosszat kívánunk, az a Szaturnusz ujj, mellette a NaP amire a gyűrű kerül, szemben vele meg a hüvelyk ujj ami a Vénusz energiákat idézi meg. Azért mutatjuk ezzel hogy tetszik vmi, v. megfordítva hogy nem (-> régi róma...)
      * 3 ujj van behajlítva: III ... egyben 9 ujjperc...

      * és persze SáTáN is egy analógia. Magyarul érdekes hogy ugyanez leírva iSTeN is. A magas és mély hangrendű magánhangzókban különböznek. Mély ha távolodunk valamitől, a Forrástól, iSTeN-től, akkor csökken a frekvencia (Doppler-effektus - fizika) ha pedig közeledünk felé akkor az ellenkezője. Ezek szerint egy és ugyanaz, MIND-EGY? ;)

      Törlés
  14. Ezt az antispirituális, beteg tévelygést...szerencsétlenek. Mindent mindennel összemosva, a józan észt gondosan kordában tartva, személyes ellenszenveket és gyűlöletet felnagyítva..."gratulálok" ehhez a zagyva cikkhez.

    VálaszTörlés
  15. Hogyne akarnánk a folytatást!

    VálaszTörlés
  16. Rohadt nagy üzlet összemosni minden olyan dolgot, melyet a "birka" etetésére kiválóan alkalmas! A politika, a vallás, a média, a közoktatás stb. mindent megtesz a lélek energetikájának birtoklásáért. Vannak, kik hozzászólás alapján "skatulyáznak" be olyan a témához hozzászólókat, melynek alapja, a "szabad" vélemény nyilvánítás jogával élve "ítél"(nek) meg mást(okat). Mi jogon? Kicsoda ő, hogy más véleményét kritizálja? Esetleg törli? Szálkát a másikban? Gerendát elkerülve önmagában? Ez a "cikk" első két mondatára való reagálás volt. Amúgy nem vagyunk egyedül az Univerzumban...

    VálaszTörlés
  17. Amennyiben valakit a felszínen túl is érdekel a téma, mindenképpen olvassa el Szepes Mária A vörös oroszlán c. könyvét, továbbá ajánlom figyelmetekbe a következő "gondolkodók" műveit: Cornelius Agrippa, Elphias Levi, Paracelsus, Hermész Triszmegisztosz stb.Link: www.knowledgefiles.com ill. Az oroszlán pedig itt található: http://slidintune.uw.hu/ebook/index.php

    Kívánatos lenne, ha a tudást nem csak az ilyen -kétségtelenül hasznos- honlapokból merítenénk, hanem könyvet is olvasnánk. Véleményem szerint a (tk.) fenti linkeken található könyvek tudásanyaga lendítheti túl az ébredezőt a "hobbi" szinten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szepes Maria okkultista volt,ezert nem jo dolog az irasait reklamozni.Ehelyett Jezushoz kellene vezetni az embereket,hiszen O a vilag megvaltoja.Nemsokara eljon masodszorra is,es véget vet ennek az egesz cirkusznak ami itt a foldon folyik.
      Ebredezo pedig az az ember,aki megértette,hogy Jezus Krisztus az Ut az Igazsag es az Elet.Csak O altala jarulhat barki(aki akar)a teremto Istenhez.

      Törlés
    2. El kell hogy keserítselek de Jézus nélkül is fel lehet emelkedni pláne, hogy Jézus nem is létezett. Ahogy Mózes sem stb. Ha ismered a babiloni és az egyiptomi mitológiát akkor tudod, hogy a bibliát, a karaktereket az egyiptomi mitológia alapján alkották meg (az egyiptomi mitológia pedig a babiloni mitológiából ered). Ezt már Justin martyr ókeresztény bibliakutató is tudta és az írásaiban is elismerte. A kulcs a pozitív energiákban rejlik, a meditációkban, és abban, hogy szeretetben élsz (csak így nyílik ki a 3. szemed, vagy úgy is írhatnám, hogy csak így lehetsz 144000).
      Ami meg az "Ámen"-ezést illeti szerintem el kéne felejteni ugyanis ezzel a szóval akaratlanul is az egyiptomi napistent Amon(Amen) Ré-t dicsőíted.

      Nem az a célom, hogy a vallási érzékenységed sértsem csak ideje észrevenni, hogy a vallások azok amik->Tudatmanipuláló eszközök...

      Törlés
    3. Mózes, Jézus stb márpedig létezett.. azt nem mondom, hogy másodszor is el fog jönni, elképzelhető, hogy az irányítók kivetítik az égre valami hologrammal, mint a repülőket 9/11-nél, aztán hadd örüljenek a birkák. nagyon sokféle elnevezése volt magának a szentháromságnak és tagjainak, ott van az Osiris-Isis-Hórusz, hogy csak Egyiptomot említsem, de mindenhol megtalálható. az ókori népek vallása is monoteizmus volt, tudták, hogy egy Teremtő van, csak több megnyilvánulását, illetve más magasabb rendű szellemi lényeket is imádtak (esetleg földre szállt földönkívülieket, mint ami az ószövetségben található "Úr" is volt)
      Jézust valóban lehet követni, az sose rossz, csak nem biztos, hogy a Bibliát kell alapul venni.. most már elég sok gnosztikus irat megtalálható, jobb lenne azokat nézegetni a hívők számára is (persze erről nem harsog a média, hogy milyen evangéliumokat találnak, még a pápa se nyögi ki, nem is tudom miért..)
      "a kulcs"-ban viszont teljesen egyetértek veled, az a lényeg, ha szeretetben élsz, az magával vonz mindent amire valóban szükséged van

      Törlés
    4. Ha Jezus nelkul fel lehetne emelkedni,akkor miert nem probaljatok meg? A vilag mar milyen regota nyog es sohajtozik a maga nyomorusagaban,miert nem csinaltok mar valamit a pozitiv energiatokkal es meditacioval,hogy rendbe tegyetek mar ezt a vilagot? Mire vartok? A nagy szeretet orjongésetekben,- ami nem mas,mint csak ures,szajjal valo,es nem cselekedetekkel valo szeretés -,miert nem mentek semmire? Az okkultistak tobb evszazada meditalnak es hisznek a pozitiv energiakban,megsem hoz valtozast az emberi nyomorusagban.A teremtett lény aki olyan,mint a fu,ami holnapra elszarad,ne akarjon mar nagyobb lenni,mint a Teremtoje,es o megoldani a problemakat.Ez a magatartas az ember gyermekes tulbecsulese onmaganak,es a nagyzasi hobort mértéktelen vakmerosege.A bun,az egy torveny az emberen,es ebbol a bun torvényébol csak egy buntelen - aki Jezus Krisztus - tud megszabaditani.Senki sem képes magat kihuzni a mocsarbol a sajat hajanal fogva!Marpedig az emberiseg nyakig a mocsarban ul.Ezert halt meg Jezus a kereszten,hogy a mi buneinket magara vegye,es Isten, tovabb ne nekunk,bunos embereknek tulajdonitsa azt.Ezzel Jezus,Isten Fia,kiengesztelte Istent az engedetlensegunk miatti mély busulasaban es haragjaban.Az ember dolga pedig nem mas,mint ezt a megvaltas muvet elhinni,es ezaltal udvosséget nyerni.Isten az evezredek folyaman eleg alkalmat adott arra,hogy az ember jobba tegye a foldi eletet,korlatlan lehetoseget kapott,hogy megmutassa mire képes,es hogy ez sikerult -e neki,a jelen helyzet ra a bizonyitek...bizony az emberiseg csodot mondott...megmutatta eleg rendesen a tehetetlenségét minden iranyban.

      Az embereknek nem a satanista gnosztikusokat kell ajanlgatni(akiknek a tanait jobban ismerem,mint azt gondolnak sokan)hanem a tiszta krisztusi evangéliumot.

      Latom johnyd-1,teged is sikerult RevealHiddenReality-nek behulyitenie,ugyanis ekkora baromsagot,miszerint az "amen"szo azt jelenti amit fent leirtal,meg soha senki mastol nem hallottam,mint tole.Szegeny feje annak ellenere,hogy ker.hivonek mondja magat,sok dologban nagyon sulyosan tévelyeg.

      Törlés
    5. Engemet johnyd-1 inkább Peter Joseph-re emlékeztett a Zeitgeist-ből, biztosan nagy hatással volt rá. johnyd-1 ha úg gondolod, hogy még belefér, nézd meg a Zeitgeist Refuted & Debunked!(Religious Portion) amelyben Elliott Nesch egyenként cáfolja meg a Zeitgeist filmben elmondottakat ami a vallás részét illeti, mert nem csak a kereszténységgel kapcsolatba állít valótlan dolgokat P.J. Tévedni emberi dolog, még néhány evvel ezelőtt én is bedőltem a newage-nek, ilyen ALAJE777, aztán egyszer csak mondom magamnak, milyen egy kellemes hangja van ennek a fickónak, kérte a földre való reinkarnációt,...ja...aztán az egyik videójáben(hát persze, hogy a Plejádok is a YouTube-ot használják)miközben bemutatta a fény és a szerkezetes űrhajóikat, felbukkant egy pillanatig az amerikaiak titkos TR-3B antigravitációs technológiával rendelkező repülőgép,...mondom, pillanat itt valaki hazudik, amerikai gépet mutat és az mondja, hogy az az egyik típusú űrhajójuk ?????, attól kezdve az ALAJE már határozottan A LIAR-nek hangzott,...hidd el ugyan úgy hangzik, csak másképp írják, érted "greetings I am a liar" :(

      Törlés
    6. redneck! Én nem néztem a Zeitgeistet mert tudom, hogy az is háttérhatalmi kreálmány. Én magam szedtem össze az infókat, tudakozódtam máshol a judeo-kereszténységről. Mint mondtam elég ismerni a babiloni és az egyiptomi mitológiát és rögtön fel fog tűnni a sok párhuzam a judeo-keresztény napimádó vallás és az egyiptomi/babiloni mitológia között. Ugyanis az egész vallás onnan lett átvéve, a karakterek is onnan származnak átalakítva. Ahogy a 10 parancsolat is az egyiptomi Holtak Könyvének 125. litániájából lett átvéve, átírva. Ezek egyszerű tények, amiket vagy elfogadsz vagy nem de attól még azok. Nyilván mindenkinek joga van abban hinni amiben akar, csak nem árt átlátni a sötét fátylon. A vallások mindig felesleges dolgok voltak.

      Unknown! Mint mondtam alapvetően lelkek vagyunk, Isten részei, mi magunk is teremtők. Jézus karaktere ugyanannyira Isten fia mint mi. A pozitív energiákkal egy személy nem tudja megváltani ezt a sárgolyót. Ahhoz mindenkinek pozitívan kéne gondolkodnia, éreznie, szeretetben élnie. Jézus pedig nem szabadít meg semilyen bűntől, ugyanis 1. az ősbűn nem létezik 2. életedben/halálod után a karmád ítéli meg, hogy milyen büntetést kapj ha valamit rosszul csináltál életed során. Amit mondasz az az ember...bocsánat, az a lélek lebecsülése. Tipikus agymosott gondolkodás mód. De nem te tehetsz róla. Végül is ez a háttérhatalom célja, hogy az ember ne ébredhessen rá önnön nagyszerűségére.
      RevealHiddenReality videóit úgyszintén nem nézem, mivel rengeteg hülyeséget összehord. Úgyszintén valami agymosott Molnár F. Árpád 2 lehet.
      Én egy másik videóban láttam. Youtubon megtalálod. A címe: Magyarország és ellenségei (5 részes ha jól emlékszem). Érdemes végignézni.
      Ezt is tudom ajánlani:
      http://www.youtube.com/watch?v=ZFdmEu73j54&feature=plcp

      Törlés
    7. Okay johnyd-1,akkor maradjunk annyiban,hogy nemsokara ugyis kiderul,melyikunk latott helyesen.

