2012. május 18., péntek

Dél-Európa már menekíti a pénzét, amíg még megteheti. Az olaszoknál hadsereggel fenyegetőznek.




Görögország után a spanyolok is tömegével menekítik pénzüket a bankokból, illetve a bankoktól. Eközben Olaszországban az uniós miniszterelnök, az IMF által "odarakott" Mario Monti vasárnap bejelentette, hogy bevonul a hadsereg a tüntetések miatt.
Igen, jól hallottad.... elkezdődött... a 24. óra előtt vagyunk pár perccel.

A görögök már hónapok óta folyamatosan veszik ki a pénzintézetekből megtakarításaikat, de ez a folyamat eddig rendezett keretek között zajlott, a bankfiókok előtt nem alakultak sorok. A választások és a gyakorlatilag kódolt összeomlás látképe óta viszont ez a folyamat drasztikus méreteket öltött. A görögök gyakorlatilag már tudják, hogy nincs olyan kormány, Európai Unió vagy IMF, mely a tényleges problémát orvosolni tudná.
Akár kilép az eurózónából, akár nem.....a dolognak befellegzett és mindenki menti, ami megtakarítása maradt.
A legfőbb ok, ami miatt nincs kiút: az, hogy 

"A problémát nem lehet megoldani azon a szinten, ahol az létrejött." Ehhez magasabb szintre kellene emelkedni. A megoldást viszont még mindig azok tartják kezükben, akik az egész problémát és válságot okozták.

Ez pedig nem más, mint maga a teljes Európai Unió, mely a Rothschild-ház és a nemzetközi pénzkartell játszótereként funkcionál, illetve egyértelműen a bankrendszer harácsoló berendezkedése és működése a felelős, mely az utolsó csepp vért is kiszívja a rendszerből.

Ezen erők évtizedeken át parazitaként tudtak működni a Bank Of England, a FED, az IMF és az Európai Központi Bank szerepébe bújva illetve ezek összejátszásával, és végül a rendszer, mely idáig parazitaként működhetett, elkezdte magát a gazdatestet felfalni.
Ennyi volt és nincs tovább....

A nemzetállamokat bekebelezték, a jogokat és nemzeti érdekeket a profit globalista istenének áldozták fel. A rendszer viszont nem működhetne a benne élő hamis szabadságérzettel rendelkező milliónyi "rabszolga" nélkül. Csakhogy a rabszolgák milliói kezdenek fellázadni és a szellem elszabadult.... Az pedig már csak olyan, hogy magától nem igen szokott abba a bizonyos palackba visszabújni.... 

Ezen és a lenti képen is megtalálható egy-két érdekes utalás, szimbólum, melyek kutatása közelebb visz mindenkit az igazsághoz. 


Itt éppen a "jótékony" IMF vezér Christine Lagarde az egyik Rothschild asszonysággal iszogat az "egészségünkre". Mindenki figyelmébe ajánlom azt a hatalmas okkult Baphomet medált, mely elég közismert jelkép. Innen már csak pár klikk és saját kutatásod is szikrát gyújt a fejedben....

Szóval a görög nemzeti bank elnöke, Jeórjiosz Provopulosz tájékoztatása szerint hétfőn az emberek mintegy 700 millió eurót vettek ki a bankokból.

Spanyolországban múlt hét szerda óta mintegy 1 milliárd eurót vittek ki az ügyfelek számláikról a Bankia spanyol bankból - írja az El Mundo spanyol lap alapján a Portfolio. Az információk a bajba jutott pénzintézet vezetőségi üléséről szivárogtak ki.

És hogy Olaszország se maradjon ki: Mario Monti olasz miniszterelnök vasárnap riadókészültséget rendelt el és bejelentette, hogy a kormány gazdaságpolitikája elleni tüntetések és a terjedő erőszak miatt be fog vonulni a hadsereg a nagyobb városokba.

Monti kijelentései szerint a hadsereget fogják bevetni az épületek védelmére minden olyan tüntetés esetén, ahol a polgárok bamba nézelődésen és tábla-emelgetésen kívül valami mást is tesznek.

"A hadsereg bevethető minden olyan épület védelmére, ami erőszakossá fajuló tüntetések célpontja lehet.
Az eszkaláció veszélye fennáll."

