2011. szeptember 30., péntek

CHEMTRAILS - THE TRUTH REVEALED - VEGYI CSÍKOK és AZ IGAZSÁG


What in the World
Are They Spraying?
The Chemtrail/Geo-Engineering Coverup
Produced by G. Edward Griffin,Michael Murphy, and Paul Wittenberger

Mivel a Világ Helyzete oldal egyik kiemelt célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a körülöttünk titokban zajló és legfőképp az emberek kárára, pusztítására irányuló folyamatokra....többször előjön a CHEMTRAIL - VEGYI CSÍKOK AZ ÉGEN téma.

Mostanra mindenki látott már az égen össze-vissza egymást keresztező, horizonttól-horizontig nyúló fehér csíkokat, melyek repülőgépekből áramlanak ki, némelyikük felhővé alakul és az egész égen egy összefüggő ködöt alkotnak idővel....
Mi is korábban többször írtunk róla. 
A velünk született intelligencia is azt mondja, ez nem lehet mind a repülőkből kiáramló kondenzcsík és vízpára! De senki nem tette még fel  a kérdést: KIK csinálják ezt? És MIÉRT?


Érdemes megnézni ezt a filmet és beszélgetést magyar felirattal és utána elgondolkodni mit tudnánk egyáltalán tenni ellene (?!)

5 részes videó: CHEMTRAIL Geo-Engeneering Revealed Part 1-5Ez pedig a 7 részből álló "WHAT IN THE WORLD THEY ARE SPRAYING" című teljes film:

A története egy gyorsan fejlődő titkos iparágnak (Geo-Engineering), amit tudósok, társaságok, és kormányok működtetnek megváltoztatva és ellenőrizve a bolygó időjárását, befolyásolják a talaj és a vizek vegyi összetételét. Mindezt állítólag az emberiség érdekében. Bár hivatalnokok tagadják és azt állítják ez a terv még a vita fázisában van, valójában az 1990-es évek óta gőzerővel permeteznek minket. Veszélyeztetve a növényeket, az élővilágot és az emberi egészséget, hiszen beleegyezésünk nélkül szórnak ránk mérgező anyagokat.

By now everyone has seen crisscrossing streaks of white clouds trailing behind jet aircraft, stretching from horizon to horizon, eventually turning the sky into a murky haze. Our innate intelligence tells us these are not mere vapor trails from jet engines, but no one yet has probed the questions: WHO is doing this and WHY. With the release of this video, all of that has changed. Here is the story of a rapidly developing industry called Geo-engineering, driven by scientists, corporations, and governments intent on changing global climate, controlling the weather, and altering the chemical composition of soil and water – all supposedly for the betterment of mankind. Although officials insist that these programs are only in the discussion phase, evidence is abundant that they have been underway since about 1990 – and the effect has been devastating to crops, wildlife, and human health. We are being sprayed with toxic substances without our consent and, to add insult to injury, they are lying to us about it. 


1 megjegyzés:

  1. Egy érdekesség a nyolcvanas évekből:
    http://www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw

    VálaszTörlés