      Törlés
    8. Az ősbűn hülyeség, és Jézus nem Megváltó/Messiás azaz Krisztus, hanem Chrestos, vagyis Egyetlen Szent. Itt kezdődnek a zsidók (a legtöbb bíboros is zsidó, úgy mint Erdő Péter is) módosításai, akik ugyan nem fogadják el Megváltójuknak Jézust, hanem még mindig várnak rá, nyilván az Antikrisztusra, csak az nem fog összejönni nekik.
      Jézus azt mondta: "Én és az Atya egyek vagyunk". Nos, itt az Atya feláldozza magát, vagy éppen a Fiát saját maga kiengesztelődésére? Elég hülyeségnek hangzik. Persze ha az "Úr" és az "Atya" egy és ugyanaz lenne, akkor elhihetnénk, hogy ilyenre is képes. De nem ugyanaz a kettő, ezért nem is kért és tett ilyet az Atya. A Bibliát ne fogadd el igaznak, mert rengeteg módosítást végeztek rajt, az ószövetség pedig ahogy már írták, egyrészt egy az egybe át van véve, kivéve a vándorlás és egyéb történetek, ahol az Úr legyilkol mindenkit aki nem tetszik neki vagy éppen az útjában áll, a Ne lopj és Ne ölj pedig parancsok folyamatosan meg vannak szegve, másrészt pedig nem említhetjük egy lapon Jézussal és az ő tanításaival. Jézus folyamatosan ellene beszélt.

      Azért vagyunk ebben a helyzetben, mert ilyen az Isteni Terv. A "felszabadulás" ideje a gonoszságból, rabszolgaságból, hazugságokból most jött el, már nem kell sokat várni rá(rengeteg anyag van erről is). Eddig nem volt sok pozitív gondolkodó, meditáló ember, mert egyszerűen nem volt meg az a szellemi fejlettségünk. Az emberiség is most kezd el ébredezni az utóbbi 5-10 évben, "tömegesen" úgy 2-3 éve. Nem véletlen. Jézusban hinni mint említettem, nem rossz, nem baj. Csak ne higgyünk a hazugságokban. Ajánlom dr. Badiny Jós Ferenc - Jézus Király a Pártus Herceg című könyvét, ahol amellett, hogy a Biblia újszövetségi részének hazugságait eltávolítja (az ószövetséget jobb figyelembe se venni), még azt is bebizonyítja, hogy Jézus a magyarok őseihez tartozott. Mint ahogy egyébként Buddha is. De ez már egy másik történet.
      A gnosztikusokat meg ne nevezd hazugnak és sátánistának. Vajon miért lett szőnyeg alá söpörve az összes megtalált irat? Olyan dolgokat tudunk meg belőle ami a jelenlegi Egyház számára elég kínos. Egy kis nyitottság kell és az igazságok hamar feltárulnak. Persze kell egy megfelelő belső iránytű, nem szabad mindent egyből elfogadni, de "az igazság szabaddá tesz", vagy nem? :)

      Törlés
    9. Igen,az Igazsag szabadda tesz,mivel Jezus maga az Igazsag:
      "En vagyok az Ut az Igazsag es az Elet"-mondta Jezus az Ujszov.Janos 14:6-ban.
      Ha pedig valaki a Bibliarol barmifele velemenyt mond elobb illenék azt elolvasnia,mielott ember tomegeket hulyitene el,elhulyitve sajat magat is.

      Törlés
    10. a Bibliába ne menjünk bele :) nem egyszer olvastam és nem keveset olvastam róla. írtam fent, hogy egy kis nyitottság kellene, és rögtön előjönnek az igazságok illetve a hazugságok. A IV.-V. századi zsinatokon rendre módosították, ezek tények, ezenkívül még ki tudja hányszor. És nem csak azzal van a gond, amit átírtak, hanem főként azzal, amit bele se tettek, és azóta se hozták nyilvánosságra a létezésüket, pedig már nagyon sokan tudnak róluk. De mindegy, Malakiás megjövendölte, hogy Benedek után már csak 1 pápa lesz. Legyen így..jöjjenek elő az igazságok és éljünk végre valódi Istentudatban - hazugságok, félrevezetések, háttérhatalom nélkül.

      Törlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. David Icke The Biggest Secret - A legnagyobb titok
    Mikor jelenik meg már végre magyarul? Vagy már nem időszerű?

    VálaszTörlés
  20. Ha valaki háborúban elmegy az ellenséges területre,az erdőbe csak úgy , mondjuk gombát szedni....akkor is elfogják, megszállják...hiába mondja, hogy csak gombát szedtem... így van ez az okkult tudományokkal is....akár hiszed, akár nem, akár tudod , akár nem, az ellenséggel, vagyis a sötét ördögi oldal száll meg.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg az okkult tudományok nem jók, és nem rosszak, hanem vannak, működnek, és fel lehet őket használni jó, és rossz célra is.

      Törlés
    2. Valamiért az Isten mégis tiltja az ilyesmit. (és nem gondolom, hogy csak a papok találták ki ezt) Valószínűleg az embernek nem dolga a természetfelettivel játszani, mert az felette álló dolog, meghaladja adottságait, így könnyen megégetheti magát, szóval alapvetően mégiscsak testi lény, porból lett és porrá lesz.

      Törlés
    3. Az ember alapvetően lelki lény, a papok pedig tudják, hogy ha az emberek értenék az okkult, spirituális dolgokat és tudnának vele bánni, akkor már a háttérhatalom képtelen lenne irányítani az embereket...Nincs fehér vagy fekete mágia, csak fehér vagy fekete mágus.

      Törlés
    4. Ösztöke! Hagyjuk a vallásos belemagyarázást. Isten nem tilt semmit. Istennek csak 1 törvénye van: Ne árts másoknak.

      Törlés
    5. Hát nem egészen, mivel az ember anyagból (test) és az élet leheletéből áll ami ha megbomlik, azt halálnak nevezzük...., tehát alapvetően nem szellemi lény, mivel fizikai testtel rendelkező. Istennek pedig nem csak egy törvénye van, hogy "ne árts másoknak", hanem pl. ott van az is, hogy tegyél jót másokkal. Pl. pártold a szegényt, az árvát, az özvegyet, el ne hagyd.. stb. Tehát a "mit ne" mellett ott van, a "mit igen", és ez már mindjárt nem 1.

      De ha konkrétan az okkultra gondolunk, akkor a Biblia Istene bizony tiltja, a varázslást, jövendőmondást, igézést és hasonlókat:

      "V. Móz. 10. Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; 11. Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; 12. Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled. 13. Tökéletes légy az Úrral, a te Isteneddel."

      Törlés
    6. Ja, az "Úr" mindenkit útál (mivel telve van szeretettel) aki esetleg bele próbál látni az akashába :))))) Ne vicceljünk már...hagyjuk már ezt a Jahve nevű komplexushalmazt....

      Törlés
    7. ösztöke, ne haragudj, de ne hordj össze ennyi hülyeséget.
      ja és ha már itt tartunk: melyik a Biblia Istenek? Az "Úr" vagy az "Atya"? Vedd már le a szemellenződet és vedd észre, hogy az a két lény nem lehet ugyanaz. Az Atyával nincs gondom, mivel tőle származik minden, ő tényleg az Atyánk, viszont az Úr.. felejtsd el.

      Törlés
    8. Ez a megkülönböztetés markioista koholmány, a gnoszticizmusból jön, demiurgosz az alsóbb isten, és meg kell szabadulni a testtől, a felsőbb Istenhez. Markion a II. szátadban ezt a görög tant bevitte a kereszténységbe, de ennek semmi köze az eredeti kereszténységhez, ez kiderül Polikarposz nyilatkozatából Markionról: "És ugyanez a Polikarposz, amikor Markion egyszer eljött hozzá, hogy lássa és azt mondta neki: "Felismersz?", így válaszolt neki: "Fölismerlek, fölismerem a Sátán elsőszülöttét!" (Euszebiosz: Egyháztörténet IV. 14,7)

      "És az a bizonyos pontuszi Markion, aki még ma is tanítja követőinek, hogy ismerjenek el egy, a Teremtőnél nagyobb Istent, a démonoktól megszállottan a legkülönfélébb népek közül sokakat káromlásba visz, hogy tagadják meg a mindenség teremtő Istenét, és ismerjenek el egy másik, nála nagyobb és hatalmasabb dolgokat művelő Istent. Ezeket mind, akik tanítványaik, kereszténynek nevezik éppúgy, mint a filozófusok között is mindet, noha nem egy véleményt vallanak, közösen a filozófia elnevezéssel jelölik. (Jusztinosz: I. Apologetika 26,5-6, Markion 144 után érkezett Rómába, majd kiközösítése után saját egyházat szervezett, amelynek jelentős hatása volt és sokáig fenn is maradt.)

      - Markioniták

      Meggyőződésük volt, hogy az igazi mennyei Atyát kizárólag szeretet és kegyelem jellemzi, nála nincs igazságos ítélkezés, sem büntetés a bűn miatt. Markion saját szentírást szerkesztett, 10 páli levelet és Lukács evangéliumának egy részét fogadta el, annak is csak azokat a részeit, melyek egyeztek előzetes elképzeléseivel (pl. a Jézus születéséről és gyermekkoráról szóló szövegeket elvetette). Ugyancsak teljesen figyelmen kívül hagyta az Ószövetséget. A doketikus Jézus-teológia nála is megjelent, továbbá aszkézist és házasságtól való tartózkodást hirdetett. Nagyszabású egyházszervezetet hozott létre, ahol rendszeres hitoktatást vezetett be.

      Törlés
  21. Tudja valaki, hogy miért törlődnek a kommentek?

    VálaszTörlés
  22. SBG Buddha: "...Tanulmányokat, linkeket, véleményeket..."

    Ígértem fentebb egy videót ami megvilágítja, hogy a 2001.9.II-én a WTC ikertornyok (II torony!) elleni álmerényletet a SZATURNUSZ mozgásához időzítették. Hogy MIÉRT az a végén kiderül. Érdemes BUSH-t figyelni az óvodában (fordított könyv, kimondott szavak...) aznap reggel amint a gyermekekkel egy RITUÁLÉT játszanak el a becsapódások pillanatában!

    "KITE - HIT - STEEL - PLANE - MUST"

    http://www.youtube.com/watch?v=pPNG1Gue2Ss&feature=player_detailpage#t=119s

    Ajánlott a sorozatot az elejétől megnézni.

    * Saturn, Synagogue of Satan - http://www.youtube.com/watch?v=pAkJNyl1gZI
    * Saturn, Synagogue of Satan II (The Cube of Saturn/Satan) - http://www.youtube.com/watch?v=5sgzbkfY-0I
    * Saturn, Synagogue of Satan III (The Brotherhood of Saturn) - http://www.youtube.com/watch?v=pPNG1Gue2Ss

    * * *

    ...És ha már Szaturnusz, akkor gyűrűk, azaz a Gyűrűk Ura! A KÉT TORONY!