Monti attól tart, hogy az államcsőd közeli helyzet és a megszorítások miatt ugyanaz a helyzet alakul ki, mint Görögországban, annyi különbséggel, hogy az olasz ellenállás nem csak molotov-koktélokat fog dobálni.

És okkal tart tőle. Olaszország államadóssága a legmagasabb Görögország után, a munkanélküliség egyre magasabb, a vállalkozások sorban becsődölnek, az országot egy hajszál választja el az államcsődtől, miközben a megszorítások elleni tüntetések egyre többször végződnek összecsapásokkal. Ahogy a görög helyzet kapcsán is mondtuk: elég egy szikra.

20 megjegyzés:

  1. Na végre valami jó hír már itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak bár egy kicsit késve de azért még így is időben vagyunk tiszta szívemből kívánom hogy végre béke legyen itt a földön és ez a sok hitvány pondró a megérdemelt helyére kerüljön.

    Együtt a fényben....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így nem lehet beszélni, Isten őket is meg akarja menteni! Csak Isten segíthet, ehhez pedig alázat és sok-sok ima szükséges!

      Törlés
    2. Ez így igaz, Isten meg akarja őket is menteni, de aki még mindig megátalkodottan ellenáll és csakis a saját hasznát keresi.. ??

      Törlés
    3. Vicces ,hogy a nem létező mindenhatót ide keverjük . Amikor majd mindenki jajveszékelve menekül otthonaiból a diktatúra elől akkor sem számíthatunk másra mint önmagunkra.
      Jobb most letisztázni és felkészülni az ellenállásra. csak magunkra számíthatunk, nem lesz felsőbb hatalom , meg akármi ami megmentene.

      Törlés
    4. Talán nem is olyan vicces ez, egyáltalán nem értem, miért vonja kétségbe néhány ember a Teremtő létezését, de ezen nem vitatkozok senkivel, mindenesetre a halálos ágyukon kihez fohászkodnak? na kihez?

      Törlés
    5. Minden félképp van valamiféle teremtő intelligencia, s ezt bár hol fel lehet fedezni.!
      S az hogy már minek nevezzük az meg már szerintem mindegy.
      De az is tény hogy ha éppen ha meg "mentene" bennünket akkor pont azt venné el amiért évezredeken át leszületettünk.!!!
      Úgy hogy nem fogja el venni, a leglényegesebb tapasztalásunkat, nem várni kell a "csodát" hanem mikor itt a pillanat lépni kell, nekünk nem a Jó Istennek hanem nekünk.!
      S hogy kinek mit azt a belső iránytűje, a meg felelő időben egyértelműen tudatni fogja.!
      Ez az én véleményem .! :)

      Törlés
    6. Kedves Barátaim,

      Ez az év pedig a teljes "letisztulás" éve lesz, a folyamatok már szépen beindultak és a helyzet csak fokozódik !Úgy a gazd-i,társadalmi- és természeti katasztrófák által minden meg fog újulni melynek most jött el az ideje. Mind ezek mellett legyen bennünk egy végtelen Szeretet mert csak ennek Fényében léphetünk tovább. Már eddig is sok segítséget kaptunk a Teremtőtől akinek köszönettel tartozunk.Az Aranykor már nagyon közel van csak legyen elég türelmünk.

      Törlés
  2. Mario Monti bejelentette, bevonul a hadsereg a tüntetések miatt.
    http://komlomedia.hu/hir.php?hir=1252

    VálaszTörlés
  3. A spanyolokról egy árva kukkot sem írtál...miért?

    VálaszTörlés
  4. Őket már rég nem érdekli sem isten sem pedig ember az ő istenük a PÉNZ....

    VálaszTörlés
  5. Aki ezt írta el is hiszi? :-) Buga az egész. Vicc! Bár viccnek rossz!

    VálaszTörlés
  6. Ilyen no name tákolmánynak nem szabad bedőlni. Nincs szerző neve se feltüntetve. Mert nem meri vállalni a felelőséget az írásáért. Talán mert ezzel már törvényt is sértett. Rémhírterjesztés és egyéb... Szóval ne dőljetek be ennek a mesének!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen cikk minden eleme független forrásokból, és akár helyszínről megerősíthető.
      Ezek nem rémhírek. Kutass és megfogod találni !!

      Törlés
    2. Ha megnézted volna végig a cikket, láthatod, hogy több helyen is "klikkelhető" linkek vannak... (illetve szoktak lenni). Egyébként meg csak annyit kell tenned, hogy ha tudsz angolul, egy-két kifejezést beírsz a Google-be és magad is láthatod a rémhírterjesztő cikkeket egyenesben, eredeti nyelven. De szerintem még az Indexen is írtak ezekről, ha nem is így együtt...(pl. Deutsche Welle, Daily Mail, Origo, Sott.net, Idok Jelei, Infowars.com...és még sorolhatnám).
      De szerintem felesleges....

      Törlés
  7. Aranyosak vagytok, tényleg mint matek és töri óra között a szünetben.
    "Egy falevél sem rezdül Isten akarata nélkül" Ez az akarat csak akkor és mindig csak akkor az ellenségünk, amikor nem a legcsendesebb nyugalomban vagyunk, az áhítatban, mint ahogy a szivárványt néztük négy éves korunkban.
    Rejtett Kéz üzenetek nekem tetszően írják le az anyagi világ működését, mely többszörös tükröződése a spirituálisnak.

    Ezek a következmények csak a Szeretet nyelvével oldhatóak fel:
    Kásler Árpád honlapjáról- http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Europa%20Hitlere/Europa.htm
    részlet: Idézet 20. sz. jegyzőkönyvből."Tehát mi is lényegében az államkölcsön, főleg az idegen államkölcsön? Az államkölcsön azt jelenti, hogy az állam kormányváltókat bocsát ki, amelyek a kölcsöntőke összegéhez mért kamatfizetési kötelezettséget tartalmaznak. Öt százalékos kamat esetén az állam húsz év elteltével hasztalanul fizet kamatokban az államkölcsönnel azonos összeget, negyven év alatt az eredeti kölcsön kétszeresét, hatvan év alatt annak háromszorosát és közben az adósság változatlanul megmarad - kifizetetlen adósságnak. Ebből világos, hogy az állam mindenféle fejenkénti megadóztatással elveszi a szegény adófizetőktől az utolsó garasokat is csak azért, hogy kiegyenlítse gazdag idegeneknél fennálló számláját, akiktől pénzt vett kölcsön ahelyett, hogy ezeket a garasokat saját szükségleteire teremtette volna elő az államkölcsönt megtetőző kamatfizetési kötelezettség nélkül. Addig, amíg az államkölcsönök belföldi kölcsönök voltak, csupán arról volt szó, hogy a gójok a szegények zsebéből a gazdagokéba rakták pénzüket, mihelyt azonban szert tettünk a megfelelő személyekre, hogy külföldi síkra tereljék az államkölcsönöket, az államok egész vagyona a mi zsebünkbe folyt és a gójok alattvalói sarcot kezdtek fizetni nekünk. Az uralkodó gój királyoknak az államügyek vezetésében tanúsított felületessége, a miniszterek megvesztegethetősége, valamint más vezető személyiségek hozzá nem értése a pénzügyekhez - mindez a mi kincstáraink adósaivá tette országaikat akkora összegek erejéig, hogy teljesen lehetetlen azokat visszafizetni."

    VálaszTörlés
  8. Delfin, Haloin szerintem nektek tetszene ez az oldal.
    2012felemelkedes.blog.hu
    Üdv,
    Löncs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Hozzáraktam a majd' mindennap nézett:
      Változóban a világ
      Tudatváltás 2012
      Idők jelei
      oldalakhoz.

      Törlés
  9. Mondá az Isten, segits magadon és az Isten is megsegit=elsősorban magadon kell segiteni .

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom, hogy más hogy látja ezt, de azzal hogy az emberek kiveszik a bankból a zsetont azzal nem sok dolog történik, mivel, gondoljunk csak bele. Élniük ugyanúgy kell, szóval, ha mást nem is, de ételt biztos, hogy fognak venni. Mi történik? elmennek az áruházakba, boltokba, hogy megvegyék a kaját. Utánna az áruház mit csinál azzal a készpénzzel amivel az emberek fizettek? Hát viszik a bankba. Persze azt értem, hogy a teljes összeg nem fog visszakerülni, de azért ettől nem szegényedik el a bank.

    VálaszTörlés