2011. szeptember 22., csütörtök

A CERN kutatói ma megdöntötték EINSTEIN elméletét és a FÉNYSEBESSÉGET

BREAKING NEWS: 

CERN scientists 'break the speed of light': CERN kutatói ma megdöntötték EINSTEIN elméletét, mely szerint az Univerzumban nem létezhet nagyobb sebesség a FÉNYSEBESSÉGNÉL. Mert ma a részecskék sebessége jóval meghaladta a fénysebességet !!! 




Scientists said on Thursday they recorded particles travelling faster than light - a finding that could overturn one of Einstein's fundamental laws of the universe.

7 megjegyzés:

  1. Ezt a lehetoseget jeleztem (felfedeztem) 15-evvel ezelott.Felfedezett elmeletem a holografikus vetuletek a tobbdimenzios rendszerbol alapjan allanak.A fenysebessegnek tulszarnyalasat kozoltem konyvemben:Moldovan Bela 2008 masodik kiadas.Alapelmeletem Univerzumunk mint holografikus vetuletek halmaza a tobbdimenzios rendszerbol 1975-ben szuletett egy veletlen felfedezes kapcsan.Eloszor mint publikacio 1994-ben jelent meg a Lathato, lathatatlan es a Hit c konyvemben az Erdelyi Reformatus Puspokseg gondozasaban.Elmeletem feltetelezi a parhuzamos univerzumok letezeset is.

    VálaszTörlés
  2. Ami kimaradott az elobbi bejegyzesben a konyvem masodik kiadsanak cime:Moldovan Bela,"A Lathato Lathatatlan es a Hit-Einstein is tevedhetett" Ez a munka megmutatja a matematikai kepletet is amiben megengedett a fenysebessegenek tulhaladasa,valamint a parhuzamos univerzumok letezese.

    VálaszTörlés
  3. Ami kimaradott az elobbi bejegyzesben a konyvem masodik kiadsanak cime:Moldovan Bela,"A Lathato Lathatatlan es a Hit-Einstein is tevedhetett" Ez a munka megmutatja a matematikai kepletet is amiben megengedett a fenysebessegenek tulhaladasa,valamint a parhuzamos univerzumok letezese.

    VálaszTörlés
  4. Ha valakit erdekel elkudhetem a fenysebesseg meghaladasanak elmeletem matematikai kepletet. cimem:belamoldovan@yahoo.com

    VálaszTörlés
  5. Nagy marhaság a cikk, béla is marha, azóta már ki is derült, hogy hiba volt a mérésben.

    VálaszTörlés
  6. Valaki hozzon már egy pár szőlőt a párhuzamosból vagy 10 lityi Tokajit,.....nem azért csak az összehasonlítás kedvéért. Íz, zamat,olajosság, illat....stb...stb....de végül is az idő utazás is lehetséges párhuzamosokkal együtt....akkor most.... hol nem vagyok. és hol vagyok????.....Valami van,,,de amíg a kenyér pirítós szinten nem tapaszasztalom addig....csak elfogadom valahogyan...mint lehetőség....vagy akkor...lapos földből gömb..illetve geoid alak....és most hologram univerzum......egyre jobb..... inkább megyek locsolni a fákat....legyen levegő.....és gyümölcs.....

    VálaszTörlés