    A Szaturnusz bolygónak épp 61 holdja van (6+1=7 -> a Szat. száma -> számmisztika) és épp 7-en indulnak útnak Frodóval aki a HATalom gyűrűjének hordozója. "Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

    --->>>>

    * * *

    Szaturnusz (Kronosz) analógiája az IDŐNEK (és a számoknak, az építészetnek, a geometriának; a világmindenség nagy építőmesterei - MASON / MONAS - teszik is a dolgukat). Angolul TIME. Egy kis számmisztika:

    T-IM-E

    * I'M -> I am - én vagyok -> római 1000=M -> IM = 999 -> 666; -> 18=9. = I = kiejtve"áj"-ÉN-EYE, a szem... amiben ott a "Y"- a "WHY" a miért (s mellesleg ez a formája a fekete lyuknak is, illetve az "eYe" összeadva = 8 -as forma, elforgatva a végtelen jele és az oldalnézeti képe a Spirál Galaxisunknak, a Tórusz)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --->>> folytatás

      * I'M=9+13 = 21. betű a "U" azaz kiejtve a "YOU"-Te (ez az "U" lesz a tükrözött "M"-nek is az egyik eleme amire fentebb céloztam, mint "double U"- dupla-U, UU, azaz "W" -> (12.)12.21., ABBA -> maják: 13.0.0.0.0...)
      * T -> Tau -> T=20. -> XX. Nagy Árkánum Tarot - Az ítélet, a Végítélet;
      * E- > Eye, elforgatva kis "m"; a vonalkód 3 vonása és ez a Szűz-csillagkép jele is és nem mellesleg az 5. azaz római "V"... (a római számokat összeadva a jelen évre 2012-re is kapunk utalást: I+V+X+L+C+D+M=1666 -> Londoni tűzvész; 20/12=1.666 ismét London, ahol "999" a segélyhívó telefonszám, USA: 911; stb ...)

      * Time=20+9+13+5=47 -> 47. elem a periódusos rendszerben az Ezüst-aG-AG és ez a 11.oszlop! alatta a Gold-fr. OR-arany-AU-11/6-196g/mol-olvadáspont: 1948 Farenheit... -> Denver Airport gránitpadlója: "AuAg" a trapéz alakzatban amire az OR-ion csillagkép övcsillagai mutatnak (Osiris - "Ion" latinul Isis -> Plejádok; ez látható a MARS Cydonia térségében is); Réz-Cu-Vénusz alatta: Ezüst-Ag-Hold, Arany-Au-Nap és a 111. Röntgenium -> X-ray -> 111. pápa, 111 nap a WTC merényletnél, III=60-60-60 fok->szabályos háromszög - "A"...,,,,, itt megintcsak ugyanarra utalnak mint 100 másik helyen, abba :) az analógiás láncba csatlakozunk mint amiről írtam pár gondolatot fentebb és ez előző bejegyzésben.

      ...és ha már IDŐ akkor nézzük mit mutat a T-ÓRA, akarom mondani az ÓRA - ó-Ra? ;-)

      Szabadkőműves körző és vonalzó: 60 és 90 fokban az órába helyezve mutatóknak. 2(00)1.9.11. -> (20)12.11.9. és az A.M. és P.M. kavarás sem véletlenül született, így a 9 egyben 21 óra is, és a 11=23, a 12 pedig egyben 24 is, továbbá ez végigkúszik az ábécén is és PONT UGYANAZT kapjuk mint 50 másik esetben.

      1 óra = 60x60 azaz 3600 másodperc ( -> Nibiru ciklusidő, ami ott a körzőben és vonalzóban is. A "G" mint Gea-Föld a 7. bolygó a Naprendszeren KÍVÜLRŐL! A Plútót 1930-ban fedezték fel. A vakoló szimbólum jóval korábbi. Honnan tudták...?)
      1 nap = 12+12 = 24 óra (-> 24=6+6+6+6 -> 6*6*6*6 -> 12960 éve ciklus; 24. betű az "X" az ismeretlen, "Planet X" és egyben a római 10=X -is, ami meg II is látensen binárisra váltva, illetve még rengeteg dolgot lehet kibontani. Pl. korábban említettem egy másik oldalon hogy az angol ábécé bizonyos betűi ÉRTELMES szöveget adnak és nem véletlenül: ..."H-Age, I-EYE, J=10, K-Key-11-II" ... "A SZEM (Halak) korához a "J" a kulcs" ... .. ...

      Hiszi a piszi... bele-magyar-ázás...

      De ha még 50 ilyet egymás mellé rakunk azért másképp kezd festeni a történet. ...és kezd felsejleni hogy akik ezt a bábeli zűrzavart létrehozták, beszélik az összes nyelvet és különféle ravasz "kódokat" helyeztek el mindenfelé.

      Törlés
    2. ezt nem sokan tudták volna igy összefoglalni - gondolkodjatok el rajta.

      Törlés
    3. Szaturnuszrol vid ha erdekel 3 reszes, ezert mondom h Iran a kulcs az egeszhez:
      http://www.youtube.com/watch?v=rmWqnNK24hg
      http://www.youtube.com/watch?v=pRFNpWtGNnw
      http://www.youtube.com/watch?v=ifjh7pwdpVk

      Törlés
  23. Sos! Sos! Sos! Sos! Sos! Sos!
    http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/green-light-mass-arrests-will-now.html
    Készüljetek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A keresztyenek mar csak Jezus visszajovetelere keszulnek semmi masra,ugyanis nekunk nincs tele a gatyank a kulonbozo felelmektol.A hitetlenek es az al-keresztyenek pedig csak zizegjenek,ha nem ertenek a szobol.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Krisztus feltamadasa utan felment a mennybe es ott ul az Atya jobbjan.
      Ha azt irod,hogy még a "szétnyirbalt,felreforditott" Bibliaban is benne van a lényeg,akkor miert nem tudod,hogy mi a lényeg?...miert nem tudod,hogy mi a kozponti uzenete,vagyis,hogy Jezus a vilag megvaltoja?... hogy azert halt meg a kereszten,hogy az emberiseget megvaltsa a buneibol?
      Hol mondta Jezus azt,hogy ha kovetjuk Ot,akkor mi emberek is Krisztussa valhatunk?Ird ide ki legyszives azt az igehelyet a Bibliabol,amivel igazolhatod ezt az allitasodat.

      Törlés
    4. Jézus mikor mondta magáról azt, hogy ő megváltani jött minket? Nem azért halt meg a kereszten, hogy megváltson minket, mert nincs miért megváltani minket. Magadat tudod megváltani, a 10 parancsolattól is, ha elfelejted. Ugyanígy Ádám és Éva bűne is hülyeség. Azért halt meg a kereszten, mert a zsidók halálra ítéltették, nem ő maga ment vígan és dalolva a keresztre. Az Atya nem hiszem, hogy örült ennek, nem hogy kiengesztelődött miatta.. persze az Istenkép is szépen el van mosva, szóval ilyen emberi érzésekkel nem is beszélek róla, de remélem a lényeget érted.

      A követés pedig megint nézőpont kérdése. Mondott vala olyasmit is, hogy "ezt cselekedjétek". De ha nem azt teszed amit Jézus, akkor hogyan követed? Olvasod a Bibliát? :D
      Ha kiderülnek az igazságok, hogy miért vagyunk itt, honnan jöttünk, hova megyünk, lehet nagyokat fogsz nézni, ha ennyire szilárdan ragaszkodsz a Bibliában leírtakhoz. Persze nem akarlak téríteni, az csak a zsidó-kereszténység szokása, de az egészséges vitákból is sokat tud tanulni az ember.

      Törlés
    5. Na akkor br23,most mar ideje félre tenned a Ludas Matyi vicc ujsagot amit eddig Biblianak hittél,es beszerezned ahelyett az igazi Bibliat,hogy ne beszélj a jovoben annyi ostobasagot amit itt fent osszehordtal.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Így van Avatara előadásai erre tökéletesek. Eléggé bolondosnak tűnik első ránézésre/hallásra, meg sokan vádolják a múltjával is, de a tudása vitathatatlan. 2012-ről is beszél nagyon jókat, meg a mi témánkról is. Néhány link:
      http://www.youtube.com/watch?v=0uqAogr5F-s - Ami a Bibliából kimaradt
      http://www.youtube.com/watch?v=9NMmlUffOFk - Mária Magdolna
      http://www.youtube.com/watch?v=9XNY0kxdJio - Jézus a Pártus herceg
      http://www.youtube.com/watch?v=LJIQpvPjkN0 - Jézus misztikus élete
      http://www.youtube.com/watch?v=nyLbQNN6fFI - és egy kis Húsvét

      Persze a hivatalos állásponttal teljesen szembe megy, de a háttérhatalom hazugsággyára nem most kezdte működését..

      Törlés
    8. Avatara eloadasait mar honapokkal ezelott meghallgattam,es arra a megallapitasra jutottam,hogy teljesen elmebeteg szegeny.Ezt a not a Satan kuldte a youtube-ra,mint ahogyan Badiny Jos Ferenccel is a Satan irata meg azt,amit Jezus partus hercegségérol ossze firkalt.Mindketto total démonizalt.Na,de ha imadkozunk ertuk,Jezus megtudja szabaditani oket a demoni megszallottsagtol.

      Törlés
    9. "Eléggé bolondosnak tűnik első ránézésre/hallásra, meg sokan vádolják a múltjával is, de a tudása vitathatatlan."

      szegény Avatara fejében nagy zavar van... halvány lila ideája sincs a kereszténységről. hadovál karmáról, reinkarnációról, Jézusról.

      ha karma van, meg reinkarnáció, akkor megváltásunk csak saját magunkon múlik, akkor minek jött el Jézus?

      Törlés
    10. Unknown, jó kedvet teremtesz nekem :D
      Arról, hogy miért jött el, a húsvéti előadásban beszél. Jézus pedig rengeteget tanított a reinkarnációról is, olvassatok el már egy apokrif iratot, igaz a nagy részük jelenleg csak angolul elérhető.

      De azért, mert az igazságot mondja Avatara(tehát azt, amit Jézus valójában tanított), és ráadásul a valódi kereszténységet vallja, nem azt, amit I. István a népre erőltetett, elég durva úgy nevezni, hogy a Sátán küldte. Egyébiránt a Sátánról Jézus egy szót nem szólt, hanem későbbi zsinatokon zsidó-keresztény főpapok írták bele a Bibliába, csak úgy, mint a Szentháromságot is megváltoztatták Pater-Mater-Filiusról a jelenlegire. Ezek tények, kár rágódni ezen a témán, de ha egy mustármagnyi nyitottság sincs benned, nem tudom mikor fedezed fel, hogy egy teljesen átírt, megváltoztatott Jézus-kép az, amiben hiszel.

      Törlés
    11. br23!

      tehát akkor Jézus miért is jött?

      csak úgy?

      tehát hazudott, amikor azt mondta, "Én vagyok az út"?

      nem is út, mert út Istenhez elegek vagyunk magunk is?

      és itt most ne Badinyit hozd, hanem a saját meglátásodat.

      Törlés
    12. Hm.. én mondtam, hogy ne kövessük Jézust? Én is hiszek benne, követem, azaz azt cselekszem, úgy próbálok élni mint ő. Ő az út. Ha követjük, általa az örök Fénybe juthatunk, haza, ahonnan elindultunk. Ha nem élünk úgy, ahogy tanította, visszajövünk, tanulunk, tapasztalatokat szerzünk. Amíg valami elrendezni valónk van a karmával, addig vissza-visszaszületünk. Talán egyre magasabb fejlettségi szintű szférákra, bolygókra is kerülhetünk, erről is vannak írások, esetleg bizonyítékok, de ez most nem lényeg.
      De amit én mondok: nem a bűneinktől váltott meg minket. Nem vagyunk bűnösök, főleg nem születünk bűnösnek. Vannak bűnök, bűnösök de az nem igaz, hogy majd meg leszünk ítélve az utolsó napon. Ilyenkor jön be a karma törvénye, és a reinkarnáció, amit a karma magával vonz. Jézus új parancsot adott nekünk: szeressük egymást. Ha teljesítjük ezt a parancsot, tehát feltétel nélkül, őszintén szeretünk, az nem fog bűnt eredményezni. Nem tudom, a Bibliáról mi a véleményed, a bűnökbe és parancsokba most nem akarok belemenni, de szerintem az új parancs - az bizony új parancs. Ráadásul a 10 parancsolat csak a zsidóknak szólt. És így kezdődik: "Én, az Úr, vagyok a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptomnak földéről, a szolgaság házából" Ezenkívül a 10 parancsolat szinte úgy ahogy van át lett emelve az Egyiptomi Halottaskönyvből.

