2011. szeptember 6., kedd

HÍREK A JÖVŐBŐL: Terror és háború a küszöbön


Palesztínok békés tüntetést, menetet fognak tartani a saját államuk elismerésének megerősítésére. Mint tudjuk, történelmi esemény lesz (lenne) 2011. szeptember 20., amikor az ENSZ kénytelen lesz szavazni és egyben elismerni a palesztínok jogát önálló államhoz. Nyílvánvaló, hogy a két terrorista állam, ebbe nem fog belemenni és megvétózza a szavazást, illetve valamilyen terrorcselekményt fog végrehajtani az esemény előtt. Mindenki tudja, aki egy kicsit is járatos a témában, hogy kikről van szó : természetesen USA és Izrael, a CIA és a Mosad.
Elég ha figyeljük a híreket és láthatjuk, mi van a levegőben.

FRISS HÍR: Izrael tűzparancsot, illetve engedélyt adott fegyverhasználatra, ha ez a tüntető menet túl közel menne a számukra kijelölt vonalhoz (Red Line). Ebből sejthetjük, hogy ez meg is fog történni....


Ezzel párhuzamosan folyik Irán megtámadásának előkészítése.
Valószínűleg a CIA most készíti elő Iránon belül valamilyen Líbiához hasonló felkelés vagy egy nagyobb merénylet (esetleg Izrael ellen) mozzanatait, amik majd ürügyül szolgálhatnak a háború megindítására.
FRISS HÍR: IZRAEL RIADÓKÉSZÜLTSÉGBEN Ma Izrael újabb 2 nagy hadihajóját vezényelte át a Vörös-tengerre...


MEGDÖBBENTŐEN ÉRDEKES BESZÉD AZ IGAZSÁGRÓL:
A NATO tábornoka WESLEY CLARK
beszél 2007-ben arról a tervről, hogy az USA 5éven beül 7 államot készül destabilizálni, a törvényes rendet megbontani, majd megszállni (2:26-tól) Former four star general and NATO commander Wesley Clark talks about the neocon plan to invade seven countries in five years. Included in the plan was an attack on Libya. Clark mentions the plan at two minutes, 26 seconds into the video. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése