2011. szeptember 17., szombat

Készülj fel, mert a FÖLD megváltozik hamarosan - SPIRITUAL AWAKENING

Hatalmas változások történnek Bolygónkon, 

az általunk ismert világ átalakulása.

A spirituális ébredés valamiféle nyugtalansággal, általános és széleskörű előjelekkel kezdődik, melyek mutatják, hogy egy ciklus végső idejét éljük. 


Az igazság keresése vezet el a spiritualitáshoz,... egy ajtóhoz a szívünkben, mely lehetővé teszi számunkra, hogy egy másfajta tudást szerezzünk meg. Ezen a tudáson keresztül misztikus tapasztalatokat szerezhetünk; ezek a tapasztalatok a lelkünkből, a szellemünkből származnak, mely lehetővé teszi, hogy tudjuk az élet és a természet titkait. 

Ahogy sorban elérjük ezt a tudást, sokan fordulnak bizonyos gyakorlatok felé: Yoga, Tai Chi, relaxálás, meditációs technikák hogy aktiválják csakráikat, asztrális kivetülést...stb. Mindezek segítenek, de az igazi ÉBREDÉS az a TUDATOSSÁGBÓL fakad.

Bolygónk változáson megy keresztül. Egy új korszak ideje érkezett el, amikor a spiritualitás, a szeretet és a béke az irányadó.
De előtte nagy szenvedésen kell még átesnie az emberiségnek....


Profound changes are coming to our Planet, a transformation of the world as we know it. The spiritual awakening begins with some kind of uneasiness, a generalized and widespread premonition that we are in the final times of a cycle.
The search for truth leads to spirituality, to a door in our heart that allows us to reach another type of knowledge: the inner one. Through that knowledge we can achieve mystical experiences; those are experiences from our soul or spirit that allow us to know the mysteries of life and nature.
In order to reach that knowledge, many people resort to certain practices: Yoga, Tai Chi, relaxation, meditation, techniques to activate chakras, astral projection, etc. All those are helping tools, but the true awakening is that of the consciousness. It is achieved with will, in a rigorous work upon ourselves that enables us to grow spiritually until we reach inner enlightenment.
Our planet is about to undergo a process of change. The time for a new era is coming close: a period when spirituality, love and peace will prevail. But before, great sufferings will come to this humanity.

1 megjegyzés:

  1. Helló...elmondanátok ,hogy miért kell a videó filmeket megszüntetni!!!!A változás akkor is megtörténik ,ha letiltják.Engem csak azért zavar,mert sok ember csak akkor hisz el valamit /szive -joga./ ha azt a TV-ben ,vagy videón látja.Sokkal könnyebb ugy beszélni a dolgokról hogy képszerü alátámasztást kapnak ,a mi munkánkat könnyiti,és számukra hihetöbbé válik egy -egy téma.

    VálaszTörlés