      Badinyről meg az a véleményem, hogy a saját gondolatait akarja elfogadtatni az olvasóval, kellő források és bizonyítások híján, viszont egy gondolkodtató műnek elég jó a könyve, és ha utánanézel bizonyos dolgoknak, valóban van igazság a könyvében. De nem fogok rá hiteles, jó íróként tekinteni, csak ajánlottam a könyvét, mert ebben a témában nincs túl sok - főleg ennyire kimerítő - írás.

      Törlés
    13. kicsit megpiszkáljuk máris ellentmondásba keveredsz...

      bizony az ember bűnös (ha azt veszed minden bűn az önzésből ered... az énből. még a maszületett gyerek is bűnös, hisz csak az "én" létezik neki, semmi más)

      a karma, a reinkarnáció tana szerint az ember képes megváltani önmagát, ergo Krisztus kereszthalála értelmetlen volt, akkor nem Ő az út, az éelet, az igazság, hanem csupán egy bölcs tanító.

      "Jézus új parancsot adott nekünk: szeressük egymást. "

      igen, de hangsúlyozta, hogy nem eltörölni jött a régieket.

      „Nem eltörölni jöttem a törvényt, hanem betölteni.” – mondja Jézus a Mt 5, 17-ben

      "Ha teljesítjük ezt a parancsot, tehát feltétel nélkül, őszintén szeretünk, az nem fog bűnt eredményezni."

      igen, de mivel mi bűnös emberek vagyunk, ennek nem tudunk megfelelni, ha azt mondod, te bűntelen vagy, hazudsz (bocsánat az erős kifejezésért, de csak gondolj bele).
      meg tudtad tartani a 10 parancsolatot? nem loptál sosem? nem használtál még olyan programot, amiért nem fizettél? nem lógtál még buszon? nem cigiztél még? nem nyomtál egy kis füvet? és ha kicsit elgondolkozol... az az egy parancsolat sokkal nehezebb, mint a tíz (ajánlom Pál apostolt... tudom, Badinyi szerint az kidobandó... mégis olvasgasd csak)

      épp ezért van szükség Isten kegyelmére, amit Jézusban meg is kaptunk.

      Törlés
    14. Inkabb az a megvaltoztatott Jezus-kep br23,amit neked bedumaltak kulonbozo emberek.Ahelyett,hogy a Bibliat olvasnad,emberek hazug tanitasaira hallgatsz.O te szegeny ember,te is bele estel az ordog csapdajaba!

      "Es miképen szukség,hogy az emberek EGYSZER meghaljanak,azutan pedig az itélet:azonkepen Krisztus is egyszer megaldoztatvan sokak buneinek eltorlése végett,masodszorra bun nélkul jelenik meg azoknak,akik ot varjak"(Pal apostol Zsidokhoz irt levele 9:27).

      Tehat EGYSZER hal meg az ember,nem tobbszor.
      Kulonben pedig a ti buta kepzelgeseitekben,hogyan tortenik az,hogy a visszajott,(reinkarnalodott)szellem,egy,a foldon élo ember testebe belekoltozik? Két szellem es két lelek (vagy akar tobb)lesz egy emberben?...Azt sem tudom,hogy sirjak vagy nevessek ekkora okorségen.

      Törlés
    15. Ha úgy élünk mint Jézus, megváltjuk magunkat, nem kell reinkarnálódnunk. Jézus megmutatta az utat, tehát magát, a saját tanítását. Szerintem ez nem ellentmondás. Ő is beszélt reinkarnációról mint már írtam, csak azt nagyon szépen elhallgatják úgy 1500 éve. Azzal, hogy a kisgyerek bűnös, teljesen nem értek egyet, nem tudom mi rosszat tesz másoknak. Az a bűn, amit szándékosan követünk el.
      Azt, hogy mit csináltam meg mit nem, szerintem elég ha én tudom, a felsoroltakból elég keveset, de nem ez a lényeg. A cigi szinte mindenhol legális, pl. Hollandiában meg a fű is az, szóval miről beszélünk? Egyébként a papnak nem fogod azt mondani gyónáskor, hogy illegális Office csomag van a gépeden..
      Vitatkozhatunk ezen nagyon sokáig, úgysem fogjuk egymás álláspontját egyhamar megváltoztatni. Nekem is hasonló gondolataim voltak néhány éve mint neked, de mára megváltozott. És szerintem nem véletlen. Úgy érzem, hogy mindenkinek meg fog, ha máskor nem, majd akkor ha a górék(vagy a remélem éveken belül kialakuló új, zsidó, illuminati, stb. mentes vezetőség) kiállnak és elmondják, hogy mi a helyzet a valóságban. Szóval érvelhetünk itt heteken keresztül, de szerintem nincs sok értelme.

      Unknown, kérlek hülyeséget ne beszélj, veled még vitatkozni se jó. Ha ilyen oldalon vagy, ahol már felébredt emberek próbálnak társalogni, szerintem rá kellett volna már jönnöd, hogy a vallás egy nagyon komoly népbutítási lehetőség, főleg a világvallások. És ha komoly lehetőség, szerinted nem használják ki? Dehogynem. Nyugodtan olvasd a Bibliát és várd az Antikrisztust a jeruzsálemi 3. templomba, várhatod sokáig. A zsidó Pál zsidókhoz írt levele..valahogy nem tudok túl sok jelentőséget tulajdonítani neki. Nem most kezdték a zsidók a hazudozást, a vérükben van.
      Talmud idézetek:
      Zohar 1,160a :
      "A zsidóknak mindig meg kell próbálniuk megvezetni a keresztényeket." !!!
      Sotah, 12a :
      "Egy igaz zsidó pénze értékesebb, mint a saját teste."
      Choscen Ham (156,5 Magah) :
      "Zsidónak megengedett, hogy üzleteljen egy gójjal, becsapja és elvegye a pénzét. A gójok vagyona köztulajdonnak minősül és azé, aki először megszerzi magának."
      Schabouth Hag.6d :
      "A zsidók tehetnek hamis esküt."
      Abodah Zara 266 :
      "A gójok legjobbjait is meg kell ölnötök."
      Libbre David 37 :
      "....ha a gójok tudnák, mit tanítunk róluk, azonnal megölnének mindannyiunkat."

      Bibliájuk a Talmud (lásd az Ószövetséget is), mely más népek gyűlöletén és kiirtásán alapul. Vallásuk gyűlöli a kereszténységet és Jézust, akit ők feszítettek keresztfára.

      Az idézeteket és az utolsó mondatot erről az oldalról másoltam, érdemes elolvasni. A lényege nem a vallás megvitatása, hanem a Kárpát-medence kincseiről, múltunkról stb, csak sajnos mára a zsidóknak ehhez is sok köze van, ezért ezeket leírták az oldalra.
      http://domonyi.aries.hu/Karpat_medence.htm -> 1. oldal, a 2-on vannak a Talmudos dolgok. Ajánlom mindenkinek.

      Törlés
    16. Kedves br23!

      mindenekelőtt tisztázzunk valamit! Neked sosem voltak az enyimhez hasonló gondolataid, mert akkor nem dőlnél be mindenféle neked rokonszenves állításnak.

      Jézus sehol nem beszélt reinkarnációhoz, az egész krisztusi közlendővel szembenáll.

      Ha karma van, akkor Jézus karmája a kereszthalál volt? ez nekem nem evangélium (nem örömhír), hogy a tökéletes bűntelenség hozománya a fájdalmas halál.

      Jézus nem újjászületett, hanem saját testében feltámadt... hol itt a reinkarnáció üzenete?

      tudod egyáltalán, kik voltak a gnosztikusok? az nem egy egységes vallás, hanem különböző (gyakran egymásnak ellentmondó) irányzatoknak az összefoglaló megnevezése.

      lehet, hogy ír a reinkarnációról néhány gnosztikus, de az neked miért mérvadó, mitől hiteles?

      mitől hitelesebb neked Avatara, mint a Biblia?

      "Ha úgy élünk mint Jézus, megváltjuk magunkat, nem kell reinkarnálódnunk. "

      mi az, hogy megváltjuk magunkat? mi az egyáltalán, hogy úgy élünk, mint Jézus? fogalmad sincs róla (nekem sem), azért, mert ez kivitelezhetetlen.

      "A cigi szinte mindenhol legális, pl. Hollandiában meg a fű is az, szóval miről beszélünk? "

      ez a mondatod példázza, hogy nem vagy tisztában a bűn fogalmával... emberi törvényekkel próbálsz érvelni isteni törvényekkel szemben.

      "Egyébként a papnak nem fogod azt mondani gyónáskor, hogy illegális Office csomag van a gépeden.. "

      miért nem? ez nem lopás? vagy ez nem olyan lopás? elkezdjük relativizálni? van elfogadható lopás? akkor van elfogadható gyilkosság is, meg elfogadható bálványimádás, elfogadható istenkáromlás... stb.

      Törlés
    17. Visszatérve az "Office"-hoz. Nincs elfogadható ez meg az. De ha beleveszünk mindent, amit az emberek elfogadottnak tekintenek (márpedig ilyen szerintem nem létezik) és nem gyónják meg, akkor nagyon kevés gyónás fogadható el, mivel mindenki tudja, hogy illegális programok tömkelege van a gépén, de mégsem mondja meg. Ez már a virtuális társadalom egyik gondja, amibe eddig én se gondoltam bele, de hát mégis itt van. És lehetne példákat mondani más elfogadhatónak gondolt bűnről, amit egyszerűen az emberek nem gyónnak meg, és a pap sem várja el.
      Az elfogadott bálványimádásról meg csak ennyit: "Ne készíts magadnak szobrot, sem semmiféle (kép)mást (arról/azokról,) ami(k) az egekben van(nak) fent se ami(k) a földön van(nak) lent, se ami(k) a vizekben van(nak) a föld alatt."
      Ez valamiért nincs benne a katolikus 10 parancsolatban, a templomok meg tele vannak szobrokkal, főleg a bazilikák, dómok. Akkor ez rájuk miért nem vonatkozik? Ezt nem tekintették Isten szavának, a többit meg igen?
      XXIII. János pápáról talán hallottál már. "XXIII. János pápa volt a kezdeményező, aki az IGAZSÁG BIBLIÁJÁNAK szerkesztésére hívta össze 1962-ben a II. Ökumenikus Vatikáni Zsinatot, amelyen csak egyetlenegy be­szédet tudott elmondani - aztán hirtelen meghalt." Egy részlet a beszédből, az ószövetségről: "nagyrészt egy összelopkodott és átirt ókori hagyománynak és letűnt népnek (szumir, akkád, káld, babyloni) megmásított történelme."
      Ő is érdekes módon meghalt, mint Lincoln, Kennedy, John Lennon, a Horváth fivérek(akik a vízhajtású autót fejlesztették, nekik is érdekes a történetük). I. János Pál pápa sem véletlenül halt meg, csak ő nem a Bibliát akarta megtisztítani, hanem a Vatikánt. Nem sikerült.
      Akkor a Vatikánban nem ugyanaz a játék megy, mint máshol?

      Kicsit hosszú lett, de még egy történet a végére.

      A perui indián őslakók küldöttsége kérte, hogy fogadja őket a Pápa(II. János Pálról van szó).
      Megkapták az engedélyt, hogy a Pápa színe elé járulhatnak.
      És járultak. Megjelentek ősi népviseletük­ben a bíborban és arany keresztekkel tün­döklő főpapok között álló római Pápa előtt, aki Peruban is azt hirdette, hogy mi — ke­resztények — a zsidóság olajfájába oltattunk be és így Istennek „fogadott gyermekei" vagyunk.
      A perui indiánok azonban nem sokat tö­rődtek a pápai beszéddel, hanem ajándékul vittek a pápának egy BIBLIÁT és a követ­kezőt mondták neki:
      „Ezt a Bibliát visszaadjuk a római egyház fejének, mert ezzel a könyvvel irtották ki népünket azok, akik ezt „vallásunknak" hozták."

      Törlés
    18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    19. Nos, az első részt valamiért törölték. Már nem fogom leírni újra.
      Lényeg: Valóban nem tudunk úgy élni mint Jézus, ebben igazad van, viszont a tanításaira lehet támaszkodni, az is tökéletes ÚTmutató, tehát nem vetem el teljesen a Bibliát, csak tisztában vagyok vele, hogy mi a helyzet vele.
      Az emberi-isteni törvényekről annyit, hogy a dogmákat az elmúlt évezredekben főpapjaink hozták, csak ezek már megváltozhatatlan isteni törvényekké fejlődtek.

      Jézus megváltásáról, a 3 napról, pedig azt írtam, hogy ez nem Jézus karmája volt, valakinek el kell kezdeni a rosszat ahhoz, hogy a karma beinduljon. Az isteni terv része is lehetett ez, de nem tudjuk ezt pontosan. A Hitvallásban az van, hogy "alászállt a poklokra". Valahogy én is így gondolom, hogy felszabadította a démoni szférákat, "megszentelte" a világot. Persze nem tudjuk mi történt, ezért bármit bele lehet magyarázni. Érdekes, hogy a poklok többesszámban van.
      Mitől hitelesebb neked a mindenki által elfogadott, bibliai 4 evangélium, mint a sok apokrif, azaz rejtett evangélium? Ahogy a médiával és az oktatással, a vallással is ugyanúgy meg lehet vezetni emberek milliárdjait. És hogy mi folyik a Vatikánban, azt a fenti cikkben írtam.

      Nem mindig az az igazság, amit mindenki elhisz. A geocentrikus világkép volt évszázadokig az elfogadott, hogy csak egy példát említsek, és igaz volt? Pedig mindenki elhitte..

      Törlés
    20. ez a baj veled br23... olvasgatsz a neten és minden marhaságot benyalsz.

      tulajodnképpen egy teljesen hiteltelen írásból másoltál át szövegrészeket.

      Törlés
    21. Persze, hogy a neten olvasgatok, mi mást tehetnék? Nézzem a tv-t? Hallgassam a rádiót? Hülyeséget meg nem nyalok be, van bennem szkepticizmus első hallásra minden iránt. Az a helyzet, hogy nagyon sokak véleménye egyezik a fent vitatott dolgokról, és ismerve a háttérhatalom működését, egyértelmű a dolog.
      Azt meg majd meglátjuk mi lesz a hiteltelen. Hogy példánál maradjunk: aki a heliocentrikus világképet vallotta, tanította, az eretnek volt, és csak úgy lobogott alatta a máglya.
      Hogy ugyanarról a hiteltelen oldalról másoljak:
      "ki csak a tanítottakat hiszi el, és nem a valóságot, az önmaga rabszolgája, az önmaga gondolatának rabszolgája és mások által nevelt rabszolga. Inkább hisz annak, hogy igaz, amit belesulykoltak idegenek, ha egyáltalán gondolkodik és gondolkodott valaha azon, hogy milyen képtelenségeket hitetnek el vele"

      És még egy hiteltelen idézet, hadd éljem már ki magam.
      "miért vesződnénk mi az ő korlátozott gondolkodásmódjukkal? Sokkal könnyebb, szórakoztatóbb és eredményesebb az újparadigma-kutatók követése"

      aki nem ragad le a belénevelt dogmáknál, annak ajánlom ezt a hanganyagot, 20 perc. sok ilyen található, ez az egyik ami nekem legjobban tetszik.
      http://media.agykontroll.hu.s3.amazonaws.com/dobronay.mp3

      örültem! br23

      Törlés
  24. Szia,
    A haverom ajanlotta a site-dat.
    Megosztanam a velemenyemet. Sok infot talalok amivel nem ertek egyet. Amerikaban elek ugyhogy elore is bocs az angol magyar keverese miatt.

    Remelem tudjatok hogy Foster Gamblenek (producerje a Thrive-nak) van egy giga cege Procter&Gamble, es elotte rendesen benne volt a politikaban aztan most fogta magat es 2011.11.11 ben kinyomot egy filmet h nezd csak a Rothchildok epitettek fel a banki rendszert, aztan remelem latjatok a holgyet is az egy szemmel... :D
    Es Foster a Ron Pault tamogatja az idei valasztasokon, aki ha nem tudtatok freemason.

    Satanizmus csak akkor letezik ha vallasos vagy (kereszteny, muzulman stb. ami teljes badarsag velemenyem szerint)
    Jobban utana kellene nezni a tortenetuknek, knight templars kesobbi freemasons a katolikus egyhaz kergette oket, egettek oket, kinoztak stb. a kerdes az hogy vajon miert?
    Plato, Galileo, Da Vinci mind olyan felfedezeseket tett ami a vallasi szempontok ellen jartak el, de az emberiseg nagyon sokat nyert az o felfedezesukkel.

    Amerikat a szabadkomuvesek epitettek ill. ok irtak meg az alaptorvenyeket (es sehol sincs benne megemlitve h istenben kell hinni). Ok azt mondtak h szabadon lehetsz vallasos, ateista stb.
    Ha barki azt hiszi h gonoszak ill. satanistak kerdezd meg azokat az embereket akik Hitler, Musolini ill. fasizmus, komunizmus ideje alatt eltek h az milyen volt, talalt suljedt ezek a vezetok mind a freemasonok ellen voltak. Azt nem ertem h akarnak az emberek "felvilagosodni" amikor az illuminati ellen beszelnek...

    As above so below:
    Semmi fele vallasos dolog nincs benne, heaven=orion nebula=az emberi agy, bolygok allasat meg lehet nezni kulonbozo nagyobb esemenyeknel pl. 911nel illetve a nyero szamot 11-est sokszor szerepel. Oszinten mint mindennapi emberekent nem tudjok h mukodik az universum.
    Retptiliai(Jezus, Allah az Orionnal)agy mindenkinek van, ez lesz most eltavolitva uj faj leszunk magasabb dimenzioban(az osszes vallas ki lesz nyirva vegre valahara). Es Obama is the ONE "create a world order that everybody would like to see". A Freedom tower az iden lesz felepitve rengeteg szimbolikus dolog van benne, ugyanugy mint a regi tornyokban.
    Hermetics, tree of life, kabbalah ezeket ajanlom (ezeket tanulja Madonna is meg a tobbi illuminated enekesek akik mar magasabb dimenzioban funkcionalnak mint mi)
    Kezdesnek ajanlom Jake Kotz-ot aki 3-4. rangu mason:
    Synchronicity, tobb videoja is van:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZSm9m_C8Mbw&feature=my_liked_videos&list=LLNYSxHXR-mVPBJT1-ZvJdtg

    Amit a Zionistak es a Masonok hasznalnak az Sacred Geometry, kulonbozu dimenziora kulonbozo jel ha erdekel valakit hosszu vid szimbolumokrol, epuletekrol amerikaban:
    Gnosticmedia
    http://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4&feature=plcp

    A Rotchild, Rockafeller felvilagosodott, illuminated tudja h ez egy 3D matrix amiben most elunk es 3 orszag maradt hatra az o kozponti bankjuk nelkul: Iran, Kuba, E. Korea.
    Es utanna lehet nezni Iran is mondott NWO es villagvallaskent az izlamot(F@#@ that sh#@).
    A vallasok szerint kozel kelet, oroszok es a kinaiak a nyugat(ti es mi)ellen mennenek (3. vilaghaboru, ki akarja azt? ezert Iran a kulcs az egeszhez).

    A legnagyobb fraudok a Benjamin F., D. Wilcock meg ez a "galactic ize" azt se tudjak h mirol beszelnek, semmifele rendes tanulmanyuk nincs, ill logika amirol beszelnek. LOL "mass arrest are coming my #@#@"

    Ha erdekel tobb infot ill. videot is tudok kuldeni ami az illuminati mellet szol, csak irj e-mailt.

    VálaszTörlés
  25. Most egy kicsit össze vagyok zavarodva, azt mondod, hogy igazából a Mason-ok és Illuminati-k az igazán jó fiúk?
    A galaktikus Föderáció pedig nem is létezik?......Ohhhh! Jajjj! hasogat a szívem, mintha tőröket döfnének bele, újra meg újra meg újra.....mért tetted ezt velem?... mond miért? Nem tudtad, hogy az igazság fájhat is? Te egy csúnya, gonosz, szívtelen fráter vagy...you know!? Legalább lassan adagoltad volna az igazságot, kiskanállal, mint a keserű gyógyszert. Nem is jövök többet erre az oldalra, mert összetörted a szívem, elveted tőlem azt amiben hittem és most szeretnem kell azokat, akiket megvettettem...és ezért csak TE vagy a hibás...Jenő!!!
    Ha neked lesz igazad, találkozunk majd az következő dimenzióban, hányadikban is? Ha meg nem, akkor nem találkozhatunk...you know bro? Mint a Beyonce dalban "to the left..to the left!..........to the left..to the left!......."
    Vagy...."reppent ye therefore, and be converted, that your sins may be blotted out, when the times of refreshing shall come from the presence of the Lord" acts:3:19

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En csak a velemenyemet fejtettem ki, nem kell hogy szamba vegyed. Ahogy George Carlin mondta it's a BIG CLUB es ennek oka van, mert ok tudjak az igazsagot, de kepzeld ha ma azt mondanak hogy hee ti egy nagy illuzioban eltek a reptilia agyatok miatt es az iden "folvilagosodtok", senki se menne dolgozni stb...
      De te tovabbra is olvashatod a galaktikus es biblias cuccokat, en csak mondtam hogy jobban utana kellene nezni a dolgok utan.

      Törlés
    2. Hat tudod redneck,probaltam megallni nevetes nelkul mikozben olvastalak,(kiveve az idézetet)de nem sikerult.Talan most mar jobb is ezekkel igy.

      Törlés
  26. Mai napig őrlődöm azon, hogy az illuminati jó célért küzd vagy nem. Sok önző, hatalommániás és agresszív cselekedet szól amellett, hogy ők a rosszfiúk. Viszont ha azt veszem alapul, hogy világunk a mi kivetülésünk, és a sok erőszak és önzés pont azért van, mert mi magunk is így éljük kicsiben az életünket, akkor korántsem biztos, hogy bennük kellene a hibát keresni, ők ilyen szempontból ezen alantas dolgok manifesztációi, és az emberiség karmájának megtestesítői/végrehajtói. Annyi bizonyos, hogy ahogy a rejtett kéz szövegekben írva van, a tanuláshoz elengedhetetlen katalizátorok. Abban is biztos vagyok, hogy hiába dől meg a hatalmuk, mert újra és újra fel fog épülni a rendszer. Méghozzá mi emberek építjük fel, amíg ennyi teret engedünk saját belső gyengeségeinknek. Ha lázadunk és háborúzunk, csak tápláljuk a szellemet. Az egyetlen kivezető ebből a káoszból, saját magunk rendbetétele. Ha az emberiség össznépileg változna, a világ is változna velünk. És itt jön képbe az, hogy tanulni legjobban a szenvedésből lehet. Nekünk is érdekünk a szenvedés, sőt mi gerjesztjük azzal, hogy másokon áttaposva próbálunk érvényesülni az élet minden területén. Lehet, hogy sokakban dolgozik a túlélési ösztön, nade emberek... csak együtt dolgozva lehet új világot formálni, a széttartásból káosz lesz, nem egyensúly.
    A vallásos keresztényeknek annyit üzennék, hogy mielőtt élből elutasítják az okkult tanításokat, olvassanak utána kicsit, és kiderül, hogy analóg Buddha tanításaival, az indiai Yogik is ezt használják, sőt Jézus tanításai is tökéletesen ugyanezt mondják.
    @Vándor: Sosem foglalkoztam számmisztikával, de rettenetesen érdekesnek találtam a hozzászólásaidat. Könnyen meglehet, hogy a fizikai világ az idea ilyen és ehhez hasonló kódrendszereiből épül fel. Hajrá csak így tovább! Üdv, Pacal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Az egyetlen kivezető ebből a káoszból, saját magunk rendbetétele"

      A nekünk nem tetsző dolgok megváltoztatásának EGYETLEN útja!
      Ezt kellene végre mindenkinek megérteni, és megtenni, bár nem könnyű, többlépcsős feladat.
      Tapasztalatból beszélek.

      Törlés
    2. Egyetértek az előttem szólóval.


      Az eredeti cikkhez:

      Mint az éRemnek, úgy az eRőnek is két oldala van, az igazság pedig e két oldal együttes megragadásával érhető el.
      eGYSéG › éGiSéG › iGaZSáG. A folyamatos két-elkedés juttat el az egy-séghez, az Egyet értéshez. Az Egy, az Isten.
      A kígyó vonala: fonala, az élet folyamatát jelképezi. Helyes működés esetén a bölcsesség, a GYóGYíTáS › eGGYíTéS megjelenítője, helytelen működés esetén a gonoszság, a téves gnózis, a rontás képjele.

      A magyar nyelv működéséről a legtömörebb összegzés:

      http://taltospap.mindenkilapja.hu/#/html/21969289/render/nyelvi-alapok

      Ízelítőül:
      "A magyar nyelv teljességében való ismeretének és használatának alapjai


      Mivel nyelven gondolkodunk, és a gondolatok képi megjelenítése során –átélve érzelmileg is, ami bennünk megfogalmazódott– érzelem hullámokat keltvén, szeretetet, vagy gyűlöletet sugárzunk ki, egyáltalán nem mindegy, hogy ez milyen tudati háttérrel, milyen módon, milyen erővel, történik!

      Mivel a magyar nyelv a folyamatokkal –míg a többi nyelvek az állapotokkal– képes inkább foglalkozni, ezért a magyar nyelv teremtő jellegű, mágikus nyelv, míg a többiek a már megteremtett dolgok számontartására illetve pontosítására alkalmasabbak. Pap Gábor szellemes meg­fogalmazásával élve: „Az indoeurópai nyelvűek sokat tudnak az ötről és a hatról, ám nem tudnak ötről hatra jutni. A magyar nyelvű tud az ötről és a hatról is, ám elsősorban az érdekli, hogyan lehet ötről hatra jutni?"

      További nyelvi sajátosságaink csak fokozzák ezen gondolkodás hatékonyságát. Gyökrendszerünk segít abban, hogy igen kevés jellel –hanggal– tudjuk kifejezni magunkat, ám ezt közben, a hangzó- és szóbokor-rendszer törvényszerűségeinek megfeleltetve, szerves összefüggésrendszerré ragozzuk. Ezáltal egy-egy jellel sok azonos tartalmat egyszerre és összefüggésében tudunk elképzelni, megjeleníteni, miközben ezek bennünk megjelenvén, mint gondolati, szellemi energia, érzelmi szinten is megjelennek, s kisugárzódnak."


      "Nyelvünkben a magánhangzók és a mássalhangzók teljesen más szerepűek.

      A mássalhangzók hordozzák a jelentéstartamot, adják a szó testét, az állapotszerűségét. A magánhangzók, mintegy lelkesítik azokat, más-más ízt, és folyamatszerűséget adva a szavaknak. Ez teszi összetartozásukon belül is önálló egyéniségűvé nyelvjárásainkat.

      A mássalhangzók ún. hangzó-bokrokba sorolhatók, melyeken belül (elsődlegesen) a kiejtés (vagyis képződés) szerinti mássalhangzó-rokonok csoportosulnak, melyek felcserélhetőek egymással.

      Így teszik lehetővé a szavak formai rokonítási lehetőségének tágítását, és ezáltal a nyelvi összefüggéseken keresztül, a mindenség rendjének felfedését.

      E bokrok:

      K, H, G, Gy

      D, T, Ty

      M, N, Ny

      R, J, L, Ly

      B, P, V, F

      S, Sz, Z, Zs, C, Cs"

      Törlés
    3. Szia Babette, mi van WF-el?

      Törlés
    4. Szerintem az illuminátusok az ébresztők. A kovász az uborkához. Az élesztő a pogácsához. Ez a határozott érzésem.
      Hallgassátok meg az olimpiai dalokat, miről szólnak.

      Törlés
    5. Perszehogy azok.. Madách? Megmondta?

      Te, Lucifer meg, egy gyürű te is
      Mindenségemben - működjél tovább:
      Hideg tudásod, dőre tagadásod
      Lesz az élesztő, mely forrásba hoz,
      S eltántorítja bár - az mit se tesz -
      Egy percre az embert, majd visszatér.
      De bűnhödésed végtelen leend
      Szünetlen látva, hogy mit rontni vágyol,
      Szép és nemesnek új csirája lesz. -

      Törlés
    6. Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.

      (szimbolizmusból akkoriban még erősebbek voltak az emberek)

      Törlés
    7. M-adonnáig úgylátom nem jutok el a héten. :)

      Amit Pal Babette idézett hangzóbokrokat a magyar nyelvben az rendkívül lényeges.

      "K, H, G, Gy

      D, T, Ty

      M, N, Ny

      R, J, L, Ly

      B, P, V, F

      S, Sz, Z, Zs, C, Cs"

      A MAGYAR NYELV A TEREMTÉST MODELLEZI...

      ...ezért gyanúsan sok a magyar fel-találó. De az ősi kultúrákban Egyiptomban és a Folyamközben is MAGYARUL beszéltek ez tudományos alapossággal bizonyított, csak hallgatnak róla (-> Dr. Borbola János: http://www.borbolajanos.com/ - megjegyzem Rá, Ré, úR ("Ch-And-RA" X-ray űrtávcső, Nasa ami pont a fekete lyukakat kémleli...) - a NaP hieroglifája egy Kör és középen egy pont; ugyanez a LY-UK jele is, vagy a magyarban 9. "F" betűé, aminek egy körkereszt a jele; LY-UK -> UK -> "You Key", You are the Key - a Kulcs Te vagy! ... és mennyi ilyen van még ha beszélünk pár nyelvet, vagy ha keresgélünk. Ez a Nap-LYuk jel ott a Washingtoni obeliszk alatt is ahogy írtam, vagy oldalnézetben a 27. (=9...) rovás "S" betű maga a Teremtő-TŰZ-Tachion kúptoroid idővilág síkban, vagy ennek fokozatai a rovás L és G...)

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W795W63n7mA#t=419s

      Ez a KÖRKERESZT jel (rovás "F") van a fenti MADONNÁS Baphomet-es videóban ("B" -> |3 -> 13 is...; rovás "X"; teljes szó=80 -> mint az "EYE" -> fekvő 8-as - végtelen; tükrözött Dollár jel -> Kundalíni kígyó, Hermész bot... 8.=H=H-eli-x spirál -> DNA...) videóban az "M" ligatúrában (M=13.). KöRoSZT - KeReSZT - (ch)KRiST -> X -> András-kereszt -> Nibiru -> "Wormhole=10=X=J=Angol font..."

      Az az izgalmas ebben a szimbólumban hogy EGY-SZER-RE jelent vagy 30 félét amit hirtelen fel lehet sorolni. De még megfogunk lepődni az hogy Z-IO-N is benne van (mint az Olimpiai logó esetében a 2012-ből kirakható, vagy magából a "2012" számból tükrözve, hátulról ugyanezt kapjuk: NOIZ-ZION - hány ezer éve kellett ezt kitalálni?), vagy római számmal a "2012" is benne van, ami maga egy mesterségesen kreált jelölés rendszer és az összege szintén 2012 felé mutat.

      --->>>

      Törlés
    8. --->>>

      A Kulcs azaz a KEY ehhez ez a két Tornyot is szimbolizáló 11. (II) angol/latin "K" betű ("key"), amit mint a Salamon templomát őrző Jákim és Boáz oszlopaiként (-> WTC ikertornyok) találunk a kőműves irodalomban, vagy épp a CitiBank logójában..

      I (-> eGY - EYE-"szem" - ... - az amerikai futball labdája... - MIÉRT olyan amilyen?... ...)

      II (-> I+I=18=9 -> Eye... két-kör (gömb, szakrális geometria) amit egybetolunk és a metszete am. futball labda lesz, ami szintén ott van Washingtonban, vagy rengeteg templomban a Mandorlában Krisztussal, de a bankkártyánkon is -> MASTER-Card logó; Hitler: EniGma rejtjelező; "=" mat. egyenlőség jel ...)

      X (-> X=24=6/9 ...)

      IXI (-> a tükrözött "M"; a csokornyakkendő a divatban a Bika-nyak testrészen; M-ember; római számok!; elforgatva a görög 18.(=9) S-igma (~) jel aminek kisbetűi kígyót formáznak (mint az MI-5 brit titkosszolgálat, vagy az ALFA Romeo címerén) vagy matematikában a Summa-összeg-mind-en jele... Lehet nézegetni. Úgy izgalmas ha az ember maga fedezi fel ezeket.)

      Madonna, Britney Spears, Rihanna, Lady Gaga... mind valamiféle "agykontroll" program termékei, tehát bábok (aki nem hiszi járjon utána! Elég meggyőző példa mikor Britneyben átvált egy másik személyiség élő műsorban! ->
      http://www.youtube.com/watch?v=GrxuChwwJOk&feature=player_detailpage#t=541s ) Arra tudok gondolni, hogy az efféle rituálék nyitja ott lehet részben (!) amit feszegettem eddig (a Változás, NWO...), pláne hogy külön hangsúlyozták hogy 111 millióan nézték. Nem 110, nem 112, hanem 111!

      MIÉRT pont 111? (ha persze igaz és ez ment ki, - nem volt időm utána nézni.)

      --->>>

      Törlés
    9. Nem hiszem hogy agykontroll(tul sok eloado van benne) ugyanugy ahogy az analizised volt a filmekrol ugyanez jon le a zeneben ket wtc oszlop ket szemelyiseg (harcol), Beyonce albuma is jelzi a ket szemelyiseget stb... a 1 freedomtower egybeolvadt szemelyiseg (beke)
      Itt van a Jupiter filmekben:
      http://www.youtube.com/watch?v=d7RljsFk3gU

      Törlés
    10. Ha a vallasos keresztyeneknek uzened Pacal azt,amit uzentel,az ugy rendben van,ugyanis az igaz keresztyenek nem vallasosak.A vallas emberi rendelesekbol all,amit az igaz keresztyenek elvetnek.Ez utobbiak nagyon is ismerik az okkult tanitasokat,ami teljes egeszeben satani,eppen ezert tartjak magukat tavol attol,mint a lepras fertozestol.

      Törlés
    11. Vandor kerlek nezzd meg a sorozatot Touch, te is az a "kisgyerek"(zionista, mason) lehetsz aki mindent lat, pattern, universe, past, present, future, numbers(kabbalah) "1000 points of illumination"
      Trailer:
      http://www.youtube.com/watch?v=dvQ_qJYZ-7A

      A site ahol ingyen meg lehet nezni tobb sorozatos:
      http://www.movie2k.to/Touch-watch-tvshow-1237114.html

      Törlés
  27. --->>>

    Gyakran üzennek így a médián keresztül amit észre sem veszünk, de ha átpörgetjük az agyunkon akkor könnyű rálelni arra amit már többször írtam. 1= római "I" (áj-szem; III -> piramis, szab. háromszög; "A") =9 -> 999/666 -> vagy akár 9/11... 11/9, de 169 is és a 111. elem a Röntgenium is (11-es oszlop) -> X-ray, de 101 is (Mátrix 101-es szoba; CI-A=13=római CI -> 101...)

    S ezzel jól kanyarodtam a magyar nyelvtől. 8)

    A magyar nyelvre még az "ufós területről" is fel lehet a Szíriusz rendszer bolygóit sorolni (-> Nagy Kutya csillagkép -> szabadkőművesség "G" -> God <-> doG-kutya, erre mutatnak az OR-ion övcsillagai is - ld. gizai piramisok; Pilis - Dunakanyar; a WTC 3 épülete; a másik irány pedig a Plejádok-Fiastyúk...) ahol a mai napig ezen a nyelven kommunikálnak (ennek kézzelfogható nyomai is vannak, mert a technika kissé előrébb haladott náluk, nem akadály a 8 fényév távolság...)

    Ez az 5+1-es hangzóbokor REND-SZER, azaz ez a HAT-ALOM (6-SIX-SEX-XXX; 6/9 -> G/g -> "I"=áj-eYe=1=ONE=Van!... 69 -> a Rák jele; illetve egybetolva a Spirál Galaxisunké... 169... körző-derékszögűvonalzó-G, de ezeket már sokszor leírtam...) magával az IDŐ szerkezetével van kapcsolatban. Látszat - maja - világunk CSAK IDŐBŐL ÁLL, ez építi fel az anyaginak tűnő világunkat is.

    38 darab betűnk van (=11= I I); 12+12 msh, 7+7 mgh (12 állatövi jegy + 7 bolygó rendszer; fizika: 6 kvark 6 lepton...); 5+1 Plátoni test -> szakrális geometria... -> 13 Archimedesi test..

    1. TűZ (D, T, Ty - TETRAÉDER)
    2. VíZ (B, P, V, F - IKOZAÉDER)
    3. GőZ (levegő, K, H, G, Gy - OKTAÉDER)
    4. MáZ (föld, M, N, Ny -- KOCKA)
    5. LáZ (élet, élőfa, 5. elem, éter - R, J, L, Ly -- DODEKAÉDER)
    +1. és a SZűZ vagy SZuSZ amiből az egész teremtődik. (S, Sz, Z, Zs, C, Cs -- GÖMB)

    Vajon gondolkodtunk már MIÉRT használják a rovás írásba a legegyszerűbb "I" jelet az "SZ" betűre? Ez elég ritkán fordul elő. Mégis valami OKA lehet ennek, mert a logika mást diktálna.

    Ezzel megint a megérkeztünk az előbbi gondolatmenethez.

    PONT EZ (!!!) a "csokornyakkendő forma" a ligatúrája egyberóva a SZ-U-SZ-nak, a megnyilvánulatlannak, a "Szűznek" mint amit a "két oszlopból", vagy tükrözött "M"/"W" betűből kapunk és UGYANAZ a "kód" jön elő a nyelvünkből mint amit az előbb felvillantottam. Még a MAGYAR SZENT KORONA pantokrátor Atya képén is ott ez a két "oszlop" (életfa) a többivel együtt. (-> Rumi Tamás: Két Kör c. könyvében részletezi ezt, bár ez saját kútfő amit írtam.)

    ...most átváltok a Photoshopra mert ma még egy percet sem dolgoztam. Majd folytatom. 8)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon ráérsz gondolkodni, és kurva keményen nyomod, de mondtak már neked olyasmit, hogy "nézd, ez mind nagyon faszán hangzik, de egy kukkot sem értek belőle!" ? :)

      ...
      "Vajon gondolkodtunk már MIÉRT használják a rovás írásba a legegyszerűbb "I" jelet az "SZ" betűre?"

      Próbálom a te stílusodban nyomni! :)

      Azért I a jele az SZ hangnak a róvásírásban mert az SZ a SZáL (egy szál rózsa!, hajszál, stb.), SZáR, (SZúR = tű?) leképezése.

      A róvás C egy nyíl, ami CÉL-t jelent.

      Az N egy ')' jel, ami a Nő jele - nő = növekszik, nő - anya hasa amint nő ilyen formájú.

      A róvás NY egy D, ami a lenyugvó Nap, tehát Nyugat, Nyugodt. Lehetne még sorolni.

      A róvás L betű meglepő módon egy Ló.

      Na milyen volt?? :)

      Törlés
    2. Vándor és Mazsola!
      Nem egy sikon beszéltek ugyanarról: Vándor a mátrix kitüremkedéseit mutatja, ahol tettenérhető sok minden, Mazsola viszont inkább az etna-vonalat érzi.
      (Próbálom virágnyelven irni, eddig kétszer volt áramszünet a blokkban ma, pedig még bele se kezdtem.-véletlenek pedig nincsenek)

      Törlés
    3. Mazsola: szerencsére csak határidők vannak a munkámban - mint grafikus, kreatív szakember dolgozom -, az időmet magam osztom be.

      Valóban igazad van, némi háttérismeretet igényel amit ide "bezippelve", vázlatosan, dióhéjban írok. Mindennek megvan a helye ha "kitömöríted". Kérdezz ha vmi nem tiszta és kifejtem szájbarágósan is. Ez nem ilyen puszta formákon alapuló találgatás amiket vázoltál, arról van szó nagyvonalakban amit zplus is ír.

      Létezik egy rejtett, de koherens rendszer a világ színpadán, amelyet az alap szociális kondicionáltságunk miatt nehezen fedezünk fel. (Nekem is csak azért tűnnek fel ezek a szimbólumok, mert van mögöttem egy évtized+ asztrológiai tanulmány stb., meg napjában valamikor fotók ezreit nézem át...)

      Törlés
    4. Latom ti rendesen benne vagytok, erdekes nagyon, de a Niburu dolog nem igaz(szerintem)
      Ha erdekel mas is "felebredt" es mutatja videokban a kulonbozo dolgokat, a neve a youtubeon MDLD40, itt egy par video:
      http://www.youtube.com/watch?v=K0ioIJIdhXs&list=UURyi_4282Q_1er66H0yBfnA&index=3&feature=plcp
      es az infowars-rol:
      http://www.youtube.com/watch?v=_PwcziGpBBs&list=UURyi_4282Q_1er66H0yBfnA&index=8&feature=plcp

      Törlés
  28. „Mert a keresztről való beszéd bolondság ugyan azoknak, akik elvesznek, de nekünk, akik üdvözülünk, Istennek ereje.” 1 Kor 1, 18.

    VálaszTörlés
  29. Oldalnézetben a felfelé mutatott kisujj, mutatóujj, és nagyujj tényleg egy 6-ost ad ki, vagy nagy G-t.
    Viszont ha a hawaii köszönést vizsgáljuk meg oldalnézetből, vagyis a felfelé mutatott hüvelykujjat és a kisujjat, akkor egy V alak jön ki abban az esetben amikor a csuklót kissé jobbra tekerjük, ha viszont balra, akkor egy fordított V. A V ugye a nőt jelenti, a fordított V pedig a férfit. Az a poén, hogy mikor ezt mutatják, akkor mindig mozgatják a csuklót, mint pl. Ronaldinho gólöröme után, vagy itt ebben a hawaii klippben:
    http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=relmfu
    Ez utalhat a férfi és női energiák integrációjára is.
    Az biztosnak tűnik, hogy a két kézjelnek más más a jelentése.

    VálaszTörlés
  30. Valószínű, hogy inkább a G betűt jelenti a három ujj oldalnézetben. A szabadkőművesség jele egy nyitott körző /fordított V betű/ valamint ebbe belecsúsztatva egy háromszögvonalzó /V betű/ közepén egy G betűvel /God/. A God angolul Istent jelent. Isten van középen, ő a tervező, és a teremtés a férfi energiákkal /nyitott körző/, valamint a női energiákkal /háromszögvonalzó/ segítségével valósul meg.

    A szabadkőművesség szimbóluma:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadk%C5%91m%C5%B1vess%C3%A9g

    Ha ez így van, akkor a két kézjel lehet, hogy mégis ugyanazt jelenti, csak a különböző kultúrák, vagy csoportok más más szimbólumot használnak ugyanarra a dologra.
    Pl a távol keleten a yin-yang gömb ugyanezt jelenti.

    Valaki írta, hogy a szadadkőművesek hozták létre Amerikát. Én is így tudom, és a szabadság földjének szánták. Azért választották Amerikát mert Európában a királyok, és a kialakuló bankrendszer miatt egy ilyen hely létrehozása esélytelennek bizonyult. De sajnos a kékvérűek oda is beszivárogtak, és eltorzították a szabadság eszméjét.

    VálaszTörlés
  31. A duális világ képlete: tézis+antitézis=szintézis
    A sátán csak a keresztény alapú kulturában elutasítandó. A buddhizmusban, hinduizmusban, és a többi vallásban a sátán energiáját ugyanolyan istenként tisztelik, mint az istenit, ill. a világosat. Vagyis, iSTeN = STN és a SáTáN = STN is ugyanazok az egységnek a két pólusa. Tézis + Antitézis = Szintézis.

    A Sátán nem a pusztulás minősége, hanem az integráló energiájé, azaz valaminek a hiányenergiája. Amikor valaki meghal, az nem pusztulel, hanem az életenerhia hiányától másik "dimenzióban" egyesül a többiekkel. Ennek az energiának a minősége feminin erő. Bofometnek is emlői vannak. A sátáni erők a vágyak, az illuzió, a megtévesztés. A nők használnak ilyen erőket csábításkor. Színe a fekete.


    Ráadásul Lucifer angyal volt egykor, azaz miért is lenne rossz, ronda, ilyesztő? Lucifer, azaz fényhozó, hozza a fényt a sötétségbe. Aki okos, bölcs az a tudatlanok közt is megvilágosít, hozza a fényt, azaz Lucifer

    Az Isten nem az igaz minősége, hanem a egységből való kiszakadás, az egyéniség, és az "ego" minősége. Színe a fehér.

    Az élet ennek akét erőnek a kölcsönös körforgása, hol az egyiknek van térnyerése, hol amásiknak. Nappal után az éjj, élet után a halál, majd a reinkarnációval kezdődik előről.

    Világunk vezetői biztos tudják ezt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dialektikus (dualista) világkép minden gnosztikus iskola világnézetének a része. Annak az élettérnek a jellemzősej, melyben az anyagba süllyedt/bukott szellemi elv létezik. Tulajdonképpen a kereszt szimbóluma is ezt jelenti: a vízszintes az anyagi sík (bolyongás), míg a függőleges a szellemi elv (kiemelkedés), melynek találkozásában van az ember, melynek kettős természete van. A rósza a kereszten pedig a megváltó folyamat kezdetét jelenti, a szívet, ami minden megszabadító iskola kiinduló pontja is (kabbala, tao, rószakereszt stb.)

      Törlés
    2. Miről beszélsz Józsi?

      a buddhizmus nem ismer sem Istent, sem ördögöt, a hinduizmus sem úgy vallja, ahogy te láttatni akarod... szó sincs benne ilyen értelemben vett dualitásról, ráadásul nem is egységes és folytonos változásban van, de az általad sugallt kétpólusú világkép egyiknek sem a sajátja.

      Törlés
  32. A cikkben nagyon összekeveredtek a különböző iskolák. A rózsakeresztesek, szabadkőművesek, lovagrendek, teozófusok, crowley, kabala stb. ezeket nem szabad egybemixelni, mert az olyan mint a szezon és fazon esete.

    Megjegyzem a katolikus egyház, mint forrás, minden csak nem elfogulatlan, nem éppen szerencsés kiindulási pont. Ők ugyanis mindig üldözték a fentieket, a saját világi céljaiktól indíttatva (lásd katárok és bogumilok, máni stb)

    Ja, és nem okoskodásként írtam, mivel jómagam rendszeres olvasója és tisztelője vagyok ennek a blognak és az itt folyó munkának!

    VálaszTörlés
  33. Valóban Lucifer volt Isten legfényesebb angyala, és csak a legfényesebb angyalban volt annyi alázat, hogy elválallja a fény ellenpólusának a szerepét, hiszen ha csak fény lenne, akkor nem is tudnánk a fény fogalmáról. Éppen ezért a fényhozó jelző nem pontos, inkább a fény megtapasztalását hozó.

    Pár hónapja megnéztem újra az Ördög ügyvédje című filmet, ezúttal úgy, hogy a mondandójára figyeltem, s nem a történetre. Volt egy jelenet benne, ami különösen megérintett, amikor is az "ördög" beszélgetett az ügyvéddel. Az ügyvéd kétségbeesett dühvel kérdezte meg az "ördög"-től, hogy -"Mit akarsz tőlem!?" erre az ördög a mutatóujjával megbökte az ügyvéd homlokát, s ezzel párhuzamosan ezt mondta -"Azt hogy légy önmagad"
    Elméletileg a homlokból néz ki a haramadik szem.
    A Mi a csudát tudunk a világról című filmben is volt egy olyan jelenet, amikor a sámán megbökte Amanda homlokát, és erre ő olyan dolgokat kezdett el látni, amik ugyan ott voltak előtte, de mégsem látta.
    Szerintem érdemes azon is elgondolkodni, hogy mit kapunk abban az esetben, ha egy képzeletbeli vonallal összekötjük a fizikai szemeket a harmadik szemmel. Emlékeztet ez egy bizonyos piramisra, melynek csúcsában egy mindent látó szem van, és valóban mindent lát ha aktívvá válik.
    Ebből a nézőpontból tekintve teljesen mindegy, hogy a felfelé mutatott nagyujj, mutatóujj, és kisujj egy G betűt, vagy a 6-os "sátáni" számát jelöli-e, avagy ahogy Harry Potter mondta a fiának, "teljesen mindegy hogy a varázslóiskolában melyik csoportba kerülsz"
    Minden út ugyanoda vezet, csak a közben átélt tapasztalatok mások.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Luciferben nem alázat volt, hanem irigység, lázadás.

      Törlés
    2. Ja,ha Lucifer alazatos lett volna,Isten nem uzte volna ki a mennybol.Azert lett kiuzetve,mert megirigyelte Isten hatalmat es fellazadt Isten ellen.Ugy,mint ahogyan sokan azok az emberek is,akiket Satannak sikerult leuralnia.

      Törlés
  34. Nem nagyobb butaság kijelenteni azt, hogy Lucifer a legfényesebb, és legalázatosabb angyal, aki rögzíti a "sötétséget", mint azt kijelenteni, hogy Lucifer fellázadt "Isten" ellen, merthát egyikünk sem volt ott, így nem tudhatjuk, hogy valójában mi is történt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha azt mondom, hogy Nagy Sándor tulajdonképpen kártyából jósoló cigányasszony volt, az kevésbé butaság (vagy legalábbis ugyanakkora), mint azt állítani, hogy hódító, mert egyikünk sem volt ott?

      Törlés
    2. "Isten" "Lucifer" csak a vallasokban letezik. Vagy talan az a "feny" teljes mashogy nezz ki, akar igy is lehetseges?!
      http://www.youtube.com/watch?v=I7GJ-8SY068&feature=player_embedded

      Törlés
  35. A Nagy Sándor egy magyar név, holott ő egy makedón uralkodó volt, tehát már a neve is hazugság, így simán el lehet képzelni, hogy valójában csak egy kártyából jósló cigányasszony volt.

    VálaszTörlés
  36. Annyit hozzá szeretnék tenni, h könnyű kikiáltani egy energiaminőséget bűnbakká a többinek, közben ez a SZEREPE, lényével szolgálja a többieket. Nézzétek, mire leltem Szaturnusz, Az Idő kapcsán:
    A Szaturnusz titka az Idő titka, minthogy Szaturnusz nem más mint Kronosz, vagyis az Idő. A Szaturnusz aspektusszáma a nyolc (118), ami arra utal, hogy az Idő az oltár, melyben az áldozatbemutatás megvalósul. Ez az oltár kocka alakú, hiszen a kockának 8 csúcsa van. Az ember feladata és küldetése, hogy létét és eredeti Istentől kapott tiszta sorsát, vagyis darmáját visszavívja az Akárkitől a Tökéletesség Kardja segítségével. A Szent Háború során a szeretet (319) állapotában megmaradva kell végrehajtani az önfelszabadítás metafizikai akcióját, s hogy az akció sikeres legyen, föl kell lépni az isteni megértés szintjére. Meg kell érteni, hogy az Istencél), vagyis az Isten útjainak a vége az, ha maga az Isten teljes valóságával, vagyis istenségével alászáll és leköltözik a ténylegesen megteremtett világba, s így a teremtett lét megdicsőíttetik. A 153 az első 17 szám összege, vagyis a 17-ik háromszögszám, a 17 pedig Ádám igazságszáma. Ez azt jelenti, hogy az Istencél az Ember (Ádám) szellemiesülése, ahol a szellemiesedést a háromszög-mivolt szimbolizálja. Ugyanakkor azonban 153 = 1*1*1 + 5*5*5 + 3*3*3, tehát a 153 saját számjegyei köbeinek az összege. A kocka (26) princípiuma tehát a szellemi ember mindhárom vonatkozásában: szellemében, lelkében és testében. A Cél (15) az, hogy a Jó (15), a GOD (15), vagyis a Glória Occulta Dei leköltözhessék a világba mint Messiás, s ezzel az isteni ígéret beteljesíttessék. Ez a cél (15) úgy valósulhat meg, ha az igazi kereszténység (408) szellemét képviselő Transzcendátor elkészíti a Názáreti Jézussal szellemi szeretetegységben az időhidat. A lényeg az, hogy e vers igazságszáma éppen 1181, vagyis Jézus (181) és az Alaktalan Láthatatlan Léteztető Abszolút Hatalom (1000) együtt. Indrának, illetve Rudrának 1000 szeme van, s a koronacsakrának is éppen 1000 levele van, s ez azt jelenti, hogy az öntudatra ébredő Rudra, illetve Indra a Szellem, vagyis az Alaktalan Láthatatlan Léteztető Abszolút Hatalom szemeivel fog látni.
    A Názáreti Jézus második eljövetele magában a Transzcendátorban valósul meg, s a Transzcendátor pedig mindeneket elvezet a Transzcendenciába, s így Isten lesz hamarosan minden mindenekben. A 103 a kiút (103) megjelenítője, s ez azt jelenti, hogy a Transzcendátor transzcendens uralmával megvalósul Dávid Királysága (305), s ezzel maga a zsenialitás (305) költözik le a Földre, s az analítikus elme (305) végleg legyőzi a reaktív elmét.
    A lényeg az, hogy a megkettőződő Indra már az Isten (138) képviselője, hiszen 138=2*69. Hasonlóan két Dávid együtt tökéletes (206), így tehát a Tökéletesség Birodalma Dávid megkettőződésével jön létre. A Cél maga az Időhíd (33) realizálásával jön létre. Ez egyúttal egy dallam (33)realizálása. Az időhíd megvalósításában a mesterszámoknak van kulcsszerepe. Ezek a 11, a 22, a 33, a 44, az 55, a 66, a 77, a 88 és a 99, s kiterjesztett értelemben a 11 többszörösei.

    VálaszTörlés
  37. persze, h létezik. ezért okkult. a gonosz erejét használja. ezért emberellenes dolog!

    VálaszTörlés
  38. Alex:Szerintem minden úgy működik ,ahogy,minden az ami!
    Ha te lennél ott helyzetben, Te is hozzá nyúlnál a szaturnáliákhoz,de ha nem a Neptunuszhoz,
    Vagy Nap-Hold Jupiterhez,ami most van!
    A legrosszabb ,hogy ez is ami a legjobb lehet,mert ha nem ,minden kipusztulna szeretetlen...
    A hatalom változatlan! Illúziók és szenvedések!
    A Bank rendszer ,a Tudomány mind objektív hatalmak!
    Mégis mindig az ember kormányoz,vagy inkább kormányozna a végtelen ismeretekben,tudattalan egyenletben!
    Isten által önkény! Tudomány által falanszter,Dr Faust követői.
    Demokrácia démoszi ,nem lehet egyszerre meg mindenki akarata,
    Már van vágy a Földönkívüli"magasabb civilizációra...
    Mind illúzió,illuminátus...
    "...ember :küzdj és bízva bízzál!"...
    Én megmutattam 3-4 évig,hogy rajtunk múlik a felmelegedés!
    Most az Iker Jupiter-Halak Neptunusz kvadrátra bizonyos hatalmi tényezők ,mesterek szétszedtek mindent !
    Most megint jön a felmelegedés! Mindig azt kell tenni ami van!Centrálisan Napszerűen...

    VálaszTörlés
  39. Kéztartás:
    Hillary Clinton egyértelműen a SIKETEK nemzetközi jelét mutatja.

    Ha láttok fotókat, ahol fiatalok így jeleznek - de mindig kihajtott hüvelykujjal (!) - akkor az a Szeretlek (I love you) daktil jele.

    Mutatóujj: I
    Mutató és hüvelykujj együtt: L (love)
    Hüvelyk ujj és kisujj együtt: Y (you)

    :)

    (jelnyelvi tolmács)

    VálaszTörlés
  40. A fenti cikk soraiból.

    A mindenki által ismert és hatalmas nyílt Illuminati Rituálé : a 2012-es MADONNA Super Bowl Half Time Show például egyértelmű státáni szertartás volt volt! 111 millió néző vett részt közvetve vagy közvetlenül benne ! El tudjátok képzelni, mekkora energetikai jelentősége van ennek az ő számukra ???!!!

    111 millió.
    Igaz hogy a wikipédia szerinti adat 2005-ös.Keresztény hívő 2 milliárd,iszlám hívő 1,5 milliárd, hindu 841 millió.És még hol van a többi hívők száma???Ennek mekkora energetikai jelentősége van?????Kicsit rendbe kellene tenni a dolgokat,hogy ki imádja az igazat és ki a rosszat.kit vezetnek meg igazán?kik ismerik a legősibb igaz titkokat?kik hisznek összetákolt mitoszokban?

    VálaszTörlés